Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
112 - Telegram Web
Telegram Web
💠 دانشگاه، مسئولی!

🔍 راه برون رفت از بحران هویتِ دانشگاه امروز
🔍 نقش دانشگاه به عنوان نهاد علم
🔍 ارتباط دانشگاه با مسائل واقعی جامعه
🔍 دانشگاه مسئولیت‌پذیر، اخلاقی و عدالت‌گرا!

ℹ️ @Paad_ir
| پاد |
💠 دانشگاه، مسئولی! 🔍 راه برون رفت از بحران هویتِ دانشگاه امروز 🔍 نقش دانشگاه به عنوان نهاد علم 🔍 ارتباط دانشگاه با مسائل واقعی جامعه 🔍 دانشگاه مسئولیت‌پذیر، اخلاقی و عدالت‌گرا! ℹ️ @Paad_ir
💠 دانشگاه، مسئولی!

📌 مسئولیت پذیری اجتماعی؛ راهی برای برون رفت از بحران هویتِ دانشگاه امروز

🔸 دانشگاهِ امروز در مواجهه و تعامل با سایر ارکان جامعه و کشور از جهت کارکردی و ایفای نقشِ حقیقی، مؤثر و هم‌افزا دچار مسئله و ابهامات جدی است. شاید بتوان گفت آنچه در نظرگاه جامعه‌ی ایران تا حد زیادی هویت دانشگاه را رقم می‌زند، در مرحله‌ی اول عمدتاً محلی برای صدور مدرک بوده که در جامعه‌ی مدرک‌زده‌ی ایران کارکردهای بخصوص خود را دارد. در کنار این امر و در مرحله‌ی بعد نیز خصوصاً در دانشگاه‌های نخبگانی، متأسفانه بعضاً دانشگاه پایگاهی تلقی می‌شود برای فراهم سازی مقدمات مهاجرت به خارج از کشور!

🔹 ناگفته پیداست این امور نمی‌توانند هویتی قابل پذیرش و پایدار را در جامعه رقم زنند و این‌جاست که بحران هویت دانشگاه شکل می‌گیرد. آنچه می‌تواند راهی برای خروج از این بحران بگشاید، چیزی نیست جز تعریف نقش حقیقی در پاسخ به مسائل واقعی جامعه. در این بین بنظر می‌رسد توجه به مقوله‌ی مهم مسئولیت اجتماعی دانشگاه به عنوان یک نقش محوری و کارکرد رکنی می‌تواند مسیر نیل به بازیابی هویتی دانشگاه را هموار سازد.

🔸 در این نگاه دانشگاه به عنوان نهاد علم، نقش آموزش و تولید علم نافع و مسئله‌گشا و تربیت انسان‌های حل‌کننده‌ی مسائل حقیقی جامعه را بر عهده خواهد داشت.
هرچند دانشگاه علاوه بر آموزش، پژوهش و انسان‌سازی در راستای حل مسائل واقعی، می تواند به طور مستقیم‌تری نیز درگیر مسائل عینی جامعه بشود که اتفاقاً مسئولیت اجتماعی دانشگاه در معنا و تعریف خاص خود نیز نوعاً در این مورد به کار می رود؛ اما امر بسیار مهم و قابل توجه در اینجا، توجه به تاثیر جدی شدنِ مسئولیت اجتماعی به معنای خاص آن در دانشگاه بر سایر ارکان آن مثل آموزش، پژوهش و انسان‌سازی خواهد بود.

🔹 دانشگاه به عنوان یک محیط علمی و انسانی وقتی در تماس نزدیک و محسوس‌تری با مسائل عینی جامعه قرار گرفت، خواه‌نا‌خواه به مرور آموزش، پژوهش و انسان‌سازی‌اش نیز از این فضا متأثر شده و رنگ و جهتی متناسب با مسائل واقعی جامعه پیدا خواهد کرد. استادی که در کنار تدریس متعارف خود در تماس نزدیک و جدی با مسائل واقعی قرار دارد، در درسی که آموزش می‌دهد، در پایان‌نامه‌ای که تعریف می‌کند و مجموعاً در اثر تربیتی که بر دانشجوی خود می‌گذارد قابل مقایسه نخواهد بود با استادی که کاملاً با مسائل حقیقی کشور بیگانه است. دانشجویی هم که از ابتدا خود را در معرض و درگیر با مسائل حقیقی می‌بیند در نهایت طور دیگری در دانشگاه تربیت خواهد شد.

🔸 امروز که بسیاری از آسیب‌های فرهنگی و اخلاقی در دانشگاه باعث نگرانی دلسوزان این نهاد گشته، جای توجه دارد که به جای بسیاری از فعالیت‌های مرسوم فرهنگی و برخوردهای سلبی، اگر اهتمامی شود تا با بسترسازی برای پررنگ شدن مسئولیت اجتماعی دانشگاه، استاد و دانشجو خود را درگیر مسائل حقیقی ببینند، بطور طبیعی و خودکار بسیاری از مشکلات و آسیب‌های درون دانشگاه نیز حل خواهد شد.

🔹 دانشگاه مسئولیت‌پذیر، دانشگاه اخلاقی است؛ چرا که به جای محوریت قراردادن منفعت‌های شخصی، نفع اجتماعی را محور قرار داده که بدین واسطه بسیاری از آسیب‌ها را درون خود هضم خواهد کرد. البته جای تذکر دارد که خدمت به جامعه و محور شدن مسئولیت اجتماعی لزوماً در تنافی با نفع شخصی ولو در معنای مادی آن هم نیست، بلکه محور بودن آن را کنار می‌زند. دانشگاهِ مسئول در مقابل جامعه، اولین و پرسودترین تقاضای بازار را محور کنش‌های خود قرار نداده بلکه تعامل با بازار را نیز با لحاظ مسئولیت اجتماعی خود دنبال می کند.
#مسئولیت_اجتماعی علاوه بر اخلاقی بودن، یک امر عدالت‌گرا نیز هست، علم را از انحصار و نفع رساندن به یک گروه خاص خارج کرده، تلاش می‌کند با به جریان انداختن آن در خدمت به جامعه، منافع علم را متوجه عموم اجتماع کند.
در این زمینه گفتنی‌های زیادی هست، خصوصاً در رابطه با آنچه در واقعیت امروز دانشگاه در نسبت با این مقوله جریان دارد و آنچه نهاد دانشگاه برای تحقق و شکوفایی این امر می‌تواند و باید دنبال کند؛ که خود موضوعات مهم و مجزایی هستند که پرداختن به آن‌ها در این مقال نگنجد.

ادامه دارد...

ℹ️ @Paad_ir
👍1
💠 دانشگاه شریف و تغییر

🔍 نیاز پرداخت به «چیستی» تغییر
🔍 بحران هویت دانشگاه
🔍 اهمیت ماهیت اجتماعی دانشگاه
🔍 رویکرد مرکز اندیشه‌ورزی و سیاست‌پژوهی پاد

ℹ️ @Paad_ir
| پاد |
💠 دانشگاه شریف و تغییر 🔍 نیاز پرداخت به «چیستی» تغییر 🔍 بحران هویت دانشگاه 🔍 اهمیت ماهیت اجتماعی دانشگاه 🔍 رویکرد مرکز اندیشه‌ورزی و سیاست‌پژوهی پاد ℹ️ @Paad_ir
💠 دانشگاه شریف و تغییر

📌 از ۲۶ام مهرماه، دقیقاً شش‌ماه می‌گذرد...

🔸 در این مدت دانشگاه شریف در اسامی تغییرهای بسیاری کرده و محمل رویدادها و فرصت‌هایی ملی مانند میزبانی رئیس‌جمهور در روز دانشجو، بازدیدهای وزرای مختلف، و ... بوده‌است. این تغییر که از یک سرپرستی آغاز شد و سپس دامنه‌اش معاونت‌ها و مدیریت‌ها را در برگرفت، در کدام نقاط می‌تواند محملی برای بهبود و تحول باشد؟ و تا کجا قابلیت و صلاحیت امتداد را دارد؟

🔹 برای صحبت از تغییر، فرای چگونگی آن و فرآیندهای تحقق آن که ممکن است گاهی با تغییر مسئولیت‌ها رخ دهد، باید چیستی و جهت آن مشخص باشد. ابهام، عدم جهت‌گیری و ذهنیت‌های آشفته و پر از هر حرفی، نه تنها مانع بهبود که تقلیل‌دهنده‌ی منازعه‌های به نفع حرکت دانشگاه، به کشمکش‌های بیهوده و منافع گروهیِ پیدا و ناپیدا می‌شود؛ فقط در صورتی که به #چیستی_تغییر عمیق‌تر و در صحنه‌ی اجتماعی دانشگاه به این مسئله مفصل‌تر پرداخته شود، اراده‌ی شکل گرفته در دوران جدید می‌تواند در خدمت تحولی برای بالندگی شریف باشد.

🔸 نهاد دانشگاه که از ابتدای تأسیس خود فرای ساختارها، ماهیتی اجتماعی برای اندیشمندان علمی داشته است، حامل چیستی، هویت و فرهنگ ویژه‌ای در گذر زمان برای خود بوده‌است. این نهاد در ایران که بدون تفکر و زمینه‌سازی مناسب ناظر به این ریشه‌ها و هویت ملی و دینی بوم ایران متولد شد، به آشفتگی‌هایی عمیق در سنت و فرهنگ علمی منجر شد و دانشگاه امروز ایران را به #بحران_هویت رسانده است. عباراتی مانند «پژوهش اصیل»، «توسعه فناوری»، «کارآفرینی»، «ثروت‌آفرینی»، «جامعه‌محوری»، و ... که در محافل آموزش عالی مطرح می‌شوند و هر یک جهت‌گیری و مأموریت‌هایی را برای دانشگاه امروز برمی‌گزینند، خالی از نگاهی کلان و هویتی منسجم، اصیل و ریشه‌دار برای دانشگاه هستند.

🔹 در شرایطی که آشفتگی‌هایی در مبنا و تغییراتی در رو بنای نهاد دانشگاه به وجود آمده‌ست، توجه به ماهیت اجتماعی دانشگاه حائز اهمیت است. این آشفتگی‌ها در ساخت اجتماعی دانشگاه تثبیت شده‌است و دانشگاه اداره‌ای نیست که با دستورهای مدیریتی بتوان هویتش را تغییر داد، بلکه برساختی اجتماعی از اندیشمندان است. با این وصف، تغییری موثر است که #عزم_جامعه_دانشگاهی را به همراه داشته باشد و شکل گرفتن چنین عزمی برای تغییر، نیازمند حس نیاز، حس مسئولیت و گفتگوی عمیق و فعال پیرامون مسئله‌ی دانشگاه است.

🔸 در همین راستا، مرکز اندیشه‌ورزی و سیاست‌پژوهی #پاد در یک سال گذشته ناظر به تعمیق در زیربنای محتوایی، آسیب‌شناسی دقیق صحنه‌ی دانشگاه و ایده‌های رو به جلو برای آن، مطالعه‌ها و مصاحبه‌هایی در چند حوزهٔ تخصصی از مجموعه‌ی مسائل دانشگاه در دوران جدید داشته و به مرور نوشته‌ها و گزارش‌هایی از نتایج این بررسی‌ها منتشر خواهد شد. امید است که بتوانیم با همراهی خانواده‌ی دانشگاه، بستری برای گفتگوی عمیق‌تر و زمینه‌سازی برای تغییرات به نفع دانشگاه و کشور به وجود بیاوریم.

💡 با ما همراه باشید!

ℹ️ @Paad_ir
📌 شاید اساتید از اول اینطور نبودند...


🔸 برای شبیه‌ قبلی‌هاکردن هم یک راه معروف وجود دارد که در اکثر جاها هم همان تکرار می‌شود: «افرادت را برای ماندن در استرس بگذار.» زیرا این استرس باعث می‌شود دغدغه‌اش از تغییرات و انگیزه‌های داخل ذهنش تغییر کند به حفظ موقعت و موضعش. راستش را بخواهید در دانشگاه هم، خصوصا دانشگاه شریف، همین طرح اجرا می‌شود. چه برای دانشجویان و چه برای اساتید. از دانشجویان زیاد گفته شده، اما اساتید... شاید خیلی‌ها ندانند؛ استرسی که اساتید جوان در دانشگاه شریف تحمل می‌کنند شاید چندین برابر دانشجویان باشد.


🗒 متن کامل این یادداشت را در انتشارات ویرگول پاد مطالعه نمایید.
زمان مطالعه: ۶ دقیقه
👤 محمدطه علی‌نژاد، دانشجوی کارشناسی م. عمران دانشگاه شریف


ℹ️ @Paad_ir
📌 بیایید دانشگاه آمریکایی را بهتر بشناسیم!

📖 معرفی کتاب کاربردهای دانشگاه؛ نوشته‌ی کلارک کر

🔸 در سال ۱۹۶۳، کلارک کر که در آن دوران به عنوان دوازدهمین رئیس دانشگاه کالیفرنیا مشغول به فعالیت بوده؛ در سه مقاله از سلسله مقالات گادکین که در سه سخنرانی مهم در دانشگاه هاروارد ارائه شده به بیان دیدگاه های خود در مورد وضعیت #دانشگاه_آمریکایی در آن دوره و پیش‌بینی‌ها نسبت به آینده‌ی آن می‌پردازد. او معتقد بوده که دانشگاه نوین آمریکایی دیگر نه دانشگاه آکسفورد است و نه برلین، بلکه نوعی نهاد جدید در دنیا محسوب می‌شود و در آن مقطع که سال‌های پس از پایان جنگ جهانی دوم است، دانشگاه آمریکایی را در یک نقطه عطف تاریخی و در آستانه‌ی تحولات بنیادین در ماهیت و مأموریت‌های خود می­بیند؛ تحولاتی که بارقه‌هایی از آن در آن سال‌ها مشهود بوده و آینده‌ای متفاوت را پیش روی این نهاد قرار داده بوده است.
🔸 او در سال ۲۰۰۱ یعنی حدود چهل سال پس از ارائه‌ی آن مقالات، معتقد است بخش عمده‌ای از پیش‌بینی‌های او در آن دوران تحقق یافته، و در اوایل قرن ۲۱ مجددا دانشگاه را پس از حدود نیم قرن در آستانه‌ی موج دیگری از تحولات بنیادین می‌بیند که البته این بار به سختی می‌توان پیش‌بینی روشنی از آینده‌ی آن داشت.
🔸 از گردآوری این سلسله مقالات در کنار هم، آخرین ویرایشِ کتاب «کاربردهای دانشگاه» پدید آمده که در نوع خود کتابی بسیار جالب توجه برای شناخت دقیق دانشگاه آمریکایی و بطور کلی پدیده‌ی دانشگاه در #دوران_جدید است.


🗒 متن کامل این یادداشت را در انتشارات ویرگول پاد مطالعه نمایید.
زمان مطالعه: ۴ دقیقه
👤 امیرحسین کریمی، طلبه سطح عالی حوزه و فارغ‌التحصیل م.صنایع شریف


ℹ️ @Paad_ir
Forwarded from |خانش|
دفتر مطالعات راهبردی جنسیت و علم (خانش) با همکاری مشاور ریاست دانشگاه شریف در امور بانوان برگزار می‌کند:

همایش دانشگاه دوستدار خانواده، چرا و چگونه؟

▪️لزوم پرداختن به مساله‌ی خانواده و نسبت آن با دانشگاه چیست؟
▪️دانشگاه دوستدار خانواده در نگاه بومی چگونه تعریف می‌شود؟
▪️سابقه‌ی ایران و جهان در سیاست‌های خانواده‌دوستی دانشگاه چگونه است؟
▪️چالش‌های واقعی در دانشگاه دوستدار خانواده کدامند؟


🔸با ارائه‌ی خانم دکتر گیتی‌پسند، دکتری آموزش عالی و مدیر اندیشکده‌ی علم، فرهنگ و فناوری تداوم

🔸خانم دکتر رحمانی، مشاور وزیر سابق علوم در امور بانوان

🔸بیان تجربیات اساتید و دانشجویان

🔸همراه با میزگرد اساتید
و رونمایی از سایت شریف دوستدار خانواده

🗓چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت
ساعت ۱۴ الی ۱۷:۳۰
سالن دکتر ربیعی، دانشگاه شریف

ثبت نام رایگان در:
https://evnd.co/LE5D5

(برای هماهنگی حضور در دانشگاه حتما ثبت‌نام نمایید)

#همایش
#شریف_دوستدار_خانواده
#دانشگاه_دوستدار_خانواده

«دفتر مطالعات راهبردی جنسیت و علم»
@khanesh_uni
👍8
مرکز اندیشه‌ورزی و سیاست‌پژوهی پاد برگزار می‌کند:
💢 مدرسه بهاره؛ درآمدی بر ایده دانشگاه در اندیشه فیلسوفان غرب

🔸 سخنرانان ویژه:
👤 دکتر محمدجواد لاریجانی
رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی (IPM)
👤 دکتر احمد پاکتچی
نماینده‌ی دائم ایران در سازمان یونسکو

🔸 اساتید دوره:
👤 دکتر رضا ماحوزی
👤 دکتر حسین شهرستانی
👤 دکتر مرتضی روحانی
👤 دکتر محمدحسن نیلی
👤 دکتر سیدعلی متولی امامی
👤 دکتر محمدهادی محمودی

🔸 زمان:
📆 چهارشنبه ۳ و ۱۰ خرداد
ساعت ۱۳ الی ۱۸

🔸 محل برگزاری:
📍 دانشگاه صنعتی شریف، سالن کنفرانس مجتمع خدمات فناوری

🔸 هزینه ثبت نام: ۲۰۰ هزار تومان
❗️ در صورت شرکت در همه‌ی جلسات، نیمی از هزینه‌ی پرداختی به شما بازگردانده می‌شود.

جهت ثبت نام و شرکت در همایش تا پایان روز دوشنبه ۱ خرداد از طریق لینک زیر اقدام نمایید:
🔗 https://evnd.co/iqna5

💬 در صورتی که برای حضور در تمامی جلسات یا پرداخت هزینه مسئله‌ای دارید، با ما از طریق آیدی روابط عمومی مدرسه در ارتباط باشید:
@s_hajli

#مدرسه_بهاره
#ایده_دانشگاه
#فیلسوفان_غرب

ℹ️ @Paad_ir
👍13👎31
💢 مدرسه بهاره؛ درآمدی بر ایده دانشگاه در اندیشه فیلسوفان غرب

🔹 دانشگاه مانند بسیاری از پدیده‌های انسانی و اجتماعی دیگر دارای لایه‌های متعددی برای مطالعه و بررسی می‌باشد. لایه‌های رویین‌تر این پدیده به صورت مکرر مورد بحث و بررسی و مناقشه قرار می‌گیرد چرا که توجه اعتناکنندگان به فرایندها و نتایج عینی، که خیل عظیمی از صاحب‌منصبان و صاحب‌نظران را تشکیل می‌دهند، را به خود جلب می‌کند. اما لایه‌های زیرین‌تر نیازمند چشمانی رصدگر و اذهانی ژرف‌اندیش است که توانایی مشاهده‌ی اتصال بین کژی و راستی در صحنه‌های عینی با ایده‌آل‌ها و نظریه‌پردازی‌های بنیادین را دارند.

🔹 مرکز اندیشه‌ورزی و سیاست‌پژوهی پاد در تلاش برای دستیابی به اید‌ه‌ی ناب ایرانی اسلامی برای پدیده‌ی پرقدمت دانشگاه، هشیار است که نمی‌توان از طراحی‌ها و نظرپردازی‌های بزرگان اهل اندیشه غفلت نمود و انتظار خلق ایده‌ای نوین یا حتی فهم ایده‌ی زیربناییِ پدیده‌ی موجود را داشت. همین هشیاری ما را بر آن داشته تا توجه و تمرکز ویژه‌ای را به آراء و اندیشه‌ورزی‌های فلاسفه در رابطه با دانشگاه اختصاص دهیم.

🔹 در این مسیر به عنوان قدم اول، فیلسوفانی را مورد توجه قرار داده‌ایم که در غرب به پدیده‌ی دانشگاه پرداخته و در تکاپوی پیشنهاد طرحی بوده اند که بتوان به عنوان ایده‌ی دانشگاه مطرح کرد؛ طرحی که با پرداختن به اهداف، ماموریت‌ها، کارکردها، ارزش‌ها، ساختارهای سخت و نرم و هریک از دیگر ابعاد این پدیده تلاش می‌کند تا به صورتی جامع و مانع «دانشگاه» را تعریف کند.
و اینجا باید تاکید کنیم که به نظر می‌رسد این پویش‌های فلسفی در طول تاریخ دانشگاه اثرات کوچک و بزرگ و گاه بسیار سرنوشت‌سازی روی تحولات این پدیده در سطح جهانی داشته‌اند. دانشگاه در طول تاریخ پر فراز و نشیب خود گاه فیلسوفانی چون هومبلت، فیشته و شلایرماخر را به خود دیده که در تلاقی مقام اندیشه و اجرا، پدیدآورندگان الگوی دانشگاهی نوین می‌شوند و گاه تاثیر ایده‌های انتقادی و پیشنهادی فیلسوفانی چون کانت، هایدگر و وبر را بر خود چشیده است.

🔹 لذاست که #میز_مطالعات_نظری مرکز اندیشه ورزی و سیاست‌پژوهی پاد پس از بیش از یک سال مطالعه و بررسی آثار اندیشمندان و برخورد با پرسش‌های بنیادین در این زمینه بر آن شد تا در این #مدرسه_بهاره با دعوت از اساتید متخصص این حوزه هم گام جدیدی در این مسیر بردارد و هم علاقه‌مندان به این مباحث را به همراهی در این مسیر دعوت کند تا در کنار هم تلاش کنیم از پنجره‌ی آراء چندتن از همین فیلسوفان موثر و صاحب‌اندیشه در موضوع دانشگاه، درآمدی داشته باشیم بر #ایده_دانشگاه.

ℹ️ @paad_ir
👍7
#معرفی_اساتید
💢 مدرسه بهاره؛ درآمدی بر ایده دانشگاه در اندیشه فیلسوفان غرب

👤 دکتر محمدجواد لاریجانی
مدیر پژوهشگاه دانش های بنیادی (IPM)

جهت ثبت نام و شرکت در همایش تا پایان روز دوشنبه ۱ خرداد از طریق لینک زیر اقدام نمایید:
🔗 https://evnd.co/iqna5

ℹ️ @paad_ir
👍4
#معرفی_اساتید
💢 مدرسه بهاره؛ درآمدی بر ایده دانشگاه در اندیشه فیلسوفان غرب

👤 دکتر محمدحسن نیلی
دبیر شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی

جهت ثبت نام و شرکت در همایش تا پایان روز دوشنبه ۱ خرداد از طریق لینک زیر اقدام نمایید:
🔗 https://evnd.co/iqna5

ℹ️ @paad_ir
👍1
| پاد |
مرکز اندیشه‌ورزی و سیاست‌پژوهی پاد برگزار می‌کند: 💢 مدرسه بهاره؛ درآمدی بر ایده دانشگاه در اندیشه فیلسوفان غرب 🔸 سخنرانان ویژه: 👤 دکتر محمدجواد لاریجانی رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی (IPM) 👤 دکتر احمد پاکتچی نماینده‌ی دائم ایران در سازمان یونسکو 🔸 اساتید…
📣 مهلت ثبت‌نام در مدرسه بهاره؛ درآمدی بر ایده دانشگاه در اندیشه فیلسوفان غرب ۲۴ ساعت تمدید شد

🔸 سخنرانان ویژه و اساتید دوره:
👤 دکتر محمدجواد لاریجانی
👤 دکتر احمد پاکتچی
👤 دکتر رضا ماحوزی
👤 دکتر حسین شهرستانی
👤 دکتر مرتضی روحانی
👤 دکتر محمدحسن نیلی
👤 دکتر سیدعلی متولی امامی
👤 دکتر محمدهادی محمودی


جهت ثبت نام و شرکت در همایش نهایتا تا پایان روز سه‌شنبه ۲ خرداد از طریق لینک زیر اقدام نمایید:
🔗 https://evnd.co/iqna5

ℹ️ @Paad_ir
👍1
#معرفی_اساتید
💢 مدرسه بهاره؛ درآمدی بر ایده دانشگاه در اندیشه فیلسوفان غرب

👤 دکتر مرتضی روحانی
مدیر گروه غرب‌شناسی پژوهشکده فرهنگ و اندیشه اسلامی

جهت ثبت نام و شرکت در همایش نهایتا تا پایان روز سه‌شنبه ۲ خرداد از طریق لینک زیر اقدام نمایید:
🔗 https://evnd.co/iqna5

ℹ️ @paad_ir
👍1👎1
#معرفی_اساتید
💢 مدرسه بهاره؛ درآمدی بر ایده دانشگاه در اندیشه فیلسوفان غرب

👤 دکتر رضا ماحوزی
دانشیار فلسفه موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی

جهت ثبت نام و شرکت در همایش نهایتا تا پایان روز سه‌شنبه ۲ خرداد از طریق لینک زیر اقدام نمایید:
🔗 https://evnd.co/iqna5

ℹ️ @paad_ir
👍1
#معرفی_اساتید
💢 مدرسه بهاره؛ درآمدی بر ایده دانشگاه در اندیشه فیلسوفان غرب

👤 دکتر حسین شهرستانی
معاون پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی

جهت ثبت نام و شرکت در همایش نهایتا تا پایان روز سه‌شنبه ۲ خرداد از طریق لینک زیر اقدام نمایید:
🔗 https://evnd.co/iqna5

ℹ️ @paad_ir
👍1
#معرفی_اساتید
💢 مدرسه بهاره؛ درآمدی بر ایده دانشگاه در اندیشه فیلسوفان غرب

👤 دکتر محمدهادی محمودی
مدیرگروه انقلاب اسلامی مرکز پژوهش‌های مجلس

جهت ثبت نام و شرکت در همایش نهایتا تا پایان روز سه‌شنبه ۲ خرداد از طریق لینک زیر اقدام نمایید:
🔗 https://evnd.co/iqna5

ℹ️ @paad_ir
👍1
#معرفی_اساتید
💢 مدرسه بهاره؛ درآمدی بر ایده دانشگاه در اندیشه فیلسوفان غرب

👤 دکتر سیدعلی متولی امامی
مسئول گروه مطالعات نهاد علم موسسه علم‌وسیاست اشراق

جهت ثبت نام و شرکت در همایش نهایتا تا پایان روز سه‌شنبه ۲ خرداد از طریق لینک زیر اقدام نمایید:
🔗 https://evnd.co/iqna5

ℹ️ @paad_ir
👍2
📣 اطلاعیه
به دلیل استقبال ویژه‌ی مخاطبین و ثبت‌نام بیش از ظرفیت، محل برگزاری رویداد تغییر کرد!

🔰 روز اول مدرسه بهاره؛ درآمدی بر ایده دانشگاه در اندیشه فیلسوفان غرب
📆 چهارشنبه ۳ خرداد
ساعت ۱۳ الی ۱۸
📍 دانشگاه صنعتی شریف، سالن شورای دانشکده مکانیک

جهت ثبت‌نام و شرکت در همایش نهایتا تا پایان روز سه شنبه ۲ خرداد از طریق لینک زیر اقدام نمایید‌:
https://evnd.co/iqna5

ℹ️ @paad_ir
🔥8
#معرفی_اساتید
💢 مدرسه بهاره؛ درآمدی بر ایده دانشگاه در اندیشه فیلسوفان غرب

👤 دکتر احمد پاکتچی
نماینده دائم ایران در سازمان یونسکو

جهت ثبت نام و شرکت در همایش نهایتا تا پایان روز سه‌شنبه ۲ خرداد از طریق لینک زیر اقدام نمایید:
🔗 https://evnd.co/iqna5

ℹ️ @paad_ir
🔥5
#گزارش_زنده

💢 مدرسه بهاره؛ درآمدی بر ایده دانشگاه در اندیشه فیلسوفان غرب

🔻 روز اول نشست‌ها | ۳ خرداد ۱۴۰۲ | ارائه‌ی مقدماتی

🌀 امیرحسین کریمی، دبیر علمی رویداد:
اگر ایده‌ای برای دانشگاه نداشته باشیم، مجموعه‌ای خواهیم داشت که در آن هیچ چیزی زائد نیست و در عین حال هیچ چیز هم ضروری نیست!

#ایده_دانشگاه

ℹ️ @paad_ir
👍4
2025/07/12 19:50:48
Back to Top
HTML Embed Code: