Telegram Web
📝📝📝انتقاد شدید آیت الله سیستانی از توقیت و تطبیق برای ظهور امام زمان(عج)

حضرت آیت الله سیستانی از مراجع تقلید عراق نسبت به برخی مستندات و حرف های انحرافی در زمینه نزدیک بودن ظهور به شدت انتقاد کرد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، یکی از اساتید حوزه علمیه قم با اشاره به سفر اخیرش به عتبات عالیات و دیدار با برخی مراجع عظام عراق، از ابراز نگرانی حضرت آیت الله سیستانی، درباره پخش برخی مسایل انحرافی مبنی بر تطبیق اشخاص و تعیین وقت برای ظهور حضرت حجت(عج) خبر داد.

حجت الاسلام نجم الدین طبسی در این باره گفت: ابراز نگرانی حضرت آیت الله سیستانی درباره پخش برخی مستندات و حرف های انحرافی در زمینه نزدیک بودن ظهور بسیار محسوس بود؛ ایشان جریانات انحرافی تعیین وقت و تطبیق اشخاص در نزدیک بودن ظهور حضرت حجت(عج) و دست های پشت پرده این جریانات را نگران کننده توصیف کرده و تصریح داشتند: «توقیت ها و تطبیق ها برای نزدیک بودن ظهور حضرت حجت(عج) بسیار نگران کننده است و این مطالب عقاید مردم را هدف گرفته و باعث تضعیف اعتقادات جامعه می شود».

ایشان تاکید کردند: «چنین جریاناتی نباید در کشوری مانند ایران شکل بگیرد، یک روز شعیب بن صالح رابه یک فرد و بار دیگر به فرد دیگری تطبیق می کنند، این مسائل نگران کننده است».
دو مسئله توقیت و تطبیق مهمترین انتقاداتی بود که این مرجع عالیقدر شیعه درباره پخش برخی مستندات در زمینه نزدیک بودن ظهور داشتند و تاکید می کردند: «مردم از این جریانات پرهیز کنند و مراقب باشند، چون این مطالب با عقاید آنها بازی می کند و باعث تضعیف معتقداتشان می شود». مشروح خبر//مشروح خبر
       
@MohandesMirHosseinMousavi
@MostafaTajzade
📝📝📝اگر ایران بخواهد قوی باشد باید به مسائل داخلی برگردد/مردم با سکوت و نیامدنشان پای صندوق رأی گفتند که ما عصبانی و ناراحتیم
✍️اسحاق جهانگیری

شورای نگهبان یکی از نقاطی است که باید در مقابل ناکارآمد شدن سیستم اداری کشور، روزی به تاریخ ایران پاسخ دهد/اختیار مجلس جای دیگر گرفته شده، ولی جرات نمی‌کند بگوید اختیاراتش گرفته شده است/از رهبری تشکر می کنم که اجازه ندادند ایران وارد جنگ شود

مسیر توسعه ایران از مسیر بخش خصوصی توانا و از مسیر مقررات شفاف می‌گذرد/مردم ایران می گویند، می خواهیم زندگی کنیم، چیز زیادی نمی خواهند


شجاعت تصمیم‌گیری درباره مسائل کشور را نداریم. سیستمی طراحی کرده‌ایم که به سمت کارآمد کردن سیستم مدیریت کشور پیش نرفته‌ است.

نگذاشتند از فرصتی که آمریکایی‌ها می‌خواستند به برجام برگردند استفاده ‌شود و تحریم‌ها لغو شود.

اگر ایران بخواهد قوی باشد باید به مسائل داخلی برگردد. برای خروج از ناترازی‌ها چه‌اقدامی باید انجام دهیم؟ راه اولش از داخل می‌گذرد.

مردم با سکوت و نیامدنشان پای صندوق رأی گفتند که ما عصبانی و ناراحتیم.

سیاستی که تحقیر مردم را انجام می دهد باید کنار گذاشته‌ شود. سیاستی که اهانت به خانم‌ها را در خود دارد، باید کنار گذاشته ‌شود. سیاستی که توهین به جوانان، بی‌اعتنایی به هنرمندان و نخبگان کشور را در خود دارد باید کنار گذاشته ‌شود.

به‌هم زدن آرامش ایران؛ یعنی به‌هم زدن آرامش منطقه. امریکایی‌ها این‌ها را فهمیده‌اند، اگر نفهمیده‌اند حتماً باید بفهمند. ما هم فهمیده‌ایم و باید بفهمیم که راهی جز مذاکره وجود ندارد. ما باید با تمام ظرفیت و قدرت دیپلماسی مان به‌دنبال حل مشکلات خودمان با دنیا و امریکا از طریق مذاکره باشیم.

به‌نظرمن راهی جز مذاکره وجود ندارد. هر چه در مذاکره تعلل کنیم، ممکن است به نقطه‌ای برسیم که دیگر نتوانیم به‌راحتی مسائل کشور را حل کنیم.

از آقای پزشکیان برای حضور در دولت پیشنهادی نداشتم و اگر هم پیشنهادی داشتم قبول نمی‌کردم چون عده‌ای در آن مقطع با طرح دولت سوم روحانی، به‌دنبال حاشیه‌سازی برای دولت بودند. من نمی‌خواستم برای دولت حاشیه‌ای ایجاد شود.

با آقای پزشکیان راحت و رفقیم. رفیق قدیمی هستیم. من آقای پزشکیان را بسیار فرد ساده، شجاع و به‌قول معروف بی غل و غش می‌دانم. او واقعاً همین است که نشان می‌دهد

شورای نگهبان یکی از نقاطی است که باید در مقابل ناکارآمد شدن سیستم اداری کشور، روزی به تاریخ ایران پاسخ دهد و تردیدی در آن نیست.

@eshaghjahaangiri
@MostafaTajzade
📝📝📝تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد

✍️فخرالسادات محتشمی‌پور

از دیروز در تماس‌های تلفنی احساس می‌کردم صدایش گرفته‌است.
می‌گفتم عزیزم باز روزه گرفتی؟
می‌گفت نه. میپرسیدم خواب بودی؟!
می‌خندید و حرف را عوض می‌کرد که نه دروغ بگوید و نه راست!

بله ما این بیرون از حال او دربند ستم غافلیم. و او هم اصرار دارد ما را از ناخوش‌احوالی‌هایش باخبر نکند😔
می‌خندد و حال و احوال می‌کند و ما را به خدا می‌سپارد و این ترجیع بند را تکرار می‌کند: عزیزم شما که بیرون خوب و خوش و شاد باشید من هم اینجا خوشحال خواهم بود.

امروز دیرتر از روزهای قبل تماس گرفت با صدایی به شدت گرفته و سرفه‌هایی که باوجود آن دیگر نتوانست بیماری را کتمان کند.
حالا من نشسته‌ام کنار بخاری و همه حواسم به اوست که دربند  تنهایی‌اش با بیماری ویروسی دست و پنجه نرم می‌کند. گفته بودم حتما واکسن سرماخوردگی را به موقع بزن!
گفته بود زده‌ام.

من خوب می‌دانم او حواسش به خودش نیست. حواسش به ایران بیمار است و مصیبت‌هایی که ناجوانمردانه بدان مبتلایش کرده‌اند و حال وقیحانه به جای عذرخواهی از ملت شاخ و شانه هم می‌کشند و خط و نشان!
آری یاردربند ستم به #جرم_نقد_رهبر،
درگیر بیماری است. می‌گوید رفته‌ام درمانگاه و دارو گرفته‌ام.

و من اینجا دست بسته می‌خواهم آشوب درونم را با تفأل به دیوان حافظ کاهش دهم فکر نمی‌کنم بشود😔

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد
وجود نازکت آزردهٔ گزند مباد
سلامت همه آفاق در سلامت توست
به هیچ عارضه شخص تو دردمند مباد
جمال صورت و معنی ز امن صحّت توست
که ظاهرت دژم و باطنت نژند مباد
درین چمن چو درآید خزان به یغمائی
رهش به سرو سهی قامت بلند مباد
در آن بساط که حسن تو جلوه آغازد
مجال طعنهٔ بدبین و بدپسند مباد
هر آن که روی چو ماهت به چشم بد بیند
بر آتش تو به جز جان او سپند مباد
شفا ز گفتهٔ شکّرفشان حافظ جوی
که حاجتت به علاج گلاب و قند مباد

پ.ن:تصویر مربوط است به بهار سال ۸۹
بستری در بیمارستان آتیه قبل از جراحی دیسک کمر

@MostafaTajzade
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آیا برق به عدالت قطع می‌شود؟

برق در روستا هر روز می‌رود. اگر قطع برق به عدالت است، حرفی نیست، اما به نظرم می‌رسد که قطعی برق به عدالت توزیع نشده است. دست‌کم برق ما در مرکز شهر تهران هر روز قطع نمی‌شود.

با پدرم صحبت می‌کردیم. گفت راضی هستیم در هفته دو روز کامل برق برود، اما هر روز نرود. گفتم: چرا؟
گفت این جوری که هر روز می‌رود، هم برق نداریم و هم وسایل برقی می‌سوزد و هزینه روی دستمان می‌گذارد. گفت که موتور آب کشاورزی‌شان به خاطر قطع و وصل برق سوخته است و کلی خرج روی دستشان گذاشته است. این فقط مشکل پدر من نیست. مشکل کلی از روستاییان است.

اگر دستتان به وزارت نیرو و وزارت کشاورزی و ریاست جمهوری و هر فرد مسئول مرتبطی می‌رسد، بگویید لطفا اولا در قطع برق به عدالت رفتار کنید و بعد هم جوری برنامه‌ریزی کنید که خرجی بیش‌تر از قطع برق روی دست کشاورز نگذارید!
@MostafaTajzade
حکمرانی بحران زی، عنوان اولین برنامه #سه‌راه_جمهوری در استودیو پات است.

در این برنامه گفتگویی داشته‌ام با دکتر حاتم قادری در مورد اینکه آیا ساختار نظام حاکم بر ایران می‌تواند و یا اساسا خواسته است که مسائل را حل کند و یا کوچکترین مسائل را به بحران تبدیل کرده است.
امیدوارم وقت کافی برای دیدن این گفتگو را داشته باشید.

https://youtu.be/lRrJxR0mmpQ?feature=shared

@MahmoudianMehdi
@MostafaTajzade
📝📝📝 تحولات سوریه و احتمالات فراروی آن

✍🏻 قاسم محبعلی

هنگامی که در اواخر سال ١٣٨٩ خورشیدی بحران در منطقه عربی شروع و به سوریه در درعا و سپس بازار دمشق کشیده شد، جلسه ای در دفتر آقای روحانی در مرکز مطالعات و تحقیقات استراتژیک مجمع تشکیل شد تا در آن به موضوع بهار عربی (که بعدا بیداری عربی نامیده شد) پرداخته شود. در آن جلسه بنده گفتم که از بین ٢٢ کشور عربی، ١٤ کشور نظام های مبتنی بر کودتای نظامی دارند که به طور طبیعی بحران در این نظام ها نهادینه شده است. در آن زمان برای سوریه نزدیک به ١٠ بحران شمردم و گفتم اگر در سوریه بحران اوج بگیرد باید منتظر فجایع سیاسی و انسانی باشیم.

گفته بودم که حضور در آن کشور (سوریه) دو آینده را پیش روی ما قرار خواهد داد: یکی اینکه می تواند ما را به درگیری با اسرائیل بکشاند، زیرا سوریه از یک طرف هم مرز با اسرائیل بوده و اسرائیل نیز نسبت به تحولات سوریه بسیار حساس است و اجازه نمی دهد در سوریه اتفاقی روی دهد که امنیت اسرائیل را تهدید کند. نمونه آن مرکز هسته ای سوریه در دیرالزور بود که در ابتدای پایه گذاری آن با همکاری ایران و کره شمالی، اسرائیل آن را بمباران کرده و اجازه ساخت آن را نداد. دوم آنکه سوریه با ترکیه هم مرز بوده و این کشور نقش اساسی در سوریه دارد و اینکه ناتو نیز در ترکیه مستقر است و از سوى ديگر به دلیل منافع منطقه ای آمريكا و همچنین حضورش در عراق ممکن است درگیری میان ایران و آمریکا به وجود آید.

باید منتظر ماند و دید چه اتفاق هایی می افتد و ممکن است بین گروه ها بر سر تقسیم اختلاف به وجود آید و درگیری هایی در منطقه شکل بگیرد. هر گروهی خواست خودش را دارد و دور از ذهن است که به سادگی تفاهمی شکل بگیرد مگر مدیریت عالی و قدرتمند وجود داشته که باعث تمکین گروه ها شود.از طرفی در زمان بشار اسد سرنوشت حدود٧٠ هزار نفر مشخص نیست، همچنین در جنگ های داخلی بیش از ٦٠٠ هزار نفر کشته و بیش از ١٢ میلیون نفر آواره شدند. همه این موارد هزینه های بسیار زیادی به آینده سوریه تحمیل می کند.

متن کامل

تحولات سوریه و احتمالات فراروی آن


@jebheheslahat
@MostafaTajzade
📝📝📝حزب_توسعه_ملی:

✅️ حل مشکلات اقتصادی کشور در گرو اتخاذ تصمیمی کلان در تغییر رویکرد اداره کشور است

✅️ بهبود روابط با قدرت های اقتصادی برای لغو تحریم ها می تواند گره اقتصاد را باز کند

✅️ دولت باید برای تامین درآمد های خود فقط بدنبال فشار به مردم نباشد

✅️ در شرایط خطیر کنونی تقویت انسجام ملی یک ضرورت حیاتی است.

حزب توسعه ملی ایران اسلامی در بیانیه ای تحلیلی به بررسی وضعیت و مشکلات اقتصادی کشور و ارائه راهکار مناسب برای خروج از این وضعیت پرداخته است.

به گزارش کمیته اطلاع رسانی حزب توسعه ملی، متن این بیانیه به شرح زیر است:

ملت بزرگ ایران؛

معضلات متعدد و مزمن اقتصادی از جمله تورم دورقمی چند دهه اخیر، بیکاری، گرانی افسار گسیخته و غیر قابل مهار، کاهش فزاینده و مستمر قدرت پول ملی، کسری بودجه نجومی، کاهش تولید، متوسط نرخ رشد پائین و نرخ سرمایه گذاری نزدیک به صفر، محرومیت از تکنولوژی های پیشرفته، ورشکستی بانک ها و صندوق های بازنشستگی، ناترازی های وحشناک در تولید و مصرف انرژی و ابر بحران های زیست محیطی، اقتصاد کشور را در آستانه فروپاشی قرار داده است و تحریم های همه جانبه، حجم اقتصاد کشور را هر روز کوچکتر و گذران زندگی مردم را سخت تر می کند. دور زدن تحریم ها، فساد و رانت و عدم شفافیت را نهادینه کرده و موجب شکل گیری مافیای ثروت و قدرت در کشور شده است.

در دهه گذشته درآمدهای حیرت آور ناشی از جهش قیمت نفت و گاز در دوران احمدی نژاد و توافق برجام، فرصت های مغتنمی برای کشور ایجاد کرد تا تغیرات ساختاری در اقتصاد کشور را به توسعه برساند که به علت رویکرد ضد توسعه ای حاکمیت در اداره کشور و راهبرد غلط در سیاست خارجی، به سادگی از دست رفت؛ تا در سال پایانی چشم انداز ۲۰ ساله که طی آن قرار بود ایران قدرت اول اقتصادی منطقه شود، کشور عملاً از دور مسابقه توسعه و پیشرفت با قدرت های اقتصادی منطقه خارج شده است. وضعیت موجود به شرحی که گذشت همان واقعیتی است که به نام ((اسب زینکرده)) به دولت پزشکیان به ارث رسیده است. بر همگان روشن است که بحران اقتصادی موجود، راه حل سیاسی دارد.

https://B2n.ir/h70892
@MostafaTajzade
📝📝📝وحدت درونی با ایجاد اصلاحات سخت

✍🏻داود سلیمانی

«من فکر می‌کنم آقای قالیباف مواضع ثابتی ندارد و مواضع او بسته به شرایط تغییر می‌کند. جایی که احساس می‌کند باید همراهی داشته باشد و فشار اجتماعی باعث می‌شود کوتاه می‌آید. ضمن آنکه دنبال آن است که نظرات هیئت حاکمه را هم به هر نحوی جلب کند و در جهت آن حرکت کند. به همین دلیل دچار چالش و تناقض در مواضع می‌شود.»

او با اشاره به اینکه قالیباف اعلام کرد قانون حجاب و عفاف را ابلاغ می‌کنم، افزود: «این قانون در شورای‌عالی امنیت ملی مطرح شده و ابلاغ و اجرای آن را به صلاح ندانستند. بنابراین قالیباف باید این صحبت خود را توجیه کند. توجیه قالیباف این است که می‌گوید باید قانونی را بنویسیم که قابل اجرا و مورد پذیرش مردم باشد اما قالیباف با اعلام موضع قبلی خود به تناقض می‌افتد.

این نشان می‌دهد که قالیباف به هدف و خواسته‌ای که قبلاً اعلام کرده نخواهد رسید و برای اینکه بدتر نشود، این رفتار خود را در موافقت با مردم توجیه می‌کند.»

سلیمانی در پاسخ به این سوال که آیا تصمیم برای ابلاغ قانون حجاب و عفاف از محبوبیت و مشروعیت قالیباف کاسته است؟ گفت: «به‌طور طبیعی ایشان محبوبیتی در جامعه ندارد و با اقدام جدیدش نمی‌تواند کسب مشروعیت کند. مردم این نوع تلاش‌ها را در جهت منفی ارزیابی می‌کنند. اما ایشان دوست دارد طوری وانمود کند که کنار مردم است و در راستای خواسته مردم قدم برمی‌دارند. حال آنکه در عمل این را نشان نداده است.»

متن کامل

https://www.tgoop.com/Reformstrategy/1169
@MostafaTajzade
📝📝📝ناسازگار با روح زمان؛ لغو مسابقات انتخاب دختر شایسته در هلند

مسابقات انتخاب دختر شایسته در هلند به‌طور کامل لغو شد. برگزار کنندگان با صدور بیانیه‌ای در روزجمعه ۲۰ دسامبر (۳۰ آذر) اعلام کردند: "جهان در حال تغییر است و ما نیز باید تغییر کنیم."

برگزارکنندگان این رویداد اعلام کردند که مسابقه دختر شایسته اکنون دیگر با روح زمانه و ارزش‌های امروزی همخوانی ندارد. در این بیانیه آمده است که پس از تاریخی سرشار از زرق و برق، استعداد و الهام، مسابقات دختر شایسته هلند به پایان رسید.

به‌جای این مسابقات، یک پلتفرم آنلاین با نام "نه دیگر برای این زمان" راه‌اندازی شده است. این پلتفرم به موضوعاتی مانند سلامت روان، رسانه‌های اجتماعی، تنوع و خودبیان‌گری اختصاص دارد.

در این پلتفرم، به‌جای تاج و لباس‌های فاخر، داستان‌هایی از زندگی واقعی به اشتراک گذاشته می‌شود که الهام‌بخش جوانان باشد.

برگزارکنندگان اعلام کردند: "اینجا ما جوانان را تشویق می‌کنیم تا خودشان باشند، در دنیایی که در حال دگرگونی است."

@dw_farsi
@MostafaTajzade
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♨️ آذرافزا، کنشگر مدنی: ما زنان حجاب را قبل از انقلاب خودمان پیدا کردیم

🔸مرضیه آذرافزا کنشگر مدنی در مراسم آیین تجلیل از مقام زن:
ما سبک زندگی دینی را در زمان اوج تجدد خواهی بی ریشه ای که رژیم پهلوی داشت خودمان انتخاب کردیم.

🔸این دولت باید پیشگام درک شرایط جامعه و واقع بینی باشد ؛ ما از این دولت انتظار داریم این سونامی شکاف نسلی که موجب کاهش تعلق اجتماعی شده است؛ برایش چاره اندیشی کند.
@jamarannews
@MostafaTajzade
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سخنرانی استاد اکبر ثبوت
در شبی که مجلۀ بخارا به افتخار ایشان برگزار کرد
یکشنبه، دوم دی ۱۴۰۳
خانۀ اندیشمندان علوم انسانی
@MostafaTajzade
📝📝📝شلیک در آنکارا، پیروزی در دمشق»

✍🏻 مهدی تدینی

ترورها همیشه وجهی نمادین هم دارند که ممکن است در موردی پررنگ‌تر یا کمرنگ‌تر باشد. گاه هدف از ترور اصلاً نمادپردازی است؛ چه وقتی دوک‌اعظم اتریش به قتل می‌رسد ــ تا با قتل نماد صلح، جنگ جهانی درگیرد ــ و چه وقتی مرکز تجارت جهانی، نماد جهانی‌سازی کاپیتالیستی‌ـ‌امریکانیستی، در آتش و خاکستر فرومی‌ریزد. ضارب سیاسی می‌خواهد ضمن کشتن نمادپردازی کند و شعاری سر دهد.

هشت سال پیش در چنین روزی در آنکارا، در فضای هنری یک نمایشگاه عکاسی، جلوی دوربین‌هایی که لحظاتی فرهنگی را ضبط می‌کرد، جوانی که قرار بود حافظ امنیت باشد، در پشت صحنه نفس عمیق کشید، دست در کمر برد، اسلحه کشید و آندری کارلوف، سفیر روسیه را به قتل رساند. حضار در صدای جیغ زنان و بانگ «الله‌اکبر» قاتل از گالری گریختند، اما چشمان سردِ دوربین‌ها همچنان نمادها را ضبط می‌کرد: ضارب به عربی شعاری شبیه یکی از سرودهای جبهۀ فتح شام (همان جبهۃ‌النصرۃ) را فریاد زد و گفت ما با پیامبر برای جهاد بیعت کرده‌ایم و همیشه پای آنیم، و بعد به ترکی گفت: «سوریه را فراموش نکنید! حلب را فراموش نکنید!» سفیر، بی‌جان، پیش پای او افتاد بود و او شعار می‌داد... البته فراموش نکرد برای تکمیل نمادپردازی بالای سر جنازه برود و چند تیر خلاص به کسی که پیش‌تر مرده بود شلیک کند. دقایقی بعد، پلیس سر رسید و ضارب را کشت. ــ در ویدئوی پیوستِ همین پست می‌توانید واقعه را ببینید.

اما ضارب نه مردی با ریش‌بلند و دستاری بر سر بود، و نه چهره‌ای بیگانه با تبار ترک. جوانی خوش‌سیما و خوش‌پوش با کت و کراواتی شیک بود که انگشتش را رو به آسمان گرفته بود و فریاد می‌زد. هنوز ۲۲ سالگی را پر نکرده بود. گرگی در پوستین میش بود، زیرا اصلاً پلیس بود؛ آن‌هم از قضا گارد حفاظت شخص اردوغان. نام کاملش مولوت مَرت آلتینتاش بود. خواهرش می‌گفت از وقتی به دانشگاه افسری رفته بود پنج نوبت در روز نماز می‌خواند. خانواده‌اش از این ترور او آن‌قدر سرافکنده بود که جنازه‌اش را تحویل نگرفت و مأموران او را در گورستان مردگان گمنام دفن کردند. البته واقعیت گاه دروغ می‌گوید؛ یا بهتر است بگوییم، گاه همۀ حقیقت را نمی‌گوید. و این غربتِ قاتل در گورستان گمنامان دروغی بیش نبود، زیرا آلتینتاش اصلاً بی‌کس نبود؛ نه تنها بی‌کس نبود، بلکه حتی یک جریان آینده‌دار تاریخی را نمایندگی می‌کرد. نشانۀ روشن آن اینکه گلوله‌هایش از قلب سفیر گذشت و هشت سال بعد در همان ماه دسامبر در سوریه به قلب هدف اصلی خورد. حلب و دمشق به دست همفکران او فتح شد. از این منظر که بنگریم، او فاتح نبرد آینده بود.

طبیعی بود دولت ترکیه این خشونت عریان را محکوم می‌کند و طبق معمول همه‌چیز را گردن بُز بلاگردان همیشگی، یعنی جریان فتح‌الله گولن، می‌اندازد. ضبط و ربط دندانگیری هم کشف نشد، با آنکه روس‌ها هم بیست کارشناس برای همراهی در تحقیقات به ترکیه فرستادند. در این میان فقط سفرهای مکرر قاتل به قطر ــ این دستگاه خودپرداز بنیادگرایان ــ مشکوک به نظر می‌رسید. حتی گوگل هم نتوانست ایمیل‌های پاک‌شدۀ او را برگرداند.

اما کیست که نداند نبرد قدرتی میان ترکیه و روسیه جریان داشت؟ مداخلۀ روسیه ــ و جمهوری اسلامی ــ تضاد بزرگی میان روسیه و ترکیه پدید آورده بود. و باز کیست که نداند اردوغان احیاگر اسلام‌گرایی در ترکیه است؛ طبعاً بدون اینکه نیاز باشد سیاست خود را به اسلام‌گرایی تقلیل دهد و بدون اینکه چهره‌ای رادیکال از خود نشان دهد. بنابراین، انگشت اشاره به سوی گولن بیراه بود. بهتر است واژه‌ها را بجا به کار بریم: ترکیۀ اردوغان به میهن اسلام‌گرایی جدیدی تبدیل شده بود و ظهور کسانی چون آلتینتاش پیامد آن بود. لازم هم نیست دست شخص خاصی را در پس این ترور ببینیم، بلکه این یک جریان اجتماعی نیرومند است.

اسلام‌گرایی بزرگ‌ترین ظرفیت سیاسی در خاورمیانه است. وقتی صد سال سنت کمالیسم نتوانست مانع احیای نسخۀ اسلام‌گرایی ترکی شود، در دیگر نقاط هم وضع بهتر از این نیست. از پاکستان تا مصر در هر کشوری انتخابات آزاد برگزار شود، یک جریان اسلام‌گرا به پیروزی می‌رسد ــ البته به گمانم دیگر باید گفت: بجز ایران که از پایه، یعنی از قاعدۀ جامعه، روحی سکولار در آن پا گرفته است. البته حکم کلی دادن درست نیست و برای مثال باید احوال کشورهای خلیج فارس و عربستان را دقیق بررسی کرد. کیست که نداند در همین عربستان اگر دست نیرومند بن‌سلمان در کار نباشد و جامعه پولیتیزه شود، اسلام‌گرایی بی‌درنگ همه‌چیز را به کام خود می‌کشد.

برای درک جریان‌های تاریخی باید واحد سال را کنار گذاشت و دهه‌ای اندیشید. در این مقیاس‌، تیری که آلتینتاش شلیک کرد، یک دهۀ بعد به ثمر نشست و فرضیۀ من این است که این جریان در همین مقیاس زمانی سنگرهای دیگری را نیز فتح خواهد کرد...

@tarikhandish 
@MostafaTajzade
📝📝📝تصمیم به ادامه فیلترینگ

✍️کامبیز نوروزی

بعد از ماه‌ها بحث در مجامع اداری و عرصه عمومی بالاخره  شورای‌عالی فضای مجازی در مورد فیلترینگ تصمیم‌گیری کرد.

رفع فیلترینگ از گوگل پلی و واتساپ و ادامه فیلترینگ تلگرام و یوتیوب و اینستاگرام و ایکس(توئیتر) چند نکته دارد:

۱-کار غیرقانونی فیلترینگ به عنوان نقض حق ملت در دسترسی به اطلاعات ادامه دارد.

۲-شورلی عالی فضای مجازی نمی‌تواند ادعا و تبلیغ کند که بخاطر مردم فیلترینگ را کم کرده است. زیرا مهمترین و پرکاربردترین سایتها و اپلیکیشن‌ها همچنان فیلتراند.

۳-بازار گسترده فیلترشکن‌ها فیلترینگ را بی معنا کرده‌است.در فقه و حقوق اصل این است که شارع عمل لغو نمی‌کند. یعنی واضع مقررات دستور بی‌معنی و بیهوده نمی‌دهد. شورای عالی فضای مجازی همچنان علاقمند است که ثابت کند این اصل درست نیست از واضعان هم کار بیهوده سر می‌زند.

۴-تصمیم اخیر شورای عالی فضای برای فیلترشکن‌ها خیلی دلسوزانه است. آنها با اصرار بر ادامه فیلتر اپلیکیشن‌های پرکاربرد کاری کرده‌اند که مردم همچنان ناگزیر از خرید فیلترشکن باشند و فیلترشکن‌فروش‌ها از نان خوردن نیافتند و آن درآمدهای چندین‌هزار میلیارد از جیبشان پرواز نکند.

۵-شورای عالی نه به نظرات کارشناسی اعتنا دارد نه ارزشی برای خواست عمومی قائل است. چند نفراند که سلیقه و خواست خودشان به عموم تحمیل می‌کنند.


@chandsanieh_news
@MostafaTajzade
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 انتشار برای اولین بار/ گلایه هاشمی رفسنجانی از تندروی‌های اول انقلاب

پایگاه اطلاع‌رسانی خانه موزه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای اولین بار سخنانی از او درباره تندروی‌های اول انقلاب را منتشر کرد.

ما در شورای انقلاب، خیلی وقتمان می‌گذشت که جلوی افراط‌های این‌ها را بگیریم. اما نمی‌شد. افرادی مثل آقای خلخالی در این فضا می‌شدند قاضی مایشا. فضا تند بود. ما از آن فضا ضرر کردیم.

در دانشگاه‌ها جریان اشغال لانه جاسوسی بروز کرد. امام تائید کردند. ما هم نمی‌توانستیم برخلاف امام حرف بزنیم. ما که در جریان کار این‌ها نبودیم. بالاخره هم ما در مجلس حل کردیم.

در جنگ هم با همان روحیه شهادت‌طلبی و ایثارگری و از خودگذشتگی، بچه‌ها فکر می‌کردند عاشورایی می‌شود از عراق عبور کرد و به فلسطین رسید. آرزوها همین بود. بچه‌ها مخلصانه هم می‌جنگیدند. سخت بود در آخر جنگ طرف قطعنامه برویم. همه ما شعار داده بودیم جنگ، جنگ تا پیروزی، تا آخرین قطره خون…

http://tarikhirani.ir/fa/news/8836
@tarikhirani
@MostafaTajzade
📝📝📝زود خوب شو آزاده بت‌شکن عزیزم 🌹

✍️فخرالسادات محتشمی‌پور

امروز با وجود آلودگی بسیار خودم را رساندم به تهران.
باید در مراسم تشییع پیکر فرشته خانوم شرکت می‌کردم. زن خوش‌خلق و خوش‌رویی که علاوه بر رفاقت دیرین همسرهایمان رابطه سببی هم داشتیم.

بانویی از خانواده‌ی محترم سیدرضی. همیشه از فامیل ذکر خیرشان را شنیده بودم و همان چند ملاقات نه چندان بلند بر آن خبرهایی که از خاندانشان ذکر می‌شد، صحه می‌گذاشت. آخرین ملاقات را در مراسم یادبود پساکرونا برای همسرعزیزش دکتر فریدون سیامک‌نژاد، داروسازی که خود قربانی کروناشد، داشتیم.

آن شب من سخت آشفته‌حال بودم. همسرجان تازه بازداشت شده بود. فکر می‌کنم همان روز اولین ملاقات را با او داشتم و خشمگین از جسارت بازجوها و فرمانده اعظم‌شان در اندرونم غوغایی بود آن‌سان که رنگ رخسار نشان از سر درون داشت.

آن شب چهره مهربان آن زن مصیبت دیده و لبخندش که سخاوتمندانه نثار همه‌ی میهمانان می‌شد کمی آرامم کرد. در میان جمع با صفایی بودم. دوستان قدیم‌همسرجان و یاران شهید رجایی از جمله دکتر ظفرقندی عزیز جمع بودند.

امروز به اواخر بن بست مینا که رسیدم درب و دیوار خانه‌ی آشنایی سیاه‌پوش شده بود. ناگهان پرت شدم به چندسال پیش. همان ماه‌های اول آزادی مصطفی پس از ۷ سال پرستم. دست در دست هم به جمع دوستان وارد شدیم. آزادی‌اش را شکر گفتند و در آغوشش گرفتند و بعد هم مثل همیشه و همه‌جا تا دیروقت پای صحبت هایش نشستند. من خسته بودم. خسته‌ی رفت و آمدهای پرتکرار دوست‌داران صداقت و شجاعت که خانه‌مان را مملو از عشق و صفا می‌کرد. خسته‌ی میزبانی‌های بی‌وقفه.

آن شب حرف‌های یارشیرین برای من تازگی نداشت اما مانند دیگران مشتاقانه می‌شنیدم تا آن‌که خستگی برمن غلبه می‌کرد. دلم می‌خواست بخوابم.
به یکی از اتاق‌ها رفتم. احساس آرامش عجیبی داشتم که حتما ناشی از انرژی مثبت آدم‌های آن خانه بود. چشم‌هایم برهم رفت و آرام‌ گرفتم آرام گرفتنی.

امروز به همان خانه‌ی آشنا قدم گذاشتم. احساس می‌کردم صاحب عزا هستم. دلم برای فرشته خانم و مهربانی‌هایش و آن لبخند زیبا تنگ شده بود. چون بعد از دوسال و نیم که از بازداشت آزاده دربندم می‌گذرد هنوز درونم آشوب است خصوصا حالا که او بیمار است و من امکان پرستاری ندارم.

گفته ام تند تند تماس بگیرد و از حالش باخبرم کند. زنگ می‌زند. می‌گوید الحمدالله خیلی بهترم. ولی صدایش تغییری نکرده می‌گویم کاش آقای مدنی بود سوپی آشی برایت می‌پخت. کاش می‌توانستم خودم برایت غذای مناسب بیاورم. می‌گوید اشتها ندارم.
صدای بازجو در گوشم طنین می‌اندازد برایش از بیمارستان غذا می‌گیریم!

قرار نبود بازداشت طول بکشد. قرار نبود قلبش را مریض کنند. ناجوانمردانه است که از بیمارستان یکراست او را به سلول انفرادی ببرند در همان دوالف. زندانی در دل زندان! بازجو می‌خواهد مرا آرام کند: برایش غذا از بیمارستان می‌آوریم.

شما غلط کرده‌اید او را از خانه‌اش ربوده به زندان برده‌اید. و غلط کرده‌اید از بیمارستان به انغرادی‌اش منتقل کرده‌اید و غلط کرده و می‌کنید که از حقوق اولیه اش محروم کرده و می‌کنید. قساوت و کینه‌توزی هم حدی دارد. نه جرأت برگزاری دادگاه علنی دارید و نه شهامت عذرخواهی و بازگرداندنش به آغوش خانواده.
قرار است چه غلطی بکنید؟! از این غلط‌ها پشت غلط چه سودی بردید؟!

می‌گویم مصطفی‌جان می‌خواهی من به سفر نروم. می‌گوید نه چرا نروی حتما برو.
می‌گویم آخر دل‌نگران توهستم با این بیماری گوشه زندان رهبر. با همان صدای خسته و گرفته می‌گوید حتما برو من کاری ندارم اینجا استراحت می‌کنم. می‌گویم کاش کسی بود برایت آشی سوپی چیزی می‌پخت. کاش آقاسعید پیشت بود.
می‌گوید نگران نباش عزیزم زود خوب میشوم.تو‌به‌کارت برس.

می‌روم که به کارم برسم...
در حالی که در دل فریاد می‌کنم کارم تویی تو آزاده بت‌شکن عزیزم زود خوب شو.
@MostafaTajzade
📝📝📝هشلهفت جملات درهم»

دبیر شورایعالی امنیت ملی میگوید:
«ما اصلاً در سوریه نبوده ایم که بخواهیم آنجا را ترک کنیم»

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس میگوید:
«تا آخرین لحظه در سوریه ماندیم تا شاید اسد ایستادگی کند»

رهبری با نفی هرگونه نیروی نیابتی در سوریه و لبنان میگوید:
«مرتب می‌گویند که جمهوری اسلامی نیروهای نیابتی خودش را در منطقه از دست داد! این هم یک غلط دیگر! جمهوری اسلامی اصلاً نیروی نیابتی ندارد»

پیام سردار سلیمانی ف وقت سپاس قدس به رهبری در بعد از پیروزی آبان ۱۳۹۶ در سوریه:
«به نمایندگی از کلیه‌ فرماندهان و مجاهدین گمنام و هزاران شهید و جانباز مدافع حرم ایرانی، عراقی، سوریه‌ای، لبنانی، افغانی و پاکستانی... این پیروزی بسیار بزرگ را به حضرتعالی تبریک عرض می‌نمایم.»

ارباب پوتین رئیس‌جمهور روسیه:
[با سقوط اسد] «روسیه ۴ هزار نیروی ایرانی را از سوریه به تهران منتقل کرد»

حسین سلامی ف سپاه:
«آخرین کسانی که سوریه را ترک کردند بچه‌های سپاه بودند؛ آخرین فرد یک پاسدار بود
راهبرد‌ها باید به اقتضای شرایط تغییر کنند
ما نرفته بودیم تا بخشی از خاک سوریه را به خاک خود ملحق کنیم
تا ما بودیم، مردم سوریه زندگی خوبی داشتند
»

✍🏻فدوی جانشین ف سپاه:
«۱۴ سال پیش همهٔ عالَم عزمشان را جزم کردند سوریه و اسد نباشد، ما نگذاشتیم به اهدافشان برسند»

قالیباف:
«حضور در سوریه و عراق به درخواست دولت‌ها و برای امنیت ملی بود
این وظیفه بود یعنی امنیت ملی ما در خطر بود، ما در مقابل مسلمانان وظیفه داریم»

و.......
ظاهراً ضربه سخت سقوط اسد تتمه عقلی که در سر آقایان بوده را هم پرانده و همه را به وادی پرت و پلا گویی کشانده!
تا جائیکه آرام آرام به سمتی میروند که از یکطرف، اساس وجود کشوری بنام سوریه را منکر شده و بگویند ما اصلاً چنین جایی را نمی شناسیم!
و از سوی دیگر نیز با عصبانیت از سقوط اسد، خزعبلات بهم می بافند و میگویند برای بازگردان اسد به سوریه و بازگشت به شرایط قبل، حتی می‌ارزد که از بمب اتم استفاده کنیم!! و در هذیان گویی شان مرتباً از گسترش جبهه مقاومت و پیروزی های پی درپی سخن میگویند و لحظه ای از نقشه کشیدن برای به زمین زدن حاکمان جدید سوریه و تلخ کامی مردم آن دیار دست نمی کشند.

ایکاش واقعیات میدانی را می پذیرفتید و مواضعی می‌گرفتید که تأمین کننده منافع ملی و تسکین دهندهٔ شرایط فی مابین باشد
نه اینکه مرتباً حرفهایی بزنید که نشانگر دشمنی تمام نشدنی تان با ملت سوریه ای قلمداد شود که برای بقاء دیکتاتورش نیز صدها هزار نفر از مردمشان را به کشتن دادید.
اصفهان اکبر دانش سرارودی ۳ دیماه ۱۴۰۳
@NegahyDigarNew
@MostafaTajzadeh
📝📝📝راهی جز مقاومت مدنی خشونت پرهیز باقی نمانده!

✍🏻جدیدترین مصاحبه استاد اکبرنژاد:

مقاومت مدنی به ما یاد خواهد داد تا با کنار هم بودن مشکلات کشور را حل نمائیم!/ مردم ایران، اولویت مسئولان نیستند!/  کاش کسی بگوید که آقای رئیسی در مدت سه سال چی‌کار کرد؟!/  شخص پزشکیان هم نمی‌تواند کاری کند، چنانچه می بینید در این چند ماه هم کاری نتوانست انجام بدهد...

  برای مشاهده این برنامه در یوتیوب روی لینک زیر کلیک کنید:

https://youtu.be/7khr-6jyDB0
@AkbarNejad_ir
@MostafaTajzadeh
فردای بهتر (مصطفی تاجزاده) pinned «📝📝📝هشلهفت جملات درهم» دبیر شورایعالی امنیت ملی میگوید: «ما اصلاً در سوریه نبوده ایم که بخواهیم آنجا را ترک کنیم» عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس میگوید: «تا آخرین لحظه در سوریه ماندیم تا شاید اسد ایستادگی کند» رهبری با نفی هرگونه نیروی نیابتی در سوریه و لبنان…»
⭕️بیانیه‌ی جمعی از روشنفکران ایرانی در محکومیت گفتمان جدید فاشیستی
__

🔸جمعی از نویسندگان، مترجمان، شاعران، پژوهشگران و دیگر روشنفکران ایرانی طی بیانیه‌ای برآمد گفتمان جدید فاشیستی را محکوم و اعلام کردند که روشنفکری ایران در برابر سازوبرگ‌های سرکوب و فشار و اختناق عقب نخواهد نشست. در این بیانیه آمده است که: «در هفته‌های اخیر شاهد تشدید روند نگران‌کننده‌ای در شبکه‌های اجتماعی بوده‌ایم که به نظر می‌رسد طی چندسال اخیر نطفه‌های آن از طریق برخی رسانه‌های خارج از کشور و به‌اتکای حضور سازمان‌یافته در شبکه‌های اجتماعی شکل گرفته است. گروه‌هایی که عمدتاً خود را به جریانی سیاسی در اپوزیسیون منسوب می‌کنند، در سطح گسترده‌ای با حملات لفظی، بهره‌برداری بی‌شرمانه از الفاظ رکیک و فحاشی‌های چاله‌میدانی در قبال منتقدان و مخالفان سیاسی خود، بی‌وقفه و بی‌پروا درصدد ترویج یک گفتمان فاشیستی جدید هستند. آنان با استفاده از الفاظ رکیک و انواع شیوه‌های ترور شخصیت، هتاکانه آزادی‌خواهان و مبارزان و روشنفکران و زندانیان سیاسی دیروز و  امروز را  موردحمله قرار می‌دهند. در جدیدترین برآمد این موج فاشیستی در هفته‌های اخیر شاهد بوده‌ایم که این موج هتاکی دیگر کم‌وبیش شامل هر کسی می‌شود که جرأت اندیشیدن و طرح پرسش درباره‌ی "مقدسات" جریان سلطنت‌طلب را داشته است.»
🔸در ادامه‌ی این بیانیه اشاره شده است که «پیش‌تر در دهه‌های گذشته شاهد بهره‌برداری از گفتمان فاشیستی علیه روشنفکران در روزنامه‌ی کیهان و نشریات همسو با آن در داخل کشور بوده‌‌ایم، اما امروز این موج تسری یافته و فضای شبکه‌های اجتماعی و برخی رسانه‌های خارج از کشور را نیز دربرگرفته است و همین امر بر نگرانی‌ها درباره‌ی سرنوشت مبارزات دموکراتیک مردم ایران می‌افزاید.»
🔸این بیانیه هشدار داده است: «به نظر می‌رسد این جریان خواهان هموارسازی راهی بدون دست‌اندازِ هرگونه نقد و مخالفت در رسیدن به قدرت است... این همان تاکتیک همیشگی جریان‌های فاشیستی برای تسخیر قدرت بوده است تا بتوانند با سرکوب و ارعاب آزادیخواهان بر امواج آزادی‌خواهانه سوار شوند و یک دستگاه جدید استبدادی را بازسازی کنند.»
🔸در بخش پایانی این بیانیه آمده است که: «گسترش حملات سازمان‌یافته و هدفمند به روشنفکران و اندیشمندان تنها عزم ما را در مبارزات  متحد و همبسته‌ی آزادی‌خواهانه در برابر این فاشیسم نوظهور راسخ‌تر خواهد کرد و هشداری است برای ما که بیش از پیش بر اصول اولیه‌ی آزادی بیان بی‌حصر و استثنا تاکید کنیم.»
🔸ناصر زرافشان، اکبر معصوم‌بیگی، سعید رهنما، محمد مالجو، مهناز محمدی، محمدرضا نیکفر، ابراهیم توفیق، فرزانه راجی، حسن مرتضوی، صالح نجفی، هایده مغیثی، مهرداد درویش‌پور، علی معظمی، آیدا عمیدی، حسام سلامت، حافظ موسوی، علی افشاری، آزاده بیزارگیتی، رضا معتمدی، شیرین کریمی، فرج سرکوهی، منصوره شجاعی، پرویز صداقت، علیرضا آدینه، منیژه نجم عراقی و حسین دولت‌آبادی، همراه با جمع پرشماری از اهل قلم و کنشگران اجتماعی و سیاسی و فعالان زن از جمله‌ی امضاکنندگان این بیانیه هستند


👈متن کامل بیانیه همراه با اسامی امضاکنندگان
@MostafaTajzadeh
2024/12/26 03:30:36
Back to Top
HTML Embed Code: