Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
3440 - Telegram Web
Telegram Web
پترو پلاس
کارنامه پتروشیمی‌های بورسی در اسفند ۱۴۰۳ ✔️افزایش ۴۱ درصدی درآمد صنعت پتروشیمی؛ تولید همراهی نکرد درآمد پتروشیمی‌های بورسی در اسفندماه افزایش یافت، اما این صعود بیشتر به واسطه جهش نرخ ارز و قیمت محصولات رقم خورد. در طرف دیگر، همچنان نیمی از صنعت با کاهش تولید…
وضعیت صنعت پتروشیمی در اسفند ۱۴۰۳
○گزارش عملکرد اسفندماه‌‌ ۲۴ پتروشیمی بورسی منتشر شد و مشخص کرد درآمد اکثر شرکت‌های صنعت در این ماه رشد کرده است. خلاف ماه‌های گذشته تولید نیز به رشد درآمد کمک کرده و افزایش درآمد پتروشیمی‌ها تنها به واسطه رشد نرخ ارز و قیمت محصولات نبوده است.

○گفتنی‌ست گاز صنعت اوره پس از سه ماه قطعی، بالاخره وصل شد و پتروشیمی‌های این صنعت به مدار تولید بازگشتند. البته هنوز افت تولید در پتروشیمی‌های اوره‌ساز دیده می‌شود، ولی می‌توان به بازگشت آن‌ها به حالت عادی امیدوار بود.

○طبق گزارش عملکرد ماهانه شرکت‌های پتروشیمی، مجموع درآمد ۲۴ پتروشیمی‌ بورسی در ماه اسفند ۱۴۰۳ به ۹۴ هزار و ۳۵۱ میلیارد تومان رسیده که نسبت به اسفندماه‌‌ سال گذشته ۴۱ درصد افزایش داشته است.

○همچنین مقایسه درآمد صنعت پتروشیمی در اسفندماه‌‌ با ماه گذشته یعنی بهمن افزایش حدود ۱۴ درصدی را مخابره می‌کند. گفتنی‌ست سه پتروشیمی نوری، پارس و جم پردرآمدترین پتروشیمی‌های بورسی در اسفند بودند.

○۱۹ پتروشیمی در این ماه موفق به افزایش «درآمد حاصل از فروش» خود نسبت به اسفند ۱۴۰۲ شده‌اند. انرژی پرس در این گزارش کارنامه تولید و فروش پتروشیمی‌های بورسی را مورد ارزیابی قرار داده است.

بیشترین افزایش درآمد پتروشیمی‌ها نسبت به اسفند ۱۴۰۲
○پتروشیمی فارابی در اسفندماه‌‌ ۱۴۰۳ نیز توانست عملکرد درخشانی در بخش فروش از خود نشان دهد و تناژ فروش خود را بالا ببرد.

○همچنین نرخ فروش محصولات فارابی نیز در این ماه نسبت به اسفندماه‌‌ سال گذشته رشد خوبی را تجربه کرد و در نهایت این دو موضوع سبب شد تا درآمد پتروشیمی فارابی جهش چشم‌گیری را تجربه کند.

○به نحوی که درآمد ماهانه این پتروشیمی در ماه اسفند ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ حدود ۶۲۰ درصد بالا رفت و از ۴۰ میلیارد تومان به ۲۸۵ میلیارد تومان رسید. همچنین مقایسه درآمد پتروشیمی فارابی در اسفند با ماه گذشته یعنی بهمن افزایش حدود ۳۰ درصدی را نشان می‌دهد.

○پتروشیمی تخت جمشید نیز دومین شرکتی بود که در اسفندماه‌‌ ۱۴۰۳ توانست در بخش درآمدزایی موفق ظاهر شود. به نحوی که این پتروشیمی در این ماه موفق شد درآمد ماهانه خود را با افزایش بیشتر از ۱۳۸ درصدی از ۴۰۰ میلیارد تومان در اسفند ۱۴۰۲ به ۹۵۳ میلیارد تومان در اسفند ۱۴۰۳ برساند. همچنین باید گفت رقم فروش تخت جمشید در این ماه نسبت به ماه گذشته یعنی بهمن حدود ۱۹ درصد افزایش داشته است.

○جایگاه سوم بیشترین افزایش درآمد ماهانه در اسفند ۱۴۰۳ نیز به پتروشیمی خارک تعلق می‌گیرد. چرا که مبلغ فروش اسفندماه‌‌ این شرکت با افزایش ۱۳۰ درصدی از هزار و ۳۶۱ میلیارد تومان در اسفند ۱۴۰۲ به سه هزار و ۱۲۴ میلیارد تومان در اسفندماه‌‌‌‌‌ سال ۱۴۰۳ رسید. همچنین دو پتروشیمی قائدبصیر و آریاساسول نیز دیگر پتروشیمی‌های موفق در رشد درآمد اسفندماه‌‌ بوده‌اند.

بیشترین کاهش درآمد ماهانه در اسفند ۱۴۰۳
○طبق جدول درآمدزایی پتروشیمی‌ها سه پتروشیمی آبادان، خراسان و زاگرس بیشترین کاهش درآمد را در اسفندماه‌‌‌‌‌ سال ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ تجربه کردند.

بیشترین افزایش مقدار تولید در اسفند ۱۴۰۳
○روند افزایش درآمد پتروشیمی‌های بورسی در بخش تولید، تنها در نیمی از صنعت دیده شد و نصف دیگر پتروشیمی‌ها کاهش تولید داشتند. در این میان برخی از پتروشیمی‌ها مانند کرمانشاه، فناوران و فارابی عملکرد خوبی در تولیدات خود ثبت کردند.

○بررسی گزارش فعالیت ماهانه شرکت‌های پتروشیمی نشان می‌دهد، پتروشیمی کرمانشاه در اسفندماه‌‌ ۱۴۰۳ عنوان «بیشترین افزایش مقدار تولید» را نسبت به اسفند ۱۴۰۲ از آن خود کرده است. به نحوی که تناژ تولید پتروشیمی کرمانشاه در اسفند ۱۴۰۳ نسبت به اسفند ۱۴۰۲ حدود ۱۶۹ درصد افزایش داشت و از ۱۳.۳ هزار تن به ۳۵.۹ هزار تن رسیده است.

○پتروشیمی فناوران نیز دیگر پتروشیمی بود که موفق شد افزایش قابل قبولی در تناژ تولید خود به عمل بیاورد. به صورتی که تناژ تولید این شرکت از ۵۹ هزار و ۲۲۱ تن در اسفند ۱۴۰۲ با رشد ۷۰ درصدی به ۱۰۰ هزار و ۲۱۵ تن در اسفند ۱۴۰۳ رسیده است.

○سومین پتروشیمی که در اسفندماه‌‌ عملکرد خوبی در بخش تولید از خود نشان داد، پتروشیمی فارابی بود؛ به طوری که این شرکت در اسفندماه‌‌‌‌‌ ۱۴۰۳ موفق شد تناژ تولید خود را با افزایش ۵۲ درصدی از دو هزار تن در اسفند ۱۴۰۲ به بیش از ۳.۱ هزار تن در اسفند ۱۴۰۳ برساند.

○همچنین نوری، پارس و آریاساسول نیز دیگر پتروشیمی‌هایی بودند که در این ماه رشد تولید قابل ملاحظه‌ای داشتند.

بیشترین کاهش مقدار تولید پتروشیمی‌ها در اسفند ۱۴۰۳
○در طرف دیگر اما ۱۲ پتروشیمی در این ماه با کاهش حجم تولید روبه‌رو شدند. در این میان اما پتروشیمی‌های آبادان، زاگرس و خراسان به ترتیب بیشترین کاهش تولید را نسبت به اسفند ۱۴۰۲ به ثبت رسانده‌اند.

۱۴۰۴/۱/۳۱

@Petroplus_ir
"شفن" محقق ساخت
✔️بیش از ۱۵ همت درآمد در سال ۱۴۰۳ برای پتروشیمی فن آوران
درآمد تجمیعی شرکت پتروشیمی فن آوران از آغاز سال مالی تا پایان اسفند ماه سال ۱۴۰۳ به حدود ۱۵ هزار و ۲۴۴ میلیارد تومان رسیده است. قابل ذکر است که درآمد تجمیعی "شفن" در این دوره ۱۲ ماهه بیشتر از ۴۹ درصد، نسبت به ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ رشد داشته است.

#شفن

نمودار قیمتی این نماد را اینجا ببینید.

@Petroplus_ir
کارنامه روانکارهای بورسی در اسفند ۱۴۰۳
✔️افزایش قیمت‌ها ناجی درآمد روانکارها شد/ وقتی کاهش تولید جلوی رشد درآمد را نگرفت
در حالی که تنها دو شرکت روانکار در اسفندماه رشد تولید داشتند، تمام بازیگران این صنعت موفق به افزایش درآمد خود در این ماه شدند. جهش نرخ دلار و بالا رفتن قیمت محصولات، کلید اصلی رشد چشم‌گیر درآمد این صنعت بود. در این حین اما دو شرکت سپاهان و پارس در بخش تولید نیز عملکرد خوبی داشتند و نمره قابل قبولی گرفتند.

سال ۱۴۰۳ برای صنعت روانکار با توپ پر به پایان رسید. هرچند آمار تولید تمامی شرکت‌های این صنعت درخشان نبود، اما درآمد تمامی روانکارهای بورسی یک‌صدا صعودی شد. اتفاقی که بیش از هر چیز، از ترکیب جهش نرخ ارز و افزایش قیمت فروش محصولات نشات گرفته است.

در این میان، نفت سپاهان و ایرانول با اختلاف، پرچمداران رشد درآمد بودند و توانستند کارنامه سالانه خود را تقویت کنند. اما این رشد درآمد برای ایرانول نه به‌واسطه جهش تولید، بلکه بیشتر نتیجه‌ی بهره‌وری از قیمت‌ها و شرایط بازار بود.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
کارنامه روانکارهای بورسی در اسفند ۱۴۰۳ ✔️افزایش قیمت‌ها ناجی درآمد روانکارها شد/ وقتی کاهش تولید جلوی رشد درآمد را نگرفت در حالی که تنها دو شرکت روانکار در اسفندماه رشد تولید داشتند، تمام بازیگران این صنعت موفق به افزایش درآمد خود در این ماه شدند. جهش نرخ…
اسفند‌‌ماه‌‌ صنعت روانکار در یک نگاه
○گزارش‌های فعالیت ماهانه روانکارهای بورسی نشان می‌دهد، شرکت‌های این صنعت در اسفند‌ماه نیز عملکرد خوبی در درآمدزایی از خود به نمایش گذاشتند.
به نحوی که تمامی شرکت‌های این صنعت ، درآمد خود را در اسفند‌ماه بالا برده‌اند؛ در این میان اما دو شرکت نفت سپاهان و ایرانول برخلاف ماه گذشته عملکرد درخشانی به ثبت رساندند و درآمد خود را حدود ۹۰ و ۶۲ درصد افزایش دادند.

○در بخش تولید اما این روند دیده نشد و تنها دو شرکت این صنعت در اسفند‌‌ماه افزایش تولید داشته‌اند.

وضعیت درآمدزایی صنعت روانکار در اسفند‌
○بررسی گزارش‌های فعالیت ماهانه شرکت‌های صنعت روانکار خبر از آن می‌دهد که مجموع درآمد چهار روانکار بورسی در اسفند‌ماه ۱۴۰۳ به رقم ۱۰ هزار و ۲۸۹ میلیارد تومان رسیده است. این عدد در مقایسه با ماه گذشته یعنی بهمن افزایش حدود ۱۰ درصدی را تجربه کرده است.

○نکته مهم‌تر اینکه مقایسه این رقم با درآمد صنعت روانکار در اسفند‌ماه سال ۱۴۰۲ خبر از جهش ۵۸ درصدی آن می‌دهد.
گفتنی‌ست، درآمد حاصل از فروش چهار روانکار بورسی در این ماه نسبت به اسفند‌ماه سال ۱۴۰۲ افزایش داشته است. البته مقایسه ارقام فروش روانکارها در اسفند‌‌ماه با ماه گذشته یعنی بهمن ۱۴۰۳ خبر از افت درآمد یک روانکار می‌دهد.
با این حال باید دید کدام روانکار در اسفند‌ ۱۴۰۳ درآمد خود را بیشتر از سایر رقبا افزایش داده است؟ انرژی‌ پرس در این گزارش وضعیت درآمدزایی روانکارهای بورسی را مورد ارزیابی قرار داده است.

بیشترین افزایش درآمد ماهانه نسبت به اسفند‌ ۱۴۰۲ 
○همان‌طور که گفته شد، چهار روانکار بورسی در اسفند‌ ۱۴۰۳ موفق به افزایش مبلغ فروش خود نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ شده‌اند. در این حین اما نفت سپاهان (شسپا) با افزایش حدود ۹۰ درصدی درآمد ماهانه خود نسبت به اسفند‌ ۱۴۰۲ بیشترین افزایش درآمد را میان رقبای خود به ثبت رسانده است.

○به طوری که مبلغ فروش ماهانه نفت سپاهان از هزار و ۹۷۱ میلیارد تومان در اسفند‌‌ماه‌‌ ۱۴۰۲ به سه هزار و ۷۴۳ میلیارد تومان در این ماه رسیده است. همچنین این رقم نسبت به ماه گذشته یعنی بهمن ۱۴۰۳ حدود ۲۹ درصد افزایش داشته است.

○همچنین نفت ایرانول نیز درآمد ماهانه خود را نسبت به اسفند‌ ۱۴۰۲ حدود ۶۲ درصد افزایش داد و از هزار و ۴۳۶ میلیارد تومان در اسفند‌ ۱۴۰۲ به دو هزار و ۳۲۳ میلیارد تومان رساند. به این ترتیب نفت ایرانول در جایگاه دوم بیشترین افزایش درآمد ماهانه نسبت به اسفند‌ ۱۴۰۲ قرار گرفته است. لازم به ذکر است درآمد ماهانه این شرکت در مقایسه با بهمن‌ ۱۴۰۳ حدود چهار درصد رشد داشته است.

○جایگاه سوم بیشترین افزایش درآمد ماهانه روانکارهای بورسی در اسفند‌ماه به نفت پارس تعلق می‌گیرد؛ چرا که درآمد اسفند‌ماه این شرکت حدود ۴۸ درصد افزایش داشته و به هزار و ۶۴۱ میلیارد تومان رسیده است.

○همچنین نفت بهران نیز در اسفند‌ماه ۱۴۰۳ افزایش درآمد را تجربه کرده است. به طوری که درآمد این شرکت با رشد ۳۰ درصدی به دو هزار و ۵۸۲ میلیارد تومان رسیده است.

بیشترین افزایش مقدار تولید نسبت به اسفند‌ ۱۴۰۲
○همان‌طور که گفته شد درآمد چهار روانکار بورسی در اسفند‌ماه ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است. این روند در بخش تولید دیده نشد و بر خلاف ماه گذشته دو شرکت این صنعت افت تولید داشتند.

○نگاهی به گزارش‌های فعالیت ماهانه روانکارها حکایت از آن دارد که نفت سپاهان در اسفند‌‌ماه ۱۴۰۳ توانست با افزایش ۱۷ درصدی مقدار تولید خود نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ عنوان «بیشترین افزایش مقدار تولید، نسبت به اسفند‌ ۱۴۰۲» را از آن خود کند. به این ترتیب سپاهان در اسفند‌‌ماه‌‌ ۱۴۰۳ موفق شد مقدار تولید خود را به بیش از ۵۷ هزار تن برساند.

○همچنین پارس نیز دیگر شرکت‌ این صنعت بود که در اسفند‌‌ماه موفق به افزایش مقدار تولید خود شده است. هرچند میزان رشد تولید نفت پارس به یک درصد نیز نرسید اما نسبت به دو شرکت نفت ایرانول و بهران عملکرد بهتری داشته است.

○در سمت دیگر اما نفت بهران و ایرانول به ترتیب بدترین کارنامه‌های تولید صنعت روانکار داشتند؛ به طوری که در اسفندماه سال ۱۴۰۳ شرکت نفت بهران با کاهش ۲۲ درصدی تولید و نفت ایرانول با افت سه درصدی در تولید روبه‌رو شدند.

@Petroplus_ir
در آخرین ماه از سال ۱۴۰۳
درآمد‌های "جم پیلن" به بیش از ۲ همت رسید
شرکت پتروشیمی جم پیلن با نماد جم پیلن و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۲۰۰ میلیارد تومان، در آخرین ماه سال ۱۴۰۳ موفق به کسب درآمدی معادل ۲ هزار و ۱۶۰ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی شد. این رقم نسبت به ماه گذشته نزدیک به ۱۹ درصد و نسبت به دوره مشابه سال گذشته حدود ۷۳ درصد رشد را نشان می‌دهد.

درآمد ماهانه پتروشیمی جم پیلن در این دوره یک‌ماهه، بالاتر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و بالاتر از ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ بوده و به میزان ۹۴۹ میلیارد تومان بیشتر از میانگین درآمد ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ و به میزان یک هزار و ۲۶۵ میلیارد تومان بالاتر از میانگین درآمد ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ ثبت شده است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
در آخرین ماه از سال ۱۴۰۳ درآمد‌های "جم پیلن" به بیش از ۲ همت رسید شرکت پتروشیمی جم پیلن با نماد جم پیلن و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۲۰۰ میلیارد تومان، در آخرین ماه سال ۱۴۰۳ موفق به کسب درآمدی معادل ۲ هزار و ۱۶۰ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های…
درآمد تجمیعی پتروشیمی جم پیلن
○در مجموع، درآمد تجمیعی شرکت پتروشیمی جم پیلن از آغاز سال مالی تا پایان اسفند ماه سال ۱۴۰۳ به ۱۵ هزار و ۴۸۶ میلیارد تومان رسیده است. قابل ذکر است که درآمد تجمیعی "جم پیلن" در این دوره ۱۲ ماهه شاهد رشد ۴۴ درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته (۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲) بوده است. 

○شرکت پتروشیمی جم پیلن در اسفند ماه سال ۱۴۰۳ با عملکردی قابل قبول، موفق به شناسایی بیشترین درآمد خود از فروش «پلی پروپیلن با بسته بندی پالت (داخلی)» شد. این رقم بالغ بر ۲ هزار و ۱۲۳ میلیارد تومان بوده که نشان‌دهنده سهم قابل توجه ۹۸ درصدی از کل درآمد ماهانه "جم پیلن" است.

○پس از «پلی پروپیلن با بسته بندی پالت (داخلی)»، محصول «پلی پروپیلن با بسته بندی جامبوبگ (داخلی)» با درآمد ۳۵ میلیارد تومانی در جایگاه دوم قرار دارد که سهم ۲ درصدی از کیک درآمدی پتروشیمی جم پیلن را به خود اختصاص داده است.

○از سوی دیگر، در میان محصولات پتروشیمی جم پیلن، «پلی پروپیلن با بسته بندی پالت (داخلی)» با نرخ فروش ۷۹ میلیون و ۹۰ هزار تومان به ازای هر تن، بالاترین قیمت را به خود اختصاص داده است.

@Petroplus_ir
نفت ایرانول در آخرین ماه از سال ۱۴۰۳ محقق کرد
✔️روغن موتور بنزینی پرچمدار درآمدزایی در محصولات "شرانل"
در طول ماه گذشته که از اسفندماه ۱۴۰۳ سپری شد، شرکت نفت ایرانول با دستیابی به تولید ۴۸ هزار و ۴۷۵ متر مکعب محصول، گام‌های مؤثری برای حفظ تولیدات خود برداشته است.

#شرانل توانسته جایگاه خود را در بازار تقویت کند و به عنوان یکی از بازیگران کلیدی در صنعت نفت کشور خود را معرفی نماید.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
نفت ایرانول در آخرین ماه از سال ۱۴۰۳ محقق کرد ✔️روغن موتور بنزینی پرچمدار درآمدزایی در محصولات "شرانل" در طول ماه گذشته که از اسفندماه ۱۴۰۳ سپری شد، شرکت نفت ایرانول با دستیابی به تولید ۴۸ هزار و ۴۷۵ متر مکعب محصول، گام‌های مؤثری برای حفظ تولیدات خود برداشته…
همچنین، در اسفندماه سال ۱۴۰۳، ○"شرانل" موفق به فروش ۵۱ هزار و ۹۱۴ متر مکعب از محصولاتش شد که این امر نه تنها به تقویت وضعیت مالی‌اش کمک کرده، بلکه نشان‌دهنده حفظ روند مثبت و رو به رشد آن نیز بوده است.

○از ابتدای سال مالی تا پایان اسفندماه سال ۱۴۰۳ (در بازه ۱۲‌ماهه)، شرکت نفت ایرانول توانسته است تقریباً ۶۵۵ هزار و ۸۳۱ متر مکعب تولید تجمعی ثبت کند و با فروش ۶۵۰ هزار و ۶۱۳ متر مکعب از محصولات خود، موقعیت خود را در بازار مستحکم‌تر نماید.

تفکیک درآمدزایی ماهانه نفت ایرانول 
○شرکت نفت ایرانول در اسفند ماه سال ۱۴۰۳ با عملکردی مثبت، توانست بیشترین درآمد خود را از فروش «روغن موتور بنزینی (داخلی)» کسب کند. این درآمد به ۴۲۰ میلیارد تومان رسید که معادل ۱۸ درصد از کل درآمد ماهانه "شرانل" است. 

○در رتبه دوم، «روغن‌های صنعتی (داخلی)» قرار دارد که با درآمد ۳۶۳ میلیارد تومانی، ۱۶ درصد از سهم درآمدی شرکت را به خود اختصاص داده است.
در میان محصولات نفت ایرانول، «گریس (داخلی)» با قیمت فروش ۱۱۱ میلیون و ۲۰۷ هزار تومان به ازای هر متر مکعب، بالاترین قیمت را در بین محصولات این شرکت داراست.

@Petroplus_ir
✔️رکوردشکنی پتروشیمی تخت جمشید در تولید و سودآوری
این شرکت توانسته است با بهره‌گیری بهینه از ظرفیت تولیدی و مدیریت مؤثر منابع، رکورد جدیدی در میزان تولید نیم‌سال نخست مالی به ثبت برساند.

بر اساس اطلاعات منتشرشده، سود ناخالص شرکت با رشد خیره‌کننده ۱۳۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته همراه بوده که نشان‌دهنده جهش قابل‌توجه در عملکرد عملیاتی شرکت است. این موفقیت در سایه بهبود ترکیب سبد محصولات، افزایش بهره‌وری و کنترل هزینه‌ها حاصل شده است.

همچنین سود خالص شرکت در این بازه با رشدی فوق‌العاده به میزان ۴۹۸ درصد نسبت به دوره مشابه قبلی افزایش یافته است. در همین راستا، سود هر سهم (EPS) نیز با رشد چشمگیر ۵۰۰ درصدی روبرو شده و این موضوع، چشم‌انداز مثبتی برای سهامداران و بازار سرمایه ترسیم می‌کند.

در حوزه بازار نیز شرکت توانسته با رشد ۶۷ درصدی در فروش داخلی و صادراتی محصولات خود نسبت به دوره مشابه سال گذشته، جایگاه رقابتی‌اش را در بازارهای داخلی و بین‌المللی تقویت کند.

۱۴۰۴/۲/۳

@Petroplus_ir
✔️افزایش ۱۰۰ درصدی سود شیران با بهره مندی از درآمد فروش حلال ها و برش ها


به گزارش روابط‌ عمومی شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران؛ درآمد حاصل از فروش محصولات شیران با رشد ۷۳ درصدی، از مبلغ ۲۵,۰۷۵ میلیارد ریال در ۳ ماهه اول سال مالی ۱۴۰۳ به مبلغ ۴۳,۳۸۸ میلیارد ریال در ۳ ماهه اول  سال مالی ۱۴۰۴ افزایش یافت که حاصل رشد ۷۰ درصدی ارزش فروش صادراتی و ۷۵ درصدی فروش داخلی محصولات شرکت بوده است.

#شیران

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️افزایش ۱۰۰ درصدی سود شیران با بهره مندی از درآمد فروش حلال ها و برش ها به گزارش روابط‌ عمومی شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران؛ درآمد حاصل از فروش محصولات شیران با رشد ۷۳ درصدی، از مبلغ ۲۵,۰۷۵ میلیارد ریال در ۳ ماهه اول سال مالی ۱۴۰۳ به مبلغ ۴۳,۳۸۸…
○این در حالیست که حجم فروش محصولات نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل با ۱۸٪ رشد همراه بوده و از حدود ۵۴ هزار تن به ۶۳ هزار و ۷۰۰ تن افزایش یافته است.

○از دلایل عمده رشد درآمدهای عملیاتی شیران طی ۳ ماهه اول سال مالی جاری، می توان به افزایش تنوع سبد محصولات قابل فروش شیران و رشد چشمگیر فروش حلال ها و برش های استحصال شده از محل نفت خریداری شده از طریق بورس انرژی اشاره کرد که ۱۵٪ از کل ارزش فروش محصولات را بخود اختصاص داده است.

○بهای تمام شده درآمدهای عملیاتی طی ۳ ماهه سال مالی جاری، رشد ۵۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل را تجربه کرده است که عمدتاً بدلیل افزایش نرخ مواد اولیه و سایر هزینه های تولید و نیز افزایش حجم تولید برش ها و حلال ها از محل نفت سفید سایر منابع بوده است.

○با بررسی صورت های مالی دوره ۳ ماهه ۱۴۰۴ شیران که در سایت کدال منتشر شده است مشاهده می گردد که سود عملیاتی ( به مبلغ ۱۳,۷۲۴ میلیارد ریال) و سود خالص (به مبلغ ۱۱,۱۳۸ میلیارد ریال) نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب رشد ۸۹ درصدی و ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده که ناشی از افزایش درحجم و مبلغ فروش محصولات بویژه در حوزه حلال ها و برشهای استحصال شده از محل نفت خریداری شده از طریق بورس انرژی بوده است.

@Petroplus_ir
✔️امین امرایی و نسخه‌ای که مارون را به صدر پتروشیمی‌ها رساند؛ تحقق ۱۱۶ درصدی ظرفیت اسمی و جهش ۳ برابری سودسازی
در حالی که برخی رسانه‌ها عملکرد پتروشیمی مارون را زیر سوال برده‌اند، داده‌های رسمی از جهش کم‌سابقه این شرکت در سال ۱۴۰۳ خبر می‌دهد. مارون با مدیریت امین امرایی توانست با عبور از ظرفیت اسمی، دومین پتروشیمی برتر کشور در تولید شود و عنوان برترین پتروشیمی پلیمری را کسب کند. سود خالص ۹ ماهه شرکت نیز با رشد سه ‌برابری به بیش از ۹ هزار و ۲۶۵ میلیارد تومان رسید. این موفقیت در پی بازسازی سریع پس از آتش‌سوزی سال ۱۴۰۲ محقق شد.

در حوزه سودآوری مارون عملکردی کم‌سابقه داشته است؛ به‌طوری که سود خالص شرکت در ۹ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ به بیش از ۹ هزار و ۲۶۵ میلیارد تومان رسیده و نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشدی سه‌برابری را ثبت کرده است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️امین امرایی و نسخه‌ای که مارون را به صدر پتروشیمی‌ها رساند؛ تحقق ۱۱۶ درصدی ظرفیت اسمی و جهش ۳ برابری سودسازی در حالی که برخی رسانه‌ها عملکرد پتروشیمی مارون را زیر سوال برده‌اند، داده‌های رسمی از جهش کم‌سابقه این شرکت در سال ۱۴۰۳ خبر می‌دهد. مارون با مدیریت…
کارنامه پتروشیمی مارون در سال ۱۴۰۳
○پتروشیمی مارون یکی از درخشان‌ترین کارنامه‌های سال ۱۴۰۳ را به نام خود ثبت کرده است. این پتروشیمی توانست در تمامی دوره‌ های سه‌ماهه، ۶ ماهه و ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ در فهرست برترین پتروشیمی‌های سال قرار بگیرد. این روند تنها به واسطه برنامه‌ریزی دقیق و رشد پایدار تولید میسره شده است.
بنا بر گزارش‌های شرکت، مارون در یک سال اخیر موفق شد در هر ماه میزان تولید تجمیعی خود را نسبت به مدت مشابه سال گذشته بالا ببرد.

○این پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ تولید بسیار چشم‌گیری داشت و یکی از برترین شرکت‌های صنعت لقب گرفت. این روند مارون را در بخش درآمدزایی و سودآوری به یکی از درخشان‌ترین ستاره‌های صنعت پتروشیمی تبدیل کرد.

○چرا که این پتروشیمی در ۶ ماهه و ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ یکی از برترین پتروشیمی‌ها از نظر رشد درآمد و سودسازی بوده است.
فارغ از این نتایج، کارنامه مارون میان پلیمرسازان بورسی به مراتب بهتر است همان‌طور که مشخص است، در حالی که سود خالص بسیاری از پتروشیمی‌ها آب رفته، مارون موفق به جهش سه برابری سود خالص خود شده است. این روند در ۶ ماهه نیز به وضوح مشخص است.

جهش ۳ برابری سودسازی مارون در ۹ ماهه ۱۴۰۳ 
○بررسی صورت‌های مالی ۹ ماهه پتروشیمی مارون نشان می‌دهد، شرکت در این مدت موفق به شناسایی درآمد ۳۹ هزار و ۴۸۹ میلیارد تومانی شده است. مقایسه این عدد با مدت مشابه سال ۱۴۰۲ حکایت از جهش بیش از ۷۴ درصدی درآمد این پتروشیمی می‌دهد.
این موضوع سود ناخالص، عملیاتی و خالص شرکت را نیز به شدت بالا برد و جهش‌های بزرگی در کارنامه سودسازی این پتروشیمی رقم خورده است.

○این پتروشیمی توانست در ۹ ماهه ۱۴۰۳ بیشتر از ۹ هزار و ۲۶۵ میلیارد تومان سود خالص شناسایی کند که نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ حدود سه برابر شده است.

رشد پایدار تولید؛ رمز پیروزی مارون
○همان‌طور که گفته شد مارون در سال ۱۴۰۳ موفق شد یکی از بهترین کارنامه‌های درآمدزایی و سودسازی را میان پتروشیمی‌های بورسی به ثبت برساند.

رمز این موفقیت تنها با رشد پایدار تولید و استفاده از بازارهای مناسب فروش میسر شد؛ این عملیات در نهایت تحقق ۱۱۶ درصدی ظرفیت اسمی تولید را در پی داشت. این یعنی مارون در سال ۱۴۰۳ حدود ۱۶ درصد بیشتر از توان اسمی شرکت تولید کرد و به یکی بزرگترین برندگان تولید در صنعت پتروشیمی تبدیل شد.

○پتروشیمی مارون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ بیشتر از مدت مشابه سال ۱۴۰۲ درآمد داشته که نشان از قرار گرفتن این پتروشیمی در مسیر صعودی درآمد دارد.

@Petroplus_ir
کارنامه پلیمری‌های بورسی در سال ۱۴۰۳
✔️صعود تاریخی صنعت پلیمر در ۱۴۰۳؛ جم پیلن و مارون در صدر، شازند و غدیر میدان تولید را واگذار کردند
افزایش تولید، فروش و جهش نرخ دلار، صنعت پلیمر را در سال ۱۴۰۳ به نقطه اوج جدیدی رساند. گزارش‌های منتشر شده نشان می‌دهد پلیمرسازان بورسی با رشد ۶.۱ درصدی تولید و ۵۰ درصدی درآمد، کارنامه‌ای درخشان از خود به جا گذاشتند. در این میان، پتروشیمی #جم و #مارون با بیشترین رشد درآمد، پیشتاز این صنعت بودند. با وجود این روند برخی شرکت‌ها مانند #غدیر و #شازند با کاهش تولید، از رقبا عقب ماندند.

انتشار گزارش‌های اسفندماه پتروشیمی‌ها، تکلیف عملکرد سال ۱۴۰۳ پلیمر‌سازان را مشخص کرد. نگاهی به آمارهای منتشر شده از پلیمر‌ی‌های بورسی نشان می‌دهد، حجم تولید این صنعت در سال ۱۴۰۳ بالا رفته است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
کارنامه پلیمری‌های بورسی در سال ۱۴۰۳ ✔️صعود تاریخی صنعت پلیمر در ۱۴۰۳؛ جم پیلن و مارون در صدر، شازند و غدیر میدان تولید را واگذار کردند افزایش تولید، فروش و جهش نرخ دلار، صنعت پلیمر را در سال ۱۴۰۳ به نقطه اوج جدیدی رساند. گزارش‌های منتشر شده نشان می‌دهد پلیمرسازان…
○افزایش حجم تولید و فروش و از طرف دیگر رشد قیمت دلار نیمایی (توافقی فعلی) در یک سال اخیر موجب صعود درآمد تمامی پتروشیمی‌های این گروه شده؛ به طوری که ۱۰ پتروشیمی فعال در این صنعت افزایش درآمد را تجربه کردند.

○در این میان پتروشیمی جم و مارون بیشترین افزایش درآمد و پتروشیمی تندگویان کمترین رشد درآمد را داشتند. در سمت تولید نیز جم پیلن و مارون بیشترین رشد تولید و غدیر بیشترین کاهش تولید را داشتند.

وضعیت صنعت پلیمر در سال ۱۴۰۳
○بررسی‌ها نشان می‌دهد شرکت‌های صنعت پلیمر در سال ۱۴۰۳ مجموعا ۱۸ میلیون و ۳۸۹ هزار تن تولید کردند که نسبت به سال ۱۴۰۲ حدود ۶.۱ درصد رشد کرده است. این موضوع حجم فروش این صنعت را نیز بالا آورد.

○همچنین رشد قیمت دلار نیما (توافقی فعلی) به همراه قیمت محصولات پلیمری در یک سال اخیر موجب افزایش درآمد کل صنعت شده است. به طوری که درآمد کل صنعت پلیمر از ۲۸۴ هزار و ۴۹۹ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ با رشد ۵۰ درصدی به ۴۲۶ هزار و ۵۳ میلیارد تومان رسیده است. حال باید دید کدام یک از این پتروشیمی‌ها در زمینه افزایش درآمد موفق‌تر بوده‌اند.

بیشترین افزایش درآمد پلیمر‌سازان در سال ۱۴۰۳
○طبق بررسی‌های انجام‌شده، پتروشیمی جم در سال ۱۴۰۳ موفق شد درآمد ۷۱ هزار و ۱۹۷ میلیارد تومانی شناسایی کند. این رقم در مقایسه با سال ۱۴۰۲ حدود ۶۹ درصد افزایش داشته است. با این حساب پتروشیمی جم رتبه اول «بیشترین افزایش درآمد پلیمر‌سازان» را در سال ۱۴۰۳ به دست آورده است.

○همچنین مارون نیز دیگر پتروشیمی بود که در این دوره جهش قابل توجهی را در درآمدزایی خود ایجاد کرد؛ به طوری که درآمد این پتروشیمی از ۳۶ هزار و ۸۵۹ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ با رشد ۶۰ درصدی به ۵۸ هزار و ۹۱۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ رسیده است. به این ترتیب پتروشیمی مارون رتبه دوم «بیشترین افزایش درآمد پلیمر‌سازان» را از آن خود کرده است.

○دو پتروشیمی پارس و امیرکبیر نیز در سال ۱۴۰۳  عملکرد درخشانی از خود نشان دادند و دیگر شرکت‌های برتر این گروه بودند. چرا که درآمد پتروشیمی پارس ۵۷ درصد و درآمد پتروشیمی امیرکبیر ۵۶ درصد در این دوره افزایش داشته است. به این ترتیب پتروشیمی پارس رتبه سوم و پتروشیمی امیرکبیر رتبه چهارم درآمدزایی این گروه را تصاحب کردند.

کارنامه تولید پلیمر‌سازان در سال ۱۴۰۳
○در این بخش باید دید کدام یک از پلیمر‌سازان بورسی در تولید کارنامه بهتری داشته‌اند. طبق بررسی‌های انجام شده، اکثر پتروشیمی‌های این صنعت عملکرد قابل قبولی در تولید داشتند. در این میان پتروشیمی جم پیلن با افزایش ۱۷.۲ درصدی مقدار تولید، عملکرد درخشانی داشت و رتبه اول «بیشترین افزایش مقدار تولید» را به خود اختصاص داد.

○همچنین پتروشیمی مارون نیز با رشد ۱۶.۴ درصدی مقدار تولید، رقم ۴.۵ میلیون تن را ثبت کرد و رتبه دوم این بخش را از آن خود کرد. جم نیز دیگر پتروشیمی این گروه بود که با رشد ۸.۵ درصدی در بخش تولید عملکرد خوبی داشت و جایگاه سوم «بیشترین افزایش مقدار تولید» را از آن خود کرد.

○دو پتروشیمی قائدبصیر و پارس نیز دیگر پتروشیمی‌هایی بودند که توانستند حجم تولید خود را در سال ۱۴۰۳  افزایش دهند.

○در طرف دیگر ماجرا اما سه پتروشیمی غدیر، شازند و تندگویان در سال ۱۴۰۳ کاهش تولید داشتند که وضعیت غدیر با افت ۶.۳ درصدی از سایر رقبا وخیم‌تر بوده است.

@Petroplus_ir
✔️افزایش ۷۳ درصدی فروش پتروشیمی بوعلی
یکی از نقاط قوت عملکرد بوعلی در فروردین ۱۴۰۴، افزایش قابل‌توجه درآمد حاصل از فروش است. این شرکت توانست در این بازه زمانی درآمدی معادل بیش از ۷۳ میلیارد ریال (۷.۳ همت) کسب کند.

شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در فروردین ۱۴۰۴ عملکردی درخشان از خود به نمایش گذاشت و با افزایش ۸ درصدی تولید و جهش ۷۳ درصدی درآمد توانست یک شروع قدرتمند را برای سال جدید ثبت کند.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️افزایش ۷۳ درصدی فروش پتروشیمی بوعلی یکی از نقاط قوت عملکرد بوعلی در فروردین ۱۴۰۴، افزایش قابل‌توجه درآمد حاصل از فروش است. این شرکت توانست در این بازه زمانی درآمدی معادل بیش از ۷۳ میلیارد ریال (۷.۳ همت) کسب کند. شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در فروردین ۱۴۰۴…
○این شرکت در بازه ۳۱ روزه فروردین ۱۴۰۴ موفق به تولید ۱۷۷ هزار و ۳۳ تن محصول شد که نسبت به تولید ۱۶۳ هزار و ۹۳۹ تن در فروردین ۱۴۰۳ رشد ۸ درصدی داشته است که این مقدار افزایش تولید، نشان‌دهنده بهبود عملکرد عملیاتی و بهره‌وری این شرکت در ابتدای امسال است.

○بر پایه داده‌های منتشرشده در سامانه ناشران، یکی از نقاط قوت عملکرد بوعلی در فروردین ۱۴۰۴، افزایش قابل‌توجه درآمد حاصل از فروش است. این شرکت توانست در این بازه زمانی درآمدی معادل بیش از ۷۳ میلیارد ریال (۷.۳ همت) کسب کند که نسبت به درآمد بیش از ۴۲ میلیارد ریالی در فروردین پارسال، رشد چشمگیر ۷۳.۵ درصدی را به ثبت رسانده است.
 
○شرکت پتروشیمی بوعلی سینا همچنین با تمرکز بر تولید پایدار و فروش هدفمند، فروردین ۱۴۰۴ را با موفقیت پشت سر گذاشت و توانست نشان دهد در مسیر استمرار رشد و توسعه قرار دارد. «بوعلی» در ۱۲ ماهه سال قبل نیز توانسته بود با رسیدن به تولید با ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی، بالاترین حجم تولید و فروش تاریخ فعالیت این شرکت را به ثبت رساند.

۱۴۰۴/۲/۷

@Petroplus_ir
✔️آغاز طوفانی بوعلی در ۱۴۰۴؛ افزایش ۸ درصدی تولید و جهش ۷۳ درصدی فروش
پتروشیمی بوعلی سینا با ثبت رشد ۸ درصدی تولید و جهش خیره‌کننده ۷۳ درصدی در درآمد، فروردین ۱۴۰۴ را با یک شروع استثنایی پشت سر گذاشت. این شرکت که پیش از این نیز در سال ۱۴۰۳ رکوردهایی تاریخی در تولید و فروش به نام خود ثبت کرده بود، در نخستین ماه سال جاری بار دیگر نشان داد که برنامه‌های توسعه‌ای و استراتژی‌های عملیاتی آن، به درستی در مسیر رشد پایدار حرکت می‌کنند.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️آغاز طوفانی بوعلی در ۱۴۰۴؛ افزایش ۸ درصدی تولید و جهش ۷۳ درصدی فروش پتروشیمی بوعلی سینا با ثبت رشد ۸ درصدی تولید و جهش خیره‌کننده ۷۳ درصدی در درآمد، فروردین ۱۴۰۴ را با یک شروع استثنایی پشت سر گذاشت. این شرکت که پیش از این نیز در سال ۱۴۰۳ رکوردهایی تاریخی…
○شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در بازه ۳۱ روزه فروردین ۱۴۰۴ موفق به تولید ۱۷۷,۰۳۳ تن محصولات شد که نسبت به تولید ۱۶۳,۹۳۹ تن در فروردین ماه سال ۱۴۰۳، رشد ۸ درصدی داشته است که این میزان افزایش تولید در نوروز، نشان‌دهنده بهبود عملکرد عملیاتی و بهره‌وری این شرکت در ابتدای سال جاری است.

حجم فروش بوعلی سینا افزایش یافت
○بر پایه داده‌های منتشر شده در سامانه ناشران، یکی از نقاط قوت عملکرد بوعلی در فروردین ماه ۱۴۰۴، افزایش قابل‌توجه درآمد حاصل از فروش است. این شرکت توانست در این بازه زمانی، درآمدی معادل ۷۳,۰۹۵,۸۴۲ میلیون ریال (۷.۳ همت) کسب کند که نسبت به درآمد ۴۲,۱۳۱,۸۸۰ میلیون ریالی فروردین ماه سال گذشته، رشد چشمگیر ۷۳.۵ درصدی را به ثبت رسانده است.

○این شرکت همچنین با تمرکز بر تولید پایدار و فروش هدفمند، فروردین ۱۴۰۴ را با موفقیت پشت سر گذاشت و توانست نشان دهد که در مسیر استمرار رشد و توسعه قرار دارد.

○لازم به ذکر است، «بوعلی» در ۱۲ ماهه سال قبل نیز توانسته بود با رسیدن به تولید با ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی، بالاترین میزان تولید و فروش تاریخ فعالیت این شرکت را به ثبت رساند.

#بوعلی

@Petroplus_ir
کارنامه اوره‌سازان بورسی در سال ۱۴۰۳؛
✔️افت ۱۳ درصدی تولید اوره ایران؛ دلار ناجی پتروشیمی‌ها شد.
صنعت اوره در سال ۱۴۰۳ با یکی از سخت‌ترین دوره‌های خود مواجه شد؛ افت تولید ناشی از قطعی گسترده گاز، مسیر اوج‌گیری درآمد شرکت‌ها را دشوار کرد. با این حال، رشد نرخ دلار باعث شد که بسیاری از اوره‌سازان با وجود کاهش تناژ، افزایش درآمد را تجربه کنند. در این میان، پتروشیمی #پردیس با کمترین افت تولید و بیشترین رشد درآمد در صدر قرار گرفت و برخی دیگر همچون پتروشیمی #کرمانشاه، تحت تاثیر افت شدید تولید، عملکرد ضعیف‌تری ثبت کردند.

@Petroplus_ir
2025/07/14 06:14:44
Back to Top
HTML Embed Code: