Telegram Web
«پرچم کانادا»

در سال ۱۹۶۴ نخست‌وزیر کانادا لستر پیرسون (Lester B. Pearson)، کمیته‌ای برای حل و فصل مسئله پرچم ملی کانادا راه انداخت. پس از ارائه بیش از ۵۰۰۰ طرح و بررسی آنان، سرانجام طرح جرج استنلی در تاریخ ۱۵ فوریه ۱۹۶۵ توسط مجلس به عنوان پرچم ملی کانادا به تصویب رسید و با امضای ملکه تایید شد. پرچم ملی کانادا از پرچم کالج نظامی سلطنتی کانادا الهام گرفته شده است.

این پرچم با ابعاد ۶۴ واحد طولی و ۳۲ واحد عرضی، به تنها پرچم کشوری با نسبت ۲ به ۱ لقب گرفت. پرچم شامل دو مستطیل کناری قرمز رنگ و یک مربع سفید رنگ در میان آن است. ابعاد هر مستطیل قرمز معادل نیمی از مربع سفید می‌باشند.

نشان اصلی پرچم، برگ افرا است. برگ درخت افرا (L’Unifolié) الگویی است که در مرکز پرچم قرار دارد. در ابتدای طراحی آن، نشان برگ دارای ۱۳ نقطه گوشه‌ای بود اما به دلیل غیرشفاف و غیرقابل تشخیص بودن پرچم در فواصل دور، با تغییری جزئی آن را به ۱۱ نقطه گوشه‌ای تبدیل کردند.

رنگ قرمز نماد ثروت و امیدواری، رنگ سفید نماد بی‌طرفی، صلح و آرامش و برگ افرا نیز از محیط‌زیست و پوشش گیاهی کانادا نشات می‌گیرد.

#پرچم_ملل
🆔@KhabarnamehSUT
🔎کلمه روز

«کاپیتالیسم (سرمایه‌داری - Capitalism)»

کاپیتالیسم‌ یک نظام اقتصادی و اجتماعی است که در آن تولید و توزیع کالاها و خدمات عمدتاً توسط بخش خصوصی و براساس بازار آزاد انجام می‌شود.
در این سیستم، مالکیت ابزارهای تولید، مانند کارخانه‌ها و شرکت‌ها، در دست افراد یا شرکت‌های خصوصی قرار دارد و هدف اصلی فعالیت‌های اقتصادی کسب سود است.
دولت در کاپیتالیسم نقش محدودی دارد و بیشتر در زمینه حفظ قانون و نظم و حمایت از حقوق مالکیت فعالیت می‌کند. رقابت در بازار آزاد یکی از ویژگی‌های اصلی کاپیتالیسم است که منجر به نوآوری و رشد اقتصادی می‌شود.

#واژه_نامه
🆔@KhabarnamehSUT
"This is the precept by which I have lived: Prepare for the worst; Expect the best; and Take what comes."

"این دستوری است که من بر اساس آن زندگی کردم: برای بدترین‌ها آماده شوید، بهترین‌ها را انتظار داشته باشید و آنچه را پیش می‌آید بگیرید."

- هانا آرنت (Hannah Arendt)

#گفتاورد
🆔@KhabarnamehSUT
🌐اخبار مهم هفته

📌تنش‌ها میان ایران و اسرائیل ادامه دارد.
بعد از گذشت حدودا دو هفته از ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران، تنش ها بین ایران و اسرائیل به حد نگران‌کننده‌ای رسیده است. مقامات جمهوری اسلامی ایران گفته‌اند که انتقام این حرکت را خواهند گرفت.

📌کابینه دولت چهاردهم
کابینه پیشنهادی پزشکیان رای‌دهندگان را ناامید کرده است.
با اعلام فهرست کابینه مسعود پزشکیان موجی از ناامیدی در بخشی از طرفداران و حامیان رئیس جمهور راه افتاد.

📌حمله مستقیم اوکراین به خاک روسیه
در هفته گذشته، اوکراین در مهم‌ترین حمله فرامرزی از زمان آغاز تهاجم گسترده روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، حمله‌ای را در کورسک آغاز کرده است که اولین حمله به خاک روسیه از جنگ جهانی دوم است.

📌دادگاه الهه محمدی و نیلوفر حامدی
الهه محمدی و نیلوفر حامدی از اتهام «همکاری با دولت خارجی متخاصم» تبرئه شدند ولی حکم پنج سال حبس آن ها تایید شد.
با اعلام رای دادگاه تجدید نظر در پرونده الهه محمدی و نیلوفر حامدی، این دو روزنامه‌نگار از اتهام «همکاری با دولت خارجی متخاصم» تبرئه شدند اما این دادگاه حکم پنج سال حبس آنها به اتهام «اجتماع و تبانی» و یک سال حبس برای اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» را تأیید کرد.

📌لغو حکم اعدام توماج
دادگاه انقلاب حکم اعدام توماج صالحی را «لغو» کرد و رأی به «برائت» او داد.
وکیل توماج صالحی، خواننده معترض به جمهوری اسلامی، می‌گوید دادگاه انقلاب اصفهان که به پرونده موکلش درباره سال ۱۴۰۱ و اتهام «افساد فی‌الارض» رسیدگی می‌کرد، برای او رأی برائت صادر کرده است.

📌درخواست ورزشکار المپیکی
درخواست مبینا نعمت‌زاده برای ورودِ بدون کنکور به رشته پزشکی اعتراض‌هایی را برانگیخت.
پس از آن که مبینا نعمت‌زاده دارنده مدال برنز رقابت‌های تکواندو المپیک ۲۰۲۴ پاریس خواستار ورود بدون کنکور به رشته پزشکی دانشگاه شد، این درخواست با اعتراض‌هایی در شبکه‌های اجتماعی روبرو شد.

📌حشدالشعبی در دانشگاه تهران
رییس دانشگاه تهران: اعضای حشدالشعبی بدون کنکور در دانشگاه تهران پذیرفته می‌شوند و در ازای پرداخت شهریه می‌توانند در این دانشگاه تحصیل کنند.

📌ممنوعیت ورود بوق و شیپور به ورزشگاه‌های کشور
با اعلام رسمی سازمان لیگ، ورود هر گونه بوق و شیپور به ورزشگاه‌های کشور ممنوع شد.

📌متهم شدن پنج نفر در پروندهٔ مرگ متیو پری، بازیگر سریال «فرندز»
مقامات پلیس آمریکا اعلام کرده‌اند که پنج نفر در ارتباط با مرگ متیو پری، ستاره محبوب سریال «فرندز»، از حدود یک سال پیش تحت پیگرد قانونی قرار گرفته‌اند.

✍️ عرشیا واشانی

#نگاهی_به_جهان
🆔@KhabarnamehSUT
🔎کلمه روز

«کمونیسم (مرام اشتراکی - Communism)»

کمونیسم یک ایدئولوژی سیاسی، اقتصادی و اجتماعی است که بر مبنای حذف مالکیت خصوصی بر وسایل تولید و توزیع ثروت و برابری کامل اقتصادی و اجتماعی میان افراد جامعه تأکید دارد.
در این نظام، تولید و توزیع کالاها و خدمات تحت کنترل دولت یا جامعه به صورت اشتراکی قرار دارد و هدف اصلی آن ایجاد یک جامعه بی‌طبقه است. کمونیسم در مقابل سرمایه‌داری قرار دارد و به دنبال ایجاد یک سیستم بدون استثمار و نابرابری است.
ایده‌های کمونیستی در آثار کارل مارکس و فریدریش انگلس، به‌ویژه در "مانیفست کمونیست" تبیین شده‌اند.

#واژه_نامه
🆔@KhabarnamehSUT
🌐اخبار مهم هفته

📌عامل سقوط بالگرد رئیس جمهور چه بود؟
یک منبع آگاه امنیتی درباره پرونده سقوط بالگرد رئیس جمهور توضیحاتی را به خبرگزاری فارس بیان کرد و آن را اتفاقی تصادفی خواند.

📌به گزارش تسنیم آنتن آیفون‌های ۱۴ و ۱۵ قطع می‌شود.

📌سالخورده‌ترین فرد جهان در سن ۱۱۷ سالگی درگذشت.
ماریا برانیاس موررا، زن سالخورده ۱۱۷ ساله اسپانیایی که از او به عنوان "مسن‌ترین فرد جهان" یاد می‌شد، روز دوشنبه ۱۹ ماه اوت (۲۹ مردادماه) در شهر اولوت، واقع در شمال شرق اسپانیا درگذشت.

📌رییس جمهور پزشکیان می‌گوید وزرای خود را با رهبری هماهنگ کرده است در حالی که مجلس به همه وزرا رأی اعتماد داد.
رئیس‌جمهور در دفاع از وزرای پیشنهادی‌اش پیش از آغاز رأی اعتماد به کابینه چهاردهم، از نمایندگان مجلس خواست به این افراد اعتماد کنند و بارها تأکید کرد که فهرست کابینه را با رهبر معظم هماهنگ کرده است.

📌کشف دومین الماس بزرگ جهان در بوتسوانا
بوتسوانا، در جنوب آفریقا، از کشف بزرگ‌ترین الماس کشف‌شده در این کشور و دومین الماس بزرگ استخراج‌شده در جهان خبر داد

📌به گزارش رویترز: شرط اسرائیل برای حضور نیروهایش در غزه راه توافق آتش‌بس را «سد کرده است».
خبرگزاری رویترز روز جمعه، دوم شهریورماه، در یک «گزارش اختصاصی» به نقل از «ده منبع آگاه از مذاکرات اخیر دوحه» نوشت درخواست اسرائیل برای ادامه استقرار نیروهای اسرائیلی در غزه مانع از دستیابی به توافق است

📌وزارت آموزش و پرورش: میانگین معدل دبیرستانی‌ها ۱۰.۹۸ است.
به گزارش اپک تایمز فارسی، وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که میانگین معدل دانش‌آموزان دبیرستانی در امتحانات نهایی با ۵۵ صدم افزایش از ۱۰.۳۳ به ۱۰.۸۹ رسیده است.

📌نخستین آزمایش بالینی واکسن سرطان ریه در هفت کشور جهان آغاز شد.
متخصصان در حال آزمایش این واکسن جدید هستند که به بدن دستور می‌دهد سلول‌های سرطانی را شکار کرده و آنها را از بین ببرد که از عود این بیماری جلوگیری می‌کند.در نخستین مرحله از آزمایش واکسن یادشده، مراکزی تحقیقاتی در هفت کشور بریتانیا، ایالات متحده، آلمان، مجارستان، لهستان، اسپانیا و ترکیه راه‌اندازی شده است.بر اساس گزارش‌ها، این واکسن به ۱۳۰ بیمار که در مراحل مختلف سرطان ریه قرار دارند، تزریق خواهد شد.

📌اجرای وصیت آلن دلون منتفی شد.
وصیت آلن دلون مبنی بر دفن کردن سگ خانگی‌اش با او با اعتراض انجمن‌های حامی حیوانات، توسط فرزندان این بازیگر لغو شد.

به‌منظور مشاهده اخبار هفته با جزئیات بیشتر، به لینک مراجعه نمایید.

✍️ عرشیا واشانی

#نگاهی_به_جهان
🆔@KhabarnamehSUT
کارل مارکس (Karl Marx)
از نقد سرمایه‌داری تا قیام طبقاتی


کارل مارکس فیلسوف، اقتصاددان، مورخ، جامعه شناس، نظریه پرداز سیاسی و سوسیالیست انقلابی آلمانی قرن نوزدهم بود. او بیشتر به دلیل تحلیل انتقادی خود از سرمایه‌داری و تئوری‌های تأثیرگذارش در مورد مبارزه طبقاتی، که شالوده سوسیالیسم و ​​کمونیسم مدرن را پایه گذاری کرد، شناخته شده است.

کارل مارکس در سال ۱۸۱۸ در تریر پروس (آلمان امروزی) به دنیا آمد. او در ابتدا در رشته حقوق تحصیل کرد و سپس به فلسفه علاقه‌مند شد. در برلین، به گروهی از متفکران رادیکال پیوست. پس از اخذ دکترای فلسفه، به دلیل دیدگاه‌های رادیکالش در یافتن موقعیت تدریس با مشکل مواجه شد و به روزنامه‌نگاری روی آورد. او با فردریش انگلس همکاری نزدیکی داشت و با هم مانیفست کمونیست را نوشتند. مهم‌ترین اثر او، "سرمایه، تحلیل انتقادی از اقتصاد سیاسی" است. مارکس در سال ۱۸۸۳ در لندن درگذشت و نظریات او تأثیر عمیقی بر تاریخ جهان گذاشته است.

📎متن کامل

✍🏻 میعاد مهرنیا

#نگارگران_سیاست
🆔@KhabarnamehSUT
🔎کلمه روز

«پوپولیسم (عوام گرایی - Populism)»

پوپولیسم یک رویکرد سیاسی است که ادعا می‌کند نماینده مستقیم مردم عادی در برابر نخبگان یا گروه‌های حاکم است. این مفهوم اغلب شامل نقد نخبگان سیاسی، اقتصادی یا فرهنگی می‌شود و تلاش می‌کند تا خود را به عنوان صدای مردم عادی معرفی کند.
پوپولیست‌ها معمولاً بر تضاد بین مردم و نخبگان تأکید می‌کنند و به دنبال جلب حمایت مردمی از طریق وعده‌های ساده و جذاب هستند. این رویکرد می‌تواند در طیف‌های مختلف سیاسی از چپ تا راست مشاهده شود و گاهی به دلیل اتخاذ تصمیمات احساسی و فاقد برنامه‌ریزی دقیق مورد انتقاد قرار می‌گیرد.
پوپولیسم می‌تواند باعث شکاف‌های اجتماعی و سیاسی شود و در برخی موارد به سیاست‌های ناکارآمد بیانجامد.

#واژه_نامه
🆔@KhabarnamehSUT
🔎کلمه روز

«پساساختار گرایی (Post-Structuralism)»

پساساختارگرایی یک جنبش فکری و فلسفی است که در دهه ۱۹۶۰ میلادی به عنوان واکنشی به ساختارگرایی ظهور کرد.
این جنبش به نقد و تردید در مورد اصول بنیادین ساختارگرایی، مانند وجود ساختارهای ثابت و قابل شناسایی در زبان و فرهنگ، می‌پردازد. پساساختارگرایان معتقدند که معنا و دانش ناپایدار، متغیر و تابعی از قدرت و زمینه‌های اجتماعی و تاریخی هستند. این دیدگاه به تحلیل چندلایه و چندصدایی از متون و پدیده‌ها تأکید دارد و بر این باور است که هیچ‌گاه نمی‌توان به یک معنا یا حقیقت نهایی دست یافت.
پساساختارگرایی به مفاهیمی مانند تفاوت، بی‌ثباتی، و تکثر دیدگاه‌ها توجه می‌کند و به اهمیت زمینه و تفسیر در فهم معناها تأکید دارد. برخی از اندیشمندان مشهور این جریان شامل ژاک دریدا، میشل فوکو و ژیل دلوز می‌باشند.

#واژه_نامه
🆔@KhabarnamehSUT
آدام اسمیت (Adam Smith)
ثروت ملل در مسیر لیبرالیسم


آدام اسمیت اقتصاددان، فیلسوف و نویسنده اسکاتلندی که به عنوان پدر اقتصاد مدرن شناخته می‌شود و ایده‌های او پیامدهای اقتصادی و سیاسی قابل توجهی در شکل‌گیری تفکرات معاصر داشته است. کمک‌های آدام اسمیت به سیاست و ایدئولوژی‌های سیاسی ارتباط نزدیکی با نظریه‌های اقتصادی او دارد.

او با ارائه نظریه "دست نامرئی" در کتاب "ثروت ملل"، پایه‌گذار اقتصاد کلاسیک شد و معتقد بود که افراد در جستجوی منافع شخصی خود، به طور ناخواسته به پیشرفت اقتصادی جامعه کمک می‌کنند. اسمیت همچنین منتقد مرکانتیلیسم و طرفدار بازارهای آزاد با مداخله محدود دولت بود. او بر اهمیت دولت در تأمین کالاهای عمومی تأکید داشت. آثار و نظریات او تأثیر زیادی بر توسعه لیبرالیسم اقتصادی و سیاست‌های جهانی گذاشته است.

📎متن کامل

✍🏻 میعاد مهرنیا

#نگارگران_سیاست
🆔@KhabarnamehSUT
🌐اخبار مهم هفته

📌سالگرد مهسا امینی
مهسا امینی، دختر ۲۲ ساله در ۲۵ شهریور ماه ۱۴۰۱ پس از بازداشت توسط گشت ارشاد تهران در رابطه با عدم رعایت «حجاب اجباری»، جان خود را از دست داد.
معترضان می‌گویند او بر اثر ضرب و شتم و رفتار خشونت‌آمیز گشت ارشاد جانش را از دست داده است.

📌۲۶ میلیون ایرانی توان برآورده کردن نیازهای اساسی خود را ندارند.
هادی موسوی نیک، عضو هیئت علمی مرکز پژوهش‌های مجلس: در حال حاضر نرخ فقر ما معادل ۳۰ درصد است. این به معنای آن است که حدود ۲۶ میلیون نفر از ایرانیان توانایی برآورده کردن نیازهای اساسی خود را ندارند.

📌وزیر کار: ۳۰ درصد جمعیت کشور زیر خط فقر هستند.
احمد میدری، وزیر کار با اعلام اینکه ۳۰ درصد از جمعیت کشور ما زیر خط فقر هستند، گفت: «کسانی که دچار فقر شدید هستند عمدتاً افراد بیکار هستند. در حالی که اغلب کسانی که به فقر مطلق دچارند، شغل و درآمد دارند، اما درآمد آنها کفاف زندگی‌شان را نمی‌دهد.

📌پزشکیان در اولین سفر خارجی به عنوان رئیس جمهور جدید ایران، عازم عراق شد.

📌دریافت عوارض ۱۰ یورویی روی بلیت پروازهای خارجی آغاز شد.
عوارض ۱۰ یورویی به هزینه بلیت پروازهای خروجی کشور اضافه شد. این عوارض تحت عنوان «عوارض توسعه فرودگاه‌های بین‌المللی کشور» از هر بلیت اخذ می‌شود.
پروازها به مقصد بغداد، نجف، مدینه، جده و دمشق از این عوارض معاف هستند.

📌معاون استاندار تهران: طی دو سال اخیر یک میلیون اتباع خارجی به جمعیت استان تهران اضافه شده‌اند.

📌اخراج ۲ میلیون اتباع خارجی از کشور تا پایان سال
سردار رادان، فرمانده کل انتظامی کشور: آمار اتباع خارجی غیرمجاز در کشور مشخص شده، اما باید این آمار نهایی را سازمان اتباع وزارت کشور اعلام کند، منتها نزدیک به دو میلیون نفر امسال از کشور خارج خواهند شد.

📌مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش: مذاکره برای راه‌اندازی اینترنت بدون فیلتر به صورت کنترل شده در کیش آغاز شده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: مذاکره برای راه‌اندازی اینترنت پرسرعت بدون فیلتر به صورت کنترل شده در کیش آغاز شده و امیدواریم در آینده نزدیک به نتیجه برسد.

به‌منظور مشاهده اخبار هفته با جزئیات بیشتر، به لینک مراجعه نمایید.

✍️ عرشیا واشانی

#نگاهی_به_جهان
🆔@KhabarnamehSUT
«اردوکشی خیابانی را تمام کنید»

چند روز پیش موازی خیابان ولیعصر قدم می‌زدم که چشمم به صفی از اتوبوس‌های خالی افتاد. فاصله تقریبا صد متری تا میدان ولیعصر پارکینگ اتوبوس شده بود و خط ویژه هم بسته بود. علت این صحنه البته چند قدم آن‌طرف‌تر روشن شد. اطراف میدان ولیعصر و جلوتر در طول خیابان کریم‌خان تا خود میدان هفت‌تیر، صحنۀ راهپیمایی جشن ولادت پیامبر شده بود؛ هرچند تهران یکی دوسالی است که با این جشن‌های کیلومتری برای مناسبت‌های مختلف مذهبی خیلی هم بیگانه نیست.

راهپیمایی مذهبی و دسته‌روی و این‌گونه مراسم چندان برای فرهنگ ایرانی غریب نیست؛ آن‌قدر که بعید است کسی اهل این کشور باشد و لااقل یک‌بار در کودکی دسته‌روی محرم را از نزدیک ندیده باشد. حالا اگرچه که شاید این دست مراسم هم خیلی باب میل برخی نباشد، امّا اگر خیابانی هم به واسطۀ آن بسته شود و سروصدایی هم درست شود، در حد معقول مردم با آن راه می‌آیند و می‌پذیرندش. امّا چند سالی می‌شود که لااقل تهران در هرمناسبت مذهبی، علی‌الخصوص در جشن‌ها، میزبان برنامه‌های خاصی می‌شود که همگی کم‌وبیش یک حال و هوا دارند و با کم و کیف مشابه برگزار می‌شوند و خلاصه یک تم خاص دارند. شرکت‌کنندگان این جشن‌های خیابانی را هم معمولا قشر به خصوصی از جامعه تشکیل می‌دهند؛ قشری با عقاید و سبک زندگی مخصوص به خودشان. اینجا امّا نمی‌خواهم از ترافیک و بسته شدن خیابان و اختلال رفت‌وآمد و سروصدای این برنامه‌ها و این جنس چیز‌ها انتقاد کنم. مسأله‌ام سهم مردم از شهر و خیابان است.

زندگی در دنیای مدرن زندگی در چهارچوب نظام حقوق وظایف شهروندی است. همۀ افراد به‌واسطۀ آنکه تابع حکومتی هستند، هم وظایفی دارند و هم از حقوقی برخوردارند؛ دسته‌‌ای از این حقوق و وظایف هم به شهر و زندگی شهری مربوط می‌شوند. همان‌قدر که افراد وظیفه دارند به همشهری‌های خود احترام بگذارند و یا برای نمونه،‌ پاکیزگی شهر را حفظ کنند، همان‌قدر هم حق نسبت به شهر خود حق دارند، مثلا حق دارند که چهرۀ شهر (در چهارچوب عقل و عرف) به آن چیزی که می‌خواهند نزدیک باشد.

تهران امّا همه چیز هست به‌جز شهری برای همه‌ و این مهمانی‌های خیابانی هم مشت نمونه خروار همین موضوعند. هرچند شاید قبل از آن هم وضع آن‌قدرها هم ایده‌آل نبود، از سال ۱۴۰۰ و با تغییرات دولت و شهرداری تهران اوضاع تهران متفاوت از آن چیزی شد که قبلاً بود. تهران از خیابان‌ها تا بنرهای سطحش دیگر کمتر از همیشه تهرانی‌ها را نمایندگی می‌کند و حتی برخی تبلیغات شهری که شاید که از اخلاقیات همه‌پسند شهرنشینی سخن می‌گفتند هم جای خود را به پیام‌های سیاسی و مذهبی سازگار با روایت رسمی دولت داده‌اند. جشن‌های کیلومتری هم از آن زمان رونق گرفتند و با شکل و هیأت خاص خودشان نمایندۀ یک قشر خاص از شهروندان شدند که سیاست‌های رسمی را می‌پسندیدند.‌‌ انگار که این جشن‌ها قرار باشد روشن کنند که شهر دست چه کسی است و کت تن کیست و کدام سبک زندگی سبک زندگی مطلوب است. مزید بر علت این است که در میان موکب‌ها و بنرهای این مراسم اسم و عنوان برخی نهادهای نظامی هم دیده می‌شود؛ گویی که رویکردی سیاسی مذهبی به دنبال دیکته کردن سبک زندگی مطلوب باشد.

پزشکیان و دولت جدیدش، چه بپسندیمشان و چه نه، یک شعار مهم دارند و آن «وفاق ملّی» است. اینکه ما نباید دعوا کنیم و همه باید دست در دست هم برای ایران کار کنیم و به قول بعضی‌شان، همان ایران برای همۀ ایرانیان را بسازیم. وفاق امّا زمانی واقعا وفاق است که با همۀ مردم باشد. نمی‌شود که دنبال وفاق باشیم امّا همچنان سبک زندگی بخش بزرگی از مردم پایتخت کشور از تریبون‌های رسمی سطح شهر سرکوب شوند. پزشکیان اگر واقعا به دنبال وفاق است یا باید بساط این خودنمایی‌ها و راهپیمایی‌های سیاسی - مذهبی را جمع کند و یا لااقل کاری کند که باقی مردم هم بتوانند این‌ها را به سلیقه‌شان نزدیک بدانند و یا خلاصه در آن شهری زندگی کنند که می‌خواهند.

✍🏻 کیان حسن‌زاده

🆔@KhabarnamehSUT
واحد سیاسی-اجتماعی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شریف برگزار می‌کند:

«ناگفته‌های جنگ ایران و عراق»

👤 با حضور:
سرتیپ حسین علائی
فرمانده سابق نیروی دریایی
قائم‌مقام وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح دولت پنجم و ششم

📅 یکشنبه ۱۵ مهر ساعت ۱۲

📌 سالن مادیران دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه شریف

❗️ورود برای عموم آزاد است.

🆔 @KhabarnamehSUT
🆔 @AnjomanSUT
واحد سیاسی-اجتماعی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شریف برگزار می‌کند:

«بررسی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا»

👤با حضور:
اکبر مختاری
کارشناس ارشد روابط بین‌الملل

📆 شنبه ۱۲ آبان ساعت ۱۶:۳۰

📌 دفتر انجمن اسلامی (همکف ابن‌ سینا)

❗️ورود برای عموم آزاد است.

🆔 @KhabarnamehSUT
🆔 @AnjomanSUT
روز جهانیِ «علم در خدمت به پیشرفت صلح»: سلاح هسته‌ای چگونه منجر به استمرار صلح می‌شود؟

۱ دسامبر ۱۹۳۹ است. آلمان نازی طی حمله‌ای به لهستان جنگی را آغاز کرده. جنگی که همه می‌دانند محدود به این دو کشور نمی‌ماند و به زودی شعله‌ی آتشش تمام اروپا را خواهد سوزاند. به زودی انگلیس و فرانسه در حمایت از لهستان وارد جنگ خواهند شد. آلمان به تصرف لهستان قناعت نکرده و نیروهایش را در کل اروپا خواهد گستراند. ایتالیا و ژاپن به طمع سهمی از غنائم آلمان وارد جنگ خواهند شد و ...

برای مطالعه کامل متن، به لینک مراجعه نمایید.

✍🏻 امیرحسین اکبرنیا

🆔 @KhabarnamehSUT
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌کند:

میزگرد «فیلترینگ»
به همراه پرسش و پاسخ


با حضور:
👤 جناب آقای جلال رشیدی کوچی
نماینده دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی
👤 جناب آقای حامد تاج‌الدین
مدیرعامل پلتفرم آچاره
👤 جناب آقای حامد بیدی
مدیرعامل پلتفرم کارزار و کنش‌گر اجتماعی


🗓 سه‌شنبه ۲۷ آذرماه ساعت ۱۷
📍 سالن آمفی‌تئاتر مرکزی دانشگاه صنعتی شریف

ورود برای دانشجویان دانشگاه شریف آزاد است.

اگر دانشجوی دانشگاه شریف نیستید، برای شرکت در برنامه فرم را تکمیل نمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شناسه در ارتباط باشید.

🆔 @AnjomanSUT
2024/12/24 08:29:51
Back to Top
HTML Embed Code: