Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
6893 - Telegram Web
Telegram Web
گلوبالیسم و پوپولیسم راست

قسمت دوم

...این روند نتیجه‌ی
گسترش مبادلات تجاری
تقسیم کار در دنیا و
جهانی شدن تولید
بوده است.
در چهار دهه اخیر صنایعی که نیازمند نیروی انسانی زیاد است، از کشورهای توسعه‌یافته به سمت کشورهای جهان سومی و در حال توسعه انتقال یافت و در نتیجه رونق اقتصادی در دنیا و کاهش هزینه کالاهای تولید‌شده را در پی آورد. اما این رهیافت نوین و پربازده اقتصادی و فناوری بازندگانی در دنیا داشته که نتوانسته‌اند خود را با شرایط جدید تطبیق بدهند و در نتیجه منافع اقتصادی آن‌ها به خطر افتاده است.

رشد و ظهور گرایش‌های پوپولیسم راست در اروپا و آمریکا از منظر ریشه‌یابانه و متغیرهای اجتماعی-اقتصادی محصول ناخواسته این روند است. طبقه کارگر و متوسط آمریکا از روندهای تجاری و اقتصادی حاکم بر این کشور و گسترش جهانی شدن احساس آسیب کردند و در نتیجه فضا برای پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در سال ٢٠١٦ مساعد شد که با شعارهای پوپولیستی خواهان بازگشت صنایع سنگین و بزرگ به آمریکا و جنگ تجاری با چین و اروپا و همسایگان در قالب شعار «نخستْ آمریکا» شد.

⛔️پرداختن به جنبه پارادوکسیکال ترامپ که خود و شرکت‌هایش در جاهای مختلف دنیا از منفعت برندگان جهانی شدن هستند از حوصله این مطلب خارج است.

موج ضدیت با گلوبالیسم کماکان در عرصه سیاسی آمریکا جریان دارد و در انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر نیز شکاف بزرگی را در جامعه آمریکا پدید آورد که هنوز ترمیم نشده و ادامه دارد. این شکاف در بخش‌های دیگر دنیا نیز فعال است و حتی در داخل ایران نیز مجموعه‌ای ناهمگون و متعارض از نیروهای سیاسی «گلوبالیسم» را مشابه «لیبرالیسم» در سال‌های ابتدایی بعد از انقلاب به دشنام سیاسی تبدیل کرده‌اند!

راهکاری که مخالفان جهانی شدن ارائه می‌دهند، مبتنی بر جنگ تجاری و فناوری است که در بُعد اقتصادی بر نظریه مرکانتیلیسم (سوداگری) و بومی‌گرایی استوار است. نظریه مرکانتیلیسم که بر صادرات حداکثری و واردات حداقلی، ایجاد انحصارات و تملک هرچه بیشتر طلا به عنوان پایه اصلی قدرت تأکید دارد، اگرچه در قرن شانزدهم و هفدهم میلادی باعث رشد اقتصادی در کشورهای غربی شد اما مبتنی بر مستعمره‌سازی و چپاول بخش زیادی از دنیا بود و جنگ‌های مخرب متعددی را در دنیا پدید آورد.

ژرف‌کاوی سیاست‌های اقتصادی و تجاری ترامپ و کلاً پوپولیست‌های راست دنیا طرد گلوبالیسم با بازگشت به مرکانتیلیسم است که با اتکا به عناصری چون «قدرت نظامی و سیاسی»، «یکجانبه‌گرایی در ساماندهی دنیا» و «خروج از پیمان‌ها و توافقات بین‌المللی» بتوان منافع یک کشور را به ضرر کشورهای دیگر بهینه کرد. این نگاه که در جوهره خود بر نهادینه کردن نابرابری و ایجاد امتیازات انحصاری تأکید دارد، علاوه بر آن‌که تهدیدی برای صلح و ثبات بین‌المللی است، برخلاف دعاوی ظاهری، نتایج اقتصادی مثبت برای کشورهای هدف نیز ندارد.

نتیجه جنگ تجاری آمریکا و چین برای طبقه کارگر و متوسط آمریکا منفعت ماندگاری نداشت. بازگشت برخی صنایع به آمریکا و یا افزایش زیاد تعرفه‌ها در بخش‌هایی از جامعه آمریکا در سطحی محدود اشتغال ایجاد کرد اما بهای کالا‌ها بخصوص وارداتی‌ها افزایش چشمگیری داشت. مزیت جهانی شدن و الزام به تعرفه‌های حداقلی، کاهش قیمت کالاهای مصرفی و سرمایه‌گذاری است. افزایش تولید داخل و بالا بردن تعرفه‌های وارداتی می‌تواند رونقی ناپایدار به صنایع داخلی بدهد اما به دلیل نبود رقابت توازن‌بخش انحصارات ایجادشده باعث افزایش بهای تولید و اخلال در روند بهینه شدن کیفیت کالاها نیز می‌شود که در نهایت دودش به چشم مردم و خریدار می‌رود.

بنابراین احیای مرکانتیلیسم و امپراتوری‌سازی اقتصادی باعث بهبود منافع و موقعیت طبقه متوسط و یقه‌آبی‌ها در آمریکا و کشورهای غربی نمی‌شود. قدرت خرید آن‌ها کمتر شود بیشتر نمی‌شود، اما گسترش و ساماندهی جهانی شدن می‌تواند به‌صورت نسبی فرصت‌هایی برای آنها پدید آورد.

ادامه
www.tgoop.com/JAAMEbaaz/6873
گلوبالیسم و پوپولیسم راست

ادامه

... البته روند فعلی هم می‌تواند در شرایطی نابرابری‌ها را در دنیا افزایش دهد. بهبود شرایط معیشتی مردم چین ممکن است در سال‌های آینده باعث شود درآمد سالانه طبقه متوسط این کشور از کشورهای غربی بیشتر شود و نمودار توزیع درآمد‌ها در جهان نسبت به دهه‌های قبل وارونه شود. در این صورت ممکن است ضریب جینی دنیا به ضرر کشورهای غربی و کشورهای محروم به‌خصوص در آفریقا دگرگون شود و روند نزولی نابرابری‌ها در مسیری متفاوت صعودی گردد.

رشد اقتصادی هند می‌تواند پاره‌سنگی در برابر تهدید عدم توازن ناشی از چین باشد. همچنین روند توسعه در کشورهای آفریقایی و تحولات بزرگ در تغییر نابرابری‌های اقتصادی و فقرزدایی در این قاره کهن دنیا نیز می‌تواند کمک کند تا روند کاهشی نابرابری‌ها در دنیا استمرار یابد.

پوپولیسم راست در دنیا با شکست ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا تا حدی ضعیف شد، اما کماکان جنبشی قوی و بسیج‌شونده است که علاج آن پیدا کردن راهکارهایی برای جذب نیروهای متضرر از جهانی شدن به فناوری‌های جدید و کسب مهارت‌های جدید است تا بتوانند از این طریق موقعیت اقتصادی‌شان را ارتقا بدهند.

اما به هر حال این واقعیت باید پذیرفته و درونی شود که عصر استعمار و انحصارات تجاری و اقتصادی پایان گرفته و به جای جنگ تجاری و فناوری باید ایجاد فرصت‌های برابر و مشارکت بدون محدودیت همه کشورها در مبادلات تجاری و مالی بین‌المللی فراهم گردد و نهادسازی متناسب انجام شود.

نگاه به تحولات تاریخی این واقعیت را گوشزد می‌کند که پیشرفت‌ها و تحولات بزرگ اقتصادی، اجتماعی و فناورانه بازندگانی داشته که به ناگزیر با وجود مشاغل جدید و مناسبت‌های تازه اقتصادی و اجتماعی از صحنه کنار رفتند، اما برآیند تأثیر این پدیده مثبت بوده و کمک کرده است تا دنیا در مجموع شرایط بهتری پیدا کند.

#گلوبالیسم
#پوپولیسم
#فلسفه_اقتصاد
#تجارت_آزاد
#فلسفه_سیاسی

@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی

ترامپ فهمید ، بقیه نفهم بودند :
www.tgoop.com/lEECHbrain/136

عواقب جهانی سازی اقتصاد:
www.tgoop.com/lEECHbrain/152
مالکیت در قوانین آمریکا
بخش اول

فصل 9 - حق مالكيت
حق هيچ شخصى ... براى زندگى، براى آزادى، و براى مالكيت، بدون طى مراحل قانونى، از وى سلب نخواهد شد؛ همچنين دارايى خصوصى، بدون پرداخت غرامت منصفانه، مورد مصارف عمومى قرار نخواهد گرفت.
-- متمم پنجم قانون اساسى ايالات متحده آمريكا



به نظر بسيارى افراد حق مالكيت يك تصور منسوخ قديمى است، چيزى به جا مانده از روزگارانى بسيار دور كه در آن زمان منزلت فرد را حجم دارايى هاى وى معين مى كرد. در چنان دورانى، عمده دارايى ها متعلق به درصد اندكى از جمعيت بوده، و اين مالكيت براى آنان نه فقط ثروت و منزلت اجتماعى بلكه قدرت سياسى و همچنين اقتصادى را به ارمغان مى آورد. اين يادآور دورانى است كه در آن زمان اكثريت مردم دارايى اندكى داشتند يا اصلا" صاحب هيچ گونه دارايى نبودند – براى مثال، زنان پس از ازدواجشان حق مالكيت خود نسبت به دارايى هاى گذشته خويش را كلا" از دست مى دادند – و از اين رو حكومت و جامعه تحت نظارت گروه معدودى از سرآمدان قرار داشت. اكثر ما وضعيت حاضر را ترجيح مى دهيم، اين زمان را كه دارايى ها در سطح گسترده ترى توزيع شده، مردم مى توانند علاوه بر منزلت مادى خويش، جايگاهى بر اساس دستاوردهاى غيرمادى خود بيابند، زنان ديگر در اسارت مفروضات منسوخ نيستند، و حق راى دادن اكنون در هيچ جاى جهان ديگر مشروط به زمين دار بودن نيست.

اما حق مالكيت و برخوردار بودن از دارايى هميشه بخش مهمى از حقوق مردم بوده است. در " كنوانسيون فيلادلفيا " (1) كه زمينه ساز طرح نهايى قانون اساسى ايالات متحده بود، جان راتلج (2) از ايالت كاروليناى جنوبى (3) به ديگر نمايندگان يادآور شد كه " مالكيت قطعا" هدف اصلى جامعه ما بوده است." اما در واقع چندان نيازى به اين يادآورى نبود، چون طراحان قانون اساسى همگى معتقد بودند كه رعايت حق مالكيت افراد محور معاهدات اجتماعى را شكل مى دهد. آنان نه فقط تدايبر حفاطتى نهادينه اى را در قانون اساسى براى حمايت از اين حق پيش بينى كرده بودند، بلكه به خواست ملت به زودى بندهاى مهمى از طريق " منشور حقوق " (4) براى تحكيم اين حمايت به قانون اساسى افزوده شد. از اين گذشته، هدف بنيان گذاران ايالات متحده نه فقط تعميم دادن اين حمايت ها به املاك يا دارايى هاى قابل تشخيص بلكه تعميم دادن آن ها به همه حقوق ملازم با مالكيت – منقول و غيرمنقول، مادى و غيرمادى – بود. آنان معتقد بودند كه حق مالكيت " حافظ هر حق ديگرى " است، زيرا بدون حق فرد براى تملك، بدون استفاده و برخوردارى از دارايى به صورتى فارغ از مداخلات خودسرانه حكومت، هيچ گونه آزادى اى نمى تواند وجود داشته باشد.

در حال حاضر، حق مالكيت هنوز براى مردم آمريكا اهميت دارد. حق تحت تملك در آوردن آنچه خود خلق كرده، ساخته، خريده، يا حتى به عنوان هديه دريافت داشته ايد – اطمينان از اين كه دولت نمى تواند آن را جز به اتكاى روال هاى قانونى اكيد از شما سلب كند – فراهم كننده امنيت مادى اى مى شود كه همپاى آزادى هاى نامادى ترى همچون آزادى بيان و آزادى در حريم شخصى پيش مى رود. حكومتى كه حق مالكيت را از مردم سلب مى كند درست به اندازه حكومتى منش مستبدانه دارد كه مردم را از آزادى بيان و حق راى دادن محروم مى كند.

پژوهشگران حقوقى به هنگام سخن گفتن از حقوق، اغلب از يك " رشته حقوق " (5) سخن مى گويند و منظورشان از اين تعبير آن است كه همه حقوق رابطه نزديكى با يكديگر دارند. اگر ما ديگر اعتقاد نداريم كه حق مالكيت زيربناى همه ديگر آزادى ها است، با اين حال معتقد ايم كه آزادى يك بافت منسجم است، و در اين بافت تك تك حقوقى كه با هم آن رشته را مى سازند وجودشان براى حفظ يكديگر اهميت دارد. اين نكته به همان اندازه كه در مورد آزادى بيان صدق مى كند در مورد حق مالكيت نيز صدق دارد.

ادامه
www.tgoop.com/JAAMEbaaz/6875
🔹اقتصاد ایران یک‌سوم ترکیه شده اما عده‌ای تندروی خشک‌مغز هنوز دنبال انزوای ایران هستند!
@rouzeeghtesad
@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
🔺 کشور‌های برتر از نظر ارزش منابع طبیعی

🔹ایران با داشتن ۲۷ تریلیون دلار، پنجمین کشور با بیشتر ذخایر منابع طبیعی (نفت، گاز، زغال سنگ، کروم، مس، سنگ آهن، سرب، منگنز، روی و ...) در جهان محسوب می شود.

@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺 ۱۳۷ هزار خودرو در خیابان های والنسیای اسپانیا پس از وقوع سیل


پی‌نوشت:
ممکنه بشه در مورد نقش آلاینده های زیست محیطی در بوجود اومدن شرایط موجود تشکیک کرد
ولی اگر نقش بشر یک درصد هم باشه باید بهش پرداخت و هرچه ممکنه آلاینده ها رو کاهش داد
ولکن ترامپ...

🔻 ترامپ وزارت انرژی را به مخالف انرژی پاک و بحران اقلیمی سپرد.

▫️دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا «کریس رایت» را که منکر «انرژی پاک» و «بحران اقلیمی» شده است، به عنوان وزیر انرژی در دولت جدید خود معرفی کرد.
▫️رایت مدیرعامل شرکت «لیبرتی انرژی» است که به شرکت‌هایی که در زمینه استخراج نفت شیل فعال هستند، کمک کرده و نقش قابل توجهی در افزایش تولید سوخت‌های فسیلی در آمریکا داشته است.
▫️رایت یک سال پیش در نوشته‌ای در شبکه اجتماعی «لینکدین» «بحران اقلیمی» را انکار کرد و نوشت: هیچ بحران اقلیمی وجود ندارد و البته در موضوع انرژی در بحبوحه انتقال به یک مرحله جدید قرار نداریم.
▫️وی افزود که «عبارت آلودگی کربنی، ظالمانه است» زیرا حیات به دی‌اکسید کربن وابسته است.

#تغییرات_اقلیمی

@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پژوهشی توسط Henri Tajfel در سال 1971 انجام شد. در این آزمایش، شرکت‌کنندگان 14 ساله بودند و باید تعداد نقاطی که روی مانیتور ظاهر می‌شد را حدس می‌زدند. این نقاط خیلی سریع نمایش داده می‌شدند، به‌طوری‌که شرکت‌کنندگان نمی‌توانستند به‌طور دقیق آنها را بشمارند و فقط یک تخمین می‌زدند.
سپس محققان به‌طور ساختگی افراد را به دو گروه تقسیم کردند: گروه بیش‌تخمین‌زن‌ها و گروه کم‌تخمین‌زن‌ها. این تقسیم‌بندی کاملا تصادفی و بی‌پایه بود. بعدا مشاهده شد که افراد به هم‌گروهی‌های خود بیشتر هدیه یا پاداش می‌دادند، حتی با وجود اینکه هیچ آشنایی قبلی با هم نداشتند و منافع واقعی در کار نبود. این نشان داد که انسان‌ها حتی بر سر کوچک‌ترین و بی‌معنی‌ترین اشتراکات، احساس تعلق پیدا می‌کنند و به نفع اعضای گروه خود تعصب نشان می‌دهند.

#دکتر_مکری

#در_باب_تعلق
#اصالت_روانشناسی

@Me_and_therapist | روانشناسی و روان درمانی
@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
وقتی می گن می‌خوان بنزین رو گرون کنند

واکنش عوام :

پی‌نوشت:
یکی از وجوه نابالغی های ما اینه که ضررهای نقد و لذات کوتاه مدت رو ولو کمتر باشن ولی ضرر دراز مدت و منافع بلندمدت رو نمی بینم.

ملت مون عنایت ندارن این که « قیمت بنزین یک سوم آب معدنی » هست ، دودش تو چشم خودشون می ره.

این صحبت صرفا تببینی و توصیفی هست
نه تجویزی و توصیه ای
یعنی تبلیغ و توجیه ( یا منع ) افزایش قیمت نیست.
فقط خواستم توجه باین موضوع جلب بشه.

البته این نکته هم مهمه که:
حکومت ایران سالها گند زده به اعتماد مردم و اعتبار خودش
و طبیعیه که هرکاری بخوان بکنند مردم مخالف باشند.

#بنزین

@Nviolence2 | تحلیل و/یا قصه
@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎈 بحران مالی ۲۰۰۸

چگونه بانک‌های آمریکایی ورشکسته شدند؟

#چراز

@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اظهارات دکتر احسان نراقی راجع به شاه و علت انقلاب

#تئوری_توطئه
#تاریخ_معاصر

@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
@Nviolence2 | تحلیل و/یا قصه

▪️علت انقلاب از زبان خود شاه:
www.tgoop.com/Nviolence2/2613

▪️خاطرات علم درباره‌ی شاه :
www.tgoop.com/JAAMEbaaz/4879

▪️ انقلاب از دید زاهدی :
www.tgoop.com/JAAMEbaaz/925

▪️مطالب مربوط به پهلوی و انقلاب و کودتای ۲۸ مرداد و نفت :
www.tgoop.com/Nviolence2/1308
📜 مانیفست عصر روشنگری

ما نگوییم بد و میل ، به ناحق نکنیم
جامه‌ی کس ، سیه و ، دَلقِ خود ازْرق نکنیم

عیب درویش و توانگر ، به کم و بیش ، بد است
کارِ بد ... مصلحت آن‌ست ، که : مطلق نکنیم

رَقَم مغلطه ، بر دفتر دانش ، نزنیم
سِرّ حق ، بر ورقِ شعبده ، ملحق نکنیم

گر بد-ی گفت ، حسودی و ، رفیقی رنجید
گو تو : « خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم »

#حافظ ار ، خصم ، خطا گفت ، نگیریم بر او
ور به حق گفت ، جدل با سخن حق نکنیم.

معنی این شعر

#حدیث_لیبرالی
#تفکر_نقادانه
#عینیت_گرایی
#فلسفه_اخلاق
#فلسفه_زندگی
#عملگرایی
#مانیفست_لیبرالیسم

@mghlte | عصر روشنگری

⭕️ آموزش ماهی‌گیری ( تفکر تحلیلی ) بجای دادن ماهی

یک زبان دارم دو تا دندان لق
میزنم تا می‌توانم حرف حق
( شعار مجله‌ی گل آقا )


@lEECHbrain | جهان و تأملات فیله‌سوف
@SHARRomid | (فلسفه زندگی) برهان شر
@moghaletat2 | آرشیو مغالطات
@soogiri | سوگیری های شناختی(فلسفه ذهن)
@Tnaghad|شیادان بی‌شرم(مثال زنده‌ مغالطات)
@masnavi_mardiha| آثار دکتر مردیها
@Rfekri | نقد فرهیختگان معاصر ایران
@Anglosphere2 | سنت و مدرنیته
@shekar_chi1 | ناگفته‌های موسیقی ایران
@ZIRsigari_kohn | فلسفه های روانگردان
@NESHIMANgaz | پزشکی و سلامت
@tahlile_roya | روانکاوی و روانشناسی
@Gshahvat | گلخانه‌ی شهوت
@Nviolence2 | تحلیل و/یا قصه

معرفت‌شناسی ، تفکر نقادانه ، فلسفه زبان ، فلسفه ریاضی :
@persian_organon | ایوان‌چراغانی‌دانش

فلسفه‌ی سیاسی ، فلسفه‌ی اقتصاد ، فلسفه‌ی مدیریت و اخلاق :
@JAAMEbaaz | علوم اجتماعی


▪️تعاریف و توضیحات ، معرفی مکاتب فلسفی

▪️گلچین کتاب های انسانی
▪️ گلچین کتابها و کارگاه های معرفت شناسی و تفکر نقادانه
▪️داستان های فلسفی
▪️کتاب های صوتی علوم انسانی
▪️ مطالب مربوط به تاریخ معاصر
▪️ مطالب مربوط به مناقشه فلسطین و اسرائیل
▪️ مطالب مربوط به آلترناتیو استبداد دینی ( فدرالیسم ، الگوی چین ، الگوی نوردیک/اسکاندیناوی ، کشورهای حاشیه خلیج‌فارس)
▪️ مطالب مربوط به قصه ، فلسفه آن و داستانهای فلسفی
▪️ مستندهای سیاسی


#مانیفست

🔰 برخی منابع کانال بجز برخی کتابها و شطحیات ادمین

▪️علوم انسانی:
کانال یوتیوب چراز
کانال تلگرامی دکتر تاج‌زاده
کانال تلگرامی دکتر مردیها
کانال تلگرامی دکتر غنی زاده
کانال تلگرامی تحلیل زمانه
مهدی تدینی
ساسان آقایی
سایت بورژوازی
اکو ایران



▪️معرفت شناسی ، تاریخ علم ، فلسفه‌ی ذهن و ... :
پیج ها و کانالهای
دکتر مکری
تلسی تاک
دکتر توکلی صابری
هادی صمدی
دکتر احمدپور


تکمیل می شود
ممنون از همراهی تون

همه رو دوست دارم

وقتی فکر می‌کنم می‌بینم کسانی که مخالف برخی تفکرات ادمین و جهت گیری های کانال هستن هم ، از خیلی جهات بهترینن
گاهی که افتخار هم صحبتی دادن و حوصله و فرصت بوده و صلاح دیدم وارد بحث بشم ، بدون توهین نشستیم صحبت کردیم

www.tgoop.com/mghlte/23012
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مطهری:
بهترست ما جاهل ها امر به معروف نکنیم!
همه‌ی امر به معروف ما در اطراف دکمه لباس و کفش و موی سر مردم ست

پ‌ن :
قطعا اسلام گراهای انقلابی نسل اول مثه همین مطهری و شریعتی قابل مقایسه با کسانی مثه ازغدی و عباسی و پناهیان و رائفی پور نیستند.
چه از نظر سواد
چه سلامت نفس یا امروزی بگیم سلامت شخصیتی و روانشناختی
که این دو ویژگی ، روی شکل دینداری شخص ، هم تاثیر می‌ذاره.
بهمین جهت هم هست که کمتر کسی از اون نسل می‌بینیم که به مرور به سمت مواضع عقلانی تر و به روز تر چرخش نکرده باشه.

لکن باید این نکته رو توجه داشت که مثلا :
آدم عاقل سالم تو این دور و زمونه ، سرش به کار خودشه و ُبعد اجتماعی اخلاق ( معروف و منکر یا همون خوب و بد ) رو حداکثر می‌سپره به قانون و ضابطین قضایی

سخن طلایی ای گفت حسن روحانی:
پلیس مامور اجرای اسلام نیست.
پلیس مامور اجرای قانونه.
بعضی قوانین اسلام * در قانون اومده ، عیناً.
بعضی هاشم قانونگذار ( منتخب مردم ) به هر صلاحدیدی تغییر داده (یا کنار گذاشته)
به پلیس ربطی نداره که بخواد واردش بشه.


#فلسفه_اخلاق
#فلسفه_دین
#فلسفه_قانون

@Rfekri | نخبگان معاصر ملت
@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
اگر کسی مثه رادان یا اژه ای یا الله کرم ، یا اون بسیجی معروف به بسیجی دهن گشاد
خیلی خودشونو صاحب‌نظر میدونه راجع به دین و قانون و صلاح جامعه ، می‌تونه کاندید بشه
اگه رای آورد بره مجلس
با نمایندگان دیگر صحبت کنه
و مجاب شون کنه که
قانون - خصوصا اون بندهای لیبرالی و فردگرایانه‌ی قانون اساسی مثه اصول ۵۶ و ۹ - رو عوض کنن و اسلامی تر کنن و به رفراندوم بگذارن .

#فردیت_گرایی_اجتماعی

@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی

⭕️ #قانون_اساسی

اصل ۵۶
حاکمیت مطلق بر جهان و انسان، از آن خداست و همو انسان را بر سرنوشت اجتماعی خویش حاکم ساخته
هیچ کس نمی تواند این حق الهی را از انسان سلب کند یا در خدمت منافع فرد یا گروهی خاص قرار دهد.

اصل ۹
در جمهوري اسلامي #آزادي و #استقلال و وحدت و #تماميت_ارضي كشور از يكديگر تفكيك ناپذيرند و حفظ آنها وظيفه دولت و آحاد ملت‌ست.
هيچ فرد يا گروه يا مقامي حق ندارد به نام استفاده از آزادي به استقلال سياسي ، فرهنگي ، اقتصادي ، نظامي وتماميت ارضي ايران كمترين خدشه اي وارد كند و
هيچ مقامي حق ندارد به نام حفظ استقلال و تماميت ارضي كشور آزادي هاي مشروع را ، 🔅 #ولو_با_وضع_قانون🔅 سلب كند.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎈 کلاهبرداری‎ به سبک پانزی؛ وسوسه‌ی سود‌های رویایی

#چراز
#فلسفه_اقتصاد

@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
قسمتی از فصل اول کتاب « از دیکتاتوری تا دموکراسی) نوشته‌ی جین شارپ

#فلسفه_سیاسی
#کتاب_صوتی

@Nviolence2 | ‌تحلیل سیاسی و/یا قصه‌ی منقلی
@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی

فایل های صوتی این کتاب :
www.tgoop.com/Nviolence2/2774
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎈 دوقلوهای خیلی ناهمسان: عمان و یمن

#علی_بندری

#آداب_رهبری

@JAAMEbaaz | فلسفه‌‌ی علوم اجتماعی
@Nviolence2 | ‌تحلیل سیاسی و/یا قصه‌ی منقلی
2024/12/28 22:43:03
Back to Top
HTML Embed Code: