Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
سلام :
افراط و تفریط در زومینه هوش مصنوعی و چند نکته :
——-
🔹رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در نشست دانشجویی با موضوع هوشمندی سازی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا هوش مصنوعی جایگزین مشاغل قضاوت و وکالت می‌شود، گفت: یکی از مواردی که سند تحول از ما خواسته این است که در زمینه حکم مانند پیشنویس رای، دستیار هوشمند قاضی، دستیار هوشمند حقوقی برای مردم و قاضی ورود کنیم اگر بخواهیم به صورت فنی جواب دهیم که آیا می‌تواند هوش مصنوعی جایگزین مشاغل قضاوت و وکالت شود باید بگوییم که بله، اما به لحاظ حقوقی این امکان وجود ندارد ولی در زمینه شغل‌های دیگر مانند وکالت، داور یا کارشناس هوش مصنوعی سال آینده حرف‌های خوبی برای گفتن دارد.
———
اما چند نکته :
—-
در پست های قبلی در خصوص استفاده از هوش مصنوعی و کاربرد آن در قلمرو مسائل حقوقی قلم زده ام ولی احساس می کنم این موضوع هم مانند سایر موضوعات وارداتی ،مسئولین کشور را دچار افراط و تفریط کرده و بعضی از پایان مشاغل حقوقی در سال اینده سخن می گویند ،من نظرم را در این خصوص با شما به اشتراک می گذارم :
—-
۱) مسلما هوش مصنوعی همانند علامه گوگل کمک زیادی به توسعه علمی و کاربردی خواهد کرد ولی همچنان که علامه گوگل کتابخانه ها را از بین نبرد، علامه هوش مصنوعی هم تفکر انسانی را از بین نخواهد برد و هنوز زود است سخن از جایگزینی هوش مصنوعی با تفکر و مشاغل انسانی بکنیم.
۲) مسلما هوش مصنوعی مانند سایر دستاورهای بشری پیامدهای مثبت و منفی خواهد داشت ،
۳)تب هوش مصنوعی هم بزودی مانند سایر مصنوعات بشر فروکش خواهد کرد و نباید خیلی نگران آن بود و در جامعه التهاب ایجاد کرد .بخصوص در جهان و بخصوص کشور ما هوش مصنوعی مهمان تازه وارد است کما اینکه هنوز رباتها موضوع مهمی در قلمرو حقوق ما نیستند ولی شاید در ژاپن باشد پس ما حد و قواره خودمان را بدانیم .
۴) سخن از سپردن تصمیمات قضایی و دفاع آنهم در کشور ما با این حدت و شدت که معاون آمار قوه قضاییه می گوید کمی ذوق زدگی کاذب است .در خود غرب هم سخن از جایگزینی هوش مصنوعی با وکالت بلوفی است که ایلان ماسک برای محصولش و نقش خودش می گوید .جوابهای بعضا مبهم gpt هم نشان دهنده عدم سرعت این محصول است.
۵) نتیجه آخر اینکه در زمینه قانون نویسی در این قلمرو نباید عجله کرد ،صبر کنیم ببینیم کشورهای دیگر پیشرو چه می کنند و در کشور ما هوش مصنوعی چه آثاری به جا خواهد گذاشت .بنابراین مواظب باشیم تجربه قانونگذاری در قلمرو فضای مجازی را تکرار نکنیم البته دانشگاهها باید مطالعات عمیق خود را در این زمینه همراه با آینده پژوهی و راهکارهای استفاده از نقاط مثبت و مقابله با نتایج منفی این پدیده نوظهور را شروع کنند .

موافقید؟

https://www.tgoop.com/abbassheikholeslamii
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
به بهانه درگذشت ‌ شالوم ناگار، مامور اعدام آدولف آیشمن هشتاد ساله که به گفته خودش شبها به این خاطر کابوس می دیده ،این پادکست زیبا و پر مفهوم تقدیم شما .
به نظرم تا آخر نگاه کنید ؛یک کلاس کوتاه جرم شناسی حکومتی است و درس های پند آموزی برای زندگی کوتاه ما و شناخت ماهیت رژیم های توتالیتر و به خصوص رژیم صهیونیستی دارد .آیشمن سال ۱۹۶۲ میلادی در اسرائیل به دار آویخته شد.

https://www.tgoop.com/abbassheikholeslamii
سلام :
ظاهرا قانون حجاب و عفاف ابلاغ و به زودی اجرایی می شود .
قانون فوق در پنج فصل و ۷۴ ماده تصویب و گویا قانونگذار هر چه در خصوص حجاب و عفاف به ذهنش رسیده در قالب قانون در آورده است.
—-
اولا:نقد نوع سیاستگذاری ،عمل گرایی و جایگاه مصلحت در این قانون در کنار نقد ماده به ماده آن به خصوص در قلمرو جرم انگاری ،پاسخها و آثار اجتماعی آن ، شاید در حد چند رساله دکتری مطلب و با اجرای آن دهها رساله دیگری را هم از زوایای گوناگون بطلبد .
من در این وجیزه ابدا قصد شروع به بحث در خصوص این موضوعات را ندارم ولی رجاء واثق دارم یکی از قوانین پرچالش بعد انقلاب خواهد بود

ثانیا :اینکه سرنوشت این قانون چه می شود باید منتظر ماند .پاسخ این سوال نیز زمان می برد که آیا قانون مذکور نهایتا تبدیل به یک قانون متروک می شود و حاکمیت هم در اجرای آن جدی نیست یا خیر قانون مزبور در عمل زنده ،چالشی و سرنوشت ساز در موضوع حجاب و حتی غیر آن خواهد بود .

ثالثا : فصل پنجم این قانون (جرایم و مجازاتها ) مفصل ترین فصل با حدود چهل ماده با جرایم انگاری های جدید ،عجیب و نیز تخلفات کاملا جدید در حوزه خاص فرهنگی (حجاب و عفاف)و سیاهه ای جدید از مجازاتها است .
قصد من صرفا نگاهی به لیست مجازاتهای جدید است که این قانون به سیاهه کیفرهای ایران و جهان افزوده ولی آثار هر یک بحث مفصلی می طلبد .
کیفرهای جدید این قانون عبارتست از :
——
۱)مجازات جدید ممنوع الخروجی که پانزده بار تکرار شده و در حقوق جزای کشورها تنها یک اقدام تامینی برای در دسترس به متهمین و پیشگیری از فرار وی بوده است و به نظرم این مجازات توهین به زیست در ایران است.
۲)مجازات عدم ترخیص یا شماره گذاری خودرو (خودروهای سرگردان و بی استفاده )
۳)عدم صدور یا تعویض گذرنامه و گواهینامه (در ایران بمان و رانندگی هم نکن )
۴)مجازات ممنوع التصویری در سیما و شبکه های خانگی و ..که از یک رویه عملی به یک مجازات ارتقاء پیدا کرد .
۵)جزاهای نقدی جدید نظیر محکومیت به پرداخت چهارماه سود ناشی از درآمد سالانه ؛یک تا پنج درصد از اموال منقول یا غیر منقول ثبت شده ،سهام و سود سهام و حتی موجودی حسابها و جزای نقدی معادل سه ماه سود ناشی از درآمد سکو (نکته اخلاقی سند نزنید و اموال را در بانک نگذارید و از کشور خارج کنید و ..)
۶)لغو کلیه تخفیفات مالیاتی به مدت پنج سال
۷)ممنوعیت از فعالیت عمومی در فضای مجازی (فیلترینگ هدفمند)
۸)ممنوعیت از تبلیغات و فعالیتهای شغلی و حرفه ای

نهایت منتظر تاثیر و آثار این قانون پرچالش هستیم.

https://www.tgoop.com/abbassheikholeslamii
سلام :
به مرور زمان مصادیق بعضی از مواد قانون حجاب و عفاف را که مخالف شرع ،قوانین اساسی و حقوق شهروندی است را به اشتراک می گذارم :
—-
یک )ماده ۵۷ قانون ،نقض قاعده وزر و آیه ۱۶۴ سوره انعام و اصل شخصی بودن مجازات :
——-
آیه :
لَا تَكْسِبُ كُلُّ نَفْسٍ إِلَّا عَلَيْهَا ۚ وَلَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَىٰ ۚ
معنی :هیچ کس چیزی نیندوخت مگر بر خود، و هیچ نفسی بار (گناه) دیگری را بر دوش نگیرد.
—-
ماده ۵۷ – چنانچه مقامات مسؤولان یا کارگزاران موضوع مواد (۱) و (۳) قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسؤولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۹۱/۲/۱۷ یا همسر یا فرزند آنان مرتکب هر یک از جرائم موضوع این قانون شوند، مشمول اعمال تخفیف تعلیق و تعویق مجازات نمی شوند.
——-
مصداق نقض :
اگر مسئولان حکومتی مرتکب جرایم این قانون شوند ،مجازات آنان را تخفیف ندهید و تعلیق نکنید بالاخره کارگزار شما هستند و عملشان قبح بیشتری دارد ولی سختگیری در حق فرزند و همسر آنان چرا ؟
مگر مسئولان می توانند بزور نظر شان را به همسر و فرزندشان تحمیل کنند .آیا همسر و فرزند مسئولان بودن جرم و گناه است و تبعیض نسبت به آنان چرا ؟

موافقید؟
Audio
#فایل_صوتی
🛑 نقد لایحه تعزیرات

با سخنرانی جناب آقایان:
🔹دکتر شیخ الاسلامی
🔹دکتر میرزاجانی
🔹دکتر افشاری
ترتیب سخنرانی :
دکتر شیخ الاسلامی
مقدمه ای بر لایحه
—-
دکتر افشاری
نقد جرایم علیه امنیت
—-
دکتر میرزاجانی
نقد جرایم علیه اشخاص
—-
دکتر شیخ الاسلامی
نقد جرایم علیه اموال
—-
نهایت پرسش و پاسخ
📅 ۶ آذر ماه ۱۴۰۳
@anjoman_elmi_hoqoq
#گزارش_تصویری


🔹مرحله نیمه نهایی مسابقات موت کورت ملی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی
«بزرگداشت قاضی شهید دکتر ابراهیم رئیسی»

با حضور ۳۱ تیم از دانشگاه‌های سراسر کشور

#دفتر_توانمندسازی_و_مهارت_های_کاربردی

✍️روابط عمومي دانشگاه آزاداسلامي مشهد
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
مراسم نیمه نهایی موت کورت دانشگاه
دوشنبه دوازدهم آذر ماه
سلام:
گروه حقوقی با قدمت سی سال
—-
با جلسات ماهانه مرتب و یک شام بخاطر ماندنی پس از آن
—-
عمر گروه و اعضای گروه مستدام
آیا با قانون حجاب و عفاف موافقید؟
Anonymous Poll
12%
بلی
76%
خیر
12%
نطری ندارم
کانال دکتر شیخ الاسلامی pinned «آیا با قانون حجاب و عفاف موافقید؟»
2024/12/04 16:10:30
Back to Top
HTML Embed Code: