Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
3397 - Telegram Web
Telegram Web
نصف ظرفیت تولید پتروشیمی‌های متانولی روی زمین ماند!/ تولید متانول ۷۱ درصد افت کرد
اسفند ۱۴۰۳ برای صنعت متانول با دو چهره متفاوت همراه بود؛ در شرایطی که درآمد دو پتروشیمی #خارک و #فن‌آوران افزایش چشمگیری داشت، میزان تولید صنعت نسبت به اسفندماه سال ۱۴۰۲ کاهش قابل توجهی را پشت سر گذاشت.

با وجود اینکه درآمد این صنعت نسبت به بهمن و حتی اسفند ۱۴۰۲ رشد کرده، اما افت شدید تولید باعث نگرانی سهامداران این صنعت شده است. برای مثال، پتروشیمی بزرگی مانند #زاگرس در ۱۲ ماه سال ۱۴۰۳ تنها نیمی از ظرفیت تولیدش رو فعال کرده؛ این یعنی نصف درآمد و سود بالقوه این شرکت از دست رفته است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد در آخرین ماه از سال ۱۴۰۳ پتروشیمی #فناوران توانست در دو بخش تولید و درآمد کارنامه مثبتی از خود بر جای بگذارد.

پتروشیمی خارک نیز با وجود اینکه در درآمدزایی موفق بود اما در بخش تولید اندکی افت کرد و رتبه دوم این بخش را تصاحب کرد.
اما پتروشیمی #زاگرس هم در تولید و هم درآمد به میزان قابل توجهی افت کرد و تنها ۱۷۴ میلیارد تومان درآمد داشت.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
نصف ظرفیت تولید پتروشیمی‌های متانولی روی زمین ماند!/ تولید متانول ۷۱ درصد افت کرد اسفند ۱۴۰۳ برای صنعت متانول با دو چهره متفاوت همراه بود؛ در شرایطی که درآمد دو پتروشیمی #خارک و #فن‌آوران افزایش چشمگیری داشت، میزان تولید صنعت نسبت به اسفندماه سال ۱۴۰۲ کاهش…
صنعت متانول در اسفند ۱۴۰۳
○بررسی عملکرد پتروشیمی‌های صنعت متانول نشان می‌دهد، مقدار تولید این صنعت در اسفندماه نیز نزولی بوده است. این موضوع زنگ خطر متانول‌سازان را به صدار درآورده؛ چرا که برخی از شرکت‌های این صنعت مانند پتروشیمی زاگرس در ۱۲ ماه سال ۱۴۰۳ تنها ۵۳ درصد از ظرفیت اسمی سالانه خود را محقق کرده‌اند.

○این یعنی حدود نیمی از ظرفیت تولید در این صنعت به کار گرفته نشده و بخش زیادی از درآمد و سودسازی رها شده است.

○یکی از مهم‌ترین صنایع شیمیایی حال حاضر بورس، صنعت متانول است. صنعتی که در سال‌های اخیر همواره سودده بوده و سه پتروشیمی زاگرس، فناوران و خارک در آن فعال هستند. انرژی پرس در این گزارش، وضعیت تولید و فروش سه پتروشیمی فعال در صنعت متانول را مورد بررسی و مقایسه قرار داده است.

○نگاهی به گزارش‌های فعالیت ماهانه متانولی‌های بورس نشان می‌دهد سه پتروشیمی این صنعت موفق به شناسایی درآمد چهار هزار و ۹۱۵ میلیارد تومانی در اسفندماه ۱۴۰۳ شده‌اند. لازم به ذکر است این عدد در مقایسه با دو ماه بهمن‌ ۱۴۰۳ و اسفندماه ۱۴۰۲ افزایش داشته است.
به نحوی که درآمد کل این صنعت در اسفندماه نسبت به ماه گذشته یعنی بهمن‌ماه بیش از ۳۶ درصد و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۵.۶ درصد افزایش داشته است.

○در مقابل اما شرکت‌های این صنعت در اسفندماه توانستند مجموعا ۲۰۰ هزار تن از محصولات خود را تولید کنند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود ۷۲ درصد کاهش داشته است.

○با وجود این آمار باید دید کدام یک از متانول‌سازهای بورسی در اسفندماه عملکرد بهتری داشته است. انرژی پرس در این گزارش ارقام تولید و درآمد اسفندماه شرکت‌های صنعت متانول را مورد بررسی قرار داده است.

بیشترین افزایش درآمد متانولی‌های بورس در اسفندماه
○نگاهی به گزارش‌های فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های متانول‌ساز بورسی در اسفندماه نشان می‌دهد، دو پتروشیمی خارک و فناوران موفق به افزایش درآمد ماهانه خود نسبت به اسفندماه سال گذشته شده‌اند.

○پتروشیمی خارک در این ماه پیشتاز صنعت متانول در افزایش درآمد بوده است. به طوری که این پتروشیمی در اسفندماه توانست رقم فروش خود را حدود ۱۳۰ درصد بالا ببرد و مبلغ فروش خود را از هزار و ۳۶۱ میلیارد تومان در اسفندماه سال ۱۴۰۲ به سه هزار و ۱۲۴ میلیارد تومان در اسفند ۱۴۰۳ برساند.

○همچنین پتروشیمی فناوران توانست درآمد خود را در اسفندماه حدود ۶۰ درصد افزایش دهد و از هزار و ۱۵ میلیارد تومان در اسفند سال ۱۴۰۲ به هزار و ۶۱۷ میلیارد تومان در اسفند ۱۴۰۳ برساند.

○در طرف مقابل اما پتروشیمی زاگرس در این ماه کاهش ۹۰ درصدی درآمد را تجربه و تنها ۱۷۴ میلیارد تومان درآمد داشته است.

بیشترین افزایش مقدار تولید متانولی‌های بورس در اسفندماه
○در سمت تولید نیز این روند تا حدودی تکرار شد؛ چرا که پتروشیمی زاگرس در این ماه کاهش تولید شدیدی را پشت سر گذاشت و پس از آن، خارک نیز افت تولید را در اسفند ۱۴۰۳ گزارش کرد.

○اما پتروشیمی فناوران در اسفندماه ۱۴۰۳ موفق به افزایش ۶۹ درصدی حجم تولید خود شد و این عدد را از ۵۹ هزار تن در اسفند ۱۴۰۲ به ۱۰۰ هزار تن در اسفند ۱۴۰۳ رساند.

○در آن سمت اما پتروشیمی خارک افت ۱۶.۵ درصدی را در تولید اسفندماه تجربه و رقم تولید خود را ۷۶ هزار تن گزارش کرد. پتروشیمی زاگرس نیز در این ماه سقوط تولید را پشت سر گذاشت و تنها ۲۴ هزار تن تولید کرد که ۱۸ هزار تن از آن شامل اکسیژن می‌شود.

○در نهایت اما باید گفت حجم کل تولید صنعت در این ماه نزولی بوده و باید دید این روند در ماه آینده تغییر خواهد کرد یا خیر؟

۱۴۰۴/۱/۲۳

@Petroplus_ir
✔️رشد 30 درصدی درآمدهای نفت سپاهان در سال 1403
درآمدهای نفت سپاهان (فروش داخلی و فروش صادراتی) در سال1403 مبلغ 302 هزار و 485 میلیارد ریال بود که نسبت به درآمد232هزار و581 میلیارد ریالی این شرکت در سال 1402، رشدی 30 درصدی را به ثبت رساند.


@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️رشد 30 درصدی درآمدهای نفت سپاهان در سال 1403 درآمدهای نفت سپاهان (فروش داخلی و فروش صادراتی) در سال1403 مبلغ 302 هزار و 485 میلیارد ریال بود که نسبت به درآمد232هزار و581 میلیارد ریالی این شرکت در سال 1402، رشدی 30 درصدی را به ثبت رساند. @Petroplus_ir
○شرکت نفت سپاهان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان روغن پایه و فرآورده‌های حوزه روانکار در ایران و خاورمیانه است که نقش مهمی در تأمین نیاز داخلی روغن‌موتور و دیگر محصولات صنعت روانکار دارد.

○بررسی آمار فروش داخلی این شرکت در سال 1403 نشان می‌دهد که میزان عرضه محصولات تولیدی نفت سپاهان در بازار داخلی به 228 هزار و 883 تن رسیده و ارزش فروش داخلی این محصولات در سال 1403، 113هزار و 269 میلیارد ریال بوده است.این درحالی است که ارزش فروش داخلی محصولات نفت سپاهان در مدت مشابه سال قبل با فروش 238 هزار و 401 تن، بالغ بر 96 هزار و 328 میلیارد ریال بوده و مقایسه این رقم با فروش سال جاری از رشد 18 درصدی درآمد حاصل از فروش داخلی محصولات نفت سپاهان حکایت دارد.در بین محصولات متنوع تولید نفت سپاهان، عرضه روغن موتور بنزینی به میزان 41 هزار و 164 تن در بازار داخلی، درآمدی 30 هزار و 763 میلیارد ریالی را برای این شرکت به‌دنبال داشت. همچنین روغن موتور دیزلی تولیدی این شرکت نیز به عنوان یک محصول پرتقاضا عرضه 48 هزار و 849 تنی و درآمدی 22 هزار و 274 میلیارد ریالی به‌همراه داشت.

○در سایر روغن‌های موتوری نیز فروش 16.134 تنی با درآمد 9هزار و 915 میلیارد ریالی، رشد43 درصدی در درآمد را نسبت به زمان مشابه سال قبل برای نفت سپاهان رقم زد.روغن‌های صنعتی تولیدی نفت سپاهان که در صنایع مختلف کشور مورد استفاده قرار می گیرد، در سال 1403 به میزان 20 هزار و 417 تن در بازار داخلی عرضه شد که درآمدی 14هزار و 188 میلیارد ریالی برای این شرکت داشت.

○گریس و ضد یخ از دیگر محصولات تولیدی نفت سپاهان بود که در احجام قابل توجه در بازار داخلی در سال1403 به فروش رسید و از لحاظ تناژی و درآمدی به ترتیب رشدی 136 و 195 درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل برای این شرکت به ثبت رساندند.فروش داخلی 20 هزار و 461 تن روغن‌های فرآیند با ارزشی بالغ بر 4 هزار و 296 میلیارد ریالی نیز رشدی 62درصدی در درآمدزایی به همراه داشت.

○روغن پایه تولید نفت سپاهان نیز به عنوان یکی از پرتقاضاترین محصولات این شرکت، با ثبت رشد 55 درصدی در درآمد فروش، به میزان 23 هزار و 308 میلیارد ریال درآمدزایی در بازار داخلی رسید.پارافین تولیدی نفت سپاهان نیز با عرضه‌ای 16 هزار 829 تنی در سال1403، درآمدی 5 هزار و 873 میلیارد ریالی به‌همراه داشت که نسبت به مدت مشابه سال قبل، 50 درصد درآمدزایی بیشتر برای این شرکت ثبت کرد.شرکت نفت سپاهان علاوه بر رشد 18 درصدی درآمد از فروش داخلی، در درآمد صادراتی نیز در سال1403 رشد قابل توجهی را به‌ثبت رساند.

○در سال 1403، در مجموع 189 هزار و 216 میلیارد ریال ارزش فروش صادراتی محصولات نفت سپاهان بود که در مقایسه با فروش 136 هزار و 253 میلیارد ریالی مدت مشابه سال قبل، رشدی 39 درصدی داشت.در بین محصولات متنوع تولیدی نفت سپاهان اعم از پارافین، روغن‌های صنعتی، روغن پایه، روغن موتور دیزلی، روغن موتور بنزینی، اسلاک واکس و روغن‌های فرآیندی در بازارهای صادراتی،  فروشی به مبلغ 327 میلیون دلار به ثبت رسید؛ روغن پایه وروغن فرآیند بیشترین میزان صادرات را در سبد محصولات نفت سپاهان به خود اختصاص داده اند.

۱۴۰۴/۱/۲۳

@Petroplus_ir
کارنامه اوره‌سازان بورسی در اسفند ۱۴۰۳
اتصال گاز، همه چیز را حل نکرد/ تولید اوره هنوز عقب است
در حالی که گاز صنعت اوره وصل شد و تولید اسفند نسبت به بهمن رشد کرد، اما اکثر شرکت‌ها هنوز از بحران تولید و درآمد خارج نشده‌اند. به این شرح که از میان چهار پتروشیمی اوره‌ساز، تنها #پردیس در درآمد و #کرمانشاه در تولید کارنامه مثبت داشتند.

در این میان، پتروشیمی #کرمانشاه تنها شرکتی بود که در اسفند ۱۴۰۳ توانست نسبت به اسفند ۱۴۰۲ افزایش تولید داشته باشد. اما پتروشیمی‌های #شیراز، #خراسان و حتی #پردیس که بهترین عملکرد درآمدی را ثبت کرده، در بخش تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته عقب مانده‌اند.

این افت تولید، درآمد شرکت‌ها را هم تحت تاثیر قرار داده است؛ سه پتروشیمی #خراسان، #کرمانشاه و #شیراز در اسفند با کاهش درآمد نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ مواجه شدند.
در این میان تنها پتروشیمی #پردیس بود که با رشد قدرتمند فروش، توانست درآمد اسفند خود را به بیش از ۶.۴ همت برساند؛ رشد چشم‌گیری که معادل ۵۱.۴ بیشتر از اسفند ۱۴۰۲ است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
کارنامه اوره‌سازان بورسی در اسفند ۱۴۰۳ اتصال گاز، همه چیز را حل نکرد/ تولید اوره هنوز عقب است در حالی که گاز صنعت اوره وصل شد و تولید اسفند نسبت به بهمن رشد کرد، اما اکثر شرکت‌ها هنوز از بحران تولید و درآمد خارج نشده‌اند. به این شرح که از میان چهار پتروشیمی…
وضعیت صنعت اوره در اسفند
○گزارش عملکرد ماهانه پتروشیمی‌های پردیس، شیراز، خراسان و کرمانشاه که «آمونیاک و اوره» تولید می‌کنند منتشر و تکلیف درآمدزایی این صنعت در ماه اسفند مشخص شد.

○نگاهی به ارقام گزارش‌های این صنعت نشان می‌دهد، افت تولید در ماه گذشته، درآمد اسفندماه اکثر شرکت‌های این گروه را پایین آورده و تنها پتروشیمی پردیس، رشد درآمد را در این ماه تجربه کرده است.

○گفتنی‌ست چهار پتروشیمی تولیدکننده «آمونیاک و اوره» در اسفند‌ماه امسال موفق به کسب درآمد هشت هزار و ۳۲۰ میلیارد تومانی شدند. مقایسه این عدد با مجموع درآمد صنعت در ماه گذشته یعنی بهمن خبر از رشد ۷۰ درصدی این رقم می‌دهد. البته نباید فراموش کرد، این رشد به واسطه جهش درآمدزایی پتروشیمی پردیس در این ماه است.

○همچنین باید گفت مجموع درآمد شرکت‌های صنعت «آمونیاک و اوره» در اسفندماه‌ امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۲۱ درصد افزایش داشته که وابسته به رشد درآمد پردیس است. انرژی پرس در این گزارش گزارش عملکرد ماهانه شرکت‌های فعال در زمینه تولید «آمونیاک و اوره» را بررسی کرده است.

بیشترین افزایش درآمد پتروشیمی‌ها در اسفند ۱۴۰۳
○بررسی و مقایسه گزارش‌های فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های تولیدکننده «آمونیاک و اوره» در اسفندماه‌ امسال نشان می‌دهد، تنها یک پتروشیمی موفق به افزایش درآمد خود شده است.

○پتروشیمی پردیس توانست در این ماه درآمد خود را بیشتر از رقبا افزایش دهد. به طوری که درآمد این پتروشیمی از چهار هزار و ۲۷۵ میلیارد تومان در اسفندماه سال گذشته با رشد بیشتر از ۵۱ درصدی به ۶ هزار و ۴۷۴ میلیارد تومان در این ماه رسیده است.

○پردیس، تنها پتروشیمی اوره‌سازی بود که در اسفندماه رشد درآمد داشت و سایر پتروشیمی‌های این صنعت افت درآمد را تجربه کردند.

بیشترین افزایش مقدار تولید پتروشیمی‌ها در اسفند ۱۴۰۳
○در سمت تولید اما روند اوره‌سازان تقریبا مشابه ماه گذشته بود و تنها یک پتروشیمی گروه «اوره و آمونیاک» افزایش تولید داشت.

○این روند تولید کل صنعت آمونیاک و اوره را با کاهش بیشتر از ۱۰ درصدی همراه کرد و به ۵۸۷ هزار تن رساند. هرچند باید گفت پس از وصل شدن گاز این صنعت، میزان تولید آن در اسفند نسبت به بهمن حدود ۴۶ درصد رشد کرده است.

○تنها پتروشیمی کرمانشاه است که میزان تولید اسفندماه خود را نسبت به اسفند ۱۴۰۲ افزایش داده و سایر پتروشیمی‌های این گروه کاهش تولید را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ تجربه کردند.

○در این میان وضعیت پتروشیمی خراسان پس از خاموشی خط تولید در دی‌ماه و بهمن از سایر پتروشیمی‌های اوره‌ساز وخیم‌تر است.

۱۴۰۴/۱/۲۴

@Petroplus_ir
در سال ۱۴۰۳ محقق شد
پتروشیمی نوری در اوج
شرکت پتروشیمی نوری با نماد #نوری و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۹۰۰ میلیارد تومان، در اسفند ماه سال ۱۴۰۳ توانست درآمدی معادل ۲۰ هزار و ۷۴۷ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی و خارجی کسب کند. این رقم در مقایسه با ماه گذشته ۱۴ درصد و در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته با ۳۳ درصد، رشد خوبی را به ثبت رسانده است. 

درآمد ماهانه پتروشیمی نوری در این بازه زمانی، فراتر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ قرار گرفته و به میزان ۶ هزار و ۹۱۳ میلیارد تومان بیشتر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و به میزان ۱۰ هزار و ۴۷۷ میلیارد تومان بالاتر از میانگین درآمدی سال ۱۴۰۲ ثبت شده است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
در سال ۱۴۰۳ محقق شد پتروشیمی نوری در اوج شرکت پتروشیمی نوری با نماد #نوری و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۹۰۰ میلیارد تومان، در اسفند ماه سال ۱۴۰۳ توانست درآمدی معادل ۲۰ هزار و ۷۴۷ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی و خارجی کسب کند. این…
رشد ۴۶ درصدی درآمد‌های تجمیعی پتروشیمی نوری
درآمد تجمیعی شرکت پتروشیمی نوری از آغاز سال مالی ۱۴۰۳ تا پایان اسفندماه سال ۱۴۰۳ به رقم قابل توجه ۱۷۳ هزار و ۷۲۷ میلیارد تومان دست یافته است. این موفقیت نشان‌دهنده عملکرد برجسته و استراتژی‌های مؤثر این شرکت در بازار رقابتی شرکت‌های پتروشیمی است.

جالب توجه است که درآمد تجمیعی نوری در این دوره ۱۲ ماهه، نسبت به مدت مشابه سال گذشته (۱۲‌ماهه سال ۱۴۰۲) با رشد ۴۶ درصدی همراه بوده است. 
درآمد یاد شده حاصل از فروش محصولات پتروشیمی نوری در بازار داخلی و خارجی بوده که در این بین، سهم ۸۷ درصدی را از فروش محصولات آن در بازار داخلی تصاحب کرده است. با این وجود، فروش محصولات پتروشی نوری در بازار داخلی برابر با ۱۸ هزار میلیارد تومان به ثبت رسیده است. اما سهم "نوری" از فروش محصولات در بازار خارجی ۱۳ درصد بوده که معادل ۲ هزار و ۷۴۴ میلیارد تومان است.

۱۴۰۴/۱/۲۴

@Petroplus_ir
✔️تولید و درآمد آروماتیک‌سازان افزایش یافت؛ امام کدام پتروشیمی عقب ماند؟
صنعت آروماتیک در اسفند‌ماه ۱۴۰۳ با افزایش ۲۶ درصدی درآمد نسبت به مدت مشابه سال گذشته، عملکردی نسبتا مشابه با سایر صنایع پتروشیمی داشت. چهار پتروشیمی #نوری، #بوعلی #اصفهان و #فارابی توانستند در مجموع حدود ۲۸ همت درآمد کسب کنند.

اما این رشد برای همه یکسان نبود؛ بیشترین سهم این افزایش از نظر ریالی به پتروشیمی #نوری تعلق گرفت و از نظر درصد به پتروشیمی #فارابی تعلق داشت؛ در حالی که #بوعلی_سینا با رشد ۶ درصدی درآمد، از این قافله عقب ماند.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️تولید و درآمد آروماتیک‌سازان افزایش یافت؛ امام کدام پتروشیمی عقب ماند؟ صنعت آروماتیک در اسفند‌ماه ۱۴۰۳ با افزایش ۲۶ درصدی درآمد نسبت به مدت مشابه سال گذشته، عملکردی نسبتا مشابه با سایر صنایع پتروشیمی داشت. چهار پتروشیمی #نوری، #بوعلی #اصفهان و #فارابی توانستند…
○در بخش تولید نیز تقریبا روایت مشابهی در این صنعت دیده شده؛ به این شرح که حجم تولید آروماتیک‌سازان نسبت به اسفند سال ۱۴۰۲ حدود ۱۰ درصد رشد کرده است. اما پتروشیمی بوعلی سینا شرایط چندان مطلوبی نداشت و با افت ۱۰ درصدی تولید، تنها پتروشیمی این صنعت بود که کاهش تولید داشت.

○این ارقام نشان می‌دهد، رشد درآمد در این صنعت تنها به واسطه افزایش قیمت دلار و بهبود نرخ‌های جهانی نبوده و تولید نیز در آن رونق خوبی گرفته است.

وضعیت صنعت آروماتیک در اسفند‌‌ ۱۴۰۳
○گزارش فعالیت ماهانه آروماتیکی‌های بورس منتشر شد و خبر از رشد درآمد کل این صنعت در اسفند‌‌ ۱۴۰۳ داد. نگاهی به ارقام گزارش‌های این صنعت نشان می‌دهد چهار پتروشیمی تولیدکننده آروماتیک یعنی نوری، بوعلی، اصفهان و فارابی مجموعا در اسفند‌‌ماه موفق به شناسایی درآمد ۲۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی شده‌اند.

○مقایسه این عدد با درآمد صنعت آروماتیک در اسفند‌‌ماه سال گذشته، افزایش ۲۶ درصدی آن را نشان می‌دهد. لازم به ذکر است عمده این افزایش درآمد، مربوط به رشد درآمد پتروشیمی نوری در این ماه است.

○همچنین درآمد پتروشیمی‌های آروماتیکی‌ نسبت به ماه گذشته یعنی بهمن‌ حدود هشت درصد افزایش داشته است. گفتنی‌ست چهار پتروشیمی فعال در زمینه تولید آروماتیک در اسفند‌‌ماه ۱۴۰۳ موفق به تولید ۶۴۸ هزار و ۹۴۵ تن از محصولات خود شده‌اند.

○این عدد در مقایسه با اسفند‌‌ماه سال گذشته افزایش ۱۰ درصدی داشته که ناشی از افزایش حجم تولید پتروشیمی فارابی، نوری و اصفهان است.

بیشترین افزایش درآمد ماهانه آروماتیکی‌ها
○بررسی و مقایسه گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های تولیدکننده آروماتیک در اسفند‌‌ماه ۱۴۰۳ نشان می‌دهد، پتروشیمی فارابی در این ماه جهش قابل توجهی را در درآمدزایی داشته که به دلیل رشد حجم فروش و قیمت محصولات آن است. به طوری که رقم فروش این شرکت با رشد ۶۲۰ درصدی از ۴۰ میلیارد تومان به ۲۸۵ میلیارد تومان رسیده است.

○همچنین پتروشیمی نوری نیز در اسفند‌ عملکرد قابل توجهی در فروش داشت؛ به نحوی که درآمد ماهانه پتروشیمی نوری از ۱۵ هزار و ۵۳۴ میلیارد تومان در اسفند‌‌ماه سال ۱۴۰۲ با رشد ۳۴ درصدی به ۲۰ هزار و ۷۴۷ میلیارد تومان رسیده است. از این رو پتروشیمی نوری در جایگاه دوم جدول رشد درآمدزایی گروه آروماتیک قرار می‌گیرد.

○همچنین پتروشیمی اصفهان نیز در این ماه موفق شد درآمد خود را حدود هفت درصد افزایش دهد و جایگاه سوم رتبه‌بندی افزایش درآمد را تصاحب کند. درآمد این پتروشیمی از ۹۵۴ میلیارد تومان در اسفند‌‌ ۱۴۰۲ به هزار و ۲۵ میلیارد تومان در اسفند‌‌ماه ۱۴۰۳ رسیده است.

○پتروشیمی بوعلی سینا نیز در این ماه توانست درآمد خود را نسبت به اسفند ۱۴۰۲ حدود ۶ درصد بالا ببرد و رقم ۶ هزار و ۵۴۳ میلیارد تومان را گزارش کند.

حجم تولید آروماتیکی‌ها صعودی شد
○در سمت تولید نیز تقریبا همین روند دیده شد و سه پتروشیمی بر مدار صعود و یک پتروشیمی بر مدار نزول تولید قرار گرفتند. نگاهی به گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های آروماتیکی حکایت از آن دارد که سه پتروشیمی فارابی، نوری و اصفهان به ترتیب بیشترین درصد رشد تولید را در اختیار گرفتند.

○در این حین اما اوضاع برای پتروشیمی بوعلی سینا متفاوت بود؛ چرا که حجم تولید این پتروشیمی در اسفند‌‌ماه حدود ۱۰ درصد کاهش داشته است.

۱۴۰۴/۱/۲۵

@Petroplus_ir
کارنامه پتروشیمی‌های صنعت الفین و پلیمر در اسفند ۱۴۰۳
✔️پارس و آریاساسول برنده تولید پتروشیمی‌ها
در حالی که درآمد تمامی پتروشیمی‌های صنعت «الفین و پلیمر» در اسفندماه ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ افزایش داشت، دو پتروشیمی #پارس و #آریاساسول در بخش تولید درخشیدند و رتبه اول و دوم رشد تولید را از آن خود کردند. 

در اسفند‌ماه ۱۴۰۳ شرکت‌های فعال در صنعت «الفین و پلیمر» مانند ماه‌های گذشته روی مدار صعودی درآمد قرار گرفتند با این تفاوت که در این ماه تمامی پتروشیمی‌های این صنعت رشد درآمد داشتند.

این افزایش درآمد تنها به خاطر بالا رفتن حجم فروش نبود، بلکه رشد قیمت دلار و قیمت جهانی محصولات پلیمری تاثیر زیادی در این آن داشته است. به‌ویژه پتروشیمی‌هایی مانند #تخت‌جمشید، #قائدبصیر و #آریاساسول بیشترین افزایش درآمد را تجربه کردند و عملکرد خوبی داشتند.

در بخش تولید نیز حدود ۱.۵ میلیون تن محصول پلیمیری در اسفند تولید شد که نسبت به اسفند سال ۱۴۰۲ کمی بیشتر شده است. پتروشیمی‌هایی مانند پتروشیمی #پارس و #آریاساسول رشد تولید داشتند، اما در این میان چند شرکت نیز کاهش تولید را تجربه کردند.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
کارنامه پتروشیمی‌های صنعت الفین و پلیمر در اسفند ۱۴۰۳ ✔️پارس و آریاساسول برنده تولید پتروشیمی‌ها در حالی که درآمد تمامی پتروشیمی‌های صنعت «الفین و پلیمر» در اسفندماه ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ افزایش داشت، دو پتروشیمی #پارس و #آریاساسول در بخش تولید درخشیدند…
○روند مثبت این صنعت از ماه‌های قبل آغاز شده بود؛ در بهمن‌ماه نیز گزارش‌ها از بهبود فروش و درآمد خبر می‌داد. به نظر می‌رسد با ادامه رشد نرخ ارز و قیمت‌های جهانی، شرایط برای شرکت‌های این گروه همچنان مساعد باقی بماند.

صنعت الفین و پلیمر در اسفند‌ ۱۴۰۳
○گزارش ماهانه پتروشیمی‌های تولیدکننده پلیمر و الفین در اسفند‌ماه ۱۴۰۳ منتشر شد و مشخص کرد مجموع درآمد شرکت‌های این صنعت در اسفند‌ ۱۴۰۳ به ۵۱ هزار و ۹۴۶ میلیارد تومان رسیده است.
لازم به ذکر است این عدد در مقایسه با ماه گذشته یعنی بهمن ۱۰ درصد افزایش داشته است. نکته مهم دیگر اینکه مقایسه درآمد صنعت در ماه اسفند‌ ۱۴۰۳ با مدت مشابه سال گذشته، افزایش ۶۱ درصدی را مخابره می‌کند. جهش چشمگیر نرخ فروش این صنعت تحت تاثیر از قیمت‌های جهانی و رشد قیمت دلار، این افزایش درآمد را رقم زده است.

○گفتنی‌ست ۱۱ پتروشیمی فعال در زمینه «الفین و پلیمر» در اسفند‌ماه ۱۴۰۳ موفق به تولید یک میلیون و ۵۷۸ هزار تن از محصولات خود شده‌اند که در مقایسه با اسفند‌ماه سال گذشته ۱.۹ درصد افزایش داشته است. همچنین این رقم نسبت به ماه گذشته یعنی بهمن‌ماه ۱۴۰۳ رشد حدود یک درصدی را تجربه کرده است.

بیشترین افزایش درآمد ماهانه نسبت به اسفند‌ ۱۴۰۲  
○پیش از هر نکته‌ای باید گفت درآمد تمامی پتروشیمی‌های‌‌ گروه «پلیمر و الفین» در اسفند‌ماه ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ افزایش داشته است. این روند به واسطه رشد قیمت دلار و نرخ جهانی پلیمر و الفین شکل گرفته است.

○بررسی و مقایسه گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های پلیمر و الفینی در اسفند‌ ۱۴۰۳ نشان می‌دهد، پتروشیمی تخت جمشید در این ماه پیشتاز الفین‌سازها بوده و موفق شد درآمد خود را بیشتر از رقبا افزایش دهد و در صدر لیست قرار بگیرد.

○به این شرح که پتروشیمی تخت جمشید با جهش ۱۳۸ درصدی که در درآمد ماهانه خود نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ به عمل آورد، توانست عنوان «بیشترین افزایش درآمد ماهانه» را از آن خود کند.

○همچنین پتروشیمی قائد بصیر، دیگر شرکت فعال در گروه «پلیمر و الفین» بوده که موفق به رشد چشم‌گیر رقم درآمد خود در اسفند‌ماه شده است. به نحوی که درآمد این شرکت در اسفند‌ ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ حدود ۱۲۹ درصد افزایش داشته است.

○پتروشیمی آریاساسول نیز دیگر پتروشیمی گروه «پلیمر و الفین» در اسفند‌ماه ۱۴۰۳ موفق شد جهش حدود ۸۷ درصدی را در درآمد ماهانه خود رقم بزند و عنوان سومین پتروشیمی برتر را در زمینه رشد درآمدزایی اسفند‌ماه این گروه را کسب کند. شازند و تندگویان نیز به ترتیب رتبه‌های چهار تا ۶ این گروه را در رشد درآمدزایی کسب کرده‌اند. رشد درآمد سایر پتروشیمی‌ها نیز در جدول زیر آمده است.

بیشترین افزایش مقدار تولید پلیمری‌ها در اسفند‌ ۱۴۰۳
○در سمت تولیدات گروه «پلیمر و الفین» اما برخی از پتروشیمی‌ها ارقام نزولی را گزارش کردند؛ به طوری که در اسفند‌ماه هفت پتروشیمی از صنعت «الفین و پلیمر» رشد تولید و چهار پتروشیمی کاهش تولید داشتند.

○در ابتدای این فهرست پارس قرار دارد؛ به این شرح که پتروشیمی پارس رقم تولید خود را به ۳۸۶ هزار و ۳۳۳ تن در این ماه رسانده است. مقایسه این رقم با حجم تولید شرکت در اسفند‌ماه سال ۱۴۰۲ رشد ۹.۳ درصدی مقدار تولید این پتروشیمی را مخابره می‌کند.

○همچنین پتروشیمی آریاساسول عنوان دومین شرکت برتر در زمینه افزایش حجم تولید گروه «پلیمر و الفین» را به خود اختصاص داد. به نحوی که این شرکت موفق شد حجم تولید اسفند‌ماه خود را با رشد ۸.۵ درصدی به ۱۷۳ هزار تن برساند.

○در طرف دیگر ماجرا اما چهار پتروشیمی تخت جمشید، غدیر، مارون و امیرکبیر در این ماه بیشترین کاهش تولید را داشتند.

۱۴۰۴/۱/۲۷

@Petroplus_ir
در اسفندماه سال ۱۴۰۳ رقم خورد
✔️جهش ۱۶۶ درصدی درآمد‌های "شپاس"
شرکت نفت پاسارگاد با نماد #شپاس و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۲۴۰ میلیارد تومان، در دوازدهمین ماه سال ۱۴۰۳، موفق به کسب درآمدی معادل ۴ هزار و ۱۸۸ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی و خارجی شد. این رقم نسبت به ماه گذشته ۱۶۶ درصد افزایش و نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۱۷۷ درصد رشد داشته است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
در اسفندماه سال ۱۴۰۳ رقم خورد ✔️جهش ۱۶۶ درصدی درآمد‌های "شپاس" شرکت نفت پاسارگاد با نماد #شپاس و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۲۴۰ میلیارد تومان، در دوازدهمین ماه سال ۱۴۰۳، موفق به کسب درآمدی معادل ۴ هزار و ۱۸۸ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های…
رشد ۱۷۷ درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته
○درآمد ماهانه "شپاس" در این دوره یک‌ماهه، بالاتر‌تر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و بالاتر از ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ بوده و به میزان ۲ هزار و ۷۴۹ میلیارد تومان بالاتر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و به میزان ۲ هزار و ۸۷۰ میلیارد تومان بیشتر از ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ به ثبت شده است.

درآمد تجمیعی نفت پاسارگاد
○درآمد تجمیعی شرکت نفت پاسارگاد از آغاز سال مالی تا پایان اسفند ماه سال ۱۴۰۳ به حدود ۲۰ هزار و ۱۸ میلیارد تومان رسیده است. قابل ذکر است که درآمد تجمیعی "شپاس" در این دوره ۱۲ ماهه شاهد رشد ۲۱ درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته (۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲) بوده است.

○درآمد یاد شده حاصل از فروش محصولات نفت پاسارگاد در بازار داخلی و خارجی بوده که در این بین، سهم ۲۵ درصدی را از فروش محصولات آن در بازار داخلی تصاحب کرده است. با این وجود، فروش محصولات "شپاس" در بازار داخلی برابر با یک هزار و ۶۱ میلیارد تومان به ثبت رسیده است. اما سهم نفت پاسارگاد از فروش محصولات در بازار خارجی ۷۵ درصد بوده که معادل ۳ هزار و ۱۲۱ میلیارد تومان است.

۱۴۰۴/۱/۲۷

@Petroplus_ir
در آخرین ماه سال رقم خورد
✔️تداوم روند روبه رشد نفت بهران
شرکت نفت بهران با نماد شبهرن و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان، در دوازدهمین ماه سال ۱۴۰۳ موفق به کسب درآمدی معادل ۲ هزار و ۵۸۲ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی و خارجی شد. این رقم نسبت به ماه گذشته ۳ درصد افزایش و نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۳۰ درصد رشد داشته است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
در آخرین ماه سال رقم خورد ✔️تداوم روند روبه رشد نفت بهران شرکت نفت بهران با نماد شبهرن و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان، در دوازدهمین ماه سال ۱۴۰۳ موفق به کسب درآمدی معادل ۲ هزار و ۵۸۲ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های…
میزان درآمد ماهانه " شبهرن "
○درآمد ماهانه "شبهرن" در این دوره یک‌ماهه، بالاتر‌تر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و بالاتر از ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ بوده و به میزان ۱۹۸ میلیارد تومان بالاتر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و به میزان ۷۹۰ میلیارد تومان بیشتر از ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ به ثبت شده است.

رشد ۳۸ درصدی درآمد‌های تجمیعی نفت بهران
○درآمد تجمیعی شرکت نفت بهران از آغاز سال مالی تا پایان اسفند ماه سال ۱۴۰۳ به حدود ۲۸ هزار و ۸۰۹ میلیارد تومان رسیده است. قابل ذکر است که درآمد تجمیعی "شبهرن" در این دوره ۱۲ ماهه شاهد رشد ۳۸ درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته (۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲) بوده است.

○درآمد یاد شده حاصل از فروش محصولات نفت بهران در بازار داخلی و خارجی بوده که در این بین، سهم ۹۲ درصدی را از فروش محصولات آن در بازار داخلی تصاحب کرده است. با این وجود، فروش محصولات "شبهرن" در بازار داخلی برابر با ۲ هزار و ۳۷۷ میلیارد تومان به ثبت رسیده است. اما سهم نفت بهران از فروش محصولات در بازار خارجی ۸ درصد بوده که معادل ۲۰۵ میلیارد تومان است.

@Petroplus_ir
"شپدیس" در اسفندماه سال ۱۴۰۳
✔️درآمد‌های پتروشیمی پردیس ۱۵۶ درصد افزایش یافت.
شرکت پتروشیمی پردیس موفق به کسب درآمدی معادل ۶ هزار و ۴۷۴ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی و خارجی شد.

شرکت پتروشیمی پردیس با نماد #شپدیس و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۶۰۰ میلیارد تومان، در دوازدهمین ماه سال ۱۴۰۳ و ششمین ماه از سال مالی، موفق به کسب درآمدی معادل ۶ هزار و ۴۷۴ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی و خارجی شد. این رقم نسبت به ماه گذشته ۱۵۶ درصد افزایش و نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۵۱ درصد رشد داشته است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
"شپدیس" در اسفندماه سال ۱۴۰۳ ✔️درآمد‌های پتروشیمی پردیس ۱۵۶ درصد افزایش یافت. شرکت پتروشیمی پردیس موفق به کسب درآمدی معادل ۶ هزار و ۴۷۴ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی و خارجی شد. شرکت پتروشیمی پردیس با نماد #شپدیس و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای…
○درآمد ماهانه پتروشیمی پردیس در این دوره یک‌ماهه، بالاتر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و بالاتر از ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ بوده و به میزان ۳ هزار و ۳۴۳ میلیارد تومان بیشتر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و به میزان ۳ هزار و ۵۷ میلیارد تومان بالاتر از میانگین درآمد ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ ثبت شده است.

رشد ۲۲ درصدی درآمد‌های تجمیعی
○در مجموع، درآمد تجمیعی شرکت پتروشیمی پردیس از آغاز سال مالی تا پایان اسفند ماه سال ۱۴۰۳ به حدود ۲۳ هزار و ۳۸۳ میلیارد تومان رسیده است. قابل ذکر است که درآمد تجمیعی "شپدیس" در این دوره ۶ ماهه بیشتر از ۲۲ درصد، نسبت به ۶ ماهه سال ۱۴۰۲ رشد داشته است.

سهم ۴۹ درصدی از فروش داخلی برای پتروشیمی پردیس
○درآمد یاد شده حاصل از فروش محصولات پتروشیمی پردیس در بازار داخلی و خارجی بوده که در این بین، سهم ۴۹ درصدی را از فروش محصولات آن در بازار داخلی تصاحب کرده است. با این وجود، فروش محصولات "شپدیس" در بازار داخلی برابر با ۳ هزار و ۱۹۰ میلیارد تومان به ثبت رسیده است. اما سهم پتروشیمی پردیس از فروش محصولات در بازار خارجی ۵۱ درصد بوده که معادل ۳ هزار و ۲۸۶ میلیارد تومان است.

۱۴۰۴/۱/۳۰

@Petroplus_ir
کارنامه تحقق ظرفیت اسمی تولید پتروشیمی‌ها در سال ۱۴۰۳ ؛
✔️بوعلی،مارون و غدیر ستاره‌های تولید؛اصفهان،فارابی و آبادان بازندگان تولید صنعت پتروشیمی
کارنامه تولید شرکت‌های پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ تصویر روشنی از وضعیت این صنعت استراتژیک ارائه می‌دهد. براساس آمار منتشر شده، پتروشیمی #بوعلی_سینا با تحقق ۱۱۸ درصدی ظرفیت اسمی خود، عنوان برترین پتروشیمی سال را از نظر بهره‌وری از ظرفیت اسمی تصاحب کرده است. پس از آن، #مارون با ۱۱۶ درصد و #غدیر با ۱۱۲ درصد در رتبه‌های بعدی ایستاده‌اند.

در میان بازیگران بزرگ این صنعت، نام‌های آشنایی چون #شازند، #نوری، #آریاساسول و #پارس نیز با تولید بیشتر از ظرفیت اسمی، به عنوان شرکت‌های موفق سال معرفی شده‌اند. این شرکت‌ها نه تنها ظرفیت‌سازی مناسبی داشتند، بلکه توانستند به‌خوبی از ظرفیت موجود بهره‌برداری کنند.

در مقابل اما، وضعیت برخی از پتروشیمی‌ها نگران‌کننده بود؛ آبادان با تحقق تنها ۱۲ درصد از ظرفیت اسمی، ضعیف‌ترین عملکرد را در میان کل فعالان صنعت پتروشیمی داشته است. پس از آن، فارابی با ۳۲ درصد و اصفهان با ۳۶ درصد از دیگر بازندگان این رقابت تولیدی محسوب می‌شوند.

@Petroplus_ir
در مقایسه‌ای نقطه به نقطه
✔️درآمد "شفن" ۵۹ درصد رشد داشت
شرکت پتروشیمی فن آوران با نماد #شفن و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۳ هزار و ۹۵ میلیارد تومان، در دوازدهمین ماه سال ۱۴۰۳، موفق به کسب درآمدی معادل یک هزار و ۶۱۷ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی و خارجی شد. این رقم نسبت به ماه گذشته کاهش و نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۵۹ درصد رشد داشته است.

@Petroplus_ir
2025/07/13 09:16:32
Back to Top
HTML Embed Code: