Telegram Web
🔸️با وجود اینکه دلمون می‌خواد توی کوتاه‌ترین زمان به موفقیت برسیم، همه ما نیاز داریم که تو برنامه‌امون، زمانی رو به تجدید نیرو و گرفتن انرژی اختصاص بدیم. کار بدون استراحت نه تنها ما رو به موفقیت نمی‌رسونه؛ بلکه ممکنه بدتر ذهن و جسم ما رو خسته کنه و باعث پسرفتمون بشه. این موضوع مخصوصاً برای کسیه که مدام در حال کار کردنه و الان هم دچار کارزدگی یا Burnout شده!

🔹️پیشرفت و موفقیت توی کار به تدریج اتفاق می‌افته؛ به شرط اینکه بینش به خودتون استراحت هم بدین. به عبارت دیگه هر وقت خسته شدین، یاد بگیرین که استراحت کنین؛ نه اینکه تسلیم بشین و اون کار رو رها کنین.

آیا شما هم به این موضوع اهمیت می‌دین و بین کار برای خودتون زمان استراحت تعریف می‌کنین؟


🔰 @Karafarin_Etl24 | کارآفرین۲۴
🇪🇸 هفته کاری در اسپانیا چهار روزه می‌شود

▪️اجرای طرح کاهش روزهای کاری به صورت آزمایشی از ابتدای پاییز آغاز خواهد شد.

▪️به گزارش فاکس بیزینس، با هدف تعادل‌بخشی بهتر به چرخه زندگی و کار، دولت اسپانیا طرح اولیه‌ای را تایید کرده است که به موجب آن روزهای کاری در طول هفته در این کشور به چهار روز کاهش خواهد یافت و تعطیلات نیز از دو روز به سه روز افزایش پیدا می‌کند.

▪️به این ترتیب اسپانیا نیز به همراه نیوزیلند، سوئد و ژاپن به جمع کشورهایی می‌پیوندد که امکان کار هفتگی چهار روزه در آن‌ها وجود دارد

🔰 @Karafarin_Etl24 | کارآفرین۲۴
🔸️ایکیگای (Ikigai) در زبان ژاپنی به معنی دلیلی برای بودن است. ژاپنی‌ها معتقدند با پیدا کردن ایکیگای هدف زندگی‌انسان مشخص می‌شود و عمر انسان طولانی و با ارزش می‌شود. ایکیگای به نوعی همان هدفی است که همه ما در ذهن خود به دنبال آن هستیم.

🔹️چطور هدف خود را پیدا کنیم؟ برای پیدا کردن ایکیگای باید به این ۴ سوال پاسخ دهیم:
چه چیزی را دوست داریم؟
در چه چیزی خوب هستیم؟
در ازای چه کاری پول دریافت خواهیم کرد؟
جهان به چه چیزی نیاز دارد؟

🔸️هدف زندگی‌ یا همان ایکیگای نقطه مشترک این ۴ سوال خواهد بود.

شما می‌توانید به این ۴ سوال پاسخ دهید؟ آیا هدف زندگی خود را پیدا کرده‌اید؟


🔰 @Karafarin_Etl24 | کارآفرین۲۴
💥محصول شما خوب نیست

ست‌گادین


سه مساله‌ که در کارهای خلاقانه پیش می‌آید:

اولی وقتیست که تازه شروع به کار می‌کنیم. در این مرحله، محصول ما خوب نیست. این یک واقعیت است. موفقیت در این سفر، نصیب کسانی می‌شود که کلمه‌ی «هنوز» را به جمله‌ی بالا اضافه کنند: «هنوز، محصول ما خوب نیست.»

تا این قضیه را نفهمیده‌ایم، نباید تظاهر کنیم که فهمیدیم. داشتنِ یک روحیه‌ی شکننده در برابر انتقاد، ما را از مولد‌بودن باز می‌دارد. درواقع، جمله‌ی «محصول شما خوب نیست.»، دقیقاً همان چیزی است که ما نیاز داریم در این مرحله بشنویم. چون ممکن است بدنبال آن، بصیرتی برای بهترشدن، بر ما نازل شود.

مساله‌ی دوم، زمانیست که ما شروع به ایجاد مهارت‌ها و عَرضه‌ی چیزی با ارزش کرده‌ایم و عده‌ای قصد دارند، روی اینکه «ما خوب نیستیم»، پافشاری کنند. خب. آنها دارند چیزی درباره‌ی خودشان به ما می‌گویند و خواسته‌ها و نیازهایشان را بیان می‌کنند. این بمنزله‌ی یک راهنما برای ماست تا توانِ لیدربودن و مشارکت‌مان را به افراد دیگری معرفی کنیم که منظور ما را متوجه شده‌اند و محصول ما را می‌خواهند. متوسل‌شدن به اقلیت مخاطبان همیشگی، به معنای سازش‌کاریِ ما نیست بلکه یک راهِ رو‌به‌جلو است. پس یارانی بیابید که همیشه‌در‌ رکاب، مشتاق و دارای ذهنی بازند و تا می‌توانید به آنها خدمات بدهید.

در این مرحله، خطری که شما را تهدید می‌کند، اینست که وقتی ندای طردشدن به گوش‌تان خورد، ممکن است به این باور برسید که هیچ دستاوردی نداشته‌اید. برعکس، باید بدانید که فقط با مخاطبان اشتباهی هم‌کلام شده‌اید. همین.

و سومین مساله به صورت یک چرخه‌ی کامل به سراغ‌مان می‌آید. چون کاملاً امکانش وجود دارد که «ما هنوز خوب نیستیم» و افراد کمی هستند که محصول ما را می‌خواهند. ما برای این بخش از بازار، خوب نیستیم. همین. پس واقعیت را می‌پذیریم و از اول شروع می‌کنیم. چون ما هنوز هم به قدر کافی، خوب نیستیم. ما به قدر کافی، ورزیده نشده‌ایم و همدلی دیگران را به قدر کافی جلب نکرده‌ایم. ما سبک بازی را به قدر کافی، خوب درک نکرده‌ایم. ما به قدر کافی از نحوه‌ای که باید مشارکت کنیم، سر در نیاورده‌ایم. هنوز نه. دست کم برای این مخاطبان.

و بعد از این است که ما بهتر می‌شویم.

دیر یا زود، در راهی که برای ایجاد تغییر و انجام کاری افتخارآمیز در پیش گرفته‌ایم، این سه مساله برای ما به سه نقطه‌ی عطف تبدیل می‌شوند.
ترجمه از مصطفی منبری


🔰 @Karafarin_Etl24 | کارآفرین۲۴
🔸احتمالاً خیلی از ما تلاش زیادی مي‌کنیم تا با عمل، رفتار، ظاهر یا کارهامون دیگران رو تحت تأثیر قرار بدیم. اما حتی وقتی به این هدف می‌رسیم، باز هم احساس خوشحالی و رضایت کاملی نداریم. به نظرتون علتش چیه؟

🔹یکی از مهم‌ترین علت‌هاش اینه که ما اهدافمون رو بر مبنای معیارها و خواسته‌های دیگران تعریف کردیم و قصدمون تحت تأثیر قرار دادن اون‌ها و برآوردن انتظاراتشون بوده. در حالی که به خواسته‌ها و معیارهای خودمون بی‌توجه بودیم.

🔸اما باید به یاد داشته باشیم که رضایت و خوشحالی واقعی زمانی اتفاق می‌افته که اون کاری رو انجام بدیم که بر مبنای اهداف خودمونه و همیشه آرزوش رو داشتیم. پس هیچ وقت خوشحالی و رضایت واقعی خودتون رو به خاطر تحت تأثیر قرار دادن و راضی کردن دیگران فدا نکنید!

آیا شما هم این حالت رو تجربه کردین؟ شما خوشحالی و رضایت واقعی رو چی تعریف می‌کنین؟

🔰 @Karafarin_Etl24 | کارآفرین۲۴
💥پول کاغذی هنوز یه مزیت اساسی نسبت به پول دیجیتال و کارت اعتباری داره: نیاز به اینترنت نداره!

باید کاری کرد که بشه بدون اینترنت و دسترسی به یک سرور مرکزی، و حتی سرورهای غیرمتمرکز، پول رو پرداخت کرد. اما مشکل اینه که فعلا زیرساختی وجود نداره که هر گوشی موبایل بتونه به صورت آفلاین پرداخت کنه، اما امکان سوء استفاده رو نداشته باشه. یعنی نتونه شارژ جعلی بسازه.

چندنفر دارند روی ابزارهایی کار می‌کنند که در آینده نزدیک به سیستم عامل اندرویید اضافه بشه تا جوازهای یگانه بسازه. یعنی کسی نتونه هی با گوشی خودش پول بسازه، و باش پرداخت کنه. فقط چیزی رو که داره بتونه خرج کنه. اگه به مرحله نهایی برسه روش عملکرد اینطور خواهد بود: یک بار به اینترنت وصل میشی، داراییت رو دانلود می‌کنی، و در حالی که آفلاینی خرج‌شون می‌کنی، تا تموم بشه، و دوباره وصل میشی به اینترنت، و دوباره دانلود می‌کنی.👌

اینجوری در بیشتر مواقع هیچ نیازی به شبکه نیست. خود فیزیک گوشیت، حامل پولته. و چون بخشی از پلتفرم اندروییده، تبعیضی بین گوشی ارزان و گوشی گران نخواهد بود.


🔰 @Karafarin_Etl24 | کارآفرین۲۴
« ورا » ربات روسی مصاحبه استخدامی انجام می دهد



▪️یک استارتاپ روسی روباتی انسان نما ساخته که از آن برای مصاحبه های شغلی در شرکت های بزرگ استفاده می شود.
این ربات که «ورا» نام گرفته با استفاده از فناوری هوش مصنوعی و در نظر گرفتن نیازمندی های شغلی تعداد نامزدهای مناسب برای یک پست شغلی را بررسی می کند.
استارتاپپ Strafory این ربات را ساخته که اکنون بیش از ۳۰۰ شرکت بزرگ از جمله پپسی و Ikea مشتریان آن هستند.

این شرکت ها با استفاده از ورا برای بخش خدمات پرسود و مشاغلی مانند کارمند ادرای، گارسون و کارگران ساختمان، کارمند استخدام می کنند.
ورا نخست رزومه های شغلی مناسب را از ۵ وب سایت شغلی انتخاب می کند. سپس با فراخواندن افراد برگزیده موقعیت شغلی را برای آنها توضیح می دهد و در مرحله بعد با بهترین نامزدهای هر شغل به طور تلفنی یا ویدئویی مصاحبه می کند.
این ربات می تواند برترین نامزدهای شغلی را انتخاب می کند.
به این ترتیب ورا یک سوم هزینه های استخدام را می کاهد زیرا می تواند همزمان با صدها نفر مصاحبه شغلی انجام دهد.
بلومبرگ


🔰 @Karafarin_Etl24 | کارآفرین۲۴
💥 شرکتی که تمام کارکنانش مدیر هستند!

شرکت گور Gore از جمله شرکت‌های باسابقه و صاحب نام در زمینه تولید مواد اولیه صنایع مختلف، از جمله صنایع الکترونیک به حساب می‌آید که از سال ۱۹۹۸ تاکنون به طور پیوسته در فهرست ۱۰۰ شرکت برتر برای کار کردن در جهان قرار داشته است.

اما آنچه باعث شده شرکت گور برای بیش از دو دهه در این فهرست قرار گیرد و هر کسی آرزوی کار کردن در آنجا را داشته باشد، تا حد زیادی به فرهنگ سازمانی مطلوب این شرکت مربوط می‌شود. یکی از ویژگی‌های فرهنگ سازمانی شرکت گور، تاکید بسیار زیاد آن بر خودمدیریتی و خودکنترلی واقعی است که موجب شده کارکنان این شرکت فارغ از دغدغه‌هایی همچون بازخواست شدن از جانب مدیر مافوق و گزارش‌دهی روزانه و پی در پی به مقام‌های مسوول، بر انجام وظایف کاری‌شان تمرکز کنند و استرس کاری بسیار کمتری را تجربه کنند.

یکی از ویژگی‌های شرکت گور که موجب تقویت فرهنگ خودمدیریتی در آن شده است به این واقعیت مربوط می‌شود که در شرکت گور عناوینی مانند مدیر کل یا مدیر ارشد یا ناظر وجود ندارد و مثلا برای کارکنان باسابقه شرکت عنوان «مجرب و عاقل» یا برای کسانی که وظایف مدیریتی را در هر بخش بر عهده دارند عنوان «رهبر» استفاده می‌شود و به جای اطلاق عنوان کارمند به افراد، همه آنها «همکار» نامیده می‌شوند.

صرف‌نظر از عناوین شغلی متفاوتی که در شرکت گور برای افراد استفاده می‌شود، خودمدیریتی در تمام ارتباطات و تصمیم‌گیری‌های خرد و کلان شرکت رواج دارد، به طوری که به ندرت پیش می‌آید کارکنان برای اتخاذ تصمیم‌های مرتبط با حوزه کاری‌شان به دیگران مراجعه کنند و از آنها اجازه بگیرند بلکه این کار را بر اساس صلاحدید خود و البته با پذیرش تمام پیامدهای احتمالی آن انجام می‌دهند.

یکی از شعارهای پرکاربرد و عملی در شرکت گور حول این محور شکل گرفته است که «ما در شرکت گور، افراد را مدیریت و کنترل نمی‌کنیم، بلکه از آنها توقع داریم خودشان هر طور که مایل هستند خودشان و کارشان را مدیریت کنند.»

به هر حال، شرکت گور توانسته با همین اعتماد کاملی که به کارکنانش دارد و آنها را از مدیریت شدن توسط دیگران بی‌نیاز می‌داند، به موفقیت‌های بزرگی در زمینه مدیریت منابع انسانی و افزایش بهره‌وری کارکنان دست یابد و شرکتی را به وجود آورد که در آن همه کسانی که مشغول کار هستند مدیر محسوب می‌شوند و نیازی به مدیریت شدن توسط دیگران ندارند!
 /آموزه های سازمانی


🔰 @Karafarin_Etl24 | کارآفرین۲۴
🔸️کارآفرین‌ها معمولا علاقه زیادی دارن تا به پیشرفت جامعه کمک کنن و اون چیزی که به اون‌ها انگیزه می‌ده تاثیرگذار بودن، رشد کسب‌و‌کارشون و خلق ارزشه. اما ممکنه دلایل مختلف درونی یا بیرونی دیگه هم اون‌ها رو تو این مسیر قرار داده باشه. بعضی از این دلیل‌ها تو این پست بیان شده.

انگیزه و محرک شما برای کارآفرینی چیه؟ افراد کارآفرینی که با اون‌ها مواجه شدین چه ویژگی‌های مشترکی داشتن؟


🔰 @Karafarin_Etl24 | کارآفرین۲۴
💥 مهارت فردی در مدارس فنلاند

به منظور پرورش جامعه‌ای پیشرفته و سرآمد، در آموزش‌ برای كودكان ١٥-٩ سال فنلاند، موارد زیر در نظر گرفته می‌شوند:

١- مهارت درست لباس پوشيدن
٢- مهارت درست راه رفتن
٣- مهارت خوب حرف زدن
٤- مهارت حرف خوب زدن
٥- مهارت منظم بودن
٦- مهارت شعر خواندن
٧- مهارت نقاشی كردن
٨- مهارت نوشتن
٩- مهارت ترانه و دكلمه خواندن
١٠- مهارت بهداشت
١١- مهارت کار تيمی
١٢- مهارت انتقاد كردن
١٣- مهارت جرات ورزی و تمرین شجاعت
١٤- مهارت تشخيص درست از نادرست
١٥- مهارت درست غذا خوردن
١٦- مهارت گره زدن
١٧- مهارت كار با قيچی و برش زدن
١٨- مهارت سعی در خوش خط بودن
١٩- مهارت شستن اشيا
٢٠- مهارت مطالعه
٢١- مهارت مدیریت زمان
٢٢- مهارت كنترل خشم
٢٣- مهارت انتقاد پذیری و تحمل حرف مخالف
٢٤- مهارت پژوهش و تحقيق
٢٥- مهارت تشخيص دوست خوب
٢٦- مهارت بازی كردن
٢٧- مهارت غذا پختن
٢٨- مهارت كار با سوزن
٢٩- مهارت تشكر و سپاسگزاری كردن
٣٠- مهارت خوب توجه كردن
٣١-مهارت تفكر كردن
٣٢- مهارت تفكر خوب داشتن
٣٣- مهارت دوست خوب پيدا كردن
٣٤- مهارت نگهداری دوست خوب
٣٥- مهارت نگهداری لوازم
٣٦- مهارت انتقاد پذیری و نقد شدن
٣٧- مهارت رازدار بودن
٣٨- مهارت برنامه ريزی كردن
٣٩- مهارت گذشت
٤٠- مهارت صبور بودن
٤١- مهارت حل مساله
٤٢- مهارت نگهداري گياه و گل
٤٣- مهارت دقت به پيرامون
٤٤- مهارت صادق بودن
٤٥- مهارت وفادار بودن
٤٦- مهارت نوشتن
٤٧- مهارت آينده نگری
٤٨- مهارت تلاش كردن
٤٩- مهارت نا اميد نشدن
٥٠- مهارت هدف داشتن
٥١- مهارت كار با ابزار
٥٢- مهارت كار با كامپيوتر
٥٣- مهارت در فضای مجازي و سايبری
٥٤- مهارت در تصوير ذهنی داشتن
٥٥- مهارت احترام گذاشتن
٥٦- مهارت كم مصرف بودن
٥٧- مهارت بهره گيری از اشيا
٥٨- مهارت مشورت گرفتن
٥٩- مهارت مشورت و همفكری كردن
٦٠-... مهارت ١٢ و مهارت ٣١ و مهارت ۳۶

فراگیری و ارتقای این مهارتهای فردی می‌تواند آینده بهتری را برای خودمان و فرزندانمان فراهم آورد و سرآمدی فردی ما را تسهیل نماید.

‌ تحول نظام آموزش فنلاند، مرتضی روغنی



🔰 @Karafarin_Etl24 | رسانه کارآفرین۲۴
شما به عنوان یه کارآفرین یا صاحب کسب‌وکار‌ ایرانی چه مشکلاتی رو تجربه کردین؟

🔹️ کارآفرین ایرانی به جای تمرکز روی خلق ارزش یا حل کردن مشکل باید انرژیش رو صرف مشکلات محیطی بکنه. کارآفرین‌ها و کسب‌وکارهاشون مستقیماً تحت تأثیر اتفاق‌هایی هستن که توی کشور میفته و موانع و چالش‌های پیش‌بینی‌نشده براشون به وجود میاره.
تکراسا

🔰 @Karafarin_Etl24 | کارآفرین۲۴
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎞 تبدیل تهدید به فرصت توسط مایکروسافت

چندماه پیش که مایکرو سافت از سری جدید ایکس باکس رو نمایی کرد، یک سری از کاربران شبکه‌ های اجتماعی به شوخی و مسخره عنوان کردند که محصول جدید شبیه یخچال است!

مایکرو سافت هم صحنه را خالی نکرد و چندین یخچال واقعی با طرح ایکس باکس ساخته و برای چند نفر ارسال کرد.

بعد از مدتی مشخص است که کاربران این محصول را دوست دارند و متقاضی آن هستند، لذا مایکرو سافت سریعا دست به کار شد و مینی یخچال هایی با طرح ایکس را به صورت انبوه تولید کرده تا عرضه نماید.


🔰 @Karafarin_Etl24 | کارآفرین۲۴
🔸️تا به حال این رو تجربه کردین که برای تغییر یه عادت یا انجام دادن کاری تلاش زیادی بکنین، ولی نتیجه خاصی نبینین؟ در حالی که به نظر می‌رسه بقیه چقدر راحت و یک‌شبه به موفقیت و نتیجه می‌رسن.

🔹️جیمز کلیر تو کتاب عادت‌های اتمی از نموداری به اسم فلات پتانسیل نهفته نام برده. اون تو این نمودار توضیح می‌ده که برخلاف تصور ما پیشرفت خطی نیست. به همین دلیل ممکنه روزها، هفته‌ها یا حتی ماه‌ها بعد از شروع کاری به نتیجه موردنظر نرسیم. این پدیده باعث به وجود آمدن «بازه ناامیدی» می‌شه.

🔸️اما تلاش‌های ما در این مدت به هدر می‌ره؟
همین قدم‌های کوچک هستن که اندوخته می‌شن و موفقیت غیرمنتظره ما رو بعد از یه بازه ناامیدی زیاد رقم می‌زنن. این اتفاقه که باعث می‌شه تصور کنیم افراد به موفقیت یک شبه رسیدن. درحالی که از تلاش‌ و ناامیدی‌های اون‌‌ها خبر نداریم و فقط نتیجه نهایی رو دیدیم.

شما هم این اتفاق رو تجربه کردین؟ برامون بنویسین.


🔰 @Karafarin_Etl24 | کارآفرین۲۴
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
‌این قسمت از لایو آرش سروری و زوبین نعمتی، خیلی توضیح لازم نداره.
این بغض خیلی از ماهاست.

🔰 @Karafarin_Etl24 | کارآفرین۲۴
💥تیم خوب مهم‌تر است یا ایده خوب؟


طراحی به دنبال یافتن بهترین راه حل است.

اگر یک ایده خوب به یک تیم متوسط بدهی، خرابش می‌کند.

اما اگر یک ایده متوسط به یک تیم خوب بدهی یا درستش خواهد کرد یا رهایش خواهد کرد و با یک ایده بهتر خواهد آمد.👌

ادوین کاتمول


🔰 @karafarin_Etl24 | کارآفرین۲۴
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎞 چند نکته‌ی کاربردی و عملی برای برنامه‌ریزی روزانه 👌
بی پلاس


🔰 @Karafarin_etl24 | کارآفرین۲۴
🎯 مهدی خان‌ محمدی، بنیان‌گذار نان سحر: ورشکستگی، پلی برای موفقیت

«نان سحر» یکی از شرکت‌های معروف صنعت نان و شیرینی ایران با ۵۰ سال سابقه هست. مؤسس این مجموعه، مهدی خان‌ محمدی، کارش رو با توزیع نان با دوچرخه تو تهران شروع کرد و تو ۱۷ سالگی تونست مغازه نان سحر رو افتتاح کنه.
امروزه نان سحر یکی از بزرگ‌ترین کارخونه‌های نان تو ایرانه و بیش از ۱۷۰ نوع محصول تولید می‌کنه.
به نظرتون مهدی خان‌‌محمدی چطوری به این جایگاه رسید؟


🔰 @Karafarin_Etl24 | کارآفرین۲۴
🎟️ کد تخفیف ویژه برای تمام فونت‌های «فونت‌ایران»

کد تخفیف: karafarin24

خرید از لینک زیر:
https://fontiran.com/?ref=321
.
💼 با بررسی ۵۰۰ کسب‌وکار اول دنیا این نتیجه حاصل شده است که ۸۵ درصد موفقیت این شرکت‌ها، به سرمایه‌گذاری روی مهارت‌های نرم مربوط می‌شود.

امروزه به دو مجموعه متفاوت از مهارت‌ها برای کار کردن نیاز دارید که به مهارت‌های سخت (Hard Skills) و مهارت‌های نرم (Soft Skills) معروف هستند.
این مهارت‌ها چه هستند و چه تفاوتی میان آن‌ها وجود دارد؟

🔵 مهارت‌های سخت کدامند؟

مهارت‌های سخت، توانایی‌های قابل آموزش هستند؛ مهارت‌هایی هستند که کمیت آن‌ها به سادگی قابل سنجش است. معمولا مهارت‌های سخت را در کلاس‌های درس، از طریق کتاب‌ها و سایر مواد آموزشی یا در حین کار در محل کار خود می‌آموزید؛ برای مثال مدرک تحصیلی یا گواهینامه فنی، تسلط به زبان خارجی، سرعت تایپ، برنامه‌نویسی کامپیوتر و غیره.

⚪️ مهارت‌های نرم کدامند؟

از سوی دیگر مهارت‌های نرم، مهارت‌های ذهنی هستند که ارزیابی کمیت آن‌ها بسیار دشوارتر از مهارت‌های سخت است. از مهارت‌های نرم با عنوان «مهارت‌های انسانی» یا «مهارت‌های بین فردی» نیز یاد می‌شود و مهارت‌هایی هستند که به نحوه ارتباط و تعامل شما با سایر افراد مرتبط هستند.
برای مثال ارتباطات، انعطاف‌پذیری، مذاکره، کار تیمی، فن‌بیان، رهبری، انگیزه، شکیبایی، توانایی حل مسئله، مدیریت زمان و اخلاق کاری.

مهارت‌های نرم، شما را به فردی دلپذیر در محل کار و یک عضو با ارزش تیم تبدیل می‌کنند.
بسته به نوع شرکت یا کسب‌وکار، کارفرمایان به دنبال جذب افرادی با مهارت‌های کلیدی و با تجربه برای سمت‌های موجود هستند؛ اما با وجود اهمیت بالای این مهارت‌ها، مهارت‌های نرم ویژه‌ای نیز وجود دارند که کارفرمایان در هنگام استخدام نیرو به دنبال یافتن آن‌ها هستند. مهارت‌های نرم می‌توانند به خوبی مهارت‌های سخت، نشانگر نحوه عملکرد شغلی افراد باشند. داشتن این مجموعه از مهارت‌ها شما را بدون توجه به محل کار و نوع کاری که انجام م‌ دهید، به کارمندان خوب و با ارزشی تبدیل می‌کند.


🔰 @Karafarin_Etl24 | کارآفرین۲۴
🔸 خیلی از ما این تصور رو داریم که موفقیت کاملاً به شانس بستگی داره و افراد موفق تنها به واسطه شانس و اقبال خوبشون به درجه‌های بالایی تو زندگیشون رسیدن. در حالی که هیچ چیزی تحت عنوان موفقیت یه شبه وجود نداره!

🔹 اکثر افراد موفق برای رسیدن به اهدافشون سختی‌های زیادی رو متحمل شدن. اما خیلیامون تلاش‌ها و سختی‌های اونا رو نمی‌بینیم. به همین دلیل، شانس رو دلیل اصلی موفقیتشون می‌دونیم. موفقیت حقیقی به استقامت، سرسختی، فداکاری، نظم و ریسک‌پذیری و ... نیاز داره.

به نظر شما معنای واقعی موفقیت چیه؟ چقدر حاضرین برای رویاهاتون سختی بکشین؟
تکرسا


🔰 @Karafarin_Etl24 | کارآفرین۲۴
2024/12/17 18:57:31
Back to Top
HTML Embed Code: