Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
250 - Telegram Web
Telegram Web
📢📢📢 موسسه عصر دانش معدن با همکاری کمیته معدن دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار می کند:
🔶 بازدید آموزشی از معادن و کارخانه های فراوری طلای " زرشوران و آق دره"

🗒️تاریخ حرکت: دوشنبه ۱۶ مهر ماه ۱۴۰۳
ساعت حرکت: ۲۲:۰۰

🗒️تاریخ برگشت: چهارشنبه ۱۸ مهر ماه ۱۴۰۳
ساعت برگشت: ۱۵:۰۰ (ساعت رسیدن ۲۳:۰۰)

🔴👌 **همراه با تکاب گردی**

💎*سه شنبه بازدید از *معدن و کارخانه فراوری آق دره و جاذبه گردشکری تخت سلیمان*

💎*چهارشنبه بازدید از *معدن و کارخانه فراوری زرشوران و سایر جاذبه های گردشگری تکاب*

🚎 وسیله ایاب و ذهاب: اتوبوس ‌VIP ۲۴ نفره

🔶هزینه ثبت نام: ۱،۶۰۰،۰۰۰ تومان

♦️هزینه ثبت نام شامل: ایاب و ذهاب، بیمه، دو وعده صبحانه، دو وعده نهار، اسکان

📞شماره تماس جهت ثبت نام: ۰۹۱۲۸۵۶۲۱۰۲ مدیر موسسه (فرهمند)

موسسه عصر دانش معدن
⬇️⬇️⬇️
https://chat.whatsapp.com/GyVMTBSAqcwB4qeWe9QRfb
https://www.tgoop.com/a_danesh_madan

💳 شماره کارت جهت ثبت نام:
۶۰۳۷۹۹۷۵۹۹۸۰۰۴۶۴
موسسه عصر دانش معدن

🔶 لطفا پس از واریز تصویر فیش همراه با مشخصات و کدملی به شماره ۰۹۱۲۸۵۶۲۱۰۲ واتساپ/ایتا/تلگرام بفرمایید.
باتشکر از حضورتان
💐💐💐💐
*معدن طلای زرشوران*
معدن زرشوران در ۳۵ کیلومتری شمال شهر تکاب در محدوده ای حدودا ۳۷ کیلومتر مربعی در فاصله ۷ کیلومتری روستای زرشوران واقع گردیده است. گواهی کشف معدن طلای زرشوران پس از عملیات اکتشافی گروه‌های داخلی و خارجی به نام سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران صادر شده است. واحد فرآوری و استحصال طلا با ظرفیت سالانه دو تن شمش طلا در منطقه زره‌شوران تکاب آغاز خواهد شد. بر اساس مطالعات نهایی ذخیره قطعی معدن طلای زرشوران تکاب چهار میلیون تن کانسنگ طلا با عیار ۵٫۸ ppm (گرم در تن) برآورد شده است. ذخیره احتمالی این معدن ۶۰ میلیون تن با عیار متوسط ۲٫۶۳ ppm است.

مجتمع معدنی و صنعتی طلای زرشوران از مجتمع های مستقل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) به عنوان بزرگترین تولید کننده شمش طلای کشور و بهره بردار یکی از بزرگترین منابع این فلز باارزش و گرانبها در سطح خاورمیانه در ۳۵ کیلومتری شمال شهر تکاب در استان آذربایجان غربی واقع شده است. عملیات اکتشاف و تجهیز معدن طلای زرشوران و ساخت کارخانه، که قبلا به عنوان یکی از منابع مهم زرنیخ مطرح بوده است پس از واگذاری به شرکت دولتی تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو) در ابتدای دهه ۱۳۸۰ کلید خورد. اما به صورت جدی، عملیات ساخت توسط سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) از ابتدای سال ۱۳۹۰ آغاز گردید. پروژه اکتشاف و طراحی معدن در اوایل سال ۱۳۹۳ و عملیات احداث کارخانه در آبان ماه همان سال به اتمام رسید و مجتمع به وسیله معاون اول محترم ریاست جمهوری رسما افتتاح شد. با گسترش عملیات اکتشافی در معدن طلای زرشوران با انجام بیش از ۱۲،۰۰۰ متر حفاری های جدید و حدود ۸،۰۰۰ متر حفاری های قدیمی (مجموعا حدود ۲۰،۰۰۰ متر)، ذخیره معدن اصلی از ۴۰ تن به حدود ۱۰۸ تن طلای خالص با عیار ۲/۴ گرم بر تن افزایش یافته است. همچنین انجام عملیات اکتشافی در مناطق جدید همچنان ادامه دارد. میزان مندرج استخراج معدن در پروانه بهره برداری برابر ۲۵۰،۰۰۰ تن در سال بوده که با توجه به اکتشافات صورت گرفته و نیاز کارخانه این میزان به بیش از ۷۵۰،۰۰۰ تن در سال خواهد رسید. معدن به صورت پلکانی سطحی با نسبت باطله برداری یک به ده استخراج می گردد. عمر پیش بینی شده معدن در فاز اول طراحی افزون بر ۱۷ سال خواهد بود.

*زمین شناسی منطقه*
منطقه مورد بررسی از نگاه ساختمانی دارای سه پهنه متفاوت قاره ای، دگرگونی و اقیانوسی است که با مرزهای گسله درکنار یکدیگر قرار گرفته اند. پهنه قاره ای با پوشش پلاتفورمی پرکامبرین- پالئوزوییک که در زون ساختمانی البرز – آذربایجان (سلطانیه- میشو) قرار می گیرد، پهنه دگرگونی بخشی از زون ساختمانی سنندج- سیرجان و شامل مجموعه ای از سنگ های دگرگونی میکاشیست، کوارتزیت، گنایس و آمفیبولیت است. پهنه اقیانوسی که شامل مجموعه ای از سنگ افیولیتی (دونیت، هارزبورژیت و لرزولیت) و سنگهای دگرگونی مرمر و آمفیبولیت است (بازمانده های اقیانوس پالئوتتیس) با مرز گسله در مجاورت با سایر واحدهای سنگی قرار گرفته اند.
محدوده معدنی زرشوران قسمتی از یال جنوب غربی طاقدیس موجود در برگه ۱:۱۰۰۰۰۰ تخت سلیمان بوده که عمدتا شامل ارتفاعات متوالی در کنار دره های تقریبا عمیق V شکل می باشد. محدوده طرح، تحت تاثیر تکتونیک منطقه، عملکرد سیالات کانی ساز هیدروترمال و نیز فعالیت های ولکانیک در هم ریختگی شدید پیدا کرده و در کنار این عوامل، فرسایش شدید توده های سنگی و ایجاد لایه های ضخیم خاک و نیز وجود پوشش گیاهی وسیع، عملا حجم بسیاری از رخنمون های منطقه را پوشانده و مشکلاتی را در تهیه نقشه ایجاد نموده است. لذا به ناچار در برخی از قسمت های نقشه کنتاکت لایه ها خط چین شده است که این به معنای نا مشخص بودن مرز واقعی لایه، علی رغم تشخیص درست روند لایه می باشد. در قسمت هایی نیز انباشتگی خاک و عملکرد فاز های فرسایشی به گونه ای است که به ناچار در تهیه نقشه، اینها تحت عنوان خاک آورده شده اند.
به لحاظ سنی چنین برمی آید که بر روی مجموعه شیست های ایمان خان ،آهک های چالداغ (معادل آهک سلطانیه)، واحد زرشوران و واحدهای تخریبی (معادل سازند زاگون) که مربوط به پرکامبرین تا کامبرین است، با یک نبود چینه ای طولانی مدت واحدهای جوان با سن نئوژن قرار دارند و در نهایت واحدهای جوان عهد حاضر بر روی آنها قرار گرفته و در برخی نقاط به چشم می آیند. ضخامت تمامی لایه ها خصوصا واحد های قدیمی تر، تحت تاثیر تکتونیک منطقه و عملکرد گسل های عمقی موجود در محدوده، فرسایش لایه های سنگی و نیز شیب و امتداد لایه ها و چیدمان آنها با توپوگرافی محدوده، در قسمت های مختلف تغییر پیدا کرده است.
*فرآیند تولید*
کارخانه استحصال طلای زرشوران دارای ۷ واحد اصلی و تعدادی واحد جنبی جهت تولید شمش طلا به میزان ۳۰۶۰ کیلوگرم در سال و ۱۲۷۸ کیلوگرم تقره در فاز اول خود می باشد. این واحدها عبارتند از: خردایش و همگن سازی، آسیا، اکسیداسیون، فروشویی، الوشن، اتاق طلا و فیلتراسیون به همراه سد باطله و بخش های جانبی.
واحد خردایش و سالن همگن سازی: خوراک ورودی کارخانه استحصال طلای زرشوران ۲۰۶۷ تن در شبانه روز و به عبارتی با در نظر گرفتن ۳۰۰ روز کاری در سال پذیرای ۶۲۰ هزار تن در سال خواهد بود. خوراک ورودی که به صورت مخلوط خاک و سنگ از طریق هاپر اولیه به کارخانه وارد می شود. پس از عبور از آپرون فیدر وارد رولر اسکرین شده که توسط آن خاک ورودی کمتر از ۱۰۰ میلیمتر قبل از ورود به سنگ شکن اولیه جدا می شود. سنگ شکن اولیه از نوع فکی بوده که دارای ظرفیت ۳۷۵ تن در ساعت می باشد. مواد در این مرحله به ابعاد کوچکتر از ۲۰ سانتی متر تبدیل و توسط نوار نقاله و شوت به سنگ شکن ثانویه که از نوع ضربه ای است منتقل می شود. نوار نقاله های موجود دارای سیستم توزین الکترونیکی، فلزیاب و جداکننده مغناطیسی هستند. مواد خرد شده توسط سنگ شکن ضربه ای، در الک ویبره جداسازی شده و محصول با سایز ۰-۱۲ میلیمتر توسط نوار نقاله به سالن انبار و همگن سازی مواد خام و یا در صورت نیاز مستقیما به سیلوهای مواد در بخش تغذیه آسیا منتقل می شوند. مواد درشت نیز مجددا جهت خردایش بیشتر به ابتدای بخش هدایت می شوند.سالن مواد خام مواد منتقل شده از بخش خردایش توسط یک دستگاه بوم استاکر در دو پایل در امتداد یکدیگر ذخیره می شوند. انباشت و برداشت مواد با متد شورون صورت می پذیرد که در این روش جهت هموژن کردن مواد انباشت در طول سالن و به صورت رفت و برگشتی و برداشت در عرض و عمود بر انباشت صورت می گیرد. جهت برداشت مواد از یک دستگاه ریکلایمر از نوع اسکراپر استفاده شده و مواد پس از همگن سازی توسط نوار نقاله به سیلوی تغذیه آسیا منتقل می شوند. در این مرحله امکان بارگیری و حمل آهک پخته از سالن مواد خام به سیلوی مخصوص آهک در بخش تغذیه آسیا توسط سیستم شارژ لودری در هاپر و انتقال توسط نوار نقاله وجود دارد.
واحد نرمایش (آسیا): مخلوط خاک طلا و آهک پخته شده با درصد اختلاط معین در دو آسیای سری ساییده و نرم می گردد. این دو آسیا از نوع گلوله ای می باشند. این واحد دارای ظرفیت ۱۱۰ تن در ساعت ماده خشک بوده و طبق برنامه در سه شیفت کاری در روز کار می کند. مواد پس از عبور از آسیای اولیه از طریق بین دوغاب و پمپ های آن به هیدروسکلون منتقل می شوند. در هیدروسیکلون مواد بزرگتر از ۱۸۰ میکرون جداسازی شده و به ورودی این آسیا برگردانده می شود. سرریز هیدروسیکلون پس از عبور از آشغالگیر که در آنجا قطعاتی مانند چوب، پلاستیک و … جدا می شود به بین دوغاب آسیای دوم هدایت می شود. دوغاب از طریق پمپ های دور متغیر به هیدروسیکلون آسیای دوم هدایت شده و سرریز ان با دانه بندی ۴۵ میکرون (d80) به دپارتمان اکسیداسیون منتقل می شود. ته ریز هیدروسیکلون نیز جهت نرم شدن مجدد به ورودی آسیای شماره دو منتقل و پس از عبور از آسیا به بین دوغاب وارد می شوند.
بخش اکسیداسیون: این بخش که دارای ۱۲ مخزن آماده سازی و اکسیداسیون هر کدام به ظرفیت ۶۶۰ متر مکعب هستند(حجم مفید مجموعا ۷۶۰۰ متر مکعب)، بصورت محصور در سوله ای بین بخش های آسیا و فروشویی قرار دارند. دوغاب خروجی از بخش آسیا به اولین مخزن آماده سازی هدایت شده و از آنجا به صورت سری به ۵ مخزن بعدی هدایت می شود. این شش مخزن جهت آماده سازی دوغاب در فرآیند اکسیداسیون، هموژن کردن مواد و جلوگیری از ته نشینی ذرات جامد و بهبود انتقال حرارت، مجهز به سیستم های تزریق بخار داغ و هوای فشرده و همزن می باشند. دوغاب پس از آماده سازی از طریق پمپ به شش مخزن اکسیداسیون منتقل می شود. برخی از افزودنی های مورد نظر در کنار دمش هوای فشرده و بخار آب در این مرحله به دوغاب اضافه می شود. دوغاب پس از طی مراحل اکسیداسیون و زمان ماند مورد نظر – که بسته به نوع سولفوره بودن خاک متغیر است – به بخش فروشویی منتقل می شود.
واحد فروشویی (لیچینگ): این بخش نیز مانند اکسیداسیون دارای ۱۲ مخزن با حجم مفید کلی ۶۹۰ متر مکعب می باشد. دوغاب پس از اکسید شدن توسط پمپ به دو عدد از تانک های آماده سازی لیچینگ منتقل می شود. در این مخازن مقادیر مورد نیاز سیانور سدیم جهت فرآیند لیچینگ اضافه می شود. دوغاب توسط کانال های ارتباطی (لندرها) از تانک ابتدایی به سمت آخرین تانک جریان می یابد و در این مسیر طلا و نقره موجود در دوغاب با سیانور سدیم وارد واکنش شده و جذب کربن فعال که به میزان مورد نیاز در تانک با دوغاب مخلوط شده می گردد. حرکت کربن فعال در جهت عکس جریان دوغاب از یک مخزن به مخزن دیگری صورت می پذیرد.
جهت جلوگیری از حرکت کربن فعال در جهت مورد انتظار از یک سرند داخلی استفاده شده و در نهایت جداسازی کربن فعال از دوغاب توسط سرند های مخصوص این امر صورت می پذیرد. کربن اکتیو که میزان طلای جذب شده بر روی آن در تانک به حداکثر خود رسیده است همراه با دوغاب توسط پمپ انتقال کربن به الک نصب شده در بالای مخزن شست و شوی اسید در واحد الوشن منتقل شده و دوغاب موجود در مخلوط به واحد فروشویی برگشت می شود. کربن جمع آوری شده توسط الک جهت ادامه فرآیند طلا گیری به مخزن شست و شوی اسید منتقل می گردد.
الوشن: کربن اکتیو باردار جدا شده در الک در ستون اسیدشویی شستشو می گردد تا دوغاب و مواد معدنی مخلوط شده با کربن حل و از سیستم خارج شوند. در مرحله بعدی کربن فعال به ستون الوشن منتقل شده تا فرآیند انحلال طلا و نقره توسط سیانور سدیم و سود در دمای بالا آغاز شود. کربن فعال پس از جداسازی طلا به سیستم احیا کربن انتقال پیدا می کند.
اتاق طلا: محلول الوییت که محتوی طلا و نقره می باشد به تانک های همگن کننده منتقل شده و اقدام به راسب نمودن نقره می شود. رسوب تولید شده به فیلترهای مخصوص منتقل و طی فرآیندی وارد کوره شده و نقره استحصال می شود. اما محلول حاوی طلا پس از یک مرحله فیلترینگ به سلول الکترووینیگ هدایت شده و طلای موجود در آن تحت تاثیر میدان الکتریکی بر روی پشم فولاد که در قطب منفی سلول تعبیه گردیده جمع می گردد. پشم فولادی حاوی طلا در تانک اسید سولفوریک شست و شو شده تا ناخالصی های آن جدا شود. محلول حاوی طلای جامد به فیلترپرس منتقل شده و طلای فیلتر شده همراه با مقادیر کمی ناخالصی پس از آماده سازی به کوره منتقل منتقل می شود و محلول خروجی نیز به فیلتراسیون می رود.
در کوره ناخالصی ها به صورت سرباره جدا شده و طلای خالص مذاب در قالب ریخته می شود و به صورت شمش عرضه می شود.
بخش فیلتراسیون: دوغاب خروجی از لیچینگ در دو دستگاه مخزن همگن کننده ذخیره و توسط تعدادی پمپ به هفت دستگاه فیلترپرس منتقل می شود. که در آنجا آب موجود در دوغاب از گل جدا شده و پالپ با حدود ۲۰% رطوبت از طریق نوار نقاله و نوار جمع کننده به دپوی واقع شده در کنار واحد فیلتراسیون منتقل و سپس به سد باطله منتقل می شود.
آب جمع آوری شده در فیلترپرس که حاوی سیانور می باشد جهت مصرف مجدد به واحد آسیا منتقل می شود.
سد باطله: این سد که با بالاترین سطح استانداردهای فنی و ایمنی ساخته شده به وسعت ۸ هکتار در جنوب کارخانه واقع شده که می تواند روزانه ۲۵۰۰ تن باطله را در خود جای دهد. زیرسازی سد طی سه لایه رسی مقاوم با درجه فشردگی >90 در سه مرحله انجام شده و با لایه مقاوم ژئوممبران ۵/۲ پوشیده شده است. علی رغم اینکه باطله به صورت خشک با درصد رطوبت حداکثر ۲۰ درصد وارد سد می شود، معهذا سیستم زهکش جهت تخلیه آب محتوی و آب های ناشی از ریزش نزولات جوی نیز در سد تعبیه شده که پس از جمع آوری و انتقال آن به حوضچه تبخیری که در پایین دست سد وجود دارد، مجددا به کارخانه برگشت داده می شود.
انتخاب محل سد به گونه ای بوده است که با منابع آبی فاصله داشته باشد و علاوه بر قرارگیری بر روی یک زیربستر سنگی غیرقابل نفوذ، به علت واقع شدن در گودی بین تپه های طبیعی احتمال شکست و رانش در هنگام اعمال بار دینامیکی و یا گذشت زمان در سال های بعدی به صفر می رسد.
واحدهای جنبی: کارخانه طلای زرشوران دارای تعدادی واحد جنبی بوده که عبارتند از : پست های برق، مخازن ۱۰۰۰ و ۳۰۰۰ متر مکعبی آب، تصفیه خانه، سیستم آب برگشتی، واحد تولید هوای فشرده، واحد تولید و انتقال بخار گرم، ژنراتورهای تولید برق اضطراری، واحد نگهداری و انتقال سوخت، موتورخانه، سیستم انتقال آب تونل قدیمی معدن به کارخانه، واحد کنترل، بخش افزودنی ها و ...
لازم به ذکر است که کلیه سیستم ها و واحدهای کارخانه مجهز به سامانه کنترل برنامه ریزی شده و کلیه مراحل کار به صورت تمام اتوماتیک هدایت و کنترل می شوند.
*آزمایشگاه و واحد کنترل کیفی*
مجتمع معدنی صنعتی طلای زرشوران دارای دو آزمایشگاه مجهز در معدن و کارخانه می باشد. آزمایشگاه معدن توانایی انجام آنالیز تعداد ۷۰ نمونه در روز به روش Fire Assay را دارا می باشد. کلیه نمونه های بخش استخراج و برخی از نمونه های واحد اکتشاف در این آزمایشگاه آنالیز می شوند. این آزمایشگاه همچنین مجهز به سیستم های خردایش، نرمایش، توزین، اسیدشویی و دستگاه جذب اتمی بوده و علاوه بر طلا توانایی آنالیز دیگر عناصر فلزی اصلی موجود در معدن از جمله نقره، جیوه، مس، روی و … را دارا می باشد. روش Fire Assay در حال حاضر بهترین و دقیق ترین متد اندازه گیری عناصری چون طلا، پلاتین و پالادیوم بوده و تجهیزات و روش کار در این آزمایشگاه مطابق با آخرین روش های آنالیز طلا در جهان می باشد.
آزمایشگاه کارخانه نیز علاوه بر آزمایش شیمیایی خاک، توانایی آنالیز کلیه مراحل فرآیند کارخانه از جمله آنالیز پالپ، کربن، محلول الوشن، اندازه گیری غلطت سیانور و باطله را دارد. این آزمایشگاه نیز مجهز به سیستم های آماده سازی خاک و محلول، تجهیزات خردایش و نرمایش، اسیدشویی، توزین، فیلترپرس، جذب اتمی و … را بوده و انجام آنالیز محلول طلا به روش DIBK انجام می شود.
‏عکس از موسسه عصر دانش معدن
‏عکس از موسسه عصر دانش معدن
🔶 بازدید از معدن و کارخانه فراوری طلای آق دره با حضور جمعی از دانشجویان، فعالان و علاقمندان حوزه معدن و صنایع معدنی در تاریخ ۱۷ مهر ماه ۱۴۰۳ برگزار گردید.
از تمام دوستانی که در این بازدید ما را همراهی نموده اند کمال تشکر را داریم و امیدواریم در برنامه های بعدی موسسه شاهد حضور شما بزرگواران باشیم.

فرهمند
💐💐💐

موسسه عصر دانش معدن
⬇️⬇️⬇️
https://chat.whatsapp.com/GyVMTBSAqcwB4qeWe9QRfb
https://www.tgoop.com/a_danesh_madan
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔶 بازدید از معدن و کارخانه فراوری طلای آق دره
🗒️سه شنبه ۱۷ مهر ماه ۱۴۰۳
موسسه عصر دانش معدن
🔶 بازدید از معدن و کارخانه فراوری طلای زرشوران با حضور جمعی از دانشجویان، فعالان و علاقمندان حوزه معدن و صنایع معدنی در تاریخ ۱۸ مهر ماه ۱۴۰۳ برگزار گردید.
از تمام دوستانی که در این بازدید ما را همراهی نموده اند کمال تشکر را داریم و امیدواریم در برنامه های بعدی موسسه شاهد حضور شما بزرگواران باشیم.

فرهمند
💐💐💐

موسسه عصر دانش معدن
⬇️⬇️⬇️
https://chat.whatsapp.com/GyVMTBSAqcwB4qeWe9QRfb
https://www.tgoop.com/a_danesh_madan
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بازدید از معدن و کارخانه فراوری طلای زرشوران
چهارشنبه ۱۸ مهر ماه ۱۴۰۳

موسسه عصر دانش معدن
⬇️⬇️⬇️
https://www.tgoop.com/a_danesh_madan
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔶 بازدید از جاذبه گردشگری تکاب " *تخت سلیمان* "
چهارشنبه ۱۸ مهرماه ۱۴۰۳

موسسه عصر دانش معدن
⬇️⬇️⬇️
https://www.tgoop.com/a_danesh_madan
‏عکس از 58
📢📢📢 موسسه عصر دانش معدن با همکاری کمیته معدن دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار می کند:

🔶بازدید از «*شگفتی های گرمسار*»

🎒 بازدید از معدن نمک گرمسار، روستای تاریخی پاده، کاروانسرای ده نمک
( 🍽️ همراه با صرف صبحانه در کاروانسرا)

🗒️تاریخ حرکت: جمعه ۱۸ آبان ماه ۱۴۰۳

ساعت حرکت: ۶:۰۰ صبح
(مدت زمان سفر از تهران به گرمسار دو ساعت و نیم)

ساعت برگشت: ۱۸:۳۰

🚌 وسیله ایاب و ذهاب: اتوبوس ۴۴ نفره

🔹مبدا حرکت: تهران، میدان آرژانتین

🔶 هزینه ثبت نام: ۸۶۰,۰۰۰ تومان
شامل:ایاب و ذهاب، بیمه،صبحانه، ورودیه ها

📞شماره تماس جهت ثبت نام: ۰۹۱۲۸۵۶۲۱۰۲ فرهمند

موسسه عصر دانش معدن
⬇️⬇️⬇️
https://www.tgoop.com/a_danesh_madan
https://chat.whatsapp.com/GyVMTBSAqcwB4qeWe9QRfb
‏عکس از 58
🕐 📝نکات مهم مدیریت زمان:

۱. زمان منبع ضروری و غیرقابل جایگزین برای موفقیت است.
۲. هرچه زمان خود را بهتر مدیریت کنید احساس بهتری خواهید داشت.
۳. برای مدیریت بهتر زمان ارزش های خود را بدانید و در مسیری که خودتان انتخاب کردید حرکت کنید.
۴. خود را یک مدیر زمان حرفه ای تصور کنید تا بشوید.
۵. قبل از اقدام فکر کنید تا با انجام کار اشتباه زمان خود را هدر ندهید.
۶. هر دقیقه که صرف برنامه ریزی شود باعث ۱۰ دقیقه صرفه جویی در زمان اجرا میشود.
۷. برای رسیدن به هدف روش متفاوت و بهتر را انتخاب کنید تا وقت خود را هدر ندهید.
۸. بسیاری از مردم سخت کار میکنند اما در مسیر اشتباهی به پیش میروند شما اینگونه نباشید.
۹. مدیریت زمان همان مدیریت خود است اگر خودتان را مدیریت کنید زمان تان را مدیریت کرده اید.

برایان تریسی

⬇️⬇️⬇️
https://www.tgoop.com/a_danesh_madan
https://chat.whatsapp.com/GyVMTBSAqcwB4qeWe9QRfb
📢📢📢موسسه عصر دانش معدن برگزار می کند:
🔶 دوره آموزشی: انواع ذخایر طلا
🎤 مدرس: دکتر سید احمد مشکانی
🗒️تاریخ برگزاری: پنج شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳
ساعت برگزاری: ۹ الی ۱۳
🔹 مدت زمان: ۳۲ ساعت (۸ جلسه ۴ ساعته)
🏢 مکان برگزاری: تهران، فلکه دوم صادقیه، ابتدای جناح، نبش طاهریان، طبقه سوم، سالن آمفی تئاتر سرای محله فردوس
📞شماره تماس جهت ثبت نام: ۰۹۱۲۸۵۶۲۱۰۲ فرهمند
♦️ثبت نام جهت حضور در دوره آموزشی الزامی است.
باتشکر از حضورتان
🌸🌸🌸

موسسه عصر دانش معدن
⬇️⬇️⬇️
https://chat.whatsapp.com/GyVMTBSAqcwB4qeWe9QRfb
https://www.tgoop.com/a_danesh_madan
🔶 *بازدید از شگفتی های گرمسار*
معدن نمک ، کاروانسرای ده نمک، روستای ده نمک، روستای پاده، با حضور جمعی از دانشجویان، فعالان و علاقمندان حوزه معدن و گردشگری در تاریخ 18 آبان ماه ۱۴۰۳ برگزار گردید.
از تمام دوستانی که در این بازدید ما را همراهی نموده اند کمال تشکر را داریم و امیدواریم در برنامه های بعدی موسسه شاهد حضور شما بزرگواران باشیم.
💐💐💐
موسسه عصر دانش معدن
⬇️⬇️⬇️
https://chat.whatsapp.com/GyVMTBSAqcwB4qeWe9QRfb
https://www.tgoop.com/a_danesh_madan
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹 بازدید از شگفتی های گرمسار
۱۸ آبان ماه ۱۴۰۳
موسسه عصر دانش معدن
⬇️⬇️⬇️
https://www.tgoop.com/a_danesh_madan
2024/12/05 06:30:57
Back to Top
HTML Embed Code: