Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
شورای صنفی علوم پزشکی همدان pinned «به نام خدا «إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ» در کمال تأسف باخبر شدیم دکتر فاطمه نجاتی رزیدنت سال دوم ارتوپدی در شب گذشته، دوشنبه یکم بهمن ماه درگذشت. جناب آقای دکتر بهروز کارخانه‌ای ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی همدان سلام…»
طبق جلسه‌ای که دیروز با حضور نمایندگان دانشجویی و فعالین فرهنگی دانشجویی، معاونت فرهنگی دکتر اصغری، مدیریت حراست آقای صفری، رئیس اداره مشاوره سلامت و روان دانشگاه دکتر ارجی و رئیس دانشکده پزشکی دکتر کامکاری، در رابطه با موضوع فوت خانم دکتر نجاتی برگزار گردید و طی این جلسه، مواردی عنوان شد که جهت اطلاع خدمت دانشجویان، مفاد آن به شرح زیر اعلام می‌گردد:

▫️ ابتدا حول محور نحوه بیان موضوع در کانال اطلاع‌رسانی دانشگاه، گفتگو و نشر اطلاعات پرونده سلامت مرحومه، از طرف دانشجویان محکوم شد و خواستار اقدام در جهت جبران آن شدیم.

▫️ درباره درخواست‌های خانوم دکتر و اقداماتی که گروه ارتوپدی و دانشگاه جهت مساعدت با ایشان در طی ۱۴ ماه گذشته انجام داده‌اند، صحبت و کمک‌های دانشگاه در حل مسائل برای حاضرین در جلسه محرز شد اما این موارد گروه ارتوپدی را هنوز تبرئه نکرده و قرار شد در رابطه با سایر شایعات، جلسه‌ای بصورت تریبون آزاد، با حضور مسئولین گروه برگزار شود و پاسخگوی دانشجویان در رابطه با اتفاقات اخیر باشند تا در آن جلسه ادله و مستندات لازم من جمله برنامه شیفت‌ها و کشیک‌ها و... رسانه‌ای شود و پاسخ به شبهات به وجود آمده داده شود که مسئولیت برگزاری آن با سرکار خانم دکتر کامکاری خواهد بود.

▫️ همچنین حول محور مشکلات اینترن‌ها و رزیدنت‌ها و انتظارات و درخواست‌هایشان صحبت‌هایی به عمل آمد که نیازمند پیگیری‌های بیشتری می‌باشد.


⚫️
شورای صنفی علوم پزشکی همدان

🌐@Umsha_senfi
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴امشب ساعت ۹ جلسه ای با حضور مسئولین دانشگاه و گروه ارتوپدی در رابطه با درگذشت خانم دکتر نجاتی برگزار خواهد شد

دستیاران و دانشجویان پزشکی و سایر دانشجویان که تمایل به شرکت در جلسه را برای بیان مطالبات خود در این زمینه دارند

به آیدی زیر پیام بدن :

@Soroush_Azimii


⚫️
شورای صنفی علوم پزشکی همدان

🌐@Umsha_senfi
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
◾️برگزاری جلسه در رابطه با درگذشت خانم دکتر نجاتی با حضور دانشجویان و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی همدان

این جلسه در تاریخ ۳ بهمن ماه با محوریت گروه ارتوپدی با حضور دکتر بهروز کارخانه ای رئیس دانشگاه، معاونین آموزشی و فرهنگی دانشجویی دانشگاه، رئیس دانشکده پزشکی، مدیر حراست و جمعی از اساتید با نمایندگان دانشجویان، دستیاران و تشکل های دانشجویی برگزار گردید.


⚫️
شورای صنفی علوم پزشکی همدان

🌐@Umsha_senfi
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
◾️مشروح جلسه (بخش یک ):

(بسیاری موارد مطرح شده در جلسه جهت اهمیت  عدم نشر مسائل شخصی به صورت سر بسته گفته می شود )

-دکتر کارخانه ای در ابتدای جلسه به شرح کلیات و اهمیت حفظ حرمت مرحومه پرداخت و پرونده در خواست ها(مهمانی و ..) و گزارشات ایشان از سال ۱۴۰۲ تا کنون را مرور کرد .

-در ادامه دکتر شکری معاون آموزشی دانشگاه به اهمیت شفاف سازی ،روشنگری و پاسخگویی گروه ارتوپدی در حوزه آموزشی اشاره داشت و تاکید کرد عوامل دخیل در این حادثه محدود به مسائل آموزشی نبود .

🔲پرسش و پاسخ :

-نماینده کارآموزان و کارورزان : از نظر دانشجویان عوامل زیادی در رخداد پیش آمده دخیل بوده اند و موارد آموزشی هم جزئی از موارد بوده است ، در پیام منتشر شده توسط روابط عمومی دانشگاه از حمایت کامل گروه ارتوپدی از خانم دکتر یاد شده است . این حمایت به چه صورت بوده ؟و اگر حمایت کاملی صورت گرفته چرا نتایج ناخوشایندی داشته ؟با توجه به آگاهی از سایر مشکلات گروه چه اقدامات حمایتی از ایشان انجام داده است ؟

-دکتر شیروئی اتند ارتوپدی و معاون آموزشی بیمارستان بعثت:

ضمن تشکر از مطالبه گری دانشجویان ،سوالی شفاف نیاز به پاسخی شفاف دارد
در ۳ ماه اول شروع فعالیت ،خانم دکتر فقط نقش observer رو داشتن . در همون زمان چندین مراجعه به بخش هایی در دانشگاه رو به دلیل یک‌سری مسائل داشتند اما گروه اطلاعی نداشت .

در تاریخ ۳۰ ام آذر ماه ۱۴۰۲ برای اولین بار در خواست انتقالی خودشون رو مطرح کردند . گروه در ابتدا مخالف این انتقال بود به این دلیل که درست یک هفته قبل ، با در خواست انتقالی یکی دیگه از رزیدنت ها موافقت شده بود و از دست دادن ۲ رزیدنت به شکل همزمان فشار مضاعفی به سایر رزیدنت ها وارد میکرد.

در ادامه با در خواست کتبی خانم دکتر و قید شدن مسائل شخصی ایشان ، گروه با این انتقال موافقت کرد و در دی ماه ۱۴۰۲ به شیراز منتقل شدن اما اوایل بهمن ماه مجدد در خواست برگشت دادن .

خانم دکتر دلیل برگشتشون رو آموزش بهتر همدان نسبت به شیراز ذکر کردن (در حالی که دستیاری ارتوپدی در شیراز از قدمت بیشتری برخوردار است )و علت بازگشت احتمالا سایر مسائل بود .

مجدد شروع به کار کردن ، تمامی شیفت های ما طبق قوانین وزارت خانه بود و بیشتر از ۱۲ عدد در ماه نیست ، کشیک اضافه ممنوع بوده و توسط هیچ یک از اتندها انجام نشده است .

در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ گزارشاتی از خانم دکتر به دست گروه رسید و گروه پیگیری های خودش رو بدون این که خانم دکتر از اون مطلع بشه و یا حساسیتی ایجاد بشه انجام داد اما با عدم همکاری ایشون در نهایت راه به جایی نبرد .

در تیر ماه ۱۴۰۳ مورد دیگه ای توسط یکی از دوستان ایشان اطلاع داده شد و در اون زمان دانشگاه اقدامات خودش رو انجام داد اما روندی که باید طی میشد ناکامل موند .



⚫️
شورای صنفی علوم پزشکی همدان

🌐@Umsha_senfi
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
◾️مشروح جلسه (بخش دو ):

ادامه صحبت های دکتر شیروئی: خانم دکتر بلافاصله به بیمارستان برگشتند و اصرار داشتن کار خودشون رو هرچه سریعتر از سر بگرین و حتی با استراحت و مرخصی هم مخالف بودن . گروه به دلیل مسئولیت در قبال بیماران و یک سری مسائل با حضور ایشون مخالفت کرد .

در نهایت سه ماه استعلاجی برای خانم دکتر تجویز شد و دانشگاه تلاشش رو برای انتقالی دوم ایشون انجام داد که در نهایت دانشگاه جندی شاپور اهواز به ایشون پذیرش داد.

خانم دکتر ذکر کردن به دلیل تحمیل هزینه های مالی و پرداخت شهریه خوابگاه تمایل دارن مجدد به همدان برگردن و دانشگاه موارد مالی رو رفع کرد اما مجدد در خواست برگشت خودشون رو داشتند.

در طول سال اول فقط ۷ ماه حضور داشتند و ۵ ماه به دلیل سایر مسائل و انتقالی هاشون همدان نبودن و تاکید مکرر اساتید به سایر رزیدنت ها جهت برخورد مناسب با خانم دکتر باعث بوجود اومدن بی نظمی در بخش شد .

-نماینده کارآموزان و کارورزان : دانشجوها درباره بسیاری از موارد اطلاع داشتند اما کشیک های اضافه و فیکس شدنشون در اتاق گچ صحت داره یا خیر ؟صحبت ها شهودی انجام شده و طبق صحبت های شما تاکید شد با خانم دکتر رفتار نامناسبی انجام نشه اما خلاف اون توسط برخی از دانشجوها دیده شده و برخی مطالب منتشر شده بیان کننده ۱۸ کشیک رد شده و عدم خروج ۷۲ ساعته ایشون از بیمارستانند.

-دکتر عباسی ریاست بیمارستان بعثت :

ادعای ۱۸ کشیک در حالی که معاون آموزشی وقت طی نامه ای بیشتر از ۱۲ کشیک را ممنوع کرده بود و با هر گروه که این موضوع رو رعایت نمی‌کرد به شدت برخورد می کرد نادرسته .
اگر یک دانشجو درسی رو افتاده باشه چندین و چند تماس با هر یک از اساتید گرفته میشه. این که دستیاران ۱۸ کشیک که واضحا غیر قانونیه بدن و هیچکدوم معترض نباشن اصلا امکان پذیر نیست و علل اصلی دیگه ای وجود داشته.


-کارورز ماه های گذشته ارتوپدی:آیا اتندینگ نظارتی بر جو موجود بین رزیدنت ها مخصوصا برخورد رزیدنت های ارشد دارند ؟(بازگو کردن برخورد نا محترمانه یک رزیدنت ارشد با خانم دکتر )(مشاهده فیکس شدن خانم دکتر در اورژانس توسط رزیدنت ارشد ) چرا موارد اعلامی توسط اتندها با موارد عملی شده متفاوت است ؟

-دکتر شیروئی:
شرایط در بخش ارتوپدی عالی نیست و مشکلاتی در اون وجود داشته و امکان حضور افرادی که کیس های شناخته نشده مشکلات روانی باشن در این بخش نیز هست .
دستوراتی که بین اتند و رزیدنت ها داده میشه به صورت شفاهیه و مکتوب نیست .

ما از رزیدنت ها حمایت از خانم دکتر رو می خواستیم و همون طور که دلیل اون برای شما قابل بیان نیست برای اون ها ام قابل بیان نبود و اگر تندی ای صورت گرفته به دلیل شرایط نامشخص برای رزیدنت ها بود .

اگر رزیدنت ارشدی با خانم دکتر رفتار ناشایستی داشته تا درجاتی باید به اون هم حق داد ،وقتی رزیدنت مشابه رو میبینه که برعکس خودش ما کاری باهاش نداریم و اگر خطایی میکنه جریمه ای انجام نمیدیم بی نظمی شدیدی به سیستم وارد میشه .
اتندینگ از روابط بین رزیدنت ها بی خبرن و اون ها خودشون باید شکایات رو مطرح کنند (شکایت یکی از رزیدنت های حاضر را مثال می زنند)


⚫️شورای صنفی علوم پزشکی همدان

🌐@Umsha_senfi
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
◾️مشروح جلسه (بخش سوم ):

-نماینده کارورزان: گزارش بد رفتاری چه برای اینترن چه برای رزیدنت ممکن است با عواقب باشد و برخی دلایل اجتناب خودشون رو این میدونن

-دکتر شیروئی: اصلاح روند گزارشات و گزارش دهی باید انجام شود و دانشجویان نباید ترسی از پیگیری داشته باشند . خانم دکتر هم فردی نبود که شکایات خودش رو بیان نکنه و حدود ۱۵ نامه شکایت مختلف (نامه به ریاست ،بازرسی ، حراست ، مدیر گروه و...) از افراد مختلف داشتند و به صورت مستقیم با اتندها در تماس بودند و خواسته ای نبود که بازگو نکرده باشند .
نه استیجر نه اینترن و نه رزیدنت ما نباید ترس و واهمه ای از پیگیری حقوق خود داشته باشد .

-نماینده رزیدنت ها : وقوع چنین حادثه ای برای خانم دکتر عوامل متعددی داره و با مسائل شخصی ایشون کاری نداریم . می خوایم بدونیم آیا بیمارستان و دانشگاه ایشون رو از زوایه خودش به بن بست رسوند یا خیر ؟

-دکتر شیروئی : با تمام مشکلاتی که برای خانم دکتر بوجود اومد اصرار ایشون بازگشت به بخش بود . اگر گروه ارتوپدی مصبب تشنج برای ایشون بود چرا مکررا اصرار برگشت به بخش و پیش مارو داشتن ؟ علا رغم استعلاجی اکید ایشون در خواست برگشت به بخش رو داشتند . اگر محیط نا امن بود و گروه ارتو یکی از علل واقعه رخ داده است دلیل ایشون برای برگشت چی بود ؟
دوبار هم با انتقالی ایشون موافقت شد و هر بار برگشتند . با حضور و فعالیت ایشون مخالف بودیم چطور امکان قرار دادن کشیک مضاعف برای ایشون وجود داره

بیش از یکسال درگیر این موضوع بودیم و هر اتفاقی رقم خورد حاصل خرد جمعی بود . شاید اگر پرونده را مرور کنیم به این برسیم در برخی تصمیم گیری ها اشتباه کردیم و منکر اون نیستیم .
بارها با افرادی خارج از موضوع مشورت کردیم و کمک خواستیم و در نهایت کاری انجام دادیم که حاصل خرد جمعی بود و فکر می‌کردیم درسته
اما این قول رو میدم که پیگیر بودیم ،ما کوتاهی نکردیم ،ما بیخیال نبودیم و هر موقع از شبانه روز خودمون رو دخیل کردیم اما شاید اشتباهاتی ام داشتیم.



⚫️
شورای صنفی علوم پزشکی همدان

🌐@Umsha_senfi
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
◾️مشروح جلسه (بخش چهارم ):

-نماینده کارورزان : به غیر از موضوع خانم دکتر که چندین فاکتور در رقم خوردنش دخیل بودن ، برخی گروه ها این انتظار رو ایجاد کردن که جو خشنوت بار و سخت گیرانه و تهدید آمیز عادیه ، حتی بخش ارتوپدی که با تغييرات صورت گرفته و خروج تعدادی از رزیدنت های ارشد امسال جو بهتری نسبت به سال قبل داشته اما هنوز هم مسائل و مشکلات زیادی در اون وجود داره و کم شدن اقبال به رزیدنتی به دلیل همین جو نامناسبه و باید شکسته بشه

-دکتر شیروئی:موضوعی که بیان کردین بسیار پر اهمیته ، اگر توجه داشته باشین موضوعاتی مثل دعوا و درگیری و افسردگی در رشته هایی مثل پوست ،پاتولوژی یا رادیولوژی دیده نمیشه یا کمتر دیده میشه اما در ارتوپدی ،جراحی و زنان به صورت مکرر با اون مواجه هستیم.
این رشته ها سال هاست در سراسر دنیا تدریس میشه و هرچقدر رشته سخت و سنگین تر میشه این اتفاقات بیشتر تکرار میشه .
همگی زمانی جای شما (دانشجویان) بودیم و فکر نمی کردیم بعد از ارتقا به درجات بالاتر به دانشجویان پایین تر از خودمون سخت بگیریم . چه علتی داره که ماها که وارد رشته های سخت میشیم این اتفاق برامون میفته ؟
وقتی حجم کار بالا میره ،شرایط سخت میشه، حساسیت مریض زیاد میشه و اشتباهات منجر به مرگ افراد میشه ، ناخودآگاه استرس وارد شده به شما به افراد دیگه هم منتقل میشه و مجبوری برای کنترل و نظم بخشیدن به بخش و برای کنترل عوارض و گرفتن نتیجه سخت گیری کنی .

-نماینده کارورزان : سخت گیری قابل قبوله اما برخورد سلیقه ای و بی‌احترامی پذیرفته نیست

-دکتر شیروئی: درسته و این نحوه برخورد باید سازمان دهی بشه اما برخی برخوردها به ماهیت رشته برمیگرده

-نماینده کارورزان : ماهیت رشته قابل قبول است اما برخوردها سلیقه ایست.

-دکتر کارخانه ای: حرف شما درسته و اصول اخلاقی باید رعایت بشه و بایستی با احترام و با انصاف باشیم و اگر جایی موردی دیده می شود با اساتید در میون بزارید و اگر میتونین از طریق مجامع صنفی پیگیری کنید و این فرهنگ رو بوجود بیاریم و اگر تا الان کوتاهی شده از این به بعد نباید بشه و مسائلی که در جلسه مطرح شد فقط بخشی از موضوع بود اما به واسطه احترام به حریم خصوصی مرحومه به همین مقدار کفایت می کنیم .


همچنین در این جلسه بر موارد زیر تاکید شد :

-تشکیل شورای صنفی دستیاران
-جلسات مستمر کارورزان و دستیاران با معاون آموزشی دانشگاه
-جلسه افزایش امید به زندگی دستیاران ، اهمیت بیشتر به حوزه دستیاری ،پرداختی های منظم تر ،ایجاد شرایطی برای کاهش فشار روحی موجود بر دستیاران


⚫️
شورای صنفی علوم پزشکی همدان

🌐@Umsha_senfi
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⚫️تشییع باشکوه پیکر خانم دکتر فاطمه نجاتی در جهرم با حضور نمایندگانی از دانشگاه علوم پزشکی همدان

پیکر دانشجوی گرانقدر سرکار خانم دکتر نجاتی، رزیدنت پرتلاش و مهربان گروه ارتوپدی دانشگاه با حضور چشمگیر مردم، همکاران و نمایندگانی از دانشگاه علوم پزشکی همدان در زادگاهش، با شکوهی کم‌نظیر تشییع شد.

دکتر نجاتی، با تلاش بی‌وقفه و تعهد بی‌نظیرش، نه تنها الگویی برای هم‌نسلان خود بود، بلکه با رفتار صمیمانه و انسانی‌اش به‌عنوان پزشکی دلسوز، تأثیری فراتر از حرفه‌اش در دل‌های دوستان و همکاران بر جای گذاشت.

حضور گسترده مردم، اساتید و دانشجویان در مراسم بدرقه او، یادآور عشق و احترام عمیقی بود که این فرشته مهربان در قلب‌ها کاشته بود. جامعه پزشکی، یک عضو ارزشمند و آینده‌دار خود را از دست داد و فقدان او قطعا تا سال‌ها حس خواهد شد.


یادش جاودان، نامش ماندگار و روحش قرین رحمت الهی باد.


⚫️روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان


⚫️شورای صنفی علوم پزشکی همدان

Instagram
📱
🌐@Umsha_senfi
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔖نتایج نشست شورا صنفی با مدیر دانشجویی دانشگاه :

🟢تا انتهای هفته امکان رزرو وعده های غذایی در بیمارستان برای کارآموزان و کارورزان رشته های دانشکده‌های پرستاری و مامایی، پیراپزشکی و پزشکی فعال خواهد شد .

🟢دانشجویان خوابگاه بوعلی ۱ ترم آینده نیز در این خوابگاه مستقر خواهند بود اما به شرط رفع تمامی بندهای ذکر شده در بازدید انجام شده(شست و شوی فرش ها ، تعمیرات حمام و...) تا انتهای بهمن ماه .
در صورت عدم فراهم شدن شرایط ذکر شده در هر ماه مبلغ جریمه خوابگاه دار از میزان پرداختی دانشجویان کسر خواهد شد .

🟢ساخت و ساز طبقه بالای خوابگاه بوعلی ۲ آغاز شده و احداث سرویس های بهداشتی ،حمام ، نمازخانه و سالن مطالعه در بهمن ماه انجام خواهد شد .

🟢بازدید مسئولان امور خوابگاه ها امروز از خوابگاه آرامش انجام شد و خوابگاه دار موظف به رفع موارد ذکر شده در صورت جلسه تا انتهای بهمن ماه می باشد .

🟢تهیه سامانه دانشجویی دانشگاه در دست بررسی قرار داشته و در سال آینده جهت رزرو اتاق ها و خوابگاه ها و انتخاب هم اتاقی و ...استفاده خواهد شد.
سهولت استفاده از این سرویس از مراجعات حضوری مکرر دانشجویان به امور خوابگاه ها جلوگیری خواهد کرد .

🟢در سال تحصیلی آینده تمامی دانشجویان شهریه پرداز در خوابگاه های خودگردان مستقر خواهند بود و اولویت حضور در خوابگاه های دولتی به دانشجویان روزانه فارغ از سال ورود تعلق خواهد گرفت .
در صورت وجود ظرفیت در خوابگاه های دولتی دانشجویان شهریه پرداز امکان مستقر شدن در آن را خواهند داشت .


♦️
شورای صنفی علوم پزشکی همدان

Instagram
📱
🌐@Umsha_senfi
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/01/26 04:39:48
Back to Top
HTML Embed Code: