Telegram Web
🇩🇪REICH-STUDIEN🇩🇪
🔥 پاپن در آنکارا نقشی فراتر از سفیر داشت؛ او همه کاره رایش در ترکیه بود. هیتلر به پاپن ماموریت داده بود تا هر طور که شده دولت ترکیه را از نزدیکی به متفقین و شوروی منع کند؛ او همچنین در رفع کدورت میان ایتالیا و ترکیه در دریای مدیترانه و تغییر دیدگاه این کشور…
🔹"دو تن از تاثیر گذارترین جاسوسان جنگ جهانی دوم؛ یکی آلمانی اما خائن، دیگری بیگانه اما دوست آلمان"

✡️تصویر بالا: 'فریتز کولبه' خائن، دیپلمات آلمانی و از مهم‌ترین جاسوسان متفقین در طول جنگ جهانی دوم بود؛ او اطلاعات محرمانه زیادی را به سرویس‌های اطلاعاتی متفقین، به‌ویژه دفتر خدمات راهبردی آمریکا(OSS)، منتقل کرد؛ اطلاعات او متفقین را از "برنامه موشکی آلمان، جت جنگنده مسرشمیت-۲۶۲، پیش بینی آلمانها از محل پیاده شدن متفقین در عملیات اُورلرد و وجود یک جاسوس مهم در سفارت عنگلیس در آنکارا" آگاه کرد.

🇹🇷 تصویر پایین: 'الیاس بازنا' که با نام رمز "سیسرو" شناخته میشد، جاسوس آلبانیایی‌تبار اهل ترکیه بود که برای رایش سوم جاسوسی میکرد؛ او به‌عنوان خدمتکار در سفارت عنگلیس در آنکارا مشغول بکار بود و توانست اسناد محرمانه‌ مهمی را به آلمانی‌ها بفروشد؛ از جمله این اطلاعات میتوان به آگاه ساختن آنها از برگزاری "کنفرانس های مسکو، تهران و قاهره" در تاریخ های مشخص بود که باعث شد آلمان ها بعنوان مثال "عملیات پرش بلند" را برای شکار رهبران‌ متفقین طراحی کنند؛ با این حال، اطلاعات او اغلب نادیده گرفته شد یا به‌ درستی مورد استفاده قرار نگرفت زیرا آلمانها به این حجم از اطلاعات دریافتی مشکوک شده بودند و میترسیدند سیسرو یک جاسوس دوگانه باشد که قصد فریب دادن آنها را دارد! همچنین اطلاعات ارزشمند الیاس، آلمانها رو متقاعد ساخت که از جانب بالکان حمله ای آنها را تهدید نمی‌کند و برای اولین بار آلمانها از وجود عملیات "اُورلرد" آگاه شدند اما زمان و مکان آن برای آنها نامعلوم بود.
#پست_ویژه
#الیاس_بازنا
#ElyesaBazna
@REICHSTUDIEN✔️
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🇩🇪REICH-STUDIEN🇩🇪
🔹"دو تن از تاثیر گذارترین جاسوسان جنگ جهانی دوم؛ یکی آلمانی اما خائن، دیگری بیگانه اما دوست آلمان" ✡️تصویر بالا: 'فریتز کولبه' خائن، دیپلمات آلمانی و از مهم‌ترین جاسوسان متفقین در طول جنگ جهانی دوم بود؛ او اطلاعات محرمانه زیادی را به سرویس‌های اطلاعاتی متفقین،…
💡بدون شک الیاس بازنا یکی از ماهر ترین جاسوسان در طول جنگ بود که علیرغم مشکوک شدن عنگلیسی ها توانست اقدامات خود را مخفی نگه دارد و در نهایت بعد از چندین ماه ارسال اسناد به آلمانها، در اوایل ۱۹۴۴ قراردادش توسط سفارت فسخ شد و او با ۳۰۰ هزار پوند دریافتی از آلمانها و با خیال راحت رهسپار آغاز یک زندگی جدید در ترکیه(طبق برخی منابع آرژانتین) شد.

❤️ اما پایان قضیه برای او زیاد خوشایند نبود زیرا از ۳۰۰ هزار پوند دریافتی، تقریبا ۲۷۰ هزار پوند پول تقلبی بود که آلمانها طی "عملیات برنهارت" چاپ کرده بودند! به همین دلیل بعد از پایان جنگ وقتی او خواست از این پول استفاده کند، جعلی بودن آنها عیان شد و بخاطر استفاده از پول جعلی به چند ماه زندان محکوم شد!

🟢نکته پایانی و جالب در مورد بازنا این است که حتی بعد از پایان جنگ و بازجویی از عوامل وزارت خارجه رایش، باز هم هویت واقعی سیسرو فاش نشد تا اینکه در نهایت خود او در سال ۱۹۶۲ با چاپ کتابی به اسم "من سیسرو بودم" هویت خویش را فاش ساخت.
#پست_ویژه
#الیاس_بازنا
#ElyesaBazna
@REICHSTUDIEN✔️
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from Nationalsozialismus
فارغ از نتیجۀ این نبرد، انگلستان آخرین نقش خود را در قاره ایفا کرد. اکنون، در نزاعِ فعلی، دیگر چگونگی حفظ نظام قدیمی یا بازیابی آن مطرح نیست بلکه سوال اینجاست: چه کسی در انتهای این نبرد، قدرتِ برتر را در اروپا تصاحب خواهد نمود. یا اتحادِ ملل اروپایی به نمایندگی از توانمندترین عضو خود پیروز خواهد شد و یا دیوِ بلشویک. نتیجۀ نخست تنها زمانی قابل تصور خواهد بود که آلمان پیروز این جنگ باشد، جنگی که نه فقط برای خودش بلکه برای کُل اروپا در جریان است. مورد دوم به معنای پیروزی روسیۀ شورایی خواهد بود.

بخشی از:
خطابۀ رادیویی آدولف هیتلر، سی‌اُم ژانویۀ ۱۹۴۴، به مناسبت یازدهمین سال پیروزی حزب ناسیونال‌سوسیالیست کارگران آلمان - نقل شده در صفحه‌ی ۲۱۵۷
فایل پی‌دی‌اف
🇩🇪REICH-STUDIEN🇩🇪
"چرا آلمان ها جنگ جهانی دوم را آغاز کردند و مسبب اصلی شروع جنگ چه کسی بود؟!" جلال شنگور، پژوهشگر اهل ترکیه در این باره و ظلم هایی که در حق آلمانها شد، صحبت میکند. #پست_ویژه #جلال_شنگور @REICHSTUDIEN
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🇩🇪 "چرا جامعه آلمان نتوانست بعد از جنگ‌ جهانی دوم، همچون جنگ جهانی اول، یک هیتلر جدید به ظهور برساند؟!"

🇹🇷 پاسخ کوتاه مورخ و نویسنده معروف تُرک، 'اِرهان آفیونجو' به این سوال مهم.

#پست_ویژه
#روح_ملی
#Volksgeist
@REICHSTUDIEN✔️
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from Nationalsozialismus
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
"همه ساله بخت تو پیروز باد/همه روزگار تو نوروز باد
برفت و ببرد آنک بد نوذری/سواران جنگ‌آور و لشکری"

🎉امیدواریم سال نکو و زیبایی را پیش رو داشته باشید؛ عید نوروز مبارک!
#نوروز_مبارک
#Nowruz
@REICHSTUDIEN
Forwarded from Nationalsozialismus
یهودیان، دموکرات‎ها و بلشویست‌ها گورکَنان انسانیت هستند؛ و به همین جهت ما تا پیروزی نهائی مبارزه می‌کنیم.

-Strasbourg, France - ca. 1944
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌟 اجرای سمفونی نهم بتهوون توسط ارکستر فیلارمونیک برلین با رهبری "هانس کناپرتسبوش" افسانه ای در پنجاه و چهارمین سالروز ولادت پیشوای رایش، ۲۰ آوریل ۱۹۴۳.

❤️Herzlich Glückwunsch zum Geburtstag, unser geliebter Führer.
#آدولف_هیتلر
#تاریخ_امروز
#nopolitical
#MeinFührer👨
@REICHSTUDIEN✔️
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
The End To an Era 🤚
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
"من لایق آن نیستم که در مورد آدولف هیتلر با صدای بلند صحبت کنم؛ او یک جنگجو برای بشریت و یک بشارت‌ دهندهٔ عدالت برای تمام ملت‌ها بود؛ او یک مصلح در بالاترین رده‌ها بود؛ ما بعنوان پیروان نزدیکش، در برابر مرگ او، سر تعظیم فرود می آوریم."
-کنوت هامسون، نویسنده برجسته نروژی در واکنش به درگذشت آدولف هیتلر.

امروز هفتاد و هفتمین سالگرد درگذشت پیشوای معظم رایش، آدولف هیتلر هست.
🕯۱۸۸۹/۰۴/۲۰-.
#آدولف_هیتلر
#تاریخ_امروز
#MeinFührer
@REICHSTUDIEN
🇩🇪REICH-STUDIEN🇩🇪
"آیا کسی او را میشناسد؟" 🔹نگاه های پر از اندوه و اشک مادر ستوان "هاینتس کروگر" که نشانی فرزند مفقود شده اش را از اسرای آزاد شده از کمپ فریدلند-ساکسونی میگیرد، ۱۹۵۵. #قهرمانان_آزاد #عکس_روز #BefreiteHelden @REICHSTUDIEN✔️
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🇩🇪  گزارش خبری از تجدید دیدار فرزندان و مادران آلمانی در کمپ های KLV بمناسبت روز مادر، می ۱۹۴۴.

🌚 پروژه Kinderlandverschickung یعنی "اعزام کودکان به مناطق روستایی (دور از خطر)"، توسط دولت آلمان در دوران جنگ جهانی دوم، به‌ویژه در دوره‌ای که شهرهای آلمان هدف حملات هوایی متفقین قرار گرفته بودند، برای محافظت از کودکان به اجرا درآمد. طی این پروژه عظیم، هزاران کودک از شهرهای بزرگ که در معرض خطر بمباران بودند، به کمپ هایی در مناطق روستایی یا کوهستانی که امن‌تر بودند، فرستاده شدند تا جان نسل آینده رایش از گزند دشمنان در امان باشد.
#روز_مادر
#KLV
#Muttertag
@REICHSTUDIEN🇩🇪
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from Nationalsozialismus
یکی از بهترین گفته‌ها دربارۀ «بولشویسم یهودی» جمله‌ای است که یاکوب ماتزه [۱]، خاخام اعظم مسکو، خطاب به تروتسکی گفته بود: «تروتسکی‌ها انقلاب می‌کنند، اما تقاص آن را برونشتاین‌ها باید بدهد.»

لف تروتسکی، از رهبران انقلاب بولشویستی روسیه و از سازمان‌دهندگان ارتش سرخ، یهودی بود و نام اصلی خانوادگی‌اش چنین بود: لف داویدوویچ برونشتاین. او در سال ۱۹۰۲ نامش را به تروتسکی تغییر داد. منظور خاخام ماتزه این است که یهودیانِ برانداز_که غالبا سکولار بودند_ در انقلاب، یعنی در فروپاشی نظام تزار و سرکوب‌های پس از آن، شرکت می‌کردند اما بیزاری و نفرتی که این کار آن‌ها بر می‌انگیخت، دامان عموم یهودیان را می‌گرفت؛ یا به تفسیری دیگر، دامان یهودیان سنتی، محافظه‌کار و دیندار را. تروتسکی خوب می‎دانست این حرف ماتزه بی‌راه نیست. او نیز می‌دانست که حضور یهودیان در انقلاب پیامدهایی یهودی‌ستیزانه دارد یا دست‌کم خوراکی یهودی‌ستیزانه برای ضدانقلاب تدارک می‌آورد.

۱.Jacob Mazeh(1924-1859)
از رهبران صهیونیسم و فعال حقوق یهودیان در مسکو


-جستار مهدی تدینی بر رسالهٔ «بولشویسم یهودی، از موسی تا لنین، گفتگویی میان من و آدولف هیتلر» از دیتریش اکارت
ما به پیکار ادامه خواهیم داد ــ حتی اگر لازم باشد تا [سرحدات] راین [خواهیم جنگید.] هیچ اهمیتی ندارد. ما به هر قیمتی هم که شده به این پیکار ادامه خواهیم داد تا زمانی که همچو فردریک کبیر، که گفت یکی از دشمنان بد‌‌سرشت ما [در نهایت] از پیکار خسته می‌شود و تا آن زمان ما صلحی [خواهیم] داشت که امنیت زندگی را برای ملت آلمان برای ۵۰ یا (۱۰۰) سال دیگر تامین خواهد کرد و این به شرف ما برای دومین‌بار که همچو در سال ۱۹۱۸ اتفاق افتاد، ضربه‌ای نخواهد زد. زیرا که این بار ما دیگر ساکت نخواهیم ماند.

_ خطابیه آدولف‌ هیتلر در ۳۱ آگوست ۱۹۴۴
Forwarded from Blitzkrieg
📸 The Führer receives Hassan Esfandiari, Iranian parliament speaker. Berlin, 1937.

Mega
Forwarded from Nationalsozialismus
ما قصد داریم یهودیان را بعدها به ماداگاسکار منتقل کنیم. در آنجا، آنها می‌توانند دولت خودشان را بسازند.

-دفتر خاطرات روزانهٔ پاول یوزف گوبلز - بیست‌وچهارم اوت ۱۹۴۰
2025/07/06 20:09:58
Back to Top
HTML Embed Code: