Telegram Web
🔻دعوت از نویسندگان، مستندسازان و پژوهشگرانی که آثاری درباره پرورشگاه دارند

▪️اگر پژوهش و یا فیلم مستندی در حوزه‌های زیر دارید و علاقمند هستید اثر شما در پژوهشی با موضوع ابعاد اجتماعی و روانی پرورشگاه معرفی شود لطفا چکیده و توضیح کوتاهی درباره آن به ایمیل زیر ارسال کنید. لطفا در قسمت موضوع/ subject ایمیل عبارت Orphanageدرج شود.

🔻حوزه‌های پژوهش:
۱.سلامت جسمی و روانی کودکان در پرورشگاه
۲.وضعیت رفاهی پرورشگاه‌ها
۳.شرایط نگهداری از کودکان در پرورشگاه
۴.نیازها و مشکلات مدیریت پرورشگاه

📥نشانی ایمیل: [email protected]

📌مهلت ارسال : ۳۰ مهر ۰۳

@rahmaninstitute
مؤسسهٔ رحمان pinned «📣مخاطبان گرامی 💿ویدئوی مجموعه نشست «معلولیت: چالش‌ها و سیاست‌ها در ایران» که پیش از این به صورت لوح‌فشرده به فروش می‌رسید، در یوتیوب بارگذاری شد. 🔻رحمان را در یوتیوب دنبال کنید: https://youtube.com/@rahmaninstitute @rahmaninstitute»
مؤسسهٔ رحمان
🎬ویدیوی نشست اول از مجموعه نشست‌های جنسیت و نابرابری در یوتیوب رحمان قرار گرفت. ▫️این نشست با سخنرانی نفیسه آزاد، سهیلا علیرضانژاد و زهرا رهایی تیر ۰۳ در موسسه رحمان برگزار شد. 🔻از این لینک ببینید. @rahmaninstitute
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
▫️فعالیت اقتصادی و بازار زنانه است یا مردانه؟
زنانی که وارد بازار کار می‌شوند با چه مشکلاتی روبرو هستند؟
الگوهای نقشی و تربیتی چگونه زنان را برای نقش‌آفرینی در جامعه آماده می‌کنند؟

▫️زهرا رهایی_استاد اقتصاد و کارآفرین_ در این باره توضیح می‌دهد.
🔻ویدیوی کامل این نشست را در یوتیوب رحمان ببینید.

🎬سارا صارمی
@rahmaninstitute
مؤسسهٔ رحمان
📢شماره پنجم «هایا» منتشر شد. این فصلنامه متعلق به موسسه رحمان است. «ما مثل هم نیستیم» بهار ۱۴۰۳ 📎«هایا» به رایگان در دسترس عموم قرار می‌گیرد. در صورت تمایل به حمایت از آن، نشریه را برای دوستان‌تان بفرستید، به ما بازخورد بدهید، و چنانچه به حمایت مالی از…
🔻چه دوستی‌ها که با رخت بربستن گفت‌وگو از هم نگسستند

▫️در اندیشۀ یونانی، سه واژۀ اصلی دربارۀ دوستی وجود دارد:

▪️یکم آگاپه، که به‌معنای عاطفۀ بی‌دریغ، بی‌قیدوشرط و والایی است که شخصِ موضوعِ عاطفه‌ورزی را مبهوت و پذیرنده می‌کند، زیرا آنکه آگاپه می‌ورزد، معشوق را برای ارزشمندیِ او دوست نمی‌دارد، بلکه آگاپۀ عاشق بی‌دریغ است و با عشق‌ورزیِ خویش، به معشوق ارزش می‌بخشد. عشق‌ورزی خدا به انسان در الهیات مسیحی از این نوع است.

▪️دوم اروس، که به‌معنای عاطفه‌ای شدید به شخصی است که دارای ویژگی‌هایی خاص باشد، مانند عشق‌ورزیِ جنسی به شخصی برای اینکه ویژگی‌های تنی یا روانیِ خاصی دارد.

▪️سوم فیلیا، که عاطفه‌ای عام‌تر از اروس و معمولاً غیرجنسی و «همیشه متقابل» است، اما فیلیا نیز برای این به معشوق پدید می‌آید که او ویژگی‌های خاصی دارد. اگر اروس را به عشق و فیلیا را به دوستی ترجمه کنیم، از مهم‌ترین تفاوت‌های آن‌ها این است که «عشق یک‌طرفه» داریم، اما «دوستی یک‌طرفه» نداریم؛ دوستی رابطه‌ای همیشه دوسویه/چندسویه است.

✍️نگاهی به آرای فیلسوفان به دوستی را به قلم وحید میره‌بیگی، از اینجا بخوانید.

@rahmaninstitute
مؤسسهٔ رحمان pinned «🔻دعوت از نویسندگان، مستندسازان و پژوهشگرانی که آثاری درباره پرورشگاه دارند ▪️اگر پژوهش و یا فیلم مستندی در حوزه‌های زیر دارید و علاقمند هستید اثر شما در پژوهشی با موضوع ابعاد اجتماعی و روانی پرورشگاه معرفی شود لطفا چکیده و توضیح کوتاهی درباره آن به ایمیل…»
مؤسسهٔ رحمان
«مساله‎مند شدن مقوله امید اجتماعی در جامعه ایران، بازتاب پدید آمدن مسایل جدید و فعال شدن نیروها، مطالبات و امیدهای متفاوت و متکثری است که دیگر به راحتی در چهارچوب نسخه‌های امیدبخش موجود نمی‌گنجند. از این جمله این نیروها می‌توان به کارگران و طبقات محروم جامعه(با…
▫️«از مولفه‌های ارتقای امید اجتماعی و ایجاد فضای نشاط و همکاری در جامعه، اعتماد است. اعتماد در سطوح مختلف برای ما مساله است. جامعه‌ای که اساس آن اعتماد است، به دولت کمک می‌کند اما در جامعه بی‌اعتماد، هر کسی مسئولیت خود را سلب یا مسئولیت طرف مقابل را خلع می‌کند و از دیگر سو، با پایین رفتن سطح امید اجتماعی، جامعه به سمت فردگرایی حرکت می‌کند و جامعه فردگرا نه به دیگری احساس نیاز می‌کند و نه احساس نیاز دیگران را می‌تواند درک کند.»*

*از مقدمه کتاب «امید اجتماعی؛ چیستی وضعیت و سبب‌شناسی» به قلم هادی خانیکی

🔻سخنرانی دکتر خانیکی در همایش «امید اجتماعی؛ چیستی، وضعیت و سبب‌شناسی» را از یوتیوب رحمان ببینید.

@rahmaninstitute
مؤسسهٔ رحمان
🎬ویدیوی پنل هشتم آینده پژوهی اجتماعی «آینده دولت و جامعه در ایران شکنندگی یا پایداری» در یوتیوب رحمان بارگذاری شد. از لینک زیر ببینید: https://youtu.be/qePOK-_Vm-E?si=oqKZTjk7VkVHgdHY دبیر علمی: مقصود فراستخواه اعضای پنل: مجتبی مقصودی محمد مهدی مجاهدی عبدالامیر…
▫️شکنندگی در دولت تضاد در جامعه

▫️«چطور می‌توان در شرایط پرمخاطره منطقه‌ای و بین‌المللی، پایداری دولت و ملت را تامین کرد؟ چه کلان‌روندهایی می‌تواند جامعه را به سمت شکنندگی سوق دهد؟ چه پیش‌ران‌هایی می‌تواند ثبات را تامین کند؟ چرا برخی کشورها با وجود شکنندگی، همچنان ادامه پیدا می‌کنند یا برعکس کشورهایی که انتظارش وجود ندارد، زودتر به شکنندگی و فروپاشی می‌رسند؟» اینها پرسش‌های مطرح شده در نشست «آینده، دولت و جامعه در ایران؛ شکنندگی یا پایداری» به‌ عنوان هشتمین پنل آینده‌پژوهی موسسه رحمان بود.

🔻گزارش این نشست را به قلم زهرا جعفرزاده بخوانید:

@rahmaninstitute
▫️چرا جراحی‌های زیبایی در جامعه رواج یافت؟ چگونه بدن مرکز توجه رسانه‌های جدید قرار گرفت؟ محمد سعید ذکایی_جامعه‌شناس_ با اصطلاح اقتصاد عاطفی این موضوع را توضیح می‌دهد.

🔻ویدیوی نشست «مدیریت بدن: پرسش‌هایی پیرامون دغدغه بدن در جامعه ما» را از لینک زیر‌ ببینید:
https://youtu.be/hrmzTxD8dzk?si=6Jre_egl-Cgflexr

@rahmaninstitute
مؤسسهٔ رحمان
موسسه رحمان، طیبه سیاوشی، لیلا ارشد – قدرت جنسیت
▫️نابرابری جنسیتی و بی‌قدرتی

▫️آخرین و جدیدترین گزارش جهانی شکاف جنسیت در سال ۲۰۲۳ منتشر شد که طبق آن وضعیت کشورها در زیرشاخص‌هایی مانند سلامت، تحصیلات، مشارکت اقتصادی و قدرت سیاسی اعلام شد. بررسی این گزارش نشان داد که ایران در تمام این زیرشاخص‌ها  در میان کشورهای آخر قرار دارد؛ این گزارش جهانی نشان می‌دهد که ایران در زیرشاخص سلامت به‌شدت متمایل به تحصیلات و سلامت است و بیشتر روی این حوزه‌ها کار شده و شکاف جنسیتی در این حوزه‌ها کمتر شده، اما در حوزه سیاسی تقریباً به‌سمت صفر میل می‌کند.
فعالان اجتماعی معتقدند که این نابرابری در حوزه‌های مختلف به خوبی دیده می‌شود و حتی براساس کلیشه‌های جنسیتی نیز این نابرابری‌ها همچنان وجود دارند. با همین رویکرد، هشتمین نشست از مجموعه نشست‌های جنسیت و نابرابری با موضوع قدرت جنسیت برگزار شد. لیلی ارشد و طیبه سیاوشی درباره چالش‌های زنان در عرصه سیاسی صحبت کردند. 

🔻گزارش این نشست را به قلم سارا سبزی بخوانید:

@rahmaninstitute
مؤسسهٔ رحمان
«مساله‎مند شدن مقوله امید اجتماعی در جامعه ایران، بازتاب پدید آمدن مسایل جدید و فعال شدن نیروها، مطالبات و امیدهای متفاوت و متکثری است که دیگر به راحتی در چهارچوب نسخه‌های امیدبخش موجود نمی‌گنجند. از این جمله این نیروها می‌توان به کارگران و طبقات محروم جامعه(با…
▫️«اندوهناک‌ترین خسران فقدان امنیت نیست بلکه از دست دادن توان خیال آن است که چیزها می‌توانند تغییر کنند» ارنست بلوخ _فیلسوف آلمانی_

▫️نسبت امید و جنبش‌های اجتماعی چیست؟ سعید مدنی در سخنرانی‌اش در همایش امید اجتماعی با عنوان «جنبش‌های اجتماعی و دیالکتیک امید و ناامیدی» در این‌باره توضیح می‌دهد.
این همایش اسفند ۱۳۹۶ برگزار شد.

🔻از لینک زیر ببینید:
https://youtu.be/HDgCr40PONs?si=hovyXNd6mOjwyEN


@rahmaninstitute
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
◾️شهادت برادران ارتش‌ و فراجا، غم و اندوهی ماندگار بر قلب‌مان گذاشت.

🕯تسلیت به ملت ایران که در سوگ فرزندان ایثارگر و غیور خود نشسته‌اند.

🎥ویدیویی از شهید سجاد منصوری

@rahmaninstitute
موسسه رحمان با همکاری کارگروه جنسیت و سکسوالیته انجمن انسان‌شناسی ایران برگزار می‌کند:

نهمین نشست از سلسله نشست‌های جنسیت و نابرابری:
جنسیت و بدن

در بندِ بدن

سخنرانان:
خشایار داوودی‌فر
روانشناس بالینی و مترجم

مرضیه مددی دارستانی
انسان‌شناس

هادی صمدی
اخلاق‌پژوه و مدرس فلسفه

📆شنبه ۱۲ آبان۰۳
ساعت ۱۸ تا ۲۰

▫️این نشست حضوری و رایگان است.

عکس پوستر:
آلفرد یعقوب‌زاده

📍میدان توحید، خیابان نصرت غربی، پلاک ۵۶واحد ۱
🌐پخش زنده از اینستاگرام
@rahmaninstitute
2024/11/16 07:46:07
Back to Top
HTML Embed Code: