Telegram Web
اسب زین کرده فقط: قطع روزانه ۲ ساعت برق در تهران بدون اعلام برنامه زمان‌بندی و قطع برق ۲ روز در هفته در شهرک‌های صنعتی استان تهران

دستاوردهای واقعی دولت مرحوم رئیسی یادمان نرود...

📍 @BostanchiMehdi
قطعی برق در شهرک‌های صنعتی تهران کار را به اعتراض خیابانی کشانده

مهدی بستانچی رئیس شورای هماهنگی شهرک‌های صنعتی سراسر کشور نوشت:

‏برق بزرگترین شهرک صنعتی تهران امروز قطع بود، فردا هم ۲۴ ساعت قطع است. دیروز در شهرک صنعتی خاوران به دلیل قطع برق اعتراضات خیابانی صورت‌ گرفت.

آقای اتابک! آقای علی‌آبادی! برق صنایع را قطع نکنید.

صنایع کوچک و متوسط در شهرک‌ها درحال مرگ‌اند.
صنایع را نابود نکنید.

📍 @BostanchiMehdi
سی فرآیندی که به وفاق ملی می‌انجامد

محمود سریع القلم

1. نرخ تورم تک رقمی است؛
2. چون نرخ تورم تک رقمی است، نیازی به دروغگویی نیست و راستگویی ستونِ اصلی وفاق است؛
3. در انتخابات، مردم به احزاب و برنامۀ آنها رای می دهند و نه به افراد؛
4. عامۀ مردم از هویتی شفاف، اولویت بندی شده و مورد اجماع برخوردارند؛
5. اکثریتِ مطلقِ رسانه‌ها، غیردولتی هستند؛
6. گروه‌ها و احزاب سیاسی در مسائل کلان فلسفی اجماع دارند و اختلاف آن­ها صرفاً در سیاست­ گذاری ها است؛
7. رسانه‌ها درعلنی کردن فساد مالی از مراجع قضایی پیشروتر هستند؛
8. مردم با اعتقاد و علاقه قوانین را رعایت می‌­کنند؛
9. شهروندان برای سفر به خارج، چندان نیازی به ویزا ندارند؛
10. ثبات شاخص‌های اقتصادی، شهروندان را تک شخصیتی و علاقه مند به همکاری کرده است؛
11. شهروندان به کار و فعالیت خود متکی هستند و نه رانت اقتصادی و سیاسی؛
12. زنانِ متخصص در کنارِ مردان متخصص، جزیی از تصمیم­ سازان کشور هستند؛
13. مدیران و مجریان به کشور تعهد دارند و نه فقط به افراد؛
14. بخش خصوصی حداقل هشتاد درصد تولید و خدمات را در اختیار دارد؛
15. حکومت و عامۀ مردم، سرمایه ­داری و اقتصاد رقابتی را پذیرفته‌اند و به قواعد آنها پایبندند؛
16. هر اقدامی در سیاست­ خارجی، فایدۀ اقتصادی برای کشور دارد؛
17. به موجب حساسیت به اعتبار ملی، بخش خصوصی کالاهای با کیفیت صادر می‌کند؛
18. شهروندان با حوصله، صبر، محبت و احترام به دیگران رانندگی می‌کنند؛
19. آنقدر پول ملی ثبات دارد، کسی به انباشت طلا و ارز فکر نمی‌کند؛
20. اگر مجریان اشتباه کنند، حداقل عذرخواهی و عموماً استعفا می‌دهند؛
21. احترام و تصویرِ مثبتِ کشور در جامعۀ جهانی برای حکمرانان حیاتی است؛
22. حسِ هم ­نوع دوستی میانِ مردم بسیار فراگیر است؛
23. آنقدر شهروندان تعلق به وطن دارند که قبل ازموعد، مالیات خود را پرداخت می‌کنند؛
24. به ندرت فردی یا خانواده‌ای به فکر مهاجرت می‌افتد؛
25. بالاترین مصونیت را خبرنگارانی دارند که fact عرضه می‌کنند؛
26. دولت، صرفاً نهادی برای خوب زندگی کردن و پول جمع کردن مجریان نیست؛
27. در تعامل با همسایگان، اساس بر اعتماد، حذف ویزا و تبادل گستردۀ کالا و خدمات است؛
28. تفکیکِ قوا به معنای حقوقی و سیاسی آن تحقق یافته است؛
29. تسهیل سرمایه­ گذاری خارجی و مناسباتِ شفافِ مالی مورد اجماعِ همه دولت‌هایی است که به قدرت می رسند؛
30. به واسطۀ تک­ رقمی بودن نرخِ تورم، شهروندان نگرانِ آینده نیستند.

ارسال نظر

📍 @ToseEghtesad
ثبت نام جامعه «مهندسان ساختمان ایران: مان» از نامزدهای انتخابات نظام مهندسی تهران


مهدی بستانچی رئیس دبیرخانه صنعتگران تهران و فعال صنعت ساختمان ایران با اشاره بر برگزاری انتخابات دور دهم هیات مدیره سازمان نظام مهندسی استان تهران گفت: بعد از تجربه موفقی که در انتخابات دور نهم هیات مدیره نظام مهندسی استان تهران با معرفی فهرست دبیرخانه صنعتگران تهران داشتیم، تصمیم گرفتیم در انتخابات این دوره با نام جامعه «مهندسان ساختمان ایران: مان» در انتخابات شرکت کنیم. «مان» قدیمی ترین واژه ی انسان ایرانی برای توصیف خانه در زبان پارسی میانه یا پهلوی ساسانی است و ما واژه مان برای معرفی فهرست «مهندسان ساختمان ایران» بهره گرفتیم.

بستانچی با اشاره به رویکردهای صنفی از جمله: پیگیری صلاحیت‌های جدید، شناخت مشکلات مهندسین شهرستان های استان تهران و آشنایی کافی از مشکلات اشخاص حقوقی طراح، ناظر و سازنده و حل این چالش ها با تعامل سازنده در وزارت راه و شهرسازی و شهرداری تهران و شهرداری‌های شهرهای استان تهران افزود: تلاش داریم برای انتخابات دور دهم هیات مدیره سازمان نظام مهندسی استان تهران در تمامی رشته‌های هفت گانه یعنی عمران، معماری، برق، مکانیک، نقشه برداری، شهرسازی و ترافیک، نامزدهای شایسته و کارآمد و خوش‌نام را که هم مسایل و چالش‌های صنعت ساختمان را به خوبی می‌شناسند و هم شناخت عمیقی از اولویت‌ها و مسایل صنفی و نظام مهندسی دارند را معرفی کنیم.

وی تاکید کرد: حضور در فهرست انتخاباتی «مهندسان ساختمان ایران: مان» با بررسی رزومه، جمع بندی امتیازات فنی و تخصصی و در نهایت مصاحبه‌ی تخصصی از نامزدها، انجام می‌شود و از تمامی مهندسان تحول خواه که نامزد انتخابات دور دهم هیات مدیره نظام مهندسی تهران هستند دعوت می کنم روزمه ی خود را برای ما به ایمیل [email protected] و یا شماره 09373272833 (آیدی: Idea24) تلگرام کنند.

بستانچی رئیس جامعه «مهندسان ساختمان ایران: مان» توزیع عادلانه و منصفانه خدمات مهندسی و پیگیری صلاحیت های جدید، بروزرسانی فرایندهای قدیمی، بهبود فضای کسب و کار به ویژه برای مسئولیت سرپرستی کارگاه و بازارهای جدیدکاری مانند تعمیر و نگهداری ساختمان را ازجمله رویکردهای فهرست «مان» دانست و گفت: امیدواریم با حضور موثر نامزدهای «مهندسان ساختمان ایران: مان» در هیات مدیره نظام و هیات رئیسه کمیته ها و کمیسیون ها تخصصی پیگیری شود.

بر اساس اعلام رسمی داوود دانشگر مدیرکل دفتر توسعه مهندسی ساختمان وزارت راه و شهرسازی، دهمین دوره انتخابات هیات‌مدیره سازمان‌های نظام‌ مهندسی در روزهای ۱۰، ۱۱، ۱۲ و ۱۳ مهرماه در ۳۱ استان کشور برگزار می شود.
تاکنون 3هزار و ۲۴۴ نفر در کشور در سامانه انتخابات نظام مهندسی ساختمان ثبت نام کردند که از این تعداد ۲ هزار و ۱۱۴ نفر ثبت نامشان توسط هیأت اجرایی ثبت و تأیید شده است.

@irnmaan24
مصاحبه دکتر سریع‌القلم با اکو ایران

مسعود پزشکیان در سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل باز هم بر راهبرد وفاق ملی تاکید کرد. او گفت: «مردم ایران در انتخاب من به شعار محوری وفاق ملی رای دادند که این شعار منطبق با دستور خداوند در قرآن کریم است.» وفاق ملی شاید پرتکرارترین واژه‌ای باشد که این روزها از سوی رئیس‌جمهور مطرح می‌شود. در کنار آن، آقای پزشکیان به وفور درباره ناترازی‌های اقتصادی سخن می‌گوید و به همین دلیل اقتصاددانان امیدوارند وفاق ملی حول کاهش‌ ناترازی‌ها شکل گیرد. شاید بتوان انگیزه اصلی رئیس‌جمهور پزشکیان در نام‌گذاری دولت چهاردهم به‌عنوان دولت «وفاق ملی» را این نکته دانست که او مایل است دولت چهاردهم با ایجاد همدلی، اتفاق و هماهنگی بین جناح‌های سیاسی شرایط مناسبی برای حل‌وفصل ناترازی‌های اقتصادی ایجاد کند. اما وفاق ملی چیست و زمانی که درباره آن سخن می‌گوییم دقیقاً درباره چه چیزی سخن می‌گوییم؟ محمود سریع‌القلم، استاد اقتصاد سیاسی بین‌الملل از دانشگاه شهید بهشتی در گفت‌وگو با علی فرحبخش -روزنامه‌نگار اقتصادی- درباره اقتصاد سیاسی وفاق ملی سخن می‌گوید.

مطالعه متن کامل مصاحبه و ارسال نظر از اینجا

📍 @ToseEghtesad
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
آقای وزیر صمت اگر قرار است مسیر قبل را تکرار کنید نتیجه اش همین قطعی گسترده برق است

در سیزدهمین نشست فعالان صنعتی با نمایندگان مجلس به عنوان میزبان و رئیس شورای هماهنگی شهرک‌های صنعتی سراسر کشور، گفتم: آقای اتابک وزیر صمت! اگر قرار است مسیر قبل را تکرار کنید نتیجه اش همین قطعی گسترده برق است. صدای صنایع را باید فعالانه بشنوید و به آن ترتیب اثر بدهید.

@BostanchiMehdi
بنیادی‌ترین نقصانِ سیاستِ خارجی ایران

محمود سریع القلم

 
یکی از مفاهیمی که از اقتصاد و کارآفرینی به متونِ سیاستِ خارجی و روابطِ بین‌الملل وارد شده است، Hedging است. به جز چند کشور، اکثریتِ کشورهای جهان با فکر، مشورت، محاسبه، برنامه ریزی و آینده نگری، این مفهوم را به کار گرفته‌اند. از امارات تا چین، از مکزیک تا هند، از قطر تا برزیل، از عمان تا اندونزی، عموماً مفهوم Hedging را کانونِ حکمرانی قرار داده‌اند. به عبارت دیگر: در این جهانِ چند قطبی اقتصاد و سیاست، همه درحال افزایش آلترناتیوها، گسترش فرصت‌ها، ایجاد کثرت در منابع واردات و صادرات و سرمایه گذاری، تنوعِ منابعِ تامینِ اسلحه، کاهشِ ریسک و مخاطرات، تنوعِ استراتژی‌های تامین منافع و امنیت ملی و وسیع تر کردن دوایرِ تحرک و اثرگذاری در روابط خارجی هستند.

ادامه در لینک زیر:

telegra.ph/sariolghalam-10-23

📍 @ToseEghyesad
ترامپ و آرزوهای بزرگ

ترامپ چه خواهد کرد؟ برای بسیاری در صحاری خاورمیانه اینکه رئیس جمهور بزرگترین قدرت چه می کند گاهی حتی مهمتر از سیاست های حکام سرزمین مادری است. در مورد شخصیت و روانشناسی ترامپ زیاد گفته اند ولی بد نیست به سندی بپردازیم که نخبگان سیاسی محافظه کار امریکا آن را نقشه راه آینده می دانند و انتظار دارند رئیس جمهور نیز آن را پی بگیرد. ترامپ به این سند نقدهایی داشته است ولی شباهت ها میان وعده های وی و مفاد زیاد است و البته به عنوان نوعی مانیفیست! رسمی برای محافظه کاری جدید باید آن را جدی گرفت.

بنیاد هریتیج با صرف بودجه حدود 22 میلیون دلار «پروژه ۲۰۲۵» را آغاز کرد که نقشه راه سیاست‌های محافظه‌کارانه در ایالات متحده ارائه می‌دهد. این پروژه شامل پیشنهادهایی برای سیاست‌گذاری در حوزه های مختلف برای دولت محافظه‌کار آینده (بخوانید ترامپ) است تا برنامه‌های اصلی آن مشخص باشند. مضمون های مهم سند به قرار زیر است:
1. اداره قوه مجریه
شرح: تغییر ساختار سازمان‌های دولتی (فدرال) برای کاهش قدرت بوروکراسی (در برابر سیاسیون) و پایبندی جدیتر به دستور قوه مجریه
پیشنهادها: بهبود پاسخگویی سازمان‌های دولتی، کنترل بهتر قوه مجریه، و حذف احتمالی برخی از وزارتخانه‌ها برای کارآمدتر کردن دولت.
2. سیاست‌های اقتصادی
شرح: دنبال کردن اصلاحات مالیاتی، سیاست های مالی (بودجه ای) مسئولانه، کاهش مقررات، و کاهش بدهی ملی
پیشنهادها: کاهش مالیات‌ها، کاهش هزینه‌های دولت فدرال، لغو مقررات محدودکننده کسب‌وکارها، و ترویج اصول بازار آزاد برای رشد اقتصادی.
3. اصلاحات آموزشی
شرح: تاکید بر حقوق والدین در آموزش فرزندانشان، انتخاب مدارس و محدود کردن کنترل دولت فدرال بر آموزش محلی (تمرکززدایی از آموزش).
پیشنهادها: افزایش تعداد مدارس هیئت امنایی (چارتر)، اجرای سیاست های حمایتی برای انتخاب مدرسه، و حذف برنامه‌های دولت فدرال که کاهش کنترل ایالت ها بر آموزش را در پی دارند.
4. انرژی و محیط زیست
شرح: تاکید بر استقلال انرژی، کاهش مقررات در حوزه سوخت‌های فسیلی و کاهش مداخله در حوزه محیط زیست.
پیشنهادها: حذف محدودیت‌های پیش روی تولید انرژی در داخل امریکا، حمایت از سوخت‌های فسیلی، و ارزیابی مجدد سیاست‌های محیط زیستی برای همسو کردن آنها با اهداف استقلال انرژی.
5. بهداشت و درمان (سلامت)
شرح: تمرکز بر راه کارهای بازاری در حوزه تامین مالی و دسترسی به بهداشت و درمان (به جای مداخله های دولتی).
پیشنهادها: لغو قانون اوباماکر، حساب‌های پس‌انداز افراد برای پوشش هزینه های سلامت، و تشویق راه کارهای خصوصی بهداشت برای افزایش رقابت و کاهش هزینه‌ها.
6. امنیت ملی و دفاع
شرح: تاکید بر تقویت توانمندی‌های نظامی، کنترل مرزها و مقابله با تهدیدات دشمنان جهانی.
پیشنهادها: افزایش بودجه دفاعی، تقویت امنیت مرزها و ارتقای آمادگی نظامی با مدرن‌سازی نیروها.
7. سیاست خارجی
شرح: تاکید بر منافع ملی و حاکمیت (درونگرایی) و توجه به اتحادهای استراتژیک.
پیشنهادها: ارزیابی مجدد توافقات بین‌المللی، کاهش کمک‌های خارجی، و تقویت اتحادهای سودمند.
8. اصلاحات قضایی و حقوقی
شرح: بازگشت به قانون اساسی و بستن دست دادگاه‌ها (محدود کردن کنشگری قضایی)
پیشنهادها: انتصاب قضات مناسب و همسو با ارزش های محافظه کاری، محدود کردن قدرت دادگاه‌ها، و حمایت از حقوق ایالت ها.
9. مسائل اجتماعی
شرح: تاکید بر دیدگاه‌های محافظه‌کارانه در حوزه ارزش‌های خانواده، آزادی مذهبی و آزادی بیان.
پیشنهادها: حمایت از آزادی‌های مذهبی، محدود کردن سیاست‌های ضدخانواده و حمایت از ارزش‌های اجتماعی سازگار با محافظه‌کاری.
10. تکنولوژی و نوآوری
شرح: تاکید بر ایجاد محیطی مناسب برای رشد تکنولوژی و تمرکز بر حفاظت از امنیت ملی و حریم خصوصی.
پیشنهادها: کاهش مقررات بر نوآوری تکنولوژی، بهبود قوانین حفاظت از داده‌ها، و حفاظت از مالکیت فکری آمریکایی ها.

از متن تا عمل فاصله بسیاری است ولی با بررسی این موارد شاید بتواند تصوری از تصویر کلی نخبگان محافظه کاری دست یافت، الله علم.

https://bit.ly/4ejuiXu

کانال راهبرد/امیرحسین خالقی

📍 @Toseeghtesad
دولت امارات برای ارتقای کیفیت هوای پروژه‌های زیرساختی دو استاندارد انجمن گرمایش، سرمایش و تهویه مطبوع آمریکا ASHRAE 62.1 و 241 را در ساختمان دولتی اجباری کرد. در ایران اما، آقای اتابک وزیر صمت تمایلی به برگزاری جلسه با انجمن تهویه مطبوع ایران و شنیدن نظرات و راهکارهای‌ما ندارد.

📍 @BostanchiMehdi
غریب آشنا، دوست دارم بیا!
مجتبی لشکربلوکی

آیا به نظرتان می رسد ما این ظرفیت، این تحمل و این بلندنظری را داریم که مدیر عامل ایران خودرو یک آلمانی باشد، مدیر عامل همراه اول یک لبنانی باشد و مدیر عامل یکی از بانک های ما یک تایوانی؟ بلافاصله خواهیم گفت ما این همه استعداد مدیریتی در کشور داریم چرا دستمان را به سوی بیگانگان دراز کنیم؟ چرا برویم زیر دست اجنبی؟ مگه ما خودمان چه چیزی کم داریم!

حالا به این واقعیت ها توجه کنید: ساندار پیچای، مدیر عامل آلفابت (گوگل)، یک هندی‌الاصل است، کارلوس گُسِن، مدیر عامل سابق رنو، اصالتاً برزیلی-لبنانی بود. مارک جوزف کارنی، رئیس اسبق بانک مرکزی کانادا بود تا اینجایش خاص نیست ولی جالب اینجاست که ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۰ شد رئیس بانک مرکزی انگلستان! ایلان ماسک از آفریقای جنوبی آمده، دارد در آمریکا موشک هوا می کند! جنسن هوانگ در تایوان دنیا آمده اما در آنسوی دنیا دارد جهان را به عصر هوش مصنوعی می برد! نماد ژاپن چیست؟ سونی! مدیر عاملش برای مدت های طولانی یک آمریکایی بود! دارا خسروشاهی، مدیر عامل اوبر است با ۳۷ میلیارد دلار درآمد (مقایسه کنید با فروش سالانه نفت ایران)

سال هاست که ارتباط ما با جهان به سطحی اسفناک سقوط کرده. قبول ندارید؟ به چهار سوال جواب بدهیم، بعد شما و وجدان تان!
از ۱۰۰۰ شرکت برتر جهان، کدامشان در ایران دفتر فعال دارند؟
از ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا، چند درصدشان با دانشگاه های ایران برنامه مشترک دارند؟
از ۱۰ شرکت برتر مشاوره جهان کدامشان در ایران فعالند؟
سرمایه گذاری خارجی مستقیم (FDI) و در بازار سرمایه (FPI) ما نسبت به کشورهای عربستان و ترکیه چقدر است؟

دقت کنید که اصلا منظورم این نیست که سکان شرکت ها و سازمان هایمان را به دیگران بدهیم، بلکه تاکیدم روی همکاری و تعاملات بین المللی است. سپردن مدیریت یکی از صدها روش همکاری بین المللی است.

☑️⭕️تحلیل و تجویز راهبردی:
کار کردن با خارجی ها اصلا چه فایده ای دارد؟ جدای از دسترسی به بازارهای بین المللی، جذب منابع مالی و انتقال تکنولوژی که در همه منابع اشاره می شود می خواهم روی موضوع دیگری دست بگذارم و آن تغییر عمیق درونی است. اگر با جهان کار کنیم ما دیگر آن آدم سابق نخواهیم شد:

۱) قد ما بلند می شود. فرض کنید که کسی در یک روستای ۱۰۰ نفره به دنیا می آید و همانجا زندگی می کند و می‌میرد. درکش از جهان و فرصت هایش چقدر است؟ کسی که با جهان در ارتباط است قدش بلند می شود چیزهایی را می بیند که امکان دیدن آن را قبلا نداشته

۲) می فهمیم که آدم های دیگر با دین و آیین متفاوت نیز به اندازه ما انسان هستند. به اندازه ما وجدان دارند، به اندازه ما به خانواده اهمیت می دهند، به اندازه ما برای عدالت دغدغه دارند. ما قطعا و حتما انسان تر خواهیم شد.

۳) ژن نوآوری ما تقویت می شود. دو تن از اساتید دانشگاه هاروارد و یک استاد دیگر این سوال برای شان مطرح شد که کارآفرینان نوآور با مدیران معمولی چه تفاوتی دارند؟ بررسی هایشان را در کتابی منتشر کردند به نام ژن نوآوری! آن ها متوجه شدند تفاوت در ۵ مهارت کلیدی است. یکی از آن ها شبکه سازی بود؛ ساختن ارتباطات اجتماعی و جستجوی فعالانه برای یادگیری از افراد با زمینه‌های متفاوت، تخصص‌های متنوع و دیدگاه‌های مختلف. شبکه بزرگ تر و متنوع تر یعنی ایده های با کیفیت تر، دیدگاهی وسیع تر و خلاقیت بیشتر.

۴) همزمان تواضع و اعتماد به نفس ما بیشتر می شود. وقتی در ایران زندگی می کنيم، به عنوان یک نویسنده یا کارآفرین یا مربی باشگاه فوتبال، جامعه ای که خودم را با آنان مقایسه می کنم محدود است (حدود ۱٪ جمعیت جهان). ممکن است به درستی یا نادرستی خودم را بهترین بیابم. ولی به محضی که پایم را از ایران بیرون می گذارم می بینیم که ده ها نویسنده، کارآفرین و مربی بالاتر از من هستند. دیگر امکان ندارد که مغرور شوم. ارتباط با جهان، فروتنی و تواضع می آورد. همچنین وقتی با خارجی ها کار می کنیم، می فهمیم که ما به یک اندازه باهوشیم، آن ها آدم های عجیب و غریبی نیستند. برخی از ما به خاطر شبکه محدودمان به شدت در معرض «غرور جاهلانه» و برخی دیگر در معرض ضعف اعتماد به نفس هستیم.

تا رفع تحریم ها که نمی دانیم چه زمانی است، به هر طریقی که می توانیم باید تعاملات بین المللی خود را توسعه دهیم.

می توانید مرا به غریبه پرستی، خودباختگی و «مرغ همسایه غازپنداری» متهم کنید. اما پیش از آن از خودتان بپرسید که کدام یک از استدلال های بالا اشتباه است. خلاصه کلام اینکه ما باید یاد بگیریم که با غریبه‌ها، بیگانگان، خارجی‌ها و اجنبی‌ها، کار کنیم. مدت هاست جهان، جهانی شده است و آنانکه بلد نیستند با جهان کار کنند ممکن است در نقشه های جفرافیا باقی بمانند اما در صفحات تاریخ حذف خواهند شد. با غریبه های بیشتر باید آشنا شد!

📍 @ToseEghtesad
اولویت های صنفی جامعه «مهندسان ساختمان ایران: مان» در انتخابات دوره دهم هیات مدیره سازمان نظام مهندسی استان تهران

▫️پیگیری صلاحیت‌های جدید
▫️ پیگیری مسائل و مشکلات مهندسین شهرستان های استان تهران
▫️پیگیری مشکلات اشخاص حقوقی طراح، ناظر و سازنده با تعامل سازنده در وزارت راه و شهرسازی و شهرداری تهران و شهرداری‌های شهرهای استان تهران
▫️توزیع عادلانه و منصفانه خدمات مهندسی
▫️بروزرسانی فرایندهای قدیمی
▫️ بهبود فضای کسب و کار به ویژه برای مسئولیت سرپرستی کارگاه
▫️ تسهیل فضای کسب و کار بازارهای جدید کاری مانند تعمیر و نگهداری ساختمان


حضور در فهرست انتخاباتی «مهندسان ساختمان ایران: مان» با بررسی رزومه، جمع بندی امتیازات فنی و تخصصی و در نهایت مصاحبه‌ی تخصصی از نامزدها، انجام می‌شود و از تمامی مهندسان تحول خواه که نامزد انتخابات دور دهم هیات مدیره نظام مهندسی تهران هستند دعوت می کنم روزمه ی خود را برای ما به ایمیل [email protected] و یا شماره 09373272833 ( آیدی: Idea24 ) تلگرام کنند.

مهدی بستانچی
رئیس جامعه «مهندسان ساختمان ایران: مان»

@irnmaan24
جامعه «مهندسان ساختمان ایران: مان» در تمام رشته‌های 7گانه نظام مهندسی نامزد معرفی می کند

مهدی بستانچی، رئیس جامعه «مهندسان ساختمان ایران: مان» :

▫️بعد از تجربه موفقی که در انتخابات دور نهم هیات مدیره نظام مهندسی استان تهران با معرفی فهرست دبیرخانه صنعتگران تهران داشتیم، تصمیم گرفتیم در انتخابات این دوره با نام جامعه «مهندسان ساختمان ایران: مان» در انتخابات شرکت کنیم.

▫️پیگیری صلاحیت‌های جدید، شناخت مشکلات مهندسین شهرستان های استان تهران و آشنایی کافی از مشکلات اشخاص حقوقی طراح، ناظر و سازنده و حل این چالش ها با تعامل سازنده در وزارت راه و شهرسازی و شهرداری تهران و شهرداری‌های شهرهای استان تهران از اولویت های این جامعه مهندسان ساختمان ایران است.

▫️تلاش داریم برای انتخابات دور دهم هیات مدیره سازمان نظام مهندسی استان تهران در تمامی رشته‌های هفت گانه یعنی عمران، معماری، برق، مکانیک، نقشه برداری، شهرسازی و ترافیک، نامزدهای شایسته و کارآمد و خوش‌نام را که هم مسایل و چالش‌های صنعت ساختمان را به خوبی می‌شناسند و هم شناخت عمیقی از اولویت‌ها و مسایل صنفی و نظام مهندسی دارند را معرفی کنیم.


@irnmaan24
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
اولویت های صنفی جامعه «مهندسان ساختمان ایران: مان» در انتخابات دوره دهم هیات مدیره سازمان نظام مهندسی استان تهران

▫️پیگیری صلاحیت‌های جدید
▫️ پیگیری مسائل و مشکلات مهندسین شهرستان های استان تهران
▫️پیگیری مشکلات اشخاص حقوقی طراح، ناظر و سازنده با تعامل سازنده در وزارت راه و شهرسازی و شهرداری تهران و شهرداری‌های شهرهای استان تهران
▫️توزیع عادلانه و منصفانه خدمات مهندسی
▫️بروزرسانی فرایندهای قدیمی
▫️ بهبود فضای کسب و کار به ویژه برای مسئولیت سرپرستی کارگاه
▫️ تسهیل فضای کسب و کار بازارهای جدید کاری مانند تعمیر و نگهداری ساختمان


تورم قیمت نهاده های تولید و خدمات از سویی و رکود طاقت فرسا از دیگر سو ، فشار بی امانی را بر صنعت ساختمان ایران وارد کرده است و مهندسان به عنوان سرمایه انسانی صنعت، آسیب های سهمگینی را تحمل می کنند.
جامعه «مهندسان ساختمان ایران: مان» شکل گرفته تا با حضور چهره های متخصص، شجاع، عملگرا و پاک دست در انتخابات، خط و ترازی جدیدی در پیگیری مطالبات صنفی در سازمان نظام مهندسی استان تهران شکل بگیرد.

مهدی بستانچی
رئیس جامعه «مهندسان ساختمان ایران: مان»

@irnmaan24
Forwarded from خانه اقتصاد
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌐 فیلم/ "اتابک" فکر کرده وزیر صمت سوئیس است، یک کلمه درباره قطعی برق صنایع حرف نمی‌زند/ چرا باید "سراها" و "پاساژها" برق داشته باشد ولی منِ صنعتگر نداشته باشم؟

📱مهدی بستانچی، رئیس شورای هماهنگی شهرک‌های صنعتی در گفتگو با «خانه اقتصاد»: آقای اتابک! در این چندماه که وزیر شدی به چند شهرک صنعتی رفتی؟

📱 هیات دولت که هر روز تعطیل می‌کند، حاضر است چک‌های صنعتگران را پاس کند؟ من چگونه حقوق کارگرانم را بدهم؟

📱 https://www.tgoop.com/khanehyeghtesad
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
فهرست جامعه «مهندسان ساختمان ایران: مان»
در انتخابات دوره دهم هیات مدیره سازمان نظام مهندسی استان تهران



جامعه «مهندسان ساختمان ایران: مان» شکل گرفت تا با حضور چهره های متخصص، شجاع، عملگرا و پاک دست ، خط و ترازی جدیدی در پیگیری مطالبات صنفی و ارتقا جایگاه سازمان نظام مهندسی استان تهران شکل بگیرد.

با هم، با شجاعت و صراحت، خط جدیدی در نظام مهندسی ساختمان بسازیم.

مهدی بستانچی
رئیس جامعه مهندسان ایران «مان»

@irnmaan24
گلایه صنعتگران از بی‌تفاوتی اتابک/ صنایع در بحران انرژی؛ وزیر صمت کجاست؟

گزارش خبرگزاری ایلنا

مهدی بستانچی، رئیس شورای هماهنگی شهرک‌های صنعتی سراسر کشور در این باره گفت: انتظار صنعتگران از وزارت صمت این است که به هنگام وقوع بحران در جایگاه نهاد بالادست به عنوان تسهیلگر وارد عمل شود و صنعت در شرایط بحران نقش وزارتخانه را در تسهیلگری لمس کند و وزیر با برگزاری جلسات، بررسی مشکلات و اعلام نتایج به صنعتگران نشان دهد که در تلاش برای ایفای نقش خود به عنوان تسهیلگر است، با این حال از ابتدای شروع بحران تاکنون ما شاهد عملکردی که گویای این موارد باشد از وزیر صمت نبوده‌ایم.

وی افزود: حتی ممکن است وزارت صمت برای کاهش فشار بحران تمام تلاش خود را بکند، اما دستاوردی حاصل نشود. در این شرایط کم‌ترین انتظاری که از ایشان وجود دارد این است که از طریق رسانه‌ها اعلام کنند با صنعتگران همراه هستند و همه تلاش خود را کرده‌اند و از صنعتگران عذرخواهی کنند.

بستانچی تصریح کرد: خوب است ایشان بدانند که صنعتگران راهکارهایی دارند که می‌تواند در پیشبرد تولید در بحران انرژی موثر باشد و در واقع آنها آماده هستند با دولت برای عبور از شرایط کنونی همفکری کنند اما آقای اتابک حتی برای همفکری هم صنعتگران را فرانخوانده‌اند و در ارتباط با صنعتگران عملکردی به کل منفعل داشته‌اند در حالی که انتظار صنعتگران این است که در کشوری مانند ایران وزیر صمت با مشکلات آنها زندگی کند و در کف صنعت کشور حضور داشته باشد مگر غیر از این است که وزارت صمت برای حل همین مشکلات از مجلس رای اعتماد گرفته‌اند؟ ایشان وزیر شده‌اند تا جهش تولید را رقم بزنند بنابراین‌ها اگر بنا به تغییر رویکرد کنونی خود ندارند استعفا دهند تا ما همچنان سوابق درخشان ایشان در صنعت را پیش از انتصاب به عنوان وزیر صمت در ذهن داشته باشیم. 

متن کامل خبر:

📍 https://www.ilna.ir/fa/tiny/news-1573578
همکاران ارجمند
سلام


با احترام و آرزوی مشارکت گسترده اعضای جامعه مهندسی ساختمان کشور در انتخابات پیش رو، همان گونه که به خوبی می دانید بسیاری از نامزدهای حاضر در این انتخابات از ظرفیت‌ و توانمندی‌های قابل‌توجهی برخوردارند و «جامعه مهندسان ساختمان ایران: مان» باور دارد این سرمایه‌های انسانی ارزشمند، منبع پویایی و بالندگی و آینده سازان صنعت ساختمان، سازمان نظام مهندسی هستند.

فرآیند انتخاب نامزدهای پیشنهادی مورد حمایت «جامعه مهندسان ساختمان ایران: مان»، با در نظر گرفتن شاخص های معین و معیارهای مدون توسط هیات انتخاب صورت گرفته است. بدیهی است این شاخص ها و معیارها، حوزه های مختلفی از جمله ویژگی های فردی تا صلاحیت های حرفه ای و صنفی را تحت پوشش قرار می داد، اما یکی از مواردی که در فرآیند مصاحبه با نامزدهای ارجمند، موکدا مدنظر قرار داشت، ایجاد فرصت برای چره های جدیدتر و تزریق انرژی تازه و ایده های نوین به کالبد سازمان نظام مهندسی تهران و همچنین توجه ویژه به داوطلبین تازه‌نفس از شهرستان‌های استان تهران بود.

با آرزوی پیروزی

مهدی بستانچی
رئیس جامعه مهندسان ایران «مان»

@irnmaan24
بحران انرژی در شهرک‌های صنعتی

خبرگزاری فارس: شهرک‌های صنعتی به دلیل کمبود انرژی و قطع برق با مشکلات و چالش‌های بسیار مواجه هستند که می‌تواند اثرات بسیار مخربی بر تولید و عملکرد واحدهای صنعتی از جمله افزایش هزینه‌ها، کاهش کیفیت تولید، کمبود کالا، تورم و غیره داشته باشد.
با توجه به مسائل ناشی از ناترازی انرژی و مشکلاتی که قطع ناگهانی برق و گاز و محدودیت مصرف انرژی برای صنعت‌گران در شهرک‌ها و نواحی صنعتی ایجاد کرده است میزگردی با عنوان «بررسی مشکلات شهرک‌های صنعتی ناشی از ناترازی انرژی و ارائه راهکار برای رفع آن» با حضور مرتضی اسلام‌زاده دبیر کمیته شهرک‌های صنعتی کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران( تولید‌کننده جعبه و کارتن)، آریا صادق نیت حقیقی عضو اتاق بازرگانی ایران و رئیس کمیته تخصصی سازندگان سیم و کابل (تولید‌کننده شمش، سرب، آلومینیوم و ...)، مهدی بستانچی رئیس شورای هماهنگی شهرک‌های صنعتی (تولید‌کننده تهویه و تهویه مطبوع) و محمد هزاوه نژاد مدیرعامل شهرک صنعتی پایتخت و (تولید‌کننده ظروف آلومینیومی) در خبرگزاری فارس برگزار شد که در این میزگرد مسائل و مشکلات ناشی از کمبود انرژی برای واحدهای تولیدی مطرح و پیشنهاداتی برای رفع این مسائل از سوی این فعالان صنعتی مطرح شد.


https://farsnews.ir/MotamedMonfared/1735574395137978969

📍 @BostanchiMehdi
Forwarded from عصر ایران (M)
ایدهٔ تولید برق توسط صنایع غلط و خطرناک است

مهدی بستانچی رئیس شورای هماهنگی شهرک‌های صنعتی سراسر کشور و رئیس انجمن تولیدکنندگان سیستم‌های تهویه مطبوع ایران درباره سیاست تولید برق توسط صنایع که توسط وزارت نیرو پیگیری می‌شود، نوشت:

🔹در نشست شورای بهبود محیط کسب و کار تاکید کردم: ایده تولید برق توسط صنایع اساسا غلط و خطرناک است.
🔹اولا: تامین زیرساخت تولید طبق قانون اساسی بر عهده دولت است.
🔹ثانیا: صنایع از قبل پول دسترسی به برق را داده‌اند.
🔹ثالثا: صنعت پول داشته باشد خرج اداره و توسعه خود می‌کند که تولید نخوابد.

🔹بر اساس گزارش‌ها سیاست قطعی برق صنایع در تابستان که به ۳ روز در هفته هم رسید، موجب کاهش تولید ۳۰ درصدی شده است.

asriran.com
@MyAsriran
2025/01/10 12:19:51
Back to Top
HTML Embed Code: