Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
51 - Telegram Web
Telegram Web
می‌خواستم نان ساندویچی بخرم
وارد مغازه شدم
بستۀ نان رو برداشتم
گذاشتم روی پیشخوان
پشت پیشخوان، 1 زن بی حجاب نشسته بود،
بسته رو گذاشتم سرجایش و گفتم: چون حجاب ندارید، ازتون خرید نمی‌کنم.
- چی گفتی؟
دوباره محکم‌تر تکرار کردم: چون حجاب ندارید، ازتون خرید نمی‌کنم.
و از مغازه بیرون آمدم.


این، یکی از ساده‌ترین اقدامات، برای مبارزه با بی حجابی و اقامۀ نهی از منکر است.
و فراموش نکنیم، نهی از منکر، واجب الهی است!




اما بعد؛

چیزی که برایم بسیار دردناک بود، این بود واقعاً شأن یک زن، شاگرد نونوایی شدنه؟ (زن، صاحب مغازه نبود و کنار دست چند مرد کار می‌کرد) اون هم با ۷قلم آرایش؟؟؟
پولی که با مقدمات حرام (بی حجابی) به دست بیاید، حلال است؟

🔻بدبختانه، این جماعت نسوان برابری خواه مشتاق به حضور در خیابان، هرروز بیشتر از دیروز، باعث بی‌آبرویی و تنزل جایگاه زن هستند.



🆔@Towards2030
👍111
🔺به‌تازگی دانمارک، به کمیساریای عالی پناهندگان در ایران کمک کرده، تا در راستای خدمات بیشتر به پناهندگان هزینه شود.

🔻ظاهراً این کمک در راستای کمک‌های بهداشتی و تخصصی شغلی (آموزش/ کاریابی و...) بوده و نتیجه‌اش رسوخ بیشتر مهمانان ناخوانده در ایران خواهد بود.

اگر دانمارک، این قدر دلسوز هست، چرا این مبالغ را در سرزمین مهاجران هزینه نمی‌کند تا از آوارگی‌شان جلوگیری کرده و در همان وطن، آنها را به نان و نوایی برساند؟

چه زمانی قرار هست بیدار شویم و درک کنیم که این سیل میلیونی افاغنۀ عمدتاً سنی آمده به ایران، برای تغییر بافت جمعیتی و تیشه زدن به ریشهء تنها حکومت شیعی دنیاست؟

🔺هیچ گربه‌ای برای رضای خدا، موش نمی‌گیرد، دانمارک هم همین‌طور!

پ.ن ۱: دانمارک، سالها هست که در این راه هزینه می کند و این نخستین بار نیست که برای افغان‌های داخل ایران، خرج می‌کند.


پ.ن ۲: من قبلاً در چندین پست در خصوص ارتباط مهاجرت با سند ۲۰۳۰، و حمایت دستور کار ۲۰۳۰ از مهاجران نوشته‌ام.



🆔@Towards2030
👍7
گل دختر بابا که به همراه بابایی، به سیستان و بلوچستان سفر کرده بود، روز 5شنبه از بیمارستانی در چابهار بازدید کرد.

البته زهرا پزشکیان، هیچ‌کارۀ مملکت است، لذا حضورش در قالب یکی از دولتیان، هیچ توجیهی ندارد.

در جریان استیضاح علی ربیعی در سال 1397 معلوم شد که زهرا پزشکیان در پتروشیمی جم مشغول بوده و با وزارت تعاون، پروژه داشته و حالا به لطف پرزیدنت شدن پدر، همه جا می‌رود.

اگر مردم به پزشکیان رأی دادند، قطعاً به دخترش رأی نداده‌اند و وی بی‌خود و بی‌جهت، در امور مملکت دخالت می‌کند.

متأسفانه این روند غلط، از دولت ۱۳ آغاز شد، زمانی که همسر رییس جمهور وقت -بی آنکه مشمول سمت یا تعریفی در قانون جمهوری اسلامی باشد- با شوهرش سفر می‌رفت، مصاحبه می‌کرد، یا در قامت مقام بلندپایه، مهمان به حضور می‌پذیرفت!

انقلاب کردیم تا بساط فرست‌لیدی و فامیل ‌بازی‌ جمع شود، اما متأسفانه بعد از گذشت 40 سال از انقلاب، دوباره بساط را پهن کردند، و حالا یک روکش چادر به رویش کشیده‌اند.

به‌راستی چرا صدایی از مراجع حکومتی در اعتراض به این اعمال غلط نمی‌آید؟

این روند معیوب، باید متوقف شود و ابداً نباید در قبالش، مماشات کرد.

🆔@Towards2030
👍5🤬1😡1
بریده باد زبانی که پس از حاج قاسم،
حرف از مذاکره با آمریکا و ترامپ جنایتکار بزند.


🆔@Towards2030
👍8
🔺دقایقی پیش، و مع‌الاسف در روز میلاد شیر حق، امیرالمومنین علی (ع)، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رییس جمهور، خبر هولناکی را مبنی بر آمادگی ایران برای مذاکره با آمریکا، مخابره کرد!

🌱پروردگارا!
به عزت شهدای اسلام
ما را پیش آمریکای جهانخوار، بیش از این ذلیل و خار نگردان...

▪️اگر رییس‌جمهور خردمندی داشتیم، پیام ما برای آمریکا باید کشتن ترامپ جنایتکار بود،
اما افسوس که امروز، سفلگان بر کریمان قدرت یافته‌اند،
و بساط حکمرانی مملکت در دست زبونان و ذلیلان افتاده است.

☑️ما مردم ایران، هرگز خواهان مذاکره با گرگ نیستیم. رییس دولت هم غلط می‌کند که با این همه ذلت، خواهان مذاکره با آمریکاست.


🔺همین چند روز پیش بود که رهبر انقلاب فرمود: کینه‌ی آمریکا نسبت به کشور و انقلاب، کینه‌ی شتری است،
ولی زبون فرومایه‌ای چون پزشکیان و تیمش، این مطلب را نمی‌فهمد!

#نه_به_مذاکره

🆔@Towards2030
👍41
آنچه امروز ظریف در اجلاس داووس گفت (نفس حضور نماینده از جمهوری اسلامی ایران، در این اجلاس خصوصی غیر دولتی و صهیونیستی جای سوال دارد) تقریباً مقصدی بود برای مسیری که با مرگ برنامه‌ریزی شدۀ مهسا امینی در شهریور ۱۴۰۱ آغاز شد.

▪️در واقع موج بی‌حجابی و بی‌حجابی افسارگسیخته با مرگ امینی آغاز شد، بدتر شد و کنترل هم نشد.

🔳بی‌حجابی رسمی در جمهوری اسلامی ایران، در راستای اجرایی کردن همان چیزهایی است که سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ می‌خواهد و این‌که ظریف غیرقانونی، امروز، رواج گناه بی‌حجابی و قانون‌شکنی در کشور را به اطلاع دنیا می‌رساند، در واقع اعلان رسمی آن است که: ما سند ۲۰۳۰ را تمام و کمال اجرا می‌کنیم و حتی موانع سختی چون حجاب را هم پشت سر گذاشتیم.

🔺مطابق تصریح متن سند ۲۰۳۰، هدف پنجم این سند یعنی برابری جنسیتی، مهم‌ترین و بنیادی‌ترین هدف است: چهارچوب‌های قانونی که برابری جنسیتی را پیش می‌برند، عموماً به تمام بخش‌های هدف 5 و نیز سایر اهداف مربوط می‌شوند، چرا که برابری جنسیتی برای دستیابی به همه اهداف توسعه پایدار، لازم است.

🔻زیر هدف 5.1 این سند، پایان دادن به همه اشکال تبعیض علیه همه زنان و دختران در همه جاست.

🔺شاخص 5.1.1 این زیرهدف، به بررسی تلاش‌های دولت برای ایجاد چهارچوب‌های قانونی ترویج برابری جنسیتی و اجرا و نظارت بر آن می‌پردازد.

🔺این شاخص بر اساس ارزیابی چهارچوب‌های قانونی است که برابری جنسیتی را ترویج، اجرا و نظارت می‌کنند که ۴ حوزه را در برمی‌گیرد. حوزۀ اول آن، ارتقاء چهارچوب‌های قانونی فراگیر و زندگی عمومی است و به بررسی جزییات قانونی هر کشور، عُرف و تقابل این دو باهم در حوزۀ برابری جنسیتی و رفع تبعیض می‌پردازد.

اما تبعیض از نظر سند ۲۰۳۰ یعنی چه؟
در این‌جا سند 2030، به تعاریف مشروح در کنوانسیون رفع تمامی اشکال تبعیض علیه زنان (CEDAW) استناد کرده؛ لذا هرآنچه در آنجا آمده، جزء تعارف مفاهیم سند ۲۰۳۰ هم هست. شایان ذکر است که ما عضو CEDAW نیستیم، اما چون سند ۲۰۳۰ را پذیرفته‌ایم، لذا به صورت خودکار هرآنچه در این سند آمده را باید بپذیریم. سند 2030، ارجاعات بسیاری به CEDAW دارد، بنابراین در عمل، با پذیرش سند توسعه پایدار ۲۰۳۰، به CEDAWهم گردن نهاده‌ایم. [این همان در هم‌تنیدگی اسناد بین‌المللی است!]

در ماده ۱ CEDAW آمده:
«اصطلاح «تبعیض علیه زنان» به معنای هر گونه تمایز، محرومیت یا محدودیتی است که بر اساس جنسیت ایجاد می‌شود و هدف یا اثرش، آسیب رساندن یا لغو به رسمیت شناختن لذت بردن یا استعمال توسط زنان -صرف نظر از وضعیت تأهل- ... باشد».

در ماده ۲ CEDAW آمده:
«کشورهای عضو، تبعیض علیه زنان را در تمامی اشکال آن محکوم می‌کنند و موافقت می‌کنند که با تمامی ابزارهای مناسب و بدون تأخیر، سیاست رفع تبعیض علیه زنان را دنبال کنند؛ بدین منظور متعهد می‌شوند که:
...
ب) در صورت لزوم، برای منع هرگونه تبعیض علیه زنان، به اتخاذ تدابیر قانونی مناسب و سایر اقدامات بپردازند (:بدین ترتیب، به زودی باید شاهد قانونی شدن بی‌حجابی باشیم)
ج) ایجاد حمایت قانونی از حقوق زنان بر مبنای برابری با مردان و تضمین حمایت مؤثر از زنان در برابر هرگونه اقدام تبعیض‌آمیز از طریق دادگاه‌های صالحهء ملی و سایر نهادهای عمومی (اجرای این قسمت، به نقض اصل ۸ قانون اساسی، یعنی امر به معروف و نهی از منکر خواهد انجامید؛ بدین معنا که نهی از منکر، چون به رفع تبعیض بیان شده در این اسناد بین‌المللی آسیب ‌می‌رساند، جرم‌انگاری خواهد شد. این آینده‌ایست که احتمالاً به‌زودی مقدمات اجرایش در مجلس و دولت، پیگیری خواهد شد).
د) از هرگونه اقدام یا عمل تبعیض آمیز علیه زنان خودداری کنند و اطمینان حاصل کنند که مقامات و نهادهای دولتی مطابق با این تعهد عمل خواهند کرد (باز هم براتون سؤاله که چرا مسعود پزشکیان، قانون حجاب را ابلاغ و اجرا نمی‌کند؟)
و) اتخاذ کلیۀ اقدامات مناسب، از جمله قوانین، برای اصلاح یا لغو قوانین، مقررات، آداب و رسوم و رویه‌های موجود که تبعیض علیه زنان است.

♨️امیدوارم با توضیحات فوق، مشخص شده باشد که حذف حجاب چه ارتباطی با اجرای سند توسعهء پایدار ۲۰۳۰ دارد و ظریف در واقع امروز، چه چیزی را اعلان رسمی کرد.



🆔@Towards2030
👍1
پس از آمریکا،
اکنون
ایتالیا تصمیم دارد که از سازمان بهداشت جهانی خارج شود!

موضوع داره خیلی جالب میشه!

البته کل کشورهای دنیا هم از WHO خارج بشوند، ما همچنان بر عهدی که پهلوی دوم با این سازمان بسته پایدار خواهیم ماند، درست مثل خروج ترامپ از برجام، که ما را بر ادامۀ برجام مصمم‌تر کرد!




🆔@Towards2030
👍1💔1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
👆🏻هنوز اندکی از ورود ترامپ به کاخ سفید نگذشته بود که الیسون -رییس شرکت اوراکل- در برابر وی اعلام کرد که به زودی با استفاده از هوش مصنوعی، واکسن سرطان را خواهد ساخت، آن هم ظرف 48 ساعت و به ‌صورت اختصاصی، برای هر فرد (اوراکل یک شرکت فناوری اطلاعات است؛ حالا چنین شرکتی قصد دارد واکسن سرطان بسازد!)

♨️در پی این حرف‌ها، ترامپ از سرمایه‌گذاری 500 میلیارد دلاری در زیرساخت‌های هوش مصنوعی خبر داد که شامل سرمایه‌گذاری مشترکی به نام «استار گیت» است.

🔺با توجه به این صحبت‌ها، شاید این نوع واکسن هم‌اکنون ساخته شده است؛ اما چرا یک شرکت کامپیوتری باید به دنبال اقدامات پزشکی باشد؟

🔺احتمالاً یکی از دلایل، اطمینان از بازار مصرف پیش روست. این‌که سرطان آن‌قدر زیاد شده که این روش ساخت واکسن، کلی مشتری خواهد داشت (آیا این موضوع، به واکسیناسیون کل مردم دنیا با واکسن‌های کرونا، ربط دارد؟)

🔻قبلاً WHO اعلام کرده بود که میزان سرطان در دنیا تا سال ۲۰۵۰، ۷۷% افزایش خواهد داشت (آیا تمام این پیش‌بینی‌ها را صرفاً بر مبنای آمار انجام می‌دهند؟) همچنین، آذر ماه امسال اعلام شد رشد سرطان در ایران، دو برابر دنیاست!


🆔@Towards2030
👍3
اَللّهُم اِنّا نَشْکو اِلَیْکَ فَقْدَ نَبِیِّنا وَ غَیْبَهَ وَلِیِّنا وَ کَثْرَهَ عَدُوِّنا وَ قِلَّهَ عَدَدِنا وَشِدّهَ الْفِتَنِ بِنا وَ تَظاهُرَ الزَّمانِ عَلَیْنا


خداوندا!
به تو شکایت می‌کنیم از نبودن پیامبرمان و از غیبت مولایمان و از بسیارى دشمنان و کمى افرادمان و از سختى آشوبها و از کمک دادن اوضاع زمانه به زیان ما




بر ایل و تبار خصم حیدر لعنت!



🆔@Towards2030
👍4😭32😢1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎬جلسۀ رأی اعتماد به وزیر بهداشت پیشنهادی آمریکا، رابرت کندی
ویدیوی اول


🔹یکی از مباحث ظاهراً مرتبط با سلامت، بحث تغییرات اقلیمی است. سندرز، از کندی در خصوص تغییرات اقلیمی می‌پرسد. جالب آن‌که وی ابتدا می‌گوید که ترامپ، تغییرات اقلیمی را فریب و حقه‌بازی می‌داند، اما خب، نظر پرزیدنت برای وی اصلاً مهم نیست و این‌جا هم کندی قرار است، رأی همین نمایندگان را دریافت کند، لذا باید نظر مثبت آنها را جلب کند.

🔸ظاهراً در آمریکا کسی معتقد نیست که کام مردم از همدلی مجلس با وزاری پیشنهادی و رأی اعتماد به همه‌شان، شیرین می‌شود. مجلس با دولت همدلی کند و... قرار است ۴ سال زمان بخشی از مملکت، به یک وزیر سپرده شود و این امر، دستکم در ظاهر و قواعد خودشان، اصلاً شوخی نیست!



▪️پ.ن: یک نکتهء خیلی جالب در خصوص دیدگاه کندی، بحث وی در مورد چاقی مردم کشورش هست (۴۳% آمریکایی‌ها، اضافه وزن دارند): وی این مسئله را به روغن‌های گیاهی و کارخانه‌ای مربوط می‌داند و معتقد است که اگر مردم، روغن پیه گاو مصرف می‌کردند، اوضاع این‌طور نبود!




🆔@Towards2030
👍51
تا 2030
پس از آمریکا، اکنون ایتالیا تصمیم دارد که از سازمان بهداشت جهانی خارج شود! موضوع داره خیلی جالب میشه! البته کل کشورهای دنیا هم از WHO خارج بشوند، ما همچنان بر عهدی که پهلوی دوم با این سازمان بسته پایدار خواهیم ماند، درست مثل خروج ترامپ از برجام، که ما را…
♨️کمتر از سه هفته پس از خروج آمریکا از سازمان بهداشت جهانی، ساعاتی پیش، آرژانتین نیز اعلام کرد که از این سازمان خارج می‌شود.

🔻مانوئل آدورنی، سخنگوی ریاست جمهوری آرژانتین، با اشاره به قرنطینۀ چندین ماهۀ این کشور در زمان کرونا گفت که به دلیل "اختلافات عمیق" در مورد مدیریت سازمان بهداشت جهانی در مسائل بهداشتی، به ویژه در قضیۀ پاندمی کرونا، میلی، رییس جمهور، دستور خروج آرژانتین از این سازمان را صادر کرد. آدورنی، یکی دیگر از دلایل این موضوع را عدم استقلال سازمان بهداشت جهانی و نفوذ سایر کشورها در آن عنوان کرد.


کشور بعدی که از سازمان بهداشت جهانی خارج می‌شود، کدام است؟
و ایران، چه زمانی از این سازمان خارج خواهد شد، تا شاید اندکی استقلال خویش را بازیابد؟



📋توضیح: در زمان پاندمی کرونا، طولانی‌ترین قرنطینۀ دنیا در آرژانتین، به مدت ۸ ماه پیاپی اعمال شد. این قرنطینه، سرانجام بدون کوچک‌ترین دستاوردی در سلامت و در حالی‌که نعداد بیماران کرونایی، روز‌به روز و بی‌وقفه در این کشور بیشتر می‌شد و با زدن وحشتناک‌ترین ضربه‌ها به اقتصاد آرژانتین، در نوامبر ۲۰۲۰، خاتمه یافت.


🆔@Towards2030
👏1
حتی اگر فردا سنگ از آسمان ببارد؛
یا دمای هوا ۴۰- درجه شود؛
قطعاً در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت خواهم کرد!

امام جامعه در نبود عمار و مالک و یاران شهید خویش، در حالی‌که همان‌طور که حاج قاسم گفت، تنهاست... و سیاسیون عمدتاً بی‌ریشه و دنیا‌طلب او را دوره کرده‌اند، از خویش مایه گذاشته تا ایران را حفظ کند.

من هم برای نشان دادن حمایتم از ولی جامعه خواهم آمد. این حداقل کاری است که می‌توانم انجام دهم.

☑️راستی، دلار بشه ۱۰۰میلیون هم فرقی نداره، پشت رهبرم را خالی نمی‌کنم!
#نه_به_مذاکره


🆔@Towards2030
👍84🤮3👏2🤡2🤣2
🔰پس از بررسی‌های طولانی، رابرت کندی -برادرزادۀ رابرت فرانسیس کندی، رییس جمهور ترور شدۀ آمریکا- وزیر بهداشت آمریکا شد.

روند تأیید وی، به‌عنوان وزیر، شامل سه مرحله بود:
1️⃣مرحلهء اول، دو جلسۀ طولانی مدت که به پرسش از وی در خصوص سوابق، عقاید، برنامه‌ها و عملکردهایش گذشت.
2️⃣مرحلۀ دوم به بررسی وضعیت وی در کمیتۀ مالی سنا گذشت و در نهایت، اعضای این کمیته، با رأی ۱۴ به ۱۳، وی را شایستۀ رأی‌گیری عمومی در سنا دانستند.
3️⃣در نهایت، او با ۵۲ رأی موافق در برابر ۴۸ مخالف، موفق به کسب رأی اعتماد شد. فرآیندی که همان‌طور که پیشتر گفتم، بسیار درس‌آموز بود.

🔹در فرآیند رأی اعتماد کمیتۀ مالی سنا، کلیۀ نمایندگان مخالف و موافق باید دلایل موافقت و مخالفت خود را اعلام می‌کردند و رأی‌گیری هم کاملاً آشکار و شفاف بود (آن وقت در مجلس جمهوری اسلامی ایران، سال‌ها مردم را با شفافیت آرا سر کار گذاشتند، آخرش هم تلویحاً گفتند که مردم، ظرفیت شفافیت آرا را ندارند و همچنان به پنهان‌کاری -که صدالبته، زد و بندها را می‌تواند در دل خود داشته باشد- ادامه می‌دهند).

🔸این وسط اما فشارهای مردمی هم بسیار جالب بود. گروه‌های مختلفی که حامی وی بودند، مردم را تشویق می‌کردند با نماینده‌ها تماس بگیرند و آنها را به رأی مثبت به به کندی، ترغیب کنند.

🔹علت تمایز و شاید جذابیت کندی، نظرات مخالف وی با سیاست‌ها و روندهای کلی بهداشتی دنیاست. یکی از جنجالی‌ترین گفته‌های وی که سر و صدای زیادی به پا کرد آن بود که: کرونا، بر اساس نژاد طراحی شده و کمترین صدمه را به نژاد یهود می‌زند.

🔸از دیگر مواضع وی، تشکیک در واکسن کرونا، مخالفت با اجبار واکسن برای کودکان، اعتقاد به ارتباط اوتیسم با واکسن، مخالفت با غذاها و بذرهای تراریخته، مخالفت با روغن‌های کارخانه‌ای و گیاهی، مخالفت با روند کنونی تولید علم و مقالات علمی (که وابسته به پول و سفارشی است)، تلاش برای رفع بیماری‌های مزمن و به طور کلی، تلاش برای اصلاح ساختار بهداشت و درمان است.

🔹شعار اصلی این وکیل ۷۱ ساله برای کسب کرسی وزارت بهداشت، بازگرداندن سلامت، به مردم آمریکاست (این همه یکی از حسرت‌های به دل مانده است که وزیر بهداشت در ایران، پزشک نباشد، مدیر باشد!)

🔸البته باید ادامۀ کار را دید. این‌که وی چه قدر صادق بوده و اگر صادق بوده، در مبارزه با کارتل‌های دارویی، بنگاه‌های مثلاً علمی، تغییردهندگان ژنتیک و... چه سرانجامی خواهد داشت.



🆔@Towards2030
1👍1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
👆🏻کندی، وزیر بهداشت جدید آمریکا اعلام کرده به محض وزیر شدن، مجلات پزشکی را به دلیل تقلب، تحت پیگرد قانونی قرار ‌می‌دهد...

✳️اگر این امر محقق شود، تأثیرش را در کل دنیا خواهد گذاشت.

❇️در بازار کنونی علم، برای اثبات/ رد هر مطلبی، باید به مقالات علمی استناد کرد؛ آن‌هم در حالی‌که اکثریت مقالات، متأثر از بازارهای مالی و تجاری‌اند و در واقع تجاری‌شده می‌باشند، از این رو در این میان، حقیقت گم می‌شود یا به سختی قابل ردیابی است. مثلاً پیدا کردن مقالاتی با موضوع ارتباط واکسن کزاز با عقیم شدن انسان، ارتباط واکسن با اوتیسم، ارتباط واکسن HPV با مرگ و از این دست، بسیار سخت و تقریباً نشدنی است، چرا که ظاهر شیک و دل‌پسند واکسن‌ها -که منبع درآمد عظیمی برای سازندگان‌شان‌اند- نباید خدشه‌دار شود.

پ.ن: کاش این روند مقاله‌محوری کاملاً غلط، در آموزش عالی ما هم اصلاح می‌شد. روندی که در واقع با جهت‌دهی به تحقیقات (فقط پژوهش‌هایی در مجلات معروف و معتبر چاپ می‌شوند، که در راستای سیاست‌های علمی‌ این مجلات باشند) سبب مغفول ماندن زمینه‌های تحقیقاتی مهم و بومی می‌شود و تنها به پروار شدن علم مطلوب غربی‌ها، کمک می‌کند.


🆔@Towards2030
👍5
🔰سناتورهای مجلس آمریکا، طرحی را برای خروج ایالات متحده از سازمان ملل ارائه کرده‌اند.
این طرح، امروز جمعه به مجلس سنا ارسال می‌شود (منبع).

🔹سناتور مایک لی، روز 5شنبه پیش‌نویس قانونی را ارائه کرد که به عضویت آمریکا در سازمان ملل (UN) و نهادهای وابسته به آن و کمک مالی به آنها، پایان می‌دهد. سناتور روی، نمایندۀ تگزاس هم اعلام کرد که سازمان ملل و نهادهایش، منافع آمریکایی‌ها را پیش نمی‌برند.

🔸لی گفت: «سازمان ملل به پلتفرمی برای ظالمان[!!!] و محلی برای حمله به آمریکا و متحدانش تبدیل شده، پس نباید به آن پول دهیم. همانطور که ترامپ با در اولویت قرار دادن آمریکا،سیاست خارجی‌مان را متحول می‌کند، باید از این سازمان ساختگی خارج شویم و اتحادهای واقعی را در اولویت قرار دهیم تا کشورمان امن و موفق باشد».

❇️حرف‌های لی به این معناست که UN، ایراداتی دارد که به نحو کامل منویات آمریکا را برآورده نمی‌کند، پس باید به سمت بنیان نهادن نهادهای جدیدی پیش رفت که به‌غیر از منافع آمریکای جهانخوار، چیز دیگری از آنها در نیاید.

🔹به گزارش اندیشکده سیاست خارجی ایالات متحده، آمریکا بیش از هر کشور دیگری به سازمان ملل کمک می‌کند، طوری که این رقم در سال 2022، بیش از 18 میلیارد دلار بود، یعنی تقریباً یک سوم کل بودجۀ UN.

🔸سناتور روی در ادامه گفت: «سازمان ملل از مالیات‌های آمریکا برخوردار بوده و در عین حال اغلب، منافع ما را تضعیف می‌کند [!!!!] به متحدان ما حمله می‌کند و دشمنان ما را تقویت می‌کند. سازمان ملل متحد چه دستاوردی داشته؟ علیرغم این همه پول و توجه، این سازمان فاسد مدتهاست که نتوانسته از جنگ، نسل‌کشی، نقض حقوق بشر و حتی پاندمی جلوگیری کند.» روی به طور خاص به گروه‌های سازمان ملل، مانند آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) که به پناهندگان فلسطینی و فرزندان‌شان کمک می کند، اشاره کرد. پس از تحقیقات سازمان ملل که نشان داد کارمندان UNRWA ممکن است در حملۀ حماس به اسرائیل در 7 اکتبر 2023 دست داشته باشند، ایالات متحده در ژانویه 2024، کمک مالی به UNRWA را متوقف کرد.

🔹چندی بعد، در اکتبر 2024، برخی نمایندگان سنا در نامه‌ای به گوترش، دبیرکل UN، مدعی شدند که سازمان ملل در بی طرفی خود شکست خورده و "قطعاً در مقابل اسرائیل موضع گرفته است."

🔸طراحان قانون خروج آمریکا از سازمان ملل اعلام کردند: «ما خصومت مستمر سازمان ملل با متحدمان اسرائیل را نخواهیم پذیرفت».

🔻پس لب کلام ایشان چه بود؟ سازمان مللی که طرفدار اسراییل نباشد (بهتر است بگویم: اندکی از طرفداری اسراییل تخطی کند) منافع آمریکا را تأمین نمی‌کند!


☑️و حقیقتاً در این دنیا، هر کسی زور و قدرتش بیشتر باشد، اهداف خود را به پیش خواهد برد، لذا سازمان ملل کیلویی چند؟

🔻دلم برای کشورم می‌سوزد، خیلی زیاد... ما اسیر دست سازمان‌های بین‌المللی هستیم و ابداً حتی فکر خروج از آنها را هم نمی‌کنیم؛ نهادهایی که غیر از ضرر، از بین بردن استقلال، بستن دست و پای کشور، تحریم، جلوگیری از پیشرفت و هزاران ضرر کوچک و بزرگ دیگر، هیچ آوردۀ مثبتی برای جمهوری اسلامی ایران نداشته‌اند؛ همان‌ها که پهلوی دوم، با عضویت در آنها پس از جنگ جهانی دوم، ما را اسیرشان کرد و این بند اسارت، به‌رغم وقوع انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، همچنان قرص و محکم پابرچاست و احدی در میان دولت‌مردان ما، قصد پاره کردنش را ندارد!



🆔@Towards2030
👍2
2025/07/13 13:54:36
Back to Top
HTML Embed Code: