Telegram Web
Forwarded from Red Lion Corps (M)
خسارت وارده به ناوهواپیمابر کلاس نیمیتز، ترومن نیروی دریایی ایالات متحده و کشتی باری بشیکتاش تحت پرچم پاناما که با یک پولیش حل می‌شود

@RedLionCorps
اینفوگرافیک جدید منتشر شده از ناوچه 140 متری و 5996 تنی در حال ساخت برای نیروی دریایی اندونزی (TNI AL) معروف به ناو سفید قرمز (Fregat Merah Putih)


سیستم های FFBNW عبارتند از:
رادار CENK 400-N (به عنوان CENK-S در نیروی دریایی ترکیه TCG Istanbul ) رادار نظارت هوایی و سطحی دوربرد AESA باند سه بعدی S از Aselsan

دو تا از چهار ایستگاه اسلحه راه دور LIONFISH 12.7 TOP (RWS) از لئوناردو

دو پرتابگر اژدر سه گانه 324 میلی متری B515/3 از لئوناردو برای اژدرهای MU90 LWT

سیستم پرتاب عمودی جهانی MİDLAS (VLS) از Roketsan، متشکل از هشت ماژول 8 سلولی (در مجموع 64 سلول) برای انواع موشک های سطح به هوا (SAM) و سطح به سطح (SSM). این مهمترین سیستم تسلیحاتی روی ناوچه جدید است اما به طرز متناقضی در قرارداد اصلی گنجانده نشده است!

یکی از دو سیستم اسلحه دریایی 76 میلی متری لئوناردو، نصب شده در سینه در موقعیت پشت سر هم!

P1/2
#M_W
⚓️@Navy_Iranian
Iranian Naval Force
#M_W ⚓️@Navy_Iranian
تجهیزات قرارداد اصلی شامل:


رادار چند منظوره باند ایکس METE HAN (MFR) از شرکت Aselsan، نصب شده بر روی دکل اصلی:

شامل "METE" نام ماژول X-Band CAFRAD است که از آنتن های رادار صورت ثابت تشکیل شده است.

همچنین "HAN" نام واحد IFF در بالای CAFRAD است که شامل آنتن همه جهته است. با این حال، تصویر به طور متناقضی لئوناردو را به عنوان تامین کننده IFF با احتمال SIR-M-PA یا بازپرس SIR-M IFF و MSSR (رادار نظارت ثانویه تک پالس) شناسایی می کند.
مجموعه جنگ الکترونیک (EW) از گروه ELT، شامل قابلیت‌های R-ESM، C-ESM، COMINT و R-ECM (به طور بالقوه مشابه مجموعه ZEUS مورد استفاده در کشتی‌های کلاس PPA که اندونزی خریداری کرده است) با مسدودکننده‌های R-ECM که به وضوح در نمودار قابل شناسایی نیستند.

رادار MAR-D/CENK-200-N 3D X-band نظارت بر هوا و سطح و رادار نزدیک هلیکوپتر از Aselsan، مستقر در یک دکل ثانویه عقب. این سیستم همچنین ناوچه های ارتقا یافته کلاس بارباروس (MEKO 200 TN Track IIA/B) را مجهز می کند.

سونار بدنه FERSAH (HMS) از شرکت Aselsan

سیستم مدیریت مبارزه ADVENT (CMS) و تجهیزات مرکز اطلاعات رزمی (CIC) از هاولسان

مناظر تعیین هدف (TDS) از Aselsan
دو رادار کنترل آتش، احتمالاً STIR 1.2 EO Mk2 از Thales یا AKREP-100/200 از Aselsan یا NA-30S Mk2 از Leonardo
راین متال اورلیکن MILLENNIUM GUN 35 میلی متری سیستم تسلیحات نزدیک (CIWS). این سیستم تسلیحاتی همچنین ناوچه های سبک Mardatinata (SIGMA 10514) را مجهز می کند.

حداقل هشت سیستم پرتاب فریب 130 میلی متری شش لوله ای KARTACA-N (DLS) از Aselsan
شرکت Aselsan همچنین ممکن است رادارهای ناوبری، سیستم های هشدار لیزری، سیستم IRST، سیستم دفاع اژدر و تجهیزات SATCOM را ارائه دهد.
P2/2
#M_W
⚓️@Navy_Iranian
Forwarded from 🇮🇷Defender Plus+
تصویر دیگری از مینی لندینگ‌کرافت کاتاماران تندروی نیروی دریایی سپاه در صنایع شهید محلاتی

در بنر نصب شده شاهد مشخصات این شناور هستیم که ۵ نفر خدمه ، ۲۷متر طول و حدوداً ۱۱متر عرض داره‌. حداکثر وزن شناور در حالت بارگیری کامل ۸۵ تُن هست، توانِ بارگیری حداکثر ۱۶ تُن محموله رو داره (از حمل ادوات زرهی سنگین مانند تانک‌ها و سامانه‌های پدافندی مانند سوم‌خرداد معذوره)، سرعت پیمایش کروزش ۲۵ ناته و در حالت بارگیری کامل می‌تونه تا ۳۱ نات سرعت بگیره ، بُرد شناور هم ۸۰۰ کیلومتره که احتمالا در حالت بارگیری کامل به نصف این عدد کاهش پیدا کنه اما باز هم برای رسیدن به تمامی جزایر خلیج‌فارس و دریای‌عمان کافیه.
🇮🇷 @Defender_Plus
Iranian Naval Force
Photo
تصاویر جدید از ترومن آسیب دیده

⚓️ @Navy_Iranian  | #A_N
به نظر نیرو های مسلح از جنگ اوکراین درس های خوبی گرفتند.اول از فعالیت خوب لنست در خطوط درگیری و دوم از ضرورت داشتن سیستم ها تسلیحات مناسب برای درگیری با پهپاد.


امیدوارم که از فعالیت خوب هیمارس و استورم شدو هم درس بگیرند ...!

پ.ن : تنها بدی که این چند روز زیاد به چشم میاد وجود موازی کاری های شدید بین نیرو هاست ، بطور مثال برای پهپادی مثل رعد شما چند نمونه مشابه فقط در همین یک سال دیدید ؟

⚓️ @Navy_Iranian
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
یکی دیگه از مواردی که گفته شده در سال آینده رونمایی میشه پدافند ضد بالستیکه ( حالا شاید هم سال های بعدی رونمایی بشه تاخیر در ایران امر مرسومی شده دیگه )

تقریبا تمام کشور های همسایه ایران ، امروز زرادخانه های بزرگی از موشک های بالستیک دارند ( مثل پاکستان و ترکیه و آذربایجان ) ، یا در حال آماده سازی و تحویل گیری سیستم های بالستیک هستند ( مثل عربستان ) و یا هم مشغول برنامه ریزی برای خرید و تولید این سیستم ها هستند ( مثل امارات )

به این لیست بلند بالا باید اسرائیل را هم باید اضافه کرد که با داشتن زرادخانه‌ خوبی از انواع بالستیک هواپرتاب تهدید جدی برای ایران به حساب میاد . بین کل همه موارد، خطرناک تر از همه همین عربستان با yj_21 و اسرائیل هستند که هم موشک های خوبی در اختیار دارند هم دلایل گسترده ایی برای جنگ با ایران.

⚓️ @Navy_Iranian
در نبود سیستم ضد بالستیک خوب و کار آمد، سایر سیستم های پدافندی و حتی نیروی هوایی و دریایی در مقابل حملات بالستیک به سرعت کارایی خودشون از دست میدن ، آن هم در برابر موشک هایی که دقت بالایی از خودشون نشون دادن.

البته تا همینجا هم از سیر توسعه کمی عقب افتادیم و در صورت ورود گسترده موشک های هایپرسونیک حداقل در کشور هایی مثل پاکستان یا اسرائیل مشکلات ما همچنان باقی خواهد ماند، ولی حداقل در برابر اعراب و تا حدی اسرائیل میتوان کار هایی انجام داد.

⚓️ @Navy_Iranian
پهپاد حدید ۱۱۰ یکی از طرح های واقعا ایده آل که در سال های اخیر در کشور ما طراحی شده ، طراحی رادار گریز ، سرعت مناسب و البته برد نسبتا خوب


هر چند همچنان بخاطر ماهیت خودش که یک پهپاد ارزان قیمت سادس ، از خیلی چیز ها مثل موتور خوب و ... فاصله داره ولی بطور کلی بجای پهپاد هایی مثل آرش طرح بشدت بهتریه، حتی از لحاظ طراحی به مراتب طراحی بهتری از شاهد ۱۳۶ داره




طراحی بدنه اون میتونه بیسی باشه برای طراحی بدنه کروز های ایرانی ، بقیه موارد مثل موتور و الکترونیک و سایر موارد کروز های ما وضعیت بدی ندارند


@Navy_Iranian
اسرائیل کار ساخت اولین ناوچه کلاس Reshef را شروع کرد ، این شناور توسعه یافته از طرح سائر ۷‌۲ هست. گفته شده احتمالا کار ساخت تا سه سال و نیم دیگه طول بکشه و برای مجموع ۵ کشتی از این کلاس 780 میلیون دلار هزینه بشه .



@Navy_Iranian
2025/02/20 16:00:46
Back to Top
HTML Embed Code: