Telegram Web
🔸تصور کنید در حال یادگیری یه مهارت جدید هستید. بهش علاقه دارید اما کلافه و خسته شدید! حالا چیکار می‌کنید؟

🔹خیلی وقتا ممکنه خودمون رو بابت این حس سرزنش کنیم. به خودمون می‌گیم: «داری چیزای جدید یاد می‌گیری، چرا باید کلافه بشی؟» بعد سعی می‌کنیم با احساسامون مبارزه کنیم یا مثلاً بخوایم کلافگی رو به انگیزه و اشتیاق تبدیل کنیم. اما معمولاً نتیجه چی می‌شه؟ نه‌تنها کلافگی رفع نمی‌شه، بلکه بدتر هم می‌شه.

🔸حالا راهکار چیه؟ اگر اون لحظه که حس کلافگی سراغمون میاد، به جای مبارزه، احساسمون رو بپذیریم و به خودمون بگیم: «اشکالی نداره اگر کلافه شدم. این حس هم بخشی از مسیره»، به مرور می‌بینیم که این حس کمتر و کمتر می‌شه.

🔹این موضوع فقط درباره کلافگی نیست، برای همه احساسات ناخوشایند صدق می‌کنه. استرس، ترس، ناراحتی یا هر حس دیگه‌ای که اذیتمون می‌کنه. وقتی باهاشون نجنگیم و بپذیریمشون، انگار وزنشون سبک‌تر می‌شه.

🔸پس دفعه بعد که یه حس ناخوشایند سراغمون اومد، یادمون باشه که قرار نیست باهاش بجنگیم. پذیرش خودش یه قدم بزرگه برای اینکه بتونیم راحت‌تر ازش عبور کنیم.

شما چه تجربه‌ای از این موضوع دارید؟

@techrasafarsi
👏75🙏2👌2
🔸در سازمان شما تصمیم‌ها چطور گرفته می‌شه؟

🔹در سازمان‌ها در هر روز و هفته تصمیم‌های خیلی زیادی گرفته می‌شه. بنابراین نحوه تصمیم‌گیری و اینکه چه افرادی در اون دخیل هستن خیلی اهمیت داره. توی این پست ۵ سطح و نوع تصمیم‌گیری رو گفتیم که در سطح اول رهبر خیلی دخلیه و خودش تصمیم می‌گیره و در سطح آخر رهبر به‌طور کامل تصمیم‌گیری رو واگذار می‌کنه.

🔸چیزی که مهمه اینه که بدونیم در شرایط مختلف تمام این سطوح و مدل‌ها می‌تونن مناسب باشن و یک مدل درست وجود نداره. برای مثال در شرایط اضطراری و مهم، سطح اول کارآمده و رهبر باید سریع تصمیم بگیره. یا زمانی که یک تصمیم روی تمام سازمان قراره تأثیر بذاره و همه افراد در اون سهم دارن، سطح سوم بهتره که استفاده بشه تا همه به‌ توافق برسن و تصمیم رو اجرا کنن.

🔹بنابراین خوبه که این ۵ سطح تصمیم‌گیری، فرهنگ و شرایط سازمان خودمون رو بشناسیم تا بتونم نحوه تصمیم‌گیری درست رو انتخاب کنیم.

در سازمان شما بیشتر کدوم سطح اتفاق می‌افته؟

@techrasafarsi
4👍2🥰1🙏1
🔸 به نظر شما طرز فکر تو موفقیت مؤثره؟

🔹 شاید تصور کنید افراد موفق از ابتدا با استعداد بودن یا تنها با تمرین و تلاش به جایگاه فعلیشون رسیدن. اما یک عامل بسیار مهم که نباید فراموش کنیم، طرز فکرشون بوده!

🔸 طرز فکر ما، نقشه راه ماست. این طرز فکر ماست که مشخص می‌کنه چطور به چالش‌ها نگاه می‌کنیم، چطور شکست‌ها رو مدیریت می‌کنیم و چطور از فرصت‌ها بیشترین بهره رو می‌بریم. از طرفی، یک طرز فکر محدود یا اشتباه می‌تونه ما رو از مسیر موفقیت دور کنه، اعتمادبه‌نفسمون رو کاهش بده و باعث بشه سرعت پیشرفت‌مون کم بشه.

🔹 برای رشد، به یک طرز فکر رشدمحور نیاز داریم. طرز فکری که به ما اجازه بده از اشتباهاتمون یاد بگیریم، انعطاف‌پذیر باشیم و از تغییر استقبال کنیم. توی این پست به ۶ راهکار ساده و کاربردی اشاره کردیم که به شما کمک می‌کنه طرز فکر رشدمحورتون رو بسازید.

شما طرز فکرتون رو چطور می‌سازید؟

#ذهنیت #طرزفکر #رشدفردی

🔸@techrasafarsi
11👍4🥰1🙏1
🔸چطور می‌شه یه فرهنگ سازمانی قوی ساخت؟

🔹فرهنگ سازمانی یکی از عوامل خیلی مهم توی سازمان و شرکت‌هاست و می‌تونه روی موفقیت اون شرکت و رضایت کارمندانش تأثیر زیادی داشته باشه. برای همین خیلی مهمه که حواسمون به رفتارهایی که فرهنگ سازمان رو شکل می‌دن باشه.

🔸توی این پست ۶ باید و نباید رو برای ساختن یه فرهنگ سازمانی خوب توضیح دادیم. حواسمون باشه که فرهنگ سازمانی چیزی نیست که یه بار ساخته بشه و تموم بشه؛ بلکه همه اعضای سازمان، از مدیر تا کارمندها، باید هر روز اون رو تمرین کنن.

شما چه رفتارهای مثبت یا منفی تو فرهنگ سازمانی که تجربه کردید، دیدید؟

🔸@techrasafarsi
4🔥2🙏2
🔸چرا رنج کشیدن رو انتخاب می‌کنیم؟

🔹درد بخشی اجتناب‌ناپذیر از زندگی ماست. این درد ممکنه جسمی، عاطفی یا روانی باشه. شکست‌ها، از دست دادن‌ها و چالش‌ها هم بخشی از مسیر زندگی هستن و نمی‌تونیم جلوشون رو بگیریم.

🔸اما رنج کشیدن چی؟ برخلاف درد، رنج کشیدن یک انتخابه. رنج زمانی ایجاد می‌شه که در برابر درد مقاومت می‌کنیم یا مدام اون رو در ذهنمون تکرار می‌کنیم.

🔹تصور کنید توی یک پروژه شکست خوردین. این اتفاق دردناک و ناراحت‌کننده‌ست. اما دو انتخاب دارید: یا با فکر کردن مداوم به شکست، خودتون رو سرزنش کنید و احساس بدتری بسازید، یا این شکست رو بپذیرید، درس بگیرید و برای بهبود تلاش کنید.

🔸انتخاب با شماست: درد رو به عنوان بخشی از زندگی بپذیرید یا اجازه بدین به رنج تبدیل بشه.

شما این جمله رو قبول دارین؟

#رشدفردی #سخن_بزرگان #رنج

🔸@techrasafarsi
11👍4👏2🔥1🙏1
🔸تا حالا چند بار انجام یک کار سخت رو به تعویق انداختین یا کلاً رها کردین؟

🔹همه ما می‌دونیم که نظم‌وانضباط و انجام مستمر کارهای برای موفقیت لازمه. از طرف دیگه خیلی وقت‌ها انجام کارها ممکنه واقعا سخت و طاقت‌فرسا بشه و برامون شبیه یه مجازات به نظر بیاد!

🔸اما باید بدونیم که راه‌هایی وجود داره که مغزمون رو فریب بدیم که از کارهای سخت لذت ببره و این‌طوری می‌تونیم استمرار و انضباط بیشتری داشته باشیم. توی این پست ۴ راه رو توضیح دادیم.

شما از چه روشی برای راحت‌تر انجام دادن کارهای سخت استفاده می‌کنین؟

#مدیریت_وظایف #موفقیت #توسعه_فردی

🔸@techrasafarsi
7👍5🏆2
2025/07/09 16:36:08
Back to Top
HTML Embed Code: