Telegram Web
«‌مالی‌چی‌های جوان»

#پیشنهاد #سریال
#Industry

👤عرفان:

سریال «صنعت» نام جالبی دارد. بعضی‌ها معتقدند مالی‌چی‌ها یا بانک‌دارها هیچ ارزش افزوده‌ای ندارند و لفظ صنعت برای آن‌ها غلط است؛ شاید این نام‌گذاری هم کنایه‌ای بوده که شورانرها به این صنعت انداخته‌اند.

🔸 حتی اگر دانشجوی مالی هم باشید ممکن است داستان‌های مالی پشت پرده یک ماجرا را متوجه نشوید، اما این سریال از آن‌هایی‌ست که هر چه جلوتر می‌رود بهتر می‌شود و در فصل سوم شما را میخ‌کوب می‌کند.

🔸 داستان سریال در رابطه با گروهی از کارآموزان در صنعت مالی است که در فصل اول باید خود را به مدیران خود اثبات کنند تا در این دنیای غرق در پول استخدام شوند. اما فصل دوم به انتخاب‌های اخلاقی‌ای می‌پردازد که هر لحظه آن استرس‌آور است. در فصل سوم نیز شخصیت‌ها جان تازه‌ای می‌گیرند و هر کدام به نحوی جذابیت خودشان را دارند. داستان فصل سوم در رابطه با IPO یا بورسی شدن یک استارت‌آپ سبز حوزه انرژی است که این بانک‌دارها با تقلب آن را گران‌تر به مردم قالب می‌کنند و هر چه داستان جلوتر می‌رود، روایت و چالش‌هایش جذاب‌تر می‌شود.

🔸 سریال صنعت چیزی است که HBO را HBO می‌کند؛ صنعت مالی در کف میدان‌ترین حالت خودش.

@Pishnahadable
The Departure
Max Richter
#پیشنهاد   #موسیقی

🎧 قطعه کوتاه «The Departure» را از Max Richter بشنویند.

🔸 این قطعه از آلبوم سریال به‌یادماندنی The Leftovers است و یادآور اضطراب و دلهره و ابهامی که در همان سکانس اول خودش را به کمک این آهنگ به رخ بیننده می‌کشد و به خوردش می‌دهد.

@Pishnahadable
«بلک‌میرر به روایت فردا»

#پیشنهاد   #تئاتر

👤 علی:

روایت دارک هیچ‌وقت تمام نمی‌شود، یعنی راوی که سخن تمام کرد و The End که روی صفحه آمد، تازه دارک بودن خودش را نشان می‌دهد، تازه آنجاست که فکر آدم بی‌خیال نمی‌شود و دربه‌در دنبال یک امکان حداقلی برای خروج از یک تباهی مطلق است و پیدا نمی‌شود و کم‌کم می‌پذیرد دست‌وپا زدن برای خروج از این لجن، حتی پایین‌ترش هم نمی‌برد که همین الآن در حضیض مطلق است. در روایت دارک نه برنده‌ای وجود دارد و نه رگه و نشان امیدی.

🔸 تئاتر «فردا» یک روایت دارک تروتمیز را روی صحنه می‌برد. اگر اهل دیدن سریال فوق‌العاده Black Mirror بوده باشید، بعد از پایان نمایش به احتمال زیاد یاد آن می‌افتید. روایت «فردا» قطعا می‌توانست یکی از اپیزودهای تمام‌عیار و به‌یادماندنی آن باشد.

🔸 دو نفر، در اتاقی دربسته، و با تعدادی کمد قفل، در فضایی مه‌آلود، از خواب عمیق بیدار می‌شوند و نه می‌دانند کجا هستند و نه درباره خودشان و گذشته‌شان چیزی یادشان می‌آید، اما کم‌کم با حل معماهایی که به نظر آن‌چنان سخت هم نمی‌رسد، چیزهایی را به یاد می‌آورند و امیدی هم به خروج از اتاق پیدا می‌کنند.

🔸 سعید زارعی و ایمان صیاد برهانی (که شاید او را با اجراهای خاصش در گروه او و دوستانش بشناسید) دو بازیگر این نمایش به نویسندگی و کارگردانی امین اسفندیار هستند و انصافا هم خوب کار را درآورنده‌اند و بازی‌شان ارزش تماشا را دارد.

🔸 این نمایش شب‌ها ساعت ۱۹ در کاخ هنر (حوالی تئاتر شهر) روی صحنه می‌رود و بلیطش را از تیوال می‌توانید تهیه کنید.

@Pishnahadable
Gheshang
HEYDOO
#پیشنهاد #موسیقی

🎧 قطعه «قِشنگ» را از حیدو هدایتی بشنوید و یاد یارهای مانده و رفته قِشنگ‌تان را در غروب مطبوع و باران‌خورده آبان را مرور کنید.

🔸 حیدو هدایتی این شب‌ها در تهران کنسرتی هم دارد و در مجموعه اریکه ایرانیان، دل مخاطبان و هوادارانش را خوب می‌برد. بلیط‌هایش البته زود به زود تمام می‌شود و باید حواس‌تان حسابی جمع باشد که گیرتان بیاید. اگر دل‌تان با این اجراست، هم استوری‌های صفحه اینستاگرامش را تند تند ببینید و هم صفحه کنسرت را ملوتیک پشت سر هم تازه (رفوش) کنید.

@Pishnahadable
«راست و چپ اخبار»

#پیشنهاد #وب‌سایت #خبر

👤 سینا:

رسانه‌ها سوگیری دارند، اخبارشان هم همین‌طور. یک چیزهایی را می‌گویند و یک چیزهایی را زیر فرش می‌کنند. یک چیزهایی را یک‌جور راوی می‌شوند و چیزهای دیگر را با عینک دیگر. یک چیزهایی را پشت سر هم و مدام توی بوق و کرنا می‌کنند و چیزهای دیگر را گذری اشاره‌ای حواله‌شان می‌دهند و رد می‌شوند.

🔸 وب‌سایت ground.news اما کارش تلاش برای مقابله با این سوگیری‌ها و ارائه روایت همه‌جانبه‌ای به مخاطب اخبار است. این وب‌سایت روایت یک خبر را از منابع مختلف گردآوری می‌کند و بعدش سراغ تحلیل و بررسی‌اش می‌رود تا مشخص کند این خبر را بیشتر راست‌ها محل مانورشان کرده‌اند، یا چپ‌ها؛ خود خبر ذاتا راست است یا چپ و روایت‌های مختلف درباره آن چطور است و رسانه‌هایی که سراغش رفته‌اند، چقدر موثق و معتبر آن را پوشش داده‌اند.

🔸 اگرچه بهره بردن از تمام امکانات این وب‌سایت نیاز به تهیه اشتراک آن دارد و برای از ما بهتران است، اما اگر اخبار را از منابع انگلیسی دنبال می‌کنید، سر زدن به این وب‌سایت و چرخیدن در آن و دیدن برچسب‌هایی که این وب‌سایت به اخبار و روایت رسانه‌ها از آن اخبار می‌زند، دید جامع‌تر و کامل‌تری درباره اخبار بهتان می‌دهد و ذهن‌تان را روشن‌تر و چشم‌تان را بیناتر می‌کند. ضمن آنکه خلاصه تروتمیز و قابل استنادی از خبر و حواشی و تبعات و قبل و بعد و علت و معلولش هم گیرتان می‌آید.

▫️ ground.news

@Pishnahadable
Smek
Ÿuma
#پیشنهاد #موسیقی

🎧 قطعه «سماک» را از گروه تونسی یوما بشنوید.


توحشت امی و فرشی الدافی و خويا
(دلم برای مادرم و تخت گرمم و برادرم تنگ شده)

زين ايامی و صغر احلامی و بويا
(روزهای خوبم، رؤیاهای کوچکم و پدرم)

توحشت الليل
(دلم برای شب تنگ شده)

و ريحة الياسمين
(و بوی یاس)

و الكرمه كيف تميل
(و درخت انجیری که در باد می‌رقصد)

خزره و غمزه و عشق الطفله الاولی
(نگاه و عشق اولین دختر)

وقت الكلمه عسل يدين محلوله
(زمانی که کلمه شیرین بود و دست‌ها سخاوتمند)

توحشت الخير
(دلم برای خوبی‌ها تنگ شده)

توحشت امی و خرافات الغوله
(دلم برای مادرم و قصه‌های ترسناک او تنگ شده)

قهوة اختی و ضحكه مش مغصوره
(قهوه خواهرم و خنده‌ای که از ته دل است)

توحشت سنين
(سال‌هاست دلم تنگ شده)

توا ساكن بر الناس براسی
(اکنون در دیاری غریب زندگی می‌کنم)

بری بعيد و باقی الحسره نواسی
(خیلی دورم و با حسرت روزگارم را می‌گذرانم)

توحشت سماک
(دلم برای آسمانت تنگ شده)

و نفنی بش نلقاک
(و دلم برای دیدنت می‌میرد)

@Pishnahadable
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
«‌بقای برنامه‌ریزی‌نشده»

#پیشنهاد #انیمیشن
#TheWildRobot2024

👤فاطمه:

«ربات وحشی» چیزی بیش از یک فیلم خانوادگی است؛ داستانی است که مضامین عمیق بقا، اجتماع و تعلق را لمس می‌کند و این کار را با لطافت پیش می‌برد. فیلمی‌ست کاملا احساسی و اشک‌آور. به ندرت پیش می‌آید که فیلمی به‌طور هم‌زمان تعداد زیادی از افراد در هر سنی را تحت تأثیر قرار دهد، اما این فیلم دقیقا این کار را انجام می‌دهد و تجربه‌ای احساسی ایجاد می‌کند که مدت‌ها پس از پخش تیتراژ باقی می‌ماند.

🔸 تصاویری خیره‌کننده، سبک بصری و کار گرافیکی حرفه‌ای از جمله نکات برجسته فیلم به حساب می‌آید. این انیمیشن مانند یک نقاشی متحرک است و هر فریمش به زیبایی ساخته شده، و ربات وحشی را نه تنها از نظر احساسی قدرتمند، بلکه از نظر بصری نیز مسحورکننده می‌کند. تعاملات ربات وحشی با حیوانات جزیره و حتی شخصیت‌های جزئی عمیقا تأثیرگذار است. حتی کاراکترهایی با حداقل زمان نمایش، تأثیری ماندگار بر جای می‌گذارند.

🔸 «ربات وحشی» فقط سرگرم‌کننده نیست و سراغ مفاهیم و موضوعات پیچیده و عمیقی مثل بقا، فداکاری و هماهنگی بین طبیعت و فناوری می‌رود و درباره‌شان حرف دارد و بیننده و مخاطبش را هم به فکر وامی‌دارد تا درباره خودش و دنیای اطرافش و آینده آن و نسبتش با آن تأمل کند.

@pishnahadable
After The Rain
coşkun karademir,hesam naseri
#پیشنهاد #موسیقی

🎧 قطعه بی‌کلام «پس از باران» را از حسام ناصری و در آب‌وهوای خیس‌خورده امروز تهران بشنوید.

@Pishnahadable
«ا‌‌غتشاش آمریکایی»

#پیشنهاد #فیلم
#CivilWar2024

👤عرفان:

چند انتخابات اخیر ریاست‌جمهوری آمریکا، هراس یا شوق یک جنگ داخلی دیگر را به جان خیلی‌ها انداخته؛ از حرف‌وحدیث‌های دستکاری فیس‌بوکی در انتخابات ۲۰۱۶ تا شورش ۶ ژانویه ۲۰۲۱ طرفداران ترامپ و حواشی انتخابات امسال، این هراس و شوق را قلقلک داده است. الکس گارلند با فیلم «جنگ داخلی» سراغ همین هراس و شوق رفته و دست روی زخم کهنه آمریکایی‌ها گذاشته؛ جنگ داخلی میان ایالاتی که قرار بوده و هست که متحد باشند.

🔸 داستان این فیلم در رابطه با گروهی از خبرنگاران جنگی است که قرار است برای آخرین مصاحبه با ر‌‌ئیس‌جمهور دولت مرکزی ملاقات کنند. در دنیای فیلم، آمریکا دچار جنگ داخلی شده و دو ایالت ساحل غربی، یعنی تگزاس و کالیفرنیا که WF نام دارند، از غرب آمریکا به شرق آمریکا یورش برده و در حال رسیدن به واشنگتن دی‌سی هستند تا دولت مرکزی که از نظرشان به مثابه دیکتاتوری شده را به زیر بکشند. گویا رئیس‌جمهور برای دور سوم ریاست جمهوری را به عهده دارد و تفرقه میان آمریکایی‌ها موج می‌زند و این فیلم به خوبی نشان می‌دهد جنگ داخلی چه بلایی سر اطمینان مردم به همدیگر می‌آورد و انسان‌های متمدن به چه حیوانات درنده‌ای می‌توانند تبدیل شوند.

🔸 فیلم از لحاظ جلوه‌های صوتی بی‌نظیر است. صداگذاری انفجارها و تیراندازی‌ها به بهترین نحو شبیه دنیای واقعی درآمده است. فضاسازی مناطق جنگی به بهترین شکل انجام شده و اتمسفر فیلم در بعضی لحظات اوج تنش را به مخاطب عرضه می‌کند. صحنه‌ای که شخصیت‌ها با کامیون حمل جسد روبه‌رو می‌شوند، اوج تنش فیلم را نمایان می‌کند. برای لذت بردن از فیلم بهتر است آن را در صفحه نمایش بزرگ و با سیستم صوتی مناسب تماشا کنید.

@Pishnahadable
«کتاب با تخفیف»

#پیشنهاد #کتاب #تخفیف

👤 شیوا:

هفته کتاب و کتاب‌خوانی‌ست و بیشتر کتاب‌فروشی‌ها تخفیف‌های قابل قبولی روی فروش‌های کتاب‌هایشان گذاشته‌اند. تقریبا ۲۰ درصد تخفیف را در بیشتر کتاب‌فروشی‌های سطح شهر می‌توانید سراغ بگیرید و ذخیره کتاب‌تان را تا شش ماه دیگر که نمایشگاه کتاب و تخفیف‌هایش از راه برسد، تأمین کنید.

🔸 دو اپلیکیشن کتاب الکترونیک طاقچه و فیدیبو هم دست‌ودل‌بازی به خرج داده‌اند و اشتراک‌های «بی‌نهایت» و «فیدیبوپلاس» را با تخفیف‌های وسوسه‌انگیز و قلقلک‌دهنده‌ای ارائه کرده‌اند. طاقچه بی‌نهایت به مناسبت ۱۰سالگی این اپلیکیشن و هفته کتاب و کتاب‌خوانی، از ۲۰ (برای اشتراک یک‌ماهه) تا ۸۰ (برای اشتراک یک‌ساله) درصد تخفیف دارد و فیدیبوپلاس هم از ۳۰ (برای اشتراک یک‌ماهه) تا ۷۰ (برای اشتراک یک‌ساله) درصد.

🔸 اگرچه در طاقچه بی‌نهایت و فیدیبوپلاس به همه کتاب‌های صوتی و الکترونیکی این دو اپلیکیشن دسترسی ندارید، اما ۳۰ هزار کتاب صوتی و الکترونیکی طاقچه و ۳۳ هزار کتاب صوتی و الکترونیکی فیدیبو، حداقلش عذاب وجدان خوبی برای کتاب نخواندن فراهم می‌کند و حداقل دهان بهانه‌های مالی و اقتصادی‌تان را می‌بندد.

@Pishnahadable
Badv
Tarnoosh Ensemble
#پیشنهاد #موسیقی

🎧 قطعه بی‌کلام «بدو» را از گروه تارنوش بشنوید.

@Pishnahadable
«قدیم‌ها چطور سفر می‌رفتند؟»

#پیشنهاد #تاریخ #وب‌سایت #گوگولی

👤 کیان:

الآن است که از این سر دنیا به آن سرش را زیر یک روز مردم می‌روند و می‌آیند و زمین را زیر پایشان می‌گذارند. قدیم‌ترها اما سفر رفتن و سیر و سیاحت را باید عمر پایش می‌گذاشتی و مو برایش سپید می‌کردی. بعید نبود سفری به کشور بغل‌دست چند سالی عمر گران بطلبد و حتی همه عمر.

🔸 پروژه «ثریا» یک پروژه علمی و دانشگاهی و تاریخی، ولی باحال است که در آن آمده‌اند نقشه‌ای از شهرها و مسیرهای بین آنها در تمدن اسلامی در دوران قدیم را جمع‌آوری کرده و به صورت تعاملی (البته با رابط کاربری مقداری سخت و بدقلق) ارائه داده تا هم محققان و تاریخ‌پژوهان از آن بهره ببرند و هم علاقه‌مندان به کمک آن چرخی در دوران قدیم این منطقه بزنند.

🔸 اطلاعات بیشتر درباره این پروژه و کاربردهای آن را در وبسایتش می‌توانید ببینید، اما اگر سری به آن زدید و حوصله گشت‌وگذار مفصل را نداشتید، حتما بخش Pathfindingاش را امتحان کنید. در این بخش شما می‌توانید نام شهر مبدأ و مقصد و نیز اسم شهرهای میانی را که می‌خواهید مسیر از آنها بگذرد، وارد کنید تا کوتاه‌ترین مسیر و بهینه‌ترین مسیر را همراه با مدت زمانی که طی این مسیرها طول می‌کشد، در اختیارتان قرار دهد. این پروژه کوتاه‌ترین مسیر را از بین شبکه شهرهای آن دوران مشخص می‌کند و منظورش از بهینه‌ترین مسیر هم مسیری‌ست که هم مزیت کوتاهی سفر را داشته باشد و هم مزیت بیشینه بودن ایستگاه‌ها و استراحتگاه‌های بین راه و امن بودن مسیر.

🔸 به عنوان مثال در تصویر بالا، مسیر بین ری و مکه نشان داده شده که کوتاه‌ترین مسیر (مسیر قرمزرنگ) ۲۲۳۲ کیلومتر است و معادل ۵۶ روز سفر و بهینه‌ترین مسیر‌ (مسیر سبزرنگ) ۲۳۱۰ کیلومتر و ۵۸ روز سفر.

althurayya.github.io

@Pishnahadable
Beloved, Do Not Let Me Be Discouraged
Kayhan Kalhor, Brooklyn Rider
#پیشنهاد #موسیقی

🎧 قطعه بی‌کلام «در انتظار باران» یا «محبوب من، مگذار دلسرد شوم» را از کیهان کلهر بشنوید.

🔸 این قطعه از آلبوم «شهر خاموش» است و شاهکار دست کیهان کلهر و گروه «بروکلین رایدر».

🔸 راستی، امروز تولد کیهان کلهر نازنین است.

@Pishnahadable
«سوشی‌پز جیرو»

#پیشنهاد #مستند #آشپزی

👤عرفان:

«سوشی» از آن چیزهاست که حد وسط ندارد؛ خودش نه، نظرات درباره‌اش. یا شما حال‌تان از تصورش هم بهم می‌خورد و در تکامل شک می‌کنید که این چه سلیقه‌ای‌ست که برای آدمی‌زاد به یادگار گذاشته و یا آن‌قدر در طلبش مست و حیران‌اید که حاضرید روح‌تان را در ازای یک لقمه از آن به شیطان بفروشید (که در این حالت هم باز باید به تکامل خودتان شک ببرید).

🔸 نام مستند «Jiro Dreams of Sushi» شاید به اشتباه شما را به این سمت ببرد که قرار است صرفا درباره غذای محبوب مردم ژاپن ببینید و بشنوید، ولی تماشای چند دقیقه از آن کافی‌ست تا علاقه‌مندان مستند‌ها را میخ‌کوب کند. دلیل این امر در مرحله اول، خوش‌ساخت بودن مستند و از آن مهم‌تر موضوعی‌ست که برایش انتخاب شده؛ این مستند درمورد جیرو اونو است که از او به عنوان بهترین آشپز سوشیِ جهان یاد می‌شود.

🔸 در این مستند شاهد معرفی جیرو هستیم که پیرمردی ۸۵ساله با شخصیتی بسیار دوست‌داشتنی‌ست. توانایی‌های او در آماده کردن سوشی نه فقط در ژاپن که در سراسر جهان بی‌رقیب است و جالب‌تر اینکه کل محیط کاش محدود می‌شود به یک رستوران کوچک، فقط با ۱۰ صندلی. البته که شهرت این رستوران مردم سراسر جهان را به ژاپن می‌آورد. اما فراموش نکنید‌ که برای رفتن به رستوران مذکور، باید از ماه‌ها قبل نوبت بگیرید.

🔸 یکی از ویژگی‌هایی که جذابیت خاصی به این مستند می‌بخشد، شوق و علاقه جیرو در درست کردن سوشی حتی در سن ۸۵ سالگی است؛ تماشای وی در حین کار عینا شبیه به تماشای یک هنرمند نقاش یا آهنگ‌ساز است که با تمام وجود و عشق غرق در کار خود می‌شود و تمامی این‌ها به ظریف‌ترین شکل ممکن توسط دیوید گِلب در این مستند به تصویر کشیده شده‌اند.

@Pishnahadable
«در ستایش یک فرم مینیمال»

#پیشنهاد   #تئاتر

👤 حامد:

فرم همه‌چیز هم نباشد، خیلی چیزهاست. نوآوری و خلاقیت در فرم به دل آدم می‌نشیند و در یادش ماندگار می‌شود. مخصوصا اگر سراغ چیزی بروی که بارها و بارها پیش از این سراغش رفته‌اند و عصاره‌اش را تا ته کشیده‌اند. آن وقت دیگر باید ورق فرم را روی میز بکوبی و تفاوت و خلاقیت و زیبایی را در فرم به رخ بکشی. فرم مینیمال هم خیلی اوقات بهترین بستر برای این نوآوری و تفاوت و حظ بردن و ماندگار شدن است.

🔸 از نمایش‌نامه‌های شکسپیر، اقتباس زیاد شده، علاوه بر اجراهای بسیار زیادی که از آنها روی صحنه رفته؛ اقتباس‌ها و اجراهایی که درون‌مایه همه‌شان خیانت و وفاداری و انتقام و عشق است. اما در «مَثلِث» اقتباس رنگ‌وبوی یک تئاتر عروسکی به خودش می‌گیرد که در یکی از مینمال‌ترین فرم‌های ممکن، حدود چهل دقیقه هم می‌خنداندتان و هم به تحسین وامی‌داردتان.

🔸 عروسک‌گردانی بازیگرها و صداپیشگی‌شان در این نمایش آن‌قدر خوب از کار درآمده که در پایانش با خیال راحت بلند شوید و چند دقیقه‌ای از ته دل برایشان دست بزنید. ایضا که آخرش به فکر فرو روید که همه این تاج و تخت‌ها واقعا به همین ابتذال و سخیفی نیست؟

🔸 «مَثلِث» که از اردیبهشت اجراهایش را شروع کرده، فعلا تا ۲۳ آذر در تئاتر هامون (ابتدای فلسطین جنوبی) روی صحنه می‌رود و بلیطش را از تیوال می‌توانید تهیه کنید.

@Pishnahadable
«دویدن رسالت است»

#پیشنهاد   #کتاب

👤 رعنا:

کتاب را که می‌خوانی پر از شگفتی و تازگی می‌شوی؛ چقدر یک آدم می‌تواند کارش را دوست داشته باشد و جدی بگیرد، به‌خاطر آن قید استراحت و زندگی راحت را بزند، برنامه‌ریزی دقیق انجام بدهد که چطور زندگی کند تا آن "وظیفه‌ی اصلی" را بهتر انجام بدهد. انگار تمام زندگی هاروکی موراکامی بر همین اصل بنا شده که چطور سالم باشد تا بتواند بنویسد!

🔸 «از دو که حرف می‌زنم، از چه حرف می‌زنم» از این جهت که لحظاتی از افکار و دنیای درونی و روزمرگی‌های یک نویسنده‌ی حرفه‌ای را نشان می‌دهد برای من جذابیت ویژه‌ای دارد. در آن شرح‌حال تمام لحظاتش را نمی‌خوانیم؛ تنها مهمان دویدن‌های اوییم و همین آگاهی کوتاه و مختصر از دنیای او هم بسیار لذت‌بخش است.

🔸 هاروکی موراکامی با «پذیرش» زندگی می‌کند؛ با او انگار دیگر نگران بالا رفتن سن یا تغییرات جسمی و ظاهری‌ات نیستی، که آن‌ها هم بخشی از تو و چرخه‌ی حضور تو در این دنیا هستند.

🔸 موراکامی با وجود تأهل و کار حرفه‌ای زندگی شخصی و فردی دارد؛ چیزی که خیلی از ما بعد از ارتکاب ازدواج و اشتغال یا به‌ناچار و به‌اشتباه از دستش می‌دهیم، یا فراموشش می‌کنیم و وقتی به خودمان می‌آییم که در باتلاق روزمرگی‌های بیهوده غرق شده‌ایم. آن هم زمانی که می‌توانستیم از نردبان رشد فردی بالا برویم تا زندگی را بهتر ببینیم.

🔸 کتاب با توصیف واقعیات زندگی یکی از بهترین و محبوب‌ترین نویسندگان جهان، آدم را پویا می‌کند و زندگی را در نظرش به محیطی بسته و قابل‌کنترل تقلیل می‌دهد که باید در آن پر از تکاپو بود تا اسیر افکار، احساسات و اعمال پوچ و بی‌هدف نشوی.

🔸 کتاب را که می‌خوانی دوست داری تو هم مثل نویسنده‌ی آن، کسی بشوی که تا می‌تواند راه نرود! بدود...

@Pishnahadable
2024/11/29 02:10:57
Back to Top
HTML Embed Code: