Telegram Web
فعالیت‌های_قابل_پذیرش_برای_دستیاری_و_راتبه.pdf
670.7 KB
🔰 فعالیت‌های قابل پذیرش برای فعالیت‌های دستیاری و راتبه - طرح شهید وزوایی بنیاد ملی نخبگان

🔰 شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی تهران
🔰 آخرین مهلت ثبت‌نام وام تحصیلی نیمسال دوم

🎗امروز (۲۵ فروردین‌ماه) آخرین مهلت ثبت‌نام وام تحصیلی نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ از طریق پورتال صندوق رفاه وزارت بهداشت می‌باشد.

● مطابق آیین نامه و باتوجه به طولانی تر بودن نیمسال دوم، مبلغ وام تحصیلی به شرح زیر است:
• دانشجویان مجرد ۲.۹۰۴.۰۰۰ تومان
• دانشجویان متاهل ۵.۵۰۰.۰۰۰ تومان

● پرداخت وام تحصیلی از اواخر اردیبهشت‌ماه صورت خواهد گرفت.

🔰 شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی تهران
♨️ خبر
🔰 اطلاعیه مرکز سنجش آموزش پزشکی در خصوص دریافت کارت ورود به جلسه مرحله نخست (غربالگری کشوری) هفدهمین دوره ی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

🔰 شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی تهران
🔰 انتصاب بهرام شهبازی به سمت سرپرست مدیریت تربیت بدنی معاونت فرهنگی و دانشجویی

🎗دکتر محمدحسین پورغریب، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ابلاغی بهرام شهبازی را به سمت سرپرست مدیریت تربیت بدنی معاونت منصوب کرد.

شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی تهران این انتصاب شایسته را به ایشان تبریک و تهنیت ویژه عرض کرده و برای ایشان آرزوی موفقیت می‌کند.

🔰 شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی تهران
Forwarded from شورای صنفی علوم پزشکی تهران (Hossein Esfahani)
🔔 رزرو غذا فراموش نشه!

♨️همین حالا رزرو کنید:
📎 food.tums.ac.ir

🔰 شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی تهران
🔰 جمعه بازدید از موزه‌ها و اماکن تاریخی رایگان است.

فاطمه داوری، مدیر اداره‌کل حفظ و احیای بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی گفت:

🎗معاونت میراث فرهنگی برای بزرگداشت روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی برنامه‌های گستردهای را در سطح ملی و استانی برگزار می‌کند.

● همچنین در روز جهانی بناها و محوطه‌ها تاریخی که مصادف با روز جمعه ۲۹ فرودین ماه است، بازدید از تمام بناها، محوطه‌ها، پایگاه‌ها و موزه‌های وابسته به وزارت میراث فرهنگی در سراسر کشور رایگان است.

🔰 شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی تهران
♨️ اطلاعیه مهم
🔰 درب دندان‌پزشکی باز شد.

🎗به استحضار می‌رساند با پیگیری‌های صورت گرفته توسط شورای صنفی و مساعدت معاونت فرهنگی و دانشجویی و حراست کل دانشگاه، درب دندان‌پزشکی از شنبه هفته آتی از ساعت ۱۱:۳۰ لغایت ۱۴ جهت عبور و مرور دانشجویان باز خواهد بود.

🔰 شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی تهران
♨️ آزمون لیسانس به پزشکی در تاریخ ۲۲ آبان‌ماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.

● زمان ثبت‌نام در ماه‌های آتی از طریق مبادی رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

• داوطلبان گرامی می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی مراجعه نمایند.

🔰 شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی تهران
اطلاعیه شماره 1- لیسانس به پزش.pdf
1.3 MB
🔰 اطلاعیه رسمی برگزاری آزمون لیسانس به پزشکی در سال ۱۴۰۴

🔰 شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی تهران
💢مرثیه‌ای بر یک رویا؛
دکتر نرگس محمدپور، رزیدنت سال ۴ زنان و زایمان تبریز

♨️حدود دو هفته پیش خبر دردناک فوت خانم دکتر نرگس محمدپور رزیدنت سال ۴ زنان و زایمان در فضای مجازی پخش شد و دل ما را خون کرد. متاسفانه برخی افراد بدون رعایت مسائل اخلاق پزشکی و حریم خصوصی وی اقدام به پخش شایعات و اخبار ناصحیح متعدد بر علیه ایشان، برخی اساتید و مجموعه دانشگاه کردند. شورای صنفی به عنوان مدافع حقوق و منافع دانشجویان در طی روزهای گذشته تحقیقاتی در این زمینه انجام داده و اقداماتی صورت گرفته که شرح آن در ادامه مطرح خواهد شد.
نرگس محمدپور اهل شهرستان سقز استان کردستان، رتبه ۱۹۵ منطقه ۳، ورودی ۹۱ پزشکی عمومی تبریز و ورودی ۱۴۰۰ رزیدنتی زنان و زایمان تبریز بود. پدر ایشان که کارمند اداره بهداشت شهرستان سقز بوده سال ۹۵ در سانحه رانندگی که در ماموریت اداری اتفاق افتاده فوت کرده بود. مادر ایشان مبتلا به بیماری و خواهر و برادر کوچکترش محصل مدرسه‌ای بودند. باتوجه به شرایط سخت کاری(بعضا حضور ساعت ۵ صبح در بیمارستان) در ۳سال اول رزیدنتی منزلی در تبریز اجاره کرده که در سال آخر رزیدنتی بعلت افزایش شدید اجاره به خوابگاه پردیس خودگردان نقل مکان کرده بود. نرگس عزیزمان آخرین کشیک سال ۴ رزیدنتی اش را در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ در بیمارستان گذراند و چند روز بعد پیکر بیجانش در خانه شان در شهرستان پیدا شد.

🔰آذر سال ۱۴۰۲ زمانی که نرگس رزیدنت سال ۳ بود در آخرین ساعت های کشیکش(حدود ساعت ۶:۳۰ صبح؛ زمانی که تقریبا ۲۴ ساعت از حضورش در بیمارستان گذشته بود و قرار بود حدود ۶ ساعت دیگر نیز آنجا بماند!) جنینی دچار افت ضربان قلب شده که با تلاش رزیدنت‌ها و اساتید امکان زایمان طبیعی مقدور نبوده و آخر سر سزارین شد؛ مادر ۱۶ ساله متاسفانه صاحب فرزندی دچار فلج مغزی یا اصطلاحا CP گردید. به دنبال شکایت خانواده پرونده ای در نظام پزشکی تشکیل شد که بعد از چند جلسه بررسی ابتدا ۴ رزیدنت سال ۱ تا ۴ و استاد دکتر فاطمه عباسعلی زاده هرکدام با درصدی متفاوت مقصر شناخته شده و مشمول پرداخت دیه و تذکر شفاهی شدند. به دنبال اعتراض خانواده شاکی و استاد درصد نهایی دیه ای که برای رزیدنت ها در نظر گرفته شد سال ۱ (تبرئه گردید؛ بعلت آبزرور بودن)، سال ۲ ۱۰ درصد، سال ۳ دکتر محمد پور ۱۸ درصد و سال ۴ ۷ درصد به عنوان رای نهایی اعلام گردید. نکته قابل توجه اینکه در رای اولیه درصد دکتر محمدپور ۱۰ درصد بوده و با وجود اینکه حتی اعتراض هم نکرده بود در رای نهایی به ۱۸ درصد افزایش یافت. موضوع دیگری که به گفته نزدیکانش برای وی بسیار ناراحت کننده بوده نشان دادن نوزاد دارای مشکل مغزی و حرکتی در جلسات بررسی پرونده بوده است. رسیدگی به پرونده یک سال طول کشیده و رای قطعی آذرماه ۱۴۰۳ صادر شده است. به گفته نزدیکان و دوستانش مکررا در این خصوص صحبت کرده و نگرانی خود را از در این مورد بیان کرده است.

🔸اما کیس cp چیست و مبلغ دیه چقدر است؟
برخلاف تصور عموم دیه نوزادی که دچار CP میشود بسیار بیشتر از یک انسان کامل بوده و بسته به شدت آسیب ممکن است تا ۱۰ برابر یک دیه انسان بالغ را شامل شود. مبلغ نهایی دیه بر اساس تکامل نوزاد در گذر زمان و طی شدن مراحل رشد و تکامل آن است. در واقع پرونده تا سالها باز باقی مانده و بر اساس توانایی نوزاد در راه رفتن، شنوایی، بینایی، تکلم و غیره دیه تعیین میشود. متاسفانه بیمه مسئولیت رزیدنت های دانشگاه تا سقف یک برابر دیه انسان کامل را پوشش میدهد که باتوجه به حساسیت رشته زنان و درگیر بودن با دو نفر(مادر و فرزند) و همچنین کیس های CP ممکن است دیه بیش از سقف مورد پوشش بیمه باشد. نکته دیگر آنکه بیمه دیه را تا ۳ سال بعد از وقوع قصور پوشش داده و پس از آن باید توسط خود فرد پرداخت شود! در واقع موضوع کیس cp برای خانم دکتر محمدپور مشابه دومینویی بی پایان شده که فشار روانی آن را چندین برابر کرده است. به نحوی که در ماه های آخر حیاتش به گفته دوستان و نزدیکانش حتی خواب شبانه‌اش نیز دچار مشکل شده و کاهش وزن محسوس هم داشته است.

🔹بر کسی پوشیده نیست که عوامل متعددی در موضوع خودکشی دخیل بوده و نمیتوان علت واضح و مشخصی برای آن تعیین کرد. اما چرا وقوع آن در میان رزیدنت های پزشکی چندین برابر جمعیت عادی است؟

چون رزیدنتی شغل نیست چیزی تحت عنوان حقوق ندارد! صرفا کمک هزینه ماهیانه ای به آنها پرداخت میشود. درحال حاضر کمک هزینه رزیدنت سال ۴ زنان بعد از ۱۱ سال درس خواندن ماهیانه ۱۷ میلیون تومان است! در دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان دانشگاه مادر کارانه رزیدنت ها ماهانه تنها ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است! و رزیدنت ها با وجود داشتن مدرک پزشک عمومی حتی در ساعاتی که در بیمارستان حضور ندارند حق کار کردن ندارند. رزیدنتی که شغل حساب نمیشود و حقوق ندارد و اسم پرداختیشان کمک هزینه است ولی باز هم حق ندارد بیرون کار کند!

@senfi_tbzmed
💢مرثیه‌ای بر یک رویا؛ قسمت دوم.
دکتر نرگس محمدپور، رزیدنت سال ۴ زنان و زایمان تبریز

بیمارستان الزهرا هیچ پارکینگی برای رزیدنت هایش ندارد و اگر با خودرو شخصی آنجا بروی باید در خیابان های اطراف که همگی دارای کارت پارک هستند پارک کنی که هزینه آن در یک کشیک مبلغی حدود ۵۰ هزار تومان میشود.
حق ایاب و ذهاب به رزیدنت پرداخت نمیشود، امکان استفاده از سرویس بعلت مشخص نبودن زمان ورود و خروج وجود ندارد!
مشاور حقوقی برای رزیدنت ها در خصوص پرونده های نظام پزشکیشان وجود ندارد و اگر بخواهند باید به مشاورین خصوصی مراجعه کنند؛ بعلت هزینه بالای آن به گفته دوستان دکتر محمدپور صرفا یک جلسه پیش وکیل رفته است.
عملا رزیدنتی که نیاز مالی دارد هیچگونه امکان کار کردن و کسب درآمد از طریق حرفه پزشکی غیر از خریدن کشیک برایش وجود ندارد!
در ابتدای ثبت نام برای تمامی دانشجویان در دانشگاه باید غربالگری سلامت روان انجام شده و دانشجویان با خطر بالا شناسایی و مورد پیگیری قرار گیرند. طبق بررسی های انجام شده خانم دکتر محمدپور آن پرسشنامه را حتی پر نکرده!
اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با ۱۰ هزار دانشجو تنها ۷ مشاور روانشناس برای پیگیری امورات سلامت روان دانشجویان دارد. طبق استاندارد های موجود به ازای هر ۳۰۰ دانشجو باید یک مشاور داشته باشیم؛ در واقع حدود ۳۰ نفر! حتی اگر تمام دانشجویان دارای مشکلات شناسایی شوند(که قطعا امکان پذیر نیست) باز هم امکان رسیدگی و پیگیری آنها وجود ندارد.
از طرف وزارت برنامه تفریحی مسافرتی شمال برای رزیدنت ها درنظر گرفته شده که ظرفیت بسیار محدودی دارد( ماهیانه برای دانشگاهی مثل علوم پزشکی تبریز فقط ۲ نفر!) که آنهم در عمل بعلت عدم اجازه مرخصی قابل استفاده نمیباشد!
سیاست های کشوری ترویج زایمان طبیعی برای کاهش سزارین و عواقب عدم رعایت آن(توبیخ بیمارستان یا متخصصین) فشار روانی جداگانه بر تصمیم گیری پزشکی متخصصین و رزیدنت ها اعمال کرده است.

♦️پیگیری هایی توسط نظام پزشکی تبریز و رئیس کل نظام پزشکی به شرح زیر در جریان است؛
۱. افزایش سقف بیمه مسئولیت رشته های پر شکایت و حساس مانند زنان و ارتوپدی به دو برابر.
۲. افزایش زمان پوشش بیمه از ۳ سال به ۵ سال.
۳. تغییر نحوه محاسبه دیه کیس های CP با تغییر قانون مجازات اسلامی از طریق مجلس
۴. تبدیل رزیدنتی به شغل

🔸علاوه بر موارد فوق که توسط شورای صنفی نیز پیگیری میشود مواردی نیز مستقلا توسط شورای صنفی درحال انجام است؛
۱. افزایش کمک هزینه تحصیلی ماهیانه رزیدنتی
۲. افزایش پرداختی کارانه ماهیانه
۳. اختصاص مشاور حقوقی رایگان برای رزیدنت ها
۴. الزامی کردن شرکت دانشجویان در جلسات مشاوره و پیگیری مداوم توسط روانپزشکان هیئت علمی
۵. تخصیص سرویس اختصاصی و یا حق ایاب و ذهاب
۶. کاهش تعداد کشیک ها به حداقل ممکن
7. امکان خرید قسطی از فروشگاه شرکت تعاونی دانشگاه همانند کارکنان
۸. درنظر گرفتن کشیک های غیرموظفی برای رزیدنت ها در صورت نیاز برای کسب درآمد
۹. امکان کار کردن خارج از دانشگاه
۱۰. تقویت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشگاه
۱۱. اصلاح زمان ورود و خروج رزیدنت ها

‼️سایر مواردی که لازم است اشاره شود.
تعدادی از اساتید و رزیدنت های همکار خانم دکتر باتوجه به شرایط خاص ایشان در طول تحصیل به ایشان کمک مالی کرده اند. از تک تک آنها ممنونیم ولی این یک مکانیسم معیوب است و وزارت و دانشگاه باید راه هایی برای کسب درآمد رزیدنت های نیازمند درنظر بگیرد.
موضوع اذیت و فشار روانی بر خانم دکتر محمدپور توسط استاد مربوطه دکتر فاطمه عباسعلیزاده مطلقا تکذیب میگردد. دکتر شمسی و فاطمه عباسعلیزاده از برترین و محبوب ترین اساتید گروه زنان تبریز بوده که به گفته رزیدنت ها بیشترین آموزش را به رزیدنت ها میدهند. با این وجود در هر گروه تعدادی استاد وجود دارد که برخورد بسیار نامناسبی با دانشجویان دارند که گروه زنان نیز ازین موضوع مستثنی نیست.
موضوع اذیت و فشار روانی دکتر محمدپور توسط چیف رزیدنت دکتر قهرمان زاده نیز تکذیب میشود. دکتر قهرمان زاده اخیرا چیف رزیدنت شده و از نظر لول سال پایینی دکتر محمدپور بوده و اصلا امکان چنین موضوعی از طرف ایشان وجود ندارد. ضمنا خوشبختانه ایشان این دوره با رای گیری و با انتخاب خود رزیدنت ها تعیین شده است.(با رای بالا)
اینکه دکتر محمدپور برای خودداری از پرداخت خسارت آخرین کشیکش را طی کرده و سپس اقدام به خودکشی کرده صحیح نیست. شاید برای اینکه بار کشیک هایش به دوش هم لولی ها نباشد...
باتوجه به باقی ماندن پایان نامه و 6 ماه از زمان تحصیل ایشان کماکان جریمه این مدت باید پرداخت شود(از طرف دانشکده قول داده شده هزینه این خسارت گرفته نشود.)
متاسفانه دیه نوزاد CP بعد از فوت ایشان باید توسط خانواده مرحوم پرداخت شود!

❇️در پایان خاطرنشان میکنیم خودکشی راه حل نیست؛ مواظب خودمان و یکدیگر باشیم!

@senfi_tbzmed
Forwarded from شورای صنفی علوم پزشکی تهران (Alireza Dehghani)
♨️ پویش جمعه‌ها با صنفی

🎗شورای صنفی دانشجویان به عنوان نماینده شما عزیزان وظیفه شنیدن صدای شما، پیگیری مشکلات شما و در نهایت پاسخگو بودن به شما رو بر عهده داره.

به همین دلیل، پویش "جمعه‌ها با صنفی" رو راه‌اندازی کردیم.

• در این پویش هدفمون این هست هرهفته جمعه‌ها شما عزیزان مشکلاتی که در طول هفته براتون پیش اومده رو به ما بگید، ما اون‌ها رو پیگیری کنیم و همچنین هرهفته در جواب پیگیری اون مشکلات، پاسخگوی شما باشیم.

🗣 برای همین آیدی دبیران مرکزی شورای صنفی در ادامه قرار داده شده که از طریق اون می‌تونید با ما در ارتباط باشید.
🎗علیرضا دهقانی
• دبیر کل شورای صنفی مرکزی
• دبیر دانشکده داروسازی
@Azerila_rda

🎗فروزان بیگلری
• دبیر کمیته فرهنگی
• دبیر کوی دختران
• دبیر کمیته امور بانوان
@Furozanbgl

🎗امیر سلطانی
• دبیر کمیته تغذیه
• دبیر دانشکده دندان‌پزشکی
@amirsltn

🎗امیرعلی هوشمند
• دبیر کمیته آموزش
@AmrlHsmnd

🎗سروش رشیدی‌فر
• دبیر کمیته حقوقی
• دبیر خوابگاه نوفلاح
@YeSORUSHam

🎗سینا نیک‌نژاد
• دبیر کمیته رسانه و روابط عمومی
@Sinanikn

🎗دکتر جواد یغموریان
• دبیر کمیته تحصیلات تکمیلی
@Yaghmoorian

🎗هوشیار گلابی
• دبیر کمیته تربیت‌بدنی
@Houshyar1

🎗بشری زارعی
• دبیر دانشکده پزشکی
@Boshra_zarei

🎗مهدی خیطان
• دبیر کمیته سلامت
• دبیر خوابگاه انقلاب
@M_ahdiRo

🎗دکتر پژمان هاشم‌نژاد
• دبیر کمیته پژوهش
• دبیر دانشکده فناوری‌های نوین
@Pejman_Hashemzadeh

🎗محمد قادری
• دبیر دانشکده پرستاری و مامایی
@Mohammadghaderi644

🎗دکتر مهدی صدقیان
• دبیر کمیته امور دستیاران
@u2mehdi

🎗دکتر حامد سلیمانی
• دبیر دانشکده بهداشت
@Soleimani_Hamed

🎗محمد معین‌فرد
• دبیر دانشکده توانبخشی
@Mohamadmoein06

🎗محمدحسن صمدی
• دبیر دانشکده پیراپزشکی
@MMDHSN18

🎗دکتر زهره زاده‌احمد
• دبیر خوابگاه متاهلین
@zadehz

🎗سینا پوررضا
• دبیر کوی پسران
@Sina_pourreza


🔰 شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی تهران
2025/07/13 18:54:39
Back to Top
HTML Embed Code: