Telegram Web
🔸به نظر شما رهبری و مدیریت چه تفاوتی با هم دارن؟

🔹توی مدیریت تمرکز روی درست انجام شدن کارها و برنامه‌ریزیه، مدیر نگاهش کوتاه‌مدته و یک ارتباط از بالا به پایین وجود داره. اما یک رهبر بخشی از تیمه و نگاه بلند مدت داره. هدف رهبر الهام‌بخشی و توانمند‌سازی افراده تا بتونن پتانسیل‌های خودشون رو کشف کنن و رشد کنن.

🔸مثلاً توی یک تیم فوتبال، مدیر مشخص می‌کنه که هر بازیکن کجای زمین باشه و چه تاکتیکی استفاده بشه (نظم و کنترل). اما رهبر تیم رو تشویق می‌کنه که باور داشته باشن می‌تونن قهرمان بشن و اون‌ها رو برای تلاش بیشتر ترغیب می‌کنه.

🔹نکته‌ مهم اینه که مدیریت و رهبری مکمل هم هستن. یک مدیر باید توانایی رهبری داشته باشه و رهبر هم باید مهارت‌های مدیریتی رو به‌کار بگیره. برای موفقیت سازمان، ترکیب این دو ضروریه تا هم ساختار حفظ بشه و هم رشد و انگیزه افراد ادامه پیدا کنه.
شما از هر کدوم چه تجربه‌ای دارید؟

#رهبری #مدیریت_زمان #رشد

🔸@techrasafarsi
9👍1
Forwarded from ILIA
برسد به دست مدیرعامل!

پیرو انتشار «گزارش مدیران عامل» در سه سال گذشته و دریافت بازخورد‌های مثبت از تحلیل‌ها و نتایج ارائه‌شده، چهارمین شماره از این گزارش توسط شرکت مشاوره مدیریت ایلیا منتشر خواهد شد.

هدف این گزارش انعکاس رویکرد‌ها و دغدغه‌های مدیران عامل جهت تاثیرگذاری بر سیاست‌گذاری‌ها و تصمیم‌گیری‌ها در سطح بنگاه‌ و حاکمیت است.

در همین راستا از شما مدیرعامل محترم دعوت می‌شود با تخصیص حدود ۱۵ دقیقه از زمان ارزشمند خود با هدف بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌هایتان، در تکمیل این پرسش‌نامه مشارکت نمایید.

🔺مشارکت در پرسش‌نامه گزارش مدیران عامل ۱۴۰۴
https://ilia.co/ceoreport1404

🔺دسترسی به نسخه‌های قبل
https://ilia.co/ceo-report

🟦🟪🟨🟩

ارتباط با ما:
وبسایت / لینکدین / اینستاگرام / تلگرام / یوتیوب
👍3🔥1
🔸به نظرتون چه چیزی توی سرعت رشد و پیشرفت ما تاثیر داره؟

🔹بیشتر مردم ماه‌ها یا حتی سال‌ها رو در انتظار زمان مناسب برای انجام کارها هدر می‌دن. اما حقیقت اینه که پیشرفت و تغییر، شانسی اتفاق نمی‌افته و چیزی انتخابیه.

🔸برای پیشرفت و سریع‌تر رسیدن به هدف‌های بزرگ، لازم نیست کارهای پیچیده انجام بدین. کافیه یه سری روش‌های ساده و هوشمندانه رو توی زندگی‌تون پیاده کنین تا بتونین زمان و انرژی‌تون رو بهتر مدیریت کنین و بهتر نتیجه بگیرین.

🔹همین تغییرهای کوچیک هستن که اگه به‌صورت مداوم انجام بشن، می‌تونن نتایج شگفت‌انگیزی رو براتون به‌وجود بیارن.

شما برای بالابردن سرعت رشد و پیشرفت خودتون از چه روشی استفاده می‌کنین؟

#رشد #پیشرفت #توسعه_فردی

🔸@techrasafarsi
👍73👏1
🔸تا حالا شده راجع یه موضوعی بخونین یا ویدئویی ر‌و ببینین ولی چند هفته بعد ازش چیزی یادتون نیاد؟

🔹اگه جوابتون بله هست باید بگیم که تنها نیستین. خیلی از ما برای بهتری شدن توی کار یا رشد شخصی راجع مسائل مختلف اطلاعات زیادی رو کسب می‌کنیم و سعی می‌کنیم دانش خودمون رو بالا ببریم. ولی معمولاً اون‌ها رو فراموش می‌کنیم، فکر می‌کنین چرا؟

🔸علتش اینه ما معمولاً سعی می‌کنیم اطلاعات رو به‌خاطر بسپریم. ولی شاید خیلی اوقات درکی ازش نداشته باشیم و ندونیم دقیقا چیه. اما اطلاعات فرار هستن و اگه درکشون نکنیم ممکنه فراموش بشن.

🔹برای همین مهمه دانشمون رو علاوه‌بر به خاطر سپردن، خوب درک کنیم. اما جالبه بدونین درک کردن هم کافی نیست و اگه می‌خوایم اون رو برای خودمون تبدیل به مهارت کنیم، باید ازش استفاده کنیم و به‌کار بگیریمش.

شما این موضوع رو قبول دارین؟ برای تبدیل دانش به مهارت دیگه چه کارهایی می‌شه کرد؟


🔸️ @TechRasaFarsi
👌114👍3
🔸برای انجام یک پروژه چطور نقش و وظیفه افراد رو مشخص می‌کنید؟

🔹تقسیم وظایف و نقش‌ها یکی از کارهای مهم اما چالش‌برانگیز در مدیریت پروژه‌ست. نمودار RACI یه ابزار کاربردیه که کمک می‌‌کنه نقش‌ها و مسئولیت‌های تیم مشخص بشه و همه چیز شفاف و هماهنگ پیش بره.

🔸توی این روش ۴ نقش «مسئول»، «پاسخگو»، «مشاور» و «مطلع» وجود داره. قبل از انجام پروژه وظایف و کارهای پروژه مشخص می‌شن و نقش هر فرد توی هر وظیفه توی یک جدول نوشته می‌‌شه. این کار باعث می‌شه هر کس نقش خودش رو بدونه، جلوی سردرگمی گرفته می‌شه، ارتباطات بهتر می‌شه و کارا راحت‌تر و سریع‌تر پیش می‌ره.

🔹این ابزار بیشتر تو پروژه‌هایی که چند تا ذینفع دارن یا تیم‌های چندوظیفه‌ای و کارهای پیچیده وجود داره، به‌کار می‌ره. اما می‌تونه برای همه تیم‌ها و پروژه‌ها مفید باشه.

شما برای مدیریت پروژه از چه ابزاری استفاده می‌کنید؟

🔸@techrasafarsi
👍95
🔸شما معمولاً واکنش نشون می‌دین یا آگاهانه پاسخ می‌دین؟

🔹شاید فکر کنین مگه چه فرقی داره؟ ولی در واقع همین تغییر کوچیک می‌تونه تأثیرات بزرگی داشته باشه. بازنگری توی نحوه گفتار، رفتار و الگوهای قدیمی یکی از مهم‌ترین راه‌های رشد و پیشرفته.

🔸مثلاً ممکنه ما از گذشته یاد گرفته باشیم که وقتی یه اتفاقی می‌افته، به‌جای اینکه مسئولیتش رو بپذیریم، دیگران رو سرزنش کنیم. این یه الگوی مخربه، چون هم قدرت و عاملیت ما رو می‌گیره، هم معمولاً نتیجه خاصی هم نداره. ولی وقتی یاد بگیریم که به‌جای سرزنش، مسئولیت بپذیریم، اون موقع می‌تونیم واقعاً تغییری ایجاد کنیم.

🔹البته تغییر عادت‌ها و الگوهای ذهنی‌ای که سال‌ها باهاشون زندگی کردیم، یه‌شبه اتفاق نمی‌افته. اما مغز انعطاف‌پذیره و می‌شه با تمرین و صبر، الگوهای جدیدی توش ساخت که توی زندگی خیلی مفیدترن.

شما چه موارد دیگه‌ای رو می‌تونین به این اضافه کنین؟

#تغییر_ذهنیت #توسعه_فردی

🔸@techrasafarsi
👍103🔥1👌1
🔸شما می‌دونید که چقدر نمی‌دونید؟

🔹آدم‌های باهوش و خردمند پیچیدگی‌های دنیا رو درک می‌کنن، محدودیت‌های خودشون رو می‌‌فهمن. همین باعث می‌شه هیچ‌وقت ۱۰۰٪ به چیزی مطمئن نباشن. اونا سؤال می‌پرسن، دنبال دیدگاه متفاوت و درک عمیق‌تر هستن—چون می‌دونن که چقدر نمی‌دونن!

🔸اما از اون طرف، نادان‌ها معمولاً نسبت به سوگیری‌های آگاه نیستن. فکر می‌کنن هر چی که می‌دونن درسته، و نیازی به شک‌ کردن یا بازبینی باورهاشون نمی‌بینن. به همین دلیله که اغلب، با اطمینان کامل حرف می‌زنن، حتی وقتی که اشتباه می‌کنن!

🔹و همین تفاوت دردسرسازه! چون نادان‌ها با اعتمادبه‌نفس عمل می‌کنن، تصمیم می‌گیرن و مسیرها رو شکل می‌دن، در حالی که باهوش‌ها، به‌خاطر تردیدهاشون، ممکنه در اقدام‌کردن و رهبری مردد بشن. و اینجاست که کارها به دست اون‌هایی می‌افته که کمتر می‌دونن، اما بیشتر از همه مطمئنن!

شما با این حرف موافقین؟

#خردمندی #چارلزبوکوفسکی

🔸@techrasafarsi
👍202🔥1🙏1🫡1
2025/07/12 05:00:05
Back to Top
HTML Embed Code: