Telegram Web
#ارائه
استراتژی‌های رشد پویایی‌شناسی سیستم‌ها در ایران: آقای دکتر علینقی مشایخی، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف
🔹فایل ارائه در سایت کنفرانس قرار گرفته است.
سایت کنفرانس:
🌐 www.stinp.um.ac.ir
🆔@STinP
🔖ادمین کانال
✳️@STinP_Admin
📣📣📣 برگزاری دوره‌های DBA و MBA در مشهد توسط معتبرترین دانشگاه‌ شرق کشور 📣📣📣
🎓 با ارائه مدرک معتبر و قابل ترجمه از دانشگاه فردوسی مشهد
برای ثبت‌نام بر روی گرایش مورد نظر کلیک نمایید:
🔵 ثبت‌نام دوره DBA
⚪️
ثبت‌نام دوره MBA
🔴 ثبت‌نام دوره MBA گرایش استراتژی
⚫️ ثبت‌نام دوره MBA گرایش پروژه

برای اطلاعات بیشتر به سایت مرکز آموزش‌های عالی دانشکده علوم اداری و اقتصادی مراجعه نمایید.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

🌐 Feacollege.um.ac.ir
☎️ 05138806350
📱 09385193880
#اطلاعیه
باتوجه به سوال مکرر علاقه‌مندان، به اطلاع می‌رساند، جهت دستیابی به فایل‌های ارائه در اولین کنفرانس ملی تفکر سیستمی در عمل، به قسمت زیر در سایت کنفرانس مراجعه نمایید👇:
🔹جمله‌ای زیبا از یکی از متفکران سیستمی که در بسیاری از مسائل علمی و غیر علمی کاربرد دارد. به‌ویژه در مسائلی که ذینفعان متفاوت با تخصص‌ها و نگاه‌های گوناگونی حضور دارند، اهمیت این نکته بیشتر جلب توجه می‌کند.
🆔@STinP
🔖ادمین کانال
✳️@STinP_Admin
#اطلاعیه
عزیزانی که گواهی پذیرش مقاله خود را دریافت نکرده‌اند، برای دریافت گواهی خود حداکثر تا روز یکشنبه 15 دی‌ماه با دبیرخانه یا ادمین کانال ارتباط برقرار نمایند.
سپاس
🆔@STinP
🔖ادمین کانال
✳️@STinP_Admin
#اطلاعیه

به اطلاع علاقه‌مندان می رساند کلیه مقالات پذیرفته شده اولین کنفرانس ملی تفکر سیستمی در عمل در سایت civilica به آدرس زیر نمایه شده است و قابل استفاده می‌باشد.
https://www.civilica.com/Papers-STINP01.html

@STinP
#اطلاعیه
به اطلاع کلیه علاقه‌مندان عزیز می رساند کتابچه مقاله‌های اولین کنفرانس تفکر سیستمی در عمل در سایت کنفرانس به نشانی زیر در دسترس قرار گرفت.
https://stinp.um.ac.ir

🆔@STinP
📣📣📣📣 گروه تفکر سیستمی در عمل با همکاری کالج دانشگاه فردوسی مشهد (دانشکده علوم اداری و اقتصادی) برگزار می‌‌کند:
🔸دوره تفکر سیستمی (مقدماتی):
14 و 15 اسفندماه، دانشکده علوم اداری و اقتصادی، ساعت 14 تا 18
🔹همراه با ارائه گواهی‌نامه معتبر
🔺جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام از کانال‌های ارتباطی زیر استفاده نمایید:
🌐 Feacollege.um.ac.ir
☎️ 05138806350
📱 09385193880

#کانال_تفکر_سیستمی_درعمل

🆔@STinP
🔖ادمین کانال
✳️@STinP_Admin
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹تفکر سیستمی و بچه‌ها

گروهی از علاقه‌مندان به تفکر سیستمی در تهران مدت‌هاست که آموزش تفکر سیستمی برای دانش‌آموزان را شروع کرده‌اند.
در این قصه دوست خوبمان آقای حسینی، سعی کرده‌ است، به بچه‌ها نشان دهد "که چطور آرام‌آرام و در طول زمان، چیزی تغییر می‌کند و ما باید حواس مان به تغییرات باشد. گرم و سرد شدن تدریجی، مثال مناسبی برای آموزش این مفهوم به بچه‌هاست"
🔹برگرفته از کانال تفکر و یادگیری متمرکز

📣📣📣این مژده را بدهیم که انشالا در سال جدید، گروه تفکر سیستمی در عمل، سمیناری تخصصی را با موضوع تفکر سیستمی در مدرسه برای علاقه‌مندان برگزار خواهد نمود.

🆔@STinP
🔖ادمین کانال
✳️@STinP_Admin
☘️رویکردی سیستمی در غلبه بر بیماریهای همه گیر

"نرخ ابتلا" به بیماریهای همه گیر تحت تاثیر چندین عامل هستند:
۱. جمعیت مستعد (بالقوه)
۲. نرخ تماس
۳. احتمال ابتلا
۴. جمعیت مبتلا

بنابراین کاهش "نرخ ابتلا" می تواند از طریق کاهش هر یک از عوامل فوق اتفاق بیفتد.

در مورد کاهش عوامل ۱و۲ راهکار می تواند قرنطینه، لغو اجتماعات و اجتناب از رفت و آمدها و سفرهای درون و برون شهری غیرضروری باشد.

در مورد کاهش عامل ۳ راهکارهای پیشگیرانه‌ای مانند راهکارهای بهداشتی و تقویت سیستم ایمنی بدن و همچنین تولید واکسن راه‌گشاست.

و در مورد کاهش ۴ یعنی "جمعیت مبتلا" اگر "نرخ بهبود" از "نرخ ابتلا" پیشی بگیرد (از طریق راهکارهایی مانند بیمارستان‌های موقتی و افزایش بودجه و ملزومات درمانی) با کاهش "جمعیت مبتلا" منجر به کاهش "نرخ ابتلا" شده و شانس اینکه قبل از آنکه همه جمعیت به بیماری مبتلا شوند، "سرایت بیماری" متوقف شود را افزایش می دهد.
🆔@STinP
🔖ادمین کانال
✳️@STinP_Admin
#نگاه‌های_متفاوت
#تفکرسیستمی_در_زندگی

🔹نگاه افراد به پیرامون خود تحت تاثیر شرایط و ساختارهای متفاوتی می‌باشد. حتی هنگامی‌که جایگاه افراد در یک مکالمه روزانه نیز تغییر می‌کند، تفسیر آن‌ها از معانی عبارات تغییر می‌نماید.
🔹برای مثال وقتی خودمان در معرض عبارات منفی‌ قرار می‌گیریم بسیار به آن توجه می‌کنیم، اما وقتی احساسات منفی را برای دیگران به وجود می‌آوریم در اکثر مواقع متوجه نمی‌شویم. تصور کنید که رئیس‌تان به شما می‌گوید "خسته نباشید اما‌..." قسمت مورد توجه این عبارت برای شما کلمه اما و انتقادی است که در ادامه قرار است بیاید. اما اگر خودتان همین عبارت خسته نباشید اما‌... را به همسرتان که سعی کرده است یک وعده غذای خوبی تهیه کند بگویید، به احتمال زیاد با خودتان فکر می‌کنید که همسرتان را تحسین کرده‌اید و در کنار آن یک توصیه مفید هم گفته‌اید! احتمالاً در این مواقع فراموش می‌کنید که آنها فقط انتقادات را می‌شنوند.
🔹از نظر سیستمی این نکته بسیار مهم می‌باشد. با گسترش مرزها در نگاه به دنیای پیرامونمان و توجه بیشتر به تاثیر موقعیت افراد در درک آن‌ها از وقایع، می‌توانیم روابط خود را در سیستم‌ها بهبود بخشیم.

🆔@STinP
https://b2n.ir/037958
✍️قدردان باشیم . . .

🔹دنیایی که در آن زندگی می‌کنیم متشکل از سیستم‌ها و اجزای بهم‌پیوسته‌ای هستند که اثرات زیادی برهم دارند. خیلی از اوقات کارهای خیلی کوچک می‌توانند اثرات خیلی بزرگی را ایجاد کنند.
🔹به‌عنوان افرادی که می‌خواهیم به‌صورت سیستمی بیاندیشیم باید توجه کنیم که می‌توانیم بر محیط و سایر اجزای سیستم‌های مختلفی که در آن‌ها عضو هستیم، اثر بگذاریم. هرچند در ابتدا اثرهایی کوچک بنظر برسند.
🔹یکی از مواردی که کمتر به آن توجه شده است، قدردانی‌‌نمودن و تشکرکردن است که گاهی به‌دلیل سهل‌انگاری و غفلت و گاهی نیز به‌دلیل غرور و خودخواهی به آن توجه نمی‌کنیم. سعی کنیم، تشکر کنیم، بدون چشم‌داشت و سخاوتمندانه تشکر کنیم، حتی با 🙏
🔹از راننده‌ای که برای عبور ما از خیابان توقف می‌کند تشکر کنیم، از رفتگری که در تاریکی شب، پاکیزگی را به ارمغان می‌آورد، از فروشنده‌ای که به ما کالا می‌فروشد، از مشتری که ما را برای خرید انتخاب کرده است، مسافر از راننده و راننده از مسافر، دانشجو از استاد و استاد از دانشجو، پدر از فرزند و فرزند از پدر. لئن شکرتم لازیدنکم
🔹نگوییم حالا با حرف من اتفاقی نمی‌افتد، عقب نایستیم تا فرد دیگری اتفاقی را رقم بزند! بدون اعتنا به بی‌توجهی‌ها یا بی‌تفاوتی‌هایی که ممکن است رخ دهد به این کار ادامه دهیم و ظرف محبت یکدیگر را لبریز نماییم، بگذاریم احساس و آثار آن در طول زمان در جامعه گسترش یابد و چرخه مثبت آن تمام جامعه را فرابگیرد.
🔹گهگاه، پویش‌های قدردانی از کادر درمانی، پاکبان‌ها و . . . شکل می‌گیرد. یادمان باشد همیشه قدردان باشیم.
از همه دوستانی که در گسترش این پویش به ما کمک می‌کنند، تشکر و قدردانی می‌نماییم.
#پویش‌قدردانی
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
🆔 @STinP
#کانال_تفکرسیستمی_درعمل
🔖ادمین کانال
✳️ @STinP_Admin
امان از نگاه‌های غیر سیستمی!

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

🆔 @STinP
#کانال_تفکرسیستمی_درعمل
🔖ادمین کانال
✳️ @STinP_Admin

🔸بروزرسانی: دوشنبه‌ها و پنجشنبه‌های هر هفته
مثالی زیبا از تاثیر سیستم‌ها بر رفتار ما

✍️✍️✍️سیستم‌ها بر رفتار ما اثر دارند، اما بسیاری از اوقات از این تاثیر ناآگاه هستیم، مثال زیر به‌خوبی تاثیر خارق‌العاده ساختارها بر رفتار افراد را به خوبی نشان می‌دهد:


🔹برای نمونه تصمیم برای اهدای اعضای بدن‌‌‌‌مان بعد از مرگ را در نظر بگیرید. بیشتر ما، هنگام گرفتن تصمیم مهمی مانند این، دوست داریم این طور فکر کنیم که آزادانه و به اختیار خود تصمیم گرفته‌ایم؛ اما دن آریلی ، اقتصاددان رفتاری در اِم‌آی‌تی، هنگامی‌که درباره اهدای عضو مطالعه می‌کرد متوجه شد چیزی به‌طرز شگفت‌آور ساده،‌ تأثیر به‌سزایی در تصمیم مردم داشته است.
مقایسه کشورهای مختلف در اروپا نشان داد که درصد ثبت نام شهروندان آن‌ها برای اهدای عضو به میزان قابل‌توجهی متفاوت از هم بود. شاید با خودتان بگویید که این موضوع، زیاد هم عجیب نیست؛ اما آنچه که تعجب‌آور بود تفاوت بسیارِ درصد ثبت‌نامی‌ها در کشورهایی بود که به لحاظ فرهنگی و مذهبی مشابه هم بودند؛ به‌عنوان‌مثال، نرخ اهدای عضو در دانمارک تنها 4 درصد، درحالی‌که در کشور همسایه‌اش سوئد 86 درصد بود. در آلمان 12درصد از مردم مایل به اهدای اعضای بدن خود بودند، درحالی‌که در اتریش که تشابه فرهنگی با آلمان دارد، 100درصد رانندگان حاضر به اهدا عضو بودند.
🔸اگر تفاوتی از لحاظ فرهنگی و مذهبی بین کشورها وجود ندارد پس چه چیزی می‌تواند دلیل این اختلاف زیاد در تمایل مردم به اهدای عضو باشد؟
پاسخ آن، مکانیسم جمع‌آوری ثبت‌نام برای اهدا عضو بود. همه کشورها در ثبت‌نام شهروندان‌ خود برای اهدا عضو از فرآیندی که در ثبت‌نام گواهینامه رانندگی وجود دارد، استفاده می‌کردند؛ اما آن‌ها این کار را به روش‌های مختلفی انجام داده بودند. کشورهای دارای میزان مشارکت کم، دانمارک و آلمان، از شهروندان خود خواسته بودند، اگر تمایل به اهدای عضو دارند یک گزینه را تیک بزنند. درحالی‌که، کشورهایی که میزان مشارکت بالایی دارند، سوئد و اتریش، از افراد خواسته بودند که اگر تمایل به اهدای عضو ندارند، این کار را انجام دهند. چیزی به سادگی طراحی یک پرسشنامه، به‌شدت بر رفتار افراد تأثیر می‌گذارد. تعداد بسیار کمی از ما در هنگام تصمیم‌گیری برای اهدای عضو، متوجه تأثیر سیستم جمع‌آوری بر تصمیم‌‌‌‌مان می‌شویم.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

منبع: زندگی بهتر با هوش سیستمی، ترجمه علی سیبویه و مطهره ساغری‌دوز
🆔 @STinP
#کانال_تفکرسیستمی_درعمل
🔖ادمین کانال
✳️ @STinP_Admin

🔸بروزرسانی: دوشنبه‌ها و پنجشنبه‌های هر هفته
📣📣📣📣 مژده به علاقه‌مندان به تفکر سیستمی📣📣📣

🗣 آغاز پیش‌فروش کتاب زندگی بهتر با هوش سیستمی

📚 کتاب زندگی بهتر با هوش سیستمی، ترجمه علی سیبویه - مطهره‌ساغری‌دوز:

کتابی فوق‌العاده که همراه با مثال‌ها و داستان‌هایی جذاب، خواننده را با خود همراه کرده و ضمن آموزش تفکر سیستمی به زبانی ساده، بهتر زیستن را به ما می‌آموزد. به کمک این کتاب می‌توانید دنیای اطراف را به‌صورت متفاوتی بنگرید و روابط خود با اطرافیان و سیستم‌های پیرامون را به‌طرز شگفت‌آوری متحول سازید.

💡💡اگر بی‌صبرانه منتظر یادگیری تفکر سیستمی و تحول زندگی خود با به‌کارگیری آن هستید، هم‌اکنون با پیش خرید کتاب می‌توانید از مزایای زیر بهره‌مند گردید (مدت محدود):

20 درصد تخفیف کتاب
ارسال رایگان به سراسر ایران

🔺مشخصات: 400 صفحه، قطع رقعی، قیمت پشت جلد 55000 تومان🔺

جهت دریافت اطلاعت بیشتر (سرفصل‌های کتاب، نمونه‌ای از صفحات کتاب، زمان دریافت و ...)، یا انجام سفارش کتاب می‌توانید با ادمین کانال ارتباط برقرار نمایید:

🔖ادمین کانال
✳️ @STinP_Admin

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

🆔 @STinP
#کانال_تفکرسیستمی_درعمل
https://b2n.ir/908853

چگونه می‌توانیم تواناییمان را برای بازچارچوب‌دهی موقعیت‌ها تقویت کنیم تا بتوانیم زوایای دید مختلفی را مشاهده کنیم؟

یک راه برای چارچوب‌دهی و بازچارچوب‌دهی، توجه به پیام‌های اولیه است؛ چه آن پیام‌هایی که دریافت می‌کنیم و چه آن‌هایی که می‌فرستیم.

برای مثال، اگر یکی از اعضای خانواده پیش ما بیاید و بگوید: "می‌خواهم درباره رفتارتان با شما صحبت کنم." از یک چارچوب از پیش تعیین‌شده برای ادامه این مکالمه استفاده می‌کنیم. تمایل داریم احساس کنیم که آن‌ها قبلاً تصمیم‌شان را درباره بد‌بودن رفتارمان گرفته‌اند و گفت‌وگو‌‌‌کردن برای ما خوشایند نخواهد بود. باتوجه ‌به کلمات انتخابی آن‌ها، یک چارچوب منفی مورد انتظارمان می‌باشد و احتمالاً آنچه در ادامه اتفاق می‌افتد منجر به تعارض خواهد شد. این به نفع ما و شاید به نفع آن‌ها هم هست که اوضاع را به‌صورت مثبت‌‌تر بازچارچوب‌دهی کنیم. به‌جای‌‌‌ پاسخ‌دادن با عبارت "الان من چه کار کرده‌ام؟" یا برخی از اصطلاحات خصمانه دیگر مطابق با آن چارچوب اولیه، می‌توانیم بگوییم "دوست دارم بنشینیم و درمورد آنچه شما را اذیت کرده گپ بزنیم."ما بلافاصله چیزها را به‌صورت مثبت‌‌تری بازچارچوب‌دهی کرده‌ایم. ما از رویکرد آن‌ها استقبال کرده‌ایم، با بحث‌‌‌کردن موافقت کرده‌ایم و این‌که چیزی باعث ناراحتی آن‌ها شده است را تصدیق نموده‌ایم، بدون این‌که اشتباهی را به گردن بگیریم.

منبع: زندگی بهتر با هوش سیستمی (سیبویه و ساغری‌دوز)

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

🆔 @STinP
#کانال_تفکرسیستمی_درعمل
🔖ادمین کانال
✳️ @STinP_Admin

🔸بروزرسانی: دوشنبه‌ها و پنجشنبه‌های هر هفته
#برگزاری_دوره‌تفکر‌سیستمی‌درعمل

📣📣📣آغاز ثبت نام دوره تفکر سیستمی در عمل📣📣📣

🔘باتوجه به شرایط کرونایی، بر آن شدیم در سالگرد برگزاری کنفرانس تفکر سیستمی در عمل، برای همراهان همیشگی خود به برگزاری دوره‌های تفکر سیستمی بپردازیم.

جهت اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام از طریق ادمین اقدام نمایید.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

🆔 @STinP
#کانال_تفکرسیستمی_درعمل
🔖ادمین کانال
✳️ @STinP_Admin

🔸بروزرسانی: دوشنبه‌ها و پنجشنبه‌های هر هفته
2025/07/13 18:47:24
Back to Top
HTML Embed Code: