Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
47 - Telegram Web
Telegram Web
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
توانبخشی مجازی، پل ارتباطی بین امید و بهبودی در دنیای دیجیتال!
@NeuronMultimedia
✍🏻واقعیت مجازی و واقعیت افزوده

اصطلاحات واقعیت مجازی و واقعیت افزوده خیلی به کار برده می‌شوند. هدست‌های VR مثل "Meta Quest2" و برنامه‌ها و بازی‌های AR مثل "Pokemon Go" خیلی محبوب هستند. این دو به نظر شبیه هم هستند و با پیشرفت تکنولوژی، در بعضی جنبه‌ها به هم نزدیک‌تر می‌شوند. این موضوع به وضوح در هدست جدید "Apple vision pro" مشخص است.
ولی واقعیت مجازی و واقعیت افزوده هنوز دو مفهوم کاملاً متفاوت هستند، با ویژگی‌های خاصی که یکی را از دیگری متمایز می‌کند.

ادامه مطلب در تلگراف

#بایوالکتریک

@NeuronMultimedia
✍🏻توان بخشی« پلی به سوی بهبودی»

توانبخشی، سفری است پر از امید و تلاش، جایی که هر قدمی که برمی‌داریم، نشانه‌ای از اراده و قدرت انسانی است. این مسیر، نه تنها به درمان جسمی بلکه به ترمیم روح و روان نیز می‌پردازد.

در دنیای امروز، فناوری به ما این امکان را می‌دهد که محدودیت‌ها را کنار بگذاریم و به سوی آینده‌ای روشن‌تر حرکت کنیم. واقعیت مجازی، با قدرت خود، دروازه‌ای به دنیای جدیدی از توانبخشی گشوده است؛ دنیایی که در آن می‌توانیم با هر قدمی که برمی‌داریم، به سمت سلامتی و بهبود پیش برویم.

ادامه مطلب در تلگراف

#بایوالکتریک


@NeuronMultimedia
واقعیت مجازی (VR) در سال‌های اخیر به عنوان یک ابزار قدرتمند در حوزه‌های مختلف از جمله بازی، آموزش و سرگرمی شناخته شده است. اما آیا می‌دانستید که این فناوری می‌تواند در حوزه سلامت، به ویژه توانبخشی، تحولی عظیم ایجاد کند؟

ادامه مطلب در تلگراف

#بایوالکتریک

@NeuronMultimedia
واقعیت افزوده (AR) در حوزه توانبخشی، انقلابی در شیوه‌های درمانی ایجاد کرده است. با استفاده از این فناوری، می‌توان محیط‌های مجازی به‌صورت هم‌زمان با دنیای واقعی خلق کرد، که به بیماران کمک می‌کند تمرینات حرکتی و بازتوانی را به شکلی جذاب و تعاملی انجام دهند.
تجسم حرکات ورزشی و فعالیت‌های روزمره در قالب بازی‌های AR، نه تنها انگیزه بیماران را افزایش می‌دهد، بلکه به آن‌ها اجازه می‌دهد در فضایی امن و کنترل‌شده، مهارت‌های حرکتی و شناختی خود را بهبود بخشند. به‌علاوه، این فناوری می‌تواند داده‌های دقیق و آنالیزهای لحظه‌ای ارائه دهد که کمک می‌کند درمانگران برنامه‌های شخصی‌سازی‌شده‌تری طراحی کنند. در واقع، AR نه تنها یک ابزار توانبخشی است، بلکه گام بلندی به سوی آینده‌ای نوین در مراقبت‌های بهداشتی است!

ادامه مطلب در تلگراف

#بایوالکتریک

@NeuronMultimedia
با وجود افزایش استفاده در ورزش، هنوز مشخص نیست که تا چه حد می توان از ابزارهای آموزشی VR برای یادگیری حرکتی حرکات پیچیده استفاده کرد. بنابراین، دو مطالعه را مورد بررسی قرار دادیم که یک، VR را با آموزش ویدیویی مقایسه کرد و دو، تمرین سینماتیک حرکتی را در افراد سالم و در بزرگسالان مبتلا به همی پارزی در VR و واقعیت را مقایسه می کند.

ادامه در تلگراف

#بایوالکتریک

@NeuronMultimedia
استفاده از واقعیت مجازی برای سرگرمی غیرعادی نیست. اگر تا به حال یک جفت عینک سه بعدی بسته اید، احتمالاً با این تجربه آشنا هستید. اما واقعیت مجازی فقط برای سرگرمی و بازی نیست: این در حال تبدیل شدن به یک روش محبوب برای مراقبت از سلامت روان است.

روان درمانی با واقعیت مجازی مانند تله درمانی یا صحبت با یک درمانگر از طریق ویدئو به جای رفت و آمد به مطب نیست. هنگامی که به درستی استفاده می شود، جهان های شبیه سازی شده با کامپیوتر - که کاربران را در یک محیط دیجیتال غوطه ور می کند - شکل عمیقی از درمان را برای بسیاری از شرایط سلامت روان ارائه می دهد.

ادامه مطلب در تلگراف

#بایوالکتریک


@NeuronMultimedia
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
سیستم انتقال دارو: تحولی در پزشکی...

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که داروها از کجا می ‌دانند به کدام نقطه در بدن بروند؟!

تصور کنید که داروها به طور مستقیم به نقاط هدف در بدن شما منتقل شوند، بدون عوارض جانبی و با اثر بخشی بیشتر!
این فناوری نوین، آینده‌ای روشن در راه‌های درمانی فراهم می‌کند!

ادامه مطلب در تلگراف

#بایومتریال

@NeuronMultimedia
عواملی مانند بیماری، جراحت و یا کهولت سن و پیری در طول تاریخ امری بدیهی بوده اند و انسان‏های زیادی در اثر این آسیب‏ها جان خود را از دست داده یا دچار مشکلات عدیده‏ای شده‏اند. همچنین با افزایش میانگین طول عمر و بیمارانی که با بیماری های مزمن زندگی می کنند و نیاز به درمان طولانی مدت دارند، مصرف مداوم داروها و سیستم تحویل دارو از گذشته تا به امروز از اهمیت مهمی برخوردار بوده و تلاش های زیادی در این زمینه صورت گرفته است.
ما میخواهیم به بررسی اولین روزهایی که حوزه «تحویل کنترل‌شده دارو» (CDD) آغاز شد، پیشگامانی که این حوزه هیجان‌انگیز و مهم را راه‌اندازی کردند و افراد کلیدی که پس از آن ها آمدند، بپردازیم.

ادامه در تلگراف

#بایومتریال

@NeuronMultimedia
سیستم‌های انتقال دارو از جمله نوآوری‌های مهم در زمینه درمان دارویی به‌شمار می‌روند که با هدف افزایش کارایی و کاهش عوارض جانبی داروها طراحی شده‌اند. این سیستم‌ها به طور خاص برای ارسال کنترل‌شده و بهینه‌ی دارو به نقطه هدف در بدن بیمار توسعه یافته‌اند. یکی از پیشرفته‌ترین روش‌های انتقال دارو، سیستم‌های انتقال دارو با انتشار کنترل‌شده است.

ادامه در تلگراف

#بایومتریال

@NeuronMultimedia
سیستم های مبتنی بر نانوذرات : پیشرفت های اخیر و چشم‌اندازهای آینده
نانوپزشکی وسیستم های تحویل دارو به کمک ذرات نانو،علمی به نسبت جدید اما به سرعت در حال توسعه است که در آن از مواد در مقیاس نانو به عنوان ابزار تشخیصی یا درمانی استفاده می شود .
استفاده از مواد با اندازه بزرگ در دارورسانی، چالش های عمده ای از جمله بی ثباتی در داخل بدن ،حلالیت ضعیف ،جذب ضعیف در بدن و اثرات نامطلوب احتمالی داروها بر بافت های غیر هدف را به همراه دارد. بنابراین استفاده از سیستم های دارورسانی جدید برای هدف گیری داروها به قسمت های خاص بدن می تواند گزینه ای باشد که ممکن است این مسائل حیاتی را حل کند .

ادامه در تلگراف

#بایومتریال


@NeuronMultimedia
سیستم‌های نانومواد: انقلابی در علم و فناوری

سیستم‌های نانومواد، با اندازه‌های نانومتری خود، خواص منحصر به فردی دارند که تحولاتی عظیم در علم و فناوری به ارمغان می‌آورند. این نانوذرات در پزشکی می‌توانند داروها را به‌طور هدفمند به سلول‌های بیمار ارسال کنند و در انرژی به تولید باتری‌ها و سلول‌های خورشیدی کارآمدتر کمک کنند.

پتانسیل‌های بی‌پایان این سیستم‌های نانو، نویدبخش آینده‌ای روشن و نوآورانه برای بشر هستند.
ادامه مطلب در تلگراف

#بایومتریال

@neuronmultimedia
هر نوع بیومواد برای کاربردهای مختلفی استفاده می‌شود که از پزشکی بیومدیکال گرفته تا بافت‌های ترمیمی برای درمان چندین مشکل بهداشتی را شامل می‌شود. در سال‌های اخیر، محققان و فعالان صنعت بیومواد سال‌هاست که در حال آزمایش فناوری‌های مختلف هستند و به دنبال دستگاه‌های قابل کاشت و پزشکی ترمیمی هستند که می‌تواند به طور قابل توجهی در حل چالش‌های پیش روی کاربران نهایی موثر باشد.

ادامه در تلگراف

#بایومتریال

@NeuronMultimedia
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
 ✍🏻ترانس درمال(transdermal)

ترانس‌درمال به معنای «عبور از پوست» یکی از روش‌های نوین و پیشرفته در انتقال داروها است که در آن دارو از طریق پوست وارد جریان خون می‌شود. این روش از دهه‌های گذشته به دلیل مزایای فراوانی که در مقایسه با روش‌های سنتی مانند مصرف خوراکی یا تزریق دارد، توجه بسیاری از محققان و پزشکان را به خود جلب کرده است. 

ادامه مطلب در تلگراف

#بایومتریال


@NeuronMultimedia
✍🏻زخم‌پوش

زخم‌پوش‌ها موادی هستند که بر روی زخم‌ها گذاشته می‌شوند تا به بهبودی آنها کمک کنند، آن‌ها را از عفونت محافظت کنند و مانع آسیب بیشتر شوند. این پدها اشکال و نوع‌های مختلفی دارند و هر یک از آن‌ها اهداف و فواید خاص خود را دارند. با این حال، عملکرد اصلی پدهای زخم ایجاد یک محیط مرطوب برای بهبود زخم است که به رشد سلول‌های سالم کمک می‌کند و روند بهبودی را تسهیل می‌کند.

ادامه در تلگراف

#بایومتریال

@NeuronMultimedia
انتشار تسهیل شده، یا به عبارت دیگر انتشار تسهیل‌شده (Facilitated Diffusion)، یک فرایند فیزیولوژیک است که در آن مولکول‌ها از طریق پروتئین‌های خاصی در غشای سلول به داخل یا خارج سلول منتقل می‌شوند. این فرایند برای مولکول‌هایی که نمی‌توانند به راحتی از غشای سلولی عبور کنند، مانند گلوکز، بسیار مهم است.

ادامه مطلب در تلگراف

#بایومتریال

@NeuronMultimedia
✍🏻اندام تراشه(organ on a chip)

در گذشته ای نه چندان دور این موضوع امری امکان ناپذیر و دور از ذهن تصور می شد: تست های زیست درمانی بدون خطر روی اندام های زنده انسان. اما تکنولوژی جدید «اندام ها بر روی تراشه ها» می تواند کبد، مغز، ریه ها، روده ها و دیگر اعضای بدن را روی تراشه ای به اندازه ی یک حافظه یو اس بی شبیه سازی کند که ابعادی در حدود ۳۵ میلی متر طول و ۱۵ میلی متر عرض دارد. قبلاً دانشمندان از این روش های تستی زیست درمانی تنها بر روی حیوانات استفاده می کردند که عموماً قابل تعمیم به انسان نبود یا در محیط های کشت آزمایشگاهی انجام می گرفت که به سلول ها اجازه نمی داد آن طور که در بدن انسان بودند فعالیت داشته باشند.


ادامه مطلب در تلگراف

#بایومتریال

@NeuronMultimedia
2025/01/01 17:26:01
Back to Top
HTML Embed Code: