Telegram Web
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
همراه با طاهره بشیر، مربی کودکان فراگیر

کودکان، نیازهای متفاوتی دارند؛ از بازی و سرگرمی تا کتاب و ادبیات، از امنیت و سلامت تا به بهانه‌ی هفته‌ی ملی کودک سراغ جمعی از نویسندگان و تصویرگران کتاب کودک و نوجوان، همچنین تعدادی از مربیان کودکان با نیازهای ویژه و دیگر همکاران کانونی رفته‌ایم.

هریک از این هنرمندان و اهالی قلم، بخشی از نیازهای یک کودک را توضیح می‌دهند؛ باشد که مجموعه‌ی این گفت‌وگوها دریچه‌ای به دنیای کودکی باشد.


تا پایان هفته ملی کودک هرشب بخشی از این گفت‌وگوها را دنبال کنید.
#کانون_پرورش_فکری_کودکان_و_نوجوانان
#هفته_ملی_کودک
#طاهره_بشیر

https://www.tgoop.com/aafarineesh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
همراه با مهرنوش تنهایی، مربی کودکان
🔷️کودکان، نیازهای متفاوتی دارند؛ از بازی و سرگرمی تا کتاب و ادبیات، از امنیت و سلامت تا به بهانه‌ی هفته‌ی ملی کودک سراغ جمعی از نویسندگان و تصویرگران کتاب کودک و نوجوان، همچنین تعدادی از مربیان کودکان با نیازهای ویژه و دیگر همکاران کانونی رفته‌ایم.
هریک از این هنرمندان و اهالی قلم، بخشی از نیازهای یک کودک را توضیح می‌دهند؛ باشد که مجموعه‌ی این گفت‌وگوها دریچه‌ای به دنیای کودکی باشد.
.
مراسم افتتاحیه مرحله‌ی منطقه‌ای
بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
روز شنبه ٢۴ مهرماه ١۴٠٠
ساعت ٨:٣٠ تا ٩:٣٠ به صورت برخط
در استان خراسان رضوی به نمایندگی از تمامی استان‌ها برگزار خواهدشد.
.

.
#جشنواره_بین_المللی_قصه_گویی
#انجمن_قصه_گویی
#کانون_پرورش_فکری_کودکان_و_نوجوانان

https://www.tgoop.com/ghesehgooee
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
همراه با میترا ناظم، مربی کودکان
🔺کودکان، نیازهای متفاوتی دارند؛ از بازی و سرگرمی تا کتاب و ادبیات، از امنیت و سلامت تا به بهانه‌ی هفته‌ی ملی کودک سراغ جمعی از نویسندگان و تصویرگران کتاب کودک و نوجوان، همچنین تعدادی از مربیان کودکان با نیازهای ویژه و دیگر همکاران کانونی رفته‌ایم.
🔆هریک از این هنرمندان و اهالی قلم، بخشی از نیازهای یک کودک را توضیح می‌دهند؛ باشد که مجموعه‌ی این گفت‌وگوها دریچه‌ای به دنیای کودکی باشد.

https://www.tgoop.com/aafarineesh
مرحله منطقه‌ای بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی صبح روز ۲۴ مهر ۱۴۰۰ در دو بخش «آیینی‌سنتی» و «ملی» آغاز به کار کرد.
🔹این جشنواره به صورت مجازی در دو منطقه برگزار خواهد شد و داوران در تهران به صورت متمرکز آثار را بررسی خواهند کرد.
🔹براین اساس ۲۶۷ قصه‌گو از سراسر کشور در منطقه یک ۱۵ استان، منطقه دو ۱۶ استان در کنار قصه‌گویان آیینی سنتی و زبان اشاره به رقابت خواهند پرداخت.
🔹با اعلام دبیرخانه این جشنواره «کبرا بابایی» نویسنده کودک و نوجوان و مدرس قصه‌گویی، «رضا موزونی» نویسنده و پژوهش‌گر ادبیات کودک و نوجوان و «محمد سیمزاری» نویسنده، بازیگر و کارگردان، داوران گروه اول بخش «ملی» مرحله منطقه‌ای را تشکیل می‌دهند.
kpf.ir/ZuP9

https://www.tgoop.com/ghesehgooee
✴️مرحله منطقه‌ای بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی صبح روز شنبه ۲۴ مهر در دو بخش «ملی» و «آیینی‌سنتی» آغاز به کار کرد.
🔸این جشنواره به صورت مجازی در دو منطقه برگزار خواهد شد و داوران در تهران به صورت متمرکز آثار را بررسی خواهند کرد.
🔆براین اساس در آیین افتتاحیه مرحله منطقه‌ای جشنواره قصه‌گویی افسون امینی مدیرکل آفرینش‌های فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ضمن قدردانی از برگزاری آیین افتتاحیه بخش منطقه‌ای از سوی کانون استان خراسان رضوی عنوان کرد: جشنواره قصه‌گویی در سالهای اخیر تجربیات جدیدی را در پرونده خود ثبت کرده است. متاسفانه شیوع بیماری کرونا سبب دوسالانه شدن این جشنواره شد.
🔅نخستین مرحله داوری بخش ملی جشنواره طی روزهای ۲۴ تا ۲۷ مهر ۱۴۰۰ با رقابت ۹۰ قصه‌گو از ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود و پس از آن مرحله دوم بخش ملی نیز با رقابت ۹۶ قصه‌گو از ۱۶ استان طی روزهای ۳ تا ۶ آبان، شاهد رقابت بخش دیگری از قصه‌گویان این جشنواره در بخش منطقه‌ای است.
kpf.ir/ZFP9

https://www.tgoop.com/ghesehgooee
🗞اسامی داوران بخش پادکست بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اعلام شد تا ارزیابی مرحله دوم این بخش آغاز شود.
🔊مسئول کمیته بخش پادکست جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی گفت: در اولین سال حضور پادکست در این رویداد فرهنگی، ۹۰۰ اثر در مرحله دوم از سوی داوران ارزیابی خواهد شد، در حالی که پایش اولیه از سوی ۵ نفر از داوران صورت گرفت.
🔊علیرضا آقایی افزود: حدود ۴۰ درصد آثار در مرحله اول حذف شد و آثار باقیمانده از سوی سه داور متخصص و مجرب در حال ارزیابی است.
🔊وی در ادامه خاطرنشان کرد: مرحله دوم آثار از سوی محمدعلی یزدان‌شناس کارگردان و تدوینگر، هادی ملکی نویسنده، کارگردان و گوینده و معصومه محمدی گوینده، مجری و تهیه‌کننده رادیو داوری خواهد شد.

https://www.tgoop.com/ghesehgooee
🔵داور بخش «ملی» بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معتقد است قصه‌گویی به‌عنوان یک میراث قومی در دنیا شناخته می‌شود که با گذشت قرن‌ها هنوز جذابیت دارد.
🟥رضا موزونی درباره اهمیت برگزاری این جشنواره بیان کرد: بسیاری از داشته‌های فرهنگی، قومی و اسطوره‌ای ما و بسیاری از کشورهای جهان با گذشت زمان درحال کمرنگ شدن و در معرض تغییر و نابودی قرار گرفته است. اما قصه‌گویی به‌عنوان یک میراث قومی در دنیا شناخته می‌شود و با گذشت قرن‌ها هنوز جذابیت دارد.
🟥وی ادامه داد: جشنواره قصه‌گویی کانون پرورش فکری، رویدادی است که آهسته و پیوسته توانسته این میراث فرهنگی را در این سال‌ها حفظ کند و تحت تاثیر هیچ دولت و شرایطی قرار نگرفته است‌. این جشنواره برای کودکان و سایر مخاطبان بوده و خوشبختانه در هر دوره متناسب با زمان خود پیش رفته است؛ درواقع جشنواره همزمان با نیاز مخاطبان در حرکت است. خوشحال هستم که کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این مسیر به صورت پیوسته، علمی و دلسوزانه تلاش می‌کند.

https://www.tgoop.com/ghesehgooee
🟥داوری بخش اول مرحله منطقه‌ای بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پایان یافت.
🟩در این مرحله ۹۰ قصه‌گو از ۱۵ استان آذربایجان‌غربی، اردبیل، اصفهان، بوشهر، خراسان‌شمالی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، قم، کردستان، کهکیلویه و بویراحمد، لرستان، مازندران، مرکزی، همدان و یزد طی روزهای ۲۴ تا ۲۷ مهر قصه‌ گفتند.
🟩بر اساس این خبر، کبری بابایی، شاعر، منتقد و کارشناس مسوول ادبی کانون، رضا موزونی، نویسنده و پژوهشگر ادبیات کودک و نوجوان و محمد سیمزاری نویسنده، بازیگر و کارگردان، داوری بخش «ملی» مرحله منطقه‌ای جشنواره قصه گویی را برعهده داشتند.
🟩گفتنی است، مرحله دوم بخش «ملی» جشنواره منطقه‌ای قصه‌گویی کانون از روز سوم آبان ۱۴۰۰ به صورت مجازی آغاز می‌شود.

https://www.tgoop.com/ghesehgooee
🟥داور مرحله منطقه‌ای بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان روند برگزاری این جشنواره را در ۲۳ سال گذشته منطقی و صعودی دانست.
🔷️کبری بابایی شاعر، منتقد و کارشناس مسوول ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بیان این مطلب، به لزوم قصه‌گویی برای کودکان اشاره کرد و افزود: شنیدن قصه و ارتباط با دنیای قصه‌ها یکی از نیازهای مهم کودکان است و کانون به عنوان نهادی که متولی ارتباط با این گروه سنی است این وظیفه را به عهده داشت که قصه و قصه‌گویی را به جمع کودکان ببرد و خروجی این کار، برگزاری جشنواره‌ای با قدمت ۲۳ ساله است.
🔷️وی تصریح کرد: کارکردهای قصه بسیار گسترده است و تنها مختص کودکان نیست و در حال حاضر در بسیاری از کشورها به عنوان یک تخصص به قصه‌گویی توجه می‌شود.
🔷️بابایی افزود: زمانی که قصه و قصه‌گویی هنوز در جامعه جایگاه خود را پیدا نکرده بود، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان یک نهاد پیشرو قصه‌گویی را جز رکن‌های اصلی خود قرار داد.

https://www.tgoop.com/ghesehgooee
📕داور بخش «ملی» مرحله منطقه‌ای جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را متولی و داعیه‌دار هنر قصه‌گویی در کشور می‌داند.
🔺️محمد سیمزاری با بیان اینکه قصه‌گویی از مهمترین فعالیتهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در مراکز است، اظهار کرد: استفاده از قصه و قصه‌گویی برای تربیت امری مهم است. در قصه‌گویی ابتدا پیامی را منتقل می‌کنیم و از طرفی می‌خواهیم به بچه‌ها هنر خوب گوش کردن را بیاموزیم؛ بنابراین برگزاری این جشنواره یک ضرورت است.
🔺️وی افزود: جشنواره قصه‌گویی این امکان را فراهم می‌کند تا مربیان هر ساله در یک جشن دور هم جمع شده و تجربیات خود را در اختیار یکدیگر قرار دهند. این ارتباط کمک می‌کند بیشتر یاد بگیرند و در ادامه برای انتخاب قصه مناسب و استفاده بهتر از قصه‌گویی در امر تربیت بهره ببرند.

https://www.tgoop.com/ghesehgooee
داوری بخش دوم مرحله منطقه‌ای جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از روز سوم آبان ۱۴۰۰ آغاز می‌شود.
🟥در این مرحله ۹۶ قصه‌گو از ۱۶ استان آذربایجان شرقی، البرز، ایلام، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، زنجان، سمنان، فارس، قزوین، کرمان، کرمانشاه، گلستان، گیلان و هرمزگان قصه‌های خود را اجرا می‌کنند.
🟥«محمدرضا یوسفی» نویسنده و نظریه‌پرداز ادبیات کودک و نوجوان، «ملک چیذری» پژوهش‌گر ادبیات کودک و مدرس قصه‌گویی و «حامد زحمتکش» طراح و کارگردان، از سوم تا ۶ آبان ۱۴۰۰، قصه‌گویی‌های بخش «ملی» مرحله منطقه‌ای جشنواره قصه‌گویی را داوری خواهند کرد.
🟥بخش نخست این داوری‌ها روزهای ۲۴ تا ۲۷ مهر به صورت آنلاین و با اجرای قصه‌گویان ۱۵ استان دیگر کشور برگزار شد.
🟥پس از این مرحله قصه‌گویان بخش «آیینی و سنتی» و «قصه‌گویی با زبان اشاره» نیز رقابت خود را آغاز خواهند کرد.

https://www.tgoop.com/ghesehgooee
🔵مشاور علمی بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، هدف از راه‌اندازی کارگروه‌ علمی و اجرایی جشنواره قصه‌گویی را رقابتی سازنده و علمی برای نگاهی نو به قصه‌گویی و بهتر دیده‌شدن زحمات مربیان قصه‌گویی و قصه‌گویان در سراسر ایران عنوان کرد.
📕سعید مجیدی با اشاره به آسیب‌شناسی دوره‌های پیشین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، درباره کارگروه‌ علمی و اجرایی در بیست‌وسومین دوره این جشنواره گفت: اقداماتی در راستای هدف‌گذاری و برگزاری بهتر بیست‌وسومین دوره جشنواره قصه‌گویی انجام شد و کارگروه‌ علمی و اجرایی جشنواره با هدف رقابتی سازنده و علمی در راستای نگاهی نو به قصه‌گویی در قرن بیست‌ویکم و بهتر دیده‌شدن زحمات مربیان قصه‌گویی و قصه‌گویان که در سراسر ایران مشغول به پرورش کودکان و نوجوانان سرزمین‌مان هستند، تشکیل شد.
📕وی افزود: در ادامه این روند، تغییر و تبیین سنجه‌ها و ملاک‌های داوری بر اساس معیارهای علمی در نشست‌های متعدد و با مشارکت اعضای کارگروه صورت پذیرفت .

https://www.tgoop.com/ghesehgooee
داور بخش «ملی» مرحله‌ منطقه‌ای جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری، ساختار قصه و قصه‌گویی را دو معیار مهم در بررسی آثار حاضر در جشنواره عنوان کرد.
🟩 محمدرضا یوسفی نویسنده و نظریه‌پرداز کودک و نوجوان، با بیان تفاوت در برگزاری این دوره از جشنواره با دوره‌های پیشین اظهار کرد: بیست‌وسومین دوره جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی به‌صورت مجازی برگزار می‌شود و سختی‌هایی را به دنبال دارد. اما این تغییر در روش برگزاری به دلیل شرایط موجود، یک تجربه است و از لحاظ تجربه اتفاق جالبی است که گاهی هم رابطه ما با بچه‌ها را جذاب می‌کند.
🟩داور بخش «ملی» مرحله‌ منطقه‌ای جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون، با تأکید بر اهمیت قصه‌شناسی برای حاضران در جشنواره بیان کرد: یکی از مسائل بسیار مهم که به نظرم لازم است مسئولان توجه بیشتری به آن داشته باشند توجه به اهمیت قصه‌شناسی است. 

https://www.tgoop.com/ghesehgooee
✏️داوری بخش «آیینی سنتی» مرحله منطقه‌ای جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از روز ۸ آبان ۱۴۰۰ آغاز شد.
🔆در این مرحله ۷۱ قصه‌گو از ۲۵ استان کشور قصه‌های خود را اجرا می‌کنند.
🔆قصه‌گوهایی از استان‌های بوشهر، البرز، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، ایلام، خوزستان، سمنان، قزوین، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، کرمانشاه، گلستان، گیلان، اصفهان، لرستان، مازندران، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد در این مرحله به رقابت خواهند پرداخت.
🔆داوری بخش «آیینی‌سنتی» مرحله منطقه‌ای جشنواره قصه‌گویی را «فهمیه باروت‌چی» بازیگر و کارگردان تئاتر، «اردشیر صالح‌پور» نویسنده، پژوهشگر، کارگردان و مدرس تئاتر و «علیمراد خرمی» کارشناس فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و دبیر و داور چند دوره جشنواره قصه‌گویی برعهده دارند.

https://www.tgoop.com/ghesehgooee
✏️داور بخش «پادکست» جشنواره قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معتقد است جشنواره قصه‌گویی در این ۲۳ سال جایگاه خود را در جامعه پیدا کرده است.
📙هادی ملکی نویسنده، کارگردان و گوینده ضمن ابراز خوشحالی از استمرار برگزاری جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی گفت: اهمیت و ضرورت هر رویداد فرهنگی، بستگی به میزان کارکرد اجتماعی و جایگاهی که برای خود ایجاد می‌کند دارد و خوشبختانه این جشنواره توانسته جایگاه خود را در جامعه پیدا کند.
📙وی تصریح کرد: ایجاد حس رقابت باعث بالا رفتن کیفیت قصه‌گویی شده و می‌تواند در پیشرفت، کیفیت، معرفی و انتقال قصه‌ها به لایه‌های مختلف اجتماع کمک کند، همچنین می‌تواند چه به لحاظ قصه‌گو و چه به عنوان مخاطب در جامعه افراد بیشتری را در بر بگیرد.
📙داور بخش «پادکست» جشنواره قصه‌گویی کانون در مورد معیارهای داوری دراین بخش گفت: مهم‌ترین معیار برای من در داوری پادکست‌های قصه‌گویی این بود که قصه و قصه‌گویی انجام شود و اهداف و اساس آن با توجه به کارکردهای فرهنگی که دنبال می‌کند حفظ شود.

kpf.ir/ZsX9

https://www.tgoop.com/aafarineesh
🔴آثار بخش ویژه «قصه‌گویی با زبان اشاره» در بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان داوری می‌شود.
🔷 ۱۰ قصه‌گوی تهرانی این قصه‌ها را روایت می‌کنند تا کودکان و نوجوانان ناشنوا نیز بتوانند از برنامه‌های این رویداد فرهنگی بهره‌مند شوند.
🔷کانون پرورش فکری از ۲۰ سال پیش برخی از مراکز فرهنگی خود را با تغییر کاربری به مراکز فراگیر تبدیل کرد تا کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه هم در شمار مخاطبان کانون در سراسر کشور قرار بگیرند و برخی از مربیان خود را نیز در یک فرآیند آموزشی با زبان اشاره آشنا ساخت.
🔷بر این اساس در بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، این قصه‌گویان به بیان قصه‌های خود به زبان اشاره می‌پردازند تا از بین آن‌ها چند برگزیده به مرحله نهایی این رویداد راه پیدا کنند.
✳️مرحله پایانی بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون هم‌زمان با شب یلدا در تهران برگزار می‌شود.


kpf.ir/ZvX9

https://www.tgoop.com/aafarineesh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎬آیین پایانی مرحله منطقه‌ای بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
برگزیدگان مرحله منطقه‌ای بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان روز چهارشنبه ۱۹ آبان در یزد معرفی می‌شوند.
🌟نشانی‌های پخش زنده آیین پایانی جشنواره قصه‌گویی (مرحله منطقه‌ای):
aparat.com/kanoonparvaresh_yazd/live
instagram.com/kanoonparvaresh_yazd
instagram.com/anjomangheseh.yazd
instagram.com/ghesehgoee

https://www.tgoop.com/ghesehgooee
🟩نخستین وبینار سراسری مربیان و کارشناسان بخش مکاتبه‌ای آفرینش‌های ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در روزهای ۱۸ و ۱۹ آبان برگزار شد.
🔵 نشست مربیان و کارشناسان بخش مکاتبه‌ای با حضور ۷۰ نفر از مربیان و کارشناسان ادبی به صورت مجازی در حال برگزاری است.
🔵بخش مکاتبه‌ای آفرینش‌های ادبی و هنری یکی از قدیمی‌ترین بخش‌های کانون است که در آغاز با عنوان «مرکز بررسی آثار» فعالیت می‌کرد. مبنای اصلی فعالیت آن بررسی آثار ادبی مخاطبان کودک و نوجوان است که از طریق مکاتبه در اختیار کانون قرار می‌گیرد و مربیان کانون در کنار ایجاد رابطه‌ای صمیمی، دوستانه و توأم با امنیت با اعضاء، به آن‌ها آموزش‌هایی تخصصی در زمینه‌ نوشتن خلاق، شعر و داستان‌ ارایه می‌دهند.
🔵این بخش در حال حاضر بیش از ۶هزار عضو در سراسر کشور دارد و سالانه نزدیک به ۱۰هزار مکاتبه بین عضو و مربی انجام می‌شود. هم اکنون ۴۰ مربی پاسخگو و ۱۱ کارشناس ادبی مکاتبه‌ای در کشور در این حوزه مشغول به کار هستند.

https://www.tgoop.com/aafarineesh
📚همزمان با بیست‌ونهمین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، آیین اهدای جایزه نخستین دوره کتاب سال کودک و نوجوان کانون پرورش فکری برگزار خواهد شد.
📙مراسم جایزه کتاب سال کودک و نوجوان کانون روز ۲۵ آبان ۱۴۰۰ با حضور مهدی علی‌اکبرزاده مدیرعامل کانون پرورش فکری، مصطفی رحماندوست دبیر این رویداد و جمعی از نویسندگان و شاعران و برگزیدگان برگزار می‌شود.
📙بر اساس این خبر، هفت اثر برای کتاب سال در شاخه‌های داستان کودک، شعر کودک، داستان نوجوان، شعر نوجوان، بازنویسی و تصویرگری، برگزیده شده که در آیین اهدای جوایز از آنها قدردانی خواهد شد.
📙جایزه کتاب سال، علاوه بر انتخاب کتاب برگزیده‌ سال، بخش‌های دیگری نیز مانند جایزه‌ بهترین تصویرگری کتاب، جایزه‌ فرصت طلایی (برای کتاب‌هایی که فرصت چاپ نداشته‌اند)، جایزه‌ مداد پرنده (قدردانی از یک چهره ادبیات کودک و نوجوان) و جایزه‌ مهدی آذریزدی (بهترین کتاب بازنویسی و بازآفرینی) را شامل می‌شود.

https://www.tgoop.com/aafarineesh
2024/11/15 12:04:55
Back to Top
HTML Embed Code: