Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
9655 - Telegram Web
Telegram Web
‏از میان گزینه‌های کابینه ترامپ هومن، لی و ویوک به همراه ونس از سخنرانان کنفرانس محافظه‌کاری ملی بودند.
والتز مشاور امنیت‌ملی مانند گرنل از اعضای بنیاد نیکسون است.
سناتور روبیو مواضع سختی علیه ج.ا دارد.
افراد فوق همگی مخالف مذاکره با رژیمند و دید مثبتی به آلرتانیو ملی دارند.

@PatriotLGBT | X ggehhry2
اولین عکس از مجتبی امانی سفیر رژیم در بیروت بعد عملیات ‎پیجر:

به یاد بچه‌هایی که برای ایران چشم دادند ✌️
#مهسا_امینی
@PatriotLGBT
سرکوب همجنسگرایان در روسیه ادامه دارد.

@PatriotLGBT
فوری

بابک پاک‌نیا، وکیل دادگستری، خبر داد که در پرونده اکباتان حکم به قصاص نفس برای بچه های اکباتان صادر شد.

@PatriotLGBT
*سعید جلیلی واقعاً در تاریخ ایران تکرار نشدنیست. مردی که یک‌تنه قاجار رو تو خسارت زدن به ایران روسفید کرده!*

*حاضر به مناظره نیست و حاضر به محاکمه هم نیست*

*حدود ۱۴٫۵ میلیارد دلار جریمه قراداد کرسنت تا کنون است و تا الان دو ساختمان بزرگ شرکت نفت ایران مصادره شده احتمالا رقم خسارت و جریمه به ٣٨ میلیارد دلار برسه زیان باور نکردنی به ملت بخاطر جلوگیری کردن از اجرای قرارداد کرسنت این انسان تند رو که کسی نمی‌فهمه چی میگه به توهم ارزان فروشی در قرارداد کرسنت مانع از اجرای آن شد بدون اینکه به عواقب حقوقی این کار توجهی داشته باشد وقتی به او گفتند محکوم می‌شویم مرتب میگفت غلط می‌کنند حقمان را با قدرت میگیریم الان بجای گرفتن حق ایران را ورشکست کرد*

*حدود ۲ میلیارد دلار بدهی و جریمه دیرکرد قرارداد واردات گاز از ترکمنستان بخاطر تحریم های کمرشکن دوره جلیلی  و نبود منابع*

*حدود ۲ میلیارد دلار جریمه قراداد صادرات گاز به ترکیه به دلیل کارشکنی تیم جلیلی و تحریم های زمان او*

*حدود ۲ میلیارد دلار خسارت ناتوانی در صادرات گاز به عمان به دلیل تحریم های بی سابقه زمان سعید جلیلی و سیاست مقابله با دنیا توسط همفکران او*

*حدود ۷ میلیارد دلار خسارت عدم اجرای قرارداد صادرات گاز به کویت به دلیل سیاست های دنیا ستیز و تحریم های زمان او و ناتوانی دولت در اجرای قرارداد*

*سالانه ۸ میلیارد دلار خسارت لغو قرارداد خط لوله صلح از پاکستان و هند به دلیلی ناتوانی دولت ها و تحریم‌های وضع شده زمان او*

*خسارت ۴۰ میلیارد دلاری سعید جلیلی و یارانش به کشور با عدم توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی! به دلیل تحریم های سنگین زمان او*

*خسارات نجومی بخاطر توقف روند پالایشگاه سازی در کشور! به دلیل تحریم های بی سابقه زمان او*

و....

*از کرسنت گرفته تا ماجرای دزدی بابک زنجانی ، تا دریافت پول‌های سنگین برای انتخابات از منابع دولتی و بکارگیری کل استانداران و فرمانداران و بخشداران و دهداران و کل کمیته امداد و منابع دولتی و تقلب های سنگین انتخاباتی؛  اسم سعید جلیلی پرحاشیه دیده میشه اما همچنان با وقاحت طلبکار هم هست و با فرار به جلو تمام جنایاتش را پای دیگران می اندازد !!*

*این موجود قراره تا کجا ادامه بده حالا هم تلاش فرقه خطرناک جلیلی برای رهبری آینده آیت الله میرباقری در ایران پدر معنوی آنهاست کسی که مثنوی مولوی را نجس و تحصیل دختران را حرام می‌داند او معتقد است صدها ایران فدای اسلام و برای ظهور مهدی موعود باید ایران فدا شود و نظام دنیا از اول ساخته شود صدا و سیمای دست جلیلی در چند روز گذشته در حال مطرح کردن میرباقری است هشداری جدی به همه ملت ایران.


@PatriotLGBT
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ملت بزرگ ایران،

تحولات جهانی و منطقه‌ای، فرصت تازه‌ای را برای بازپس‌گیری و نجات ایران عزیزمان پیش روی ما قرار داده است. امروز، جمهوری اسلامی از هر زمان دیگری ضعیف‌تر، و در مواجهه با بحران‌ها، درمانده‌تر است. در این میان، بزرگ‌ترین نقطهٔ ضعف این رژیم، نداشتن مشروعیت و مقبولیت مردمی است.

ایران ما سرشار از منابع طبیعی و ثروت انسانی است، و مردمش هرگز نباید دغدغهٔ آب و نان، دارو و درمان، و سوخت و برق را در گرما و سرما داشته باشند؛ به ریال دستمزد بگیرند، اما با دلار ۷۰هزارتومانی و گرانی افسارگسیخته، به سختی روزگار بگذرانند. مشکلات روزافزونی که شما با آن مواجه هستید، ناشی از بی‌کفایتی و فسادی‌ست که با تار و پود این رژیم، گره خورده است. جمهوری اسلامی، اساسا، اراده و توان ادارهٔ کشور و تامین ابتدایی‌ترین نیازهای مردم را ندارد.

آنها که به ملت ایران، وعدهٔ آب و برق مجانی می‌دادند، سرزمین ثروتمند ما را خشک کردند و به عصر تاریکی بازگرداندند: چشم‌انداز تمدن بزرگ ما را با وحشتی بزرگ، جایگزین کردند.

اما اکنون، در این دورهٔ حساس، در این فرصت نو، دو راه پیش روی ماست: یا نظاره‌گر و منتظر باشیم تا شاید دیگران، تغییرات دلخواه خود را برای ما رقم بزنند؛ یا اینکه با عزم و ارادهٔ ملی، خود، موتور محرک تغییر باشیم؛ و خواست ملتِ ایران را در میهن‌مان، و در اتاق‌های فکر و دالان‌های قدرت در سراسر جهان، به کرسی بنشانیم. انتخاب من، بدون تردید، گزینهٔ دوم است.

من بنا به خواست شما، آمادگی خود را برای هدایت این تغییر، و رهبری دوران گذار اعلام کرده‌ام. توان من ناشی از قدرت شماست. نیرویی را که از تداوم مبارزه و اعتراضات حق‌طلبانه‌تان می‌گیرم، در مسیر استقرار دولتی ملی، و جلب حمایت حداکثری جهانی برای تحقق آن، به کار می‌بندم.

اینک، زمان انتخاب است. بیاییم با عزمی راسخ، به سوی آینده‌ای روشن، آزاد، مرفه و آباد حرکت کنیم.

پاینده ایران

@OfficialRezaPahlavi
آخوند، برق، توالت!!!

@PatriotLGBT
بزرگترین قرارداد جهان در زمان شاه در ایران امضا شد.
صادرات گاز به اروپا.
با انقلاب 57 این قرارداد مسکوت شده و روسیه جایگزین ایران شد.
این انقلاب از همه جهت به نفع روسیه بوده است.
👑
#با_پهلوی_به_خوشبختی_سلام_کن
#درود_بر_پهلوی_سلام_بر_خوشبختی
@KFP_IrShah
بزرگترین قرارداد جهان در زمان شاه در ایران امضا شد.
صادرات گاز به اروپا.
با انقلاب 57 این قرارداد مسکوت شده و روسیه جایگزین ایران شد.
این انقلاب از همه جهت به نفع روسیه بوده است.
👑
#با_پهلوی_به_خوشبختی_سلام_کن
#درود_بر_پهلوی_سلام_بر_خوشبختی
@KFP_IrShah
بزرگترین قرارداد جهان در زمان شاه در ایران امضا شد.
صادرات گاز به اروپا.
با انقلاب 57 این قرارداد مسکوت شده و روسیه جایگزین ایران شد.
این انقلاب از همه جهت به نفع روسیه بوده است.
👑
#با_پهلوی_به_خوشبختی_سلام_کن
#درود_بر_پهلوی_سلام_بر_خوشبختی
@KFP_IrShah
🇷🇺 ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه روز سه‌شنبه ۱۹ نوامبر (۲۹ آبان ۱۴۰۳) فرمانی را به امضا رساند که به موجب آن، مسکو از این پس اجازه خواهد داشت تا علیه «یک کشور غیرهسته‌ای» به شرط اینکه آن کشور از حمایت قدرت‌های هسته‌ای برخوردار شده باشد، از تسلیحات هسته‌ای خود استفاده کند.

@PatriotLGBT
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
‏فرانسوی‌‌ها از سلیس فرانسوی صحبت کردن شاهنشاه متعجب هستند؛
بعد یارو ۵۷ ای شاهنشاه آریامهر رو با آخوند مقایسه میکنه!
تفو بر تو ای چرخ گردان تفو

#ReturnTheSHAHofIran

@PatriotLGBT
 
🔻برنامه هسته‌ای تهران در دوره انتقال قدرت در واشنگتن
 
طی ۱۰ هفته آینده، احتمالا نهادهای تصمیم‌گیر در جمهوری اسلامی، درگیر انتخاب‌های‌ راهبردی سختی در ارتباط با برنامه هسته‌ای خواهند شد. از جمله، انتخاب اینکه آیا باید در زمان باقی مانده تا استقرار دولت دونالد ترامپ، این برنامه را -در حد ممکن- به نقطه بی‌بازگشت نزدیک کنندیا نه؟
 
با توجه به خاستگاه فکری جریان‌های حکومتی رقیب در ایران، قابل تصور است که در سطح نظام، در همین ارتباط دو دیدگاه مشخص وجود داشته باشد:
 
۱- «توسعه حداکثری» برنامه هسته‌ای؛ برای رسیدن به نقطه‌ای که بتوان از آن، به مثابه ابزاری بازدارنده در مقابل دولت بعدی آمریکا -یا حتی به عنوان اهرمی برای چانه‌زنی احتمالی با واشنگتن- استفاده کرد.
 
۲- «احتیاط حداکثری» در پرونده هسته‌ای؛ برای پرهیز از درگیری حداکثری با دولت ترامپ -مشخصا برای پرهیز از واکنش بی‌سابقه‌اسرائیل که ممکن است واشنگتن را هم، در ابعادی غیرمنتظره درگیر کند.
 
پیش‌بینی اینکه حامیان کدام یک از دو رویکرد، بخت بیشتری برای به پیش‌بردن حرف خود خواهند داشت، به‌آسانی ممکن نیست. حتی نمی‌توان مطمئن بود که رهبر جمهوری اسلامی ایران، لزوما مسئولیت «تعیین تکلیف» مباحثاتی از این جنس را خواهد پذیرفت یا نه.
 
ولی با در نظر گرفتن محورهای آشنای اختلاف نظر حکومتی در موضوع هسته‌ای، تصور آنکه در دو ماه و نیم آینده، حلقه‌های تصمیم‌گیر نظام درگیر چنین بحث‌هایی نشوند، دشوار به نظر می‌رسد.
 
X حسین باستانی

@PatriotLGBT
از سال ۸۰ تا الان با ۵۰ هزار تومان میشه چقدر گوشت خرید؟

🐑 از یک بره کامل رسیدیم به 65 گرم

@PatriotLGBT
2024/12/26 17:13:22
Back to Top
HTML Embed Code: