Telegram Web
برگزاری جلسه ارائه گزارش تدوین برنامه‌ راهبردی و عملیاتی دانشگاه تربت حیدریه در افق 1403

🔘کارفرما: دانشگاه تربت حیدریه
🔘مجری: گروه پژوهشی تفکر سیستمی در عمل دانشگاه فردوسی مشهد
🔘در این جلسه که در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد، تیم مجری طرح باحضور دکتر علیرضا پویا، دکتر علی سیبویه و آقای امین افشار، ضمن ارائه گزارش‌، به بررسی نظرات دکتر عباس خاشعی ریاست محترم دانشگاه و معاونین ایشان پرداختند.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
stinp.um.ac.ir
@STinP
Journal of Systems Thinking in Practice

🔘We extend our thanks to the authors, referees, and the editorial board, and we congratulate all the subscribers and readers of the Journal of Systems Thinking in Practice.
🔘We are pleased to inform you that, following diligent efforts by the journal office and the publishing management at Ferdowsi University of Mashhad, and after securing a scientific-research degree from the Ministry of Science, Research, and Technology and inclusion in the DOAJ and EBSCO indices, the journal has been published in two volumes across eight issues. It has now also been indexed in the Islamic World Science & Technology Monitoring and Citation Institute (ISC) database.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
stinp.um.ac.ir
@STinP
دشمن در درون سیستم است!
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
stinp.um.ac.ir
@STinP
📣📣📣نوبت جدید دوره سیستم‌سازی شرکت و سازمان📣📣📣

🔹تنها 48 ساعت تا تخفیف زودهنگام باقی است💲

برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.
B2n.ir/u29310
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
stinp.um.ac.ir
@STinP
میزان مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری 1403 حدود 40 درصد بود.

🔹آیا این میزان پایین است؟
🔹آیا روند رو به پایینی وجود دارد؟
🔹علل این موضوع چیست؟

با بررسی روند و رفتار این پدیده می‌توان تحلیل بهتری نسبت به موضوع داشت و سوالات زیر را به‌صورت بهتری تحلیل کرد:

🔘آیا روند کاهشی معناداری در میزان مشارکت وجود دارد؟
🔘درصورت کاهش، آیا موضوع مهمی است؟
🔘چه عواملی بر این رفتار اثرگذار بوده‌اند؟ رفتار آن عوامل چگونه بوده است؟
🔘جهش‌هایی که در برخی سال‌ها داشته‌ایم برای چه بوده است؟
🔘کمترین میزان مشارکت در چه سال‌هایی رقم خورده است؟ چرا؟
🔘آینده میزان مشارکت چگونه است؟
🔘چه سیاست‌هایی برای افزایش میزان مشارکت وجود دارد؟

نمودارهای رفتار در طول زمان، این امکان را ایجاد می‌کنند تا با مدل‌های ذهنی مختلف، به بررسی و تحلیل پدیده‌های گوناگون بپردازیم.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
stinp.um.ac.ir
@STinP
به اطلاع علاقه‌مندان می‌رساند:
🔘دهمین کنفرانس بین‌اللمللی مهندسی صنایع و سیستم‌ها در تاریخ 28 و 29ام شهریور‌ماه 1403 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
🔘بر اساس تعاملات صورت‌گرفته کنفرانس با دفتر مجله journal of systems thinking in practice، مقالات برتر انگلیسی این کنفرانس، برای بررسی و چاپ به این نشریه علمی‌پژوهشی وزارت علوم (ISC) معرفی خواهند شد.
🔸 لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبگاه کنفرانس مراجعه فرمائید.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
stinp.um.ac.ir
@STinP
تخفیف ویژه (90 درصد تخفیف‼️) دوره سیستم‌سازی شرکت و سازمان برای شرکت‌های دانش‌بنیان
https://ghazal.inif.ir/
https://B2n.ir/u29310

#دانش‌بنیان
#سیستم‌سازی
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
stinp.um.ac.ir
@STinP
صفحه اینستاگرام گروه پژوهشی تفکر سیستمی درعمل

علاقه‌مندانی که تمایل دارند، پیام‌ها و اطلاع‌رسانی‌های گروه پژوهشی تفکر سیستمی درعمل را از طریق اینستاگرام دنبال کنند، می‌توانند صفحه گروه را از طریق لینک زیر دنبال نمایند.
https://www.instagram.com/st_in_p?utm_source=qr&igsh=MXZkd3EyMzU1ZmxrMA==

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
stinp.um.ac.ir
@STinP
We are proud to announce the publication of the issue 2 of volume 3 of Journal of systems thinking in practice. Those interested can see the article of this issue at the following address:

https://jstinp.um.ac.ir/issue_5917_5981.html

The articles in the issue are:
Investigating the Implementation and Application of Blockchain Technology in Tourism Supply Chain: A System Dynamics Approach

A Spatial Agent-Based Consumer Model: Maximizing and Satisfying Behavior within Multi-Store Market

The Application of Strategic Choice Approach (Case Study: Electricity Shortage Problem Caused by Cryptocurrency Mining in Iran)

Exploring Chaos Theory in Economic Growth and Energy Price Dynamics: A Numerical Simulation Approach

Investigating Strategies for Implementing Resilience Based on Industry 4.0 in the Electricity Supply Chain: A Combination of Soft and Hard Operational Research

Investigating the Effect of Organizational Citizenship Behavior on Employee Performance Using the System Dynamics Approach
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📣📣📣قابل توجه علاقه‌مندان📣📣📣

تنها یک هفته تا آخرین فرصت برای ثبت نام در دوره سیستم‌سازی در شرکت و سازمان فرصت باقی است‼️

برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید.
B2n.ir/u29310
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
stinp.um.ac.ir
@STinP
قدرت رشد نمایی!

🔘افسانه قدیمی ایرانی وجود دارد در مورد یک ندیم باهوش که در ازای تقدیم یک صفحه شطرنج به پادشاه درخواست کرد برای خانه اول 1 دانه برنج، خانه دوم 2 دانه برنج، خانه سوم 4 دانه برنج و هر خانه دو برابر خانه قبلی برنج دریافت کند.
🔘پادشاه بی‌درنگ قبول کرد، چهارمین خانه شطرنج فقط 8 دانه برنج بود، دهمین 512 و بیست و یکمین، یک میلیون، برای چهلمین یک میلیارد، برای کل 64 خانه کل ایران امروز را به عمق 5 فوت می‌توان با برنج پوشاند!
🔘این میشه قدرت رشد نمایی، ذهن انسان نمی‌تونه درست تخمینش بزنه، اما یک نکته جالب برای این رشد وجود داره، اینکه فقط کافیه یک شروع خوب داشت و سپس افتاد تو حلقه خودتقویت‌کننده، یعنی کمک‌گرفتن از موفقیت‌های قبلی

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
stinp.um.ac.ir
@STinP
#سیستم‌سازی_کسب‌وکار
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
stinp.um.ac.ir
@STinP
⭕️ بهره‌وری یا مرگ: درس‌هایی از مرغ‌ها برای جوامع انسانی


یک زیست‌شناس تکاملی به نام ویلیام میور در دانشگاه پردو، برای بررسی بهره‌وری، مطالعه‌ای روی مرغ‌ها انجام داد.  او می‌خواست بداند چه چیزی می‌تواند مرغ‌ها را بهره‌ورتر کند. او بهره‌وری مرغ‌ها را با تعداد تخم‌هایی که می‌گذارند اندازه می‌گرفت. او یک آزمایش جسورانه طراحی کرد. مرغ‌ها به شکل گروهی زندگی می‌کنند، بنابراین ابتدا او یک گروه معمولی (Average-flock) را انتخاب کرد و آنها را به مدت شش نسل به حال خود رها کرد. سپس او یک گروه دوم از مرغ‌های بسیار بهره‌ور (سوپرمرغها- Super-chickens) را ایجاد کرد و آن‌ها را در یک سوپرگروه (Super-flock) قرار داد و در هر نسل، فقط مرغ‌های با بهره‌وری بالا را برای تولید‌مثل انتخاب کرد.
بعد از گذشت شش نسل، به چه نتیجه‌ای رسید؟ گروه اول، گروه معمولی، به خوبی عمل می‌کرد. همه آن‌ها چاق و کاملاً پُرپَر بودند و تولید تخم‌مرغ به‌طور چشمگیری افزایش یافته بود. اما گروه سوپرمرغها؟ همه به جز سه تا مرده بودند. آن‌ها بقیه را تا حد مرگ نوک زده بودند. سوپرمرغ‌های  بهره‌ور تنها با سرکوب بهره‌وری بقیه به موفقیت دست یافته بودند.

اما مسئله در دنیای انسانها چگونه است؟ چه چیزی باعث می‌شود که در جوامع انسانی برخی گروه‌ها به‌طور واضح موفق‌تر و بهره‌ورتر از دیگران باشند؟ یک تیم در دانشگاه MIT صدها داوطلب را گرد آوردند، آن‌ها را به گروه‌هایی تقسیم کردند و به آن‌ها مسائل بسیار دشواری برای حل کردن دادند. چیزی که واقعاً جالب بود این بود که گروه‌های با عملکرد بالا، آن‌هایی نبودند که یک یا دو نفر با ضریب هوشی بسیار بالا داشتند. همچنین، موفق‌ترین گروه‌ها آن‌هایی نبودند که بالاترین مجموع ضریب هوشی را داشتند. در عوض، تیم‌های واقعاً موفق سه ویژگی داشتند. اول از همه، آن‌ها درجات بالایی از حساسیت اجتماعی نسبت به یکدیگر نشان دادند. دوم، گروه‌های موفق به یکدیگر زمان تقریباً برابری می‌دادند، به‌طوری که هیچ صدایی غالب نبود، اما هیچ‌کس هم منفعل نبود. و سوم، گروه‌های موفق‌تر، زنان بیشتری در ترکیب خود داشتند.
چیزی که در این آزمایش برجسته است این است که نشان داد کلید عملکرد بهتر گروهها، ارتباط اجتماعی آن‌ها با یکدیگر است.
در دنیای فوتبال هم این مسئله قابل بررسی است. آیا وجود مسی و رونالدو در یک تیم،  تصمیم درستی است؟

راهکار عملی

🔸برای رسیدن به یک تیم با عملکرد بالا، هماهنگی و ارتباط اعضای تیم مهمترین موضوع است. در حوزه سیاسی، راهکار عملی برای ایجاد چنین تیم هایی احزاب هستند. یکی از کارکردهای احزاب وجود مکانیزمی است که در آن افراد شایسته، به فراخور ویژگی‌های‌شان در یک حزب رشد پیدا می‌کنند و برای اجرای برنامه‌های بلند مدت حزب به یک نگاه مشترک و هماهنگ می‌رسند.

🔸در نبود احزاب قوی، تشکیل کارگروه‌هایی برای انتخاب اعضای کابینه آقای دکتر پزشکیان در زمان کوتاه شاید تنها راه حل قابل قبول باشد. اما این راه حل می‌تواند به عنوان یک گام اولیه به درک اهمیت وجود احزاب برای جامعه نیز کمک کند. بسیاری از افراد نگران این هستند که خروجی این کارگروه‌ها انتخاب افراد با بالاترین شایستگی نباشد. اما نگرانی‌ای که به آن پرداخته نمی‌شود این است که انتخاب سوپرمنها، لزوما بهترین تصمیم نیست. سوپرمن‌های ناهماهنگ برای حفظ جایگاه برتر خود، تمایل به این دارند که قوانین و بودجه‌ها را به سمت سازمان‌های مرتبط به خود هدایت کنند و این جز با ضعیف کردن سایر بخش‌ها محقق نمی‌شود.

🔸حزب دموکرات ایالات متحده آمریکا در سال ۱۸۲۸ بنیان‌گذاری شده و قدیمی‌ترین حزب فعال در جهان است و هنوز با این قدمت در انتخاب کاندید خود برای انتخابات پیش رو در آمریکا، به جمع‌بندی نرسیده است.

یاد بگیریم که رشد و توسعه فرایند زمان‌بری است و داشتن حزب یعنی درک اهمیت ساختار و سیستم.
@systemdiary

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
stinp.um.ac.ir
@STinP
دورهمی کافه سیسلند

🔹گفت‌وگو برای گفت‌وگو: گذری بر اهمیت و مهارت‌های مورد نیاز گفت‌وگوی اثربخش

🔹دکتر راضیه میرنژاد: مسئول دپارتمان گفت‌وگو گروه پژوهشی تفکرسیستمی درعمل

🔘وبینار رایگان‼️

🔘یکشنبه، 21 مردادماه، ساعت 19 الی 20


لینک ورود به جلسه(QR Code درون تصویر): Vroom.um.ac.ir/stinp

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
stinp.um.ac.ir
@STinP
دشمن در درون سیستم است!
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
stinp.um.ac.ir
@STinP
2024/11/27 06:14:00
Back to Top
HTML Embed Code: