Telegram Web
افراد زیادی در فصلِ پاییز ، دچارِ نابسامانیِ عاطفی می شوند و قسمتِ اعظمِ این موضوع به کوتاهیِ روزها و هوایِ گرفته و ابریِ این فصل بر می‌گردد
هوا سرد تر شده ،روابط کاهش پیدا می کند و به تبع آن ، گشت و گذار و تفریحات هم کمتر می‌شود.

اما به قولی درمانِ هر دردی را باید در همان درد جستجو کرد .
در علمِ روانشناسی ، روشی هست
به نامِ (رنگ درمانی) و طبقِ تحقیقات انجام شده اصلی ترین رنگ ها در درمان افسردگی ، رنگ های قرمز و نارنجی هستند
و پاییز ، کلکسیونِ زیبایی از بهترین رنگهاست

کافیست برنامه ی مدونی برای پیاده روی در روزهای پاییز داشته باشید و برگهای خوشرنگ و زیبای اطرافتان را با اشتیاق و لذت ، تماشاکنید و آرام و آهسته و با تداعیِ خاطراتِ خوب ، در پیاده روهایِ شهر قدم بزنید . قدم زدن ، برای روح و روان انسان ، معجزه می‌کند.

لباس‌های با رنگ تیره نپوشید
رنگ تیره ، استعداد عجیبی در تزریقِ ناامیدی و افکارِ منفی دارد

خودتان را بیشتر از همیشه دوست داشته باشید و برای حفظِ سلامتی تان از میوه های نوبرانه ی پاییز استفاده کنید
بی حوصله نباشید
هر روز حتی به میزانِ کم ، ورزش کنید ، ورزش روحیه را تقویت می‌کند.

آبِ بیشتری بنوشید تا در طولِ روز ، احساس نشاط و شادابیِ بیشتری داشته باشید .
و مهمترین مسئله ؛ روابط اجتماعی است ؛
تا حدِ امکان ، ارتباط با اطرافیانتان را حفظ کنید.

اجازه ندهید ذهنتان فرصتِ مرورِ خاطراتِ ناخوشایند و تلخِ گذشته را پیدا کند.

خودتان را مشغول کنید ؛ با آدم هایِ خوب ، با کارهایی که دوست دارید ، با یادگیری ، موسیقی یا هر چیز که حالتان را بهتر می‌کند.

بجای فکر کردن به مشکلات ، آنها را با تمرکز و تلاش و آرامش ، حل کنید
برایِ افزایشِ بینش و انسجامِ فکری ، زمان هایی را کتاب بخوانید و با دوستانتان تبادلِ عقیده داشته باشید.

پاییز ، چالشِ خوبی ست تا آدم ها یاد بگیرند ؛ برایِ خوشبختی ، باید از خودشان شروع کنند.

کتاب بخوان
شاد باش
ورزش کن و
قدم بزن
پاییز ، معجزه ی زیبای آفرینش است.

#نرگس_صرافیان_طوفان

#جامعه_مدنی👇

@jamey_e_madani
💢💢 سیدحسن نصراللّه به شهادت رسید

◽️حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان به شهدای بزرگ و جاویدالاثر خود پیوست
.


❇️
@Tehrannameh
سید حسن نصرالله به شهادت رسید

🔹حزب‌الله لبنان امروز (شنبه) در بیانیه‌ای تایید کرد که «سید حسن نصرالله» دبیرکل این جنبش در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسیده است.
@sharghdaily
sharghdaily.com
روزگار تلخی است خدا خودش آن را شیرین کند

احمد زیدآبادی:


🔹نخستین بار و آخرین بار سید حسن نصرالله را در سال 1371 در سفرش به تهران دیدم. به تازگی به عنوان دبیرکل حزب‌الله لبنان، انتخاب شده بود

🔹در سفرش به تهران یک کنفرانس خبری در محل هتل بزرگ آزادی گذاشت که من از طرف روزنامۀ اطلاعات در آن شرکت کردم. با انرژی و شور و نشاط فراوان سخن می‌گفت. پرسش من از او سخت چالشی بود. رو در هم نکشید و با حوصله پاسخ داد

🔹بعد از آن هم سخنرانی‌ها و اخبار مربوط به او را دنبال می‌کردم. در هر بحران و جنگی در شبکۀ المنار لبنان حاضر می‌شد و با حرارت تمام مخاطبانش بخصوص نیروها و حامیان خود را در جنوب لبنان به هیجان می‌آورد

🔹تصور آنکه آن سخنرانی‌ها دیگر انجام نخواهد شد، سخت است. روزگار تلخی است خدا خودش آن را شیرین کند.

@noghteh3
شوخِ شیخ و پاسخ ضعیفش!

شیخ حمید رسایی از نگاه من فردی با ایده‌ها و خط‌مشی تند و افراطی است، اما به خلاف برخی از همراهانش، اهل بحث و جدل و گفتگوست و آدابش را هم کم و بیش رعایت می‌کند. او در مسیر خودش پیگیر و جنگجو و بی‌ملاحظه و صریح است، این خصلت شاید از سر بی‌باکی معطوف به سادگی و شاید هم تصوری از احساس مصونیت دائمی باشد. در هر صورت بر برخی همگنانش ترجیح دارد.
ماجرای اصرار او برای اعزام به غزه هنوز فراموش نشده است، بنابراین حالا که جنگ در جنوب لبنان اوج گرفته است، برخی افراد از جمله خود من، به یاد آن اصرار افتادیم تا "شوخ شیخ را به روی او بیاوریم" هر چند که به لحاظ ادب درویشی شاید خیلی هم پسندیده نباشد، اما بدبختانه سیاست هم اقتضائات منطقی و نظام اخلاقی خاص خود را دارد!
در هر حال، آقای رسایی طعن طاعنان را بی‌پاسخ نگذاشته و گفته است که همیشه آمادۀ اعزام به صحنه‌های جنگ است اما در مورد لبنان، اولاً حزب‌الله خودش به تنهایی از پس اسرائیل برمی‌آید و ثانیاً حضورش در داخل ایران ضروری است چرا که در برابر توطئۀ عناصر مزدور و نفوذی آمریکا و اسرائیل به اسم اعتدال و اصلاحات، نباید صحنه را خالی کرد.
خب، این هم که جواب قاطع و دندان‌شکنی به شمار نمی‌رود! او وقتی تأکید می‌کند که حزب‌الله خود به تنهایی از پس اسرائیل برمی‌‌آید و نیازی به حضور او در لبنان نیست، روی دیگرِ حرفش آن است که حماس از پس اسرائیل برنمی‌آید و به همین دلیل هم وی داوطلب اعزام به غزه شد! آیا نظرش دقیقاً همین است؟
در مورد بخش دوم حرفش اما سخن بی‌نهایت است. هدف انتقاد او قاعدتاً نمی‌تواند اصلاحاتی‌ها و اعتدالی‌ها باشد چرا که در دورۀ ریاست جمهوری مرحوم رئیسی، این دو نیرویِ به زعم او مزدور و نفوذی، کلاً از سیاست و قدرت برکنار بودند و اغلب میلی هم به بازگشت به آن نداشتند. خب، کدام چهره‌ها و نهادها، زمینه‌ساز و مشوق بازگشت آنان به صحنۀ اجرایی کشور شدند؟ اگر آقای رسایی در پاسخ به این پرسش، کمی قدرت صراحت خود را بیشتر به نمایش بگذارد، مقصود غایی او روشن‌تر می‌شود.
راستش من هم علاقه‌ای به عزیمت آقای رسایی به غزه یا لبنان ندارم. حضور او در داخل ایران برای مقابله با دولت مسعود پزشکیان و بخصوص محمدجواد ظریف که میل شدیدی هم به شمردنِ مکرر دندان‌های او دارد، بسیار ضروری است چرا که کاملاً مؤثر است! شاید اثرش کمتر از یادداشت‌های روزانۀ عباس عبدی در جهت تقویت دولت نباشد. چه بسا مخالفت‌خوانی‌ها و خصومت‌ورزی‌ها که اثر معکوسش از هزار موافقت و رفاقت بیشتر است.
#احمد_زیدآبادی

#جامعه_مدنی👇

@jamey_e_madani
🔴تمام فرماندهان چارت سازمانی حزب الله لبنان به شهادت رسیدند...

سپاه سایبری پاسداران
👇🏻
☑️ @SEPAHCYBERY
Forwarded from جماران
☑️ شهید حسن نصرالله ایرانی‌ترین لبنانی است و خاطرش همیشه عزیز است

✍️محمدرضا جوادی یگانه، جامعه شناس نوشت:


🔸پیوندهای ایران و لبنان دیرینه‌ و عمیق است. در همه خاورمیانه، کشوری چون لبنان نیست که علیرغم بعد مسافت، این‌همه به ایران شبیه و در ایران عزیز باشد. اگر امام موسی صدر و شهید چمران، لبنانی‌ترین ایرانی‌‌ها بودند، شهید حسن نصرالله ایرانی‌ترین لبنانی است و خاطرش همیشه عزیز است.

◾️@jamarannews
Forwarded from جماران
⚫️پیام تسلیت سید محمدخاتمی در پی شهادت سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان

بسم الله الرحمن الرحیم

🔻شهید سرفراز و با فضیلت حضرت سید حسن نصرالله که زندگی مومنانه و موثر خود را با مقاومت در برابر تجاوز و آدمکشی و اشغال و مبارزه با تبعیض و نسل کشی و ستم معنی کرد، اینک بدیدار معبود شتافته است ولی دل همه آزادیخواهان و حق طلبان بخصوص ملت شریف و با فرهنگ لبنان مظلوم را سخت به درد آورده است.

🔻ملت بزرگوار لبنان همچون فلسطینیان عزیز سالهاست در معرض تجاوز و بیداد رژیم تروریست صهیونیستی بوده است ولی اینبار جنایتش با آنچه در گذشته بوده است قابل مقایسه نیست و حاصل آن نیز هزاران شهید و زخمی و آواره از زن و مرد و کودک و جوان و پیر بخصوص مدافعان آزاده و قهرمان راه عزت و در رأس آنها شهید بزرگوار سید حسن نصرالله است.

🔻دریغا که در این ایّام دست آدم کشان خون آشام نه تنها باز است که جنایات آنان صریحاً یا تلویحاً مورد تایید قدرتهائی است که با کمکهای مالی و تسلیحاتی و سیاسی خود شریک جرم جنایتکارانند.

🔻در عین حال تردید نکنیم که هرچه بر تعداد شهیدان راه آزادی و مدافعانی از کرامت و عزت انسان افزوده می شود، کارنامه سیاه آدمکشان و تروریست های وحشی در برابر وجدان های بیدار و مردم آزاده جهان پر برگ‌تر می گردد.

🔻درود به روان پاک این شهید عزیز و همه شهیدان لبنان مظلوم و طلب شفای عاجل برای آسیب دیدگان حوادث اخیر دارم. امید است که این خونهای پاک که بهرحال سبب بیداری و هوشیاری بیشتر مظلومان می شود هرچه زودتر دامن آلوده بانیان و مسببان و مباشران این جنایات را بگیرد و موجبات شکست و رسوائی رژیم جنگ‌طلب اسرائیل و توقف جنگ و جنایت را فراهم کند. امیدوارم که همه‌ی مردم منطقه و جهان به ویژه ملت مظلوم و سرفراز فلسطین و محرومان و مقاومان گرانقدر در لبنان عزیز بتوانند طعم آزاد زیستن و سربلند زندگی کردن و استقلال و پیشرفت را بچشند. و خداوند بر این مهم توانا است.

و هو القاهر فوق عباده و الله غالب علی امره

سید محمد خاتمی 7 مهرماه 1403

◼️ @jamarannews
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥تماشا کنید: دو بار سفارت نوردی، یک عمر جهش

🔹با دو حامی دو آتشه جلیلی که در حمله به دو سفارت انگلیس و عربستان نقش کلیدی داشتند، آشنا شوید.انتخاب

#جامعه_مدنی👇

@jamey_e_madani
حمله اسرائیل به مقر حزب الله، هدف؛ کشاندن ایران به جنگی منطقه ای

*رئوف پیشدار
استاد دانشگاه و روزنامه نگار
خبرنگار در بیروت ١٩٨٢
اسرائیل شامگاه جمعه  ششم  مهرماه ١۴٠٣ عملیات نظامی سنگینی را روی منطقه ضاحیه در جنوب بیروت انجام داد. اسرائیل مدعی است که مقر فرماندهی حزب‌الله را هدف گرفته است و می گوید ارتش مشغول بررسی است که آیا «سید حسن نصرالله» هم در ساختمانی ١٠ طبقه که ویران شده است، بوده یا نه!
این حمله اوضاع خاورمیانه را بشدت بحرانی تر از هر زمانی می کند و بیشتر حس می شود که منطقه دارد وارد جنگی می شود که ماشه سلاح ها را اسرائیل نزدیک به یک‌سال است که در حمله به غزه کشیده است.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل بلافاصله بعد از حمله جمعه شب به بیروت
بدون اشاره به پیشنهاد آمریکا دایر بر آتش‌بس فوری بین اسرائیل و حزب‌الله، در واقع برعکس قول داد تا زمانی که «همه ی اهداف محقق نشوند» به جنگ ادامه دهد.
در عوض،  نتانیاهو همان‌طور که بارها قبلا گفته بود، سخنرانی خود را بر «مصیبت ایران» متمرکز کرد و از قدرت‌های جهان درخواست کرد که در مقابل ایران در کنار اسرائیل بایستند.
او ادعا کرد که: «دست کشورش می‌تواند به هر نقطه‌ای از ایران و خاورمیانه برسد.»
اسرائیل، ایران را دشمن جدی خود می داند و هدف اصلی آن از حملات روزانه به منافع حزب الله در لبنان، درگیر کردن ایران با غرب است.
   یک فرضیه که روز به روز به واقعیت نزدیکتر می‌شود اجتناب ناپذیر کردن اصل درگیری ایران با اسرائیل و از آن طریق درگیر شدن با حامیانش یعنی غرب است. بر اساس این فرضیه اسرائیل  ایران را جدی‌ترین و قوی‌ترین دشمن خود می‌داند و از دید خود چنان‌چه بتواند ایران را با غرب در‌گیر کند، حداقل برای چند دهه برایش مصونیت ایجاد خواهد شد.
حال با فرض فراهم بودن همه ی زمینه ها از جمله سیاسی برای تهاجم اسرائیل به ایران ، از منظر استراتژیک عملی شدن این تهدید و منتج به نتیجه شدن ، امری در دسترس نیست .
   از منظر استراتژیک ، یک تهاجم نظامی بخصوص اگر از نوع پیش دستانه دانسته شود ، باید که بتواند با اولین ضربه و در نخستین تهاجم :
الف : اهداف مورد نظر را کاملا از بین ببرد .
ب : امکان پاسخگویی را از طرف مقابل بگیرد.
برآوردهای استراتژیک می گوید که کفایت منطقی مابین ایران و اسراییل سال‌هاست که به نفع ایران تغییر کرده است . براساس وضعیت جدید که متکی بر دفاع هوایی است ، ایران قدرت اول منطقه و برخوردار از توان هوایی بالایی است که امکان دفاع به این کشور در فضائی حداقل ٢٠٠٠ کیلومتری را می دهد و در این حوزه اسرائیل و هر یک از حامیان منطقه ای آن کاملا در تیررس دفاع هوایی ایران قرار دارد .
رهبران اسرائیل و همراهان آن‌ها به همین حد هم باید توجه داشته باشند که جنگ لفظی هم خالی از خطر نیست. رهبران آمریکا و اسرائیل می دانند که هر تعرضی به ایران  در حداقل ! به تغییر جغرافیای جهان خواهد انجامید. و یا فاجعه ای را برای خاورمیانه بزرگ ، اقتصاد جهانی و امنیت غرب به همراه خواهد آورد و چنین حمله ای اصلا به نفع اسرائیل‌ و هیچ طرفی نیست .
محاسبات و برآوردهای استراتژیکی نشان می دهد یکی از مهمترین نکاتی که اسرائیلی ها در هر تحرک نظامی باید درنظر داشته باشند که عمده ترین و اساسی ترین نقطه آسیب آن نیز هست ، نداشتن عمق استراتژیک است . اسرائیل دارای عمق استراتژیک نیست و ارتجاع منطقه نیز نمی تواند عمق استراتژیک آن قرار بگیرد .
امروز ایران قابلیت های دفاعی بسیار زیادی در داخل کشور دارد و به علاوه با توجه به عمق استراتژیک  ایران در جهان اسلام، امکان ضربه زدن به هر متجاوزی در جهان بسیار بالاست که بخش مهمی از این موارد به توانمندی های موشکی جمهوری اسلامی ایران ارتباط دارد. با این همه، ایران باید سیاستی خردمندانه در برابر تهدیدهای اسرائیل اتخاذ کند که هم امنیت و هم منافع ملی آن را به خطر نیندازد و در اولین قدم، ضمن حفظ قدرت دفاعی و هوشیاری در سطح بالای نظامی برای پاسخگویی به هر تهدیدی، دیپلماسی را اصل قرار دهد.


#جامعه_مدنی👇

@jamey_e_madani
صفحه اول روزنامه شرق

یکشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳؛ شماره ۴۹۳۵

#جامعه_مدنی👇

@jamey_e_madani
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هله پیوسته سرت سبز و لبت خندان باد
هله پیوسته دل عشق ز تو شادان باد

غم پرستی که تو را بیند و شادی نکند
همه سرزیر و سیه کاسه و سرگردان باد

🌿صبحتون بخیر

#جامعه_مدنی👇

@jamey_e_madani
امروز دیگر مردم متوجه میشوند چرا ترسناک ترین چیز برای نتانیاهو، معاهده برجام بود و همه تلاشش را برای نابودی این پیمان انجام داد.

نتانیاهو به موشک و پهپاد های محور مقاومت سابق که امروز چیزی ازش باقی نمانده بلند بلند میخندد اما فکر ایران قوی دارای رابطه با جهان، عبور کوریدور های بین المللی از ایران، این ها است که او را می ترساند.

حالا مشتی دلقک در داخل کشور ما همینطور بر طبل جنگ بکوبند، مگر موشک و پهپاد توانست لحظه ای اسرائیل را از زدن تجمع فرماندهان سپاه بترساند؟ از زدن اسماعیل هنیه در قلب تهران تا هدف قرار دادن حسن نصرالله چطور؟

بعد شما راه حل پیشنهادی این موجودات انقلابی نما را ببینید. قطع صادرات نفت همه کشور های عربی از منطقه! اینکه وارد جنگ با همه کشور های عربی همسایه میشویم هیچی، اولین کشوری که به ما اعلام جنگ خواهد کرد بزرگترین وارد کننده نفت منطقه یعنی چین است.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
می‌خواهم از شرکت دخانیات براون و ویلیام سون، تولید کنندگان سیگار پال مال، بابت یک میلیارد دلار ادعای خسارت کنم! دوازده سال بیشتر نداشتم که سیگار را شروع کردم، هیچ وقت هم غیر از پال مال بدون فیلتر سیگار دیگری را آتش به آتش دود نکرده‌ام. سال‌های سال است که این شرکت دخانیات درست روی همین پاکت قول داده است که مرا بکشد.

اما من حالا هشتاد و دو سالَم است. واقعاً که دستتان درد نکند، ای حقه بازهای پست.

مرد بی وطن
کورت ونه‌گات

#جامعه_مدنی👇

@jamey_e_madani
🔻 شهادت نصرالله و توصیه به دو اقدام

✍️ علی ربیعی

از دیشب که خبر حمله به بیروت را شنیدم تا صبح دل‌نگران آزادی و حقیقت بودم. نگران وحشی‌گری‌های پیچیده در زرورق‌های فریبنده و نابودی آرمان‌گرایی‌ها بودم. ضمن تسلیت شهادت سید حسن نصرالله و سردار عباس نیلفروشان به تمامی آزادی‌خواهان جهان، به چند نکته می‌پردازم:

۱_ اشغال سرزمین، وطن‌ستانی از انسانها و سپس کشتار و کشتار و کشتار.... در انتقام‌جویی چنان سفاک و بیرحم که هرروز بر خیل کودکانی که کودکی نکرده کشته می‌شوند افزوده می‌شود و از همه تلخ‌تر آنکه شاهد سکوتی سهمگین از جهان در مقابل جنایات رژیم اسراییل هستیم.
کشوری که خود را مهد دموکراسی می‌خواند نه تنها این جنایات را محکوم نمی‌کند بلکه کشتار را ترویج و کمک‌های نظامی و اطلاعاتی هم می‌کند.
وزیر خارجه انگلیس آن را دفاع مشروع می‌خواند و....

دوست دارم با نسل‌های جدید سخن بگویم. بگویم که این است چهره واقعی قدرت‌ها. هیچ حمایتی از سوی بیگانگان برای آزادی را باور نکنید. آزادی گوهری است که در درون شماست و باید در درون جامعه دنبال شود. دل به این خونخواران سپردن، سرابی بیش نیست. ببینید چگونه نخست‌وزیر خونخوار این رژیم، در جهت ایجاد ثبات سیاسی خود در داخل برای جان هیچ انسانی ارزش قائل نیست. تناژ بالایی از بمب بر سر مردم با لبخند فرو می ریزند. نسل ما این تلخی و خشونت را هم از جانب غرب و هم از طرف شرق چشیده بود. حمله و اشغال سرزمین‌مان چه به واسطه غربی‌ها و چه روس‌ها به عنوان حوادثی تلخ در حافظه تاریخی این ملت مانده و حالا نوبت شماست که پی به حقیقت نهفته پشت نقاب‌های فریبنده ببرید.

۲_ رژیم اسرائیل که سالهاست در تلاش است پای ایران را به جنگی یک طرفه با قدرتهای جهانی بکشاند، ما را در شرایط ویژه‌ای قرار داده است. چه آنکه رهبران آن رژیم غیرانسانی می‌دانند که صلح و آرامش در ایران و با ایران، برای اسرائیل راهی جز انزوا باقی نمی‌گذارد.
یادمان هست رژیم اسرائیل چنان به دنبال عدم موفقیت توافق هسته‌ای ایران بود که حتی حضور موفق ایران در صلح منطقه را تهدیدی برای خود می‌دانست و در این چند سال نیز با اقدامات سیاه خود، در صدد گشودن درهایی از جهنم ناامنی در منطقه است.

زرسالاران و نفت سالاران آمریکایی نیز در پیوستگی با صهیونیست‌ها، خواهان این اتفاق هستند. در این موقعیت چه باید کرد؟ کدام روش به نفع ایران و عزت این مرزو بوم است؟
در این زمینه اظهار نظرهای زیادی را شاهدیم. من قصد ورود به بهترین اقدام محتمل را ندارم اما نیک می‌دانم ما نیازمند یک اجماع و شکیبایی ملی هستیم.

به اعتقاد من، ایران نیازمند دو عمل برای عبور از این بحران‌هاست. نخست آنکه با اتکا به وفاق، باید یک انسجام درونی را در کشور دنبال کرد. در جامعه، باید وفاقی بزرگ صورت گیرد، به نحوی که هر تصمیمی پشتوانه‌ای قوی و همگانی داشته باشد. در دولت جدید با نظریه وفاق، نخبگان جامعه می‌توانند این مسیر راهموار کنند. وفاق بزرگ، بزرگ‌ترین بازدارندگی ماست.
اقدام دوم، ایستادن همه در پای تصمیمی است که با محوریت رهبری اتخاذ می‌شود. متاسفانه در رسانه رسمی یا افرادی که مسئولیتی در قبال کشور و جامعه برای خود نمی‌بینند با اظهار نظرهایشان، جامعه را به پراکندگی و عدم انسجام سوق می‌دهند.

یادمان نرود که بزرگترین دشمن ما جدایی درون ملت ماست. انشقاق ملی اگر جای وفاق ملی را بگیرد کوچکترین خطرات و حقیر‌ترین دشمنان، بزرگ و شکست‌ناپذیر به نظر خواهند رسید. امروز بیش از همیشه مکلف به ایستادن در برابر هرگونه تفرقه هستیم. تفاوت داشتن در سلایق و روش‌ها و در همان حال متحد بودن در دفاع از سرزمین و پرچم، هنری است که باید در آموختن و تمرین آن نستوه و مصمم باشیم؛ بی هیچ مصلحت‌اندیشی جناحی و عافیت‌طلبی سیاسی.

#جامعه_مدنی👇

@jamey_e_madani
گزارش اختصاصی اعتماد از گزینش‌ها به روش دهه شصت در آموزش و پرورش

روزنامه اعتماد نوشت:هنوز هیچ مرجع رسمی آمار ردصلاحیت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش که ذیل کد ۱۹ قرار گرفته‌ را اعلام نکرده است، اما آن‌طور که از شواهد پیداست تعداد کسانی که براساس گزینش‌های دهه شصتی از حضور در مدارس جا مانده‌اند، بالاست.

یکی از گروه‌های مجازی که در این‌باره شکل گرفته است، حدود هزار و هشتصد عضو دارد و البته چندی قبل هم یکی از نمایندگان مجلس از قول وزیر آموزش و پرورش برای پذیرفته شدن پنج هزار نفر از رد‌شدگان خبر داده بود. بنابراین آمار هشت هزار نفری عبدالرضا داوری در توییتر، خیلی هم دور از انتظار نیست، اگرچه آموزش و پرورش آن را رد کرده است.

#جامعه_مدنی👇

@jamey_e_madani
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥مجری شبکه ۳: اگر می‌خواهیم جنگ به پایان برسد باید وارد نبرد با اسرائیل بشویم


#جامعه_مدنی👇

@jamey_e_madani
📌وقتی زمان می‌گذرد عیار تحلیل‌ها و پیشنهادات بهتر مشخص می‌شود.

🔹️برخی تحلیل‌ها و تیترهای کیهان در مورد طوفان الاقصی که در ادامه منجر به نابود زیرساخت‌های غزه، شهادت بیش از ۴۰هزار فلسطینی، ترور شهید هنیه و ترور فرماندهان حزب‌الله لبنان و شهادت سیدحسن نصرالله شد.

🔹️مسئولان تصمیم‌گیر‌ در انتخاب مشاوران دقت کنند.




#جامعه_مدنی👇

@jamey_e_madani
اما بعد....!

بعد از فرونشستن خشم‌ها و سوگ‌ها، مسئولان کشور لازم است در این باره بیاندیشند که چرا کار در لبنان به این نقطه رسید؟
آیا آنچه رخ داد، قابل انتظارشان بود؟ اگر بود، چرا مانع وقوع آن نشدند و اگر نبود، چه علل و عواملی مانع دیدن واقعیت و پیش‌بینی آن شد؟
به نظر من، یکی از عوامل اصلی این قبیل امور، جلوگیری از طرح نظرات مخالف و انتقادی در سطح عمومی است. نقطه قوت اسرائیل نسبت به برخی کشورهای خاورمیانه این است که هر استراتژی، سیاست و تصمیم نهادهای رسمی، قابل نقد عمومی از سوی نیروهای منتقد و مخالف به صریح‌ترین و عریان‌ترین شکل ممکن است. همین مسئله زوایای مختلف موضوع را پیش چشم تصمیم‌گیران می‌آورد و آنان را نسبت به عواقب تصمیم‌شان هشیار می‌کند و یا در صورت نادیده گرفتن هشدارها به پای میز پاسخگویی می‌کشاند.
در برخی کشورها از جمله کشور ما اما گویی برخی تصمیمات سیاسی، مقدس و مطلقاً پرسش‌ناپذیرند به طوری که اگر شهروندی از زاویه‌ای متفاوت، خطرات و تهدیدات آتی یک تصمیم را گوشزد کند، بلافاصله به عنوان عامل یا ستون پنجم دشمن معرفی می‌شود!
در واقع این روش کار را به جایی رسانده است که عده‌ای تحت عنوان "نیروی ارزشی یا انقلابی" اظهارنظر را هم فقط حق انحصاری خود می‌دانند و حتی برای رئیس‌جمهور و وزیران کابینه نیز کمترین شایستگی و جایگاهی برای ارائۀ نظرات خود نمی‌بینند! همین‌ها با ایجاد فضای رعب و تهمت، مانع سنجش همه‌جانبۀ تصمیمات سخت در این دنیای پیچیده و بغرنج می‌شوند و با تحمیل نظرات سطحی و هیجانی و پرهزینۀ خود به حکومت، سبب بروز تکرار فجایع در کشور می‌شوند.
آنچه در لبنان علیه حزب‌الله رخ داد، مسئلۀ کوچکی نیست که بتوان آن را کم‌اهمیت شمرد و یا منحصر به همین مورد نیست که قابل تکرار نباشد. خیزی که دولت نتانیاهو برداشته است، ابعاد گسترده‌ای دارد. به رغم ظاهر ماجرا کارش را هم با هماهنگی با بسیاری کشورها پیش می‌برد. مقابله با این وضعیت، همۀ توان فکری مجموعۀ نخبگان ایرانی را طلب می‌کند.

#احمد_زیدآبادی

#جامعه_مدنی👇

@jamey_e_madani
صفحه اول روزنامه شرق

دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳؛ شماره ۴۹۳۶


#جامعه_مدنی👇

@jamey_e_madani
2024/09/30 03:20:07
Back to Top
HTML Embed Code: