Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
2708 - Telegram Web
Telegram Web
✔️رشد ۲۴ درصدی صادرات نفت پاسارگاد در نیمه اول سال

صادرات شرکت نفت پاسارگاد در نیمه نخست امسال با رشد ۲۴ درصدی نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل همراه بوده است.

نفت پاسارگاد به عنوان بزرگترین تولید کننده قیر در خاورمیانه با نماد شپاس در بازار سرمایه شناخته می‌شود که  قیر‌های نفوذی، عملکردی، محلول، قیر ویسکوزیته گرید و امولسیون از جمله محصولات بنیادین نفت پاسارگاد می‌باشد.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️رشد ۲۴ درصدی صادرات نفت پاسارگاد در نیمه اول سال صادرات شرکت نفت پاسارگاد در نیمه نخست امسال با رشد ۲۴ درصدی نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل همراه بوده است. نفت پاسارگاد به عنوان بزرگترین تولید کننده قیر در خاورمیانه با نماد شپاس در بازار سرمایه شناخته…
فروش ۸ هزار و ۶۸۶ میلیاردی در نیمه نخست سال ۱۴۰۳

•با بررسی گزارش فعالیت‌های ماهانه نفت پاسارگاد که در سامانه کدال منتشر گردیده است در می‌یابیم که میزان فروش این شرکت در طی ۶ ماهه ابتدایی امسال به میزان ۸ هزارو ۶۸۶ میلیارد تومان رسیده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل رشد ۷ درصدی را تجربه کرده است. میزان فروش شرکت در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۲ به مقدار ۸ هزار و ۱۲۷ میلیارد تومان بوده است. بیشترین درآمد نفت پاسارگاد در طی مدت زمان مورد گزارش مربوط به فروش قیر‌های نفوذی بوده است که مقدار فروش آن در طی مدت زمان مورد گزارش به بیش از ۴ هزار میلیارد تومان رسیده است.

•قیر‌های نفوذی عمدتا در راهسازی کاربرد دارد. برای مناطق با آب و هوای گرم‌تر، از قیر سفت‌تر  درجه نفوذ کمتر و برای مناطق با آب و هوای سرد‌تر، از قیر‌های شلتر با درجه نفوذ بیشتر استفاده می‌شود.


افزایش ۲۴ درصدی صادرات شپاس

•این بنگاه اقتصادی محصولات خود را در بازار‌های داخلی و خارجی به فروش رسانده است و همانطوری گه گفته شد میزان فروش جمعی آن در پایان شهریورماه امسال به بیش از ۸ هزار و ۶۸۶ میلیارد تومان رسیده است که رشد ۷ درصدی در مقایسه با دوره مشابه سال قبل دارد علاوه براین مقدار فروش این شرکت در طی مدت زمان مورد گزاراش در بازار‌های داخلی ۲ هزارو ۵۱۶ میلیارد تومان می‌باشد و فروش صادراتی آن نیز به  ۶ هزارو ۱۳۵ میلیارد تومان رسیده که در مقایسه با شش ماه سال ۱۴۰۲ رشد ۲۴ درصدی را نشان می‌دهد

برنامه توسعه محصولات جدید و ورود به بازار‌های جدید توزیع

•در راستای توسعه محصولات و ارتقا سبد محصولات شرکت نفت پاسارگاد، تولید قیر‌های PG پلاس، قیر‌های نانو کامپوزیت‌ی و نیز قیر‌های اصلاح شده با سایر ترکیبات پلیمری مناسب در دستور کار شرکت قرار گرفته است. بروزآوری تجهیزات آزمایشگاهی و صنعتی و ایجاد تمهیدات فرآیندی نیز همزمان با این موضوع در دست پیگیری و اقدام است.

@Petroplus_ir
دکترسعید صادقی از آمار طلایی امیرکبیر در شهریورماه خبرداد:
✔️رکوردشکنی تاریخی پتروشیمی امیرکبیر با تطبق گزارش سامانه جامع ناشران (کدال)، مجموع تولید سه محصول پلیمری پتروشیمی امیرکبیر در شهریورماه سال‌جاری به حدود ۶۸ هزار تن رسیده است که این مقدار بیشترین میزان تولید این محصولات در یک ماه نسبت به تمام ماهیانه‌ها در تمامی سنوات گذشته است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
دکترسعید صادقی از آمار طلایی امیرکبیر در شهریورماه خبرداد: ✔️رکوردشکنی تاریخی پتروشیمی امیرکبیر با تطبق گزارش سامانه جامع ناشران (کدال)، مجموع تولید سه محصول پلیمری پتروشیمی امیرکبیر در شهریورماه سال‌جاری به حدود ۶۸ هزار تن رسیده است که این مقدار بیشترین میزان…
•مدیرعامل پتروشیمی امیرکبیر با اعلام این خبر گفت: میزان تولیدات پلیمری این شرکت از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور ماه به ۳۸۰۵۱۳ تن رسیده که بیشترین میزان تولید این محصولات در بازه زمانی ۶ ماهه در تمامی سنوات بوده که ۹ درصد فراتر از ظرفیت اسمی تولید این محصولات بوده است.

•دکتر سعید صادقی در ادامه به افزایش ۷۸ درصدی فروش و کسب درآمد ۱۹ همتی اشاره کرد و افزود: در حوزه فروش طبق آمار ارائه شده در سامانه کدال، فروش داخلی و صادرات پلی‌اتیلن‌سبک پتروشیمی امیرکبیر در انتهای شهریورماه سال‌جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزایش ۷۸ درصدی داشته است و در این بازه زمانی موفق به کسب درآمد ۱۹ همتی گردیده که این میزان ۴۷ درصد (بیش از ۶ همت) بالاتر از دوره مشابه سال قبل می‌باشد.

•وی تصریح کرد: جمع فروش پلی‌اتیلن مجموعه امیرکبیر تا انتهای شهریور ماه سال جاری بیش از ۴۱ درصد افزایش داشته است که بر این اساس پلی‌اتیلن‌سبک با ۷۸ درصد و پلی اتیلن سنگین با ۲۵ درصد بیشترین میزان را به خود اختصاص داده‌اند.

•صادقی در خاتمه به افزایش ۳۹ درصدی حجم صادرات LDPE اشاره کرد و گفت: میزان حجم صادرات پلی اتیلن سبک در انتهای شهریور ماه سال جاری با افزایش ۳۸ هزار تنی صادرات این محصول، به ۱۳۴ هزار تن رسیده است.

•پتروشیمی امیرکبیر با تغییر رویکرد صادراتی، موفق به کسب دستاورد‌های ویژه‌ای گردیده است که در این راستا، برنامه جامعی با هدف تحول در صادرات محصولات پلیمری و جهش تولید تدوین شده است.

@Petroplus_ir
✔️کاهش تولید اوره‌سازان ایرانی در شهریورماه ۱۴۰۳
شهریور ۱۴۰۳ باوجود افزایش درآمد اوره‌سازان ماه خوبی برای تولید نبوده است‌. سه پتروشیمی #پردیس، #شیراز و #خراسان در این ماه کاهش تولید را تجربه کردند. در این میان وضعیت پتروشیمی #پردیس از سایر رقبا وخیم‌تر بوده است‌.

گزارش عملکرد ماهانه پتروشیمی‌های #شیراز، #پردیس، #خراسان و #کرمانشاه که «آمونیاک و اوره» تولید می‌کنند منتشر و تکلیف درآمدزایی این صنعت در شهریورماه مشخص شد. نگاهی به ارقام گزارش‌های این صنعت نشان می‌دهد تمامی پتروشیمی‌های این گروه در شهریورماه موفق به افزایش درآمد خود شده‌اند.

همچنین چهار پتروشیمی تولیدکننده «آمونیاک و اوره» در شهریورماه امسال موفق به کسب درآمد هشت هزار و ۳۹۰ میلیارد تومانی شدند. مقایسه این عدد با مجموع درآمد صنعت در ماه گذشته یعنی مرداد خبر از رشد ۲۰ درصدی این رقم می‌دهد.
همچنین باید گفت مجموع درآمد شرکت‌های صنعت «آمونیاک و اوره» در شهریورماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۴۳ درصد افزایش داشته است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️کاهش تولید اوره‌سازان ایرانی در شهریورماه ۱۴۰۳ شهریور ۱۴۰۳ باوجود افزایش درآمد اوره‌سازان ماه خوبی برای تولید نبوده است‌. سه پتروشیمی #پردیس، #شیراز و #خراسان در این ماه کاهش تولید را تجربه کردند. در این میان وضعیت پتروشیمی #پردیس از سایر رقبا وخیم‌تر بوده…
بیشترین افزایش درآمد پتروشیمی‌ها در شهریورماه ۱۴۰۳
•بررسی و مقایسه گزارش‌های فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های تولیدکننده «آمونیاک و اوره» در شهریورماه امسال نشان می‌دهد، پتروشیمی پردیس در این ماه بهترین عملکرد را از نظر رشد درآمد داشته است. چرا که درآمد این پتروشیمی از سه هزار و ۴۴۵ میلیارد تومان در شهریورماه سال گذشته با رشد بیشتر از ۵۲ درصدی به پنج هزار و ۲۶۸ میلیارد تومان در شهریورماه امسال رسیده است.

•پتروشیمی خراسان نیز توانست درآمد شهریورماه خود را حدود ۴۱ درصد افزایش دهد و این رقم را از ۴۶۷ میلیارد تومان در شهریور سال گذشته به ۶۵۸ میلیارد تومان در این ماه برساند.

•همچنین پتروشیمی شیراز نیز توانست در این ماه درآمد خود را افزایش دهد و عنوان سومین پتروشیمی برتر را در زمینه رشد درآمدزایی صنعت اوره از آن خود کند. به طوری که درآمد شهریورماه شیراز در این دوره حدود ۲۷ درصد افزایش داشته است.

•کرمانشاه نیز دیگر پتروشیمی اوره‌سازی بود که در شهریورماه موفق شد درآمد خود را بیش از ۲۴ درصد بالا ببرد و رقم ۵۸۵ میلیارد تومان را ثبت کند.

بیشترین افزایش مقدار تولید پتروشیمی‌ها در شهریورماه ۱۴۰۳
•در سمت تولید اما تنها یکی از پتروشیمی‌های تولیدکننده «اوره و آمونیاک» در شهریورماه توانست حجم تولید خود را بالا ببرد. نگاهی به گزارش‌های فعالیت ماهانه شرکت‌های صنعت «اوره و آمونیاک» نشان می‌دهد پتروشیمی کرمانشاه توانست در این ماه حجم تولید خود را حدود ۹ درصد بالا ببرد.

بیشترین کاهش مقدار تولید اوره‌سازان
•در سمت مقابل اما سه پتروشیمی پردیس، شیراز و خراسان در این ماه کاهش تولید را تجربه کردند. در این میان وضعیت پتروشیمی پردیس از سایر رقبا وخیم‌تر بود و با کاهش ۶ درصدی حجم تولید روبه‌رو شد.

بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی اوره‌سازان
•اما موضوع مهمی که باید در این گزارش به آن اشاره شود این است که پتروشیمی خراسان در ۶ ماهه ابتدایی سال جاری یعنی از ابتدای سال تا پایان شهریورماه بیشتر از سایر اوره‌سازان، از ظرفیت اسمی سالانه خود بهره برده‌اند.
به طوری که این پتروشیمی موفق شد تا  شهریورماه حدود ۶۱ درصد از ظرفیت اسمی خود را محقق کند. همچنین باید گفت حدود ۵۵ و ۵۳ درصد از ظرفیت اسمی تولید سالانه دو پتروشیمی #پردیس و #شیراز نیز محقق شده است|انرژی پرس

@Petroplus_ir
✔️رشد فروش داخلی و صادراتی نفت ایرانول
براساس گزارش‌های عملکرد ماهانه شرکت نفت ایرانول مشاهده می‌کنیم که در نیمه نخست امسال فروش داخلی و صادراتی نفت ایرانول روند صعودی خود را حفظ کرده است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️رشد فروش داخلی و صادراتی نفت ایرانول براساس گزارش‌های عملکرد ماهانه شرکت نفت ایرانول مشاهده می‌کنیم که در نیمه نخست امسال فروش داخلی و صادراتی نفت ایرانول روند صعودی خود را حفظ کرده است. @Petroplus_ir
•شرکت نفت ایرانول یکی از شرکت‌های فرعی هلدینگ تاپیکو با استفاده از دو پالایشگاه روغن‌سازی در تهران و آبادان و بکارگیری از نیرو‌های متخصص، تولید بیش از ۲۱ درصد روغن پایه کشور را در اختیار دارد.از جمله محصولات تولیدی شرکت انواع روغن‌های موتوری و صنعتی، انواع روغن‌های پایه، انواع محصولات جانبی شامل: اسلاک وکس، اکسترکت و PDA-TAR، انواع ضد یخ و گریس  می‌باشد.

•روش‌های توزیع شرکت در فروش داخلی عمدتاً از طریق فروش به صنایع و عاملین فروش، نمایندگی‌ها و توزیع و پخش مویرگی درکشور می‌باشد و در خصوص فروش صادراتی، تلاش شرکت جهت حذف واسطه‌ها و تحویل مستقیم به خریداران اصلی محصول در کشور‌های مقصد می‌باشد.

فروش ۹ هزارو ۶۸۲ میلیاردی در نیمه نخست امسال

•شرکت نفت ایرانول که با نماد #شرانل در بازار سرمایه شناخته می‌شود در نیمه نخست امسال بالغ بر ۹ هزارو ۶۸۲ میلیارد تومان از محصولات خود را در بازار‌های داخلی و خارجی به فروش رسانده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل رشد ۴۴.۳ درصدی را تجربه کرده است.

رشد ۳۶ درصدی فروش داخلی

•همانطور که گفته شد میزان فروش جمعی شرانل در ۶ ماهه ابتدایی شهریورماه ۱۴۰۳ به ۹ هزار ۶۸۲ میلیارد تومان رسیده که از این مبلغ ۶ هزارو ۶۶۴ میلیارد تومان مربوط به فروش محصولات در بازار‌های داخلی می‌باشد. مقدار فروش داخلی شرکت مذکور در طی مدت زمان مورد گزارش در مقایسه با دوره مشابه قبلی رشد ۳۶ درصدی داشته است. علاوه براین فروش صادراتی نفت ایرانول با جهش ۶۸ درصدی به مقدار ۳ هزارو ۱۸ میلیارد تومان رسیده است.

نقش روغن‌های صنعتی در سبد درآمدی ایرانول

•با بررسی گزارش فعالیت ماهانه شرکت نفت ایرانول در می‌یابیم که فروش روغن‌های صنعتی در ۶ ماهه نخست امسال بیشتر از سایر محصولات بوده است به طوری که میزان فروش آن به بیش از ۱ هزارو ۵۳۶ میلیارد تومان رسیده که در مقایسه با دوره قبلی افزایش ۷۶ درصدی را شاهد هستیم.

@Petroplus_ir
✔️درآمد پتروشیمی‌ بوعلی سینا ۴۷ درصد افزایش یافت

جشن بوعلی در نیمه نخست سال ۱۴۰۳
گزارش نیمه نخست سال ۱۴۰۳ شرکت پتروشیمی بوعلی سینا نشان می‌دهد این شرکت علاوه بر تولید ۱۱۸ درصد ظرفیت اسمی مجتمع،در شش ماهه منتهی به شهریور ۱۴۰۳ فروش خود را بیش از ۳۰ درصد و درآمد شرکت را ۴۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داده است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️درآمد پتروشیمی‌ بوعلی سینا ۴۷ درصد افزایش یافت جشن بوعلی در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ گزارش نیمه نخست سال ۱۴۰۳ شرکت پتروشیمی بوعلی سینا نشان می‌دهد این شرکت علاوه بر تولید ۱۱۸ درصد ظرفیت اسمی مجتمع،در شش ماهه منتهی به شهریور ۱۴۰۳ فروش خود را بیش از ۳۰ درصد و درآمد…
•به گزارش روابط عمومی پتروشیمی بوعلی سینا، گزارش شش ماهه نخست شرکت پتروشیمی بوعلی سینا نشان می‌دهد این نماد بورسی با عملکرد بی‌نظیر و شکستن رکوردهای فوق‌العاده سال‌های قبل، سطح تازه‌ای از کسب موفقیت در تاریخ فعالیت شرکت را به ثبت رسانده است.

•برپایه داده‌های جمع‌آوری شده از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان شهریورماه سال‌جاری، میزان فروش «بوعلی» حدود ۱ میلیون و ۸۰ هزار تن انواع محصولات آروماتیکی بوده است که نسبت به عملکرد فوق العاده سال گذشته، افزایش ۳۰ درصدی را نشان می‌دهد.

•همچنین برپایه این داده‌ها، میزان درآمد شرکت از ۳۳۳.۵ هزار میلیارد ریال (۳۳.۵ همت) عبور کرده و نسبت به سال گذشته جهش ۴۷ درصدی داشته است.

•بر پایه گزارش‌های جمع‌آوری شده تولید در نیمه نخست سال، میزان تولید محصولات شرکت پتروشیمی بوعلى سينا نیز در این مدت با تحقق ۱۱۸ درصدی ظرفیت اسمی به حدود ۱ میلیون و ۵۰ هزارتن رسیده است که این حجم از تولید در تاریخ فعالیت این پتروپالایشگاه بی نظیر بوده است.

@Petroplus_ir
تندگویان رتبه آخر تحقق ظرفیت اسمی
✔️تخت جمشید، جم و مارون پتروشیمی‌های برتر گروه الفین و پلیمر

بررسی گزارش‌های مالی پتروشیمی‌های گروه «پلیمر و الفین» در شهریورماه امسال نشان می‌دهد، سه پتروشیمی تخت جمشید، جم و مارون بهتر از سایر رقبا عمل کردند و در صدر جدول رشد درآمدزایی قرار گرفته‌اند اما تندگویان و غدیر بدترین عملکرد را ثبت کرده‌اند.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
تندگویان رتبه آخر تحقق ظرفیت اسمی ✔️تخت جمشید، جم و مارون پتروشیمی‌های برتر گروه الفین و پلیمر بررسی گزارش‌های مالی پتروشیمی‌های گروه «پلیمر و الفین» در شهریورماه امسال نشان می‌دهد، سه پتروشیمی تخت جمشید، جم و مارون بهتر از سایر رقبا عمل کردند و در صدر جدول…
○گزارش ماهانه پتروشیمی‌های تولیدکننده پلیمر و الفین در شهریورماه ۱۴۰۳ منتشر شد و مشخص کرد مجموع درآمد شرکت‌های این صنعت در شهریور ۱۴۰۳ به ۳۱ هزار و ۷۳۱ میلیارد تومان رسیده است. لازم به ذکر است این عدد در مقایسه با ماه گذشته یعنی مرداد ۶.۶۳ درصد کاهش داشته است. اما نکته مهم اینکه مقایسه درآمد صنعت در شهریور ۱۴۰۳ با مدت مشابه سال گذشته، افزایش ۴۳.۸ درصدی را مخابره می‌کند.

○همچنین ۱۱ پتروشیمی فعال در زمینه الفین و پلیمر در شهریورماه امسال موفق به تولید یک میلیون و ۱۱۳ هزار تن از محصولات خود شدند که نسبت به مرداد حدود ۰.۴۱ درصد افزایش داشته است. اما این رقم در مقایسه با شهریورماه سال گذشته ۱.۷ درصد کاهش داشته است.

بیشترین افزایش درآمد ماهانه نسبت به شهریور ۱۴۰۲   
○پیش از هر نکته‌ای باید گفت درآمد ۹ پتروشیمی‌ گروه «پلیمر و الفین» بورسی در شهریورماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.

○بررسی و مقایسه گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های پلیمر و الفینی در شهریور ۱۴۰۳ نشان می‌دهد، پتروشیمی تخت جمشید در این ماه نیز پیشتاز الفین‌سازها بوده و موفق شد درآمد خود را بیشتر از رقبا افزایش دهد و در صدر لیست قرار بگیرد. به نحوی که تخت جمشید با جهش بیش از ۱۵۵ درصدی که در درآمد ماهانه خود نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ به عمل آورد، توانست عنوان «بیشترین افزایش درآمد ماهانه» را از آن خود کند.

○همچنین پتروشیمی جم، دیگر شرکت فعال در گروه «پلیمر و الفین» بوده که موفق به رشد چشم‌گیر رقم درآمد خود در شهریورماه شده است. به نحوی که درآمد این شرکت در شهریور نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۵۶ درصد افزایش داشته است.

پتروشیمی مارون نیز دیگر پتروشیمی گروه «پلیمر و الفین» در شهریورماه امسال موفق شد جهش بیش از ۵۳ درصدی را در درآمد ماهانه خود رقم بزند و عنوان سومین پتروشیمی برتر را در زمینه درآمدزایی شهریورماه این گروه را کسب کند.

غدیر و تندگویان؛ تنها در قعر جدول
○همان‌طور که در جدول مشخص است، دو پتروشیمی غدیر و تندگویان تنها پتروشیمی‌هایی بودند که در شهریورماه کاهش درآمد را تجربه کرده‌اند. به طوری که درآمد شهریورماه غدیر ۱۶.۹ درصد و تندگویان ۰.۲ درصد نسبت به شهریور ۱۴۰۲ کاهش داشته است.

بیشترین افزایش مقدار تولید پلیمری‌ها در شهریور ۱۴۰۳
○در سمت تولید گروه «پلیمر و الفین» نیز ارقام جالب توجهی به چشم می‌خورد؛ با این تفاوت که ۶ پتروشیمی این گروه در شهریورماه امسال با کاهش حجم تولید روبه‌رو شده‌اند. اما پنج پتروشیمی پارس، تندگویان، تخت جمشید، جم پیلن و قائدبصیر در این ماه عملکرد خوبی در تولید داشته‌اند.
در این میان پتروشیمی پارس عملکرد درخشانی ثبت کرد و رقم تولید خود را به ۲۹۷ هزار تن در این ماه رساند. مقایسه این رقم با حجم تولید شرکت در شهریورماه سال گذشته، رشد ۱۲.۴ درصدی مقدار تولید این شرکت را مخابره می‌کند.

○همچنین پتروشیمی تندگویان عنوان دومین شرکت برتر در زمینه افزایش حجم تولید گروه «پلیمر و الفین» را به خود اختصاص داد. به نحوی که این شرکت موفق شد حجم تولید شهریورماه خود را با رشد ۹.۲ درصدی به ۹۵ هزار تن برساند.

تخت جمشید نیز دیگر پتروشیمی موفق گروه «پلیمر و الفین» در تولید شهریورماه بود؛ چرا که این پتروشیمی موفق شد حجم تولید خود را حدود ۶ درصد بالا ببرد و رقم هفت هزار و ۸۴۳ تن را گزارش کند.

بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی پتروشیمی‌‌ها
○در طرف دیگر ماجرا بررسی گزارش‌های مالی پتروشیمی‌های این گروه نشان می‌دهد سه پتروشیمی مارون، غدیر و شازند در ۶ ماهه ابتدایی سال جاری بیشتر از سایر رقبا ظرفیت اسمی سالانه خود را محقق کرده‌اند. به طوری که پتروشیمی مارون در این مدت ۶۲ درصد از ظرفیت اسمی سالانه خود را تولید کرده است.

○اما همان‌طور که مشخص است پتروشیمی تندگویان در ۶ ماهه امسال تنها ۳۲ درصد از ظرفیت اسمی سالانه خود را تولید کرده و نسبت به سایر رقبا به شدت عقب مانده است|انرژی پرس

@Petroplus_ir
✔️شکستن رکورد درآمد، تولید و صادرات؛ کارنامه شش ماهه نخست ۱۴۰۳ پتروشیمی آریاساسول

بررسی گزارش‌های مالی پتروشیمی #آریا_ساسول در ماه‌های اخیر نشان می‌دهد این شرکت یکی از برترین پتروشیمی‌های بورسی در زمینه تولید و تحقق ظرفیت اسمی بوده است. این موضوع درآمد شرکت را نیز در مسیر صعودی قرار داد و سهامداران را به افزایش سودآوری امیدوار کرده است.

شرکت پلیمر آریا ساسول بزرگترین پتروشیمی فعال در زمینه تولید پلی اتیلن سبک و سنگین بوده و جایگاه آن در صنعت پلیمر از اهمیت بالایی برخوردار است. طبق نموداری که مشاهده که می‌شود که این شرکت میدان تولید و فروش پلی اتیلن را در اختیار گرفته است.

همچنین آریا ساسول همواره در فهرست پتروشیمی‌های برتر یک سال اخیر قرار و سعی در ارائه ارقام صعودی در تولید و فروش داشته است. این موضوع در گزارش‌های نیم‌سال اول شرکت نیز نمود پیدا کرده است؛ به طوری که این پتروشیمی در نیمه نخست سال جاری موفق به افزایش درآمد خود و ارائه کارنامه‌ای درخشان در تحقق ظرفیت تولید اسمی خود شده است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️شکستن رکورد درآمد، تولید و صادرات؛ کارنامه شش ماهه نخست ۱۴۰۳ پتروشیمی آریاساسول بررسی گزارش‌های مالی پتروشیمی #آریا_ساسول در ماه‌های اخیر نشان می‌دهد این شرکت یکی از برترین پتروشیمی‌های بورسی در زمینه تولید و تحقق ظرفیت اسمی بوده است. این موضوع درآمد شرکت…
عملکرد درخشان آریا در تحقق ظرفیت تولید اسمی
○همان‌طور که گفته شد پتروشیمی آریا ساسول در سال‌های اخیر از شرکت‌های پیشرو این صنعت بوده است. برای مثال این پتروشیمی در سال ۱۴۰۲ یکی از ۶ پتروشیمی برتر در زمینه تحقق ظرفیت تولید اسمی سالانه خود بوده است. به نحوی که آریا ساسول در سال گذشته حدود ۶ درصد بیشتر از ظرفیت تولید اسمی سالانه خود تولید کرده بود.

○این روند در نیمه نخست امسال نیز تکرار شد و پتروشیمی آریا ساسول رقم جالب توجهی در بخش تحقق ظرفیت اسمی ارائه کرد. به نحوی که این پتروشیمی در مدت ۶ ماه از سال توانست ۵۴ درصد از ظرفیت تولید اسمی سالانه خود را محقق کند.

درآمد پتروشیمی آریا ساسول در مسیر صعودی
○عملکرد خوب پتروشیمی آریا ساسول در تولید، زمینه را برای رشد درآمدزایی این شرکت فراهم کرد؛ چرا که این پتروشیمی در ۶ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ موفق شد بیش از ۲۲ هزار و ۵۳۹ میلیارد تومان درآمد شناسایی کند که نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ حدود ۳۷ درصد افزایش داشته است.

○همچنین لازم به ذکر است این پتروشیمی در نیم‌سال اول ۱۴۰۳ رکورد درآمدزایی ۶ ماهه ابتدایی سال‌های اخیر خود را نیز شکسته است. نمودار زیر روند صعودی درآمدزایی این پتروشیمی را به خوبی نشان می‌دهد.

صادرات پتروشیمی آریا ساسول ۳۶ درصد رشد کرد
○نکته دیگر در رابطه با عملکرد درخشان پتروشیمی آریا ساسول در ۶ ماه گذشته اینکه، آریا موفق شد صادرات خود را در این مدت افزایش دهد و حدود ۱۳ هزار و ۸۶۱ میلیارد تومان از این محل درآمد کسب کند. مقایسه این رقم با صادرات شرکت در ۶ ماهه ۱۴۰۲ رشد ۳۶ درصدی را مخابره می‌کند.

رشد چشم‌گیر درآمد آریا در شهریور
○همان‌طور که تا اینجا اشاره شد، پتروشیمی آریا ساسول در یک سال گذشته کارنامه خوبی در تولید و فروش ارائه کرده است. این روند در شهریورماه امسال نیز دیده شد و شرکت موفق شد حجم تولید این ماه را به بیش از ۱۶۵ هزار تن برساند که نسبت به میانگین یک سال گذشته رقم بزرگتری‌ست.

○همچنین حجم فروش شرکت نیز در شهریورماه امسال نسبت به شهریور ۱۴۰۲ افزایش یافت و به حدود ۱۰۸ هزار تن رسید.

○به دنبال این روند درآمد پتروشیمی آریا ساسول جهش چشم‌گیری را تجربه کرد و از دو هزار و ۸۴۹ میلیارد تومان در شهریورماه ۱۴۰۲ با رشد بیش از ۴۶ درصدی به چهار هزار و ۱۶۳ میلیارد تومان در شهریورماه امسال رسید.

○همچنین صادرات این پتروشیمی نیز در شهریور جهش ۶۶.۳ درصدی را پشت سر گذاشت و از هزار و ۶۱۴ میلیارد تومان در شهریور ۱۴۰۲ به دو هزار و ۶۸۴ میلیارد تومان در شهریور ۱۴۰۳ رسیده است|انرژی پرس

@Petroplus_ir
✔️مارون و ثبت بیشترین مقدار فروش در بین پتروشیمی ها

بررسی فروش نیمه نخست امسال ۲۰ شرکت پتروشیمی فعال در بازار سرمایه نشان می‌دهد پتروشیمی مارون بیشترین افزایش فروش را در بین شرکت‌های رقیب به ثبت رسانده است.

بررسی مقدار فروش ۲۰ شرکت بورسی نشان می دهد  که پتروشیمی مارون از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور ماه امسال بیشترین افزایش مقدار فروش را نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل داشته است و در بین شرکت‌های رقیب رتبه اول را از این لحاظ کسب نموده است. به طوری که میزان درآمد‌های پتروشیمی مارون در ۶ ماهه ابتدایی سال گذشته ۱۱ هزارو ۹۹۴ میلیارد تومان بود، اما امسال با افزایش ۱۰۰ درصدی به میزان ۲۳ هزارو ۹۹۷ میلیارد تومان رسیده است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️مارون و ثبت بیشترین مقدار فروش در بین پتروشیمی ها بررسی فروش نیمه نخست امسال ۲۰ شرکت پتروشیمی فعال در بازار سرمایه نشان می‌دهد پتروشیمی مارون بیشترین افزایش فروش را در بین شرکت‌های رقیب به ثبت رسانده است. بررسی مقدار فروش ۲۰ شرکت بورسی نشان می دهد  که…
○همچنین پتروشیمی تحت جمشید و خارک  دو پتروشیمی دیگر هستند که جایگاه دوم و سوم بیشترین افزایش مقدار فروش در طی مدت زمان مورد گزارش نسبت به مدت مشابه سال گذشته را تصاحب کردند. به طوری که مقدار فروش تخت جمشید ۶۴ و خارک ۵۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است. پس از آن پتروشیمی امیر کبیر با ۴۷.۴ درصد، بوعلی سینا با ۴۷.۳ درصد و پتروشیمی جم با ۴۵ درصد افزایش رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص داده اند.


کاهش فروش ۴ شرکت پتروشیمی بورسی

○همانطور که گفته شد بررسی ۶ ماهه فروش ۲۰ شرکت بورسی نشان می‌دهد پتروشیمی مارون بیشترین افزایش فروش را در بین شرکت‌های رقیب داشته همچنین ۱۶ شرکت دیگر با افزایش فروش روبرو بوده اند، اما در مقابل مقدار فروش پتروشیمی‌های تندگویان، کرمانشاه، ارومیه و زاگرس در طی مدت زمان مورد گزارش با کاهش روبرو بوده است.

@Petroplus_ir
✔️جزئیات رشد ۲۲ درصدی درآمدهای نفت سپاهان

در بین محصولات متنوع تولید نفت سپاهان، عرضه روغن موتور بنزینی به میزان ۲۱ هزار و ۴۲۷ تن در بازار داخلی، درآمدی ۱۳ هزار و ۷۲۰ میلیارد ریالی را برای این شرکت به‌دنبال داشت.

درآمدهای نفت سپاهان (فروش داخلی و فروش صادراتی) در ۶ ماهه نخست امسال ۱۲۴ هزار و ۷۷۷ میلیارد و ۷۳۹ میلیون ریال بود که نسبت به درآمد ۱۰۲ هزار و ۴۲۴ میلیارد و ۹۳۸ میلیون ریالی این شرکت در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۲، رشدی ۲۱.۸ درصدی را به ثبت رساند.

  شرکت نفت سپاهان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان روغن پایه و فرآورده‌های حوزه روانکار در ایران و خاورمیانه است که نقش مهمی در تأمین نیاز داخلی روغن‌موتور و دیگر محصولات صنعت روانکار دارد.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️جزئیات رشد ۲۲ درصدی درآمدهای نفت سپاهان در بین محصولات متنوع تولید نفت سپاهان، عرضه روغن موتور بنزینی به میزان ۲۱ هزار و ۴۲۷ تن در بازار داخلی، درآمدی ۱۳ هزار و ۷۲۰ میلیارد ریالی را برای این شرکت به‌دنبال داشت. درآمدهای نفت سپاهان (فروش داخلی و فروش صادراتی)…
•بررسی آمار فروش داخلی این شرکت در 6 ماهه نخست امسال نشان می‌دهد که میزان عرضه محصولات تولیدی نفت سپاهان در بازار داخلی به 117 هزار و 108 تن رسیده و ارزش فروش داخلی این محصولات در نیمه ابتدایی سال جاری، 52 هزار و 730 میلیارد ریال بوده است.

•این درحالی است که ارزش فروش داخلی محصولات نفت سپاهان در مدت مشابه سال قبل (نیمه نخست سال 1402) با فروش 111 هزار و 933 تن، بالغ بر 43 هزار و 538 میلیارد ریال بوده و مقایسه این رقم با فروش سال جاری از رشد 4.6 درصدی تناژ فروش و رشد 21.1  درصدی درآمد حاصل از فروش داخلی محصولات نفت سپاهان حکایت دارد.

•در بین محصولات متنوع تولید نفت سپاهان، عرضه روغن موتور بنزینی به میزان 21 هزار و 427 تن در بازار داخلی، درآمدی 13 هزار و 720 میلیارد ریالی را برای این شرکت به‌دنبال داشت. همچنین روغن موتور دیزلی تولیدی این شرکت نیز به عنوان یک محصول پرتقاضا عرضه 25 هزار و 875 تنی و درآمدی 11 هزار و 390 میلیارد ریالی به‌همراه داشت.

•در سایر روغن‌های موتوری نیز فروش 8700 تنی با درآمد 4 هزار و 951 میلیارد ریالی، رشدی 1.7 برابری در درآمد را نسبت به زمان مشابه سال قبل برای نفت سپاهان رقم زد.

•روغن‌های صنعتی تولیدی نفت سپاهان که در صنایع مختلف کشور مورد استفاده قرار می گیرد، در نیمه نخست سال جاری به میزان 9 هزار و 590 تن در بازار داخلی عرضه شد که درآمدی 6 هزار و 203 میلیارد ریالی برای این شرکت داشت.

•گریس و ضد یخ از دیگر محصولات تولیدی نفت سپاهان بود که در احجام قابل توجه در بازار داخلی در نیمه نخست امسال به فروش رسید و به‌ترتیب رشدی 25 درصدی و 386 درصدی از نظر درآمدی نسبت به مدت مشابه سال قبل برای این شرکت به ثبت رساندند.

•فروش داخلی 12 هزار و 185 تن روغن‌های فرآیند با ارزشی بالغ بر 2 هزار و 366 میلیارد ریالی نیز رشدی 180درصدی در درآمدزایی به همراه داشت.

•روغن پایه تولید نفت سپاهان نیز به عنوان یکی از پرتقاضاترین محصولات این شرکت، با ثبت رشد 59درصدی در درآمد فروش، به میزان 10 هزار و 517 میلیارد ریال درآمدزایی در بازار داخلی رسید.

•پارافین تولیدی نفت سپاهان نیز با عرضه‌ای 7 هزار 132 تنی در 6 ماهه ابتدایی سال، درآمدی 2 هزار و 520 میلیارد ریالی به‌همراه داشت که نسبت به مدت مشابه سال قبل، 326درصد درآمدزایی بیشتر برای این شرکت ثبت کرد.

•شرکت نفت سپاهان علاوه بر رشد 21.1 درصدی درآمد از فروش داخلی، در درآمد صادراتی نیز در نیمه نخست سال رشد قابل توجهی را به‌ثبت رساند.

•در 6 ماهه ابتدایی امسال، در مجموع 72 هزار و 151 میلیارد ریال ارزش فروش صادراتی محصولات نفت سپاهان بود که در مقایسه با فروش 59 هزار و 404 میلیارد ریالی مدت مشابه سال قبل، رشدی 21.5 درصدی داشت.

•در بین محصولات متنوع تولیدی نفت سپاهان در بازارهای صادراتی اعم از پارافین، روغن‌های صنعتی، روغن پایه، روغن موتور دیزلی، روغن موتور بنزینی، اسلاک واکس و روغن‌های فرآیندی، به جز روغن موتور دیزلی که در 6 ماهه نخست سال گذشته صادراتی نداشت و امسال به بیش از 330 میلیارد ریال صادرات رسید؛ پارافین و روغن‌های صنعتی به ترتیب با رشدی 160 درصدی و رشدی 155 درصدی در میزان درآمدزایی، بیشترین رشد درآمد فروش را داشتند.

•در مجموع، درآمدهای نفت سپاهان (فروش داخلی و فروش صادراتی) در 6 ماهه نخست امسال 124 هزار و 777 میلیارد و 739 میلیون ریال بود که نسبت به درآمد 102 هزار و 424 میلیارد و 938 میلیون ریالی این شرکت در 6 ماهه نخست سال 1402، رشدی 21.8 درصدی را به ثبت رساند.

@Petroplus_ir
تنها یک اوره‌ساز در شش ماهه نخست افزایش درآمد داشته است
✔️کرمانشاه بازند رالی تولید و درآمد پتروشیمی‌های اوره‌ساز
نگاهی به گزارش‌های منتشر شده پتروشیمی‌های اوره‌ساز در ۶ ماهه ابتدایی سال، مشخص می‌کند درآمد شرکت‌های این صنعت با وجود کاهش تولید افزایش داشته است. با وجود این روند اما پتروشیمی پردیس در دو بخش تولید و درآمدزایی کارنامه قابل قبولی ارائه کرده است.

آمارها نشان می‌دهد، شرکت‌های تولیدکننده «آمونیاک و اوره» در ۶ ماهه امسال ارقام متفاوتی را گزارش کرده‌اند. به نحوی که سه پتروشیمی خراسان، شیراز و کرمانشاه در این مدت کاهش تولید و پتروشیمی پردیس افزایش تولید داشتند.

در سمت فروش اما این روند متفاوت بود؛ به طوری که سه پتروشیمی خراسان، پردیس و شیراز افزایش درآمد و پتروشیمی کرمانشاه کاهش درآمد را گزارش کرده‌اند.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
تنها یک اوره‌ساز در شش ماهه نخست افزایش درآمد داشته است ✔️کرمانشاه بازند رالی تولید و درآمد پتروشیمی‌های اوره‌ساز نگاهی به گزارش‌های منتشر شده پتروشیمی‌های اوره‌ساز در ۶ ماهه ابتدایی سال، مشخص می‌کند درآمد شرکت‌های این صنعت با وجود کاهش تولید افزایش داشته…
وضعیت صنعت اوره در یک نگاه
•بررسی گزارش‌های اوره‌سازان در نیمه نخست امسال حکایت از آن دارد که مجموع تولید شرکت‌های صنعت «آمونیاک و اوره» به پنج میلیون و ۸۲۶ هزار تن رسیده است. مقایسه این عدد با حجم تولید صنعت در مدت مشابه سال گذشته افت ۱.۳ درصدی را مخابره می‌کند.

•با وجود این قضیه اما رشد قیمت دلار نیمایی طی یک سال گذشته از ۳۷ هزار تومان به ۴۷ هزار تومان رسیده است؛ این روند درآمد شرکت‌های صنعت اوره را بالا برده است. به طوری که درآمد کل صنعت «آمونیاک و اوره» از ۳۳ هزار و ۷۱۰ میلیارد تومان در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۲ با رشد ۲۴.۲ درصدی به ۴۱ هزار و ۸۵۹ میلیارد تومان در ۶ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ رسیده است.

بیشترین افزایش مقدار تولید اوره‌سازان
•بررسی‌ها نشان می‌دهد پتروشیمی پردیس در نیمه نخست امسال میدان درآمدزایی این صنعت را در اختیار گرفته است. چرا که این پتروشیمی با شناسایی درآمد ۲۳ هزار و ۲۵۳ میلیارد تومانی پردرآمدترین اوره‌ساز بورسی در نیم‌سال ۱۴۰۳ شده است.

•همچنین این پتروشیمی موفق به افزایش ۳۱.۸ درصدی درآمد ۶ ماهه خود شده است. به این ترتیب پتروشیمی پردیس، رتبه اول «بیشترین افزایش درآمد» را به خود اختصاص داده است.
پتروشیمی شیراز نیز کارنامه خوبی در بخش درآمدزایی نیم‌سال اول داشت؛ به نحوی که درآمد این شرکت از ۹ هزار و ۳۴۲ میلیارد تومان در نیمه نخست ۱۴۰۲ با رشد ۲۶.۳ درصدی به ۱۱ هزار و ۸۰۱ میلیارد تومان در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ رسیده است.

•همچنین پتروشیمی خراسان نیز در این دوره موفق شد درآمد خود را حدود ۱۰ درصد بالا ببرد و به سه هزار و ۸۳۷ میلیارد تومان برساند.

بیشترین افزایش مقدار تولید اوره‌سازان
•همان‌طور که گفته شد درآمد سه پتروشیمی صنعت در ۶ ماهه ابتدایی سال افزایش داشته است. اما این روند در سمت تولید دیده نشد و تنها پتروشیمی که موفق به افزایش حجم تولید خود شده، پتروشیمی پردیس بوده است. چرا که این پتروشیمی موفق شد مقدار تولید خود را ۲.۱ درصد بالا ببرد.
اما سه پتروشیمی خراسان، شیراز و کرمانشاه در این دوره کاهش تولید داشتند که وضعیت کرمانشاه از باقی رقبا وخیم‌تر بوده است.

بیشترین میزان تحقق ظرفیت اسمی تولید سالانه
•اما مهم‌ترین بخش تولید، میزان تحقق ظرفیت تولید اسمی سالانه است. بررسی گزارش‌های تجمعی پتروشیمی‌های اوره‌ساز در بازه زمانی ۶ ماهه ابتدایی سال جاری نشان می‌دهد پتروشیمی خراسان بیشتر از سایر رقبا توانسته است از ظرفیت اسمی سالانه خود بهره ببرد و این عدد را به ۶۱ درصد برساند.
همچنین سایر پتروشیمی‌های این گروه نیز عملکرد قابل قبولی در این بخش داشتند و مشخص می‌شود اوره‌سازان کارنامه بهتری نسبت به سایر صنایع پتروشیمی دارند.
@Petroplus_ir
2025/02/18 18:55:37
Back to Top
HTML Embed Code: