Telegram Web
ویدیوهایی که مژگان افتخاری، مادر جاویدنام مهسا امینی، منتشر کرد.

او نوشت:
«صدای من و ژینا را هیچ دیواری نمی‌تواند خاموش کند»

امسال هم نگذاشتند که خانواده ژینا (مهسا) امینی، مراسم سالگرد دخترشان را برگزار کنند.
خانواده مقاومی که در برابر حکومت سر خم نکرده‌اند.

#مهسا_امينى #ژینا_امینی #زن‌_زندگی_آزادی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
به اولین سالگرد قتل حکومتی آرمیتا گراوند نزدیک می‌شویم...

او که در یک استوری اینستاگرامش نوشته بود:
«حتی تاریکترین شب نیز پایان خواهد یافت
و خورشید خواهد درخشید»

ویدیو از:
@mona.lona1
——
R_MitA❤️🖤 🧡

- آرمیتا را نیروهای حکومتی موسوم به «حجاب‌بان» به قتل رساندند. حکومت برای جلوگیری از واکنش مردم، با دروغ‌پردازی، اعتراف اجبازی، اعمال فشار به خانواده و دوستان، ممنوعیت ورود خبرنگاران، نگهداری آرمیتا در شرایط ایزوله و بیمارستان نظامی و کنترل پرسنل بیمارستان، با تاخیر اعلام کردن خبر درگذشت آرمیتا و ... روایت خود را به جامعه القا کند. اما کاملا واضح بود و شواهد بسیاری وجود داشت که آرمیتا را جمهوری اسلامی کشته است.

- در آستانه سالگرد قتل آرمیتا گراوند، لایحه حجاب و عفاف توسط شورای نگهبان تأیید شد.

این لایحه دست حکومت و ضابطان حکومت را برای آزار مردم باز گذاشته است.
لایحه‌ای که در آن نقض حقوق اساسی شهروندان به‌ویژه زنان، قانونی شده و ابزار قانونی لازم برای تحدید آزادی‌های قانونی و فردی شهروندان از سوی حاکمیت فراهم شده است.

شدت اعمال محدودیت علیه زنان در این مصوبه به حدی است که شماری از اساسی‌ترین و ابتدایی‌ترین حقوق اقتصادی، اجتماعی و مدنی زنان از جمله حق اشتغال، حق سلامتی و بهداشت، حق حضور در جامعه و استفاده از خدمات عمومی، حق تحصیل و آموزش و آزادی‌های فردی به شکلی کاملا سیستماتیک و نظام‌مند نقض خواهد شد.

#آرمیتا_گراوند
#زن_زندگی_آزادی
#نه
#نه_به_جمهوری_اسلامی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

روز گذشته مراسم زادروز امیرمحمد همت‌آزاد بر سر مزارش برگزار شد

خانواده‌های دادخواه فرزین معروفی، یلدا اقا فضلی، محسن شکاری، ابوالفضل امیرعطایی، متین نادرخانی و محسن جعفرپناه از جمله حاضران در این مراسم در کنار خانواده امیرمحمد بودند


جوانی که تولدش می‌توانست پر از شور و شعف و شادی باشد، ولی جمهوری اسلامی با خشونت جانش را گرفت و خانواده‌اش را برای همیشه داغدار کرد.

#امیررضا_همت_آزاد ، جوان بیست و هفت ساله ساکن شهرک وحدت در کرج بود. روز دوم آذر ۱۴۰۱، در اعتراضات و شلوغی‌های پاساژ علاالدین در تهران، جلو در مغازه‌اش، مورد ضرب و شتم سرکوبگران با باتون قرار می‌گیرد. بعد از چند ساعت، دچار سردردهای شدید و حالت و سرگیجه می‌شود و بعد از مراجعات متعدد به پزشک و عدم بهبود، در تاریخ هجدهم آذر، به بیمارستان مراجعه می‌کند. بعد از انجام اسکن به او اعلام می‌شود که : «در اثر ضربه به سر، دچار ضربه مغزی شده». در بیست آذر ایشان با سطح هوشیاری پایین و به صورت اورژانس مورد جراحی قرار می‌گیرد و بعد از جراحی به کما می‌رود. پس از آن هم سه بار مورد عمل جراحی قرار می‌گیرد. ولی دیگر به هوش نمی‌آید. #امیررضا_همت_آزاد در روز بیست و چهار اسفند از بیمارستان مرخص شده و بیست و چهار ساعت پس از مرخصی از بیمارستان شریعتی تهران، در اثر ایست قلبی فوت می‌کند.

خانواده این جان‌باخته راه آزادی، تحت فشار نیروهای امنیتی در سکوت خبری فرزندشان را به خاک می‌سپارند.
خاکسپاری این جان‌باخته راه آزادی، در تاریخ نوزده اسفند ۱۴۰۱، با تدابیر شدید امنیتی در قطعه ۳۲۸ بهشت زهرا انجام شده است.

#علیه_فراموشی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
تصاویری از مراسم دومین سالگرد جان‌باختن جاویدنام غزاله چلابی

محل مزار غزاله را بین دیوارهایی محصور کرده‌اند تا دیده نشود، اما مردم به همان محل تنگ و کوچک هم رفتند و ادای احترام کردند.

غزاله را در روز ۳۰ شهریور ۱۴۰۱، در حالی که در خیابان فیلم می‌گرفت، به قتل رساندند.
گلوله‌ای به سمت غزاله چلابی شلیک شد و بر زمین افتاد. تلفنش هنوز در دستش بود و در حال ضبط تصویر مردمی که بهت‌زده و حیران بالای سرش جمع شده بودند و فریاد می‌زدند: «یکی رو کشتند.» و او غزاله بود.

غزاله پس از اصابت تیر، پنج روز در کما بود. چنانکه خاله‌اش می‌گوید یک گلوله‌ی جنگی به پیشانی‌‌اش شلیک شده بود، پیشانی‌اش را سوراخ کرده بود و به حالت انفجار از سرش بیرون رفته بود. طوری که پشت سرش به اندازه یک نارنگی سوراخ شده بود. دکترهایش گفته بودند بصل‌‌النخاعش آسیب ندیده بود و برای همین با اینکه دچار مرگ مغزی شده بود اما حرکات غیرارادی بدنش مثل تپش قلب و عملکرد شُش‌ها ادامه داشت. غزاله می‌خواست که در صورت مرگ مغزی اعضای بدنش اهدا شود. دوبار هم در سال‌های گذشته کارت‌های اهدای عضو را پر کرده بود. وقتی که دکترها اعلام کردند راهی برای زنده نگه‌داشتنش نیست، هنوز ۹ عضو بدنش سالم بود و می‌شد که برای پیوند به دیگران اهدا شود. اما نهادهای امنیتی اجازه این کار را ندادند.

غزاله چلابی از دنبال کننده‌های صفحه اینستاگرام توانا بود.
#غزاله_چلابی
#یاری_مدنی_توانا
#دادخواهی #زن_زندگی_آزادی

@Tavaana_TavaanaTech
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دادخواهی جرم نیست

فشار بر خانواده‌های دادخواه همچنان ادامه دارد. چند روز پیش دو تن از مادران دادخواه آبان ۹۸ هر یک به یکسال و نیم حبس محکوم شدند. بسیاری دیگر زندانی یا تحت حکم هستند و بقیه مرتب پیام‌های تهدید دریافت می‌کنند.

جمعی از فعالان سیاسی ساکن آلمان از جمله دو مادر دادخواه (مادر ریحانه جباری و مادر ابوالفضل امیرعطایی) و مسعود علیزاده از بازماندگان فاجعه کهریزک، در ویدیویی حمایت خود را از دادخواهان اعلام کرده‌اند.

#دادخواهی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
مریم‌سادات یحیوی، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، ۵۲ روز است که از برقراری تماس تلفنی با خانواده محروم شده است.

یک منبع مطلع به هرانا گفته است:
“خانم یحیویی از ۱۶ مردادماه، به دستور کمیته انضباطی از برقراری تماس و ملاقات با خانواده محروم بود، اما در ملاقات کابینی به دلیل انتقال و انتشار نامه‌ای در حمایت از پخشان عزیزی، زندانی سیاسی محکوم به اعدام، ممنوعیت تماس وی مجددا تمدید شده است.
"

قاضی صلواتی، مریم‌سادات بحیوی را از بابت اتهامات تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی مجموعا به ۹ سال حبس محکوم کرده بود. این حکم در دادگاه تجدیدنظر به یک سال حبس تقلیل یافته بود۔ این زندانی سیاسی از ۱۳ اسفند ۱۴۰۲، در زندان است.
مریم‌سادات یحیوی پیش از این نیز از بابت فعالیت های خود سابقه بازداشت و برخوردهای قضایی را داشته است.

جمهوری اسلامی حتی زندانیان را به دلیل حمایت از زندانیان محکوم به اعدام تحت فشار قرار می‌دهد اما ایستادگی و مقاومت زندانیان در برابر دیکتاتور هر روز تکرار می‌شود۔

#یاری_مدنی_توانا
#نه_به_جمهورى_اسلامى
#مریم_سادات_یحیوی

@Tavana_TavaanaTech
پلاکاردی در دستان یکی از نمازگزاران با مضمون«جنایت جمعه خونین فراموش نمی شود»
امروز جمعه ۶ مهر ماه ۱۴۰۳، در آستانه دومین سالگرد جمعه خونین، یکی از نمازگزاران با دردست‌داشتن پلاکاردی در صحن مصلی زاهدان که روی آن نوشته شده: «جنایت جمعه خونین فراموش نمی شود» اعتراض خود را نشان داده است.
شب گذشته هم تعدادی از شهروندان با نصب پلاکارد و بنر روی دیوار و درب سایر مساجد جامع زاهدان به‌صورت خودجوش از شهروندان خواسته بودند که برای نمازجمعه این هفته در یک جا جمع شده و به مصلی زاهدان بیایند.
تصاویر و ویدئوهای منتشرشده در فضای مجازی نشان می‌دهد که ده‌ها خودروی و نیروی نظامی به سیستان وبلوچستان اعزام شده‌اند و جو امنیتی استان و خصوصا شهر زاهدان را تشدید کرده‌اند.

دو سال پیش در هشتم مهرماه ۱۴۰۱ جمهوری اسلامی صدها نمازگزار هم‌وطن‌مان را به خاک و خون کشاند.
عکس از کانال حال‌وش

#دادخواهی
#یاری_مدنی_توانا
#نه_به_جمهورى_اسلامى
@Tavana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نمازگزاران در زاهدان، پس از خارج‌شدن از مصلی شعار می‌دهند:
«قسم به خون یاران، ایستاده‌ایم تا پایان»


با نزدیک‌شدن به دومین سالگرد جمعه خونین زاهدان، امروز جمعه ۶ مهرماه ۱۴۰۳، تعدادی از نمازگزاران پس از خارج‌شدن از مصلی شعارهای اعتراضی، سر دادند.
بر اساس ویدئوهای منتشرشده، در آستانه دومین سالگرد جمعه خونین زاهدان، جو شهر به‌شدت امنیتی است و نیروهای نظامی جمهوری اسلامی در خیابان‌ها حضور دارند.
جمعه ۸ مهر ۱۴۰۱ جمهوری اسلامی نمازگزاران معترض هم‌وطن‌مان را به خاک و خون کشید.

#یاری_مدنی_توانا
#نه_به_جمهورى_اسلامى
#جمعه_خونین_زاهدان
@Tavana_TavaanaTech
سه عضو خانواده پخشان عزیزی، زندانی سیاسی محکوم به اعدام، به یک سال حبس محکوم شدند.

قاضی ایمان افشاری سه تن از اعضای خانواده پخشان عزیزی؛
عزیز عزیزی، ۶۷ ساله
پرشنگ عزیزی، ۴۸ ساله
و
حسین عباسی، ۴۸ ساله
پدر، خواهر و شوهرخواهر پخشان عزیزی،
را به یک سال حبس محکوم کرد. این رای در دادگاه تجدیدنظر هم عینا تایید شده است.

بر اساس دادنامه صادره از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران، پخشان عزیزی از بابت اتهام‌ «بغی» به اعدام محکوم شده؛ همچنین به اتهام «عضویت در جمعیت‌های معارض کشور» به ۴ سال حبس تعزیری محکوم شده است.
این زندانی سیاسی ماه‌هاست که با دستور مستقیم قاضی صلواتی از حق ملاقات با وکیل و‌ ملاقات نیز محروم بوده است.
اکنون جمهوری اسلامی اعضای خانواده این زندانی را هم به حبس محکوم کرده است.
صدای زندانیان باشیم

#یاری_مدنی_توانا
#نه_به_جمهورى_اسلامى
#نه_به_اعدام
#پخشان_عزیزی
@Tavaana_TavaanaTech
Forwarded from گفت‌وشنود
یکی از همراهان با اشاره به ادعای صلح‌دوستی جمهوری اسلامی که از طریق پزشکیان در نیویورک تبلیغ می‌شود، این متن را فرستاده‌است:

«اینها هنوز توی تکبیرهاشون برای نیمی از مردم جهان مرگ طلب می‌کنند، بعد میرن توی سازمان ملل خودشون رو صلح‌طلب معرفی می‌کنند. دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس را»؟

نظر شما چیست؟

#صلح #مدارا #گفتگو_توانا

@Dialogue1402
Forwarded from گفت‌وشنود
علم الهدی، نماینده خامنه‌ای در خراسان:اسرائیلی ها خود را آماده مردن کنند!

او اظهارداشته؛ اسرائیل فرزند زنازاده انگلیس‌هاست.

علم‌الهدی در بخشی از سخنانش چنین گفته‌است:رهبر هر چه می گوید حکم و فرمان است. تا اسرائیل وجود دارد‌، معنا ندارد اسلحه را زمین بگذاریم؛ در برابر اسرائیل زمانی اسلحه را زمین می‌گذاریم که با نیستی او مقابل شویم. اسلحه در دست گرفتن ملت مقاوم ما تا زمانی ادامه دارد که خورشید تابناک ولایت از کنار دیوار کعبه، دنیا را روشن کند؛ این که بنده نمازجمعه را با اسلحه در دست می‌خوانم‏ معنایش همین است!

#یهودستیزی #روحانیت_شیعه #اسراییل #گفتگو_توانا

@Dialogue1402
توماج صالحی برنده جایزه ویژه بنیاد واتسلاو هاول شد.
چهارشنبه ۴ مهر ۱۴۰۳، کیلن گالاهر، وکیل بین‌المللی توماج صالحی، جایزه «برهم‌زدن آرامش» را به نمایندگی از این هنرمند زندانی دریافت کرد.

جایزه «برهم‌زدن آرامش» هر ساله به نویسندگان برجسته‌ای از سراسر دنیا تعلق می‌گیرد که در آثار خود بر روی حقوق‌بشر تمرکز می‌کنند و از این رو از سوی حکومت‌های تمامیت‌خواه آزار و اذیت می‌شوند، یا تحت تعقیب قانونی قرار می‌گیرند.

توماج صالحی البته پیش‌تر هم جایزه حقوق‌بشری دیگری از بنیاد واتسلاو هاول، دریافت کرده بود.
توماج صالحی از این رو که نویسنده متن‌های ترانه‌های اعتراضی اش است مستحق دریافت این جایزه شناخته شده است.
توماج صالحی در یک پروسه کاملا غیرقانونی در تاریخ ۳ دی‌ماه ۱۴۰۲ در دادگاهی فرمایشی به یک سال حبس محکوم شد.
بر اساس مطلبی که حساب کاربری توماج صالحی منتشر کرده توماج حین بازداشت شکنجه شده و مورد ضرب‌وشتم قرار گرفته است.

#یاری_مدنی_توانا
#نه_به_جمهورى_اسلامى
#توماج_صالحی

@Tavaana_TavaanaTech
Forwarded from گفت‌وشنود
@dialogue1402

«زشت‌ها»
معرفی فیلم

تالی به دیوید می‌گه که تو به تلاش برای رادیکالیزه کردن مردم شهرت یا در واقع سوءشهرت داری! دیوید می‌که اشکال نداره! هر تغییر اجتماعی در بادی امر، رادیکال محسوب می‌شه!

فیلم «زشت‌ها» داستان رادیکال شدن لایه‌هایی از اجتماع علیه ایدئولوژی زیبایی، یا خوشگلیه! ایدئولوژی‌ای که مصداق بارزش در حیات اجتماعی، استقبال فوق‌العاده از اعمال جراحی زیبایی‌ست که گردش مالی قابل توجهی هم در سراسر سیاره داره. تالی که تقریبا اتفاقی با یکی از اعضای این گروه رادیکال یا انقلابی آشنا می‌شه، اصلا با اونها همدل نیست. خیلی صریح می‌گه من نمی‌خوام آزاد باشم! می‌خوام فقط خوشگل باشم! تالی کاراکتری‌ست که اشکالی در ایدئولوژی خوشگلی یا ژیگول بودن نمی‌بینه! فیلم «زشت‌ها/ Uglies» که بر اساس رمانی به همین نام اثر اسکات وسترفلد ساخته شده، در سال ۲۰۲۴ به کارگردانی مک‌جی (McG) منتشر شد و از جمله فیلم‌هایی بود که توجه مخاطبان زیادی را در نتفلیکس به خود جلب کرد. این فیلم در گیشه و پلتفرم‌های آنلاین با موفقیت متوسطی مواجه شد، اما موضوعات آن، به‌ویژه انتقاداتش از استانداردهای تحمیل‌شده زیبایی و استفاده گسترده از جراحی‌های زیبایی، مورد توجه منتقدان قرار گرفت.

داستان فیلم به روشنی بر روی مبارزه اجتماعی علیه ایدئولوژی زیبایی تمرکز دارد؛ ایدئولوژی‌ای که از طریق فشارهای فرهنگی، رسانه‌ای و اقتصادی به جامعه تحمیل شده است. در دنیای فیلم، استانداردهای زیبایی به حدی تثبیت شده‌اند که افراد برای پذیرفته شدن در جامعه به‌طور اجتناب‌ناپذیری به جراحی‌های زیبایی متوسل می‌شوند. این جراحی‌ها نماد کنترل و تبعیت از یک سیستم هستند که…

برای مطالعه ادامه یادداشت به صفحه گفت‌وشنود مراجعه کنید:

https://dialog.tavaana.org/uglies/

#گفتگو #مدارا #رواداری #ایدئولوژی #دین #فرهنگ_مسلط

@dialogue1402
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
چهار نفر از زندانیان سیاسی زندان قزل‌حصار، در این پیام صوتی، خواستار همراهی با کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» شدند و تاکید کردند که این کارزار مربوط به هیچ گرایش سیاسی خاصی نیست و همه زندانیان با عقاید مختلف در برابر حکم ظالمانه اعدام متحد شده‌اند.

۱۲ شهریور سال ۱۴۰۲ بود که رسانه‌ها از تبعید تعدادی از زندانیان سیاسی از زندان اوین به زندان قزلحصار خبر دادند. زندانی که تا پیش از آن به عنوان بزرگترین زندان مواد مخدر در ایران و بلکه در کل منطقه غرب آسیا از آن یاد می‌شد. اما مدت زیادی طول نکشید که قزلحصار نه به عنوان زندان مواد مخدر بلکه به عنوان کانون اصلی ایستادگی در برابر «اعدام» به عنوان مجازاتی غیرانسانی، در رسانه‌ها و افکار عمومی شناخته شد.

کمتر از شش ماه پس از تبعید زندانیان سیاسی به نام‌های جعفر ابراهیمی، احمدرضا حائری، زرتشت احمدی راغب، رضا سلمان‌‌زاده، سعید ماسوری، حمزه سواری، سپهر امام جمعه، میثم دهبان‌زاده، لقمان امین‌پور و رضا محمدحسینی از زندان اوین به زندان قزلحصار، با وجود فشار و سرکوب پس از تبعید، کارزاری را با عنوان «سه‌شنبه‌های #نه_به_اعدام» شکل دادند. کارزاری که اکنون به بیش از ۲۳ زندان ایران گسترش یافته و در تاریخ ۶ شهریور ۱۴۰۲ نیز ۶۸ تشکل و سازمان حقوق‌ بشری ایرانی و بین‌المللی در حمایت از آن بیانیه‌ مهمی را صادر کردند.

زندانیان تلاش می‌کنند تا از طریق این کمپین توجه جامعه، فعالان حقوق بشر و رسانه‌ها را به منظور محو مجازات اعدام جلب کنند. آن‌ها امیدوارند که در سطح داخلی و بین‌المللی این پیام رسانده شود که اعدام به عنوان ابزار سرکوب علیه جامعه استفاده می‌شود. همچنین به این دلیل روز سه‌شنبه برای کارزار انتخاب شد که نماد آخرین روز زندگی زندانیانی است که در شرف اعدام هستند و نشانه مقاومت در برابر این مجازات غیرانسانی است.

براساس بررسی و تحلیل متن بیانیه‌ها و نامه‌های منتشر شده از زندانیان سیاسی قزلحصار در رابطه با کمپین «سه شنبه‌های نه به اعدام» خواسته اصلی آنان و تفاوتش با برخی کنش‌های قبلی، در ۴ مورد است:
۱. توجه بیشتر نسبت به اعدام زندانیان با جرائم غیرسیاسی
۲. تأکید بر عمل جمعی به منظور موفقیت
۳. لزوم استمرار و تداوم عمل جمعی
۴. توجه بیشتر به زندانیان سیاسی و عقیدتی گمنام زیر حکم اعدام

متن کامل گزارش خانم شیرین عبادی را درباره این کارزار:
tinyurl.com/ShiEdm

#رضا_سلمان_زاده #رضا_محمدحسینی #زرتشت_احمدی_راغب #مصطفی_رمضانی #نه_به_اعدام #بیانیه #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
Forwarded from گفت‌وشنود
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
@dialogue1402

«خدایان روی زمین»
دیگری‌نامه
اپیزود ۲۵

با اپیزود بیست‌وپنجم با نام «خدایان روی زمین» از مجموعه‌ دیگری‌نامه در خدمت شما هستیم. این اپیزود، چنانکه شنوندگان پی‌گیر ما انتظار دارند، قرار است به ادامه‌ ماجراهای کوش پیل‌دندان به روایت ایرانشاه‌ بن ابی‌الخیر بپردازد.

هدف ما نقل، تحلیل و بررسی چگونگی شکل‌گرفتن تصویر ضدقهرمان در داستان‌های حماسی ایرانی‌ست. بنابراین در دو سه اپیزود اخیر به موازات اشاراتی به داستان ضحاک به‌عنوان یک کلان‌روایت مشهور از یک دیگری اهریمنی، داستان کوش پیل‌دندان را هم به شما معرفی کرده‌ایم که مطابق با راویان و برسازندگان اصلی این داستان، خود برادرزاده‌ ضحاک بود. در اپیزود گذشته با نقل از ساقی گازرانی، به وجود نوعی کیش شخصیت در شاهنشاهی کوشان در شرق ایران اشاره کردیم.

گازرانی مولف کتاب کوش پیل‌دندان: خلق یک ضدقهرمان به پژوهش‌های باستان‌شناختی درباره‌ شاهنشاهی کوشانی استناد می‌کند و می‌نویسد: 

«اعتقاد به پرستش شمایل شاه چنان که در مورد کوش پیل‌دندان می‌بینیم برای کسی که با مضامین مهم تاریخ کوشان آشنایی دارد، باید بسیار جالب باشد. اشاره‌ کوش‌نامه به مجسمه‌ کوش که به منظور پرستش در ساختمانی زیبا و باشکوه قرار گرفته است، چه ارتباطی با واقعیت‌های تاریخ کوشانیان دارد؟ واقعیت این است که میان این شعر و آنچه به صورت کشفیات باستان‌شناختی داریم، از جمله سازه‌هایی که مجسمه‌های پادشاهان کوشان در آن‌ها جای‌داشته‌اند، تناظر و تشابه وجود دارد. ماهیت این سازه‌ها که به پرستشگاه‌های کوشانی شهرت دارند مانند هر چیز دیگری که به تاریخ کوشانیان مربوط است، محل بحث و مجادله بوده و پیچیده است. تاکنون سه نمونه از چنین ساختمان‌هایی کشف شده است:

برای مطالعه ادامه متن به صفحه گفت‌وشنود مراجعه کنید:

https://dialog.tavaana.org/others-25/

و برای شنیدن نسخه کامل این اپیزود در یوتیوب به:

https://youtu.be/MJlPyt7vV2Y?si=mitcwo6GS5Mg_QUT

و برای شنیدن نسخه کامل در ساند کلود به:

https://on.soundcloud.com/cQqUFmsfXMA5Y8iA8

و برای شنیدن نسخه کامل در کست‌باکس به:

https://castbox.fm/vb/692209025

مراجعه بفرمایید.

#دیگری_نامه #کوش_پیل_دندان #ساقی_گازرانی #شاهنامه #سنت_شاهنامه_نگاری #روایت #دشمن #دشمن_سازی #دیگری_دشمن #گفتگو #رواداری

@dialogue1402
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مراسم دومین سالگرد امیرمهدی فرخی‌پور، بر سر مزارش برگزار شد. مادرش ضمن انتشار این ویدیو نوشت:

«امروز دومین سالگرد پرکشیدن امیرمهدی عزیزم بود با وجود محدودیت‌هایی که برامون ایجاد کردند و در بهشت زهرا حق استفاده از هیچ گونه امکاناتی برای مراسم بزرگ داشت پسرم نداشتیم با وجود حضور مامورها و تدابیر امنیتی تونستیم دور هم جمع بشیم و این روز رو سر مزار مراسم یادبود کوچکی بگیریم.»


امیر مهدی فرخی‌پور چهار روز قبل از جشن تولد ۱۸ سالگی‌اش در تهران کشته شد؛ در روز پنجم مهر، یعنی دقیقا دو سال پیش در روزی مانند امروز.

او سال یازدهم رشته گرافیک بود. سه سالی بود در کارگاه کفاشی و فروشگاه کیف و کفش پدرش کار می‌کرد. و علاقه زیادی هم به برق‌کاری داشت.

جمهوری اسلامی اصرار دارد که او در تصادف رانندگی کشته شده است.

اما خانواده‌اش می‌گویند شواهد کافی در دست دارند که نشان می‌دهد او به دست ماموران کشته شده؛ از جمله پیام‌هایی که او ساعتی پیش از کشته شدن برای دوست‌دخترش فرستاده بود.

به گفته یکی از منابع نزدیک به خانواده، چهار شب قبل از کشته شدنش، خواهرش از او پرسیده بود که آیا نمی‌ترسد که در اعتراض‌ها اتفاقی برایش بیافتد؟ امیرمهدی پاسخ داده بود: «اگه من نرم، اون یکی نره، پس کی باید بره؟ من میرم که بلایی که سر مهسا اومد، سر تو، دخترهای دیگه، همسر آینده‌م و دخترم نیاد و در آینده، آزاد زندگی کنن.»

این منبع به بی‌بی‌سی فارسی گفت که امیرمهدی از ابتدای آغاز اعتراض‌های تهران، در تظاهرات خیابانی نقشی فعال داشت:

«کسانی که او را دیده بودند، می‌گفتند چندباری مامورها با او فیزیکی درگیر شده بودند و امیرمهدی از دست آنها فرار کرده بود. سردسته خیلی از اعتراضها بود، شناسایی‌اش کرده بودند. ۵ مهر به خانواده زنگ زدند و گفتند امیرمهدی تصادف کرده.»

این منبع می‌گوید به رغم ادعای حکومت مبنی بر تصادف امیر مهدی، وقتی آن‌ها به بیمارستان رسیدند متوجه حضور ماموران امنیتی شدند: «یکی از پرستارها به خانواده گفت که تصادفی درکار نبوده و امیرمهدی را با گلوله کشتند. شکم امیرمهدی شکافته شده بود. بخیه زده بودند. پشت کمر و گردنش رد باتوم داشت.»


#امیرمهدی_فرخی_پور #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
Forwarded from گفت‌وشنود
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
‏‌
@Dialogue1402
آیا دین باید اخلاقی شود یا اخلاق دینی؟

اگر آموزه‌های دینی از صافی نقد عبور نکند، آن وقت ممکن است برخی کارهای غیر اخلاقی دینداران با این آموزه‌ها توجیه شود.

باب مباهته در فقه شیعه بر اساس روایت حدیثی از پیامبر اسلام بهتان به بدعتگذاران را مجاز می‌داند. این حدیث در کتب روایی اهل سنت نیامده است.


#مباهته#شیعه#نقد_دین#گفتگو_توانا

@Dialogue1402
هفتم مهر ماه، زادروز سامان یاسین، زندانی سیاسی محبوس در زندان قزل‌حصار است. به همین مناسبت مادرش، نامه‌ای خطاب به فرزندش به شرح زیر نوشته است:

«هناسگم! یک سال هرشب را با کابوس چهارپایه، طناب دار و اعدامت به صبح رساندم، از روز تولد و بازداشتت در ۱۴۰۱/۷/۷ تا سال روز تولد دیگر تولدت در مهر ۱۴۰۲ روانت را به هم ریختند تا پنج ماه پیش کمیسیون روانپزشکی نوشت : «باید شش ماه را برای درمان بیرون از زندان باشی »
پسرکم گفتم هفتِ مهر ۱۴۰۳ سومین تولدت را دیگر در زندان نخواهی بود؛ گفتم با مهر و محبت مادری کم کم رنج و محنت دوسال حبس کشیدن در زندان رجایی‌شهر، اوین و قزلحصار را در درونت کم می‌کنم، اما هفت مهر آمد و تو نیامدی!
خدا زندگی آنهایی را بی سروسامان سازد که «سامان» زندگی مرا نا حق در بند کرده و جلوی آزادی اش را گرفته‌اند.

مادر دلسوخته‌ی سامان یاسین
۷ مهر ۱۴۰۳ سومین سالروز تولد فرزندش در زندان»

سامان صیدی معروف به سامان یاسین، ترانه‌ سرا و خواننده رپ اهل کرمانشاه و ساکن تهران، است که روز ١٠ مهر ۱۴۰۱ (۲ اکتبر ۲۰۲۲) به دلیل حمایت از انقلاب ۱۴۰۱ در منزل شخصی خود بازداشت شد.

سامان از روز بازداشتش تاکنون تحت شدیدترین شکنجه‌ها بوده است. تاکنون دو بار او را به بیمارستان اعصاب‌و‌روان امین‌آباد منتقل کرده‌اند.
سامان یاسین چندی پیش در نامه‌ای از رییس قوه‌قضاییه درخواست حکم اعدام خود را کرده بود.

احمدرضا حائری، زندانی سیاسی محبوس در زندان قزلحصار، هم پیشتر با انتشار نامه‌ای نسبت به وضعیت وخیم سامان یاسین، خواننده رپ محبوس در این زندان، هشدار داده بود.

#سامان_یاسین #samanyasin #بیانیه #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
2024/09/27 18:34:08
Back to Top
HTML Embed Code: