🔹در شرایطی که ۱۴۰۴، سالی مهم برای طرح پلی اتیلن سنگین گچساران به شمار میرود، از همان ابتدای سال کار و فعالیت در این طرح به صورت ویژهای ادامه دارد و این پروژه بدون تعطیلی در حال تکمیل است.
🔹به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع پلیمر گچساران، در این مدت علاوه بر انجام بیوقفه عملیات اجرایی در بخش ساختمان و نصب، ورود و تحویل تجهیزات نیز بصورت بدون توقف انجام شده است.
🔹طرح پلیاتیلن سنگین گچساران، نمونهای عینی از سرمایهگذاری برای تولید است و انتظار میرود در سال ۱۴۰۴ جهشی چشمگیری در پیشرفت پروژه حاصل شود.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📷پیام تبریک محمد شریعتمداری، مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیجفارس به مناسبت روز جمهوری اسلامی
🌐 @PGPIC1
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹ترانسفورماتور رکتیفایر واحد کلر آلکالی پتروشیمی اروند با همکاری یک شرکتدانشبنیان و بهرهگیری از دانش مهندسی داخلی بازطراحی و بازسازی شد.
🔹به گزارش روابط عمومی پتروشیمی اروند، این اقدام همزمان با رفع مشکل تخلیه الکتریکی، ظرفیت بهرهبرداری را از ۱۵ به بیش از ۱۶ کیلوآمپر افزایش داده که گامی مهم در تقویت افزایش ظرفیت ترانسفورماتور تحت تحریمها است.
🔹بر پایه گزارش واحدهای فنی، بررسیهای دورهای و تستهای گاز کروماتوگرافی در پتروشیمی اروند نشاندهنده علائم تخلیه الکتریکی در سیمپیچهای ترانسفورماتور رکتیفایر این مجتمع بود که این مشکل با افزایش سطح گازهای مخرب در روغن ترانسفورماتور همراه شد و عملکرد این تجهیز کلیدی را تحت تأثیر قرار میداد.
🔹متخصصین شرکت پتروشیمی اروند پس از بررسی مشکلات، با همکاری شرکت ایرانی دانشبنیان آریا ترانسفو، پس از دمونتاژ کامل و ارزیابی خرابیها، با اجرای مهندسی معکوس و طراحی مجدد، ترانسفورماتور را با ظرفیت بالاتر بازسازی کردند و برخلاف نمونههای قبلی با حداکثر جریان ۱۵ کیلوآمپر، ترانسفورماتور جدید قادر به کار در جریان بیش از ۱۶ کیلوآمپر بود.
🔹اجرای موفق این پروژه به مانند دیگر پروژههای داخلیسازی شده، علاوه بر افزایش بهرهوری و طول عمر تجهیز، نمادی از توانمندی مهندسان پتروشیمی اروند و متخصصین ایرانی در غلبه بر چالشهای تحریمی و بومیسازی فناوریهای پیچیده صنعتی است که طی سالیان اخیر این مجتمع را به خودکفایی رسانده است.
🔹گفتنی است، ترانسفورماتور رکتیفایر ASA ساخت آلمان با ظرفیت ۲۲ مگاولتآمپر، ولتاژ ۳۳ کیلوولت را به ۵۱۴ ولت تبدیل میکند و نقش حیاتی در تأمین برق فرآیندهای پتروشیمی دارد که با توجه به تحریمها و نبود امکان خرید نمونه خارجی، پتروشیمی اروند تصمیم به بازسازی داخلی این تجهیز گرفت.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹از تست موفقیتآمیز کمپرسورهای Natural Gas واحد هایکو تا حال و هوای شبهای قدر و عید فطر
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹صبح امروز (جمعه ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۴) استاندار استان خوزستان، به همراه جمعی از مدیران کل این استان در بازدید از این مجموعه صنعتی، ضمن آشنایی با دستاوردها و فعالیتهای شرکت، به بررسی چالشهای مرتبط روش محاسبه گاز سوخت معادل برق ارسالی به شبکه سراسری در فصول گرم سال پرداختند.
🔹به گزارش روابط عمومی شرکت فجر انرژی خلیج فارس، این بازدید که در راستای توسعه زیرساختهای انرژی و حل مشکلات موجود انجام شد، با گفتوگو و تبادل نظر با مسئولان شرکت همراه بود.
🔹در جریان این بازدید، مدیرعامل شرکت فجر انرژی خلیج فارس گزارشی جامع از عملکرد این شرکت به استاندار و هیئت همراه ارائه داد.
🔹علی زال خانی گفت: شرکت فجر انرژی خلیج فارس به عنوان پیشران صنایع پتروشیمی تولیدی منطقه، مسئولیت تولید و تأمین برق، بخار، هوای صنعتی، آب صنعتی و تصفیه پسابهای صنعتی شرکت پتروشیمیهای منطقه را برعهده دارد.
🔹همچنین این شرکت در راستای مسئولیت اجتماعی و در فصول گرم سال با تزریق ۵۰۰ مگاوات ساعت برق به شبکه سراسری، نقش مهمی در پایداری شبکه برق منطقه و رفع نیازهای مردم ایفا میکند بطوریکه مقدار برق تزریقی این شرکت در فصل گرم سال به شبکه سراسری بالغ بر یک میلیارد و چهارصد میلیون کیلو وات ساعت بوده که معادل برق مورد نیاز برای ۱۲۵ هزار خانوار (معادل ۶۰۰ هزار نفر) در استان خوزستان است.
🔹یکی از محورهای اصلی این بازدید، بررسی و تامین سرویسهای حیاتی (یوتیلیتی) مورد نیاز فاز دوم منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در دوره ساخت بود. مضاف بر اینکه اجرای پروژه شیرینسازی آب دریا بهعنوان یکی از اولویتهای اصلی که نقش بسزایی در رفع کمبودهای آب صنعتی و شرب مردم منطقه دارد مورد تاکید استاندار خوزستان قرار گرفت.
🔹سید محمدرضا موالیزاده، در این خصوص گفت: دولت و نهادهای استانی از چنین طرحهایی حمایت خواهند کرد.
🔹در بخشی دیگر از این بازدید، استاندار خوزستان با اشاره به اهمیت استراتژیک شرکت فجر انرژی خلیج فارس در تأمین انرژی استان، بر ضرورت سرمایهگذاری بیشتر در زیرساختها و بهرهگیری از فناوریهای نوین و ملی تأکید کرد.
🔹وی همچنین در بازدید از پست برق فشار قوی ۴۰۰ کیلوولت و طرح توسعه این بخش، بهره گیری از ترانسهای ساخت داخل به جای نمونههای خارجی را اقدامی تحسین برانگیز دانست.
🔹حجت الاسلام سلامت نژاد امام جمعه بندرماهشهر نیز اقدامات شرکت فجر انرژی خلیج فارس در تامین کابلهای خود نگهدار و تحهیزات روشنایی شهرستان با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال و به تبع آن کاهش سرقت کابلها و کمک به تامین انرژی پایدار تقدیر کرد.
🔹همچنین استاندار خوزستان از عملکرد مدیریت و کارکنان شرکت فجر که گامی مؤثر در راستای حل مشکلات انرژی و تسریع روند توسعه اقتصادی در استان خوزستان برداشتهاند تقدیر و تشکر کرد.
🔹لازم به ذکر است که واحدهای نیروگاهی شرکت فجر در دوره پیک مصرف برق شبکه سراسری در فصل گرم سال ۱۴۰۳ از ابتدای اردیبهشت ماه تا پایان مهرماه همچون سالهای گذشته نسبت به تحویل بخشی از برق تولیدی واحدهای نیروگاهی صنایع خود تامین تولیدی خود به شبکه سراسری اقدام کرده است؛ بطوریکه به صورت میانگین بیش از ۱۹.۶ درصد از کل برق صنایع خود تامین تزریقی به شبکه در سطح کشور را، این شرکت تولید کرده و در خرداد ماه این رقم بیش از ۲۵ درصد رسیده است. این ارقام خود گواه اهمیت تولید نیروگاه شرکت فجر در حداقل شدن خاموشیها و حفظ تداوم و پایداری شبکه سراسری کشور است.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، در جمع مدیران واحدهای تولیدی این گروه، ضمن تشریح راهبرد این هلدینگ برای توسعه و تحول در سال ۱۴۰۴ در صنعت پیشران پتروشیمی گفت: مجتمعها باید موضوع سرمایهگذاری در تحقیقوتوسعه را جدی بگیرند.
🔹به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، محمد شریعتمداری با اشاره به اهمیت تأسیس صندوق سرمایهگذاریهای خطرپذیر گفت: این صندوق گام بزرگی برای هموارکردن حضور شرکتهای دانشبنیان به شمار میرود.
🔹وی بر لزوم تهیه پیوست مالی برای آغاز طرحها تأکید کرد و افزود: اجازه نخواهیم داد هیچ طرحی بدون پیوست مالی آغاز شود. قرار نیست طرح آغاز شود و بعد تازه برویم فکر کنیم که تأمین مالی را از کجا انجام دهیم. ضمن اینکه برای تمامی طرحها میبایست چشماندازی که تاریخ انجام و اتمام تمامی اقدامات در آن لحاظ شده باشد ترسیم شود. همچنین منابع مالی را بر اساس پیشرفت طرحها اختصاص خواهیم داد. قرار نیست که مشکلات مالی دیگرمان با بودجه اجرای طرحها رفع شود.
🔹شریعتمداری ضمن تاکید بر اجرای راهبرد حمایت از ساخت داخل به برگزاری همایش پتروفن و نمایشگاه پتروکم اشاره و تصریح کرد: این اقدامات نباید به زمان محدودی ختم شوند بلکه نیاز به دبیرخانه دائمی دارد تا تبدیل به پل ارتباطی شرکتهای تولیدی با هلدینگ شود.
🔹مدیر عامل هلدینگ خلیج فارس در ادامه به تلاشهای صورتگرفته در شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس و مجتمعهای تولیدی آن اشاره کرد و گفت: همه آمار و ارقام نشان از روند روبهرشد تولید و فروش در این شرکت دارد و این نشاندهنده اقدامات خوبصورت گرفته است.
🔹وی با تأکید بر این نکته که اقدامات خوب نباید در همین نقطه متوقف شود و برنامههای جدیدی باید اجرا شود، ادامه داد: معتقدم که هلدینگ میبایست کار نظارت، تشویق، حمایت و تعیین راهبرد و سیاست کلان را بر عهده داشته باشد، بنابراین بهعدم تمرکز اعتقاد دارم.
🔹شریعتمداری با تأکید بر اینکه ساختار تشکیلاتی میبایست تا پایان سال ۱۴۰۴ اصلاح شود، افزود: علاوه بر ساختار در موضوع منابع انسانی نیز مشکلاتی وجود دارد که نیاز به اصلاح دارد.
🔹مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، در خصوص اهمیت مدیریت ریسک در صنایع پتروشیمی تصریح کرد: کار مدیریت ریسک نباید تزیینی و در حد چند کتابچه باشد. آنها باید از مسائل فنی فراتر رفته و در موضوعات مالی، تهدیدات اقتصادی، غیراقتصادی و بیرون سازمانی نیز ورود کنند.
🔹وی در بخش دیگری اظهاراتش به اهمیت استفاده از هوش مصنوعی پرداخت و گفت: در این موضوع باید از شواف پرهیز کنیم و در عمل به استفاده از هوش مصنوعی و هوش صنعتی برسیم. به همین منظور شورای تحول دیجیتال وظیفه واقعیسازی استفاده از هوش مصنوعی را دنبال خواهد کرد.
🔹شریعتمداری در پایان خطاب به مدیران مجتمعهای تولید خاطر نشان کرد: برقراری ارتباط حسنه و مستمر با جوامع محلی یک امتیاز برای مدیران محسوب میشود؛ مدیر موفق کسی است که با مردم و مسئولان محلی ارتباط خوبی داشته باشد؛ اما نکته مهم این است که نباید این ارتباط به روابط غیرقانونی غیرقابلدفاع ختم شود.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹استاندار خوزستان و هیئت همراه روز جمعه ۱۵ فروردینماه ۱۴۰۴ با حضور در مجتمع پتروشیمی اروند، ضمن ارزیابی دستاوردهای داخلیسازی و تحقق شعار سال، مسائل مرتبط با زمین کارخانه شستشوی نمک، هزینههای انتقال خط لوله آبنمک و تسریع شرایط صادرات این مجتمع را مورد بررسی قرار دادند.
🔹به گزارش روابطعمومی شرکت پتروشیمی اروند، در این بازدید، مدیرعامل پتروشیمی اروند دستاوردهای مهم این مجتمع، از جمله اقدامات انجام شده راستای داخلیسازی طی سالیان اخیر، افزایش روند تولید و سودآوری و تولید محصولات جدید را تشریح و موانع صادراتی و تولید را ارائه کرد.
🔹محمدرضا کریمی در این دیدار وجود اختلاف با اداره کل منابع طبیعی در خصوص زمین واحد شستشوی نمک را یکی از چالشهای پیشآمده برشمرد و عنوان کرد: «این زمینها از ابتدا برای استفاده صنایع تولید نمک اختصاصدادهشده و میتوان زمینهای جایگزین یا بستههای پیشنهادی مشابه برای حل اختلافات ارائه کرد تا امور قانونی از جمله صدور سند مالکیت زمینها مرتفع شود.»
وی افزود: «مسئله دوم مربوط به زمین انتقال خط لوله آبنمک از طریق زمینهای تحت مالکیت اداره بنادر است که انشاءالله با کمک استاندار محترم حلوفصل شود.»
🔹در پایان، مدیرعامل پتروشیمی اروند موضوع تسریع صادرات محصولات این مجتمع را مطرح کرد و خواستار حمایتهای راهبردی استاندار برای رفع موانع موجود در فرایند صادرات شد.
🔹سید محمدرضا موالیزاده، استاندار خوزستان پس از بررسی مشکلات مطرحشده و تحسین دستاوردهای مجتمع پتروشیمی اروند، وعده داد که با هماهنگی دستگاههای مربوطه، چالشها در حوزه زمین، هزینههای انتقال خط لوله و صادرات محصولات این مجتمع پیگیری و حل شوند.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔹استاندار خوزستان، در بازدید از پتروشیمی بندر امام ضمن تمجید از عملکرد این مجموعه اظهار داشت: این شرکت اقدامات خوبی انجام داده و برنامههای توسعهای مناسبی نیز دارد. ما نیز کمک خواهیم کرد تا این برنامهها پیش برود.
🔹به گزارش روابطعمومی پتروشیمی بندر امام، دکتر سید محمدرضا موالیزاده به رسالت مجتمعهای تولیدی در افزایش ثروت و توجه به منافع ملی اشاره کرد و گفت: در کنار منافع ملی، باید منافع محلی و حل مشکلات محیط پیرامون را نیز مدنظر داشته باشیم.
🔹وی در ادامه تأکید کرد: برای تحقق توسعه متوازن، باید استفاده از نیروهای بومی در حل مشکلات منطقه بیشازپیش مورد توجه قرار گیرد.
🔹موالیزاده با اشاره به مسئولیتهای اجتماعی شرکتهای پتروشیمی افزود: یکی از وظایف اصلی شرکتهای فعال در منطقه این است که مسئولیتهای اجتماعی را نه بهعنوان هزینه، بلکه بهعنوان سرمایهگذاری در نظر بگیرند.
🔹در این بازدید، استاندار به همراه معاونانش، امامجمعه ماهشهر و مسئولان شهری از پروژههای توسعهای مجتمع پتروشیمی بندر امام بازدید کردند و مدیرعامل پتروشیمی بندر امام نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این مجتمع به چالشها و مسائل این مجتمع پرداخت.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM