Telegram Web
بسم الله الرحمن الرحیم

🔸️جامعه اسلامی شریف لازم می‌داند نکاتی را حول اتفاقات اخیر خدمت به مخاطبان اعلام کند:

🔹️بیش از یک‌سال است که در پی اختلاف نظرهایی روابط جامعه اسلامی شریف و اتحادیه کل جامعه اسلامی دانشجویان کل کشور تیره و تار شده است.

🔹️علی‌رغم صحبت‌های نهایی راجع به برگزاری انتخابات در سال ۱۴۰۲ و تشکیل رسمی شورا مرکزی جدید، در آخرین ساعات اعضا اتحادیه اقدام به لغو انتخابات کردند که در این پست اعلام شد.

🔹️در مدت این گفت‌وگوها ، جامعه اسلامی شریف تمام تلاش خود را برای حل اختلافات گذشته و رسیدن به نقطه مشترک را به کار گرفت اما متاسفانه مجموعه اتحادیه در تمرکز روی مشترکات زیاد و گذر از اختلاف نظر ها تا کنون ناتوان بوده است.

🔹️در ادامه جامعه اسلامی شریف با میانجی‌گری اعضا محترم شورا نظارت بر تشکل‌ها گفتگو‌هایش را با اتحادیه ادامه خواهد داد و در انتها تصمیم نهایی خود را برای انحلال و استقلال تشکل و یا ادامه کار با اتحادیه را خواهد گرفت.


🔹️در این مدت، این تشکل مانند گذشته زیر نظر معاونت فرهنگی و شورای نظارت به فعالیت‌های خود ادامه خواهد داد.

🌠@Sharif_Islamic_Society
«چون ابر به نوروز رخ لاله بشست

برخیز و به جام باده کن عزم درست

کاین سبزه که امروز تماشاگه توست

فردا همه از خاک تو برخواهد رست
»

نوروز ۱۴۰۳ خجسته باد

🌠@Sharif_Islamic_Society
🔸️تکرار مکررات!

🔹️ دورانی را سپری می‌کنیم که منطقه غرب آسیا در تنش‌های زیادی است. بیش از ۶ ماه از طوفان الاقصی می‌گذرد و رژیم صهونیستی همچنان بی مهابا به کشتار زنان و کودکان ادامه می‌دهد اما همچنان حماس ایستادگی می‌کند و رژیم صهیونیستی در یک ناکامی بزرگ به سر میبرد و مقاومت همچنان زنده است. رژیم صهیونیستی سعی دارد با اقدامات پر سر و صدا بازدارندگی خود را احیا کند.

🔹️بعد از حمله تروریستی شر مطلق منطقه به ساختمان کنسولگری کشورمان و ترور چندباره فرماندهان سپاه قدس که جزو ذخایر ارزشمند مملکتمان بوده‌اند، پرواضح است که نظام دچار چالش های امنیتی جدیدی شده است و دوگانه صبر استراتژیک و یا انتقام سخت همچنان پا برجا است!

🔹️بدیهی است که جمهوری اسلامی ایران باید اقداماتی محکم و مطمئن برای احیای بازدارندگی خویش و ترمیم امنیت ملی انجام دهد. به خصوص بعد از عملیات‌های گروهک‌های تروریستی در جنوب شرق کشور که ضرورت این امر را دو چندان می‌کند.

🔹️فارغ از اینکه پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی باید چه باشد، دیده‌ایم که یکی از بزرگترین چالش‌های نظام برای مقابله با اسرائیل یک چالش نرم و روانی است. در این شرایط مهمترین چیزی که باید برای پاسخ مناسب علیه اسرائیل وجود داشته باشد همبستگی ملی است. مهم‌ترین چالشی که در این روزها حس شده همین شکاف‌های اجتماعی عمیق در جامعه و ضعیف بودن پایگاه اجتماعی است. اگر هم کار درست در جواب رژیم غاصب پاسخ خونین باشد، بدون شک وجود مشکلات اجتماعی-اقتصادی داخلی متعدد برای انجام این ماموریت چالش های زیادی ایجاد کرده است جدای از اینکه با موفقیت انجام شود یا خیر!


🔹️جدای از اینکه از این چالش‌های امنیتی و نظامی چگونه گذر خواهیم کرد، بدون تردید اولین و مهمترین ماموریت افراد تاثیرگذار در احیای امنیت و تنبیه رژیم صیونیستی و سرکوب کردن تروریست ها، احیای شکاف دولت-ملت است.

🔹️می‌بینیم در دورانی که بیش از همیشه به اتحاد و ترمیم این شکاف برای مقابله با دشمن خارجی نیاز است، کسی که اتهامات مالی‌اش همچنان پابرجا و حل نشده است خطیب نماز جمعه می‌شود و داستان قدیمی و متعفن دمیدن در دوگانه باحجاب-بی‌حجاب بازهم توسط مقامات مملکت انجام می‌شود.


برای ما سوال است که این مسیر کج چرا هیچ وقت درست نمی‌شود!


🌠@Sharif_Islamic_Society
گفتگو پیرامون تحریم!

ایران در دهه‌های گذشته همواره یکی از ذخیره‌گاه‌های اصلی انرژی جهان به شمار می‌آمد و نقشی اساسی در بازار بین‌المللی انرژی ایفا می‌کرد؛ اما با آغاز تحریم‌ها به نظر می‌رسد ایران دیگر بازیگر اصلی و بزرگی نسبت به رقبایش به شمار نمی‌رود.

از طرفی ناترازی انرژی کشور نیز چند سالی است نگرانی‌هایی به وجود آورده و برخی اقتصاددانان معتقدند حل این بحران گره‌گشای بسیاری از مشکلات دیگر ایران خواهد بود.

💠 چگونه جهان توانست از انرژی ایران بی‌نیاز شود؟
💠 آیا ایران می‌تواند جایگاه خود را بازیابی کند؟
💠 موانع بازگشت ایران به عرصه تولید و تجارت انرژی کدام‌اند؟
💠 راهبرد شرکای منطقه‌ای و جهانی ایران در قبال تحریم‌ها چیست؟
💠 آیا چشم‌اندازی برای حل ناترازی انرژی داخلی ایران وجود دارد؟

به زودی در نشست دوم رشته‌نشست‌های تحریم به جستجوی پاسخ برای این پرسش‌ها و پرسش‌های مشابه خواهیم پرداخت...

🌠@Sharif_Islamic_Society
جامعه اسلامی شریف و انجمن علمی دانشکده مهندسی انرژی شریف برگزار می‌کنند:

️رشته‌نشست‌های تحریم ☢️

در این نشست با دکتر عباس ملکی، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی انرژی، درباره تحریم‌های حوزه انرژی گفتگو می‌کنیم.

🗓 دوشنبه، ۲۴ اردیبهشت‌ماه
🕑 ساعت ۱۴:۰۰
📍دانشکده مدیریت و اقتصاد، طبقه سوم، سالن مادیران

🌠@Sharif_Islamic_Society
@energysharif
جامعه اسلامی شریف pinned «🔸️برنامه تا دقایقی دیگر آغاز می‌شود.»
📷گزارش تصویری از نشست دوم سلسله جلسات بررسی تحریم با حضور جناب آقای دکتر عباس ملکی با موضوع تحریم‌های حوزه انرژی و بازار جهانی انرژی.

🌠@Sharif_Islamic_Society
«موج اول: فرای دانشگاه»

مسئلهٔ ناامنی در محله طرشت مختص دانشجویان دانشگاه شریف نیست، بلکه ساکنان محلی را نیز شامل می‌شود. اگر قرار باشد بتوانیم قدمی موثر در راستای بهبود این مسئله برداریم، اول از همه باید با دید فرادانشگاهی به موضوع بنگریم.

🔹 همانطور که در چند پست اخیر توضیح دادیم، علی‌رغم پیگیری‌های صورت‌گرفته در خصوص مسئلۀ امنیت محلۀ طرشت، این موضوع همچنان از معضلات روزمرهٔ شریف و حومه است؛ فلذا این کارزار در جهت رسیدگی مسئولین دانشگاه و وزارت علوم، نیروی انتظامی و شهرداری تهران به وضعیت امنیت این منطقه ایجاد شده است.

🔹 لطفاً با امضا و به‌اشتراک‌گذاری آن، میزان دغدغه‌مندی خود را در این زمینه به گوش مسئولین برسانید. مجدداً ذکر می‌کنیم که این کارزار مختص دانشجویان نیست و می‌توانید آن را با هر کسی که دغدغهٔ امنیت محلهٔ طرشت را دارد، به اشتراک بگذارید.

🔗 https://www.karzar.net/114809

🆔 @Sharif_Senfi
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
انا لله و انا الیه راجعون

سید ابراهیم رئیسی هشتمین رئیس جمهور ایران، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه و هیئت همراه ایشان بر اثر سانحه هوایی دار فانی را وداع گفتند. جامعه اسلامی شریف این واقعه غم انگیز را تسلیت می‌گوید.
امید است بتوان از این حوادث به خوبی گذر کرد.

🌠@Sharif_Islamic_Society
جامعه اسلامی شریف
Photo
ایران آمریکا و تحریم انرژی.pdf
690.8 KB
🔹فایل ارائه جناب آقای دکتر عباس ملکی در برنامه دوم سلسله جلسات تحریم با عنوان «ایران، آمریکا، انرژی» خدمت شما عزیزان قرار می‌گیرد.

🌠@Sharif_Islamic_Society
«این سه راهی»

۸ تیر ۱۴۰۳ چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد. این انتخابات بی شک یکی از خاص ترین انتخابات بعد از انقلاب بود. در تلاشی دیگر، بخش بزرگی از مردم سعی کردند در خارج از چارچوبی که بر آن‌ها تحمیل می‌شود حضور خود را اعلام کنند. موضع خود را با صدای بلند بگویند و اعلام موجودیت کنند. انتخابات ۸ تیر یکی از مهم‌ترین این موارد بود. اکثریت مردم با قاطعیت تمام اعتراض خود را هم به این انتخابات و وضع سیاسی موجود و هم مسیری که در حال طی شدن است اعلام کردند. در عین حال در چنین انتخابات با مشارکت پایینی نیز مردم اجازه نداند اقلیت خود بزرگ پندار پیروز شوند! یک ۶۰ درصد یا یک ۸۰ درصد تاثیر گذار و مهمی در جامعه ایران بوجود آمده است.

این بخش از جامعه در این انتخابات خود را بازتعریف کردند و این را به گوش همه رساندند. سعی کردند تا زمین بازی جدیدی برای آبادانی و توسعه ایران تعریف کنند. زمینی خارج از چارچوب تحمیلی! اینکه این ۶۰ یا ۸۰ درصد چه قدر در تعریف این زمین بازی جدید موفق بوده‌اند و قرار است چه قدر اثر مثبت بگذارند را زمان مشخص خواهد کرد و قضاوت برای موفقیت آنان بسیار زود است. اما یک چیز واضح است. گام اول را محکم برداشتند.

در ادامه نیز باید گفت که این‌ صحبت‌ها همه برآمده از «تفسیر» رای دادن و رای ندادن مردم است. تفسیری که آدم‌ها و جناح‌های مختلف هر کدام به زعم و نفع خودشان می‌توانند انجام دهند. این تفاسیر را با اغماض می‌توان گفت که امری انتزاعی و غیر حقیقی اما مهم هستند. به هر حال خود مشارکت حاوی پیام است. اما اینکه این پیام چیست و واکنش نهادها به آن چیست بر عهده تفسیر ذهنی افراد است. اثرش را می‌گذارد و ممکن است بعد مدتی کم رنگ می‌شود.

اکنون اما در دور دوم انتخابات باید بعد از پرداختن به این تفاسیر و انتقال پیام‌ها با امر حقیقی و میدانی درگیر شد. باید دید کف میدان و خیابان و کوچه پس‌کوچه‌های ایران قرار است با چه درگیر شود. باید با چیزی که قرار است در روزمره با آن درگیر شویم و دست و پنجه نرم کنیم مواجه شد. چیزهایی فراتر از مفاهیم انتزاعی و تفاسیر! چیزهایی که اتفاقا آرام آرام پررنگ خواهند شد. مملکت ما ذره ذره در حال آب شدن است. از ناترازی انرژی و خاموشی‌های پیش‌رو گرفته تا فرونشست زمین و بحران‌های آبی. از شکاف دولت-ملت گرفته تا برآمدن یک فاشیست در ایالات متحده و اینترنتی که تنگ شدن پهنای باندش آرزوی خیلی‌هاست! این‌ها چالش‌ها و امور حقیقی هستند که با آن درگیر هستیم و درگیر خواهیم شد. فراری وجود ندارد.

بخواهیم یا نخواهیم رئیس جمهور آینده و قوه مجریه مستقیم و غیر مستقیم روی این امور و مشکلات اثر می‌گذارد. تفاوت‌های بین دو نامزد و اطرافیانشان نیز بسیار زیاد و فاحش است. شکی نیست که این دو نفر توانایی اثرگذاری تخریبی و اصلاحی متفاوتی بر روی این مسائل حیاتی دارند. مسائلی حیاتی که می‌توانند حتا موجودیت و زمین بازی جدید تعریف شده توسط آن ۶۰ و ۸۰ درصد را نابود کند! باید با این مسائل درگیر شد. منطقی است به تفاوت های نامزدها فکر و انتخاب کرد. بدون هیچ جوگیری و داشتن انتظارات و رویاهای بزرگ. با انتظارات حداقلی اما مهم و حیاتی برای بقای ایران. خطر نزدیک است. باید خطر را دفع کرد. اکنون وقت انتخاب است. اکنون وقت تکمیل کردن پروژه مردم تحول خواه ایران است که در دور اول انتخابات فاز اولش را انجام دادند. اکنون وقت استفاده از روزنه‌ها برای بقای ایران است.

گاهی این روزنه‌ها در خیابان‌های داغ پاییز است، گاهی در صندوق‌های سرد رای تابستان!

برای ایران...

🌠@Sharif_Islamic_Society
اکنون بعد از به پایان رسیدن رقابت‌های انتخاباتی و با توجه به شرایط حساس کشور، بیش از پیش نیاز به وفاق بین ارگان‌های نظام و گروه‌های سیاسی مختلف حس می‌شود.

آقای پزشکیان بدانند که وعده‌های ایشان را فراموش نمی‌کنیم. ایشان با آگاهی از شرایط نابسامان کشور با به عرصه گذاشتند و بهانه های رایج دولت های قبل از ایشان به هیچ وجه پذیرفته نیست.

امید است این دولت پلی شود برای احیای رابطه بین دولت و ملت و زمینه‌ای برای اصلاحات تدریجی.

با آرزوی موفقیت برای منتخب مردم.

🌠@Sharif_Islamic_Society
...
رسم آزادی و پیکار حقیقت‌جویی

همه‌جا صفحه تابنده آیین تو بود

آنچه بر ملت اسلام، حیاتی بخشید

جنبش عاطفه و نهضت خونین تو بود

تا ز خون تو جهانی شود از بند آزاد

بر سرِ ایده انسانیِ خود جان دادی

در ره کعبه حق‌جویی و مردی و شرف

آفرین بر تو که هفتاد و دو قربان دادی

آنکه از مکتب آزادگی‌ات درس آموخت

پیش آمال ستمگر ز چه تسلیم شود؟

زور و سرمایه دشمن نفریبد او را

که اسیر ستم مردم دژخیم شود

رهرو کعبه عشقی و در آفاق وجود

با پر شوق، سوی دوست برآری پرواز

یکه‌تاز ملکوتی، که به صحرای ازل

روی از خواسته عشق نتابیدی باز

جان به قربان تو ای رهبر آزادی و عشق

که روانت سر تسلیم نیاورد فرود

زان فداکاری مردانه و جانبازی پاک

جاودان بر تو و بر عشق و وفای تو درود

محمد رضا شفیعی کدکنی


عاشورای حسینی تسلیت باد

🌠@Sharif_Islamic_Society
2024/11/25 20:38:49
Back to Top
HTML Embed Code: