Telegram Web
درهم‌تنیدگی تبعیض‌ها چگونه بر اشتغال زنان تاثیر می‌گذارد؟

وقتی حرف اشتغال و مدیریت زنان به میان می‌آید، در بسیاری موارد تنها به تجربه‌های گروه‌های محدودی از زنان توجه می‌شود. اما برای یک دیدگاه جامع باید به عمق موانع ساختاری بی‌شماری که مانع اشتغال و رشد حرفه‌ای همه زنان، به‌ویژه زنان گروه‌های به حاشیه رانده شده‌ می‌شود، توجه کرد.

این‌جاست که مفهوم در هم‌تنیدگی یا تقاطع intersectionality مطرح می‌شود. تلاش برای فهم درهم‌تنیدگی تبعیض‌ها و تعهد به رفع انواع تبعیض‌ها علیه زنان، به شکلی که همه زنان از فرصت‌های برابر در اجتماع، اقتصاد و سیاست برخوردار باشند، امری ضروری برای دستیابی به برابری جنسیتی است.

در مطلب جدید مدرسه پرتو، پس از مرور تاریخچه استفاده از اصطلاح «درهم‌تنیدگی»، مواردی از ارتباط درهم‌تنیدگی تبعیض‌ها و اشتغال زنان را بررسی می‌کنیم.

لینک مقاله در وبسایت مدرسه پرتو

@Parto_School
💻 آخرین فرصت ثبت نام در وبینار سه روزه آنلاین و رایگان «اصول مذاکره موفق؛ ویژگی‌ها و چالش‌های زنان»

🤝 اگر فعال اجتماعی و اقتصادی هستید، حتما در طول فعالیت خود به اشکال گوناگون مذاکره با افراد و گروه‌ها را تجربه کرده‌اید. تقویت مهارت مذاکره، علاوه بر کمک به توسعه فردی و حرفه‌ای، برای افزایش اثربخشی فعالیت‌های اجتماعی ضروری است. یکی از عوامل تاثیرگذار بر هنر مذاکره، بالا بردن شناخت از نقش تفاوت‌های جنسیتی در مذاکره است. در عین حال، اگر دغدغه بهبود اشتغال زنان را دارید، می‌دانید که مهارت مذاکره هم به تقویت حضور زنان در بازار کار کمک می‌کند و هم ابزاری در دست شاغلین و فعالانی است که دغدغه برابری جنسیتی را دارند.

👥 از شما دعوت می‌کنیم در این برنامه آموزشی سه جلسه‌ای شرکت کنید تا همراه با هم بیشتر درباره هنر مذاکره بیاموزیم.

🔆 در سه روز وبینار مطالب مختلفی درباره اصول مذاکره موفق، انواع مذاکره و ملاحظات جنسیتی مرتبط با مهارت مذاکره بررسی و ایده‌هایی برای ارتقا عملکرد ارائه خواهد شد.

زمان: ۲۱، ۲۲، ۲۳ خرداد – ۸ تا ۹:۳۰ شب

اطلاعات و نکات مربوط به نحوه شرکت در جلسات آنلاین، از طریق ایمیلی که در فرم ثبت نام وارد می‌کنید برایتان ارسال خواهد شد.

🔗 لینک ثبت نام

@Parto_School
زنان کارگر مهاجر

زنان کارگر مهاجر در کنوانسیون‌ها و توصیه‌نامه‌های مربوط به حقوق زنان و سازمان جهانی کار به عنوان گروهی با نیازها و شرایط خاص مورد توجه قرار می‌گیرند. این توجه به دلیل تفاوت‌های جنسیتی در فرآیند مهاجرت و مشکلاتی مانند تبعیض در بازار کار، خشونت جنسی و جنسیتی، استثمار و عدم دسترسی به حمایت‌های قانونی و اجتماعی است. با برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری مناسب، می‌توان شرایط کاری و اجتماعی بهتری را برای این زنان فراهم کرد تا بتوانند نقش موثرتری در جوامع میزبان و کشورهای مبدا خود ایفا کنند.

لینک مقاله در وبسایت مدرسه پرتو

@Parto_School
💻 وبینار سه روزه «توانمندسازی زنان در سازمان‌ها: از عوامل نهادی تا ابتکارات فردی»

🔆 توانمندسازی زنان در سازمان‌ها به بهبود حقوق اقتصادی و برابری در بازار کار کمک می‌کند. این اقدام نه تنها فرصت‌های برابر برای زنان و مردان در استخدام و پیشرفت حرفه‌ای را فراهم می‌کند، بلکه مشارکت، نوآوری و بهره‌وری را در سازمان‌ها افزایش می‌دهد. برابری جنسیتی همچنین به افزایش رضایت کارکنان و ارتقای فرهنگ سازمانی منجر شده و به حفظ اعتبار و موفقیت بیشتر سازمان‌ها کمک می‌کند.

💬 در وبینار «توانمندسازی زنان در سازمان‌ها: از عوامل نهادی تا ابتکارات فردی» در سه جلسه کاربردی، به بررسی نقش نهادهای رسمی و غیررسمی در افزایش مشارکت اقتصادی زنان در بازار کار، راه‌های تحول و ارتقای فرهنگ سازمانی و تقویت توان زنان برای مطالبه حقوق در محیط کار خواهیم پرداخت.

🔹 جلسه اول: نقش عوامل نهادی و محیط کلان در مشارکت اقتصادی زنان
🔹🔹 جلسه دوم: فرهنگ سازمانی و تبعیض جنسیتی
🔹🔹🔹 جلسه سوم: نقش توسعه و ابتکارات فردی در تحول به نفع برابری


زمان: ۲۰، ۲۱، ۲۲ شهریور – ۸:۳۰ تا ۱۰ شب

اطلاعات و نکات مربوط به نحوه شرکت در جلسات آنلاین، از طریق ایمیلی که در فرم ثبت نام وارد می‌کنید برایتان ارسال خواهد شد.

🔗 لینک ثبت نام

🙏🏽 لطفا به دیگر علاقمندان هم اطلاع دهید.

@Parto_School
2025/02/04 14:32:13
Back to Top
HTML Embed Code: