Telegram Web
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#زبان_مادری و ضرورت آموزش ضدتبعیض
گفتگوی سایت زمانه با #امیر_کلان

https://www.tgoop.com/Kurdish_Lang_School
📖#بووتیقای_گێڕانەوە؛ #گێڕانەوەناسیی_ڕۆمانی_کوردی
✍️#کاوان_محەمەدپوور 
٣٣٣لاپەڕە/ #زانستگای_کوردستان

هێندێک چەمکی بنەڕەتیی گێڕانەوە و ڕۆمان وەک کەسایەتی، ڕوانگه، پێکهاته، وەگێڕ و زەمەن تێیدا خراونەته بەر باس. نووسەر هەوڵی داوه له زۆر شوێن‌دا، له لێکدانەوەی بیردۆزانەی چەمکەکان تێپەڕێ و لەسەر هێندێک دەقی کوردی تاقییان بکات.

🔻پێڕستی کتێبە:
▫️پێش‌وتار 
▫️پێشه‌کی ‌
▫️دەسپێک 

1⃣ پێکهاتەی گێڕانەوە؛ وەگێڕ و ئاستەکانی گێڕانەوه 

2⃣ زەمــــەن؛ زەمەنی گێڕانەوەیی لە ڕۆمانی «سروودێک بۆ ئیبراهیم» دا 
3⃣ کـەسایەتی؛ داڕشتنی کەسایەتی لە ڕۆمانی «گۆمی بەردەلانکێ‌» دا 
4⃣ ناوەندی‌کردن؛ شێوەڕوانینەکان لە ڕۆمانی «گوڵی شۆڕان» ‌دا 
5⃣ نواندنەوەی گوتارەکان؛ شێوەگێڕانەوەی ڕۆمانی «تۆقی عەزازیل» 
6⃣ مێتافیکشن؛ سنوورەکانی پۆست‌مۆدێرن لە ڕۆمانی «باڵندەکانی دەم با»دا.
ئێوە دەتوانن ئەم کتێبە لە ڕێگای پەیجی ئینستاگرامی
@agabookcafe
@aga.book.shop
بکڕن.
https://www.tgoop.com/Kurdish_Lang_School
ڕێزمانی مێژوویی زمانی کوردی.pdf
110 KB
📌ڕێزمانی مێژوویی زمانی کوردی
📌نووسەر: پیێر لۆکۆک
📌وەرگێڕ: طاهر آمر
🔷️مدرسه زبان کوردی
⬅️کانال تلگرامی:
https://www.tgoop.com/Kurdish_Lang_School
⬅️وبسایت:
www.kurdishlangschool.ir
⬅️اینستاگرام:
@kurdishlangschool
📌قووتابخانەی هاوینیی زمانناسی و فەلسەفە لە ئەرمینیا (ناونووسی تێچوونی نییە).
📌مدرسه‌ی تابستانه‌ی زبانشناسی و فلسفه در ارمنستان (ثبت‌نام رایگان است).

The purpose of the academy is to provide an opportunity for students to develop their knowledge and skills, possibly with a view toward applying to doctoral programs in philosophy or linguistics (including programs in the USA and Europe).

Participation in the Yerevan Academy for Linguistics and Philosophy is free of charge.  We are currently trying to raise money to help defray housing costs for students, but at the moment students should plan their budgets on the assumption that they will be responsible for the cost of their own housing while participating in YALP.
https://sites.google.com/view/yalp2017/yalp-2024/schedule

https://www.tgoop.com/Kurdish_Lang_School
دانشگاه پنسیلوانیا با کمک دانشگاه کلمبیا، کتابخانه رایگان فیلادلفیا و همراهی کالج‌های برایان ماور و هاورفود، بیش از ۵۰۰ نسخه خطی مربوط به ایران و جهان اسلام را منتشر کرده‌است.

این مجموعه شامل نسخ خطی متعلق به بازه زمانی‌ای ۹۰۰ ساله‌ از سال ۱۰۰۰ تا ۱۹۰۰ میلادی در موضوعاتی همچون تاریخ، حقوق، ادبیات، ستاره‌شناسی و ریاضی، به زبان‌های فارسی، عربی، قبطی، عبری، سریانی، ترکی و بربری است که از لینک زیر قابل دسترسی است.

http://openn.library.upenn.edu/html/muslimworld_contents.html

مدرسه زبان کوردی
https://www.tgoop.com/Kurdish_Lang_School
📌دوره‌ی خواندن و نوشتن بزرگسالان

دوره­‌ی خواندن و نوشتن بزرگسالان با آموزش الفبای کُردی آغاز می­‌شود. در این دوره بعد از تدریس الفبای کُردی به چگونگی سرهم‌­نویسی و جدانویسی واژگان پرداخته می‌­شود. در طول دوره با تمرکز بر امر خواندن و نوشتن چندین متن در راستای یادگیری بهتر برای زبان‌­آموز ترجمه و تجزیه و تحلیل می­‌شود.

✔️برای آگاهی از شرایط دوره‌ی خواندن و نوشتن به لینک زیر سربزنید:
https://kurdishlangschool.ir/%d8%ae%d8%af%d9%85%d8%a7%d8%aa-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4%db%8c/%d8%af%d9%88%d8%b1%d9%87-%d9%86%da%af%d8%a7%d8%b1%d8%b4-%da%a9%d9%8f%d8%b1%d8%af%db%8c/%d8%af%d9%88%d8%b1%d9%87-%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%86%d8%af%d9%86-%d9%88-%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa%d9%86-%da%a9%d9%8f%d8%b1%d8%af%db%8c/

https://www.tgoop.com/Kurdish_Lang_School
📌قوانین و مقررات کلاس‌ها و دوره‌های مدرسه زبان کوردی
https://www.tgoop.com/Kurdish_Lang_School
📌دوره‌ی خواندن و نوشتن ویژه‌ی کودکان

🔴سطح مقدماتی: در این سطح کودک با شیوه‌­ی نوشتاری و تلفظ دقیق الفبای زبان کُردی به طور کامل آشنا می­‌شود و در کنار آموزش الفبا واژگان ابتدایی به کودک آموزش داده می‌­شود. منبع آموزشی این دوره کتاب «بەیانی باش» می­‌باشد.

🔴سطح پیشرفته: در این سطح سعی می­شود با تمرکز بر متون کُردی و با تمرکز بر نوشتن سعی می­شود ابتدا تسلط کودک بر نوشتار کُردی بیشتر شود؛ و سپس دایره‌­ی لغات کودک گسترده‌­تر شود. منبع این سطح جلد دوم کتاب «کوردی بخوێنین» می­‌باشد.

🔶شرایط کلاس:  در جلسات 45 دقیقه‌ای و کلاس‌ها به شیوه‌ی خصوصی (تک نفره) برگزار می‌شود.
✔️برای آگاهی از شرایط دوره‌ی خواندن و نوشتن کودکان به لینک زیر سر بزنید:
https://kurdishlangschool.ir/%d8%ae%d8%af%d9%85%d8%a7%d8%aa-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4%db%8c/%d8%af%d9%88%d8%b1%d9%87-%d9%86%da%af%d8%a7%d8%b1%d8%b4-%da%a9%d9%8f%d8%b1%d8%af%db%8c/%d8%af%d9%88%d8%b1%d9%87%db%8c-%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%86%d8%af%d9%86-%d9%88-%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa%d9%86-%da%a9%d9%88%d8%af%da%a9%d8%a7%d9%86/

https://www.tgoop.com/Kurdish_Lang_School
🍁 سریع‌ترین زبان دنیا کدام است؟

✍🏻 مسعود سالاری:

هنگامی‌که زبان جدیدی یاد می‌گیریم، درمی‌یابیم که گویشوران خودِ آن زبان می‌توانند جملات را بسیار سریع‌تر از آن چیزی که مغز ما قادر به پردازش آن است بیان کنند.

شاید بگویید که شما زبان مادریِ خودتان را هم به‌سرعت صحبت نمی‌کنید. اما این لزوماً به دلیل ضعف مهارت‌های زبانی شما نیست. برخی از زبان‌ها ممکن است در واقع «سریع‌تر» یا «کندتر» از بقیه باشند.

البته سرعت گفتار در افراد مختلف می‌تواند متفاوت باشد. برخی از مردم آهسته صحبت می‌کنند، در حالی‌که برخی دیگر مانند مسلسل کلمات را به بیرون تف می‌کنند. به همین ترتیب، بیشترِ افراد، بسته به شرایط، خلق‌و‌خوی خود و ...، سرعت گفتارشان را تغییر می‌دهند.

با این حال، یکی از پذیرفته‌شده‌ترین راه‌ها برای مطالعهٔ سرعت زبان، تعداد هجاهای اداشده در ثانیه است. کارشناسان در مطالعات متعدد زبان‌شناسی به این معیار پرداخته‌اند و بسیاری به این نتیجه رسیده‌اند که ژاپنی سریع‌ترین زبان است.

پژوهشگران دانشگاه لیون فرانسه در یک مطالعه در سال ۲۰۱۱ هفت زبان مختلف را بررسی و آنها را بر اساس هجاهای‌شان در هر ثانیه رتبه‌بندی کردند. در نتیجهٔ این مطالعه، ژاپن با ۷.۸۴ هجا در ثانیه اول شد و پس از آن اسپانیایی با ۷.۸۲، فرانسوی با ۷.۱۸، ایتالیایی با ۶.۹۹، انگلیسی با ۶.۱۹، آلمانی با ۵.۹۷ و ماندارین با ۵.۱۸ هجا در ثانیه در مکان‌های بعدی قرار گرفتند.

جالب اینجاست که سرعت درک شدن یک زبان ممکن است با مقدار اطلاعاتی که آن زبان می‌تواند در واحد زمان رمزگذاری کند نیز ارتباط داشته باشد.

در مطالعهٔ دیگری در دانشگاه لیون در سال ۲۰۱۹ میلادی، ۱۷ زبان مختلف در سراسر اروپا و آسیا از نظر اطلاعات در هر هجا بررسی و معلوم شد اگرچه ظاهراً ژاپنی به‌سرعت صحبت می‌شود، اما اطلاعات زیادی با هر هجا ارائه نمی‌کند. بنابراین محققان به این اندیشیدند که شاید هجاها در زبان ژاپنی سریع‌تر ادا می‌شود تا معنی بیشتری را با جملات گفته شده برساند.

دان دودیو، یکی از مؤلفان این پژوهش، می‌گوید: «ما به شواهد محکمی دست یافتیم که نشان می‌دهد برخی از زبان‌ها سریع‌تر از زبان‌های دیگر صحبت می‌شوند. برای مثال، ژاپنی‌ها و اسپانیایی‌زبان‌ها در هر ثانیه حدود ۵۰ درصد هجاهای بیشتری نسبت به ویتنامی‌ها و تایلندی‌ها تولید می‌کنند. همچنین در برخی زبان‌ها، به دلیل ساختار آواشناختی و دستور زبانی، اطلاعات بیشتری را در هر هجا وجود دارد. به عنوان مثال، انگلیسی حدود ۱۱ برابر بیشتر از ژاپنی انواع گوناگون هجا دارد.»

دکتر فرانسوا پلگرینو، نویسندهٔ اصلی این مطالعه، نیز می‌گوید: «با این حال، گونه‌ای تعادل بین این دو وجود دارد، به طوری‌که زبان‌های دارای هجاهای کم‌‌اطلاعات سریع‌تر از زبان‌های پراطلاعات صحبت می‌شوند و از یک‌جایی به بعد همهٔ زبان‌ها متعادل می‌شوند.»

بسیاری از این مطالعات زبان‌شناختی روی زبان‌های اروپایی و آسیای شرقی متمرکز شده‌اند و هزاران زبان متنوع دیگر را که در جهان وجود دارد نادیده گرفته‌اند. درست است که تقریباً نیمی از جمعیت جهان یکی از ده زبان پرگویشور را به‌عنوان زبان مادریِ خود صحبت می‌کنند، اما تعداد زیادی از زبان‌های ناشناخته و شگفت‌انگیز وجود دارد که احتمالاً همهٔ این فرضیات را نقض می‌کنند.

©️ از: یورونیوز (۱۴۰۳/۱/۱۷)
https://parsi.euronews.com/2024/04/05/what-is-the-fastest-language
➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️
https://www.tgoop.com/Kurdish_Lang_School
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
➖️بیش از نصفی از زبان‌هایی که در ویدئو آمده‌اند، در انتهای قرن بیست و یکم خواهند مرد.
➖️۲۴ زبان در ایران در شرایط بحرانی یا در معرض انقراض هستند.
➖️زبان سنایا، تنها با ۶۰ گویشور، در شرایط بحرانی قرار دارد.¹
➖️گویش کوردیِ هورامی جزو زبان‌های درخطر طبقه شده است.
منبع: اطلس زبان‌های در معرض خطر یونسکو.
¹ زبان سنایا یکی از زبان‌های آرامی جدید شرقی است که آشوریان شهر سنندج در کردستان ایران بدان صحبت می‌کردند.

https://www.tgoop.com/Kurdish_Lang_School
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📌بروکا و ورنیکه در نوروساینس مدرن

🔴آیا تولید زبان در بروکا و ادراک آن در ورنیکه اجرایی می‌شود؟ تا چه اندازه این حقیقت دارد؟

گفتگو با: ادی چانگ، دانشگاه کالیفرنیا، سان‌فرانسیسکو
Credits: Huberman Lab
https://www.tgoop.com/Kurdish_Lang_School
📌دوره‌ی بوطیقای روایت‌شناسی
📌برگزار کننده: مدرسه زبان کوردی
📌مدرس: کاوان محمدپور
🔴برای ثبت‌نام به شماره‌ی:
09189468544
پیام بفرستید و یا به آیدی تلگرام:
@kurdishlangschool
دایرکت بدهید.
سایت رسمی مدرسه زبان کوردی:
www.kurdishlangschool.ir
کانال تلگرامی مدرسه زبان کوردی:
https://www.tgoop.com/Kurdish_Lang_School
📌دوره‌ی بوطیقای روایت‌شناسی
📌برگزار کننده: مدرسه زبان کوردی
📌مدرس: کاوان محمدپور
🔴برای ثبت‌نام به شماره‌ی:
09189468544
پیام بفرستید و یا به آیدی تلگرام:
@kurdishlangschool
دایرکت بدهید.
سایت رسمی مدرسه زبان کوردی:
www.kurdishlangschool.ir
کانال تلگرامی مدرسه زبان کوردی:
https://www.tgoop.com/Kurdish_Lang_School
روایت‌ها در همه جا حضور دارند؛ در کتاب‌های تاریخی، ادبی، جامعه‌شناسی، روانشناسی و غیره، همچنین در فیلم‌ها، روزنامه‌ها و حتی در صحبت‌های روزمره‌. انسان موجودی قصه‌پرداز است و زندگی‌اش بدون روایت تصورناپذیر.

دوره‌ی پیش رو از انبوە روایت‌ها، تاکید را تنها بر روایت‌شناسی‌ رمان و روایت داستانی آن می‌نهد. تاکید بر روایت‌شناسی رمان سه دلیل عمده را در برمی‌گیرد:

(الف) روایت‌شناسی رمان از بنیانی‌ترین مبانی تحلیل روایت محسوب می‌شود و تنها پس از ظهور و گسترش آن بود کە شاخه‌های متعدد تحلیل روایی پا بە عرصە نظری گماشتند.

(ب) روایت‌شناسی رمان به آن دلیل که بیشتر نظریه‌های خود را از پارادایم ساختارگرایی اخذ کرده است، فرصت مناسبی برای تحلیل لایه‌ها، اصطلاحات و دیدگاهای مختلف در تئوری روایت در اختیارمان قرار می‌دهد.

(ج) رمان به مثابه اصلی‌ترین ژانر ادبیات داستانی، گسترده‌ترین ساختار روایی و نوشتاری را در اختیار دارد؛
بنا به دلایل ذکر شده، دانش تحلیل روایت بهتر است از روایت‌شناسی رمان آغاز شود تا مبانی، ترمینولوژی، دیدگاه‌ها و مناقشات نظریی آن بە نحو احسن فهم شود.

در این دوره منظور از روایت داستانی مفهومی‌ست که ساختارگرایانی چون ژرار ژنت و خلف نظری او شلومیت ریمون کنان از آن مد نظر دارند. به‌زعم این نظریه‌پردازان، روایت داستانی، روایت کردن زنجیره‌ای از رویدادهای داستانی شده است. این تعریف برای دوره‌ حاضر به دو دلیل حائز اهمیت است. اولاً: فرایندی ارتباطی را مفروض می‌گیرد که در آن فرستنده، محتوایی را در قالب پیام ارسال می‌کند؛ دوما: چیستی و ماهیت کلامی رسانه‌ای است که پیام مذکور از مجرای آن انتقال می‌یابد. به گفته‌ی ریمون کنان ماهیت کلامی روایت، تفاوت دو سنخ روایت داستانی و دیگر شکل‌های روایی چون فیلم، پانتومیم، نقاشی و غیره را مشخص می‌کند.
در این دوره تمرکز دروس را بر ارائه‌ی روایت‌شناسی ساختارگرا (نسل‌های کلاسیک و پساکلاسیک) خواهیم گماشت. البته این به معنای عدم اشاره به سلف ساختارگراها بخصوص فرمالیست‌های روس یا روایت‌شناسی پساساختارگرا نیست، بلکه از آن رو که مبنای روایت شناسی توسط ساختارگراها تدوین و تنظیم شده، ضروری‌ست در ابتدا شناخت کافی و وافی از رویکرد آن‌ در دستور کار داشته باشیم.
➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️
📌دوره‌ی بوطیقای روایت‌شناسی
📌برگزار کننده: مدرسه زبان کوردی
📌مدرس: کاوان محمدپور
🔴برای ثبت‌نام به شماره‌ی:
09189468544
پیام بفرستید و یا به آیدی تلگرام:
@kurdishlangschool
دایرکت بدهید.
سایت رسمی مدرسه زبان کوردی:
www.kurdishlangschool.ir
کانال تلگرامی مدرسه زبان کوردی:
https://www.tgoop.com/Kurdish_Lang_School
📌دوره‌ی مکالمه‌ی کُرمانجی:
لازمه­‌ی شرکت در این دوره آشنایی با خواندن و نوشتن کُردی خواهد بود. طبیعی است که بدون نداشتن مهارت خواندن و نوشتن کُردی شرکت در این دوره امکان‌­پذیر نیست؛ مگر اینکه زبان­‌آموز از قبل با خواندن و نوشتن به کُردی آشنا باشد و نیازی به گذراندن دوره‌­ی آن نداشته باشد.
دوره­‌ی مکالمه‌­ی کُرمانجی در دو بخش مقدماتی و پیشرفته برگزار می­‌شود. سطح‌بندی این دوره بر اساس معیار استانداردِ CEFR که مخفف، Common European Framework of Reference for Languages می‌­باشد، برگزار می‌­شود. این استاندارد برای محک زدن توانایی زبان­‌آموزان مورد استفاده است و نقش اساسی در سیاست­‌های آموزشی ایفا می‌­کند.
➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️
📌برای دیدن شرایط دوره به لینک زیر مراجعه کنید:
https://kurdishlangschool.ir/%d8%ae%d8%af%d9%85%d8%a7%d8%aa-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4%db%8c/%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%b3%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a2%d9%86%d9%84%d8%a7%db%8c%d9%86-%d9%85%da%a9%d8%a7%d9%84%d9%85%d9%87-%da%a9%d9%8f%d8%b1%d8%af%db%8c/%d9%85%da%a9%d8%a7%d9%84%d9%85%d9%87-%da%a9%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86%d8%ac%db%8c/
📌دوره‌ی بوطیقای روایت‌شناسی
📌برگزار کننده: مدرسه زبان کوردی
📌مدرس: کاوان محمدپور
🔴برای ثبت‌نام به شماره‌ی:
09189468544
پیام بفرستید و یا به آیدی تلگرام:
@kurdishlangschool
دایرکت بدهید.
سایت رسمی مدرسه زبان کوردی:
www.kurdishlangschool.ir
کانال تلگرامی مدرسه زبان کوردی:
https://www.tgoop.com/Kurdish_Lang_School
📌دوره‌ی بوطیقای روایت‌شناسی
📌برگزار کننده: مدرسه زبان کوردی
📌مدرس: کاوان محمدپور
🔴برای ثبت‌نام به شماره‌ی:
09189468544
پیام بفرستید و یا به آیدی تلگرام:
@kurdishlangschool
دایرکت بدهید.
سایت رسمی مدرسه زبان کوردی:
www.kurdishlangschool.ir
کانال تلگرامی مدرسه زبان کوردی:
https://www.tgoop.com/Kurdish_Lang_School
روایت‌ها در همه جا حضور دارند؛ در کتاب‌های تاریخی، ادبی، جامعه‌شناسی، روانشناسی و غیره، همچنین در فیلم‌ها، روزنامه‌ها و حتی در صحبت‌های روزمره‌. انسان موجودی قصه‌پرداز است و زندگی‌اش بدون روایت تصورناپذیر.

دوره‌ی پیش رو از انبوە روایت‌ها، تاکید را تنها بر روایت‌شناسی‌ رمان و روایت داستانی آن می‌نهد. تاکید بر روایت‌شناسی رمان سه دلیل عمده را در برمی‌گیرد:

(الف) روایت‌شناسی رمان از بنیانی‌ترین مبانی تحلیل روایت محسوب می‌شود و تنها پس از ظهور و گسترش آن بود کە شاخه‌های متعدد تحلیل روایی پا بە عرصە نظری گماشتند.

(ب) روایت‌شناسی رمان به آن دلیل که بیشتر نظریه‌های خود را از پارادایم ساختارگرایی اخذ کرده است، فرصت مناسبی برای تحلیل لایه‌ها، اصطلاحات و دیدگاهای مختلف در تئوری روایت در اختیارمان قرار می‌دهد.

(ج) رمان به مثابه اصلی‌ترین ژانر ادبیات داستانی، گسترده‌ترین ساختار روایی و نوشتاری را در اختیار دارد؛
بنا به دلایل ذکر شده، دانش تحلیل روایت بهتر است از روایت‌شناسی رمان آغاز شود تا مبانی، ترمینولوژی، دیدگاه‌ها و مناقشات نظریی آن بە نحو احسن فهم شود.

در این دوره منظور از روایت داستانی مفهومی‌ست که ساختارگرایانی چون ژرار ژنت و خلف نظری او شلومیت ریمون کنان از آن مد نظر دارند. به‌زعم این نظریه‌پردازان، روایت داستانی، روایت کردن زنجیره‌ای از رویدادهای داستانی شده است. این تعریف برای دوره‌ حاضر به دو دلیل حائز اهمیت است. اولاً: فرایندی ارتباطی را مفروض می‌گیرد که در آن فرستنده، محتوایی را در قالب پیام ارسال می‌کند؛ دوما: چیستی و ماهیت کلامی رسانه‌ای است که پیام مذکور از مجرای آن انتقال می‌یابد. به گفته‌ی ریمون کنان ماهیت کلامی روایت، تفاوت دو سنخ روایت داستانی و دیگر شکل‌های روایی چون فیلم، پانتومیم، نقاشی و غیره را مشخص می‌کند.
در این دوره تمرکز دروس را بر ارائه‌ی روایت‌شناسی ساختارگرا (نسل‌های کلاسیک و پساکلاسیک) خواهیم گماشت. البته این به معنای عدم اشاره به سلف ساختارگراها بخصوص فرمالیست‌های روس یا روایت‌شناسی پساساختارگرا نیست، بلکه از آن رو که مبنای روایت شناسی توسط ساختارگراها تدوین و تنظیم شده، ضروری‌ست در ابتدا شناخت کافی و وافی از رویکرد آن‌ در دستور کار داشته باشیم.
➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️➖️
📌دوره‌ی بوطیقای روایت‌شناسی
📌برگزار کننده: مدرسه زبان کوردی
📌مدرس: کاوان محمدپور
🔴برای ثبت‌نام به شماره‌ی:
09189468544
پیام بفرستید و یا به آیدی تلگرام:
@kurdishlangschool
دایرکت بدهید.
سایت رسمی مدرسه زبان کوردی:
www.kurdishlangschool.ir
کانال تلگرامی مدرسه زبان کوردی:
https://www.tgoop.com/Kurdish_Lang_School
2024/11/05 16:36:17
Back to Top
HTML Embed Code: