Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
2585 - Telegram Web
Telegram Web
✔️شکستن رکوردهای فروش و شکوفایی در پتروشیمی فن‌آوران

درآمد تجمیعی این شرکت نیز رشد ۲۵ درصدی در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته داشته و به سطح ۴ هزار و ۸۳۳ میلیاردتومانی رسیده است که یک دستاورد قابل توجه در صنعت متانول کشور است.

گزارش ۵ ماهه پتروشیمی فن‌آوران با نماد «شفن» در بازار سرمایه نشان می‌دهد این شرکت با جهشی خیره‌کننده در فروش محصولات، به شکوفایی و روزهای خوش برای سهامداران رسیده است.

#شفن

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️شکستن رکوردهای فروش و شکوفایی در پتروشیمی فن‌آوران درآمد تجمیعی این شرکت نیز رشد ۲۵ درصدی در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته داشته و به سطح ۴ هزار و ۸۳۳ میلیاردتومانی رسیده است که یک دستاورد قابل توجه در صنعت متانول کشور است. گزارش ۵ ماهه پتروشیمی فن‌آوران…
•این شرکت با پشت سر گذاشتن رکورد های درخشان پیشین خود موفق شده است در ماه گذشته به درآمدی معادل یک هزار و دویست و چهل و نه میلیارد تومان (۱.۲۴۹ میلیارد تومان) دست یابد که این رقم نشان از رشد چشمگیر ۶۰ درصدی نسبت به ماه قبل و افزایش ۷۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.

•طی این مدت درآمد تجمیعی این شرکت نیز رشد ۲۵ درصدی در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته داشته و به سطح ۴ هزار و ۸۳۳ میلیاردتومانی رسیده است که یک دستاورد قابل توجه در صنعت متانول کشور است.

متانول صادراتی؛ ستاره درخشان فروش
•در این میان، متانول صادراتی با کسب درآمدی بالغ بر ۸۰۸ میلیارد تومان، سهم قابل توجهی از کل درآمد شرکت را به خود اختصاص داده است. این رقم نشان می‌دهد که شفن توانسته است جایگاه خود را در بازارهای جهانی متانول بیش از پیش تقویت کند.

سایر محصولات نیز درخشیدند
•علاوه بر متانول صادراتی، سایر محصولات پتروشیمی فن آوران نیز عملکرد قابل قبولی از خود نشان دادند. متانول داخلی با کسب درآمدی بیش از ۲۲۵ میلیارد تومان، در جایگاه دوم پرفروش‌ترین محصولات قرار گرفت. همچنین، اسید استیک داخلی و صادراتی، منوکسید کربن و محصولات فرعی نیز سهم قابل توجهی در درآمد شرکت داشتند.

دستاوردی بزرگ برای اقتصاد کشور
•این دستاورد بزرگ، نه تنها برای شرکت پتروشیمی فن‌آوران بلکه برای صنعت پتروشیمی کشور و اقتصاد ملی حائز اهمیت است. رشد چشمگیر فروش محصولات، نشان از افزایش توان تولید و بهره‌وری صنعت پتروشیمی دارد که می‌تواند به اقتصاد کشور کمک کند.
البته، تمرکز بر صادرات محصولات و حضور قدرتمند در بازارهای جهانی و کسب بازارهای جدید در کشورهای همسایه، بهبود فرآیندهای تولید و کاهش هزینه‌ها، تولید طیف محصولات با کیفیت بالا، مدیریت هوشمندانه و اتخاذ تصمیمات صحیح و استراتژی‌های بلندمدت را می‌توان از جمله عوامل این دستاورد و موفقیت‌های متوالی و مستمر در شرکت پتروشیمی فن‌آوران دانست.

۱۵ شهریور ۱۴۰۳

@Petroplus_ir
✔️پیشتازی فروش در پتروشیمی مارون

پتروشيمي مارون در مردادماه، فروش ۴.٨ هزار ميليارد تومان را گزارش كرد که رشد به ترتیب ١١ درصد و ٣٠ درصد نسبت به ماه گذشته و میانگین ۴ ماه قبل داشته است.

پتروشيمي مارون درحالي مردادماه را پشت سر گذاشت كه با رشد ١١۴ درصد فروش در دوره ۵ ماهه نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۵۴ درصد كل فروش سال گذشته را در اين مدت پوشش داده و پيش بيني مي شود درآمدهاي عملياتي اين شركت جهش ٣٠ درصدي را تا پايان سال تجربه كند.

شركت پتروشيمي مارون بعنوان يكي از اصلي ترين توليدكنندگان پروپیلن و انواع پلی اتیلن و مونو اتیلن گلایکول، گزارش قابل توجهي از آمار توليد و فروش را در ۵ ماهه ابتدايي سال جاري در سامانه كدال منتشر كرده است كه تحليل و بررسي آماري اين گزارش خالي از لطف نخواهد بود.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️پیشتازی فروش در پتروشیمی مارون پتروشيمي مارون در مردادماه، فروش ۴.٨ هزار ميليارد تومان را گزارش كرد که رشد به ترتیب ١١ درصد و ٣٠ درصد نسبت به ماه گذشته و میانگین ۴ ماه قبل داشته است. پتروشيمي مارون درحالي مردادماه را پشت سر گذاشت كه با رشد ١١۴ درصد فروش…
•بررسي و مقايسه آمار فروش مارون
مطابق با آمار توليد و فروش منتشر شده در سامانه كدال، شركت پتروشيمي مارون در مردادماه، فروش ۴.٨ هزار ميليارد تومان را گزارش كرد که رشد به ترتیب ١١ درصد و ٣٠ درصد نسبت به ماه گذشته و میانگین ۴ ماه قبل داشته است. همچنین فروش تجمعی شرکت تا مرداد به ١٩.۵ هزار ميليارد تومان رسید که ١١۴ درصد بیشتر از دوره مشابه سال قبل است.

•پيشي گرفتن از بودجه با رشد فروش
گفتني است شركت در سال گذشته بالغ بر ٣۶.٨ هزار ميليارد تومان درآمد عملياتي را به ثبت رسانده كه مجموع مبالغ فروش شركت در ۵ ماهه ابتدايي سال جاري كه عددي برابر با ١٩.۵هزار ميليارد تومان حكايت از آن دارد كه مارون در اين 5 ماهه 54 درصد از كل فروش سال گذشته را پوشش داده كه ركورد بسيار قابل توجهي در ميان ساير رقباي اين بخش از صنعت به شمار مي آيد.

 فروش صادراتي هم در مارون از صعود جا نماند
•شرکت در مرداد ماه، ۴٢١میلیارد تومان منو اتیلن گلایکول صادراتی فروخته که نرخ آن با رشد ٢.٩ درصد نسبت به ماه قبل همراه بوده است. صادرات شرکت را پلی اتیلن سنگین و منو اتیلن و دی اتیلن گلایکول تشکیل میدهند که در این ماه ٣١ درصد از فروش کل را شامل شده است.
 رشد بازده مورد انتظار در مارون چگونه رقم خواهد خورد؟

•گفتني است در شرکت پتروشیمی مارون حدود ۷۳ درصد حجم فروش شامل فروش در بازار داخلی و مابقی صادراتی است که به لحاظ ریالی نیز، ۶۶ درصد فروش داخلی و ۳۴ درصد فروش صادراتی را شامل می‌شود. از اين رو به دليل تورم انتظاري در حوزه افزايش نرخ ارز، به نظر مي رسد مارون در سال جاري رشد ٢٠ درصدي را در مقادير EPS , DPS براي سهامدارانش به ارمغان آورد.
البته قابل ذكر است كه در حال حاضر P/S شركت برابر با ٣.٢ است كه رقم بسيار جذابي در حوزه تحليل EPS فوروارد براي سال 1402 محسوب مي شود.

•از سوي ديگر به جهت استراتژي هاي مدرن مديريتي اعمال شده در اين شركت از جمله پياده سازي روش هاي نوين توليد و همچنين به روزرساني دانش مديران مياني با فناوري هاي روز دنيا، مي توان انتظار داشت كه درآمدهاي عملياتي مارون با رشد ٣۵ درصدي در پايان سال جاري به رقم ۴٨ هزار ميليارد تومان افزايش يابد.

@Petroplus_ir
افزایش ۴۷ درصدی درآمد و ۱۵ درصدی تولید در پتروشیمی امیرکبیر

طبق گزارش سامانه کدال، درآمد پتروشیمی امیرکبیر در پنج ماهه نخست ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه افزایشی ۴۷ درصدی را نشان می دهد.
در ادامه روند صعودی افزایش تولید این شرکت در سال جاری، میزان تولید انواع پلیمر از میزان ۲۶۹ هزار تن در پنج ماهه نخست سال گذشته به بیش از ۳۱۲ هزار تن در پنج ماهه نخست امسال رسیده است که ۱۵ درصد افزایش داشته است. 

@Petroplus_ir
پترو پلاس
افزایش ۴۷ درصدی درآمد و ۱۵ درصدی تولید در پتروشیمی امیرکبیر طبق گزارش سامانه کدال، درآمد پتروشیمی امیرکبیر در پنج ماهه نخست ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه افزایشی ۴۷ درصدی را نشان می دهد. در ادامه روند صعودی افزایش تولید این شرکت در سال جاری، میزان تولید انواع پلیمر…
•دکتر سعید صادقی با اشاره به تحقق شعار سال در این مجموعه گفت: مفتخریم که در سال جهش تولید و در لبیک به منویات مقام معظم رهبری، علی‌رغم وجود مشکل تامین خوراک، تولیدات پلیمری خود را در پنج ماهه نخست امسال بیش از ۱۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش دهیم. 
 
•مدیرعامل پتروشیمی امیرکبیر در ادامه از افزایش درآمد مرداد ماه خبر داد و افزود: با وجود شرایط نامساعد جوی و گرمای بسیار شدید در مردادماه، توانستیم با ۲۹ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲، به درآمد ۳/۳ هزارمیلیارد تومانی دست یابیم. 
 
•صادقی با تاکید بر ادامه روند موجود تصریح کرد: امیدواریم با اقدامات صورت گرفته در خصوص افزایش بهره‌وری در زنجیره تولید تا فروش محصولات و همچنین به ثمر نشستن طرح‌های زیربنایی در حوزه های بالادستی در خصوص تامین خوراک پایدار، شاهد سربلندی هرچه بیشتر در مجموعه امیرکبیر باشیم.

@Petroplus_ir
افت سودآوري با بكارگيري استراتژي نادرست فروش در «كرمانشا»

یکی از عواملی که موجب شده است تا فروش مبلغی شرکت با چالش مواجه شود فروش اوره به وزارت کشاورزی با نرخ مصوب بوده است. به طوری که نرخ اوره حمایتی در نیمه اولی سال گذشته نصف قیمت بازار آزاد این محصول بوده است.

پتروشيمی کرمانشاه سومین واحد تولید کننده اوره و آمونیاک در کشور است. این واحد پتروشیمی با ظرفیت اسمی تولید 396 هزار تن آمونیاک و 686 هزار تن اوره مشغول فعالیت می باشد. 

صادراتي كه به نفع كرمانشا نيست
طبق گزارشات منتشر شده بر روي سايت كدال، حدود 60 درصد از مقدار فروش اوره اين شركت مربوط به صادرات است که عمدتا به به مقصد آمریکای جنوبی است. بخش قابل توجهی از صادرات به دلیل وجود تحریم های سیستم های بانکی به صورت تهاتر با کالاهای دیگر انجام می شود. گفتنی است که حدود 30 درصد از کل فروش نیز به عرضه به وزارت جهاد کشاورزی تحت عنوان اوره حمایتی و با نرخ های تعیین شده اختصاص مي يابد و 10 درصد باقی مانده نیز در بازار های داخلی (بورس کالا) به فروش می رسد. 

@Petroplus_ir
پترو پلاس
افت سودآوري با بكارگيري استراتژي نادرست فروش در «كرمانشا» یکی از عواملی که موجب شده است تا فروش مبلغی شرکت با چالش مواجه شود فروش اوره به وزارت کشاورزی با نرخ مصوب بوده است. به طوری که نرخ اوره حمایتی در نیمه اولی سال گذشته نصف قیمت بازار آزاد این محصول بوده…
•«كرمانشا» بسيار آسيب پذير از نرخ گاز
بخش اصلی بهای تمام شده «کرمانشا»را مواد مستقیم مصرفی که گاز طبیعی می باشد، تشکیل می دهد. موضوع قابل توجه در این صنعت بخش سوخت در آیتم سربار می باشد. از آنجایی که حدود نیمی از گاز دریافتی توسط پتروشیمی های اوره ساز برای سوخت و تولید انرژی در انجام فرآیند مورد استفاده قرار می گیرد، سربار در صورت های مالی به شدت متورم می باشد. كه البته نرخ محاسباتی برای گاز مورد استفاده شده به عنوان سوخت در سال های اخیر، با افزایش قابل توجهی همراه شده است.

افت قابل توجه مبلغ فروش در «كرمانشا»
•با نگاهی به صورت سود و زیان شرکت نیز موضوعی که به وضوح مشخص است عدم رشد مبلغ فروش (درآمد) شرکت در سال 1402 نسبت به سال 1401 است. یعنی با وجود افزايش نرخ خوراك گاز، مبلغ فروش «كرمانشا» نه تنها رشد نکرده بلکه با افت نسبی رو به رو شده است. 

فاكتور اصلي كاهش 15 درصدي حاشيه سود «كرمانشا»
•عدم افزایش درآمد شرکت در کنار رشد دوره ای بهای تمام شده موجب شده تا حاشیه سود ناخالص شرکت در سال گذشته (1402) نسبت به سال ماقبل خود کاهش 15 درصدی داشته باشد. با توجه به گزارش سه ماهه ابتدایی سال جاری، به نظر می رسد این روند نزولی مستمر بوده و در بهار این شاخص با افت 5 درصدی به 48 درصد تقلیل یافته است.

•یکی از عواملی که موجب شده است تا فروش مبلغی شرکت با چالش مواجه شود فروش اوره به وزارت کشاورزی با نرخ مصوب بوده است. به طوری که نرخ اوره حمایتی در نیمه اولی سال گذشته نصف قیمت بازار آزاد این محصول بوده است. اثر مخرب این موضوع تا حدی است که نرخ فروش اوره صادراتی و به طور کل آزاد در سال گذشته با افزایش نسبی همراه بوده است و نتواسته کمبود درآمد را در این سال مالی پوشش دهد. در نیمه سال نیز پس از افزایش نرخ اوره کشاورزی این نرخ به 75 درصد نرخ واقعی رسید. تمامی این مسائل در کنار رشد نرخ گاز خوراک و سوخت می باشد که به وضوح خود را در روند صعودی بهای تمام شده نشان می دهد.

•گفتنی است عدم النفع حاصل از نرخ گذاری دستوری بر حجم قابل توجهی از فروش اوره این پتروشیمی که از نیمه دوم سال 1397 تا کنون بر قرار شده است، چیزی حدود 5،200 میلیارد تومان می باشد. این رقم بصورت تجمعیاز سال مبدا بوده و در واقع میزان عدم النفع واقعی آن با توجه به در نظر گرفتن هزینه های فرصت موجود بسیار فراتر از عدد حسابداری آن می باشد. یکی از هزینه های فرصت پرداخت شده عدم تکمیل فاز دوم تولید اوره می باشد که به دلیل مشکلات مالی سالهاست که متوقف شده است. 

ريخت و پاش هايي كه به زيان سهامداران «كرمانشا» تمام ميشود
•با این وجود و با بررسی دقیق تر صورت های مالی، هزینه کرد های بی ملاحظه در زمینه های اجتماعی و فرهنگی به چشم می خورد که این امر نمکی بر زخم سهامداران رنج دیده این شرکت است.

ناترازي انرژي روزگار «كرمانشا» را سياه تر مي كند
•در انتها به موضوعی که چندین سال است که گریبان گیر این صنعت بوده و سال به سال بر شدت آن افزوده می شود و در واقع سود پایان سال سهامداران را می بلعد همان ناترازی های انرژی در کشور مي پردازيم. همانطور که در سال های گذشته نیز شاهد آن بودیم به دلیل عدم توازن بین تولید و مصرف گاز در فصل های سرد، گاز ارسالی به واحد های تولید و صنعتی قطع و به بخش خانگی اختصاص داده می شد. این امر به صورتی دیگر در روز های گرم سال با قطعی برق خود را نشان می دهد. این معضلات مطرح شده به طور مستقیم تولید این واحد پتروشیمی را هدف قرار داده و موجب شده كه تولید و فروش کرمانشاه کاهش 10 درصدی را نشان دهد.

•با توجه به مسائل مطرح شده و از همه مهم تر استمرار و شدت گرفتن آنها در سال 1403، انتظار می رود پتروشیمی کرمانشاه در پایان سال مالی جاري سودی به مراتب کمتر از سال هاي گذشته را عايد سهامداران خود كند.
موضوع مهمی که در سکوت خبری در این شرکت رخ داده است تامین کاتالیست از پتروشیمی شیراز بوده که در روزهای آتی گزارش آن منتشر خواهد شد.

@Petroplus_ir
درآمد تمامی پتروشیمی‌های متانول‌ساز افزایش یافت
کارنامه پتروشیمی‌های متانول‌ساز در مردادماه/ درآمد در مسیر صعودی اما تولید کاهش یافت

یکی از مهم‌ترین صنایع شیمیایی حال حاضر بورس، صنعت متانول است. صنعتی که در سال‌های اخیر همواره سودده بوده و سه پتروشیمی زاگرس، فناوران و خارک در آن فعال هستند.

بررسی گزارش‌های فعالیت ماهانه متانولی‌های بورس نشان می‌دهد سه پتروشیمی فعال در این صنعت موفق به شناسایی درآمد کل پنج هزار و ۴۴۷ میلیارد تومانی در مردادماه ۱۴۰۳ شده‌اند. لازم به ذکر است این عدد در مقایسه با دو ماه تیر ۱۴۰۳ و مردادماه ۱۴۰۲ افزایش داشته است.
به نحوی که درآمد کل این صنعت در مردادماه نسبت به ماه گذشته یعنی تیرماه بیش از ۴۶ درصد و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۴.۵ درصد افزایش داشته است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
درآمد تمامی پتروشیمی‌های متانول‌ساز افزایش یافت کارنامه پتروشیمی‌های متانول‌ساز در مردادماه/ درآمد در مسیر صعودی اما تولید کاهش یافت یکی از مهم‌ترین صنایع شیمیایی حال حاضر بورس، صنعت متانول است. صنعتی که در سال‌های اخیر همواره سودده بوده و سه پتروشیمی زاگرس،…
•در مقابل اما شرکت‌های این صنعت در مردادماه توانستند مجموعا یک میلیون و ۱۸ هزار تن از محصولات خود را تولید کنند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود هشت درصد کاهش داشته است.

بیشترین افزایش درآمد متانولی‌های بورس در مردادماه
•نگاهی به گزارش‌های فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های متانول‌ساز بورسی در مردادماه نشان می‌دهد، تمامی پتروشیمی‌های این صنعت موفق به افزایش درآمد ماهانه خود نسبت به مردادماه سال گذشته شده‌اند.

•پتروشیمی فناوران در این ماه پیشتاز صنعت متانول در افزایش درآمد بوده است. به طوری که این پتروشیمی در مردادماه توانست رقم فروش خود را حدود ۷۱ درصد بالا ببرد و مبلغ فروش خود را از ۷۳۱ میلیارد تومان در مردادماه سال گذشته به هزار و ۲۴۹ میلیارد تومان در مرداد امسال برساند.

•همچنین پتروشیمی خارک نیز توانست درآمد خود را در مردادماه حدود ۲۳ درصد افزایش دهد و از هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان در مرداد سال ۱۴۰۲ به هزار و ۶۶۱ میلیارد تومان در مرداد ۱۴۰۳ برساند.

•پتروشیمی زاگرس نیز در این ماه موفق شد درآمد حاصل از فروش خود را حدود ۱۱ درصد افزایش دهد و این رقم را از دو هزار و ۲۹۳ میلیارد تومان به دو هزار و ۵۳۷ میلیارد تومان برساند.

بیشترین کاهش مقدار تولید متانولی‌های بورس در مردادماه
•در سمت تولید اما روند متفاوتی دیده می‌شود؛ چرا که در این بخش تمامی پتروشیمی‌های متانول‌ساز کاهش تولید داشتند. در این میان اما پتروشیمی زاگرس وضعیت وخیم‌تری را تجربه کرده است. چرا که حجم تولید مردادماه این شرکت حدود ۸.۵ درصد کاهش یافت و از ۸۹۷ هزار تن در مردادماه سال گذشته به ۸۲۲ هزار تن در مردادماه سال جاری رسید.

•همچنین حجم تولید پتروشیمی فناوران نیز در این ماه حدود ۵.۳ درصد پایین آمد و از ۱۱۰ هزار تن به ۱۰۴ هزار تن رسیده است.
پتروشیمی خارک نیز در مردادماه با کاهش سه درصدی مقدار تولید روبه‌رو شد و رقم ۹۲ هزار تن را ثبت کرده است.

بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی سالانه متانولی‌ها
•اما موضوعی که در رابطه با تولید پتروشیمی‌ها مهم بوده، بحث میزان تحقق ظرفیت تولید اسمی سالانه است. بررسی گزارش‌های تجمعی پتروشیمی‌های متانول‌ساز در بازه زمانی پنج ماهه ابتدایی سال جاری نشان می‌دهد پتروشیمی خارک بیشتر از سایر رقبا توانسته است از ظرفیت اسمی سالانه خود بهره ببرد و این عدد را به ۴۱ درصد برساند.

•همچنین دو پتروشیمی فناوران و زاگرس نیز به ترتیب ۳۹ و ۳۰ درصد از ظرفیت تولید اسمی سالانه خود را تا انتهای مردادماه، تولید کرده‌اند.

@Petroplus_ir
کارنامه تولید و فروش صنعت اوره در مرداد 1403
✔️کرمانشاه در صدر و خراسان رتبه آخر فهرست پردرآمدترین پتروشیمی‌های اوره‌ساز

گزارش عملکرد ماهانه پتروشیمی‌های #شیراز، #پردیس، #خراسان و #کرمانشاه که «آمونیاک و اوره» تولید می‌کنند منتشر و تکلیف درآمدزایی این صنعت در مردادماه مشخص شد. نگاهی به ارقام گزارش‌های این صنعت نشان می‌دهد سه پتروشیمی در مردادماه موفق به افزایش درآمد خود شده‌اند.

همچنین چهار پتروشیمی تولیدکننده «آمونیاک و اوره» در مردادماه امسال موفق به کسب درآمد ۶ هزار و ۹۷۷ میلیارد تومانی شدند. مقایسه این عدد با مجموع درآمد صنعت در ماه گذشته یعنی تیر خبر از رشد ۶.۵۵ درصدی درآمد این صنعت می‌دهد.
همچنین باید گفت مجموع درآمد شرکت‌های صنعت «آمونیاک و اوره» در مردادماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۴ درصد افزایش داشته است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
کارنامه تولید و فروش صنعت اوره در مرداد 1403 ✔️کرمانشاه در صدر و خراسان رتبه آخر فهرست پردرآمدترین پتروشیمی‌های اوره‌ساز گزارش عملکرد ماهانه پتروشیمی‌های #شیراز، #پردیس، #خراسان و #کرمانشاه که «آمونیاک و اوره» تولید می‌کنند منتشر و تکلیف درآمدزایی این صنعت…
بیشترین افزایش درآمد پتروشیمی‌ها در مردادماه ۱۴۰۳
•بررسی و مقایسه گزارش‌های فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های تولیدکننده «آمونیاک و اوره» در مردادماه امسال نشان می‌دهد، پتروشیمی کرمانشاه در این ماه بهترین عملکرد را از نظر رشد درآمد داشته است. چرا که درآمد این پتروشیمی از ۴۲۳ میلیارد تومان در مردادماه سال گذشته با رشد بیشتر از ۹۷ درصدی به ۸۳۵ میلیارد تومان در مردادماه امسال رسیده است.

•پتروشیمی شیراز نیز توانست درآمد مردادماه خود را حدود ۱۱ درصد افزایش دهد و این رقم را از هزار و ۶۰۵ میلیارد تومان در مرداد سال گذشته به هزار و ۷۹۰ میلیارد تومان در این ماه برساند.
همچنین پتروشیمی پردیس نیز توانست در این ماه درآمد خود را افزایش دهد و عنوان سومین پتروشیمی برتر را در زمینه درآمدزایی صنعت اوره از آن خود کند. به طوری که درآمد مردادماه این پتروشیمی در این دروه حدود ۱۱ درصد افزایش داشته است.

بیشترین کاهش درآمد پتروشیمی‌ها در مردادماه ۱۴۰۳
•در سمت دیگر ماجرا تنها پتروشیمی خراسان بود که با افت درآمد ماهانه روبه‌رو شد. به نحوی که درآمد این شرکت با افت بیشتر از ۱۶ درصدی به ۵۹۰ میلیارد تومان رسیده است.

بیشترین کاهش مقدار تولید پتروشیمی‌ها در مردادماه ۱۴۰۳
•در سمت تولید اما تمامی پتروشیمی‌های تولیدکننده«اوره و آمونیاک» در مردادماه با کاهش تولید روبه‌رو شدند. نگاهی به گزارش‌های فعالیت ماهانه شرکت‌های صنعت «اوره و آمونیاک» نشان می‌دهد پتروشیمی شیراز در این بخش کارنامه ضعیف‌تری را نسبت به رقبای خود ثبت کرده است. به طوری که این پتروشیمی در مردادماه امسال با کاهش بیش از ۲۶ درصدی حجم تولید مواجه شده است.
همچنین پتروشیمی پردیس نیز کاهش ۳.۳ درصدی حجم تولید را ثبت کرد و دومین پتروشیمی بود که در بخش تولید کارنامه ضعیفی داشته است.

•همچنین دو پتروشیمی کرمانشاه و خراسان نیز در این ماه با کاهش ۱.۹ و ۰.۱ درصدی حجم فروش روبه‌رو شده‌اند.

بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی پتروشیمی‌ها در پنج ماهه ابتدایی ۱۴۰۳
•اما موضوع مهمی که باید در این گزارش به آن اشاره شود این است که پتروشیمی خراسان در پنج ماهه ابتدایی سال جاری یعنی از ابتدای سال تا پایان مردادماه بیشتر از سایر اوره‌سازان، از ظرفیت اسمی سالانه خود تولید کرده است.
به طوری که این پتروشیمی موفق شد تا ماه پنجم از سال جاری حدود ۵۰ درصد از ظرفیت اسمی خود را محقق کند. همچنین باید گفت حدود ۴۴ و ۳۶ درصد از ظرفیت اسمی تولید سالانه دو پتروشیمی شیراز و کرمانشاه نیز محقق شده است|انرژی پرس

@Petroplus_ir
51 درصد از ظرفیت اسمی تولید سالانه پتروشیمی بوعلی سینا محقق شد؛
✔️کارنامه پتروشیمی‌های تولیدکننده آروماتیک در مرداد ۱۴۰۳ / درآمد پتروشیمی اصفهان ۱۸۷ درصد رشد کرد

بررسی گزارش‌ فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های فعال در صنعت آروماتیک نشان می‌دهد، پتروشیمی بوعلی در پنج ماهه ابتدایی سال جاری عملکرد درخشانی در زمینه تولید داشته و موفق به تحقق 51 درصد از ظرفیت اسمی سالانه خود شده است. همچنین پتروشیمی اصفهان نیز توانسته در این ماه عملکرد خوبی را در زمینه درآمدزایی داشته است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
51 درصد از ظرفیت اسمی تولید سالانه پتروشیمی بوعلی سینا محقق شد؛ ✔️کارنامه پتروشیمی‌های تولیدکننده آروماتیک در مرداد ۱۴۰۳ / درآمد پتروشیمی اصفهان ۱۸۷ درصد رشد کرد بررسی گزارش‌ فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های فعال در صنعت آروماتیک نشان می‌دهد، پتروشیمی بوعلی در…
•گزارش فعالیت ماهانه آروماتیکی‌های بورس منتشر شد و خبر از رشد درآمدزایی این صنعت در مرداد داد. نگاهی به ارقام گزارش‌های این صنعت نشان می‌دهد چهار پتروشیمی تولیدکننده آروماتیک یعنی نوری، بوعلی، اصفهان و فارابی مجموعا در مردادماه موفق به شناسایی درآمد ۱۹ هزار و ۶۵۲ میلیارد تومانی شده‌اند.

•مقایسه این عدد با درآمد صنعت آروماتیک در مردادماه سال گذشته خبر از رشد ۱۳.۶ درصدی آن می‌دهد.البته درآمد پتروشیمی‌های آروماتیکی‌ نسبت به ماه گذشته یعنی تیر حدود ۷.۲ درصد افت کرده است.

•همچنین باید گفت چهار پتروشیمی فعال در زمینه تولید آروماتیک در مردادماه امسال موفق به تولید ۵۹۳ هزار و ۹۵۳ تن از محصولات خود شده‌اند. این عدد در مقایسه با مردادماه سال گذشته بیشتر از هفت درصد کاهش داشته است.

بیشترین افزایش درآمد ماهانه پتروشیمی‌ها
•بررسی و مقایسه گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های تولیدکننده آروماتیک در مردادماه امسال نشان می‌دهد، سه پتروشیمی‌ این صنعت موفق به افزایش درآمد مردادماه خود شده‌اند. در این میان پتروشیمی اصفهان بهتر از سایر رقبا عمل کرده و جهش چشم‌گیری را در درآمد ماهانه خود رقم زدند.

•به نحوی که درآمد ماهانه پتروشیمی اصفهان از ۳۷۰ میلیارد تومان در مردادماه سال گذشته با رشد ۱۸۷ درصدی به هزار و ۶۲ میلیارد تومان رسیده است. بوعلی سینا نیز دیگر پتروشیمی موفق در زمینه رشد درآمدزایی مردادماه بود؛ به طوری که این پتروشیمی توانست درآمد ماهانه خود را از پنج هزار و ۲۸ میلیارد تومان در مردادماه سال گذشته با رشد بیش از ۲۱ درصدی به ۶ هزار و ۹۵ میلیارد تومان برساند.

•همچنین پتروشیمی نوری نیز توانست درآمد خود را حدود ۵.۵ درصد بالا ببرد و عنوان سومین پتروشیمی برتر را در زمینه درآمدزایی از آن کند. اما لازم به ذکر است درآمد پتروشیمی فارابی در این ماه با کاهش ۴۴ درصدی روبه‌رو شده است.

بیشترین افزایش مقدار تولید پتروشیمی‌های آروماتیکی
•در سمت تولید اما تنها پتروشیمی بوعلی سیناست که توانسته است حجم تولید خود را در مردادماه بالا ببرد. به طوری که پتروشیمی بوعلی سینا موفق شد حجم تولید خود را از ۱۸۴ هزار تن در مردادماه سال گذشته با رشد ۶.۶ درصدی به ۱۹۶ هزار تن در مردادماه امسال برساند. به این ترتیب پتروشیمی بوعلی توانست عنوان «بیشترین افزایش مقدار تولید مردادماه» را از آن خود کند.

بیشترین کاهش مقدار تولید پتروشیمی‌های آروماتیکی
•در طرف مقابل اما پتروشیمی فارابی در مردادماه امسال با کاهش ۱۳.۶ حجم تولید روبه‌رو شد؛ به طوری که مقدار تولید این شرکت از سه هزار تن در مرداد ۱۴۰۲ به دو هزار و ۶۵۴ هزار تن در مرداد ۱۴۰۳ رسید و بیشترین کاهش را میان آروماتیک‌سازان رقم زد.
همچنین نوری و اصفهان نیز در این ماه کاهش حجم فروش را نسبت به مرداد سال گذشته تجربه کرده‌اند.

بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی آروماتیک‌سازان
•اما موضوعی که باید به آن پرداخته شود این است که پتروشیمی‌های صنعت آروماتیک در پنج ماهه ابتدایی سال جاری چقدر از ظرفیت تولید اسمی سالانه خود را محقق کرده‌اند. نگاهی به گزارش‌های تجمیعی پتروشیمی‌های آروماتیکی نشان می‌دهد پتروشیمی بوعلی سینا با تحقق ۵۱ درصد از ظرفیت اسمی سالانه خود، بهتر از سایر رقبا عمل کند. همچنین پتروشیمی نوری نیز با ثبت رقم ۴۶ درصد عملکرد مناسبی داشته است.

•اما دو پتروشیمی اصفهان و فاربی در این زمینه نتوانستند عملکرد مناسبی را به ثبت برسانند و تنها ۱۷ و ۱۴ درصد از ظرفیت اسمی تولید سالانه خود را محقق کرده‌اند.

@Petroplus_ir
کارنامه پتروشیمی‌های بورسی در مرداد 1403
✔️پتروشیمی‌های اصفهان، آبادان و مارون در صدر درآمد، تولید و تحقق ظرفیت اسمی

پتروشیمی اصفهان
پردرآمدترین، پتروشیمی آبادان بیشترین افزایش مقدار تولید و مارون نیز بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی را  میان پتروشیمی‌های بورسی در مرداد ماه ۱۴۰۳ به ثبت رسانده‌اند.

چرا که بررسی گزارش عملکرد ماهانه شرکت‌های پتروشیمی نشان می‌دهد که مجموع درآمد ۲۴ پتروشیمی‌ بورسی در مرداد ۱۴۰۳ به ۶۶ هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان رسیده که نسبت به ماه گذشته یعنی تیر حدود پنج درصد و در مقایسه با مردادماه سال گذشته ۳۲ درصد افزایش داشته است. در این میان سه پتروشیمی نوری، پارس و جم پردرآمدترین پتروشیمی‌های بورسی در مرداد بودند.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
کارنامه پتروشیمی‌های بورسی در مرداد 1403 ✔️پتروشیمی‌های اصفهان، آبادان و مارون در صدر درآمد، تولید و تحقق ظرفیت اسمی پتروشیمی اصفهان پردرآمدترین، پتروشیمی آبادان بیشترین افزایش مقدار تولید و مارون نیز بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی را  میان پتروشیمی‌های بورسی…
بیشترین افزایش درآمد پتروشیمی‌ها نسبت به مرداد ۱۴۰۲
•پتروشیمی اصفهان در مردادماه ۱۴۰۳ توانست عملکرد درخشانی در بخش فروش از خود نشان دهد و تناژ فروش خود را بالا ببرد. همچنین نرخ فروش محصولات اصفهان نیز در این ماه نسبت به مردادماه سال گذشته رشد خوبی را تجربه کردند و در نهایت این دو موضوع سبب شد تا درآمد پتروشیمی اصفهان جهش چشم‌گیری را تجربه کند.
به نحوی که درآمد ماهانه این پتروشیمی در مرداد ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ حدود ۱۸۷ درصد بالا رفت و از ۳۷۰ میلیارد تومان به هزار و ۶۲ میلیارد تومان رسید. همچنین مقایسه درآمد پتروشیمی اصفهان در مرداد با ماه گذشته یعنی تیر نیز رشد حدود ۸۵ درصدی را نشان می‌دهد.

پتروشیمی تخت جمشید نیز دومین شرکتی بود که در مردادماه ۱۴۰۳ توانست در بخش درآمدزایی موفق ظاهر شود. به نحوی که این پتروشیمی در مرداد موفق شد درآمد ماهانه خود را با افزایش بیشتر از ۱۱۴ درصدی از ۲۳۴ میلیارد تومان در مرداد ۱۴۰۲ به ۵۰۲ میلیارد تومان در مرداد ۱۴۰۳ برساند. البته باید گفت رقم فروش تخت جمشید در این ماه نسبت به ماه گذشته یعنی تیر حدود دو درصد کاهش داشته است.

•جایگاه سوم بیشترین افزایش درآمد ماهانه در مرداد ۱۴۰۳ نیز به پتروشیمی کرمانشاه تعلق می‌گیرد. به صورتی که مبلغ فروش مرداد‌ماه این شرکت با افزایش ۹۸ درصدی از ۴۲۳ میلیارد تومان در مرداد ۱۴۰۲ به ۸۳۵ میلیارد تومان در مرداد سال ۱۴۰۳ رسید.

بیشترین کاهش درآمد ماهانه در مرداد ۱۴۰۳
•درآمدزایی پتروشیمی‌ها سه پتروشیمی فارابی، خراسان و ارومیه بیشترین کاهش درآمد را در مرداد سال ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ تجربه کردند. در این میان وضعیت پتروشیمی فارابی وخیم‌تر از سایر رقبا بوده است؛ به نحوی که درآمد پتروشیمی فارابی در این ماه نسبت به مرداد ۱۴۰۲ بیشتر از ۴۳ درصد کاهش داشته و به رقم ۷۹ میلیارد تومان رسیده است.

بیشترین افزایش مقدار تولید در مرداد ۱۴۰۳
•روند افزایش درآمد پتروشیمی‌های بورسی در بخش تولید تکرار نشد و اکثر پتروشیمی‌ها در این مردادماه کاهش تولید داشتند. در این میان اما برخی از پتروشیمی‌ها مانند آبادان، قائد بصیر و جم پیلن عملکرد خوبی در تولیدات خود ثبت کردند.

•بررسی گزارش فعالیت ماهانه شرکت‌های پتروشیمی نشان می‌دهد، پتروشیمی آبادان در مردادماه ۱۴۰۳ عنوان بیشترین افزایش مقدار تولید را نسبت به مرداد ۱۴۰۲ از آن خود کرده است. به نحوی که تناژ تولید پتروشیمی آبادان در مرداد ۱۴۰۳ نسبت به مرداد ۱۴۰۲ بیشتر از ۲۹۹ درصد افزایش داشت و از ۵۹۵ تن به دو هزار و ۳۷۶ تن رسیده است.

پتروشیمی قائدبصیر نیز دیگر پتروشیمی بود که موفق شد افزایش قابل قبولی در تناژ تولید خود به عمل بیاورد. به صورتی که تناژ تولید این شرکت از سه هزار و ۶۶ تن در مرداد ۱۴۰۲ با رشد ۳۶ درصدی به چهار هزار و ۱۷۴ تن در مرداد ۱۴۰۳ رسیده است.

•سومین پتروشیمی که در مرداد‌ماه عملکرد خوبی در بخش تولید از خود نشان داد، پتروشیمی جم پیلن بود؛ به طوری که این شرکت در مرداد ۱۴۰۳ موفق شد تناژ تولید خود را با افزایش ۲۶.۶ درصدی از ۱۸ هزار تن در مرداد ۱۴۰۲ به بیش از ۲۲ هزار و ۹۰۰ تن در مرداد ۱۴۰۳ برساند.

•همچنین بوعلی سینا، تخت جمشید و جم نیز دیگر پتروشیمی‌هایی بودند که در این ماه عملکرد خوبی در تولید داشتند‌‌ و این رقم را نسبت به مرداد ۱۴۰۲ افزایش دادند.

بیشترین کاهش مقدار تولید پتروشیمی‌ها در مرداد ۱۴۰۳
•در طرف دیگر اما ۱۸ پتروشیمی در این ماه با کاهش حجم تولید روبه‌رو شدند. در این میان اما پتروشیمی‌های ارومیه، شیراز و پارس به ترتیب بیشترین کاهش تولید را نسبت به مرداد ۱۴۰۲ به ثبت رسانده‌اند.

بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی پتروشیمی‌ها
•اما مهم‌ترین بخش تولید، تحقق ظرفیت اسمی تولید سالانه است؛ به طوری که هرچقدر میزان تحقق ظرفیت اسمی در بازه مورد نظر بیشتر باشد، بیانگر عملکرد بهتر پتروشیمی مورد نظر در این بخش است.

•پتروشیمی مارون و بوعلی سینا عملکرد درخشانی در تولید داشتند و در پنج ماه از سال موفق به تحقق بیشتر از ۵۱ درصد از ظرفیت تولید اسمی سالانه خود شده‌اند. در سمت دیگر ماجرا نیز دو پتروشیمی آبادان و فارابی وضعیت وخیمی را در تولیدات خود تجربه می‌کنند|انرژی پرس

@Petroplus_ir
✔️پتروشیمی بوعلی‌سینا ۱۲۰درصد ظرفیت اسمی تولید خواهد داشت

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی سینا با اشاره به اینکه این شرکت در این سال‌ها بیش از بودجه ساخت یک مجتمع پتروشیمی سود محقق کرده است، پیش‌بینی کرد بوعلی امسال ۱۲۰درصد ظرفیت اسمی تولید داشته باشد.

•سیدمحمد احمدزاده دیروز (شنبه، ۲۴ شهریور) در همایش فصلی مدیران عامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با ارائه گزارشی از عملکرد این شرکت بیان کرد: سرمایه‌هایی ملی در اختیار ماست و موظف به تولید و سودآوری برای کشور هستیم. هدف را در پتروشیمی بوعلی سینا افزایش سودآوری تعیین کرده‌ایم و از سال ۱۳۹۸ سود «بوعلی» از ۲۰۰ میلیارد تومان با طی روند صعودی به بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ رسیده و هم‌زمان ارزش سهم در بازار سرمایه روند صعودی را طی کرده است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️پتروشیمی بوعلی‌سینا ۱۲۰درصد ظرفیت اسمی تولید خواهد داشت مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی سینا با اشاره به اینکه این شرکت در این سال‌ها بیش از بودجه ساخت یک مجتمع پتروشیمی سود محقق کرده است، پیش‌بینی کرد بوعلی امسال ۱۲۰درصد ظرفیت اسمی تولید داشته باشد. •سیدمحمد…
•وی افزود: فقط ۴۰درصد خوراک پتروشیمی بوعلی سینا از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از طریق خط لوله تأمین و مابقی از طریق کشتی به مجتمع انتقال داده می‌شود.

•مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در ادامه با اشاره به ظرفیت اسمی و ثبت رکوردهای تازه تولید در این شرکت تصریح کرد: ظرفیت نصب‌شده تولید در مجتمع یک‌میلیون و ۷۰۰ هزار تن است، اما طی سال‌های گذشته همواره بیش از ۱۰۰درصد ظرفیت اسمی تولید کرده‌ایم و تلاش می‌کنیم تولید مجتمع بار دیگر امسال به ۱۲۰درصد ظرفیت اسمی برسد.

•احمدزاده با بیان اینکه هرچه را تولید می‌کنیم به فروش می‌رسانیم که بخشی از فروش به‌صورت زمینی به مقصد کشورهای همسایه است، ادامه داد: با افزایش تولید به بیش از ظرفیت اسمی و فروش مناسب، پارسال درآمد ۵۳ هزار میلیارد تومانی را محقق کردیم.

•وی مقدار درآمد «بوعلی» در پنج‌ماهه سپری‌شده ۱۴۰۳ را ۲۷ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و با اشاره به افزایش دلاری درآمد یادآور شد: کل ارزش سرمایه پتروشیمی بوعلی سینا حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ میلیون دلار است که تنها در سال گذشته حدود ۳۰۰ میلیون دلار سود محقق کرده‌ایم و در این سال‌ها بیش از یک مجتمع «بوعلی» سود محقق کرده‌ایم.

@Petroplus_ir
کارنامه پالایشگاه‌های بورسی در مرداد ۱۴۰۳
اصفهان و بندرعباس رتبه آخر تولید و فروش پالایشی‌های کشور

حجم تولید صنعت پالایشی افزایش یافت
•بررسی گزارش فعالیت ماهانه پالایشگاه‌های بورسی حکایت از آن دارد که مجموع حجم تولید شرکت‌های پالایشی در مردادماه ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، حدود ۲.۳ درصد افزایش داشته است.
به طوری که این رقم از پنج میلیون و ۵۴۶ هزار مترمکعب در مرداد ۱۴۰۲ به پنج میلیون و ۶۷۲ هزار مترمکعب در مرداد سال ۱۴۰۳ رسیده است. البته این عدد در مقایسه با ماه گذشته یعنی تیر ۰.۴ درصد کاهش داشته است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
کارنامه پالایشگاه‌های بورسی در مرداد ۱۴۰۳ اصفهان و بندرعباس رتبه آخر تولید و فروش پالایشی‌های کشور حجم تولید صنعت پالایشی افزایش یافت •بررسی گزارش فعالیت ماهانه پالایشگاه‌های بورسی حکایت از آن دارد که مجموع حجم تولید شرکت‌های پالایشی در مردادماه ۱۴۰۳ نسبت…
مجموع حجم فروش نفتی‌ها رشد کرد
•در طرف فروش اما این روند تفاوت داشت و حجم فروش این صنعت در مقایسه با هر دو ماه مرداد ۱۴۰۲ و تیر ۱۴۰۳ افزایش داشته است؛ چرا که مجموع فروش پالایشگاه‌های بورسی در مرداد ۱۴۰۳ به پنج میلیون و ۶۹۹ هزار مترمکعب رسیده که در مقایسه با مرداد سال گذشته حدود ۰.۶ درصد افزایش داشته است. همچنین این عدد نسبت به ماه گذشته یعنی تیر ۱۴۰۳ حدود ۰.۷ درصد رشد کرده است.

بیشترین افزایش مقدار تولید نسبت به مرداد ۱۴۰۲
•بررسی گزارش فعالیت ماهانه شرکت‌های پالایشی حاکی از آن است که مقدار تولید چهار پالایشگاه‌ بورسی در مرداد ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ افزایش داشته است.
مقایسه گزارش‌های عملکرد ماهانه شرکت‌های پالایشی مشخص می‌کند که طی مرداد ۱۴۰۳ پالایش نفت تهران بیشترین افزایش مقدار تولید را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ داشته است. طبق گزارش فعالیت ماهانه پالایشگاه تهران، این شرکت در مرداد ۱۴۰۳ توانست مقدار تولید خود را حدود ۲۶ درصد افزایش دهد. به طوری که مقدار تولید شرکت از ۹۵۸ هزار مترمکعب در مرداد ۱۴۰۲ به یک میلیون و ۲۱۰ هزار مترمکعب در این ماه رسیده است.

•همچنین پالایشگاه لاوان نیز در مرداد ۱۴۰۳ عملکرد خوبی در بخش تولید از خود بر جای گذاشته است؛ به طوری که پالایش نفت لاوان در این ماه موفق به افزایش ۴.۸ درصدی مقدار تولید شد و رقم تولید خود را از ۲۴۸ هزار متر مکعب در مرداد ۱۴۰۲ به ۲۶۰ هزار متر مکعب در مرداد ۱۴۰۳ رسانده است.

سومین پالایشگاهی که در مرداد ۱۴۰۳ عملکرد خوبی در بخش تولید داشت، پالایش نفت شیراز بود؛ چرا که مقدار تولید پالایشگاه شیراز از ۲۸۵ هزار مترمکعب در مرداد سال ۱۴۰۲ با افزایش ۲.۷  درصدی به ۲۹۲ هزار مترمکعب در مرداد ۱۴۰۳ رسید.

بیشترین افزایش حجم فروش نسبت به مرداد ۱۴۰۲
•همان‌طور که گفته شد وضعیت تولید پالایشگاه‌های بورسی در مردادماه ۱۴۰۳ تا حدودی خوب بوده است. حالا باید دید کدام پالایشگاه در بخش فروش بهتر از سایر رقبا عمل کرده است. برای مقایسه روند فروش این شرکت‌ها، باید مقدار فروش آن‌ها را با ماه قبل و ماه مشابه سال ۱۴۰۲ مقایسه کرد.

•بررسی و مقایسه گزارش ماهانه پالایشگاه‌های بورسی نشان می‌دهد، دو پالایشگاه تهران و لاوان در مردادماه ۱۴۰۳ به ترتیب بیشترین افزایش مقدار فروش را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ داشته‌اند.
جایگاه نخست این بخش به پالایشگاه تهران تعلق می‌گیرد؛ چرا که پالایش نفت تهران در این ماه توانست افزایش حدود ۲۴.۵ درصدی در مقدار فروش خود به عمل آورد و این رقم را از ۹۶۱ هزار مترمکعب در مرداد ۱۴۰۲ به یک میلیون و ۱۹۷ هزار مترمکعب در مرداد ۱۴۰۳ برساند.
همچنین مقدار فروش پالایش نفت لاوان نیز در مرداد ۱۴۰۳ حدود ۳.۷ درصد نسبت به مرداد ۱۴۰۲ افزایش داشته است.

بیشترین کاهش مقدار فروش نسبت به مرداد ۱۴۰۲
•در طرف مقابل اما چهار پالایشگاه بندرعباس، اصفهان، شیراز و تبریز در مردادماه ۱۴۰۳ با کاهش مقدار فروش روبه‌رو شدند. در این میان وضعیت پالایشگاه بندرعباس از سایر رقبا وخیم‌تر بوده است.

@Petroplus_ir
2025/07/13 18:33:20
Back to Top
HTML Embed Code: