Telegram Web
⛔️ انتخابات یا «ماشین زمان»
صادق صدقگو

🔸به دستور او «از خطاهای احتمالی گذشته و حتی کارهایی که شاید در ذهنش بود و ممکن بود در آینده انجام دهد»، توبه کرد تا مجوزی برای پوشیدن مجدد لباس سبز پاسداری و حضور در کنار برادرش مهدی باکری دریافت کند.

🔸حمید باکری از نظر نظامی و تاکتیکی، از مهدی جلوتر بود اما علی رغم نیاز مبرم لشگر 31 عاشورا به حضورش، صادق محصولی در کسوت فرماندهی سپاه منطقه ۵ کشور (استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجانغربی و اردبیل) بازگشت او به سپاه را منوط به نگارش این به اصطلاح توبه‌نامه کرده بود.

❗️حمید، جانشین فرمانده لشگر 31 عاشورا شد اما محصولی به همین میزان هم بسنده نکرد و باکری ها را با مشکلات جدید و موانع دیگری، محدود کرد. او ارسال کمکهای مردمی و حتی «آب و نان» را برای رزمندگان لشگر 31 عاشورا محدود کرد تا آقا مهدی را ناتوان جلوه دهد. بهانه و فرصتی که برایش مهیا نشد اما بالاخره مهدی باکری را از فرماندهی لشگر 31 عاشورا برکنار کرد.

🚨مهدی و حمید باکری، همچون برادرشان علی بال در بال ملائک گشودند و آسمانی شدند اما انگیزه خالص سازی و یکدست سازی قدرت همچنان در تفکر همان «نحلۀ فکری خاص» باقی ماند. جریانی که از ابتدا، به هر بهانه‌ای تجزیه افراد جامعه را می‌خواست و به دنبال مرزبندی و حصارکشی بود، در این سالها بیکار ننشست و برای نیل به اهدافش از هر ابزاری استفاده کرد و از هیچ تلاش و کوششی فرو گذار نکرد.

🚨این روزها، «ماشین زمان» ما را به چهل سال قبل برده است تا دوباره از نزدیک شاهد مجادله صادق محصولی و باکری ها باشیم.

👈در سویی از این معرکه صادق محصولی در مقام دبیرکلی جبهه پایداری ایستاده و در مقابلش جمعی از بچه های لشگر 31 عاشورا از جمله:مصطفی مولوی (جانشین آقا مهدی در لشگر ۳۱ عاشورا) و علی عبدالعلی زاده (معاون آقا مهدی در شهرداری ارومیه) صف کشیده اند.

👈محصولی از ابتدا حامی سعید جلیلی بوده و عبدالعلی زاده و مولوی مسئولیت ستاد انتخاباتی همرزم و همسنگر خود مسعود پزشکیان را بر عهده گرفته اند.

👈در انتخابات پیش رو، بیش و پیش از آنکه مردم برنامه و اهداف کاندیداها یا گروههای سیاسی حامی آنان را انتخاب کنند، رویکرد سیاسی-اجتماعی و مشی فرهنگی آنها را بر می‌گزینند تا مسیر حرکت کشور را تعیین کنند.

♨️ نقشه راهی که سرنوشت آینده کشور ترسیم و فردای فرزندان ما را تعیین می‌کند.

♨️ماجرا امروز همچون دیروز، آنقدر عیان است که حاجتی به بیان نیست و این مردم هستند که باید انتخاب کنند میخواهند در کنار باکری ها بایستند یا صادق محصولی!/ جماران

💭Channel:
@Shahnaz_Ramaram
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
«برای ایران» منتشر شد

خواننده: حمید خزاعی
شاعر: رضا زنگنه
موسیقی: حبیب خزایی‌فر

این ویدئو را برای دوستان خود بفرستید.

💭Channel:
@Shahnaz_Ramaram
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
مستند برای اولین بار

📌 کناره‌گیری از سیاست در صورت کارشکنی هایی که مانع از عدم تحقق خواست مردم شود.

📌 انتقاد صریح از پیامک وزارت کشور

📌 نظارت منتخبین مورد وثوق مردم بر عملکرد دولت آینده در قالب کمیته مردمی نظارت بر دولت ( کمند )

#بازگشت_زندگی
💭Channel:
@Shahnaz_Ramaram
🔺ارزش زندگی در محاسبات جلیلی و پزشکیان
جعفر شیرعلی‌نیا

اولین عملیاتی که پس از آزادی شیرین خرمشهر انجام گرفت، یکی از تلخ‌ترین شکست‌های ایران شد. عبارت عدم‌الفتح به جای شکست قدری از تلخی واقعه‌ی پیش‌آمده کم می‌کرد و برخی فرماندهان حجم تانک‌های زده‌شده‌ی دشمن را از موفقیت‌های عملیات می‌دانستند. اما برخی نگاه دیگری داشتند.
دهم مرداد ۶۱ در جلسه‌ی فرماندهان ارشد سپاه، حسین خرازی، در نقد عملیات پرتلفات رمضان گفت: «یک گردان داشتیم هم‌محله‌ای‌های خود ما بودند، به خود من گفتند، ما جدید آمدیم، ما آموزش ندیدیم، بگذارید ما حداقل دو الی سه روز برویم آموزش ببینیم، برویم تیراندازی بکنیم... نیرویی می‌آید منطقه که کیفیت ندارد، می‌رود همین‌جور شهید و زخمی می‌دهد.» (روزشمار جنگ، مرکز مطالعات سپاه، ج۲۰، ص۴۵۷)

حسن باقری نیز در جلسه‌ای دیگر، گفت: «کار کردن قبل از عملیات خیلی سخت شده، ولی تلفات دادن در داخل عملیات خیلی ساده شده. هیچ به روی خودمون هم نمی‌آوریم. اول جنگ بچه‌های تبریز تو دهلاویه ۷۰ تا شهید دادند، خدا شاهده همه تنشون می‌لرزید. حالا، ۱۰۰۰تا، ۲۰۰۰تا، ۳۰۰۰تا، اصلا انگار نه انگار، اگر فردا هم بهمون بگن ۱۰۰هزارتا! مثل این‌که عددها، ۱ با ۱۰۰۰ مثل این‌که فرقی نداره. تخریب‌چی اومده می‌گه آقا یه گردانی رو معبر کنار دستش باز کردیم، به فرمانده گردان می‌گیم آقا معبر ۳۰۰ متر دست چپه، بیار نیرو را از دست چپ، از معبر میدان مین ببر، بعد دراومده به بچه‌ها می‌گه کی داوطلبه که بره روی میدان مین. من خودم جوابی ندارم برای این‌که روز قیامت بدم.» (متن سخنان در مستند آخرین روزهای زمستان آمده است.)

به‌راستی ارزش زندگی انسان‌ها در محاسبات سیاسی-نظامی چقدر است؟ در یک عملیات، تنها رسیدن به اهداف تعیین‌شده و نتایج به‌دست‌آمده مهم است یا هزینه‌ها، امکانات و نیروهای ازدست‌رفته نیز محاسبه می‌شود؟

اگر تحلیل‌گران سپاه عملیات کربلای پنج را یک عملیات موفق و بزرگ می‌دانند، در تحلیل‌شان تا چه حد میزان شهدا و مجروحین را دخالت می‌دهند؟ در تحلیل‌های منتشرشده چنین بررسی‌هایی نمی‌بینیم.
بنا بر آمار پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس، تلفات انسانی (شهید، مفقود و مجروح) سپاه در این عملیات حدود ۶۵ هزار نفر است (۷۶۵۱ شهيد، ۳۵۲۹ مفقود) که حدود ۴۰۰ نفر از شهدا از فرماندهان سطوح مختلف لشكرها هستند.

با این‌که پس از عملیات کربلای پنج فاصله‌ی زیادی تا بصره باقی مانده بود، می‌توان پرسید حتی اگر در این عملیات بصره‌ی عراق را نیز تصرف می‌کردیم، در چه صورتی و با چه میزان تلفات انسانی نمی‌توانستیم این عملیات را یک پیروزی محسوب کنیم؟ برای مثال آیا تصرف بصره با ۲۰۰ هزار شهید و مجروح یک پیروزی محسوب می‌شد یا یک شکست؟

تاثیر تصمیم‌ها‌ی کلانِ سیاسی-نظامی بر زندگی مردم بسیار مهم است و باید در محاسبه‌ها، زندگی‌های ازهم‌پاشیده و آسیب‌های اجتماعی را نیز در نظر گرفت. باید دید برای چیزهایی که به‌دست می‌آوریم چه چیزهایی را از دست می‌دهیم.

جمله‌ی معروفی منسوب به استالین هست که می‌گوید: «مرگ یک نفر یک تراژدی و مرگ میلیون‌ها نفر آمار است.»

این بدترین نوع نگاه به عددهایی است که به‌عنوان آمار پیشِ روی ما قرار می‌گیرد؛ به‌ویژه آن‌جا که عددها و رقم‌ها با جان انسان‌ها سر و کار دارد.

عددها به شما نشان می‌دهد ۹۱۹۱۸ نفر از شهدای ایران، نوجوانان بین ۱۶ تا ۲۰ سال بودند؛ وقتی به تک‌تک نوجوان‌های این آمار و زندگی‌ها و خانواده‌های پشت سرِ هر کدام نگاه کنید، تن و بدن‌تان می‌لرزد.

اگر رقم ۶۳۴۴۱ نفریِ جوانان شهید که سن ۲۱ تا ۲۵ سال داشتند را به آمار شهدای نوجوان اضافه کنیم، حدود ۷۲ درصد از شهدای ایران را نوجوانان و جوانانِ بین ۱۶ تا ۲۵ سال تشکیل می‌دهند. یعنی از هر سه نفر ایرانی که در صحنه‌ی جنگ ایران و عراق در خون خود می‌غلتند، دو نفرشان کمتر از ۲۵ سال سن دارند.

تجربه‌ی ‌مطالعات جنگ مرا همیشه از تبدیل شدن آمارها به یک تعداد عدد ترسانده است.
برای من مسیر اصلاح امور از میدان سیاست نمی‌گذرد. هوادار پزشکیان نیستم و شأن اهالی علم و فرهنگ و هنر را بالاتر از هواداری اهالی سیاست می‌دانم.

اما از کسانی که چه شکست بخورند و چه پیروز شوند، خودشان را پیروز می‌دانند می‌ترسم؛ از آن‌ها که خودشان را مامور به وظیفه می‌دانند و نتیجه هر چه باشد، حتی نابودی زندگی مردم، تفاوتی برایشان ندارد.
از جماعتی می‌ترسم که تیر می‌اندازند و بعد دور جای اصابت تیر را دایره می‌کشند و فریاد می‌زنند: خورد به هدف.

شاید اشتباه می‌کنم، اما گمان می‌کنم پزشکیان نمی‌تواند نسبت به له شدن مردم بی‌تفاوت باشد و فقط به هدف‌هایی آرمانی و رویایی فکر کند.

شاید اشتباه می‌کنم، اما نگرانم جلیلی آرمان‌هایی داشته باشد که در ذهن او رسیدن به آن‌ها حتی ارزش له شدن بسیاری از مردم را داشته باشد.

💭Channel:
@Shahnaz_Ramaram
🔴اگر در انتخابات ریاست‌جمهوری شرکت کنیم چه خواهد شد؟ آیا می‌توانیم قدمی در جهت بهبود وضعیت زنان برداریم؟

▫️به بحث گذاشتن چند گزاره‌ای که این روزها زیاد می‌شنویم

▫️شرکت کردن در انتخابات خیانت به خون کشته شدن اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» است.

برای خیانت نکردن به خون سارینا، نیکا و... چه راه کم هزینه و منطقی‌ای را پیشنهاد می‌کنید؟ انتخابات یک ابزار مدرن برای حل اختلافات درون جامعه است. اگر در دولت آینده سختگیری نسبت به حجاب کمتر از قبل باشد اگر زنان و دختران کمتر با ترس در خیابان قدم بزنند. اگر در دولت آینده شرایط تحصیل، اشتغال زنان بهتر از قبل باشد. اگر در دولت آینده مادران این کشور کمتر نگران گران شدن مسکن، دلار و طلا باشند، اگر در دولت آینده امکان پس‌انداز بیشتر از قبل باشد. اگر در دولت آینده مادران کمتر نگران آینده، مهاجرت فرزندان‌شان باشند. چه خیانتی در حق کشته شدگان اعتراضات ۱۴۰۱ می‌شود؟ از مهر ۰۱ تا کنون چه کاری برای خیانت نکردن به کشته‌شدگان اعتراضات گذشته انجام داده‌اید؟ اگر صندوق رای و با هزینه کم به شهروندان بخشی از مشکلان کشور را کم کند بهتر نیست در انتخابات شرکت کنیم.
 
▫️هر رئیس‌جمهوری بیاید وضعیت زنان فرقی ندارد.

وضعیت اقتصادی سه سال قبل را با سال‌های ۹۲ تا ۹۵مقایسه کنید. اگر در دولت آینده حتی شده برای ۳سال وضعیت اقتصادی مردم بهتر از قبل باشد و زنان بیشتری امکان تحصیل، اشتغال، پس‌انداز داشته باشند وضعیت زنان در دولت‌های مختلف فرقی ندارد؟ چند زن را می‌شناسید که صفحه‌ای در اینستاگرام داشته و بعد از فیلترینگ سراسری از سال ۱۴۰۱دیگر نتوانسته است کمر صاف کند و کسب و کارش را رونق بخشد؟ اگر در دولت جدید فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی برداشته شود چقدر به نفع زنان عمل کرده‌ایم؟


▫️با شرکت نکردن در انتخابات حکومت سقوط می‌کند و در حکومت آینده انتخاباتی آزاد برگزار می‌کنیم.

با فرض اینکه حکومت به زودی سقوط کند و در صورت روی کار آمدن حکومتی بهتر از حکومت فعلی و در صورتی که انتخاباتی آزاد برگزار شود. چه تدبیری برای کسانی که در انتخابات فعلی به قالیباف، جلیلی رای داده‌اند اندیشیده‌اید؟ با ۱۴ میلیون نفر اپوزیسیون می‌خواهید چه کار کنید؟ آیا شرکت در انتخابات فعلی و نه گفتن به این افراد نمیتوان در حکومت آینده از تعداد و قدرت آنها کاست؟

▫️گشت ارشاد در همه دولت‌ها وجود دارد. پس فرقی نمیکند چه کسی رئیس جمهور باشد

در دوران ریاست‌جمهوری رئیسی_حامی گشت ارشاد_ مهسا امینی کشته شد. در دولت روحانی اگر چه گشت ارشاد بود اما هزینه سنگینی مانند کشته شدن زنان رخ نداد در عوض کنش‌های اعتراضی مسالمت آمیز مانند حرکت ویدا موحد و دختران خیابان انقلاب در اعتراض به حجاب اجباری شکل گرفت. آیا می‌خواهیم با هزینه سنگین کشته شدن به حجاب اجباری در دولت جلیلی نه بگوییم یا با حرکت‌های مسالمت‌آمیز در دولتی مخالف گشت ارشاد
 
▫️من عصبانی هستم پس رای نمی‌دهم

قاعده عقلانی حکم می‌کند به جای تصمیمات احساسی و از سر خشم یا بغض، تصمیمات بدون هیجان بگیریم. نتایج مخرب رابطه احساسی با صندوق رای و انتخابات تا سال‌ها باقی می‌ماند.
 
▫️این انتخابات برای من شوخی است و ترجیح میدهم سیرک انتخابات آن را نامگذاری کنم.

شوخی کردن با نامزدها و فضای انتخابات اگرچه مکانیسمی دفاعی است و از خشم ما کم میکند ولی تاثیر انتخاب شدن یا نشدن یه نفر به عنوان رییس جمهوری شوخی نیست. آیا شوخی مردم با مسئولین قبلی کشور و... از تاثیر مخرب آنها بر کشور کاست؟
 

▫️اگر در انتخابات ریاست‌جمهوری شرکت نکنیم چه برنامه‌ای برای مهار تورم، رفع فیلترینگ ، بهتر شدن وضعیت زنان در ایران و… داریم؟

womendemands


💭Channel:
@Shahnaz_Ramaram
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺آقای جلیلی من از شما میترسم

▫️پیام فرزند شهید عباس واحدیان به جلیلی

💭Channel:
@Shahnaz_Ramaram
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎙 امیدوارم بعدا افسوس نخوریم که فرصت را از دست دادیم!

سید محمد خاتمی در روز رأی‌گیری مرحله دوم انتخابات ۱۴۰۳ به خبرنگار جماران گفت: امیدوارم همه ملت ایران، با هر گرایشی، با هر رویکردی در این انتخابات سرنوشت ساز شرکت کنند.
خاتمی افزود: امیدوارم جوری نباشد که بعدا افسوس بخوریم از اینکه فرصت را از دست دادیم؛ همه بیایند و با شوق و به امید بهبود و به امید سربلندی ایران
انشاءالله که موفق باشند

💭Channel:
@Shahnaz_Ramaram
سلام بر رئیس جمهور...

روز دیگری در ایران آغاز شد، روزی برای ایران و برای فردای ما، مسعود پزشکیان پیروز رقابت‌های چهاردهمین دوره ریاست جمهوری شد.
حالا او رییس جمهور همه ماست. امید داریم به راهی که با او آغاز خواهدشد. امیدی برای ایران. همه مردم ، در کنار هم، شانه به شانه، تا امروز، فردا و فرداهایمان سرشار از زندگی باشد./شرق

عکس: محمد برنو

💭Channel:
@Shahnaz_Ramaram
✔️مورد «پزشکیان»، تحلیل یک پیروزی
✍️سهند ایرانمهر

مسعود ‎#پزشکیان به عنوان نهمین رییس‌جمهور ایران انتخاب شد. بسیاری معتقدند که شانس اصلاح‌طلبان برای تصدی دولت آنگاه که پولی در بساط نیست و کشتی اقتصاد و سیاست به گل نشسته است، بیشتر است به ویژه آنکه سپردن پروژه‌های سخت به متخصصان ریز و درشت آنان بدون نمایش تعارض مصلحت با انقلابی‌گری و سپس ملامت و تخریب‌شان به مثابه بلاگردان نیز آسان‌تر است.

دولتی که از امروز بر سر کار می‌آید صرفا دولت اصلاحات و محصول رای اصلاح‌طلبی نیست بلکه تبلور نگرانی انسان ایرانی از « تندروی تمام‌عیار و هزینه‌ساز» و بربادرفتن کلیتی فراتر از جریانات سیاسی یعنی «ایران» و آینده آن بود. سخت‌ترین کار رای‌دهندگان هم نه رای‌دادن که غلبه بر بی‌اعتمادی و ناامیدی بود. فاصله نه چندان زیاد پزشکیان با جلیلی هم نشان می‌دهد که این همراهی صرفا برای دفع خطر بوده و به شدت شکننده است چنانکه بزرگترین اشتباه تحلیل ماوقع بر اساس تفاوت اشخاص یا دوگانه اصلاح‌طلبی و اصولگرایی و‌ مانند آن است.

انتخاباتی که پزشکیان حاصل آن بود، از بسیاری جهات دیگر هم با موارد پیش از خود متفاوت بود چون در تمام مدتی که بازی ادامه داشت، بازیگری خارج از بازی، نقشی کلیدی داشت. بازیگری که حق رای داشت اما نمی‌خواست رای بدهد.

انتخابات اخیر دو پیروز داشت. آنها که در دو مرحله به پزشکیان رای دادند و آنهایی که رای‌ندادنشان در مرحله اول «بازیگرانه» بود و‌ در مراحل بعد مشروط است . دسته اول مانع از آن شدند که تفکر جلیلی موفق شود و دسته‌دوم با سایه سنگین خود، هم تا حد زیادی در تایید صلاحیت پزشکیان موثر بودند و هم با سرمرز نگاه داشتن مشارکت در مرحله دوم، ضمن تاثیرشان بر موفقیت پزشکیان، از دادن چک سفید امضاء به او و حاکمیت خودداری کردند تا صدای اعتراض‌شان همچنان مستمر و صدای زنگ خطرشان در گوش‌ها بماند.

آنها که در انتخابات مشارکت نکردند دو دسته بودند. دسته بازیگر و دسته‌نابازیگر. دسته اول عدم شرکت در مرحله اول را به عنوان یک کنش عملگرایانه درنظر گرفتند. پیام خود را دادند و در مرحله دوم با بازی هوشمندانه مانع از واگذاری عرصه به طیف تندرو شدند و در عین حال دولتی را که فهمید دیگر نمی‌تواند صرفا به هواداران اصلاح‌طلبش متکی باشد، مدیون خود ساخت. دسته دوم اما اگرچه با عدم مشارکت پیام خود را داد و ظاهرا اعلام کرده است عدم شرکتش امری لایتغیر و بلاشرط است اما هنوز نشان نداده است که این روش را تا کجا ادامه خواهد داد و برآورد و هدف و امکان تحققش تا چه حد واقعی و عملی است؟ با این وجود، عملکرد پزشکیان و تصمیم حاکمیت در همراهی با او و مطالبات مردم نقش بسزایی در تغییر ترکیب و جهت و یا تقویت و افزایش این طیف خواهد داشت.

حضور آنها برای دولت پزشکیان فواید دیگری هم داشته و دارد. اگر در مسیر برنامه‌های اصلاحی این دولت کارشکنی شود، وزن و استدلال‌های آنها که مشارکت نکردند به مراتب سنگین‌تر و عِدّه و عُدّه‌شان بیشتر می‌شود‌ و شاید هراس از این وضعیت تا حدی از کارشکنی‌ها بر سر راه دولت پزشکیان بکاهد. در عین حال اگر پزشکیان بتواند دست‌کم چند پروژه مطلوب جامعه را ولو نسبی اما ملموس جلو ببرد، به تدریج پایگاه اجتماعی و سیاسی خود را با افزودن طیف بازیگر (تحریمی‌ها)به بدنه قوی‌تر خواهد کرد و حتی امکان دارد که طیف نابازیگر «رای نداده»ها را به طیف بازیگر و حتی همراه با دولت تبدیل کند. این مساله در عین‌حال می‌تواند شمشیر دولبه‌ای تلقی شود که حاکمیت را بر سر دوراهی همراهی یا عدم همراهی با دولت و شاید انتخاب راهی بینابین به چالش بگیرد. به هر روی اگرچه حاکمیت در این‌دوره از انتخابات به شکل «نسبی» هوشمندانه عمل کرده است اما جامعه سیاسی منبعد با صف‌بندی و راهبردهایی به شدت متفاوت با آنچه تاکنون تجربه کرده است روبرو خواهد بود و تعلل در درک وضعیت جدید به بحران‌های عظیمی منجر خواهد شد.

اکنون می‌توان با اطمینان گفت که طیف بازیگر «رای‌نداده‌ها» برانداز نیستند بلکه معترض و از کاستی‌ها به شدت گلایه‌مندند اما در مورد طیف نابازیگر «رای نداده‌ها» وقتی می‌توان نظر داد که دولت پزشکیان به مرحله‌ای برسد که بتوان در مورد عملکرد و کارآمدی‌اش نظرداد.

آن روز، روز سرنوشت‌سازی است و میزان همراهی و‌کارآمدی دولت و حاکمیت یا عدم‌همراهی و ناکارآمدی آنان است که تعیین می‌کند این عده ضعیف می‌شوند یا قوی؟ همراه یا فعال منتقدند یا برانداز موثر؟ آن روز، هر روزی که هست دیگر نمی‌توان سراغ اصلاح‌طلب، گلایه‌مند سرگران از مشارکت و حتی اصولگرایان را گرفت بلکه تنها با موجودی بزرگتر از هر گروه و حزب و جریانی روبروییم که پا را از خارج گود داخل گود می‌گذارد و برای جلب همراهی جامعه نیاز به استدلال هم ندارد.

💭Channel:
@Shahnaz_Ramaram
🔻دیدار سید محمد خاتمی با مسعود پزشکیان

🔹در پی انتخاب دکتر مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهوری اسلامی ایران از سوی ملت ایران، سید محمد خاتمی امشب با وی دیدار و گفت و گو کرد.

🔹در این دیدار رئیس دولت اصلاحات ضمن تبریک به پزشکیان به خاطر کسب رأی مردم، توفیق وی در مسئولیت سنگین و دشوار ریاست جمهوری را از خداوند مسألت کرد./جماران

💭Channel:
@Shahnaz_Ramaram
🌗پزشکیان رییس جمهور شد، ولی برای من جشنی در کار نیست
م نساجی

من به #پزشکیان رای دادم و برای رای آوری اش تلاش کردم. اما شادی نمی کنم. من از همین لحظه، در کنار اکثریت معترضی که رای ندادند و یا خار در چشم و استخوان در گلو پای صندوق های رای رفتند و رای دادند قرار می گیرم.

حال منتظر می مانیم تا ببینیم آقای پزشکیان چه می کند. روز شادی ما، روز شادی تمام رنجدیدگان و آسیب دیدگان سالهای اخیر است. ما روزی شادی خواهیم کرد که مادر مهساها و نیکاها شاد شوند، دانشجویان اخراجی که زندگیشان برباد رفت شاد شوند. روزی که کرامت مستضعفان حفظ شود.

البته مردم ایران، پر توقع نیستند، همین که نشانه های مهربانی و انصاف و حق طلبی ببینند، همراه می شوند.

ما در کنار معترضان منتظر می مانیم.

امید دارم پزشکیان کاری کند که معترضان هم همراه شوند.

کار سختی نیست، شجاعت و صداقت می خواهد.


💭Channel:
@Shahnaz_Ramaram
🔺پزشکیان دولت را در چه شرایطی تحویل گرفته است؟

▫️این عدد ها به خاطر بسپارید فردا کسی طلبکار نشود.

💭Channel:
@Shahnaz_Ramaram
🔺چرا به مسعود پزشکیان رأی دادم؟
امیرمصدق کاتوزیان

ایران در روز جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳ دوباره بر سر یک دوراهی قرار ‌گرفت — دوراهی ادامه کارنامه دولت ابراهیم رئیسی و توقف ادامه این کارنامه.
در روزهای قبل از دور اول و دوم رای‌گیری چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری من در کلاب‌هاس و کلا فضای مجازی آن دسته از شهروندان ایران را خطاب قرار دادم‌ که:

— تاب تحمل ادامه زن‌ستیزی، زندگی‌ستیزی و آزادی‌ستیزی را ندارند؛

— خاطره خون‌های پاک و به‌ناحق‌ریخته‌شده ندا و مهسا و نیکا و کیان و خدانور را تا زنده هستند فراموش نمی‌کنند؛

— گرانی و تورم ۶۰درصدی و فیلتر شدن اینترنت را بخشی از سرنوشت محتوم خود و خود را شایسته تهیدستی، بیکاری، فقر، بی‌خانمانی و تیره‌روزی نمی‌دانند؛

— خواهان بهبود وضعیت اقتصادی و معیشت هستند و از آلودگی محیط زیست و هوا و تنفس مازوت و ریزگرد و بی‌آبی و خشک شدن دریاچه ارومیه و رودخانه زاینده‌رود و مرگ حیات وحش خسته و دل‌شکسته‌اند؛

— بر آنند که ایران و ایرانی نمی‌تواند با ادامه تحریم‌ها از قفس پرواز کند؛ سر ستیز با قدرتهای بین‌المللی ندارند؛ رویای برقراری حاکمیتی ملی، مردمی، دموکراتیک و تکثرگرا و پلورالیست در سر می‌پرورانند و خواهان یک ایران صلح‌جو، مستقل، قدرتمند، سربلند و توسعه‌یافته هستند.

— دادخواه پرونده همه قربانیان قتل‌ها و اعدام‌های سیاسی، خواهان آزادی همه زندانیان عقیدتی و سیاسی و پایان بازداشت خانگی آنانند.
«امید بذر هویت ما ایرانیان است!» و ایران دوباره در روز جمعه گذشته بر سر یک دوراهی ادامه نومیدی از سویی و شکفتن امید از سویی بود؛ راه اول به ادامه کار معمول و روزانه کاسبان تحریم و فربه‌تر شدن سرکوبگران و راه دوم به سوی احتمال تنش‌زدایی و فرصت‌سازی.

💭Channel:
@Shahnaz_Ramaram
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺پول دولت سایه از کجا تامین می‌شود؟

#جلیلی

💭Channel:
@Shahnaz_Ramaram
🔺خطاب به مسعودپزشکیان، منتخب۲۵درصدمردم‌ایران
امیر شهلا

۱- آقای‌پزشکیان! سلام. فرصت‌ خیلی کوتاه است. اگر سرنوشتی ‌مشابه روسای‌جمهور اوّل و دوّم و هشتم در کمین نباشد، فقط۱۴۶۰روز وقت دارید به «اکثریت‌ خاموش، معترض‌ و تحریمی» بگویید: «دیدید فرق‌‌ داشت چه‌کسی رییس‌جمهور شود؟!». امّا اگر نتوانید این را ثابت‌کنید، آن‌وقت تحریمی‌های‌عصبانی که ظرف ۷روز، صفوف یک‌دست‌ و متّحدشان را شکستید، می‌گویند: «دیدید فرق‌نمی‌کرد چه‌کسی رییس‌جمهور شود؟!».
.
۲- شما به هیچ‌ فرد و گروهی بدهکار نیستید. نگذارید دولت‌تان را شرکت‌سهامی کنند. به مُنتظرالمَقام‌ها که نمازشان را پشت‌سر شما و ناهارشان را سر سفره‌ی‌ رقیب‌‌ خورده‌اند باج ندهید. هیچ شایسته‌ای برای پُست و مقام، یک‌لِنگِ‌پا پشت درب «اتاق‌انتصابات» نمی‌ایستد. «شایستگان» یا محصور و خانه‌نشین‌اند یا دارند زندگی‌‌شان را می‌کنند. باید بروید و از ایشان برای قبول مسوولیت خواهش‌ کنید. آن‌ها که برای گرفتن پُست، دنبال‌تان موس‌موس می‌کنند، غلام زَرخرید مقام‌اند نه سرباز بی‌ادّعای‌ وطن. همان آهن‌‌گداخته‌ای که علی(ع) به عقیل نشان‌داد را به آن‌ها نشان‌ دهید و بیرون پَرت‌شان کنید. پزشکیان، تنها نمک‌گیر مردم‌ است. مردمی که در اوج ناامیدی از تأثیر رأی‌شان در سرنوشت‌شان، به صداقت‌اش دل بستند و آزموده‌ی انتخابات را برای آخرین‌بار آزمودند. نگذارید آخرین سنگر امید این‌ مردم از دست برود.
.
۳- «دولت‌‌سایه» را که‌ زودتر از دولت‌شما شروع به کار‌ کرده به مردم معرفی‌کنید. مبادا خیال‌کنید با این جماعت می‌شود پشت‌پرده مذاکره‌کرد و به توافق‌ رسید. این‌ها به خودشان هم رحم ندارند و به چیزی کمتر از بدنام‌کردن‌شما و خاک‌مال‌کردن دولت‌تان رضایت‌ نمی‌دهند. ‌‌سرنوشت‌ روحانی را ببینید و عبرت‌‌ بگیرید. ۸سال هرچه تَنید را دَریدند، مُنکر معجزه‌ی «برجام» و آغاز رفاه‌ نسبی مردم شدند. فاتحه‌ی دستاوردهایش را خواندند و او را «خائن» نامیدند. روحانی تا در‌ قدرت بود، مقابل‌شان سکوت‌کرد و روز به روز بیشتر از چشم مردم افتاد. موقعی هم که خواست بنشیند و حقایق را به مردم بگوید، دیگر دیر شده‌بود و مردم از او و نوشدارویش بیزار بودند. مراقب‌ باشید شما را از این سوراخ نگزند.

۴- دختران و پسران نسلZ که تا چشم باز کرده‌اند، پاسخ سوالات‌شان را وسط خیابان با ضرب و شتم و مُشت و لگد گرفته‌اند، غایبان اصلی انتخابات‌ بودند. شما امّا رییس‌جمهور آن‌ها هم هستی. برای‌شان وقت بگذار و مطالبات به‌حقّ‌شان را برآورده کن. «گشت‌ارشاد» را که توهین به شعور این نسل است وَربیانداز و بساط مسخره‌ی فیلتر و فیلترفروشی را که رسماً نان‌دانی عدّه‌ای رانت‌خوارِ جیره‌خور شده جمع‌کن. اگر شعار «ایران برای همه‌ی ایرانیان»، صرفاً لَقلقه‌ی‌ زبان‌ نیست، غیرت‌کن و امکانات‌کشور را بالمناصفه در اختیار همه بگذار. اجازه نده صندلی‌های مهندسی و پزشکی دانشگاه‌ها با زیست۱۰٪ و شیمی۸٪ و ریاضی۵٪ پُر شود و استعدادهای‌واقعی در وطن‌خویش احساس‌غربت کنند و قصد رفتن نمایند. لایحه‌ی‌حجاب‌وعفاف را پس بگیر و با نسلی که با نسل من و شما قهر است بجوش تا به آشتی فکر کند!
.
۵- کدام کشور را سراغ دارید که نیمی از جامعه را از حقوق‌شهروندی‌اش محروم کرده‌ و با یک بال‌ به قلّه‌ی پیشرفت رسیده‌‌است؟ محدودیت‌های مَن‌درآوردی را از جلوی پای زنان بردارید. جامعه‌ی‌امروز اگر خوب، اگر بد، محصول سال‌ها مدیریت‌مردانه است. از کجا معلوم اگر زنان عهده‌دار پُست‌های‌کلیدی شوند، جامعه‌ای به مراتب ایده‌آل‌تر نسازند؟ به آن‌ها «تبعیض‌مثبت» اعطا کن تا عقب‌ماندگی‌های تاریخی‌شان را جبران کنند.

۶- آن‌ها که به شما رأی دادند مثل خودتان «تحریم» را «نقمت» می‌دانند نه «نعمت». بله تحریم نعمت است امّا نه برای مردمی که تا کمر در سطل‌زباله‌ خَم می‌شوند تا شکم عائله‌شان سیر شود. تحریم برای کاسبانی نعمت است که نفت مردم را بردند و پول‌اش را نیاوردند. ایرانیان طالب صلح با هر کشوری هستند که عزّت‌شان را به رسمیّت بشناسد و براساس احترام‌متقابل منافع‌ملّی‌‌شان را محترم بداند. سایه‌ی جنگ و تحریم را از سر مردم بردار و این گربه را دوباره با دنیا آشتی بده. نگذار بازارمان حیاط‌خلوت اجناس بُنجل کشورهایی شود که بیشترین سود را از انزوای‌ایران می‌برند و هرگاه بوی بهبود اوضاع می‌آید، برای‌مان آشی با یک‌وجب‌روغن می‌پزند.
.
۷- آقای‌رییس‌جمهور! این مردم مبنای مشروعیت شمایند. تا وقتی خود را مستظهر به پشتیبانی‌شان بدانید، توپ هم تکان‌تان نمی‌دهد. مباد روزی بیاید که از منبع مشروعیت‌تان فاصله بگیرید. آن روز روز زوال شما است.
من آن‌چه شرط بلاغ است با تو می‌گویم
تو خواه از سخن‌ام پند گیر خواه ملال

💭Channel:
@Shahnaz_Ramaram
🔺به دنبال سراب!
احمد زیدآبادی

دو دسته در انتظار شکست و ناکامی دولت آتی ‎#پزشکیان نشسته‌اند.
یک دسته براندازان افراطی‌اند که گمان می‌کنند با شکست او راه برای انقلاب و به قدرت رسیدن آنان باز می‌شود. دستهٔ دوم هم، تندورهای داخلی‌اند که تصورشان بر این است بعد از به گِل نشستن کشتی دولت، آنها آغازی دوباره خواهند داشت.
روشن است که هر دو دسته به دنبال سراب‌اند و عده‌ای را هم در پی خود به برهوت نیستی می‌کشند.
منظورم از سراب نامیدن تصورات آنان، نه این است که دولت پزشکیان لزوماً موفق می‌شود، بلکه مراد این است که با شکست دولت او دیگر چیزی از این مملکت باقی نمی‌ماند که سلطه بر آن ارزش این همه تمنا و عطش داشته باشد!


💭Channel:
@Shahnaz_Ramaram
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔺افشای ابعاد تازه‌ای از قرارداد کرسنت

▫️‏این صحبت های بیژن زنگنه برای اولین بار درباره خیانت‌هایی است که اقای ‎#جلیلی در ماجرای ‎#کرسنت انجام داده اند.

بغضها‌ی این مرد شریف را بشنوید. او از مرگ ادمهای شریفی از غصه پرونده کرسنت می‌گوید.

زنگنه خطاب به جلیلی: ما کرمانشاه‌یی ها مثلی داریم که خدا دیر گیر است اما شیر گیره جواب باید پس بدهید!

💭Channel:
@Shahnaz_Ramaram
#اختصاصی

هشدار فعال اصلاح طلب به حاکمیت:

🔴کاهش مشارکت مردم در انتخابات اعتراض به وضع موجود بود

✍️میثاق اشرافیان

🔺#شهناز_رمارم درباره کاهش مشارکت مردم در انتخابات به حاکمیت هشدار داد.

🔺 رییس سابق شورای استان خراسان رضوی ، عضو هیات رییسه شورای شهر پنجم مشهد و فعال اصلاح طلب در همایش تجلیل از فعالان ستادهای مردمی خراسان رضوی گفت: عدم حضور ۶۰ درصدی مردم نوعی اعتراض به شرایط دشوار سال‌های اخیر بود . اما افزایش حضور مردم در دور دوم انتخابات گویای این حقیقت است که همین مردم زمانی که برای کشور احساس خطر کنند به صحنه می آیند.

🔺او تاکید کرد: حاکمیت باید قدردان مردم بوده و به وعده‌هایی که داده است پایبند باشد.

🔺وی اظهار داشت: حضور مردم اخطاری به حاکمیت است و مجموعه حاکمیت باید این اخطار را جدی بگیرد.

🔺او علاوه بر این تصریح کرد: برای نجات کشور از وضعیت کنونی بجای سهم خواهی ، کار حزبی را در جهت مطالبات مردم انجام دهیم .

🔺شهناز رمارم بر اصرار مردم برای استفاده از نخبگان در راستای تحقق وعده های دکتر پزشکیان تاکید کرد .

  🔺وی همچنین خاطرنشان کرد: مجموعه و تمام جناح‌های سیاسی از طریق تلاش‌های آگاهانه می‌بایست به کمک دکتر پزشکیان بیایند، تا ایشان بتواند با ارائه یک کارنامه کاری درست به مردم رضایت آنها را کسب کند.

@sobhedaily
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔺روند انتخاب وزرا و کابینه دکتر پزشکیان از زبان رییس شورای راهبردی

💭Channel:
@Shahnaz_Ramaram
2024/07/14 19:23:49
Back to Top
HTML Embed Code: