Telegram Web
🔸 تا حالا احساس کردین رشدتون متوقف شده یا دارین درجا می‌زنین؟

🔹 یکی از دلایلی که می‌تونه مانع رشد ما بشه، موندن توی منطقه امن‌مونه.

🔸 منطقه امن ممکنه در ابتدا احساس خوبی داشته باشه اما هیچ رشدی توی اون اتفاق نمی‌افته و کم‌کم باعث نارضایتی ما می‌شه. پس بهتره که آگاهانه سعی کنیم از منطقه امن‌مون خارج بشیم. اما مشکل اینجاست که این کار اصلا راحت نیست و ممکنه با ترس و درد همراه باشه.

🔹 حالا با این شرایط چطور می‌تونیم از منطقه امن‌مون خارج بشیم؟ توی این پست به چهار راه‌حل برای این موضوع پرداختیم.

شما چجوری از منطقه امن‌تون خارج می‌شید؟

#منطقه_امن #رشدفردی

🔸@techrasafarsi
🔸به‌عنوان یه مدیر یا یه رهبر چطوری اعضای تیمتون رو هدایت می‌کنین تا رشد کنن؟ از کجا می‌دونین که اونا برای رشد به چه چیزی نیاز دارن؟

🔹به‌عنوان یک رهبر خوب باید بتونین نیازهای کارمندان خودتون رو برطرف کنین. همه افراد هم ممکنه نیازهای یکسانی نداشته باشن. پس از کجا می‌شه فهمید که چه نیازهایی وجود داره و چطور می‌شه اون‌ها رو برطرف کرد؟

🔸یکی از راه‌های شناخت نیازهای کارمندان اینه که از هرم مازلو استفاده کنیم. مازلو نیازهای اساسی انسان رو به چند دسته تقسیم می‌کنه. توی این پست این نیازها با محیط کار و شغل متناسب‌سازی شدن و راهکار اینکه رهبران چطور می‌تونن این نیازها رو برطرف کنن هم گفته شده.

به‌نظرتون چه موارد دیگه‌ای رو می‌شه برای رشد افراد در نظر گرفت؟

🔸@techrasafarsi
🔸تا حالا شده انقدر به فکر بهبود و بی‌نقص بودن یه کار باشین که هیچ وقت نتونین اون رو به پایان برسونین؟ یا مدام به دنبال یادگیری باشین ولی هیچ‌وقت از اطلاعتتون استفاده نکنین؟

🔹این‌ها چرخه‌هایی هستن که خیلی از ما توی اون‌ها گیر می‌کنیم و نه تنها به رشد و بهبود ما کمک نمی‌کنن، بلکه می‌تونن جلوی پیشرفتمون و خلاقیتمون رو هم بگیرن و حتی باعث بشن تا وقت و انرژی بذاریم، اما به نتیجه‌ مدنظرمون نرسیم.

🔸برای همین خیلی مهمه که به این چرخه‌ها آگاه باشیم تا بتونیم جلوی اون‌ها رو بگیریم. توی این پست ۴ چرخه مهمی که باید به اون‌ها آگاه باشیم رو براتون گفتیم.

شما کدوم رو تجربه کردین؟ چه مورد دیگه‌ای رو می‌تونین اضافه کنین؟

#آگاهی #توسعه_فردی

🔸@techrasafarsi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔸همکاری سوپراپ‌ها و اگریگیتورها چه چالش‌هایی داشت؟

🔹سوپراپ‌ها برای اینکه بتونن سریع‌تر و ساده‌تر خدمات خودشون رو متنوع کنن راه‌‌های مختلفی رو پیش گرفتن، برای مثال برای فروش بیمه به سراغ همکاری با اگریگیتورها رفتن. اما این همکاری علاوه بر مزایایی که داشته، چالش‌های مختلفی هم به همراه داشته.

🔸 در این ویدیو، صالح خانچی، مدیر ارشد محصول بیمه بازار، درباره یکی از این چالش‌ها توضیح دادند.

🔹این ویدیو در پاییز ۱۴۰۲ فیلم‌برداری شده.

🔗ویدئو کامل رو می‌تونین در کانال یوتیوب تکراسا فارسی مشاهده کنین:
https://youtu.be/1NufmNXVpow

🔸@techrasafarsi
🔸به نظرتون اینکه همه هم‌فکر و هم‌نظر باشن خوبه؟

🔹ممکنه در نگاه اول خیلی ایده‌آل به نظر بیاد، اما والتر لیپمن معتقده: «جایی که همه شبیه به هم فکر می‌کنن، کسی زیاد فکر نمی‌کنه». اما این جمله چه معنایی داره؟

🔸واقعیت اینه که هر فردی دیدگاه و تجربیات منحصر به خودش رو داره. اگر همه در یک جمع دقیقاً یکسان فکر کنن، احتمالاً یا تفکر انتقادی رو کنار گذاشتن، یا به خاطر ترس از تفاوت نظر خودشون رو سانسور کردن.

🔹اما رشد و خلاقیت زمانی اتفاق می‌افته که سؤال بپرسیم، درباره دیدگاه‌های مختلف گفت‌وگو کنیم، فرضیات رو به چالش بکشیم و از تفاوت‌ها استقبال کنیم. پس دفعه بعد که در جمعی قرار گرفتین، از دیدگاه‌های متفاوت نترسین—بلکه سعی کنین از تفکرات و نظرات مختلف استقبال کنید.

شما با این موضوع موافقین؟

#تفکر_انتقادی #رشد_فردی

🔸@techrasafarsi
🔸تا حالا شده چیزهای به‌ظاهر بدیهی رو به چالش بکشین و بگین اگر اینجوری نباشه چی؟

🔹این نشانه‌ای از عمیق فکر کردنه. عمیق فکر کردن مهمه چون به ما اجازه می‌ده فرای ظاهر مسائل بریم و این کمک می‌کنه نسبت به خودمون و اطرافمون آگاهی بیشتری پیدا کنیم و حل مسئله بهتری هم داشته باشیم.

🔸اما افرادی که عمیق فکر می‌کنن چه ویژگی‌ها و مهارت‌هایی دارن؟ توی این پست ۵ ویژگی رو توضیح دادیم. خوبه که بدونیم عمیق فکر کردن مهارتیه که همه ما با تمرین می‌تونیم به دست بیاریم، پس خوبه از همین امروز شروع کنیم.

شما چه ویژگی دیگه‌ای رو می‌تونین اضافه کنین؟

🔸@techrasafarsi
2025/01/02 02:47:11
Back to Top
HTML Embed Code: