Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
3511 - Telegram Web
Telegram Web
پترو پلاس
در مقایسه‌ای نقطه به نقطه رقم خورد ✔️جهش ۱۲۱ درصدی درآمد‌های نفت پاسارگاد شرکت نفت پاسارگاد با نماد شپاس و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۲۴۰ میلیارد تومان، در اولین ماه سال ۱۴۰۴ موفق به کسب درآمدی معادل ۲ هزار و ۳۵۴ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در…
○درآمد ماهانه "شپاس" در این دوره یک‌ماهه، بالاتر از میانگین درآمد ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ بوده و به میزان ۶۸۶ میلیارد تومان بیشتر از ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ به ثبت رسیده است.

درآمد تجمیعی نفت پاسارگاد
○درآمد تجمیعی شرکت نفت پاسارگاد از آغاز سال مالی تا پایان فروردین ماه سال ۱۴۰۴ به حدود ۲ هزار و ۳۵۴ میلیارد تومان رسیده است. قابل ذکر است که درآمد تجمیعی "شپاس" در این دوره یک ماهه شاهد رشد ۱۲۱ درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته (یک ماهه سال ۱۴۰۳) بوده است.

○درآمد یاد شده حاصل از فروش محصولات نفت پاسارگاد در بازار داخلی و خارجی بوده که در این بین، سهم ۱۹ درصدی را از فروش محصولات آن در بازار داخلی تصاحب کرده است. با این وجود، فروش محصولات "شپاس" در بازار داخلی برابر با ۴۴۷ میلیارد تومان به ثبت رسیده است. اما سهم نفت پاسارگاد از فروش محصولات در بازار خارجی ۸۱ درصد بوده که معادل یک هزار و ۹۰۸ میلیارد تومان است.

#شپاس

۱۴۰۴/۲/۱۵

@Petroplus_ir
چه خبر از پتروشیمی شازند؟
✔️فروردین ماه جذاب برای "شاراک"
شرکت پتروشیمی شازند با نماد شاراک و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۸۰۶ میلیارد تومان، در اولین ماه سال ۱۴۰۴، توانست درآمدی معادل ۳ هزار و ۳۴۳ میلیارد تومان از فروش محصولاتش در بازار‌های داخلی و خارجی کسب کند. این رقم در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته ۶۵ درصد رشد را به ثبت رسانده است. 

@Petroplus_ir
پترو پلاس
چه خبر از پتروشیمی شازند؟ ✔️فروردین ماه جذاب برای "شاراک" شرکت پتروشیمی شازند با نماد شاراک و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۸۰۶ میلیارد تومان، در اولین ماه سال ۱۴۰۴، توانست درآمدی معادل ۳ هزار و ۳۴۳ میلیارد تومان از فروش محصولاتش در بازار‌های داخلی و خارجی…
○درآمد ماهانه "شاراک" در این بازه زمانی، فراتر از میانگین درآمد ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ قرار گرفته و به میزان ۱۰ میلیارد تومان بیشتر از ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ بوده است.

○به طور کلی، درآمد تجمیعی شرکت پتروشیمی شازند از آغاز سال مالی تا پایان فروردین ماه سال ۱۴۰۴ به رقم ۳ هزار و ۳۴۳ میلیارد تومان دست یافته است. جالب توجه است که درآمد تجمیعی شاراک در این دوره یک ماهه، نسبت به مدت مشابه سال گذشته (یک ماهه سال ۱۴۰۳) با رشد ۶۵ درصدی همراه بوده است.

○درآمد یاد شده حاصل از فروش محصولات پتروشیمی شازند در بازار داخلی و خارجی بوده که در این بین، سهم ۷۵ درصدی را از فروش محصولات آن در بازار داخلی تصاحب کرده است. با این وجود، فروش محصولات "شاراک" در بازار داخلی برابر با ۲ هزار و ۵۱۰ میلیارد تومان به ثبت رسیده است. اما سهم پتروشیمی شازند از فروش محصولات در بازار خارجی ۲۵ درصد بوده که معادل ۸۳۳ میلیارد تومان است.

@Petroplus_ir
بازار‌های صادراتی در اختیار نفت پاسارگاد است
✔️قیر‌های نفوذی، درآمدزا‌ترین محصول "شپاس"
در یک ماهی که از فروردین ماه گذشت، شرکت نفت پاسارگاد با دستیابی به تولید حدود ۱۰۷ هزار و ۲۷۸ تن محصول، سطح بالایی از تولیدات خود را نمایان کرد.
علاوه بر این، "شپاس" در فررودین ماه سال ۱۴۰۴ با فروش ۸۳ هزار و ۳۶۳ تن از محصولات خود توانست روند مثبت خود را در سطح بالایی حفظ کند.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
بازار‌های صادراتی در اختیار نفت پاسارگاد است ✔️قیر‌های نفوذی، درآمدزا‌ترین محصول "شپاس" در یک ماهی که از فروردین ماه گذشت، شرکت نفت پاسارگاد با دستیابی به تولید حدود ۱۰۷ هزار و ۲۷۸ تن محصول، سطح بالایی از تولیدات خود را نمایان کرد. علاوه بر این، "شپاس" در…
مقدار تولید و فروش ماهانه نفت پاسارگاد
○بر اساس محاسبات و مقایسه‌های انجام شده، تولید و فروش شرکت نفت پاسارگاد نسبت به دوره مشابه سال گذشته رشد داشته است.

تنوع محصولات در سبد درآمدزایی نفت پاسارگاد
○شرکت نفت پاسارگاد در فروردین ماه سال ۱۴۰۴ با عملکردی قابل قبول، موفق به شناسایی بیشترین درآمد خود از فروش «قیر‌های نفوذی (صادراتی)» شد. این رقم بالغ بر یک هزار و ۴۴۴ میلیارد تومان بوده که نشان‌دهنده سهم قابل توجه ۶۱ درصدی از کل درآمد ماهانه "شپاس" است.

○پس از «قیر‌های نفوذی (صادراتی)»، محصول «قیر ویسکوزیته (صادراتی)» با درآمد ۳۰۱ میلیارد تومانی در جایگاه دوم قرار دارد که سهم ۱۳ درصدی از کیک درآمدی نفت پاسارگاد را به خود اختصاص داده است.

○از سوی دیگر در میان محصولات نفت پاسارگاد، «قیر جامبوگ (صادراتی)» با نرخ فروش ۳۳ میلیون و ۸۱ هزار تومان به ازای هر تن، بالاترین قیمت را به خود اختصاص داده است. همچنین سبد محصولات شرکت نفت پاسارگاد از محصولاتی همچون قیر‌های عملکردی و انواع قیر‌ها هم نیز تشکیل شده است.

@Petroplus_ir
✔️کارنامه یکساله روانکارهای بورسی در سال ۱۴۰۳ منتشر شد؛
نفت سپاهان در قعر جدول تولید و فروش صنعت روانکار
در حالی که صنعت روانکار در سال ۱۴۰۳ از منظر درآمدزایی عملکردی قابل قبول داشت، بررسی‌های دقیق‌تر نشان می‌دهد همه شرکت‌های این گروه نتوانستند در زمینه تولید هم‌راستا با درآمد رشد کنند.

رشد تولید تنها در نیمی از شرکت‌ها مشاهده شده و این موضوع زنگ خطری برای پایداری رشد سودآوری آن‌ها در سال‌های آینده است.

در این میان شرکت نفت #ایرانول موفق شد با افزایش تولید، جایگاه خود را در صدر رقابت تثبیت کند و سهم خود را در بازار گسترش دهد؛ این در حالی است که دو شرکت باسابقه یعنی نفت #بهران و نفت #سپاهان با کاهش تولید، از رقبای خود عقب افتادند که در درآمد نیز این روند نمایان شد.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️کارنامه یکساله روانکارهای بورسی در سال ۱۴۰۳ منتشر شد؛ نفت سپاهان در قعر جدول تولید و فروش صنعت روانکار در حالی که صنعت روانکار در سال ۱۴۰۳ از منظر درآمدزایی عملکردی قابل قبول داشت، بررسی‌های دقیق‌تر نشان می‌دهد همه شرکت‌های این گروه نتوانستند در زمینه تولید…
وضعیت درآمدزایی صنعت روانکار در سال ۱۴۰۳ 
○پس از بررسی گزارش‌های مالی روانکارهای بورسی در ۹ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ مشخص شد که تمامی شرکت‌های این صنعت وضعیت مناسبی را از نظر درآمدزایی داشتند. حال باید دید کدام‌ یک از روانکارهای بورسی در ۱۲ ماهه سال عملکرد بهتری را از نظر تولید و فروش به ثبت رسانده است.

○پیش از هرچیزی باید گفت چهار روانکار بورسی در ۱۴۰۳ حدود ۹۷ هزار و ۴۸۳ میلیارد تومان از فروش محصولات درآمد کسب کردند. مقایسه این عدد با درآمد صنعت روانکار در سال ۱۴۰۲ افزایش بیشتر از ۳۶ درصدی این رقم را مخابره می‌کند. چرا که مجموع رقم فروش روانکارهای بورسی در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۱ همت ثبت شده بود.
همچنین بررسی گزارش‌های فعالیت‌ ماهانه چهار روانکار بورسی در ۱۴۰۳ نشان می‌دهد شرکت نفت سپاهان پردرآمدترین روانکار بورسی در ۱۴۰۳ بوده است.

بیشترین افزایش درآمد روانکارهای بورسی در سال ۱۴۰۳
○حال باید دید کدام روانکار در سال ۱۴۰۳ عملکرد بهتری را از نظر رشد درآمدزایی داشته است. بررسی گزارش‌های مالی روانکارهای بورسی، نام شرکت نفت ایرانول (شرانل) را در صدر بیشترین افزایش درآمد حاصل از فروش ۱۴۰۳ قرار می‌دهد.
به طوری که شرکت نفت ایرانول موفق شد درآمد ۱۴۰۳ خود را به ۲۱ هزار و ۸۶۴ میلیارد تومان برساند. گفتنی است این عدد در مقایسه با سال گذشته حدود ۴۷ درصد افزایش داشته است. چرا که درآمد این شرکت درسال ۱۴۰۲ حدود ۱۴ هزار و ۸۲۸ میلیارد تومان ثبت شده بود.

○رتبه دوم بیشترین افزایش درآمد سال ۱۴۰۳ به شرکت نفت پارس تعلق می‌گیرد. بررسی گزارش‌های این شرکت نشان می‌دهد، درآمد حاصل از فروش شرکت نفت پارس در ۱۴۰۳ به ۱۶ هزار و ۵۶۲ میلیارد تومان رسیده است. این عدد در مقایسه با سال ۱۴۰۲ حدود ۳۸ درصد افزایش داشته است. لازم به ذکر است درآمد شرکت نفت پارس در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۲ هزار و ۳۲ میلیارد تومان ثبت شده بود.

○شرکت نفت بهران نیز در سال ۱۴۰۳ عملکرد خوبی در فروش از خود نشان داده است. به نحوی که این شرکت موفق شد از فروش محصولات خود در سال ۱۴۰۳ حدود ۲۸ هزار و ۸۰۹ میلیارد تومان درآمد کسب کند. این بدان معناست که درآمد شرکت نفت بهران در سال ۱۴۰۳ نسبت به ۱۴۰۲ حدود ۳۷ درصد افزایش داشته است.

○نفت سپاهان، آخرین روانکاری بود که در ۱۴۰۳ توانست «درآمد حاصل از فروش» خود را بر مدار صعودی قرار دهد. بررسی گزارش‌های مالی این شرکت در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ نشان می‌دهد، سپاهان موفق به ثبت درآمد ۳۰ هزار و ۲۴۹ میلیارد تومانی در سال ۱۴۰۳ شده است.

○این بدان معناست که درآمد نفت سپاهان در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته بیشتر از ۳۰ درصد افزایش داشته است. به این ترتیب مشخص می‌شود که درآمد تمامی روانکارهای بورسی در سال ۱۴۰۳ نسبت به ۱۴۰۲ افزایش داشته است.

بیشترین افزایش مقدار تولید در سال ۱۴۰۳
○در طرف دیگر ماجرا باید دید کدام روانکار در سالی که گذشت موفق شد عملکرد بهتری در بخش تولید از خود به ثبت برساند. نگاهی به گزارش‌های فعالیت ماهانه روانکارهای بورسی نشان می‌دهد نفت ایرانول در این بخش نیز از سایر رقبا پیشی گرفته است.
چرا که مقدار تولید نفت ایرانول در سال ۱۴۰۳ با رشد ۱۳.۱ درصدی از ۵۷۹ هزار مترمکعب در سال ۱۴۰۲ به ۶۵۴ هزار مترمکعب در سال ۱۴۰۳ رسیده است.

○همچنین شرکت نفت پارس نیز دیگر روانکاری بود که در سال ۱۴۰۳ عملکرد خوبی در بخش تولید از خود بر جای گذاشته است. به طوری که این شرکت موفق شد مقدار تولید خود را از ۳۷۸ میلیون لیتر در سال ۱۴۰۲ با افزایش ۵.۲ درصدی به ۴۰۷ میلیون لیتر در سال ۱۴۰۳ برساند.

○در مقابل اما نفت بهران و سپاهان در سالی که گذشت با کاهش تولید روبه‌رو شده‌اند؛ به صورتی که حجم تولید این دو شرکت در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ حدود ۰.۳ درصد پایین آمد و در انتهای جدول تولید روانکارهای بورسی قرار گرفتند.

۱۴۰۴/۲/۱۷

@Petroplus_ir
اسحاقی با اشاره به عملکرد بی نظیر ایرانول خبر داد:
✔️رشد ۵۰ درصدی صادرات ایرانول در سال گذشته
اسحاقی گفت:
فروش ایرانول در سال گذشته با رشد 47 درصدی به حدود 220 هزار میلیارد ریال، مقدار فروش با رشد 13 درصدی به بالای 650 میلیون لیتر و مقدار تولید با رشد 13 درصدی به 654 میلیون لیتر رسید که بالاترین رکورد در تاریخ ایرانول بود.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
اسحاقی با اشاره به عملکرد بی نظیر ایرانول خبر داد: ✔️رشد ۵۰ درصدی صادرات ایرانول در سال گذشته اسحاقی گفت: فروش ایرانول در سال گذشته با رشد 47 درصدی به حدود 220 هزار میلیارد ریال، مقدار فروش با رشد 13 درصدی به بالای 650 میلیون لیتر و مقدار تولید با رشد 13 درصدی…
وی از فروش حدود 150 میلیون لیتری انواع روغن های موتوری و صنعتی در سال 1403 و افزایش سهم بازار ایرانول خبر داد. 

وی تاکید کرد: صادرات ایرانول در سال 1403 با حدود 50 درصد افزایش مقداری و حدود 80 درصد افزایش مبلغی مواجه شد. 

وی در مورد طرح های توسعه ای نیز گفت: پروژه بهبود راندمان واحد موم گیری پالایشگاه روغن سازی ایرانول تهران با پیگیری جدی پس از سالها، راه اندازی و در مدار تولید قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت نفت ایرانول تاکید کرد: با در سرویس قرار گرفتن این پروژه ایرانول به جمع صادر کنندگان پارافین پیوست و میزان روغن پایه تولید ایرانول 4 درصد افزایش و روغن موجود در اسلک وکس از 25 درصد به زیر 14 درصد کاهش و موجب افزایش کیفیت این محصول شد.

وی همچنین افزود: ریبرندینگ (باز طراحی نشان تجاری) پس از 21 سال، استقلال و خودکفایی در قالب ظروف محصولات بنزینی، اصلاح سبد فروش محصولات و بهینه سازی فرمولاسیون محصولات و تغییر در ملزومات بسته بندی نیز از جمله طرح های اجراشده شرکت در سال گذشته بوده است.
مدیرعامل شرکت نفت ایرانول در پایان از عرضه بالاترین سطح کیفی روغن بنزینی جهان (SP) و روغن دیزلی(FA4) توسط ایرانول در آینده نزدیک خبر داد.

@Petroplus_ir
پتروشیمی فن آوران محقق ساخت
✔️جهش ۱۴۰ درصدی درآمد‌های "شفن"
شرکت پتروشیمی فن آوران با نماد شفن و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۳ هزار و ۹۵ میلیارد تومان، در اولین ماه سال ۱۴۰۴، شرکت پتروشیمی شفن موفق به کسب درآمدی معادل یک هزار و ۵۴۳ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی و خارجی شد. این رقم نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۱۴۰ درصد رشد داشته است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
پتروشیمی فن آوران محقق ساخت ✔️جهش ۱۴۰ درصدی درآمد‌های "شفن" شرکت پتروشیمی فن آوران با نماد شفن و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۳ هزار و ۹۵ میلیارد تومان، در اولین ماه سال ۱۴۰۴، شرکت پتروشیمی شفن موفق به کسب درآمدی معادل یک هزار و ۵۴۳ میلیارد تومان از فروش…
میزان درآمد ماهانه پتروشیمی فن آوران
○درآمد ماهانه "شفن" در این دوره یک‌ماهه، بالاتر از میانگین درآمد ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ بوده و به میزان ۲۷۳ میلیارد تومان بالاتر از میانگین درآمد ۱۲ماهه سال ۱۴۰۳ ثبت شده است.

○در مجموع، درآمد تجمیعی شرکت پتروشیمی فن آوران از آغاز سال مالی تا پایان فروردین ماه سال ۱۴۰۴ به حدود یک هزار و ۵۴۳ میلیارد تومان رسیده است. قابل ذکر است که درآمد تجمیعی "شفن" در این دوره یک ماهه بیشتر از ۱۴۰ درصد، نسبت به یک ماهه سال ۱۴۰۳ رشد داشته است.

سهم ۶۴ درصدی از فروش صادراتی برای "شفن"
○درآمد یاد شده حاصل از فروش محصولات پتروشیمی فن آوران در بازار داخلی و خارجی بوده که در این بین، سهم ۳۶ درصدی را از فروش محصولات آن در بازار داخلی تصاحب کرده است. با این وجود، فروش محصولات "شفن" در بازار داخلی برابر با ۵۵۱ میلیارد تومان به ثبت رسیده است. اما سهم پتروشیمی فن آوران از فروش محصولات در بازار خارجی ۶۴ درصد بوده که معادل ۹۹۲ میلیارد تومان است.

۱۴۰۴/۲/۲۱

@Petroplus_ir
پتروشیمی مارون محقق ساخت
✔️آغاز روند صعودی از اولین ماه
شرکت پتروشیمی مارون با نماد مارون و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۸۰۰ میلیارد تومان، در اولین ماه سال ۱۴۰۴، موفق به کسب درآمدی معادل ۵ هزار و ۹۴۶ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی و خارجی شد. این رقم نسبت به دوره مشابه سال گذشته نزدیک به ۵۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

درآمد ماهانه پتروشیمی مارون در این دوره یک‌ماهه، بالاتر از میانگین درآمد ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ بوده و به میزان یک هزار و ۸۶ میلیارد تومان بیشتر از میانگین درآمد ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ ثبت شده است.

سهم ۸۱ درصدی فروش داخل از سبد درآمدزایی "مارون"
درآمد یاد شده حاصل از فروش محصولات "مارون" در بازار داخلی و خارجی بوده که در این بین، سهمی ۸۱ درصدی را از فروش محصولات آن در بازار داخلی تصاحب کرده است. با این وجود، فروش محصولات پتروشی مارون در بازار داخلی برابر با ۴ هزار و ۸۴۴ میلیارد تومان به ثبت رسیده است. اما سهم "مارون" از فروش محصولات در بازار خارجی ۱۹ درصد بوده که معادل یک هزار و ۱۰۲ میلیارد تومان است.

@Petroplus_ir
✔️جهش قیمت اوره نسبت به پارسال اما پتروشیمی‌ها نفروختند.
با وجود رشد قابل توجه نرخ اوره نسبت به سال گذشته، پتروشیمی‌های اوره‌ساز در فروردین ۱۴۰۴ نتوانستند درآمد چشمگیری کسب کنند. چهار شرکت فعال در این صنعت در مجموع ۶ هزار و ۴۲۱ میلیارد تومان درآمد داشتند که نسبت به فروردین سال گذشته، تنها پنج درصد افزایش داشته است.

بررسی داده‌ها نشان می‌دهد بخشی از تولید اوره در این ماه به فروش نرسیده و دو پتروشیمی #کرمانشاه و #پردیس ترجیح داده‌اند محصول را ذخیره کنند. به طوری که شرکت‌هایی که رشد تولید داشتند، با کاهش فروش مواجه شدند. همین رفتار باعث شد تا با وجود جهش قیمت اوره، درآمدها آن‌طور که انتظار می‌رفت رشد نکند.

طبق داده‌های موجود تنها پتروشیمی‌های #خراسان و #کرمانشاه توانستند در این ماه رشد درآمد داشته باشند، که آن هم نه به دلیل عملکرد عملیاتی، بلکه صرفا به دلیل افزایش نرخ فروش بوده است. از سوی دیگر، میزان تولید در کل صنعت با وجود رشد نسبت به اسفندماه، هنوز کمتر از فروردین سال گذشته است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
✔️جهش قیمت اوره نسبت به پارسال اما پتروشیمی‌ها نفروختند. با وجود رشد قابل توجه نرخ اوره نسبت به سال گذشته، پتروشیمی‌های اوره‌ساز در فروردین ۱۴۰۴ نتوانستند درآمد چشمگیری کسب کنند. چهار شرکت فعال در این صنعت در مجموع ۶ هزار و ۴۲۱ میلیارد تومان درآمد داشتند که…
بیشترین افزایش درآمد پتروشیمی‌ها در فروردین ۱۴۰۳
○پتروشیمی خراسان توانست در این ماه درآمد خود را بیشتر از رقبا افزایش دهد. به طوری که درآمد این پتروشیمی از ۴۸۶ میلیارد تومان در فروردین‌ماه سال گذشته با رشد ۱۲۰ درصدی به هزار و ۶۸ میلیارد تومان در این ماه رسیده است.
البته این رشد صرفا به دلیل افزایش قیمت اوره و نرخ ارز به وقوع پیوسته؛ زیرا پتروشیمی خراسان در این ماه با کاهش تناژ تولید مواجه شده است.

○پتروشیمی کرمانشاه نیز دیگر شرکت فعال در صنعت اوره بود که درآمد خود را با تکیه بر قیمت اوره بالا برد. چرا که این پتروشیمی نیز با وجود رشد تولید، کاهش میزان فروش داشت و درآمد آن تنها به دلیل رشد قیمت اوره بالا رفته است.

بیشترین افزایش مقدار تولید پتروشیمی‌ها در فروردین ۱۴۰۳
در سمت تولید نیز روند اوره‌سازان مشابه درآمد بود و تنها دو پتروشیمی گروه «اوره و آمونیاک» افزایش درآمد داشتند.
این روند تولید کل صنعت آمونیاک و اوره را با کاهش بیشتر از چهار درصدی همراه کرد و به ۹۱۳ هزار تن رساند. هرچند باید گفت پس از وصل شدن گاز این صنعت، میزان تولید آن در فروردین نسبت به اسفند حدود ۵۵ درصد رشد کرده است.

○پتروشیمی کرمانشاه مانند ماه گذشته مقدار تولید خود را به میزان قابل توجهی نسبت به فروردین ۱۴۰۲ افزایش داده و رقم تولید خود را با رشد ۸۲ درصدی به سطح فعلی رسانده است.

○پتروشیمی پردیس نیز به عنوان بزرگترین اوره‌ساز کشور با رشد ۴.۷ درصدی تولید توانست کارنامه قابل قبولی از خود به جای بگذارد. اما دو پتروشیمی شیراز و خراسان مانند ماه گذشته کاهش تولید داشتند.

۱۴۰۴/۲/۲۳

@Petroplus_ir
کارنامه پتروشیمی‌های صنعت «الفین و پلیمر» در فروردین‌ ۱۴۰۴
کاهش تولید در ۱۰ پتروشیمی بزرگ
صنعت پلیمر در فروردین ۱۴۰۴ با وجود رشد درآمد با چالش جدی در بخش تولید مواجه شد. بررسی‌ها نشان می‌دهد از میان ۱۱ پتروشیمی فعال، ۱۰ شرکت با کاهش تولید روبه‌رو شده‌اند و تنها پتروشیمی #جم توانسته تولید خود را حفظ کند. افت میانگین تولید این صنعت بیش از ۱۳ درصد بوده که زنگ خطری برای پایداری سودسازی شرکت‌ها محسوب می‌شود. در این میان، پتروشیمی #شازند با ثبت بیشترین افت تولید، بدترین عملکرد ماه را به نام خود ثبت کرده است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
کارنامه پتروشیمی‌های صنعت «الفین و پلیمر» در فروردین‌ ۱۴۰۴ کاهش تولید در ۱۰ پتروشیمی بزرگ صنعت پلیمر در فروردین ۱۴۰۴ با وجود رشد درآمد با چالش جدی در بخش تولید مواجه شد. بررسی‌ها نشان می‌دهد از میان ۱۱ پتروشیمی فعال، ۱۰ شرکت با کاهش تولید روبه‌رو شده‌اند و…
صنعت الفین و پلیمر در فروردین‌‌ ۱۴۰۴
○گزارش ماهانه پتروشیمی‌های تولیدکننده پلیمر و الفین در فروردین‌‌ماه ۱۴۰۴ منتشر شد و مشخص کرد مجموع درآمد شرکت‌های این صنعت در این ماه به ۳۹ هزار و ۹ میلیارد تومان رسیده است.

○لازم به ذکر است این عدد در مقایسه با ماه گذشته یعنی اسفند حدود ۲۵ درصد کاهش داشته که به دلیل تعطیلات رسمی فروردین است.
نکته مهم دیگر اینکه مقایسه درآمد این صنعت در ماه فروردین‌‌ ۱۴۰۴ با مدت مشابه سال گذشته، افزایش ۳۸ درصدی را مخابره می‌کند. جهش چشمگیر نرخ‌های فروش این صنعت با تاثیر از قیمت‌های جهانی و رشد قیمت دلار، این افزایش درآمد را رقم زده است.

○گفتنی‌ست ۱۱ پتروشیمی فعال در زمینه «الفین و پلیمر» در فروردین‌‌ماه ۱۴۰۴ موفق به تولید یک میلیون و ۴۹۵ هزار تن از محصولات خود شده‌اند که در مقایسه با فروردین‌‌ماه سال گذشته ۱۳.۱ درصد کاهش داشته است. همچنین این رقم نسبت به ماه گذشته یعنی اسفند ۱۴۰۳ کاهش بیشتر از پنج درصدی را تجربه کرده است.

بیشترین افزایش درآمد ماهانه نسبت به فروردین‌‌ ۱۴۰۳  
○پیش از هر نکته‌ای باید گفت درآمد ۱۰ پتروشیمی‌‌‌ گروه «پلیمر و الفین» در فروردین‌‌ماه ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۳ افزایش داشته است. این روند به واسطه رشد قیمت دلار و نرخ جهانی پلیمر و الفین شکل گرفته است.

○بررسی و مقایسه گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌های پلیمر و الفینی در فروردین‌‌ ۱۴۰۴ نشان می‌دهد، پتروشیمی تخت جمشید در این ماه پیشتاز الفین‌سازها بوده و موفق شد درآمد خود را بیشتر از رقبا افزایش دهد و در صدر لیست قرار بگیرد.

○به این شرح که پتروشیمی تخت جمشید با جهش ۱۳۸ درصدی که در درآمد ماهانه خود نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۳ به عمل آورد، توانست عنوان «بیشترین افزایش درآمد ماهانه» را از آن خود کند.

○همچنین پتروشیمی قائد بصیر، دیگر شرکت فعال در گروه «پلیمر و الفین» بوده که موفق به رشد چشم‌گیر رقم درآمد خود در فروردین‌‌ماه شده است. به نحوی که درآمد این شرکت در فروردین‌‌ ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۳ حدود ۱۲۱ درصد افزایش داشته است.

○پتروشیمی امیرکبیر نیز دیگر پتروشیمی گروه «پلیمر و الفین» در فروردین‌‌ماه ۱۴۰۴ موفق شد جهش حدود ۶۱ درصدی را در درآمد ماهانه خود رقم بزند و عنوان سومین پتروشیمی برتر را در زمینه رشد درآمدزایی فروردین‌‌ماه این گروه را کسب کند.
آریا ساسول و پارس نیز به ترتیب رتبه‌های چهار تا ۶ این گروه را در رشد درآمدزایی کسب کرده‌اند.

بیشترین افزایش مقدار تولید پلیمری‌ها در فروردین‌‌ ۱۴۰۴
○در سمت تولیدات گروه «پلیمر و الفین» اما وضعیت به شدت وخیم بود؛ به طوری که در فروردین‌‌ماه امسال تنها یک پتروشیمی از صنعت «الفین و پلیمر» کاهش تولید نداشته است.

○بررسی گزارش فعالیت ماهانه پتروشیمی‌ها فعال در این صنعت نشان می‌دهد، تنها شرکتی که موفق شد  جلوی کاهش تولید خود را بگیرد، پتروشیمی جم بوده است. به این شرح که مقدار تولید این شرکت نسبت به فروردین سال ۱۴۰۳ حدود دو درصد رشد کرده است.

○در طرف دیگر ماجرا اما پتروشیمی‌هایی که افت تولید داشتند پرشمار بودند؛ در این میان پتروشیمی شازند با افت ۲۶ درصدی تولید بیشتری کاهش را به ثبت رسانده است.

۱۴۰۴/۲/۲۳

@Petroplus_ir
 ✔️در سال جدید؛ متانول پیشتاز درآمد‌ها
در فروردین‌ماه ۱۴۰۴، شرکت پتروشیمی خارک توانست عملکردی تحسین‌برانگیز از خود به نمایش بگذارد و سال جدید را با جهشی پرقدرت آغاز کند.

طبق گزارش منتشرشده در سامانه کدال، مجموع درآمد‌های عملیاتی این شرکت از محل فروش محصولات به رقم قابل‌توجه یک هزار و ۱۵۸ میلیارد تومان رسید که عمده آن از فروش صادراتی به‌دست آمده است.

@Petroplus_ir
پترو پلاس
 ✔️در سال جدید؛ متانول پیشتاز درآمد‌ها در فروردین‌ماه ۱۴۰۴، شرکت پتروشیمی خارک توانست عملکردی تحسین‌برانگیز از خود به نمایش بگذارد و سال جدید را با جهشی پرقدرت آغاز کند. طبق گزارش منتشرشده در سامانه کدال، مجموع درآمد‌های عملیاتی این شرکت از محل فروش محصولات…
○سه محصول اصلی این پتروشیمی یعنی متانول، بوتان و پروپان، نقش محوری در سبد درآمدی شرکت داشته‌اند؛ در این میان، متانول با فروش ۷۲۷ میلیارد تومانی، بیشترین سهم را در تحقق درآمد‌های شرکت به خود اختصاص داد. همچنین در بازار صادراتی، قیمت هر تن متانول ۱۸ میلیون و ۴۰۴ هزار تومان ثبت شد؛ عددی که از ارزش‌افزوده بالای این محصول در بازار جهانی حکایت دارد.

○عملکرد صادراتی پتروشیمی خارک در این ماه چشمگیر بود؛ در مجموع ۵۲ هزار و ۵۸۵ تن از محصولات خود را در بازار‌های خارجی به فروش رساند. این در حالی است که میزان تولید این شرکت در فروردین‌ماه برابر با ۸۴ هزار و ۴۳۵ تن گزارش شده که نشان می‌دهد ۶۲ درصد از تولیدات به فروش رفته است؛ آماری که گویای برنامه‌ریزی هوشمندانه و مدیریت موفق فروش در این مجموعه است.

○نکته قابل‌توجه دیگر، رشد ۳۹۶ درصدی درآمد صادراتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است که افزایشی معادل ۹۲۴ میلیارد تومان را نشان می‌دهد. همچنین در همین بازه، شرکت موفق به افزایش ۱۶۱ درصدی حجم فروش نسبت به سال گذشته شده که این رشد قابل‌ملاحظه، نویدبخش سال مالی پربازدهی برای شخارک است.

○با توجه به روند مثبت معاملات، رشد بهای فروش محصولات و افزایش تقاضا در بازار‌های جهانی، پتروشیمی خارک در موقعیتی قرار دارد که می‌تواند در ادامه سال ۱۴۰۴ نیز یکی از بازیگران کلیدی صنعت پتروشیمی ایران باقی بماند.

۱۴۰۴/۲/۲۴

@Petroplus_ir
در اولین ماه سال جاری رقم خورد؛
✔️آغاز روند صعودی برای نفت بهران
شرکت نفت بهران با نماد شبهرن و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در اولین ماه سال ۱۴۰۴، موفق به کسب درآمدی معادل یک هزار و ۶۷۹ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی و خارجی شد. این رقم نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۴ درصد رشد داشته است.

درآمد تجمیعی شرکت نفت بهران از آغاز سال مالی تا پایان فروردین ماه سال ۱۴۰۴ به حدود یک هزار و ۶۷۹ میلیارد تومان رسیده است. قابل ذکر است که درآمد تجمیعی "شبهرن" در این دوره یک ماهه شاهد رشد ۴ درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته (یک ماهه سال ۱۴۰۳) بوده است.

سبد محصولات "شبهرن" از تنوع بالایی برخوردار است
درآمد یاد شده حاصل از فروش محصولات نفت بهران در بازار داخلی و خارجی بوده که در این بین، سهم ۷۷ درصدی را از فروش محصولات آن در بازار داخلی تصاحب کرده است. با این وجود، فروش محصولات "شبهرن" در بازار داخلی برابر با یک هزار و ۲۹۴ میلیارد تومان به ثبت رسیده است. اما سهم نفت بهران از فروش محصولات در بازار خارجی ۲۳ درصد بوده که معادل ۳۸۵ میلیارد تومان است.

@Petroplus_ir
پتروشیمی خراسان رقم زد؛
✔️رشد ۱۱۹ درصدی درآمد‌های "خراسان"
شرکت پتروشیمی خراسان با نماد خراسان و دارای سرمایه ثبت‌شده‌ای به میزان ۱۷۹ میلیارد تومان، در اولین ماه سال ۱۴۰۴ موفق به کسب درآمدی معادل یک هزار ۶۷ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازار‌های داخلی و خارجی شد. این رقم نسبت به دوره مشابه سال گذشته نزدیک به ۱۱۹ درصد رشد را نشان می‌دهد.

درآمد ماهانه خراسان در این دوره یک‌ماهه، بالاتر از میانگین درآمد ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ بوده و به میزان ۴۹۲ میلیارد تومان بیشتر از میانگین درآمد ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳ ثبت شده است.

@Petroplus_ir
2025/07/12 14:11:54
Back to Top
HTML Embed Code: