Telegram Web
مسعود پزشکیان در گفت‌وگوی تلفنی با بشار اسد گفت: «جمهوری اسلامی آماده ارائه همه‌گونه حمایت از سوریه برای ریشه‌کن کردن تروریسم و ناکام گذاشتن اهداف حامیان آن است.»
او همچنین از «مقاومت دولت و ملت سوریه در برابر تهدیدات» قدردانی و بر استمرار همکاری‌ها میان دو کشور تاکید کرد.
🇸🇦? 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
🖕261🤮1🤡1
روسیه: به حمایت از بشار اسد ادامه می‌دهیم

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین دوشنبه گفت که روسیه به حمایت از بشار اسد ادامه می‌دهد.

او گفت مسکو وضعیت میدانی و درگیری‌های رو به افزایش سوریه را بررسی کرده و موضع خود را در قبال آن، بر اساس تحولات جدید مشخص خواهد کرد.

وزارت خارجه روسیه نیز اعلام کرد این کشور امکان برگزاری نشست سه جانبه وزرای خارجه ترکیه، ایران و روسیه در مورد سوریه را رد نمی‌کند.

این وزارتخانه افزود مسکو به طور نزدیک با ترکیه و جمهوری اسلامی، در مورد وضعیت سوریه در تماس است.

این اظهارنظرها در حالی انجام گرفت که حملات هوایی مشترک هواپیماهای جنگنده سوری و روسی به حلب و ادلب ادامه دارد.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه ساعتی پیش خبر داد هواپیماهای جنگنده روسی و سوری مرتکب یک «کشتار وحشتناک» در حق غیرنظامیان ادلب و حومه آن شده‌اند.

بر اساس این گزارش، در حملات هوایی مشترک روسیه و سوریه به مناطق مسکونی ادلب، ۱۱ غیرنظامی، از جمله پنج کودک کشته و ده‌ها نفر دیگر زخمی شدند.

[یک مطلب گنجانده شده از توییتر:] IranIntl
🇸🇦? 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
🤮7🖕61👍1🤡1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی، پس از سفر به دمشق همزمان با جنگ در سوریه به ترکیه رفت و در آنکارا با هاکان فیدان، وزیر خارجه این کشور دیدار کرد.
🇸🇦? 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
🖕152😁1🤮1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی روز دوشنبه ۱۲ آذر از دمشق به آنکارا پایتخت ترکیه رفت و با همتای خود هاکان فیدان دیدار کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه فیدان در جریان این دیدار هرگونه دخالت خارجی در سوریه را رد کرد.
جمهوری اسلامی ایران و ترکیه دو بازیگر اصلی خارجی در سیاست سوریه‌اند. جمهوری اسلامی از دولت اسد حمایت می‌کند و ترکیه از مخالفان مسلح حکومت.
در روزهای گذشته رسانه‌های دولتی در ایران، ترکیه را به حمایت از حمله شورشیان مسلح هیات تحریر شام به حلب متهم کردند. خبرگزاری تسنیم رئیس جمهوری ترکیه را به همکاری و هماهنگی با بنیامین نتانیاهو متهم کرد.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
🖕9👍1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه، در دیدار با عباس عراقچی، همتای جمهوری اسلامی خود در آنکارا، اعلام کرد که ترکیه به جلوگیری از تشدید تنش‌ها در سوریه متعهد است و همچنان بر تمامیت ارضی این کشور تأکید دارد. او بیان کرد بحران کنونی سوریه ناشی از مشکلات داخلی ۱۳ سال گذشته و نادیده گرفتن خواسته‌های مخالفان توسط دولت این کشور است و نمی‌توان آن را صرفاً به دخالت خارجی مرتبط دانست.
با این حال عراقچی مدعی شد ناامن‌سازی سوریه بخشی از پروژه‌های اسرائیل است و همکاری فوری همسایگان در این خصوص ضروری است.
🏁 🇬🇧 ManotoTV

🤖 @VahidOOnLine
🍌7👍2👏1
آیا مخالفان اسد قادر به تثبیت مواضع خود هستند؟

اندیشکده شورای روابط خارجی در مطلبی نوشت عملیات نظامی اخیر در سوریه از سوی گروه‌های «افراط‌گرا» انجام می‌شود که در راس آن‌ها هیات تحریر شام قرار دارد.

بخش دیگری از مخالفان مسلح اسد را نیز کُردها و نیروهای مورد حمایت ترکیه تشکیل می‌دهند.

به گفته این اندیشکده، هر چند مخالفان اسد کنترل حلب را به دست گرفتند و به پیش‌روی خود به سوی حماه ادامه می‌دهند اما هنوز نمی‌توان درباره آینده این عملیات و سرنوشت حکومت اسد به‌صورت قطعی اظهار نظر کرد و «باید در این زمینه محتاط بود».

این اندیشکده در مطلب خود افزود: «این که آیا گروه‌های شورشی می‌توانند دستاوردهای خود را تثبیت کنند یا خیر، بستگی به واکنش رژیم [اسد]، روس‌ها، حزب‌الله و سایر گروه‌هایی دارد که ایران ممکن است برای کمک به اسد اعزام کند.»

هر چند گزارش‌هایی درباره حملات نیروی هوایی روسیه به مواضع مخالفان در سوریه منتشر شده است اما هنوز مشخص نیست آیا اسد و متحدانش می‌توانند دفاع قابل‌ توجهی را در برابر این گروه‌ها سازمان‌دهی کنند یا خیر.

مشروح گزارش را در این‌جا بخوانید.

[📷 اینجای مطلب در منبع یک تصویر نمایش داده شده است.]
🇸🇦? 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
👍1🤷1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️خبرگزاری رویترز ویدیویی از ورود شورشیان هیئت تحریر شام به یکی از پایگاه‌های نظامی گردان‌های فاطمیون، شبه‌نظامیان افغان تحت حمایت جمهوری اسلامی در روستای کفرنبل در مرز استان‌های ادلب و حلب را منتشر کرد.
در این ویدیو پرچم‌های جمهوری اسلامی و نشان‌های فاطمیون دیده می‌شود.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
👍15👎2😁2🍌1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی در نشست خبری روز دوشنبه ۱۲ آذرماه گفت: «به موقع کنسولگری جمهوری اسلامی را در حلب تخلیه کرده بودیم و همکاران ما دچار مشکل نشده‌اند.»
🇸🇦? 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
😁63🖕3
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ نمایش آرامش در دمشق با شاورما خوردن عراقچی

♦️ خبرگزاری ایرنا، ویدیویی از شام خوردن عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در یک رستوران عمومی در دمشق منتشر کرد.
عباس عراقچی یکشنبه شب در پایتخت سوریه با حضور در این مکان عمومی تلاش کرد تا آرامش حاکم بر پایتخت سوریه را به نمایش بگذارد.
در پی حملات گسترده شورشیان به حلب و پیشروی‌های مخالفان مسلح در شایعاتی درباره ناآرامی در دمشق هم منتشر شده بود.
ارتش سوریه و روسیه در حال بمباران مواضع شورشیان در ادلب و دو استان ناآرام دیگر در شمال سوریه‌اند.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
🖕10🌭3🤣21
پزشکیان در گفت‌وگو با اسد، از «مقاومت دولت سوریه در برابر تهدیدات» قدردانی کرد

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارشی از مکالمه تلفنی بشار اسد و مسعود پزشکیان را درباره درباره «تحولات اخیر سوریه و همکاری در مبارزه با تروریسم» منتشر کرد.

پزشکیان در این تماس گفت: «جمهوری اسلامی آماده ارائه همه‌گونه حمایت از سوریه برای ریشه‌کن کردن تروریسم و ناکام گذاشتن اهداف حامیان آن است.»

او همچنین از «مقاومت دولت و ملت سوریه در برابر تهدیدات» قدردانی و بر استمرار همکاری‌ها میان دو کشور تاکید کرد.

بر اساس این گزارش، اسد نیز از حمایت‌های جمهوری اسلامی قدردانی و بر همکاری دوجانبه به‌عنوان عاملی کلیدی در مقابله با چالش‌های پیش‌روی منطقه تاکید کرد.
🇸🇦? 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
🖕8🤮3👍1🤬1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
عطاالله بیگدلی، مجری برنامه «شیوه» در صدا و سیما، درباره قانون حجاب گفت: «پیمایش‌هایی که انجام شده نشان می‌دهد اگر پنج درصد از مردم مخالف جدی قانونی باشند، هیچ نظام حقوقی نمی‌تواند کنترل کند و امکان اجرایش وجود ندارد.»
🇸🇦? 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
👍16🤮2
چگونه در ایجاد دوستی‌های عمیق و پایدار موفق باشیم

دوستی‌های واقعی نیازمند تلاش آگاهانه هستند. پژوهشگران حوزه روابط انسانی دریافته‌اند که موفق‌ترین افراد در ایجاد دوستی‌های عمیق، کسانی هستند که به طور هدفمند برای پرورش این روابط تلاش می‌کنند.

واشینگتن‌پست در گزارشی درباره تلاش برای داشتن دوستی‌های عمیق و پایدار نوشته است که سه عامل اصلی تقویت و تعمیق روابط دوستانه، یعنی قدردانی صمیمانه از دوستان، پذیرش آسیب‌پذیری و به اشتراک گذاشتن احساسات واقعی و در نهایت تلاش آگاهانه برای رشد و تحول در رابطه، نقش تعیین‌کننده‌ای در استحکام دوستی‌ها دارند.

اهمیت دوستی برای سلامت و شادکامی:

دکتر مارک شولز، استاد روان‌شناسی در برین مایر و محقق ارشد مطالعات رشد بزرگسالان در هاروارد، تاکید دارد که برای داشتن زندگی سالم و پربار، باید دوستی‌ها را در اولویت زندگی خود قرار داد.

پژوهش‌های علمی نشان می‌دهند روابط نزدیک، نقشی حیاتی در سلامت جسمانی و روانی ما دارند و افرادی که از شبکه‌ای قوی از روابط دوستانه و حمایتی برخوردارند، توانایی بیشتری در مقابله با اضطراب و افسردگی دارند.

دکتر رابرت والدینگر، استاد روان‌پزشکی دانشگاه هاروارد و مدیر مطالعات رشد بزرگسالان این دانشگاه، معتقد است دوستی‌های عمیق به ما کمک می‌کنند تا در شرایط دشوار، استرس خود را بهتر مدیریت کنیم.

علی‌رغم اهمیت حیاتی روابط دوستانه در زندگی، بررسی‌ها نشان می‌دهند که امروزه شهروندان (آمریکایی) وقت کمتری را به گذراندن با دوستان خود اختصاص می‌دهند.

جراح کل آمریکا (مقام رسمی در دولت فدرال که به عنوان سخن‌گوی اصلی در زمینه مسائل بهداشت عمومی فعالیت می‌کند) اعلام کرده است احساس تنهایی، یعنی همان تجربه ذهنی انزوای اجتماعی، به یکی از تهدیدهای اصلی سلامت جامعه تبدیل شده‌ است. تهدیدی که آسیب‌های آن با خطرات سیگار کشیدن برابری می‌کند.

یافته‌های پژوهشی اخیر حاکی از آن است که گوشه‌گیری اجتماعی می‌تواند احتمال ابتلا به زوال عقل را بالا ببرد. این در حالی است که دوستان نزدیک، علاوه بر فراهم کردن پشتیبانی عاطفی، «منبعی ارزشمند برای آرامش و دلگرمی در روزهای سخت زندگی» به شمار می‌روند.

راهنمای عملی برای تقویت و گسترش دوستی:

محققان معتقدند سه عامل کلیدی در شکل‌گیری و رشد دوستی‌های عمیق نقش دارند: دیدارهای منظم، داشتن علایق مشترک و ایجاد اعتماد متقابل.

اما چگونه می‌توان این عوامل را در زندگی پر‌مشغله امروز تقویت کرد؟

دکتر جفری هال، استاد مطالعات ارتباطات در دانشگاه کانزاس معتقد است: «ما همگی دوستانی داریم و ارزش آن‌ها را می‌دانیم اما اختصاص زمان کافی برای لذت بردن از این دوستی‌ها، چالشی جدی است.»

پژوهش‌های دکتر هال در سال ۲۰۱۹ نشان می‌دهد تبدیل یک آشنایی ساده به دوستی صمیمانه می‌تواند نیازمند بیش از ۲۰۰ ساعت زمان باشد. با این حال کیفیت زمان گذرانده شده و محتوای تعاملات، ممکن است این فرآیند را تسریع کند.

دکتر هال تاکید می‌کند که صرف گذراندن ساعات طولانی در محیط کار کافی نیست. آنچه اهمیت دارد، تغییر بستر و زمینه‌ ارتباط است.

دکتر ماریسا جی. فرانکو، استاد دانشگاه مریلند و نویسنده کتابی در زمینه ایجاد و حفظ دوستی، این مفهوم (تغییر بستر و زمینه‌ ارتباط) را «بازکاشت» می‌نامد.

او معتقد است تغییر محیط و شیوه‌ تعامل به افراد اجازه می‌دهد جنبه‌های مختلف شخصیت خود را نشان دهند و این امر به عمیق‌تر شدن پیوند دوستی می‌انجامد.

گسترش حوزه تعامل:

دکتر هال پیشنهاد می‌کند با دعوت همکار یا همکلاسی برای ناهار یا فعالیت‌های گروهی، فرصت‌های جدیدی برای تعامل ایجاد کنید: «اگرچه گفت‌وگو ممکن است با موضوعات مشترک مانند کار یا تحصیل آغاز شود، به تدریج به سمت علایق شخصی مانند ورزش یا سرگرمی‌ها پیش می‌رود.»

به گفته او، این فرآیند طبیعی شکل‌گیری دوستی است که در آن افراد تمایل پیدا می‌کنند ابعاد بیشتری از شخصیت یکدیگر را فراتر از زمینه‌های مشترک اولیه، کشف کنند.

پذیرش آسیب‌پذیری:
[...]

ادامه مطلب در منبع:
🇸🇦? 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
👍2
⭕️ حمایت تمام قد کرملین از بشار اسد؛ «برای اعاده نظم در سوریه کمک لازم را خواهیم کرد»

♦️ دمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین روز دوشنبه ۱۲ آذر اعلام کرد روسیه به حمایت کامل از حکومت سوریه ادامه می‌دهد و به این کشور برای اعاده نظم و غلبه بر شورشیان در حلب کمک‌های لازم را خواهد کرد.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
🤮9🖕4
دفاع قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی از قانون «عفاف و حجاب»

رییس قوه قضاییه جمهوری اسلامی، اجرای قانون تحمیل حجاب اجباری موسوم به «عفاف و حجاب» را ضروری دانست. سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی هم اعلام کرد این قانون «منطبق بر قانون اساسی» است.

غلامحسین محسنی اژه‌ای، دوشنبه ۱۲ آذر در جریان نشستی در مجلس، به «نافرمانی در برابر حجاب اجباری در ایران» پرداخت و گفت: «وضعی که اکنون در برخی خیابان‌ها دیده می‌شود، به هیچ وجه و با هیچ منطقی درست نیست و باید برای آن فکری داشته باشیم. قانونی وضع شده که باید ابلاغ و اجرا شود.»

او با اشاره به مخالفت‌های گسترده با اجرای این قانون افزود: «ممکن است قوه قضاییه و قوه مجریه ایرادی به قانون داشته باشند اما وقتی قانون ابلاغ و لازم‌الاجرا شد، همه باید به آن ملتزم باشند.»

رییس قوه قضاییه در عین حال اذعان کرد قانون تحمیل حجاب اجباری «وحی منزل» نیست و اگر در آن «کم و کاستی» مشاهده شد، نمایندگان مجلس باید آن را «اصلاح» کنند.

پس از یک سال و نیم کش و قوس، متن نهایی لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب»، ۱۰ آذر منتشر شد. این لایحه که اکنون به قانون تبدیل شده، قرار است پیش از ۲۳ آذر برای اجرا در کشور، ابلاغ شود.

بر اساس ماده ۵۰ این قانون، زنانی که در انظار عمومی در فضای حقیقی یا مجازی «کشف حجاب» کنند، در مرتبه اول حدود پنج میلیون تومان و در مراتب بعدی تا ۱۶۵ میلیون تومان جریمه خواهند شد.

مواد متعدد دیگری نیز در این قانون به چشم می‌خورند که فعالان مدنی و حقوق‌دانان آن‌ها را «نقض حقوق شهروندی» می‌دانند.

دفاع قالیباف از حجاب اجباری: شرعی و قانونی است:

محمدباقر قالیباف، رییس‌ مجلس، ۱۲ آذر از سیاست جمهوری اسلامی برای تحمیل حجاب اجباری دفاع کرد.

قالیباف حجاب اجباری را «یک موضوع شرعی و قانونی‌» خواند و گفت: «باید قوا و بخش‌های مختلف و دستگاه‌های متفاوت به آن توجه کنند.»

او همچنین نسبت به «دوقطبی‌سازی‌های کاذب» در کشور بر سر موضوع تحمیل حجاب اجباری هشدار داد.

انتشار متن نهایی قانون «عفاف و حجاب» با انتقادات گسترده‌ای همراه شده است. شماری از مردم ایران با ارسال پیام‌هایی به ایران‌اینترنشنال، ضمن ابراز نگرانی شدید از تبعات اجرای این قانون تاکید کردند به شیوه‌های گوناگون با آن مقابله خواهند کرد.

مهدی طباطبایی، معاون ارتباطات دفتر مسعود پزشکیان، ۱۱ آذر در واکنش به اعتراض‌ها اعلام کرد دولت برای «اصلاح» این قانون اقدام خواهد کرد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس: قانون حجاب اجباری منطبق بر قانون اساسی است:

احمد راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس، ضمن دفاع از قانون تحمیل حجاب اجباری، آن را به نفع «فعالیت بانوان» در فضای اجتماعی دانست و تاکید کرد: «خود بانوان باید از این قانون استقبال کنند.»

او با اشاره به تایید قانون «عفاف و حجاب» در شورای نگهبان گفت که این موضوع نشان می‌دهد این قانون با قانون اساسی و احکام شرعی مغایرت نداشته است.

راستینه در واکنش به انتقادات گسترده از این قانون افزود گروهی از منتقدان «ممکن است هنجارشکنی در جامعه را به‌عنوان یک اصل پذیرفته باشند» اما «قاطبه مردم ایران هنجارشکنی را نمی‌پذیرند».

صدیقه وسمقی، نویسنده و اسلام‌پژوه و نسرین ستوده، وکیل و فعال حقوق بشر، ۱۱ آذر در بیانیه‌ای مشترک قانون موسوم به «عفاف و حجاب» را «قرون وسطایی و سلب‌کننده حقوق شهروندی زنان» توصیف کردند.

آن‌ها به مسئولان جمهوری اسلامی هشدار دادند در صورتی که سریعا نسبت به لغو این قانون اقدام نکنند، تعداد کثیری از مردم از حق مدنی خود برای «اعتراض به این اقدام شرم‌آور در عرصه عمومی» استفاده خواهند کرد.

۱۵ نواندیش دینی هم در بیانیه‌ای هشدار دادند این قانون «هم‌زمان تحقیر و سرکوب کل جامعه را نشانه گرفته است».

آن‌ها اضافه کردند جمهوری اسلامی با اجرایی کردن این قانون می‌کوشد دستاوردهای خیزش «زن، زندگی، آزادی» را سرکوب کند.
🇸🇦? 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
🤮9🖕5🤬4👍2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
عیاس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در دیدار با هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه گفت: «این بار دوم است که به ترکیه سفر می‌کنم که نشان‌دهنده همکاری‌های نزدیک دو کشور در خصوص مسائل منطقه است. البته اختلاف نظرهایی وجود دارد که طبیعی است.»
🇸🇦? 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
😁4🥴4👍1👎1
ارتش اسرائیل: جمهوری اسلامی نیروهای سپاه و عراقی‌ها را به سوریه اعزام کرده است

دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش اسرائیل گفت که جمهوری اسلامی ده‌ها نیروی سپاه پاسداران و نیروهای عراقی را از طریق هواپیما به سوریه اعزام کرده است.

او افزود که اسرائیل وضعیت سوریه را به دقت رصد می‌کند و از ورود تسلیحات ایرانی به این کشور جلوگیری خواهد کرد.

صبح دوشنبه رویترز گزارش داد گروه‌های نیابتی وابسته به جمهوری اسلامی شامگاه یک‌شنبه برای مبارزه با نیروهای مسلح مخالف اسد از عراق وارد سوریه شدند.

یک منبع ارشد ارتش سوریه گفت که ده‌ها نیروی حشد شعبی از مرز ابوکمال عبور کردند و نیروهای کتائب حزب‌الله عراق و فاطمیون نیز در این اعزام حضور دارند.

رسانه هاآرتص نیز به نقل از یک منبع اسرائیلی نوشت جمهوری اسلامی اعزام نیرو به سوریه را برای کمک به بشار اسد آغاز کرده است.

[📷 اینجای مطلب در منبع یک تصویر نمایش داده شده است.]
🇸🇦? 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
👍5🫡1
کانال ۱۲ اسرائیل گزارش داد شامگاه شنبه یک هواپیمای ایرانی در مسیر دمشق، به‌دلیل ظن حمل تسلیحات و با هشدار اسرائیل، مجبور به بازگشت به تهران شد. طبق این گزارش، خدمه هواپیما توضیح دادند که پرواز حامل کمک‌های بشردوستانه برای سوریه است اما با اصرار اسرائیل، هواپیما به ایران بازگشت.
🇸🇦? 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
👏23🤣3
بر اساس برخی گزارش‌ها، سامان یاسین، خواننده رپ و از بازداشت‌شدگان اعتراضات سال ۱۴۰۱ در ایران، چند روز قبل از ایران خارج شده است.
همچنین محبوبه رمضانی، مادر پژمان قلی‌پور، از کشته‌شدگان اعتراضات آبان ۱۳۹۸ در صفحه اینستاگرام خود اعلام کرد از کشور خارج شده است. او با اشاره به تهدیدها و سرکوب‌ها اعلام کرده که مبارزه‌اش علیه عوامل حکومتی ادامه دارد و هدفش افشای آن‌هاست.
این اخبار در حالی منتشر شده که بسیاری از معترضان و خانواده‌های جان‌باختگان با سرکوب و فشارهای گسترده‌ای روبه‌رو هستند و برخی مجبور به ترک کشور می‌شوند.
🏁 🇬🇧 ManotoTV

🤖 @VahidOOnLine
30💔2👍1🤡1
⭕️ وزارت خارجه روسیه: درباره بحران سوریه با ایران و ترکیه در تماسیم

♦️وزارت امور خارجه روسیه روز دوشنبه ۱۲ آذر اعلام کرد با مقام‌های جمهوری اسلامی ایران و ترکیه درباره بحران سوریه در تماس است.
آندره رودنکو، معاون وزرات امور خارجه روسیه با تاکید بر ادامه تماس‌های همیشگی با مقام‌های دو بازیگر اصلی خارجی در سوریه گفت احتمال برگزاری دور جدیدی از نشست آستانه وجود دارد.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
🤮7🖕2
عراقچی در آنکارا: آثار ناامن سازی سوریه می‌تواند به کشورهای همسایه‌اش سرایت کند

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در نشست خبری مشترک با هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه حاضر شد و درباره تحولات و درگیری‌های سوریه صحبت کرد.

عراقچی گفت مشورت‌ها و صحبت‌هایش با همتای ترکیه‌ای خود «بسیار صریح، مستقیم و البته دوستانه و سازنده بود» و هر دوی در این مورد اتفاق نظر داشتند که باید سوریه به سمت صلح و آرامش پیش برود و تمامیت ارضی و حاکمیت آن حفظ شود.

او بدون اشاره به جزییات، از وجود «اختلاف‌نظرهایی» بین جمهوری اسلامی و ترکیه در مورد سوریه خبر داد و گفت: «مهم این است که در خصوص اختلاف‌نظرهایمان همواره صحبت کرده‌ایم و الان هم تصمیم گرفتیم که بیشر از نزدیک صحبت کنیم و بتوانیم با همکاری، اوضاع منطقه را به خوبی در جهت صلح و آرامش و پیشرفت منطقه مدیریت کنیم.»

وزیر خارجه جمهوری اسلامی با اشاره تلویحی به حمایت ترکیه از ارتش ملی سوریه که همراه با دیگر گروه‌های مسلح مخالف بشار اسد مشغول عملیات در سوریه است، تاکید کرد تبعات این درگیری‌ها می‌تواند به دیگر کشورهای منطقه هم سرایت کند.

او توضیح داد: «نتیجه ناامن سازی سوریه می‌تواند باعث جنگ داخلی و کشتار غیرنظامیان و ضربه به اقتصاد سوریه و منطقه باشد و آثار آن می‌تواند به همسایگان سرایت کند.»

پیش از عراقچی و در صبح دوشنبه نیز اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی بدون نام بردن از ترکیه این کشور را «تاثیرگذار و تاثیرپذیر» در تحولات سوریه خواند و گفت «هرگونه ناامنی در سوریه محدود به این کشور نخواهد بود».

[یک مطلب گنجانده شده از توییتر:] IranIntl

عراقچی در نشست خود با فیدان، گروه‌های مسلح مخالف بشار اسد را «تروریست» و درگیری‌های سوریه را «پروژه ناامن‌سازی» این کشور خواند و گفت نباید نقش اسرائیل را در این تحولات نادیده گرفت.

او خواستار اقدام فوری و موثر کشورهای همسایه برای جلوگیری از «برهم خوردن ثبات امنیتی و سیاسی در سوریه» شد و «حمایت کامل» جمهوری اسلامی را از دولت و ارتش سوریه اعلام کرد.

هاکان فیدان نیز در این نشست گفت ترکیه از تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کند و افزود: «برای مشارکت در هر گونه گفت‌وگو بین دولت سوریه و مخالفان آماده‌ایم.»

او دلیل درگیری‌های جاری در سوریه را این دانست که «مشکلات ۱۳ سال گذشته حل نشده است».

وزیر خارجه ترکیه پیش‌تر تاکید کرده بود اتفاقات سوریه ارتباطی به آنکارا ندارد.

[یک مطلب گنجانده شده از توییتر:] IranIntl
🇸🇦? 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
🤮4🖕2👍1
2025/07/13 15:28:39
Back to Top
HTML Embed Code: