Telegram Web
🎉 روز دانشجو مبارک! 🎉

به مناسبت این روز، یه مسابقه مهیج براتون درنظر گرفتیم.

مسابقه چجوریه؟
فقط کافیه زیر این پست خاطره‌ای بامزه از دوران دانشجویی‌تون رو زیر این پست اینستاگرام کامنت کنید.

بعدش چی میشه؟
۸ نفر (۳+۰+۴+۱) از کامنت‌هایی که کمترین لایک رو بگیرند، برنده این مسابقه خواهند شد!

🎁 جایزه چیه؟
برنده‌ها می‌تونن به انتخاب خودشون، یکی از دوره‌های جامع اتحاد (که قبلا برگزار شده‌اند رو و به‌صورت آفلاین موجود است) رو از ما هدیه بگیرند! 🏆🎓

فرصت شرکت در مسابقه تا ۲۴ ساعته! برنده‌ها رو بعد از این مدت اعلام می‌کنیم.

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
📌بیوانفورماتیک و آنالیز آماری دو حوزه کلیدی در پژوهش‌های علمی، به ویژه در زمینه‌های زیست‌شناسی و پزشکی هستند. این دو حوزه به طور جدایی‌ناپذیری با یکدیگر مرتبط‌اند و در بسیاری از مقالات علمی به کار می‌روند.

▫️به همین دلیل آکادمی بایوکن مگزین ایران وبیناری کاربردی در ارتباط با این دو حوزه مهم برگزار می‌کند.

🔸تاریخ برگزاری:
چهارشنبه ۹/۲۱
ساعت ۱۹

🔹رایگان

🔸همراه با گواهی

🔺برای ثبت‌نام از طریق لینک زیر اقدام کنید.
.
.
.
🌱@biocan_magazine🌱
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
پیام تبریک استاد فرهیخته، سرکار خانم دکتر الهه الهی
استاد تمام ژنتیک دانشگاه تهران
دکتری زیست‌شناسی از دانشگاه میشیگان،

برای موفقیت چشمگیر دکتر محمد شریف تابع بردبار در دستیابی به دستاوردهای برجسته شرکت Kate Therapeutics.

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
🔸حضور جناب پروفسور علیرضا رنجبر
استاد ممتاز کودکان،ایمونولوژی و آلرژی

🔸جناب پروفسور امیرعلی حمیدیه، رئیس پژوهشکده ژن، سلول و بافت دانشگاه علوم پزشکی تهران

🔸جناب دکتر مجید مجرد
مدیر گروه و عضو هیئت علمی گروه ژنتیک پزشکی و پزشکی مولکولی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

🔴در وبینار «داستان موفقیت شرکت Kate Therapeutics و آشنایی با دکتر محمد شریف تابع بردبار»

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🧬هشتمین سمپوزیوم ژن‌درمانی 🧬

مرکز تحقیقات سلول و ژن‌درمانی کودکان
دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌کند:

📅 تاریخ: ۲۹ آذرماه ۱۴۰۳
📍 محل برگزاری: بیمارستان مرکز طبی کودکان، سالن شماره ۱

محورهای سخنرانی:
- کلیات ژن‌درمانی و فناوری‌های ویرایش ژنوم
- ژن‌درمانی بیماری‌های صعب‌العلاج خونی
- ژن‌درمانی در بیماری‌های بدخیم
- ژن‌درمانی در بیماری‌های نادر
- آشنایی با اصول مطالعات بالینی و پیش‌بالینی با رویکرد ژن‌درمانی
- ملاحظات اخلاقی پیرامون ژن‌درمانی

👩‍⚕️👨‍🔬 با حضور اساتید برجسته داخلی و
بین المللی

🎓 دارای امتیاز بازآموزی ویژه متخصصان، گروه های علوم پایه و پزشکان

📢 جهت ثبت‌نام به لینک‌ زیر مراجعه بفرمایید:

🔗 ثبت‌نام
https://www.register.samaevents.ir/register/

🔗 اطلاعات بیشتر
https://pcgtrc.tums.ac.ir

📞 تلفن تماس: ۰۲۱۶۱۴۷۲۳۹۶

💡 با ما در مسیر پیشرفت علم همراه شوید!
تحلیل داده‌ها به سبک R


📊 زبان برنامه‌نویسی R یکی از ابزارهای قدرتمند برای تحلیل داده‌ها و انجام محاسبات آماری است. این زبان به‌ویژه برای نگارش مقالات علمی و پایان‌نامه‌ها کاربرد زیادی دارد. R با امکانات گسترده در مدل‌سازی داده‌ها و تحلیل‌های پیچیده، به محققین کمک می‌کند تا نتایج دقیق و معتبر از داده‌ها بدست آورند.

💻 یکی از ویژگی‌های برجسته R، توانایی ایجاد گرافیک‌های حرفه‌ای و زیبا است. با استفاده از این زبان، می‌توان داده‌ها و نتایج تحلیل‌ها را به‌صورت نمودارهای جذاب و قابل فهم نمایش داد. این ویژگی به‌خصوص در مقالات و پایان‌نامه‌ها برای انتقال بهتر مفاهیم پیچیده بسیار مفید است.

💰 علاوه‌بر استفاده در تحقیقات علمی، R در صنایع مختلف مانند بانکداری، پزشکی و تجارت الکترونیک نیز کاربرد دارد. این زبان در تحلیل‌های پیش‌بینی، مدل‌سازی ریسک و تجزیه و تحلیل داده‌های بازار نقش کلیدی دارد. بنابراین، یادگیری R می‌تواند فرصت‌های شغلی زیادی در دنیای تحلیل داده‌ها برای شما ایجاد کند.

📝 • نویسنده: هدیه کاویانی

🎓{ @ir_micro_academy }
نوآوری جدید در علم؛ تولید موش 🐁از یک موجود تک‌سلولی

🟣 • یک تیم بین‌المللی از محققان موفق به ایجاد سلول‌های بنیادی موش شده‌اند که می‌توانند یک موش کاملاً توسعه‌یافته را با استفاده از ابزارهای ژنتیکی از یک موجود تک‌سلولی تولید کنند.

🟡 • در این تحقیق، محققان از ژن‌های موجود در کوانوفلاژلات‌ها، نزدیک‌ترین خویشاوندان زنده حیوانات، استفاده کردند تا سلول‌های بنیادی ایجاد کنند که توانستند به یک موش زنده تبدیل شوند.

🟢• این یافته‌ها نشان می‌دهد که ژن‌های کلیدی درگیر در تشکیل سلول‌های بنیادی ممکن است بسیار زودتر از خود سلول‌های بنیادی منشأ گرفته باشند و به ایجاد زندگی چندسلولی کمک کرده باشند.

🔵• کشف این میکانیسم می‌تواند به پیشرفت‌های جدید در پزشکی بازساختی منجر شود و به بهبود تکنیک‌های بازبرنامه‌ریزی سلولی برای درمان بیماری‌ها یا ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده کمک کند.

✍🏻 • حیدر لیبی‌‌زادگان

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
📍از بازسازی تا سازگاری: آیا ساختار مغز تغییر می‌کند؟
زندگی انسان مملو از تغییرات و چالش‌هایی است که مغز باید با آن‌ها سازگار شود. از یادگیری زبان جدید تا تغییر مسیر شغلی یا مقابله با سختی‌های زندگی.
نوروپلاستیسیتی (Neuroplasticity) یا انعطاف‌پذیری عصبی به توانایی سیستم عصبی برای بازسازی و سازماندهی مجدد ساختارها، عملکردها و اتصالات سیناپسی در پاسخ به محرک‌های درونی یا بیرونی اشاره دارد. این پدیده زیربنای یادگیری، حافظه و سازگاری مغز با تجربیات جدید یا آسیب‌های عصبی است.

📍قدرت مغز: یادگیری، سازگاری و بازتوانی
نوروپلاستیسیتی در دو صورت اصلی خود را نشان می‌دهد: پلاستیسیتی وابسته به فعالیت که در فرآیند یادگیری و تقویت ارتباطات نورونی نقش دارد، و پلاستیسیتی جبرانی که به مغز کمک می‌کند پس از آسیب، عملکردهای از دست رفته را بازیابی کند.
این قابلیت حیرت‌انگیز مغز نه تنها برای یادگیری مهارت‌های جدید و تطابق با محیط ضروری است، بلکه امیدبخش‌ترین جنبه در بازتوانی عصبی پس از آسیب‌هایی مانند سکته مغزی یا ضربه مغزی به شمار می‌آید.

📍بیوانفورماتیک، کلید درک تغییرات مغز
بیوانفورماتیک می‌تواند به‌طور چشمگیری در شبیه‌سازی، تحلیل و مدل‌سازی فرایندهای پیچیده نورپلاستیسیتی کمک کند. این ابزارها می‌توانند به درک بهتر مکانیزم‌های مولکولی، سلولی و شبکه‌ای نورپلاستیسیتی، پیش‌بینی اثرات درمان‌ها و شناسایی راه‌های جدید درمانی کمک کنند.

•نگار نیکوصفت

📌 @ir_neuroacademy 
آکادمی علوم و اعصاب ایران
چالش‌های بیماری ایدز و نقش بیوانفورماتیک در حل آن‌ها

🦠 ایدز (AIDS) یا سندرم نقص ایمنی اکتسابی، مرحله پیشرفته عفونت با ویروس HIV است که با کاهش شدید سلول‌های ایمنی +CD4 و افزایش حساسیت به عفونت‌ها و سرطان‌ها مشخص می‌شود. بر اساس گزارش‌های سازمان بهداشت جهانی، تا سال ۲۰۲۳، حدود ۳۹ میلیون نفر در جهان با HIV زندگی می‌کنند.

💉 طراحی واکسن HIV به دلیل تنوع ژنتیکی بالا، توانایی ویروس در فرار از سیستم ایمنی و هدف قرار دادن سلول‌های CD4+ T که نقش کلیدی در ایمنی دارند، با چالش‌هایی روبرو است. تلاش‌هایی شامل استفاده از آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده وسیع‌الطیف، فناوری‌های mRNA، فناوری نانوذرات برای تحریک سیستم ایمنی علیه طیف گسترده‌ای از سویه‌های ویروس است.

💻 علم بیوانفورماتیک نقش کلیدی در طراحی واکسن HIV ایفا می‌کند و با تحلیل تنوع ژنتیکی ویروس، پیش‌بینی پاسخ‌های ایمنی، فرآیند توسعه واکسن را تسریع و بهینه می‌کند. این علم از ابزارهایی مانند شبیه‌سازی تعامل ویروس با سیستم ایمنی و مدل‌سازی سه‌بعدی پروتئین‌ها برای طراحی آنتی‌ژن‌های قوی‌تر استفاده می‌کند.

🧪 همچنین، با شبیه‌سازی آزمایش‌های پیش‌بینی اثربخشی واکسن، هزینه و زمان آزمایش‌های آزمایشگاهی کاهش می‌یابد. استفاده از بیوانفورماتیک در پروژه‌هایی مانند طراحی ایمونوژن‌های موزائیکی و پیش‌بینی آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده وسیع‌الطیف، امیدهای تازه‌ای برای تولید واکسن مؤثر HIV ایجاد کرده است.

•محمدمهدی خدایوندی•

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
🔴 چرا طرح جامع بیوانفورماتیک اتحاد زیست‌شناسان ایران، از سایر دوره‌های آموزشی موجود متمایز است؟


🫥 در این اینفوگرافیک، ویژگی‌های دوره جامع بیوانفورماتیک؛ از صفر تا تسلط
(بخش اول: مقدمات بیوانفورماتیک) را با توجه به معیارهای مهم آموزشی توضیح دادیم.


♨️ برای آشنایی با اساتید و سرفصل‌های آموزشی دوره جامع بیوانفورماتیک؛ از صفر تا تسلط
(بخش اول: مقدمات بیوانفورماتیک)، کلیک کنید.



📱 برای کسب اطلاعات بیشتر از جامع‌ترین و اصولی‌ترین دوره جامع بیوانفورماتیک و دریافت کد تخفیف ویژه اتحاد، به آیدی زیر پیام دهید:

📱 @bioinfoetehad


❄️ثبت‌نام ازطریق لینک زیر:
https://biologyevents.ir/course/677

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔸بیوانفورماتیک، تحولی شگرف در طراحی واکسن
💉واکسن‌های RNA به عنوان یکی از نوآورانه‌ترین دستاوردهای اخیر در حوزه پزشکی و داروسازی شناخته می‌شوند. این واکسن‌ها در مقایسه با واکسن‌های سنتی، رویکردی کاملاً متفاوت برای القای ایمنی در بدن دارند.

🔹بیوانفورماتیک: کلید طراحی و ساخت واکسن‌های RNA
💻بیوانفورماتیک به عنوان یک ابزار قدرتمند، نقش محوری در تسریع فرآیند طراحی و ساخت واکسن‌های RNA ایفا می‌کند. با بهره‌گیری از این فناوری، می‌توان واکسن‌هایی با ایمنی‌زایی بالا، اثر بخشی بیشتر و هزینه کمتر تولید کرد. در آینده، می‌توان انتظار داشت که بیوانفورماتیک به یکی از ارکان اصلی تحقیقات در حوزه واکسن‌ها تبدیل شود.

🔸آینده بیوانفورماتیک در حوزه واکسن‌های RNA
🔮با پیشرفت تکنولوژی‌های محاسباتی و افزایش حجم داده‌های زیستی، نقش بیوانفورماتیک در طراحی و ساخت واکسن‌های RNA روزبه‌روز پررنگ‌تر خواهد شد.

•زینب زارع•

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
استراتژی جدید در تقویت ژن درمانی برای بیماری سلول داسی‌شکل🩸

🟡 گروهی از محققان طی مطالعاتی راه جدیدی برای استفاده از ژن‌درمانی در درمان بیماری کم‌خونی داسی‌شکل پیدا کرده‌اند که در آن، از ماده‌ای به نام سیکلوسپورین (CsH) استفاده می‌شود تا کارایی انتقال ژن خاصی به نام بتا گلوبین افزایش یابد.

🟢 تیم تحقیقاتی از روشی بر پایه لنتی‌ویروس استفاده کرد که بر روی سلول‌های خاصی به نام CD34+ که از خون بند ناف گرفته شده بودند، آزمایش شد. افزودن CsH باعث شد این سلول‌ها بیشتر ژن مورد نظر را تولید کنند و بعد از درمان، سالم و فعال باقی بمانند.

🟣 آنها همچنین با استفاده از ویروسی که ژن بتا گلوبین ضد داسی شدن را حمل می‌کند، آزمایشاتی انجام دادند و دیدند که CsH، انتقال ژن را تقویت می‌کند و به سطحی می‌رساند که برای درمان مناسب است.

🔵 نتایج نشان داد که استفاده از CsH نه تنها به زنده ماندن سلول‌ها کمک می‌کند، بلکه قابلیت تبدیل شدن به انواع مختلف سلول‌های خونی را نیز حفظ می‌کند.

•حیدر لیبی‌زادگان

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🟡 • پیشرفت‌های پیشرو در علوم محاسباتی و بیوانفورماتیک ، نسل جدید ژنومیک، اپی‌ژنومیک و زیست‌شناسی عملکردی را برای ارتقای درک ما از علت‌شناسی بیماری‌ها در حوزه سلامت شخصی‌سازی‌شده به ارمغان می‌آورد.

┏━━━━━━ 
     🆔 @UIBiologists🌱💡 
┗━━━━━━
2024/12/18 17:40:13
Back to Top
HTML Embed Code: