Telegram Web
اختلاف بازده امروز دو دارایی طلا و بیت‌کوین به ۱۰٪ رسید!

شخصا فکر می‌کنم با انتخاب ترامپ و احتمالا نقش بسیار پررنگ ایلان ماسک در تصمیمات اقتصاد دیجیتال امریکا، ارزهای دیجیتال روند بلندمدت خوبی آغاز خواهند کرد.
هنوزم با خرید سیم کارت میشه سود کرد البته از نوع مجازیش 😃!

ماجرا برمیگرده به حدود دو سال پیش که ۲ تا خط مجازی تلگرام خریدم مجموعا ۲۰ TON.
هر TON اون موقع بود ۲ دلار و هر دلار هم ۳۰ هزار تومان!
۴۰ دلار معادل ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان
دادم بابت ۲ تا خط مجازی تلگرام!

امروز برای خرید این خط ها در وب سایت رسمی حراجی تلگرام مشتری نشسته اونم بصورت دست به نقد. برای هر خط ۲۴۰ TON پرداخت میکنن!
هر TON شده ۵ دلار و هر دلار هم ۷۰ هزار تومان!
به عبارتی این دو خط رو امروز مجموعا
۲۴۰۰ دلار یا ۱۶۸ میلیون تومان
ازم میخرن!

میشه بازده ۱۴۰۰۰ درصدی ریالی و بازده ۶۰۰۰ درصدی دلاری!

اینکه ۱ میلیون و ۲۰۰ شده ۱۶۸ میلیون تومان طی کمتر از دو سال خب در نوع خودش جالبه ولی هدف من از این پست پشت بازو گرفتن نیست. چون هم نباید وزن سنگینی به این سرمایه‌گذاری ها تخصیص داد و هم من خودمم چیز زیادی ازش نخریده بودم . هدف اینه که تلنگری بزنم بهتون که روش های جالب و دنیای جدیدی از Alternative Investment در دنیا در حال شکل گیریه!

دارایی‌های ناملموس به شکل نوینی در حال ارزشگذاری هستند و تخصیص بخش کوچیکی از سبد به این دارایی ها و البته نگاه بلندمدت بهشون میتونه نتایج جالبی به ارمغان بیاره واستون!

🫶 #ساده نگاه کن، ولی #عمیق
@WithMadadi
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Investment With Madadi
هنوزم با خرید سیم کارت میشه سود کرد البته از نوع مجازیش 😃! ماجرا برمیگرده به حدود دو سال پیش که ۲ تا خط مجازی تلگرام خریدم مجموعا ۲۰ TON. هر TON اون موقع بود ۲ دلار و هر دلار هم ۳۰ هزار تومان! ۴۰ دلار معادل ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان دادم بابت ۲ تا خط مجازی…
حالا که دیشب صحبت از Alternative Investment کردم اون طرف ماجرا رو هم باید نگاه کرد! یعنی در مقابل بازده انفجاری که ممکنه داشته باشن، در برخی موارد عدم نقدشوندگی در کوتاه مدت و حتی ریسک نکول یعنی ۰ شدن ارزش سرمایه هم وجود داره!

بطور مثال همون روزها که من اون دو تا خط مجازی تلگرام رو خریدم چند تا یوزر نیم تلگرام رو هم خریدم. مثلا این یوزر نیم: @Bourse

و خب به دلیل وضعیت فاجعه بازار سرمایه ارزش این دارایی فعلا قابل ارزیابی نیست و منتظر نشستیم ببینیم بورس کی خوب میشه که واسه این مشتری پیدا بشه 😅

پس هر گزینه سرمایه‌گذاری یه خوبی‌هایی داره و یک بدی‌هایی!

اگر یه دارایی همه چیزش خوب بود عملا سایر دارایی ها باید تعطیل میشدند و همه پول ها به سمت آن دارایی ناب سرازیر میشد!
اگر FBI نمیاد سراغمون بگه از هشتگ برای TON استفاده کردید و این جرمه و باید محکوم بشید یه چارت از #TON بزنیم!

(به دلیل استفاده از #وبملت در کانال که استفاده از هشتگ در آن موجب اغوا بود، بنده در دادگاه محکوم شدم که صرفا به دلیل استفاده از هشتگ هدف داشتم به این سهم جهت بدم، اونم چه سهمی؟ وبملت! خود حقوقی ها نمیتونن بهش جهت بدن - کاملا واقعی)

ارز دیجیتال TON در این مقطع حساس کنونی در محدوده‌ای قرار گرفته که یا بدبخت میکنه یا خوش بخت!

اگر از بالا محدوده ۵.۳ را رد کند به نظرم تا ۸ دلار مسیر سختی پیش رو نخواهد داشت اما اگر از پایین زیر ۴.۴۶ تثبیت شود باید با خاک انداز از کف چارت جمعش کرد!

از نظر بنیادی کماکان معتقدم تا چند سال آتی تلگرام پرمخاطب‌ترین پیام رسان و حتی شبکه اجتماعی دنیا خواهد شد و به همین واسطه TON پرپتانسیل خواهد بود.
Investment With Madadi
الکی الکی جهت دادیم به TON 😂😂😂😂 نیان بگیرنمون..
خب باند قرمز هم رد کرد..اگر کندل امروز همون بالاش بسته بشه من فکر کنم TON کوین رو تا آخر هفته زیر ۶ نبینیم..
من اینستاگرام رو یک ماهی هست از گوشیم پاک کردم. دی اکتیو نکردم ولی اپلیکیشنش رو پاک کردم که دسترسی نداشته باشم.

دلیلش هم واضحه! قدرت کنترل خودم برای جلوگیری از هدررفت زمان درونش رو نداشتم!

این یک ماه بوضوح حس می‌کنم روزی یک ساعت بیشتر با خودم فکر می‌کنم.

تمرکزم در کارهام بیشتر شده و در ناخودآگاهم آرام‌ترم.

بجای اون، روزی یک یا دو عکس در استوری تلگرام منتشر می‌کنم. هدفم نشون دادن زیبایی‌های دنیاست. بیش از دو سال از مهاجرت من میگذره و تجربه‌های خوبی این ۲ سال کسب کردم که مهمترینش دیدن زیبایی‌های دنیا در کشورهای مختلف بوده که خودش انگیزه مهمیه برای امید به اینده و بخاطر همین هم به اشتراک می‌ذارم شاید این امید در شما هم زنده شد.

استوری‌هام روی اکانت شخصی من در تلگرامه که روش بزنید میتونید ببینید. اگر یک بار هم پیام بدید بهم(هر پیامی با هر متنی) بعدا استوری بذارم هم بهتون نشون میده.
آیدی من: @Madadi_invest
من زمانی که ایران کار می‌کردم و چه زمانی که اینجا از راه دور به شرکت‌ها مشاوره دادم هر مدیری که بیشتر دوستش داشتم و علاقه داشتم بیشتر پیشرفت کنه بیشتر بهش ایراد می‌گرفتم. بیشتر نقاط ضعفشو بهش گوشزد می‌کردم (البته فقط بصورت خصوصی و مستقیم با خودش مطرح می‌کردم)

برعکسش بصورت پیش‌فرض توی ذهنم اینو داشتم که لازم به تعریف و تمجید نیست چون احتمالا به اون بلوغه رسیده که چشمش به دهن من نباشه برای تایید گرفتن از خودش.. (احتمالا اینجا رو اشتباه می‌کردم)

از اون سمت توی کسب و کارهای خودم هم از گذشته تا اکنون عاشق اون کارمندی‌ام که بیاد ایرادهام رو بگه..نقد کنه ازم و منو مجبور کنه که بازنگری کنم در ایده‌ها و اندیشه‌هام. من خودم عشق به چالش کشیده شدنم!

از همکار یا کارمندی هم که تعریف کنه ازم واقعیت خوشم نمیاد و حس خوبی نمی‌گیرم!

به هر حال این خصلت منه و فارغ از درست یا اشتباه بودنش میدونم متاسفانه خیلی مرسوم نیست این نگرش!
Investment With Madadi
من اینستاگرام رو یک ماهی هست از گوشیم پاک کردم. دی اکتیو نکردم ولی اپلیکیشنش رو پاک کردم که دسترسی نداشته باشم. دلیلش هم واضحه! قدرت کنترل خودم برای جلوگیری از هدررفت زمان درونش رو نداشتم! این یک ماه بوضوح حس می‌کنم روزی یک ساعت بیشتر با خودم فکر می‌کنم.…
بعد از این پست پیام‌های زیادی دریافت کردم از دوستان قدیم که متوجه مهاجرت من شدند و گپی با هم زدیم.

البته من بطور کامل مهاجرت نکردم یعنی فکر و ذهنم از ایران جدا نشده و از اول هم قرار نبود بشه.

تقریبا ۸ ماه یکبار سرمیزنم و یک ماهی ایرانم. طی یک سال اخیر ۳ کسب و کار مختلف در حوزه مالی راه اندازی کردیم و داریم با چند تیم در ایران راهبریشون می‌کنیم و با تیمی از بچه‌های ایران در سراسر دنیا در مراحل مقدماتی راه‌اندازی یک کسب و کار بین المللی هستیم.

طبق چیزهایی که طی این ۲۷ ماه اخیر در اروپا دیدم و بر اساس صحبت‌هایی که با اساتید دانشگاه اینجا داشتم باید اقرار کنم بخش کاملا خصوصی در ایران با روند مطلوبی نسبت به توسعه جهانی در حال رشد و توسعه بوده، اما طی دو سال اخیر با افزایش موج مهاجرت سرعت تحولات تکنولوژیک در ایران بسیار کمتر از دنیا بوده است.

بسیاری از ابزارهای روز دنیا به دلیل فیلترینگ داخل و تحریم خارج عملا قابل استفاده نیست! دنیا با سرعت خیره‌کننده‌ای در حال تغییر است ولی در ایران این موضوع توسط اکوسیستم استارتاپی قابل درک و اجرا نیست!
این فرصت بزرگیست برای خلق ارزش در داخل ایران! نیازهای جدید بر اساس تکنولوژی‌‌های جدید به زودی ایران را در بر خواهد گرفت و پاسخ به آنها منجر خواهد شد لیدرهای جدیدی در مارکت ایران پدیدار شود.
اگر یک سال پیش چنین روزی منطبق با سیستم MyETF سبد خود را چیده بودید و طی سال هم تغییرات توصیه شده را روی سبد خود اعمال می‌کردید در هیچ روزی از سال بازده شما کمتر از شاخص کل نمی‌شد و بازده شما همواره بالاتر از شاخص کل می‌بود.

این موضوع برای هر ۵ سطح ریسک پذیری در بنچ مارک شاخص صادق است.

بازده یک سال اخیر:

شاخص کل: ۵٪

بازده سیستم MyETF برای ۵ سطح ریسک:
بین ۱۹.۵٪ تا ۳۰٪
💬💬💬💬💬💬💬
@MyETF |مدیریت دارایی هوشمند
‎بر پایه صندوق‌های قابل معامله
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Investment With Madadi
اگر یک سال پیش چنین روزی منطبق با سیستم MyETF سبد خود را چیده بودید و طی سال هم تغییرات توصیه شده را روی سبد خود اعمال می‌کردید در هیچ روزی از سال بازده شما کمتر از شاخص کل نمی‌شد و بازده شما همواره بالاتر از شاخص کل می‌بود. این موضوع برای هر ۵ سطح ریسک پذیری…
یکی از ۳ کسب و کاری که در ایران راه اندازی کردیم و نسخه نهایی محصول آن طی هفته‌های اخیر منتشر خواهد شد MyETF هست.

کار این اپلیکیشن اینه که نیاز شما به سبدگردان و مشاور و سیگنال رو برطرف میکنه..

با کمترین نیاز به دانش تخصصی و کمترین اختصاص وزن بهتون میگه که چه سبدی مبتنی بر صندوق ها بچینید.

توصیه ای که به شما میکنه شخصی سازی شدست یعنی بر اساس سطح ریسکپذیری شما که از تست شخصی شما استخراج میشه و بنچ مارک مدنظرتون برای بازدهی بصورت اختصاصی بهتون لیست پیشنهادی میده و چند وقت یک بار او لیست به روز میشه و بهتون اطلاع میده که کدوم داراییتون رو چقدر باید تغییر بدید.

تمام کسانی که سرمایه میلیاردی ندارن که بدن به سبدگردان ها و همه کسانی که از عملکرد سبدگردان ها راضی نبودند می تونن از این سیستم استفاده کنن..

خطر سفته بازی و کلاه برداری در این سیستم صفره چون فقط روی صندوق هاست. خرید و فروش رو خودتون داخل کارگزاری خودتون انجام میدید و خیالتون بابت همه چیز راحته!
Investment With Madadi
بعد از این پست پیام‌های زیادی دریافت کردم از دوستان قدیم که متوجه مهاجرت من شدند و گپی با هم زدیم. البته من بطور کامل مهاجرت نکردم یعنی فکر و ذهنم از ایران جدا نشده و از اول هم قرار نبود بشه. تقریبا ۸ ماه یکبار سرمیزنم و یک ماهی ایرانم. طی یک سال اخیر ۳…
یکی از مواردی که نهادهای مالی در ایران بایستی به آن وزن بالایی دهند جوان‌سازی قدرت تصمیم‌گیری درون سازمانیست!

قبول داشته باشیم یا خیر آینده کسب و کارها به تکنولوژی جدید گره خورده است و بعید می‌دانم مدیران راس هرم گروه‌های مالی در ایران در حال حاضر فرصت یا دغدغه مطالعه در این حوزه را داشته باشند.

واقعیت این است که داشتن مشاورهای جوان و متخصص در این حوزه هم دردی دوا نمی‌کند و بیشتر زینتیست!

بایستی بخش مهمی از تصمیمات با نظر مستقیم واحدهای تحقیق و توسعه‌ای باشد که مدیر آن واحدها از جوانان بااستعداد و مبتکر و حرفه‌ای حوزه دانش روز مانند ماشین لرنینگ و ... باشد! باید قبول کنیم، اعتماد کنیم و بپذیریم که نمیدانیم در آینده چه چیزی انتظار ما را خواهد کشید و بسپاریم به کسانی که می‌دانند! این آینده منظور همین ۳ سال آینده است.

شاید فکر کنید رویاپردازانه باشد اما بشر و صنایع در نقطه‌ای ایستاده‌اند که در حال واقعی سازی رویاهای یک سال پیش هستند.
بیایید چند سال بعد را تصور کنیم:

چه مسئولیت های کلیدی در سازمان‌های مختلف به افراد و چه مسئولیت‌هایی به ربات‌ها سپرده خواهد شد؟

نظر شخصی من این است که دیگر تعهد، پاکدستی، دقت، سرعت، پشتکار و .. و حتی تجربه کلیدی نخواهد بود و هر موقعیت سازمانی که به این موارد نیاز داشته باشد به ربات‌ها سپرده خواهد شد.

اما در سمت مقابل مواردی که ربات‌‌ها شاید در آن نسبت به انسان‌ها ضعیف تر باشند خلاقیت و ایده محوری است! حتی تصمیم گیری را هم بر اساس درخت تصمیم می‌توان به ربات‌ها سپرد اما خلاقیت و نوآوری چیزی نیست که ربات‌ها به سادگی از پس آن برآیند!

به نظرم هر آنچه که ماشین توان اجرای آن را دارد کنار بگذارید و تمرکز کنید روی مهارت‌هایی که بر پایه خلاقیت است. روی این مهارت خود تمرکز کنید.
🔹 گزارش اختصاصی فاندبیس

کدام صندوق‌های سهامی (غیربخشی) بیشترین وزن خودرویی را دارند؟
کدام صندوق‌ها اخیرا بیشترین سهام خودرویی را خریدند؟

همانطور که مشخص است صندوق #فراز نزدیک به ۲۹٪ سبد خود را به صنعت خودرو اختصاص داده است و بعد از آن #ثنا و #تیام رتبه‌های بعد را دارند.

🔼همچنین بیدار با خرید ۸۹ میلیارد تومان خودرویی در ۳ ماه اخیر و شتاب و اهرم در رتبه‌های بعد جدی‌ترین خریداران خودرویی‌ها در ۳ ماه اخیر بودند.

🔗 @Fundbase_ir 🔗
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
آخه قیمت کارخانه خودرو که فقط روی کاغذ بود و با قرعه کشی به یک ده هزارم شرکت‌کننده‌ها تخصیص پیدا می‌کرد و با وجود افزایش ۳۰ درصدی هنوز زیر قیمت بازاره چرا افزایشش سوزش ایجاد کرده؟

میدونید چرا؟

چون بجای دلال سودش میره تو جیب سهامدار.. وگرنه این افزایش ۳۰ درصدی مربوط به بازار آزاد نبوده!

مملکت ما هم که همه شدن دلال! واسشون افت داره حاشیه سودشون کم بشه
ایرانی جماعت اگر بخواد که زندگی با کیفیت تری داشته باشه باید و باید موافق هر گونه بازار آزاد و حذف قیمت گذاری در همه چیز باشه!

آزادسازی قیمت کارخانه خودرو و از طرفی کاهش تعرفه واردات گام بزرگی هست برای رفتن سمت رقابت پذیری این صنعت!

افزایش رقابت یعنی افزایش کیفیت و رقابت.. هر جا سمت عرضه رقابت باشد به نفع سمت تقاضا یعنی مردم خواهد بود.

درسته که عادت کردیم به اینکه قرعه کشی ثبت نام کنیم برنده بشیم بریم ماشین رو تو بازار آزاد بفروشیم سود کنیم و این رو زرنگی میدونیم ولی همین ماجرا منجر به وضعیت این روزهای خودروسازی ایران و گران فروشی مونتاژی های چینی هست.
درود بر تو ای «نشان»

اگر شعور و فهم و درک رقابت و اقتصاد آزاد بود که وضعیت الان این نبود واقعا!
2025/02/18 17:31:20
Back to Top
HTML Embed Code: