Telegram Web
🔸شما تا به‌حال فرسودگی شغلی رو تجربه کردین؟

🔹فرسودگی کاری نتیجه استرس مزمن تو محیط کاره که به‌طور موثر مدیریت نشده باشه. جالبه بدونین که طبق آماری که گالوپ منتشر کرده، در سال ۲۰۲۰، ۷۶٪ از کارمندان فرسودگی شغلی رو تجربه کردن.

🔸این اتفاق می‌تونه برای هرکسی حتی حرفه‌ای‌ترین افراد هم به‌صورت ناگهانی پیش بیاد و اونا رو درگیر کنه. اما اگر نشانه‌هاش رو بشناسیم، می‌تونیم سعی کنیم جلوی اون رو بگیریم و آسیبش رو کمتر کنیم. توی این پست ۶ تا نشانه فرسودگی شغلی و راهکارهای اون رو گفتیم.

چه نشانه‌ دیگه‌ای رو می‌تونین اضافه کنین و چه راهکاری دارین؟

🔸@techrasafarsi
7👍3🔥1
🔸️ تو روزهایی که حالتون خوب نیست، چطور با خودتون رفتار می‌کنید؟

🔹️ خیلی از ما عادت کردیم که همیشه از خودمون توقع بهترین عملکرد رو داشته باشیم. اما واقعیت اینه که انسان بودن یعنی داشتن روزهای خوب و بد. مشکل اینجاست که در روزهای سخت، به جای همدلی با خودمون، معمولاً خودمون رو سرزنش می‌کنیم.

🔸️ مهربونی و حمایت از خود، مخصوصاً تو لحظات سخت، یکی از مهم‌ترین ابزارهاییه که می‌تونه به ما کمک کنه. توی این پست، نکاتی رو گفتیم که بهمون یادآوری می‌کنه چطور تو این مواقع حواسمون به خودمون باشه.

شما چه راه‌هایی برای حمایت از خودتون تو روزهای سخت پیشنهاد می‌کنید؟

#همدلی #حمایت

🔸 @TechRasaFarsi
12👍2
🔸 به‌نظرتون موفقیت‌های بزرگ چطوری بدست میان؟
بیاین یه مثال بزنیم؛ تصور کنین یک تیم فوتبال قهرمان بشه. آیا فقط به خاطر مربیه؟ یا بازیکنان تیم؟ یا حتی کادر پشت صحنه؟

🔹 خیلی‌ها ممکنه فکر کنن که تیم خوب به‌خاطر مربی خوبشه که نتایج خوب می‌گیره. این درسته که وجود مربی ماهر و توانمند توی موفقیت تیم یه عامل خیلی مهمه، اما حقیقت اینه که همه اعضا با هم این موفقیت رو رقم می‌زنن و هیچ رهبر بزرگی به‌تنهایی نمی‌تونه تیمش رو به موفقیت برسونه.

🔸 جان ماکسول معتقده که رهبران خوب کسایی هستن که می‌دونن موفقیتشون بدون کمک تیمشون ممکن نیست. اون‌ها به تیمشون اعتماد دارن و شرایطی رو ایجاد می‌کنن که هر کسی بتونه بهترین خودش رو نشون بده. اون‌ها همچنین اعضای تیم رو حول یه هدف مشترک متحد و منسجم می‌کنن و این‌طوری می‌تونن موفق بشن.

شما این جمله رو قبول دارین؟

🔸@techrasafarsi
👍132👎1
🔸فرض کنین که مکالمه دشواری رو با یه فردی دارین، در این حالت معمولاً تمرکزتون روی چیه؟

🔹توی چنین شرایطی معمولاً افراد بیشتر روی دیدگاه‌ها، ایده‌ها و احساسات خودشون تمرکز می‌کنن تا بتونن بحث رو به نفع خودشون جلو ببرن. اما چنین دیدگاهی نمی‌تونه در مکالمات دشوار مناسب باشه.

🔸چراکه در نظر نگرفتن فرد مقابل می‌تونه باعث بشه نتیجه عکس اون چیزی که می‌خواین رخ بده. اما در مکالمات چه چیزهایی رو بگیم و چه چیز‌هایی رو نباید بگیم؟ توی این پست یه سری از این موارد رو براتون گفتیم.

به‌نظرتون چه موارد دیگه‌ای رو می‌شه اضافه کرد؟

#مکالمات_دشوار #توسعه_فردی

🔸 @TechRasaFarsi
👍102👌1
🔸به نظرتون تا چند سال دیگه چه مهارت‌هایی اهمیتشون بیشتر می‌شه؟

🔹مجمع جهانی اقتصاد (World Economic Forum) در گزارش «آینده شغل‌ها ۲۰۲۳» از سازمان‌ها از طریق پرسشنامه‌ای سؤال کرده که به نظرشون چه مهارت‌هایی تا ۵ سال آینده (۲۰۲۳ تا ۲۰۲۷) اهمیت بیشتری پیدا می‌کنن و چه مهارت‌هایی اهمیتشون کم می‌شه.

🔸۵ مهارت اولی که اهمیت اون‌ها در سال‌های آینده در حال افزایشه رو توی این پست می‌تونید ببینید. برای مثال بیش از ۷۳٪ شرکت‌ها معتقد بودن «تفکر خلاق» مهارتیه که اهمیت اون افزایش پیدا می‌کنه.

🔹جالبه بدونین که از بین ۱۰ مهارت اولی که اهمیت اون‌ها در حال افزایشه، ۳ مورد تو دسته مهارت‌های «خودکارآمدی» و ۳ مورد دیگه هم در دسته «توانایی کار کردن با دیگران» قرار می‌گیرن. پس خوبه که ما هم بتونیم این مهارت‌ها رو توی خودمو تقویت کنیم.

شما با این موضوع موافقین؟

🔸@techrasafarsi
👍91
🔸شما چه رفتارهایی رو از یه رهبر خوب انتظار دارین ندارین که ببینین؟

🔹همیشه درباره اینکه رهبران و مدیران چه کارهایی رو بهتره انجام بدن شنیدیم، ولی به اینکه چه کارهایی نتیجه منفی دارن و بهتره انجام نشن کمتر پرداخته شده.

🔸توی این پست ۵ ویژگی و عادتی که مانع این هستن که ما بتونیم رهبر خوبی بشیم رو بیان کردیم. هر کدوم از این عادت‌ها به‌نوعی به خود ما یا تیم آسیب می‌زنن و اگر حواسمون به این ویژگی‌ها نباشه ممکنه به راحتی مسیر موفقیت رو گم کنیم و نه تنها خودمون، بلکه دیگران رو هم از رسیدن به موفقیت دور کنیم.

به نظرتون چه رفتارهای دیگه‌ای ما رو از یه رهبر خوب شدن دور می‌کنه؟

🔸@techrasafarsi
10👍1
🔸انتخاب شما کدومه؟
۱) فرار کردن، راحتی در کوتاه‌مدت اما سختی و مشکل بیشتر در درازمدت
۲) روبه‌رو شدن، سختی در کوتاه‌مدت اما راحتی و مشکل کمتر در بلندمدت

🔹این دو رویکردهایی هستن که ما در مواجهه با مشکل انتخاب می‌کنیم. خیلی وقت‌ها هنگامی که با یه مشکلی روبه‌رو می‌شیم، راهی رو انتخاب می‌کنیم که در کوتاه‌مدت برامون خوشایندتر و راحت‌تره و از مشکل فرار می‌کنیم و به سراغ حلش نمی‌ریم. اما فراموش می‌کنیم که این کار توی بلندمدت باعث می‌شه مشکل ما بزرگ‌تر و بزرگ‌تر بشه و آسیب بیشتری ببینیم.

🔸اما خیلی وقت‌ها اگر از همون اول سختی رو به جون بخریم و با مشکل روبه‌رو بشیم، با اینکه خوشایند نیست، اما در درازمدت مشکل ما کمرنگ‌تر و کوچک‌تر می‌شه و به راحتی بیشتری می‌رسیم. خوبه که وقتی با مشکلی مواجه می‌شیم تمرکزمون رو از سختی که حل کردنش داره، به مزایای درازمدتی که حل کردن و مواجه شدن با اون داره ببریم تا این کار رو برای خودمون ساده‌تر کنیم.

حالا به نظرتون کدوم بهتره؟ فرارکردن یا روبه‌رو شدن؟

🔸@techrasafarsi
👍8
ما در تکراسا به دنبال یک همراه جدید برای بخش «طراحی محتوا» هستیم

ما به دنبال فردی خلاق و دقیق هستیم که علاقه‌مند به تبدیل بینش‌ها و اطلاعات پیچیده به محتوای قابل‌فهم از طریق تحقیق و طراحی باشه. همچنین، دوست داریم همکار جدیدمون به یادگیری مهارت‌های جدید و نوآوری در حوزه طراحی محتوا علاقه داشته باشه و دوست داشته باشه در کنار ما رشد کنه.

🔻 چه پیش‌نیازهایی لازم داره؟
▪️ آشنایی با فتوشاپ
▪️ توانایی جستجو و تحقیق
▪️ تسلط به زبان انگلیسی
▪️ علاقه به محتوا و تولید محتوا

همچنین، اگر با نرم‌افزارهایی مثل InDesign، Premiere و تولید ویدئو آشنایی داشته باشید، مزیت به حساب میاد.

اگر به این فرصت علاقه‌مندید، ممنون می‌شیم برای آشنایی بیشتر، فرم زیر رو تکمیل کنید تا بتونیم با شما در ارتباط باشیم:
https://survey.porsline.ir/s/gE04OSe

@techrasafarsi
👍71
2025/07/08 17:16:02
Back to Top
HTML Embed Code: