Telegram Web
🔸شما معمولاً واکنش نشون می‌دین یا آگاهانه پاسخ می‌دین؟

🔹شاید فکر کنین مگه چه فرقی داره؟ ولی در واقع همین تغییر کوچیک می‌تونه تأثیرات بزرگی داشته باشه. بازنگری توی نحوه گفتار، رفتار و الگوهای قدیمی یکی از مهم‌ترین راه‌های رشد و پیشرفته.

🔸مثلاً ممکنه ما از گذشته یاد گرفته باشیم که وقتی یه اتفاقی می‌افته، به‌جای اینکه مسئولیتش رو بپذیریم، دیگران رو سرزنش کنیم. این یه الگوی مخربه، چون هم قدرت و عاملیت ما رو می‌گیره، هم معمولاً نتیجه خاصی هم نداره. ولی وقتی یاد بگیریم که به‌جای سرزنش، مسئولیت بپذیریم، اون موقع می‌تونیم واقعاً تغییری ایجاد کنیم.

🔹البته تغییر عادت‌ها و الگوهای ذهنی‌ای که سال‌ها باهاشون زندگی کردیم، یه‌شبه اتفاق نمی‌افته. اما مغز انعطاف‌پذیره و می‌شه با تمرین و صبر، الگوهای جدیدی توش ساخت که توی زندگی خیلی مفیدترن.

شما چه موارد دیگه‌ای رو می‌تونین به این اضافه کنین؟

#تغییر_ذهنیت #توسعه_فردی

🔸@techrasafarsi
👍103🔥1👌1
🔸شما می‌دونید که چقدر نمی‌دونید؟

🔹آدم‌های باهوش و خردمند پیچیدگی‌های دنیا رو درک می‌کنن، محدودیت‌های خودشون رو می‌‌فهمن. همین باعث می‌شه هیچ‌وقت ۱۰۰٪ به چیزی مطمئن نباشن. اونا سؤال می‌پرسن، دنبال دیدگاه متفاوت و درک عمیق‌تر هستن—چون می‌دونن که چقدر نمی‌دونن!

🔸اما از اون طرف، نادان‌ها معمولاً نسبت به سوگیری‌های آگاه نیستن. فکر می‌کنن هر چی که می‌دونن درسته، و نیازی به شک‌ کردن یا بازبینی باورهاشون نمی‌بینن. به همین دلیله که اغلب، با اطمینان کامل حرف می‌زنن، حتی وقتی که اشتباه می‌کنن!

🔹و همین تفاوت دردسرسازه! چون نادان‌ها با اعتمادبه‌نفس عمل می‌کنن، تصمیم می‌گیرن و مسیرها رو شکل می‌دن، در حالی که باهوش‌ها، به‌خاطر تردیدهاشون، ممکنه در اقدام‌کردن و رهبری مردد بشن. و اینجاست که کارها به دست اون‌هایی می‌افته که کمتر می‌دونن، اما بیشتر از همه مطمئنن!

شما با این حرف موافقین؟

#خردمندی #چارلزبوکوفسکی

🔸@techrasafarsi
👍202🔥1🙏1🫡1
🔔پرسش‌نامه گزارش مدیران عامل ۱۴۰۴

🔸شرکت مشاوره مدیریت ایلیا در سال‌های گذشته با هدف بازتاب نگرش‌ها و دغدغه‌های مدیران عامل، گزارش مدیران عامل را منتشر کرده است تا نقش مؤثری در سیاست‌گذاری‌ها و تصمیم‌گیری‌های سطح بنگاه و حاکمیت ایفا کند.

🔹اکنون چهارمین نسخه این گزارش در حال تدوین است و از شما، مدیرعامل محترم، دعوت می‌کنیم تا با صرف حدود ۱۵ دقیقه از زمان ارزشمند خود، دیدگاه‌ها و تجربیاتتان را در این پژوهش به اشتراک بگذارید.

🔺مشارکت در پرسش‌نامه گزارش مدیران عامل ۱۴۰۴
https://ilia.co/ceoreport1404

🔺دسترسی به نسخه‌های قبل
https://ilia.co/ceo-report
👍4
🔸سبک تصمیم‌گیری شما چیه؟

🔹همه ما هر روز تصمیم‌های زیادی می‌‌گیریم و ممکنه خودمون بهش آگاه نباشیم ولی هر کدوم از ما معمولاً یک سبک غالب توی تصمیم‌گیری‌هامون داریم که در واقع روش معمولیه که برای تصمیم‌گیری استفاده می‌کنیم. فهمیدن این سبک بهمون کمک می‌کنه تا بتونیم نقاط ضعف و قوت خودمون در تصمیم‌‌گیری رو بفهمیم و هر جا نیاز داره بهبودش بدیم.

🔸این چهار سبک تصمیم‌گیری بر این اساس تقسیم بندی‌می‌شن:
۱- چقدر با ابهام سازگار هستیم یا ترجیح می‌دیم برنامه دقیق داشته باشیم و همه‌چیز ساختارمند باشه
۲- اولویت و ارزش ما در تصمیم‌گیری نتیجه گرفتن و دانشه یا اولویت ما تأثیر اجتماعی یا هماهنگی جمعیه

🔹بر اساس این معیارها، سبک تصمیم‌گیری افراد به ۴ دسته تقسیم شده که هر کدوم نقاط ضعف و قوت خودشون رو دارن. به این دسته‌بندی تئوری سبک تصمیم‌گیری Rowe & Boulgarides گفته می‌شه و افراد دیگه‌ای سبک‌های مختلف دیگه‌ای رو هم بیان کردن.

سبک تصمیم‌گیری شما کدومه؟

#تصمیم‌_گیری #سبک_تصمیم #سبک_فردی

🔸@techrasafarsi
👍63🔥1😁1
🔸تا حالا شده چیزی رو بخواین، اما بعداً بفهمین که اون چیزی که لازم داشتین چیز دیگه‌ای بوده؟

🔹خیلی وقت‌ها ما فکر می‌کنیم برای موفقیت، انگیزه، زمان یا شدت عمل لازمه؛ اما در واقع چیزی که ما رو به نتیجه می‌رسونه نظم، تمرکز و استمراره. انگیزه زودگذر و ناپایداره، اما نظم و استمرار باعث می‌شن حتی وقتی انگیزه نداریم هم به مسیر ادامه بدیم. از طرفی، هرچقدر زمان داشته باشیم، بدون تمرکز، اون زمان مفید نخواهد بود.

🔸این موضوع فقط به کار و پیشرفت فردی محدود نمی‌شه. توی روابط، یادگیری، رشد شخصی و حتی تصمیم‌گیری‌های مهم زندگی هم خیلی وقت‌ها دنبال چیزی هستیم که فکر می‌کنیم برامون مفیده، اما در واقع چیز دیگه‌ای به موفقیتمون کمک می‌کنه.

شما چه مثال دیگه‌ای می‌تونید بزنید؟

@techrasafarsi
8👍4👏2
🔸 تا حالا شده از یه گفت‌وگوی دشوار فرار کنین؟ یا شما صرفاً سعی کرده باشین صادق و صریح باشین، اما فرد مقابل ناراحت شده باشه؟

🔹 راه فراری از گفتگوهای دشوار با دیگران وجود نداره. چراکه برای حفظ ارتباطات به‌خصوص اون‌هایی که برامون مهم هستن، باید هرچه زودتر چالش‌ها و سوتفاهم‌ها رو حل کنیم و گفت‌وگو بهترین ابزار برای این کاره.

🔸 اما این گفت‌وگو‌ها اصلاً راحت نیستن و اگر درست پیش نرن ممکنه باعث ایجاد سوتفاهم‌های بیشتر و احساس بی‌احترامی بشن.

🔹 توی این پست به ۶ راه برای اینکه به روش درست گفت‌وگو‌هامون رو پیش ببریم پرداختیم.

شما چه موارد دیگه‌ای رو اضافه می‌کنید؟

#گفتگو #گفتگو_سخت #ارتباط_موثر

🔸@techrasafarsi
9👍3👏1
2025/07/09 21:57:15
Back to Top
HTML Embed Code: