Telegram Web
🟠آشنایی با قسمت های مختلف یک کامپیوتر کوانتومی ابررسانا🟠

📌برای تجربه ای بهتر، از پست آموزشی OxfordQuantumCircuits که به صورت تعاملی این اجزا را نمایش داده و توضیح میدهد استفاده کنید.

🌐منبع

Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._
#کوانتوم_گرافیک #محاسبات_کوانتومی #سطح_مبتدی #کیوبیت_ابررسانا
🔅 انجمن رمز دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌کند🔅

🔵سمینار ورود به دنیای امنیت سایبری

🌀با حمایت دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران


🎤 با ارائه امیرحسام متین

🟠مدیر عامل شرکت نوآوران ارتباطات باختر

💻مدرس و متخصص تست نفوذ


🌀زمان: یکشنبه ۲۸ بهمن ساعت ۱۴ الی ۱۷

🔺ثبت نام رایگان است.

🌀مکان: آمفی تئاتر دکتر حسنی دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران طبقه منفی یک

📌جهت ثبت نام به آیدی زیر پیام دهید.

👤Admin: @Zahra_saeidi74

📎کانال تلگرام انجمن رمز دانشگاه علم وصنعت ایران

https://www.tgoop.com/Isc_iust
_._._._._._._._._._

#دوره_آموزشی
📣معرفی استاد

👤دکتر سید ایمان میرزایی| عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس.

📘کارشناسی: مهندسی الکترونیک- دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی (1384).
📕کارشناسی ارشد: علوم و فناوری های نانو، دانشگاه Chalmers سوئد (1386).
📗دکتری: فیزیک حالت جامد- دانشگاه ژنو سوئیس (1392).

🗂سوابق: دستیار آزمایشگاه دانشگاه ییل (1393)، پژوهشگر پسادکتری موسسه اپتیک کوانتومی و اطلاعات کوانتومی Innsbruck اتریش (از سال 1392 تا 1394)، مدرس دانشگاه آزاد تهران (از سال 1396 تا 1398)، پژوهشگر آزمایشگاه SERL دانشگاه صنعتی شریف (از سال 1394 تا 1399)، عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس از سال 1398.

💟موضوعات مورد علاقه: کیوبیت های ابررسانا، مواد دو بعدی و کاربردهای آنها، الکترودینامیک ابررساناهای دما بالا، مدارات ابررسانا.

📊لینک پروفایل گوگل اسکولار با Citation=316 و H-index=6 .

🌸تیم کوانتوم اطلس برای این استاد جوان آرزوی موفقیت و کسب درجات بالای علمی را دارد🌸

📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn

💼👓💼👓💼👓💼👓💼👓

#زیست‌بوم_کوانتوم #معرفی_استاد #دانشگاه_تربیت_مدرس #برق #الکترونیک
Forwarded from Quantum News
⚠️گزارش اخیر Oxford Economics پتانسیل محاسبات کوانتومی و شکاف بودجه در بریتانیا را برجسته می کند.⚠️

🔹گزارش جدیدی از Oxford Economics پیش‌بینی می‌کند که #کامپیوترهای_کوانتومی می‌توانند رشد قابل توجهی در بهره‌وری اقتصادی بریتانیا ایجاد کنند، به طوری که ممکن است تا سال 2045 بهره‌وری تا 7٪ افزایش یابد که معادل 212 میلیارد پوند رشد تولید ناخالص داخلی (GDP) است.

🔸این افزایش بهره‌وری معادل با این است که هر کارگر بریتانیایی سه هفته بیشتر از سال‌های گذشته کار کند بدون آن که ساعات کاری اضافی داشته باشد. اگر رایانه‌های کوانتومی زودتر از موعد تجاری‌سازی شوند، این گزارش سناریوی خوش‌بینانه‌تری را پیش‌بینی می‌کند که در آن بهره‌وری تا سال 2040 به 8٪ رشد می‌کند و بیش از 200 میلیارد پوند به تولید ناخالص داخلی افزوده می‌شود.

🔹این گزارش بر رهبری فعلی بریتانیا در زمینه رایانه‌های کوانتومی، با بزرگ‌ترین تعداد استارتاپ‌های کوانتومی در اروپا و تأسیسات تحقیقاتی در سطح جهانی، تأکید دارد. با این حال، هشدار می‌دهد که برتری رقابتی این کشور ممکن است تحت تأثیر شکاف بزرگ در تأمین مالی قرار گیرد. تأمین مالی سخت‌افزار کوانتومی در بریتانیا برای هر شرکت ده برابر کمتر از کشورهای رقیب مانند فرانسه و استرالیا است که نگرانی‌هایی را در مورد آینده موقعیت جهانی بریتانیا در این حوزه رو به رشد ایجاد می‌کند.

🔸رایانه‌های کوانتومی این پتانسیل را دارند که مسائلی را حل کنند که فراتر از توان رایانه‌های فوق‌قدرتمند سنتی هستند، با کاربردهایی در زمینه‌هایی مانند داروسازی، انرژی، دفاع و خدمات مالی. تا سال 2055، این بخش می‌تواند تا 148,100 شغل در سراسر بریتانیا ایجاد کند که تنها 24٪ از این مشاغل به طور مستقیم در صنعت کوانتوم خواهند بود و باقی‌مانده از طریق زنجیره‌های تأمین و هزینه‌های مصرف‌کنندگان پشتیبانی می‌شود.

🔹این گزارش سه سناریو اقتصادی مختلف برای بخش کوانتوم را بیان می‌کند: یک سناریو بدبینانه، یک سناریو عمومی و یک سناریو خوش‌بینانه. تا سال 2045، سهم مستقیم بخش کوانتوم از تولید ناخالص داخلی بریتانیا می‌تواند بین 1.7 میلیارد پوند و 3.8 میلیارد پوند باشد و در سناریو خوش‌بینانه، این سهم می‌تواند تا 4.5 میلیارد پوند تا سال 2055 رشد کند.

🔸گزارش بر لزوم حمایت استراتژیک و تأمین مالی از سوی دولت تأکید دارد تا اطمینان حاصل شود که بریتانیا از فرصت‌هایی که رایانه‌های کوانتومی فراهم می‌آورند بهره‌برداری کامل خواهد کرد و هشدار می‌دهد که بدون اقدام قاطع، بریتانیا ممکن است در رقابت برای برتری تکنولوژیکی و اقتصادی عقب بماند.


🌐لینک خبر

📎join: @QuantumTEQ  

🌐 Website

🔵LinkedIn   
_._._._.
#اخبار #صنعت_کوانتوم
🔔زنگ تفریح🔔
  
📎Join: @QuantumSTEM     

🌐 Website

🔵 LinkedIn 
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._. 
#زنگ_تفریح
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
⚪️مجموعه محاسبات کوانتومی| قسمت دوم: الکترون بوگالو⚪️

🌎زبان: انگلیسی ‼️به همراه زیرنویس فارسی اختصاصی‼️

📌این ویدیو دومین قسمت از یک مجموعه انیمیشنی جذاب محاسبات کوانتومی در یوتیوب است. در قسمت دوم به مقالات اینشتین و نقشش در پیدایش مکانیک کوانتومی پرداخته و مفاهیمی مانند مدل اتمی بور و اصل عدم قطعیت توضیح داده شده است.

❗️قسمت اول❗️

🌐منبع
📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._._._._.

#ویدیو_کوتاه #سطح_مبتدی #فیزیک_کوانتومی #محاسبات_کوانتومی
🟠سیر زمانی تحول محاسبات کوانتومی از نگاه شرکت Oxford Quantum Circuits🟠


🌐منبع

Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._
#کوانتوم_گرافیک #محاسبات_کوانتومی #سطح_مبتدی #تاریخ_علم
📣معرفی کتاب

🟣عنوان:
Quantum Computing in Action

🗓سال انتشار: 2020

👤نویسنده:
Johan Vos

🔍درباره کتاب:

🔶این کتاب یک راهنمای عملی است که برای توسعه‌دهندگان جاوا طراحی شده است که می‌خواهند وارد دنیای محاسبات کوانتومی شوند. این کتاب مفاهیم اساسی مانند کیوبیت‌ها، گیت های کوانتومی و الگوریتم‌های مهمی مانند الگوریتم شور و جستجوی گروور را بدون نیاز به ریاضیات پیچیده، معرفی می‌کند.

🔶کتاب شما را از طریق پیاده‌سازی‌های عملی با استفاده از "شبیه‌ساز کوانتومی Strange "راهنمایی می‌کند و به شما این امکان را می‌دهد که کد کوانتومی را مستقیماً در جاوا بنویسید.

🔶 این کتاب بر روی کاربردهای دنیای واقعی تمرکز دارد و توضیحات واضح و مثال‌های جالبی برای کمک به شما در ساخت الگوریتم‌های کوانتومی ارائه می‌دهد. با این راهنما، شما آماده‌اید تا وارد دنیای در حال پیشرفت محاسبات کوانتومی شوید.

⬅️جهت آشنایی بیشتر با کتاب و دانلود رایگان آن به سایت مراجعه کنید.

📎Join: @QuantumSTEM

🔵 LinkedIn
_._._._._
#معرفی_کتاب #محاسبات_کوانتومی #جاوا
Quantum communication using [email protected]
31.7 MB
🟡Quantum communication using phonons: Towards a quantum network using high frequency mechanical oscillators🟡


🌐منبع
📎Join: @QuantumSTEM       

🌐 Website

🔵 LinkedIn   
_._._._._._._._._._._._._._

#معرفی_تز #مخابرات_کوانتومی #سطح_مبتدی
📣معرفی پایان نامه

🟡عنوان:
Quantum communication using phonons: Towards a quantum network using high frequency mechanical oscillators

سال چاپ: 2023

📗مقطع/رشته:
Doctor of Philosophy

🏫دانشگاه:
Delft University of Technology

🔍درباره تز:

📌این پایان‌نامه دکترا بر پیشبرد #ارتباطات_کوانتومی با توسعه کانال‌های کوانتومی با استفاده از نوسانگرهای مکانیکی با فرکانس بالا تمرکز دارد. ارتباطات کوانتومی، انتقال امن اطلاعات و مقیاس‌پذیری سیستم‌های محاسبات کوانتومی را ممکن می‌سازد که برای کاربردهایی در مخابرات امن، نظیر بانکداری و حفظ حریم خصوصی، و حل مسائل پیچیده در زمینه‌های شیمی و علم مواد ضروری است.

📌این تحقیق به چالش‌های کنونی در ارتباطات کوانتومی که درآن سیستم‌ها هنوز در مرحله ابتدایی با اتصال محدود هستند، می‌پردازد. همچنین، به توسعه فناوری‌های ارتباطات کوانتومی مقیاس‌پذیر، به‌هم‌پیوسته و عملی‌تر برای آینده کمک می‌کند.

🌐منبع
📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._

#معرفی_تز #مخابرات_کوانتومی #سطح_متوسط
🇨🇳چین استانداردهای رمزگذاری مقاوم در برابر کوانتوم خود را با دور زدن تلاش های ایالات متحده راه اندازی می کند🇨🇳   

🔷#چین یک ابتکار جهانی برای توسعه الگوریتم‌های #رمزنگاری_پساکوانتومی (#PQC) راه‌اندازی کرده است که نشان‌دهنده انحراف از تلاش‌های تحت رهبری #ایالات_متحده برای استانداردسازی رمزنگاری است. این ابتکار که توسط مؤسسه استانداردهای رمزنگاری تجاری (ICCS) زیر نظر کمیته استانداردسازی رمزنگاری چین هدایت می‌شود، هدف دارد استانداردهای ملی برای رمزنگاری مقاوم در برابر حملات کوانتومی ایجاد کند.

🔶موسسه ICCS در حال درخواست پیشنهادهایی از محققان بین‌المللی برای روش‌های رمزنگاری است که شامل رمزنگاری کلید عمومی، توابع هش رمزنگاری و رمزهای بلوکی می‌شود. الگوریتم‌ها از نظر امنیت، عملکرد و قابلیت اجرا ارزیابی خواهند شد.

🔷محققان بر این باورند که تصمیم چین برای دنبال کردن استاندارد رمزنگاری مستقل، یک حرکت استراتژیک است که به نگرانی‌ها درباره «درهای پشتی» احتمالی در الگوریتم‌های رمزنگاری تحت رهبری ایالات متحده اشاره دارد که ممکن است به نهادهای اطلاعاتی ایالات متحده اجازه دسترسی به ارتباطات رمزگذاری شده را بدهد. این حرکت همچنین بخشی از تلاش‌های گسترده‌تر چین برای خودکفایی فناوری و کنترل زیرساخت‌های خود است.

🔶ضرورت توسعه رمزنگاری مقاوم در برابر کوانتوم به دلیل قابلیت‌های روزافزون کامپیوترهای کوانتومی است که می‌توانند محاسبات را بسیار سریع‌تر از کامپیوترهای کلاسیک انجام دهند و ممکن است رمزنگاری‌های فعلی را بشکنند. از سال ۲۰۱۲، مؤسسه ملی استانداردها و فناوری ایالات متحده (NIST) در تلاش برای ایجاد استانداردهای رمزنگاری مقاوم در برابر حملات کوانتومی است.

🔷در سال ۲۰۲۲، NIST چهار الگوریتم کاندیدا را انتخاب کرد—CRYSTALS-Kyber برای رمزنگاری کلید عمومی و CRYSTALS-Dilithium، FALCON و SPHINCS+ برای امضای دیجیتال—که بخشی از تلاش‌های مداوم برای جایگزینی روش‌های رمزنگاری آسیب‌پذیر هستند. این استانداردهای NIST به طور گسترده در سراسر جهان پذیرفته شده و سیاست‌های امنیت سایبری را تحت تأثیر قرار داده‌اند.

🔶ریاضیدان NIST به نام Dustin Moody اشاره کرد که در حالی که الگوریتم‌های PQC چین مشابه انتخاب‌های NIST هستند، فرآیند استانداردسازی آن‌ها مبهم‌تر است. وی همچنین گفت که چین در گذشته به استانداردهای رمزنگاری توسعه داده‌شده توسط ایالات متحده بی‌اعتماد بوده است، همانطور که روسیه نیز چنین دیدگاهی دارد.

🔷در حالی که استانداردهای NIST عمدتاً برای سازمان‌های ایالات متحده طراحی شده‌اند، این نهاد جهانی تلاش‌ها، از جمله تلاش‌های چین را زیر نظر دارد و ممکن است الگوریتم‌های قدرتمند توسعه‌یافته توسط چین را در چارچوب خود ادغام کند اگر این الگوریتم‌ها بهبودهای چشمگیری نشان دهند.

🔶ابتکار ICCS از محققان جهانی دعوت می‌کند تا الگوریتم‌های خود را ارسال کنند و نظرات عمومی درباره دستورالعمل‌های پیش‌نویس برای توابع هش رمزنگاری تا تاریخ ۱۵ مارس ۲۰۲۵ باز است. این تلاش با استراتژی گسترده‌تر چین برای اعمال کنترل بیشتر بر زیرساخت‌های فناوری خود و کاهش وابستگی به استانداردهای خارجی هم‌راستا است.

🌐منبع

📎 Join: @QuantumSTEM  

🌐 Website

🔵 LinkedIn
_._._._._._._._._._._._._._._._.

#گزارش  #صنعت_کوانتوم #رمزنگاری_کوانتومی #امنیت_کوانتومی
Forwarded from Quantum News
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔥خبر ویژه!🔥

⭐️رونمایی از Majorana 1: اولین تراشه کوانتومی توپولوژیک جهان با 8 کیوبیت توسط مایکروسافت⭐️


🔹شرکت #مایکروسافت شب گذشته تراشه Majorana 1، اولین تراشه کوانتومی جهان با معماری توپولوژیکی خود را معرفی کرد که از ابررساناهای توپولوژیکی،توپوکانداکتورها، برای دستکاری ذرات مایورانا استفاده میکند. این ذرات امکان ایجاد کیوبیت‌های پایدارتر و مقیاس‌پذیرتر را فراهم میکنند و چالش‌های سیستم‌های کوانتومی سنتی در زمینه نرخ خطا را برطرف میکنند.

🔹طراحی این چیپ وعده رسیدن به مقیاس یک میلیون کیوبیت را میدهد که برای حل مسائل پیچیده در زمینه‌های علم مواد، بهداشت و شیمی ضروری است. با بهره‌گیری از کیوبیت‌های توپولوژیکی مبتنی بر حالت‌های صفر مایورانا، این چیپ امکان کنترل دیجیتال کیوبیت‌ها را فراهم می‌آورد و #محاسبات_کوانتومی را ساده‌تر می‌کند. نوآوری‌های کلیدی از جمله اندازه‌گیری ظرفیت کوانتومی و تشخیص دقیق fermion parity، پایه‌گذار سیستم‌های کوانتومی مقیاس‌پذیر هستند.

🔸جهت مطالعه جزییات بیشتر به سایت مراجعه کنید.

🌐لینک خبر
‼️لینک مقاله

📎join: @QuantumTEQ

🔵LinkedIn
_._._._._._._
#کیوبیت_توپولوژیکی
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔅ویدئوی دوره آموزشی "کدنویسی کوانتومی با Qiskit V1"| قسمت دوم🔅

برگزارکننده: اطلس کوانتوم

👤مدرس: یوسف مافی، علی کوکانی

💢مشاهده قسمت دوم این دوره در آپارات اطلس کوانتوم💢

سرفصل مطالب قسمت دوم:

🔸مقدمه (00:21)

- معرفی Google Colab ـ (02:29)
- نصب کتابخانه Qiskit و ... (04:47)

🔸 نمایش کره بلاخ (22:30)

🔸شبیه‌سازی و نمایش مدارهای کوانتومی (33:51)

- گیت تک کیوبیتی (34:00)
- گیت‌های چندکیوبیتی (39:35)
- اضافه کردن Barrier ـ (57:44)
- اندازه‌گیری (01:00:42)
ـ Append کردن (01:07:57)
- کلاس پارامتر (01:14:55)
- ترکیب چند مدار (بدون Append) (01:24:40)
- ذخیره کردن بخشی از مدار (01:30:17)
ـ Decompose کردن مدار (01:32:05)
- زبان پایه QASMـ (01:35:08)
- سایر دستورات Qiskitـ (01:41:33)

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🎁 برای دسترسی به فایل‌ها و تمرینات دوره به گروه تخصصی «کدنویسی کوانتومی» اطلس کوانتوم بپیوندید:
🌀@Q_Coding🌀
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

📎Join: @QuantumSTEM       

🔵 LinkedIn  
_._._._._
#دوره_آموزشی #محاسبات_کوانتومی #کدنویسی_کوانتومی
📣معرفی استاد

👤دکتر سیف اله رسولی| عضو هیئت علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان.

📘کارشناسی: فیزیک حالت جامد- دانشگاه شهید بهشتی (1373).
📕کارشناسی ارشد: فیزیک- دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان (1376).
📗دکتری: فیزیک- دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان (1386).

🗂سوابق: پژوهشگر پسادکتری دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان، عضو هیئت علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان از سال 1387.

💟موضوعات مورد علاقه:  اپتیک پراش، نقاط کوانتومی، اندازه‌گیری نوری.

📊لینک پروفایل گوگل اسکولار با Citation=1167 و H-index=20 .

🌸تیم اطلس کوانتوم به نوبه خود از زحمات این استاد ارجمند، قدردانی میکند 🌸

📎Join: @QuantumSTEM

🌐 Website

🔵 LinkedIn

💼👓💼👓💼👓💼👓💼👓

#زیست‌بوم_کوانتوم #معرفی_استاد #دانشگاه_زنجان #فیزیک
2025/02/22 04:11:30
Back to Top
HTML Embed Code: