Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
اول مهر و دانش آموزان گریزان از مدرسه!

 حبیب رمضانخانی
بازنشر

اول مهر با بازگشایی مدارس از راه رسید، ولی همچنان این آغاز برای بسیاری از دانش آموزان، شوقی برای حضور در مدرسه برنمی انگیزد!
اینکه جز اول ابتدایی ها، آن هم به دلیل عدم تجربه مدرسه، برای اکثریت باقی دانش آموزان، ورود به مدرسه جذابیت و شعفی ندارد، خود گویای اشتباه بودن مسیر آموزش و پرورش در ایران است که همچنان بر محفوظات و نمره، برای مدرک و کنکور متمرکز است.

تصویر فوق، هرم معروف یادگیری است که با اندک تفاوتی، مورد توافق بیشتر متخصصان آموزش است که نشان می دهد روند یادگیری توسط دانش آموزان با چه روش و شیوه هایی، بیشترین کارایی و خروجی را دارد.

هرم گویاست که در ایران، برخلاف رویه معمول، الویت، به ترتیب از راس به قاعده جاری است. جایی که آموزش با محوریت معلم و تکیه بر محفوظات و محتوای غیرکاربردی، جای تعامل و گفتگو، تمرین عملی و دانش محوری را گرفته که خروجی، به جای یاددهی مهارت های زندگی فردی و اجتماعی که منتهی به تربیت شهروند باشد و دانش آموز مشتاق مدرسه، برعکس، ساختار دانش آموز فراری از مدرسه تولید می کند.

@TahlilZamane
@IslamwaIran
[واحدهای اندازه گیری وزن در ایران گذشته]

یک من = 3 کیلو
ری = 4 من
خروار = 100 من
چارک = یک چهارم من
سیر = یک دهم چارک = یک چهلم من
مثقال = یک شانزدهم سیر
قیراط = یک بیست و سوم مثقال
نخود = یک بیست و چهارم مثقال
گندم = یک چهارم نخود


ꙮ ꙮ
[واحدهای اندازه گیری وزن در ایران گذشته]

یک من = 3 کیلو
ری = 4 من
خروار = 100 من
چارک = یک چهارم من
سیر = یک دهم چارک = یک چهلم من
مثقال = یک شانزدهم سیر
قیراط = یک بیست و سوم مثقال
نخود = یک بیست و چهارم مثقال
گندم = یک چهارم نخود


ꙮ ꙮ
بازگشت شریفی زارچی به دانشگاه؛ فاضلی هم باید برگردد
حسین آخانی
خبر مسرت بخش بازگشت علی شریفی زارچی به دانشگاه شریف همزمان با برکناری انتظاری رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه، در کنار استعفای فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه تربیت مدرس از سلسله خبرهای خوب جامعه دانشگاهی است. انشالله تک تک روسای دانشگاههایی که در این سالهای اخیر دانشگاه را با پادگان اشتباه گرفته بودند از کار برکنار شوند تا دانشجو و استاد احساس امنیت کرده و با عشق به کار علمی و پژوهشی بپردازند. این یکی از راههای حفظ متخصصان و مستعدان در داخل کشور است.
اخراج محمد فاضلی از دانشگاه شهید بهشتی، بلافاصله بعد از اتمام دولت روحانی، یکی از بیرحمانه ترین اخراجها بود. فاضلی بسیار نجابت به خرج داد، نجابت و بغضی که در مناظره تلویزیونی در کنار مسعود پزشکیان ترکید.
فاضلی فرد قلم، مطالعه و پژوهش است. او‌جایش در دانشگاه است. حتی با پیروزی پزشکیان، همانطوریکه خودش خواست، به مناصب دولتی پشت کرد تا مستقل بماند، او به عهدش وفادار ماند تا منتقد و دیده بان سرزمینی باشد که سخت دغدغه اش را دارد. اما در زمان عهدش، کمی تندروی کرد و‌گفت حتی با آمدن پزشکیان به دانشگاه بر نمی گردد. دانشگاه باید محمد فاضلی را محکم به دانشگاه برگرداند، حقوق از دست رفته اش را به او بدهد و از او دلجویی کند. اگر دانشگاه شهید بهشتی حاضر نیست خطایش را جبران کند، من به رئیس آینده دانشگاه تهران پیشنهاد می کنم فاضلی را به دانشگاه تهران بیاورد.
فاضلی حق دارد از ن. ق. رییس وقت دانشگاه شهید بهشتی به خاطر بی عدالتی و ظلمی که به او‌ و دانشگاه شد شکایت کند. اگر او‌ شکایت نکرد، وظیفه دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی است که چنین کند. ن. ق. از جنس روسای دوزیست است، او زمانی رئیس دوران روحانی بود که با اخراج فاضلی پاداش خود را گرفت و مدتی طولانی تر، حتی با تغییر دولت در پست خود ماند‌.
ما باید تلاش کنیم که جایگاه تخصص با تغییر دولتها عوض نشود. دانشگاه باید استقلال خود را بازیابد. ناترازی در دانشگاه در اثر گزینش ها و باندبازی ها حتی فاجعه بارتر از ناترازی انرژی در کشور است. ما با بحران تخلیه استعدادها مواجه شده ایم. در دو دهه گذشته هر چه تربیت کردیم از ایران رفتند. معدود افراد مستقلی هم که ماندند یا از دانشگاه اخراج شدند و یا بشدت منزوی شدند. هر چه سریعتر باید کمیته ای در خصوص خروج بسیاری از اعضای هیئت علمی و فارغ التحصیلان با استعداد تشکیل شود و حداقل آنهایی که هنوز خارج نشده اند را حفظ کنند. در آینده بیشتر خواهم نوشت.
https://www.tgoop.com/environ_concerns
رسوایی جدید شهرداری زاکانی؛ فروش کتابهای کتابخانه آیت‌الله طالقانی به دست‌دوم‌فروشان

@fun3000
@IslamwaIran
Forwarded from رسول جعفریان
دفاع ابوحنیفه از زبان فارسی برای استفاده در اذان، نماز و ...

از اواخر قرن اول و بیشتر در اوائل قرن دوم این سوال مطرح شد که آیا می شود به جای «الله اکبر» [در اذان] آن را فارسی گفت یا خیر. این سوال به موارد دیگری هم مربوط می شد و در نهایت به کار ترجمه قرآن به فارسی هم رسید. اما در آغاز بحث اذان و نماز بود. گزارش این مسأله را سرخسی (م 483) در المبسوط آورده و استدلالهای مخالف و موافق را نقل کرده است. طبعا مهم ترین مدافع و صریح ترین دفاعیات از زبان فارسی را ابوحنیفه داشت. به روایت سرخسی، وی معتقد به این مسأله بود و می گفت هدف ذکر خداوند است و با هر زبانی می شود چنین کرد. در حالی که ابوحنیفه معتقد به استفاده از فارسی در نماز بود «اذا قرأ فی صلاته بالفارسیة جاز عند أبی حنیفه» شافعی به کلی مخالف آن بود که بشود نماز را فارسی خواند:«لاتجوز القراءة بالفارسیة بحال». [خواندن بخشی از قرآن در نماز به فارسی] استدلال شافعی این بود که چون قرآن به عربی است، به هیچ روی نمی توان آن را فارسی خواند «فلا یتأدّی بغیره بالفارسیة» او می گفت: فارسی سخن مردم است [و عربی سخن خداست] و این [فارسی خواندن] نماز را باطل می کند.
سرخسی می افزاید: استدلال ابوحنیفه در باره جایز بودن قرائت در نماز به فارسی، این بود که ایرانیان «فُرس» به سلمان فارسی نامه نوشتند و از او خواستند تا سوره «فاتحه» را به فارسی برای آنان بنویسد، پس همین را در نماز می خواندند تا زبانشان به عربی روان شد. او همچنین در مقابل این فرض که قرآن، در زبان عربی، معجزه است، پس باید به عربی خوانده شود، چنین استدلال می کرد که معجزه در معانی قرآن است نه در الفاظ آن، و عجم ها هم این اعجاز را حتی اگر قرآن را به فارسی بخوانند، در معانی آن، درک می کنند. [به علاوه] قرآن [به عنوان کتاب الهی] کلام خدا و غیر مخلوق و نامحدث است، اما زبانها همه محدث هستند، بنابر این نمی شود گفت قرآن به زبان مخصوص است، چنان که آیه ««و انه لفی زبر الاولین» نشان می دهد که همین معانی در زبان آن اقوام هم بوده است.
سرخسی در شرح عقیده و فتوای ابوحنیفه ادامه می دهد: بنابر این «لو آمن بالفارسیة» کان مومن است. در وقت ذبح هم اگر به فارسی بگوید یا در وقت تلبیه به فارسی بگوید، و همین طور وقتی در نماز تکبیر را به فارسی بگوید، همین حکم را دارد. از ابوحنیفه نقل شده است که گفت اگر اذان به فارسی گفته شود، و مردم هم بدانند که آن اذان است، رواست، اما اگر نفهمند اذان است، روا نیست، برای این مقصود از اذان، اعلام است و در مورد دوم، این اعلام انجام نشده است. همچنین استفاده از فارسی در نماز و موارد دیگر، وقتی درست است که که مطمئن باشد آنچه گفته دقیقا معنای همان الفاظ عربی است.
سرخسی در المبسوط ذیل بحث اذان، هدف از آن را اعلام نماز می داند و معتقد است که آنچه اعلام می شود، بایان این مقصود را برساند. آنگاه در باره این که می شود به فارسی گفت یا نه، می گوید: اگر کسی تکبیر را به زبان فارسی بگوید، به نظر امام ابوحنیفه این صحیح است؛ زیرا هدف ذکر خداست، و این ذکر با هر زبانی قابل تحقق است. اما به نظر امام [ابو] یوسف و امام محمد [بن حسن]، این تنها زمانی جایز است که شخص به عربی تسلط نداشته باشد... وی ادامه می دهد مسأله اصلی، در مورد خواندن قرآن در نماز به زبان فارسی است. امام ابوحنیفه می‌گوید خواندن قرآن به فارسی جایز است، اما مکروه است. اما به نظر امام یوسف و امام محمد، اگر کسی به عربی مسلط باشد، خواندن به فارسی جایز نیست، مگر اینکه فرد نتواند عربی بخواند. امام شافعی معتقد است که به هیچ وجه خواندن قرآن به زبان فارسی جایز نیست، و اگر کسی به عربی مسلط نباشد، نماز او بدون قرائت خواهد بود.
همین اختلاف در باره تشهد و خطبه امام جمعه هم وجود دارد. در مورد خطبه نماز جمعه و تشهد، امام شافعی می‌گوید که، فارسی غیر از قرآن است (إنّ الفارسیة غیر القرآن) و خداوند در قرآن می‌فرماید: «ما قرآن را به زبان عربی قرار دادیم» (زخرف: ۳) و «اگر آن را قرآن عجمی قرار داده بودیم...» (فصلت: ۴۴). بنابراین، قرائت قرآن به جز به زبان عربی جایز نیست و نماز به فارسی باطل است. امام یوسف و امام محمد نیز می‌گویند که قرآن معجزه است و اعجاز آن در نظم و معناست؛ بنابراین، اگر کسی بتواند قرآن را به زبان عربی بخواند، موظف است به عربی بخواند و اگر نتواند، باید آنچه را که می‌تواند به زبان خود بخواند، مانند کسی که قادر به رکوع و سجود نیست و با اشاره نماز می‌خواند [یعنی مثل کسی که نمی تواند الفاظ عربی را بگوید و فقط با اشاره، و در هر حال جایز و کافی نیست که به فارسی بخواند و اگر بخواند فایده ندارد].
👇
Forwarded from رسول جعفریان
ادامه پست قبلی 🌸
اما امام ابوحنیفه که فارسی خواندن [آیات را در نماز] را جایز می دانست، به روایتی استناد می‌کند که در آن ایرانیان به سلمان فارسی نوشتند و از او خواستند که سوره فاتحه را به فارسی برایشان بنویسد و آن‌ها این سوره را در نماز به فارسی می‌خواندند تا زمانی که زبانشان به عربی روان شد.
به روایت سرخسی، امام ابوحنیفه ـ در پاسخ استدلال به اعجاز بودن متن عربی ـ می‌گوید که وظیفه اصلی، قرائت قرآن به عنوان یک معجزه است و اعجاز قرآن در معنای آن ست. قرآن حجتی بر همه مردم [با همه زبانها] است، و ناتوانی ایرانیان در آوردن چیزی مانند آن، حتی با زبان خودشان نیز آشکار می‌شود. قرآن کلام خداست، مخلوق نیست، اما زبان‌ها همه مخلوق هستند. بنابراین، نمی‌توان گفت اصل قرآن به لسان مخصوص است، چرا که خدای می فرماید «و إنه لفی زبر الاولین» و این معانی در میان اقوام دیگر در زبان های آنها هم بوده است [پس معنا مهم است].
بدین ترتیب اگر کسی به فارسی ایمان بیاورد [شهادتین را به فارسی بگوید] مومن است. چنان که اگر در ذبح [نام خدا را] به فارسی بیاورد، یا تلبیه را به فارسی بگوید، درست است. همین طور اگر تکبیر را به فارسی بگوید و نماز را به فارسی بخواند [و قرأ بالفارسیة].
سرخسی در ادامه و بر اساس فتوای ابوحنیفه می گوید: اگر کسی اذان را به فارسی بگوید و مردم بدانند که این اذان است، به نظر امام ابوحنیفه جایز است. اما اگر مردم ندانند [متوجه نشوند] که این اذان است، جایز نیست؛ زیرا هدف از اذان، اعلام است و [در صورتی که نفهمند] این هدف تحقق نمی‌یابد. به نظر امام ابوحنیفه، استفاده از زبان فارسی در نماز جایز است، مشروط بر اینکه فرد مطمئن باشد که معنای عربی را به‌درستی درک کرده است. «انما یجوز إذا قرأ بالفارسیة، اذا کان یتیقّن بأنه معنی العربیة».
المبسوط، 1/36 ـ 37
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آفرود، طبیعتگردی
اینها نامیست که اخیرا عده ای اتفاقا خودشان را بسیار دوستداران طبیعت مینامند برای این مدل تخلیه روانی خود استفاده میکنند
اما اینها چیزی جز تخریب طبیعت نیست، در اغلب کشورهای پیشرفته و حتی کمتر پیشرفته دنیا هم شامل جریمه های سنگین و اخذ مالیات زیاد میشود.
من طی چند روز گذشته در صفحات مجازی که همگی هم عمومی بودند گشتم و این تصاویر بخشی از فقدان قانون و قانونمندی بود که به تصویر کشیدم، اینها جز طغیانگری و شرارت علیه طبیعت کشور ما نیست. دیسکوهای ازاد در طبیعت در هیچ جای دنیا مرسوم نیست و اگر در کشور ما ممنوعیت این دست ازادی ها وجود دارد نباید بار و فشار ان بر طبیعت تحمیل شود.
همگی این صفحات قابل پیگیری هستند، تمام شماره پلاک ها قابل رویت است و دسترسی به این افراد برای سیستم قضایی به راحتی امکان پذیر است اما ظاهرا این مدل تخریبها که اکنون به صورت گسترده ای در حال وقوع است چندان برای مدیران ما چشمگیر نیستند.
هموطن عزیزم، عقده های روانی و جسمی و جنسی شما نباید با تخریب زیستگاه و درختان و رودخانه ها رفع شود.
@IslamwaIran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🕊هیچکس نرمال نیست!
انمیشین عروسکی کوتاه و فوق‌العاده پیش رو راجع به رنجی است که همه ما همیشه در طول زندگی می‌کشیم تا خود واقعی‌مان را از دیگران پنهان کنیم، چون تصور می‌کنیم خودِ واقعی اطرافیان ما و دیگران خیلی بهتر از ماست.
اما واقعیت این است که هیچکس نرمال نیست و همه ما با رنج در حال پنهان کردن خود ِواقعی مان از دیگران هستیم.

انیمیشن: کاترین پروز به سفارش انجمن خیریه چالدلاین انگلستان

@shokoohfaridfar
www.tgoop.com/IslamwaIran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ویدیوی بازسازی شده تلویزیون العربیه عربستان از عملیات ترور شهید سید حسن نصرالله

@IslamwaIran
کارکرد اجتماعی حمام‌های قدیم

در ایران قدیم حمام ها مکانی برای‌ آشنایی‌ بـا‌ هم صنف‌هـا و خبرگیری بود. خبرگیری افـراد‌ در‌ حمام‌هـا تنها محدود به مسائل روزمره نمی‌شد و گاهی مطالب مهم‌ و حتی‌ سـرنوشت‌ ساز کـشور نیز میان مردم به بحث گذاشته می‌شد. چنانکه به گفته یکی از ناظران‌ خـارجی‌، هنگام جنگ‌های ایران و روسیه، چند روزی در بازار و حمام‌های عمومی‌ ایران‌ صحبت‌ از جهـاد علیه روس ها در میان بود.

حمام ها فرصتی برای‌ کـسب‌ آگاهی‌ از اخبار روز و اطلاع رسانی بود؛ به عبارتی، هـم امکان خبرگیری‌ و هم‌ خبرپراکنی در حمام ها وجود داشت . به دلیل همین بعد اجتماعی استحمام بود کـه در دوره‌ قاجـار‌، عـده ای از سوی نـظمیه یا مقام‌هـای سـیاسی به طور ناشناس‌ و محرمانه‌ در حمام‌هـا و دیگـر فـضاهای عمومی استراق‌ سمع‌ می‌کردند‌ و شنیده‌هایشان را تحت عناوینی مثل گفت‌ وگو‌ در حمام بــه بالادستی‌های خود گزارش می‌دادند. چنین اهتمامی از سوی حکومت‌، تائیدی‌ بـر کارکرد اجتماعی حمام‌ ها‌ و البته آگاهی حکومت از چنین کارکرد‌ مهمی اسـت.

منبع: کتاب تاریخ اجتماعی ایران اثر مرتضی‌ راوندی‌


🌐مطالب تاریخی
@IslamwaIran
اما بعد....!

بعد از فرونشستن خشم‌ها و سوگ‌ها، مسئولان کشور لازم است در این باره بیاندیشند که چرا کار در لبنان به این نقطه رسید؟
آیا آنچه رخ داد، قابل انتظارشان بود؟ اگر بود، چرا مانع وقوع آن نشدند و اگر نبود، چه علل و عواملی مانع دیدن واقعیت و پیش‌بینی آن شد؟
به نظر من، یکی از عوامل اصلی این قبیل امور، جلوگیری از طرح نظرات مخالف و انتقادی در سطح عمومی است. نقطه قوت اسرائیل نسبت به برخی کشورهای خاورمیانه این است که هر استراتژی، سیاست و تصمیم نهادهای رسمی، قابل نقد عمومی از سوی نیروهای منتقد و مخالف به صریح‌ترین و عریان‌ترین شکل ممکن است. همین مسئله زوایای مختلف موضوع را پیش چشم تصمیم‌گیران می‌آورد و آنان را نسبت به عواقب تصمیم‌شان هشیار می‌کند و یا در صورت نادیده گرفتن هشدارها به پای میز پاسخگویی می‌کشاند.
در برخی کشورها از جمله کشور ما اما گویی برخی تصمیمات سیاسی، مقدس و مطلقاً پرسش‌ناپذیرند به طوری که اگر شهروندی از زاویه‌ای متفاوت، خطرات و تهدیدات آتی یک تصمیم را گوشزد کند، بلافاصله به عنوان عامل یا ستون پنجم دشمن معرفی می‌شود!
در واقع این روش کار را به جایی رسانده است که عده‌ای تحت عنوان "نیروی ارزشی یا انقلابی" اظهارنظر را هم فقط حق انحصاری خود می‌دانند و حتی برای رئیس‌جمهور و وزیران کابینه نیز  کمترین شایستگی و جایگاهی برای ارائۀ نظرات خود نمی‌بینند! همین‌ها با ایجاد فضای رعب و تهمت، مانع سنجش همه‌جانبۀ تصمیمات سخت در این دنیای پیچیده و بغرنج می‌شوند و با تحمیل نظرات سطحی و هیجانی و پرهزینۀ خود به حکومت، سبب بروز تکرار فجایع در کشور می‌شوند.
آنچه در لبنان علیه حزب‌الله رخ داد، مسئلۀ کوچکی نیست که بتوان آن را کم‌اهمیت شمرد  و یا منحصر به همین مورد نیست که قابل تکرار نباشد. خیزی که دولت نتانیاهو برداشته است، ابعاد گسترده‌ای دارد. به رغم ظاهر ماجرا کارش را هم با هماهنگی با بسیاری کشورها پیش می‌برد. مقابله با این وضعیت، همۀ توان فکری مجموعۀ نخبگان ایرانی را طلب می‌کند.

#احمد_زیدآبادی

@IslamwaIran
🔴 ترافیک خیابان‌ها به نفع شهرداری است؟ / بودجه حمل‌ونقل عمومی کجا صرف می‌شود؟

🔹 روزنامه «دنیای‌اقتصاد» نوشت:

شهرداران براساس یک مطالعه رسمی، از ترافیک و‌ ازدحام خودرو در خیابان‌ها «نفع اقتصادی و سیاسی» می‌برند.
مرکز پژوهش‌های مجلس درباره ریشه‌ها نشان می‌دهد، «ناکارآمدی مدیریت شهری» اصلی‌ترین عامل است.

🔺شهرداران تمایل دارند پروژه‌های «نمادین» و زودبازده در شهر اجرایی کنند و پروژه‌های ساخت بزرگراه از جمله آنها است.

🔺ساخت مترو و توسعه حمل و نقل عمومی اما «زمانبر» است.

⚠️ پروژه‌های بزرگراهی همچنین «گردش مالی بالایی» دارد و زمینه‌های نفع اقتصادی از آن، زیاد است و این مساله «تعارض منافع» با مسئولیت مدیران شهری دارد که در نتیجه، مورد علاقه آنها است.

🔺به این ترتیب، بودجه شهر عمدتا صرف ساخت معابر خودرو می‌شود که به دنبال آن، تشدید استفاده از خودروی شخصی و ترافیک بیشتر اتفاق می‌افتد.

🔺در مقابل، بودجه حمل و‌ نقل عمومی محدود می‌شود.

🔺سهم‌ اتوبوسرانی از بودجه شهر ۲۰ درصد و‌ معادل ساخت بودجه بزرگراه‌ها است.

🔺تبعات این مدل برنامه‌ریزی باعث شده در تهران طی دهه گذشته، تعداد ناوگان اتوبوسرانی نصف شود
@IslamwaIran
‏سال٨٣دولت وقت میخواست یک فرودگاه افتتاح کنه که سپاه خوشش نیومد
درحد کودتای شیلی به فرودگاه امام حمله کردند با زره‌پوش باند رو بستتد
بامیگ٢٩هواپیمای مسافربری رو ازبالای فرودگاه فراری دادند

بعد عده ای پول گرفتند که بما ثابت کنند اگر ‎
#ظریف اجازه میداد سپاه فلان کار رو می کرد.


#تحلیل_زمانه
@TahlilZamane
@IslamwaIran
🏴 زمین موقتا دارای ۲ ماه می‌شود!

🔺طبق مطالعۀ جدید دانشمندان، سیارۀ زمین به مدت کوتاهی شاهد دومین قمر در آسمان خواهد بود. این ماه موقت، سیارک کوچکی است که سامانه «هشدار نهایی برخورد با سیارک‌ها» آن را کشف کرده است.

🔺سیارکی که نام آن ۲۰۲۴ PT۵ گذاشته شده برای لحظه‌ای کوتاه وارد مدار زمین می‌شود. محققان می‌گویند گرانش زمین، این سیارک را به سمت سیاره ما می‌کشد و فقط برای ۲ ماه (از ۸ مهر تا ۵ آذر) به شکل نعل اسبی به دور زمین می‌چرخد.

@IslamwaIran
پزشکیان، اسرائیلی ها را آچمز کرد /تندروها حاضر نشدند تا غزه و لبنان بروند / تاریخ در آینده می‌نویسد که بیشتر این تندروها عامل صهیونیست‌ها هستند

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی در هم میهن :

آقای پزشکیان در زمین صهیونیست‌ها بازی نکرد. آنها آرزو داشتند که پزشکیان از نابودی اسرائیل صحبت کند و آن را بهانه کنند برای مواضع و حملات تندتر.

اما پزشکیان تقریباً دست آنها را از پشت بست. صهیونیست‌ها از این مواضع آچمز شدند. آنها فکر می‌کردند پزشکیان هم از نابودی اسرائیل می‌گوید و راه برای مظلوم‌نمایی نتانیاهو باز می‌شد و اجازه ضمنی از اعضای سازمان ملل می‌گرفت که هر کاری دلش می‌خواهد انجام دهد. قتل ناجوانمردانه سیدحسن نصرالله هیچ ربطی به این موضوعات ندارد و ادامه همان اتفاقات پس از حمله حماس به اسرائیل است.

https://www.tgoop.com/IslamwaIran
دو گودال؛

یکی نتیجه برخورد موشک بالستیک ما به پایگاه عین‌الاسد آمریکا در عراق

دیگری نتیجه حمله بمب‌های سنگر شکن معمولی اسرائیل به ضاحیه در بیروت توسط جنگنده‌های f

شعار بدون پشتوانه حس بی‌اعتمادی را گسترش می‌دهد؛ دیدن واقعیت ناشی از ترس نیست برخاسته از عقلانیت و تدبیر است.
جنگ ۸ ساله پیش روی ما و تاریخ است.

🔸آیت‌الله منتظری نقل می‌کند:
روزی سرلشگر ظهیرنژاد با محسن رضایی پیش امام بودند. سرلشگر از نبود امکانات برای جنگیدن گزارش می‌دهد که محسن رضائی می‌گوید ان شاءالله با نیروی ایمان پیشروی می‌کنیم! آقای ظهیر‌نژاد که می‌بیند محسن رضایی دارد رجز می‌خواند به امام می‌گوید: آقا! نه پدر من زرتشتی بوده نه مادرم! پدر و مادرم مسلمانند خودم هم والله مسلمان هستم زنم هم مسلمان است بچه‌هایم هم. اما برای جنگیدن در مقابل۳۰ تانک دشمن ۳۰ تانک می‌خواهیم و در مقابل ۳۰ هواپیمای دشمن ۳۰ هواپیما لازم است.
(خاطرات ج۱ / ۵۶۸)

@iranazadvaabad
www.tgoop.com/IslamwaIran
من نگران خاک ایرانم‏

✍️احسان سلطانی:

من شعار حماسی بلد نیستم؛ من نگران ایرانم؛ نگران اینکه تمام دوربین‌های دنیا از فاکس‌نیوز گرفته تا فلان و بهمان اسرائیل را زیر باران سنگین موشکی نشان می‌دهند، که از قضا آنهمه سیستم دفاع موشکی هم انگار عامدانه غیرفعال شده تا مقدمات یک هجوم تمام‌عیار را فراهم کند.

من نگران ایرانِ تنها هستم. همان ایرانی که در موضع دفاع در ۸ سال تجاوز صدام هیچ کسی به فریادش نرسید و حالا سوگلی اروپا و آمریکا را موشک‌باران کرده…

من نگران خاک ایرانم…

نگران تاسیسات زیرساختی کشور که اگر بزنند با وضع اقتصادی مملکت، تا ده‌ها سال هیچ بنی‌بشری برای بازسازی‌اش به یاری‌مان نخواهد آمد. اسرائیل را حتی اگر ویران هم کنید، دو روزه خواهند ساخت. من نگران ایرانِ تنها هستم که به اسم آرمان فلسطین در حالیکه تمام کشورهای مسلمان و عربی در مقابلش خفه‌خون گرفته بودند، شما کشور را برایش به چاه انداختید.

چه حماقتی…
تاریخ این حماقت را هرگز فراموش نخواهد کرد. این را آفتاب فردا ثابت خواهد کرد.
2024/10/02 00:44:24
Back to Top
HTML Embed Code: