Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 آتش‌بس رو کی‌برده؟ کی‌باخته؟

🔶 در مزر ترکیه وادلب به اصرار کدوم کشور بود که تروریست ها مستقر شدن؟

✂️ برشی از صحبت‌های دکتر خانعلی زاده
#متن_تحلیلی

دولت بشار در یک لحظه فرو‌نریخت...

دولت #اسد که تنها با گذشت یک هفته از حرکت گروه های معارض، سقوط کرد در یک "آن" فرو نریخت! لحظه‌ی فروپاشی، حاصل فرآیندی بود تا از حکومت، تنها پوسته‌ای بماند که در یک "آن"  منهدم شود.
سقوطی که با حمایت دولت‌های معاند و مخالف جبهه مقاومت همراه بود.

▪️همه‌ی طرف‌ها، گویا متوجه‌ی این شرایط و فرارسیدن این لحظه شده‌ بودند، سرعتِ پیشروی قوای #تحریرالشام، و سقوط بدون مقاومت شهرهای مهم و پایتخت #سوریه، مشخص کرد که فقط چند روز فرصت لازم بوده تا ضمن انتقال افراد‌ و اتباع و اسناد و... زمینه‌ی این اتفاق فراهم شود و‌ اساسا بنایی برای مقاومت وجود نداشته است. ادامه‌ی فعالیت نخست‌وزیر فعلی در دوران گذار و انتقال مسالمت‌آميز قدرت، شاهد دیگری بر این موضوع است.

🔘بنابراین لحظه‌ی سقوط در ۸دسامبر ۲۰۲۴، حاصل یک علتِ واحد نیست بلکه مجموعه‌ای از علل و عوامل برای ساخت این لحظه، مؤثر بوده‌اند که سهم و میزان تأثیر هریک نیاز به تأمل و بررسی دارد از جمله:

۱. کاهش سطح همکاری با محور #مقاومت
۲. توجه به قول و قرارهای ترکیه در نشست آستانه و دل‌خوش کردن به وعده‌های امارات و... به نمایندگی از آمریکا.
۳. اعتماد دولت سوریه به الگوهای اقتصادی وارداتی و #نئولیبرال که منجر به فشار سنگین معیشتی و نارضایتی مردم گردید، در دوران پس از جنگ با داعش نیز تدابیر لازم اخذ نشد و بحران اقتصادی فراگیر شد.
۴. بی توجهی به اصلاح رابطه‌ی حکومت با مردم، فضای بسته سیاسی و کاهش روزافزون سرمایه اجتماعی.
۵. جنگ نرمِ شناختی، رسانه‌ای و مجازی.
۶. عدم هم‌آوردی و ضعف در پاسخ به تهدیدها و تهاجمات مکرر کشورهای متخاصم بویژه رژیم تبهکار صهیونیستی/ و مداخله‌ی مستقیم این کشورها در منازعه و تجهیز گروه‌های مخالف.
۷. ضعف نظامی، بی انگیزگی و فرسایش ارتش به دلایل اقتصادی و اعتقادی در کنار آلودگی به فساد و نفوذ.
۸. تضعیف و کم توجهی به نیروهای مردمی موسوم به دفاع وطنی که با ابتکار سردار دلها #شهید_سلیمانی، ایجاد و نقش مؤثری در هزیمت داعش، داشت.

#پی_نوشت :

🔹چرایی هریک ازین نکات درجای خود قابل بررسی است. بسیاری از این موارد در ضمن‌ مشورت‌ها، از سوی ایران به دولت اسد توصیه شده بود اما...

🔹 گاهی در داخل نیز به توصیه‌ها و اوامر #ولی_فقیه، به قدر کافی و در زمان مناسب توجه نمی‌شود و در عین حال هزینه‌ی این بی توجهی‌ها، به نام انقلاب فاکتور می‌شود.

🔹 اختلال محاسباتی در برخی تحلیل‌ها، ناهماهنگی در مواضع، و عقب ماندن از سرعت تحولات در داخل کشور، جای نگرانی و تأمل دارد.

محمدامین رسولی
دبیر سیاسی انجمن اسلامی
دانشجویان دانشگاه خوارزمی

🆔 @khuCia30
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
رفع موانع توسعه قطار شهری، یا همان دعوای همیشگی ؟!

مسئله ی متروی خوارزمی کرج، مسئله جدیدی نیست . چه پارسال که با شنیدن عنوان «خوارزمی آب می رود...» به تکاپو افتادیم و چه دی ماه سال ۹۸ که طومار ده متری امضای ۲۰۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه خوارزمی پیرامون درخواست ایستگاه به دست ریاست محترم جمهوری رسید...
همه می‌دانستیم که عوامل مختلفی دست به دست هم دادند تا پروژه ی ایستگاه متروی خوارزمی را هر بار از ریل اصلی خارج کنند!
حال طی بازدید وزیر کشور از قطار شهری کرج بار دیگر مسئله ی دپو و اختصاص قریب به ۱۵ هکتار از زمین های دانشگاه مطرح شده و باید دید که در ادامه اقدامات مسئولین دانشگاه در این زمینه چه خواهد بود.

🌐 @khuCia30
💢 جنبش دوم خرداد و
زمینه های شما گیری حزب مشارکت
💢

▪️#جریان_شناسی_احزاب

🌐 @khuCia30
Forwarded from Mostaghel.ir
📜 | #یادداشت محمدامین رسولی، دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه خوارزمی

💯 جریان شناسی تاریخ معاصر برای دانشجوی آرمانگرا و مطالبه گر ضروری است

🔶 ریشه تمامی این موفقیت ها یا شکست ها در پختگی یا عدم پختگی رفتارها و حرکتهای دانشجویی است. حال سؤال این است که این پختگی از کجا به دست می آید؟ از شناخت گذشته هایی که زمان حال ما )ای بسا آینده قریب الوقوع ما( متأثر از آن و وابسته به آن است، چرا که نمی توان پیوستگی اثر رخدادها را انکار کرد. با این بیان جریان شناسی تاریخ از این جهت برای دانشجوی آرمانگرا و مطالبه گر ضروری می نماید...

🔻متن کامل را در پایگاه خبری تحلیلی مستقل بخوانید:

🌐 https://news.mostaghel.ir/?p=18620

📲 telegram | instagram | bale | X.com
💢 بازِ چه دارندگی‌ ای ⁉️

✂️ برشی از متن:

«...
بنظر شما اعلام اینکه ایران به یک کشور هسته‌ای تبدیل شده است و دارای سلاح هسته‌ای است، آیا می‌تواند برای کشور بازدارندگی به همراه داشته باشد یا خیر⁉️...»

نشریه گفتمان انجمن اسلامی

🌐 @khuCia30
🔸️سلسله جلسات حکمت🔸️

"با محوریت بررسی علل ناترازی انرژی "

قسمت دوم: باحضور سیداحسان حسینی
پژوهشگر حوزه نفت، گاز و انرژی

🗓شنبه ۸دی ماه، ساعت ۱۹

📍محل برگزاری جلسه: دفتر مرکزی اتحادیه و بستر اسکای روم

لینک جلسه:https://www.skyroom.online/ch/mostaghel_ir/siasi
🔸️امنیت ملی🔸️

"با محوریت بررسی فرصت ها و تهدید های پیش رو "

باحضور دکتر روح الله نجابت
نماینده مجلس و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس | ادوار اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل

🗓 سه شنبه ۱۱ دی ماه، ساعت ۱۸

📍محل برگزاری جلسه: دفتر مرکزی اتحادیه و بستر اسکای روم

لینک جلسه:https://www.skyroom.online/ch/mostaghel_ir/siasi
🛑بازگشت به ۹۰ سال قبل با طرح مودت🛑

✍🏻یادداشتی از طهورا کیمیائی
دانشجوی ارشد مطالعات آمریکا شمالی دانشگاه خوارزمی

در هفته گذشته، یادداشت دکتر محمد جواد ظریف در نشریه انگلیسی «اکونومیست» نظر فعالین سیاست خارجی را به خود جلب کرد. طرح مودت(MAWADA) مدلی از سازمان های منطقه ای با حضور کشورهای مسلمان تاثیرگذار درغرب آسیا است که ظریف آن را پیشنهاد داد و موافقین این طرح آن را نقطه مقابل طرح ابراهیم دانستند و از آن استقبال کردند.

اما با نگاهی عمیق و علمی به مسئله، آیا در شرایط فعلی منطقه، این طرح قابل اجرا است؟!

در زمانی که جهان در مرحله گذار از نظم قدیم به نظم جدید است، دیگر با قواعد وهنجارهای نظم قبلی نمی توان حرکت کرد. در این بین، همه واحدهای سیاسی در تلاش برای کسب قدرت و تعیین تکلیف خود برای تثبیت بهترین وضعیت در نظم جدید هستند. این رقابت در عرصه نظام بین الملل ، با تنش ها و جنگ افروزی های متعددی همراه هست. به‌طور کلی، جنگ می‌تواند به‌عنوان یکی از ابزارهای ممکن در فرآیند تغییر و تحول نظام‌های بین‌المللی شناخته می‌شود.

در چنین شرایطی، نسخه‌های ایده‌آلیستی پاسخگو نیستند و به زعم موارد ذکر شده، پیشنهاد این طرح، عدم فهم صحیح از وضعیت نظام بین‌الملل را نشان می‌دهد.

در متن یادداشت آقای ظریف به ایجاد صلح و دوستی بجای جنگ و منطقه ای عاری از سلاح های هسته ای اشاره شده است. پیشنهاد طرح مودت برای ایجاد صلح در منطقه غرب اسیا، یک نگاه غیرعقلایی است!  بر طبق مکتب رئالیسم، اولویت هر واحد سیاسی، بقاست(Servive)؛ لذا اصالت در نظام بین الملل، امنیت است و مورد بعدی ، خودیاری یا Self-help ، بیانگر این است که تمام کشورها باید دارای قوای دفاعی قدرتمندی جهت مقابله با تجاوز رقیب را داشته باشند، چرا که کسی به کمک نخواهد آمد!

در ادامه یادداشت آقای ظریف آمده است:
«تبدیل غرب آسیا به یک نماد صلح و همکاری، تنها یک آرزوی بی پایه نیست؛ بلکه یک ضرورت راهبردی و هدفی قابل دستیابی است که تنها به تعهد،گفتگو و یک دیدگاه مشترک نیاز دارد»
سیاست، مبتنی بر آن چیزی که هست، نه آن چیزی که باید باشد. درحقیقت اگر کسی با نگاه نظم قبلی، به وضعیت موجود بنگرد، اقداماتش بی اثر خواهد شد و چه بسا ضررهای هنگفتی را نیز متحمل می شود.

تجربه تاریخی ما در شهریور ۱۳۲۰ نمونه بارز این موضوع است. سیاست بی طرفی ایران در جنگ جهانی دوم به دلیل تحقق صلح، نتوانست کشور را از جنگ دور کند. این واقعه نشان می‌دهد که حتی در صورت تمایل به عدم ورود به جنگ، عوامل خارجی می‌توانند کشورها را به درگیری‌های نظامی سوق دهند. بنابراین، فرض بر اینکه بی‌طرفی به تنهایی قادر به جلوگیری از جنگ است، نیازمند بازنگری و تحلیل دقیق‌تری است.

این ۳ جمله فوق، زنگ هشداری است برای عدم درک صحیح سیاستمداران کشور از شرایط نظام بین الملل و بازگشت به حدود ۹۰ سال قبل.

#یادداشت_دانشجویی

⭕️ آیدی نویسنده👈 @ta_kimyaie

⭕️انجمن علمی مطالعات منطقه‌ای دانشگاه خوارزمی👈 @KHAURSSA
Forwarded from Mostaghel.ir
🔹️سلسله نشست های حکمت🔹️

⭕️"با محوریت بررسی علل افزایش نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی"

▫️باحضور دکتر سید یاسر جبرائیلی رئیس سابق مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی سیاست های کلی نظام در مجمع تشخیص، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی

🗓 دوشنبه ۱۵ دی ماه، ساعت ۱۹:۰۰

📍محل برگزاری جلسه: دفتر مرکزی اتحادیه و بستر اسکای روم

📌لینک جلسه:
https://www.skyroom.online/ch/mostaghel_ir/siasi

📲 telegram | instagram | bale | X.com
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💢مردمی سازی مقاومت💢

همراهی توده های عمومی مردم با جریان مقاومت مهم است⁉️

🎙حجت الاسلام امیری طیبی

🌐 @khuCia30
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📜 رهبر انقلاب در دیدار رمضانی با دانشجویان: دانشگاه امروز با دانشگاه قبل از انقلاب و حتی بیست سال پیش تفاوت زیادی دارد و جلوتر است/ برخلاف آنچه تبلیغ می‌شود که «نسل جدید دانشجو و جوان ایرانی مثل نسل دهه ۶۰ آمادگی ندارد»، اینجور نیست و ما با چشم دیدیم که این نسل از نظر فهم مسائل و آمادگی برای ایستادگی در صفوف مقدم بهتر و بسیار خوب است

🔹️ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای:
✏️دانشگاه امروز با دانشگاه قبل از انقلاب و حتی با دانشگاه بعد از انقلاب -۲۰ سال قبل- تفاوت‌های زیادی دارد. امروز دانشگاه جلوتر است، پیشرفتش بیشتر است، فهمش از مسائل گوناگون، پیچیده‌تر و عمیق‌تر است، و ایستادگی‌اش هم خوب است. برخلاف آنچه که تبلیغ می‌شود، گاهی گفته می‌شود که نسل جدید دانشجو و جوان ایرانی مثل نسل دهه ۶۰ آمادگی ندارد؛ اینجور نیست.

✏️این آمادگی امروز هم وجود دارد. در قضایای مختلف ما این را مشاهده کردیم، امروز هم داریم جلوی چشم خودمان مشاهده می‌کنیم آمادگی جوان ایرانی را برای حضور در صفوف مقدم، در مقابله‌ی با دشمن حاضرند، آمادگی دارند، فهمشان هم از مسائل بهتر است، آمادگی‌شان هم بحمدالله بسیار خوب است. ۱۴۰۳/۱۲/۲۲

🌐 @khuCia30
📜 رهبر انقلاب: اگر آرمان و تلاش باشد، از دست دادن شخصیت‌های برجسته به هیچ‌وجه به معنای ضعیف شدن نیست / امسال از جهات مختلف توانائی‌هایی داریم که سال گذشته نداشتیم

🔹رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان:
✏️سال گذشته در مثل امروزی که با شما دانشجویان جلسه داشتیم، شهید رئیسی زنده بود، شهید سیّد حسن نصراللّه (رضوان اللّه تعالی علیه) در کنار ما بود، شهید هنیه، شهید صفی‌الدین، شهید سنوار، شهید ضیف و چندین شخصیت برجسته‌ی انقلابی بزرگ در میان ما یا در کنار ما حضور داشتند. امسال نیستند.

✏️نگاه ناقص و بی‌پشتوانه و سطحی از سوی دشمنان و مخالفان و رقیبان جمهوری اسلامی یک برداشت غلطی را از این حادثه می‌کند. من می‌خواهم در نقطه‌ی مقابل حرف آنها با اطمینان کامل به شما بگویم بله، این برادران بسیار ارزشمند بودند و واقعاً‌ نبودنشان برای ما خسارت است، در این تردیدی نیست. اما ما امسال که اینها را نداریم، نسبت به سال گذشته در مثل همین روز در برخی از مسائل قوی‌تر از سال گذشته هستیم.

در بعضی از مسائل ضعیف‌تر نیستیم، اگر قوی‌تر نباشیم. امسال ما بحمداللّه از لحاظ گوناگون، از جهات مختلف قوّت‌ها و توانائی‌هایی داریم که سال گذشته اینها را نداشتیم. بنابراین بله، نبودن این عزیزان خسارت است. حوادثی که در منطقه‌ی غرب آسیا پیش آمد، حوادث تلخ و دردناکی است، لکن جمهوری اسلامی بحمداللّه رشد خودش و پیشرفت خودش و افزایش قدرت خودش را هم‌چنان داراست.

✏️در سال سوم هجرت پیغمبر اکرم، کسی مثل حمزه را از دست داد در جنگ احد. حمزه از کنار پیغمبر رفت. فقط هم حمزه نبود، برجسته‌ترین‌شان حمزه بود و الّا شجاعان دیگر، یاران دیگر رفتند. سال چهارم هجرت و پنجم هجرت، پیغمبر بسیار قوی‌تر از سال سوم هجرت بود.

✏️یعنی از دست دادن شخصیت‌های برجسته به هیچ‌وجه به معنای عقب‌گرد، عقب‌رفت، یا ضعیف شدن نیست. اگر چنانچه دو عامل وجود داشته باشد که یکی عبارت است از آرمان، دومی تلاش. آرمان و تلاش. اگر این دو عامل در یک ملتی وجود داشته باشد، شخصیت‌ها بودن و نبودن‌شان خسارت است، منتها به حرکت کلی ضربه‌ای نمی‌زند. ۱۴۰۳/۱۲/۲۲

🌐 @khuCia30
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📜 رهبر انقلاب: مذاکره با دولت فعلی آمریکا موجب رفع تحریم‌ها نخواهد شد بلکه گره تحریم‌ها را کورتر خواهد کرد

🔹️حضرت آیت‌الله خامنه‌ای عصر دیروز در دیدار دانشجویان:
✏️بعضی‌ها در داخل همان مسئله‌ی مذاکره را مدام تشدید می‌کنند: «آقا چرا جواب نمیدهید؟ چرا مذاکره نمی‌کنید؟ چرا نمی‌نشینید با آمریکا؟ بنشینید [برای مذاکره]»
من می‌خواهم عرض بکنم اگر هدف از مذاکره، رفع تحریم است، مذاکره با این دولت آمریکا رفع تحریم نخواهد کرد، یعنی تحریم‌ها را برنمی‌دارد. گره تحریم‌ها را کورتر خواهد کرد، فشار را افزایش خواهد داد، مذاکره‌ی با این دولت، فشار را افزایش خواهد داد.

✏️من چند روز قبل از این، در صحبت [در دیدار] مسئولین هم گفتم مطالب جدیدی را مطرح می‌کنند، توقعات جدیدی را مطرح می‌کنند، مطالبات زیاده‌خواهانه‌ی جدیدی را مطرح می‌کنند، مشکل بیش از آنچه که امروز هست خواهد بود. مذاکره بنابراین هیچ مشکلی را حل نمی‌کند، هیچ گره‌ای را باز نمی‌کند. ۱۴۰۳/۱۲/۲۲

🌐 @khuCia30
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📍شهید رئیسی :

بی تردید آینده از آنِ مقاومت است.

🌐 @khuCia30
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/04/11 09:29:08
Back to Top
HTML Embed Code: