Telegram Web
❇️ فیلمبرداری دو فیلم "The Life of Jesus" و Sinatra به کارگردانی مارتین اسکورسیزی به تأخیر افتاده است. او قصد داشت این دو فیلم را بدون وقفه فیلمبرداری کند.

زندگی مسیح بر اساس کتابی نوشته شوساکو اندو در دست ساخت است و سیناترا یک فیلم بیوگرافی برای خواننده افسانه‌ای فرانک سیناترا است.

اسکورسیزی گفته بود که زندگی مسیح فیلمی ۸۰ دقیقه‌ای با تمرکز بر تعالیم بنیادین مسیح به شکلی که مبادی را بررسی کند و تبلیغ مذهبی نباشد خواهد بود اما روایت سرراستی ندارد، مستند نخواهد بود، ترکیبی از چند چیز است.

او بنا بر گزارش‌های غیررسمی قصد داشت این فیلم را در ایتالیا، اسرائیل و مصر بسازد و اندو گارفیلد را برای نقش مسیح می‌خواست. فیلم سیناترا از سوی دیگر در مقطعی قرار بود در ماه نوامبر فیلمبرداری شود. این فیلم استودیوی پخش‌کننده نداشت اما اپل و سونی بر اساس گزارش‌های غیررسمی با اسکورسیزی وارد مذاکره شده‌اند و لئوناردو دی‌کاپریو و جنیفر لارنس قرار است نقش‌های سیناترا و ایوا گاردنر را بازی کنند. اما خانواده سیناترا برای تولید این فیلم هنوز چراغ سبز نشان نداده تا سرنوشت پروژه در هاله‌ای از ابهام قرار بگیرد.

@Motion_Picture_Love
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
❇️ ادوارد هاپر، نقاش آمریکایی را شاید بتوان تأثیرگذارترین نقاش بر عالم سینما قلمداد کرد. در نقاشی‌های او، عنصر انسان متعدد یافت می شود. اما انسانی که در جوار هم نوعان خود است اما صحبتها و همراهی‌های انسان در نقاشی‌های قبل را ندارد. آن ها به تنهایی در فضایی بی‌نقض بصری و در دنیای شخصی خود کشیده شده‌اند. در نقاشی‌هایی که میبینیم، زندگی کاملا شخصی با فضاهای کاملا عمومی آنقدر مانوس شده‌اند که هیچ بیننده‌ای دلش نمیخواهد خلوت شخصی سوژه‌ها را برهم بزند.

بسیاری از سینماگران، بسیاری از کادرها و میزانسن‌های هاپر را الگو قرار داده اند. هرچند این نظریه هم وجود دارد که او کادرهایش را سینمایی انتخاب میکرده است. یکی از اتفاقات قابل توجه در نقاشی‌های او، چند لته شدن نقاشی‌ها به دلیل حضور همزمان نمای خارجی ساختمانها و فضای داخلی است. کنار هم قرار گیری فضای داخل و بیرون اتفاقی کمتر تکرار شده به حساب می آمد. طبیعتا هنر آمریکا جدای سایر هنرها باید تحلیل شود، اما هاپر در گروه رئالیست‌های امریکایی قرار می گیرد.

در این ویدئو، الگوبرداری از نقاشی‌های هاپر در سینما به‌ تصویر کشیده شده است.

#Movie_References

@Motion_Picture_Love
❇️ #دیالوگهای_ماندگار ❇️

❇️ تا زمانی که عاشق هم بوديم همدیگه رو ميفهمیدیم، چون چیزی برای فهمیدن وجود نداشت...

"L'Eclipse"

@Motion_Picture_Love
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
❇️ اندری تارکوفسکی یکی از کارگردانان مولف و صاحب سبک است که تاثیر فراوانی بر سینمای پس از خود داشته است.

معروف ترین مشخصه فیلم های این کارگردان، شاعرانه بودن آن‌ها است، فیلم های تارکوفسکی در قیاس با قواعد دراماتیک بسیار نامتعارف است، استفاده منحصر به فرد از حرکت دوربین و میزانسن های نمایشی و سمبلیک از شاخص‌هایی است که منحصر به تارکوفسکی می‌شود.

قاب‌های تارکوفسکی بینظیر و تامل برانگیز هستند.‌ حرکت دوربین او حساب شده و عمدتا نرم و روان است. در پی هر حرکتی و هر قابی که او به مخاطبش ارائه میکند، مفاهیم عمیقی نهفته است.

در این ویدئوی کوتاه می‌بینیم که تارکوفسکی چگونه با استفاده از تکنیک‌های حرکت دوربین و قاب بندی‌های هنرمندانه، اثر هنری می‌آفریند.

@Motion_Picture_Love
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
❇️ #سکانس تاثیرگذار رولت روسی در فیلم "شکارچی گوزن" با هنرنمایی به یاد ماندنی رابرت دنیرو و کریستوفر واکن

@Motion_Picture_Love
❇️ دنیل دی-لوئیس برای حضور در فیلم پسر خود، "Anemone"، از بازنشستگی بیرون آمد.

استودیوی فوکس به صورت رسمی اعلام کرد که این پروژه "آنمون" نام گرفته و اولین فیلم رونان دی-لوئیس پسر دنیل دی-لوئیس خواهد بود. رونان و دنیل فیلمنامه را با همکاری یکدیگر برای فوکس و پلن بی به نگارش درآورده‌اند.

این فیلم درام اثری درباره روابط میان پدران، پسران، و برادران و پیوند‌های خانوادگی توصیف شده است. دیگر بازیگران فیلم سامانتا مورتون، شان بین، ساموئل باتملی و سوفیا اوکلی-گرین خواهند بود. بن فوردزمن فیلمبردار پروژه، جین پتری طراح لباس و کریس اودی طراح صحنه فیلم است.

رونان دی-لوئیس نقاشی تحسین‌شده است و نمایشگاهی از آثارش را ۲ اکتبر در هنگ کنگ برگزار می‌کند.

@Motion_Picture_Love
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
❇️ ۱۰ فیلم برتر روان‌شناختی در ۵ سال گذشته به انتخاب وب‌سایت معتبر "Collider"


🔟 The Invisible Man (2020) - Leigh Whannell

9⃣ Uncut Gems (2019) - Josh Safdie and Benny Safdie

8⃣ Midsommar (2019) - Ari Aster

7⃣ Titane (2021) - Julia Ducournau

6⃣ I'm Thinking of Ending Things (2020) - Charlie Kaufman

5⃣ The Tragedy of Macbeth (2021) - Joel Coen

4⃣ Anatomy of a Fall (2023)
- Justine Triet

3⃣ The Nest (2020)
- Sean Durkin

2⃣ The Lighthouse (2019)
- Robert Eggers

1⃣ Parasite (2019) - Bong Jooh-ho


🔴 شما چه فیلم‌های دیگری را پیشنهاد می‌کنید؟


@Motion_Picture_Love
❇️ خبرگزاری تسنیم از برخورد قضایی با نوید محمدزاده، بازیگر سینما، به دلیل اقداماتش پس از حمله موشکی جمهوری اسلامی به اسرائیل و ایجاد رعب و وحشت در راستای خدشه به امنیت روانی جامعه خبر داد!

@Motion_Picture_Love
Movielove
❇️ خبرگزاری تسنیم از برخورد قضایی با نوید محمدزاده، بازیگر سینما، به دلیل اقداماتش پس از حمله موشکی جمهوری اسلامی به اسرائیل و ایجاد رعب و وحشت در راستای خدشه به امنیت روانی جامعه خبر داد! @Motion_Picture_Love
❇️ تکذیب خبر برخورد قضایی با نوید محمدزاده. صبا: این خبر از اساس کذب است

صبا نوشت: در پی انتشار خبری مبنی بر احضار نوید محمدزاده به نهادهای قضایی بابت فعالیت در فضای مجازی و بازنشر آن در کانال خبری صبا، اعلام می‌شود که این خبر از اساس کذب است و صحت ندارد.

🔴 پی‌نوشت: باید منتظر بود و دید در این موش و گربه بازی آخر کدام خبر صحت دارد!

@Motion_Picture_Love
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Movielove
👈 تاثیر حضور و معاصرت را نمی‌توان نادیده گرفت. اما میراث یک هنرمند، فراتر از چند و چون محبوبیت اوست. فرض کنیم شجریان به سرنوشت ون‌گوگ دچار می‌شد که در دوران حیاتش، برخلاف بزرگانی چون باخ و بتهوون و موتسارت، قدر ندید و احترام و توفیقی نصیبش نشد.

در این صورت، باز آیندگان بودند و آوازهای شجریان؛ که بخشی از گنجینه‌ی "فرهنگ و هنر ایرانی" است. مگر از فردوسی در روزگار خودش قدردانیِ ملی به عمل آمد؟ اما میراث فردوسی، امروزه جزو بنیادهای "ملیت ایرانی" است.

شجریان هم مثل فردوسی و حافظ و سعدی، یادگاری برای ما و آیندگان به جا نهاده که پیوند عمیقی با "ایرانیت" دارد. نغمه‌ها و تحریرها و آواهای گونه‌گون و دلنشین و متبحرانه‌ی او، مظهر "آواز ایرانی" است. از نویسنده یا روشنفکری که مشغول کار فکری است، تا کارگر یا کشاورزی که مشغول کار یدی است، آوازهایی از شجریان را زیر لب یا با صدای بلند، با افتخار می‌خوانند و در آوازهای او ایرانی‌بودنِ خود را بازمی‌یابند.

شجریان هنرمندی مردمی بود اما هنرش تابع سلیقه‌ی مردم نبود. برعکس، او سلیقه‌ و ذائقه‌ی هنری مردم را ارتقا داد. اگر او نبود و آن طور محبوب نمی‌شد، چه بسیار ایرانیانی که نمی‌توانستند با موسیقی کلاسیک سرزمین خودشان ارتباط برقرار کنند. او به سهم چشمگیر خودش، بسیاری از ما را با داشته‌های ملیِ مثبتِ و باارزشِ خودمان پیوند داد یا به پیوندمان با این میراث فرهنگی عمق بخشید؛ از آواز و موسیقی کلاسیک ایرانی گرفته تا اشعار حافظ و سعدی و باباطاهر و ...

اما اگر مردم موسیقی‌دوست عصرِ شجریان، آن همه از او تاثیر نمی‌پذیرفتند، باز میراث هنری شجریان باقی می‌ماند برای ایرانیان آینده. و البته برای انسان‌های آینده، در هر کجای این جهانِ انسانی؛ چراکه هنر، بویژه موسیقی، نهایتا مرزها را درمی‌نوردد و خوراکی است برای انسان بما هو انسان.‌

با این حال عجالتا باید گفت که شجریان پیوند ما را با وجوه مثبت ایرانیت و ایرانی‌گری عمیق‌تر کرد و دقیقا به همین دلیل، و البته به دلیل محبوبیت و مردمی بودنش، هنرمندی ملی بود. ما با شجریان ایرانی‌تر شدیم. گرامی باد یادِ خوشایندش.

"هومان دوراندیش"

@Motion_Picture_Love
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
❇️ انیمیشن کوتاه "More" به کارگردان مارک آزبورن محصول ۱۹۹۸. نامزد اسکار و برنده چندین جایزه بین‌المللی. آزبورن در سال ۲۰۰۸ با انیمیشن پاندای کونگ‌فو کار به شهرت جهانی رسید.

#Short_Animation

@Motion_Picture_Love
❇️ نشریه ورایتی چند هفته مانده به هالووین فهرستی از ۱۰۰ فیلم برتر تاریخ در ژانر وحشت را منتشر کرد.


🔟 Carrie (1976)

9⃣ Salò, or the 120 Days of Sodom (1975)

8⃣ Frankenstein (1931)

7⃣ Audition (1999)

6⃣ Night of the Living Dead (1968)

5⃣ Rosemary's Baby (1968)

4⃣ Jaws (1975)

3⃣ Psycho (1960)

2⃣ The Exorcist (1973)

1⃣ The Texas Chain Saw Massacre (1974)


🔴 فهرست کامل ۱۰۰ فیلم ترسناک برتر تاریخ در وبسایت ورایتی


@Motion_Picture_Love
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/01/17 05:00:11
Back to Top
HTML Embed Code: