Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
15819 - Telegram Web
Telegram Web
📖 آشنایی با شهر تاریخی اصفهان
👤 لطف الله هنرفر
🗃
#تاریخی #ادبیات_ایران

✍🏻 اصفهان از شهرهای بسیار قدیمی است و موجودیت تاریخی آن به هزاره سوم قبل از میلاد هم می‌رسد. در این کتاب نویسنده ابتدا به موقعیت طبیعی و جغرافیایی اصفهان اشاره کرده و در ادامه به اوضاع اصفهان در دوره‌های اسلامی تاریخ ایران پرداخته است. در بخش بعدی نویسنده به آثار تاریخی مشهور اصفهان پرداخته و یکایک آنها را معرفی کرده است؛ از جمله مسجد جمعه اصفهان، میدان امام، مسجد جامع عباسی، و...
34
آشنایی_با_شهر_تاریخی_اصفهان_لطف_الله_هنرفر.zip
14.2 MB
📗 آشنایی با شهر تاریخی اصفهان
👤 لطف الله هنرفر
203 صفحه
📖 [
@LibraryPersianPdf ]
37
💬 لطف‌الله هنرفر (۱۲۹۸−۱۳۸۵ اصفهان) تاریخ‌دان، اصفهان‌شناس، باستان‌شناس، نویسنده، محقّق و استاد دانشگاه ایرانی بود. اثر مهم وی گنجینه آثار تاریخی اصفهان صورت کاملی از کلیۀ آثار تاریخی شهر و پیرامون اصفهان را با شرح مفصّلی ارائه می دهد و جامع‌ترین کتابی است که دربارۀ ابنیۀ تاریخی اصفهان به رشتۀ تحریر درآمده‌است.

📗 آشنایی با شهر تاریخی اصفهان
👤 لطف الله هنرفر
📖 [
@LibraryPersianPdf ]
46
زخم‌ها خوب می‌شوند، اما این خوب شدن، ‏با مثل روز اول شدن بسیار متفاوت است.

اوریانا فالاچی
581
این موضوع واقعا تحمل ناپذیر است که زندگی‌ام در حال گذر است، اما نمی‌توانم آن را به معنای واقعی زندگی کنم.

‏ارنست همینگوی
584
📖 گنجینه آثار تاریخی اصفهان
👤 لطف الله هنرفر
🗃
#تاریخی #ادبیات_ایران

✍🏻 از استاد هنرفر پژوهش‌ها و جستارهای بسیاری به ویژه درباره شهر تاریخی اصفهان به یادگار مانده است؛ مشهورترین آنها کتاب «گنجینه آثار تاریخی اصفهان» است که صورت کاملی از کلیه آثار تاریخی آن شهر را با شرح مفصّلی ارائه داده و جامع‌ترین کتابی است که درباره آثار و ابنیه تاریخی اصفهان به رشته تحریر درآمده است.
38
گنجینه_آثار_تاریخی_اصفهان_لطف_الله_هنرفر.zip
24.3 MB
📗 گنجینه آثار تاریخی اصفهان
👤 لطف الله هنرفر
1040 صفحه
📖 [
@LibraryPersianPdf ]
30
💬 این اثر که رساله پایان‌نامه دوره دکترای استاد هنرفر است در سال ۱۳۴۴ خورشیدی به عنوان برترین کتاب سال برگزیده شد. مولف در این کتاب به کتب مهمی که از قدیم الایام ایرانیان یا جهانگردان خارجی درباره اصفهان نوشته‌اند مراجعه کرده و با اطلاع از مندرجات آنها کتاب را به سلک تحریر کشیده است.

📗 گنجینه آثار تاریخی اصفهان
👤 لطف الله هنرفر
📖 [
@LibraryPersianPdf ]
37
امروز حس می‌کنم که از سال‌های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. من می‌دانم هیچ چیز دوام ندارد.

کالیگولا
آلبر کامو
485
برای مراقبت از نفس خود نه هرگز خیلی زود است، نه هرگز خیلی دیر.

میشل فوکو
396
📖 اخلاق در چین و هند باستان
👤 ای. زاموشکین
🗃
#تاریخی #ادبیات_ایران

✍🏻 پیدایش اولین آیین‌های فلسفی و آغاز مبارزه ماده‌گرایی و انگارگرایی در هند باستان به دوره‌ای خیلی دور (از قرن 9 تا قرن 4 پیش از میلاد) باز‌می‌گردد. این دوره مصادف است با اوج دوره نژادگرایی و طبقه‌بندی اجتماعی در دنیای باستان در شرق دور که به‌زودی به نظام برده‌داری منتهی گشت. در آن زمان نظام پدرسالاری همزمان با عصر کشاورزی در جریان بود. استفاده خصوصی از زمین‌ها و رواج آن، جامعه‌ای متفاوت از آن‌چه پیش از آن در جریان بود را رقم زد.
34
اخلاق_در_چین_و_هند_باستان_ای_زاموشکین.zip
9.3 MB
📗 اخلاق در چین و هند باستان
👤 ای. زاموشکین
72 صفحه
📖 [
@LibraryPersianPdf ]
26
💬 کتاب حاضر کوشیده است تا با واکاوی تاریخ بر پایه اسناد و مدارک باستان‌شناختی و کتاب‌های بازمانده از دوران باستان، به چگونگی سیر تحول اجتماعی و جامعه‌شناختی باستانی نیمه‌مدرن در آن عصر بپردازد. در چین باستان نیز نوع دیگری از نظام اجتماعی که هم شباهت‌هایی با نظام اجتماعی هند داشت و هم در اختلاف و تفاوت با آن بود، جریان داشت. روند تحول و تطور اخلاق در چین و هند در آن زمان به شیوه‌ای منحصربه‌فرد دنبال می‌شد.

📗 اخلاق در چین و هند باستان
👤 ای. زاموشکین
📖 [
@LibraryPersianPdf ]
39
تنها ماندن، سرنوشت تمام راه‌های بزرگ است. این سرنوشتی‌ست که اغلب بر آن تأسف می‌خورند، من باید بگویم که از سرنوشت‌های دیگر تأسف‌انگیزتر نیست.

در باب حکمت زندگی
آرتور شوپنهاور
474
انسان همواره به خاطر رعایت ادب، بیش از حد به دیگران میدان می‌دهد و آن‌ها هم از این موضوع برای آزار دادن انسان استفاده می‌کنند.

روبر مرل
686
📖 جنگ دوم
👤 فرانکو باندینی
🗃
#زندگینامه #جنگی #تاریخی #ادبیات_ایتالیا

✍🏻 داستان غم‌انگیز ما از درون یک بیمارستان کوچک و دورافتاده موسوم به بیمارستان پومرانی آغاز می‌شود. این بیمارستان در زمان جنگ جهانی اول، درمانگاه بسیاری از زخمیان، مجروحین و مصدومین جنگ بوده و در همین بیمارستان بود که مرد افسانه‌ای و عجیبی بستری شد. روز 11 نوامبر سال 1917 بود که یک سرجوخه آلمانی را با وضعی نزار و پریشان به وسیله برانکار به این بیمارستان منتقل کردند.
45
جنگ دوم - فرانکو باندینی.zip
65.8 MB
📗 جنگ دوم
👤 فرانکو باندینی
1375 صفحه
📖 [
@LibraryPersianPdf ]
44
💬 حال او سخت پریشان، نفسش نامنظم، قلبش کند و وضع عمومیش شدیدا مختل بود به طوری که هیچیک از پزشکان امید نجات این سرجوخه آلمانی را نداشتند. او در بحبوحه جنگ و ستیز به وسیله گازهای سمی که در جنگ اول بسیار استعمال می شد، مسموم گشته بود ولی قضاوقدر مقرر ساخته بود که این مرد زنده بماند و روزی مسیر تاریخ را عوض کند. این سرجوخه لاغر و باریک اندام که از فرط ناتوانی حتی قادر نبود که حرف بزند کسی جز آدولف هیتلر نبود.

📗 جنگ دوم
👤 فرانکو باندینی
📖 [
@LibraryPersianPdf ]
85
انسان بايد از درون تغيير كند، در غير اين صورت او صرفا موارد جديد را با الگوى قديمى همسان مى‌کند.

کارل گوستاو یونگ
520
آوردن کودکی به این دنیا، آن هم دنیایی که بر لبه پرتگاهی قرار دارد، بی‌مسئولیتی و بی‌فکری‌ست.

جورجیا هانتر
645
2025/07/09 17:23:22
Back to Top
HTML Embed Code: