Telegram Web
پس واقعا شادی چیست

تحقیقات نشان می‌دهد، شادی در واقع مجموع کیفیت دو احساس درونی ماست، یکی حس‌ رضایت ما (مثلا وقتی معنای واقعی کار یا عملکردمان را درک می‌کنیم) و دیگری کیفیت احساسات خوبی است که در طول زندگی دریافت می‌کنیم، که هردوی اینها منجر به شادی می‌شوند و هردو پدیده‌های نسبتا پایداری در زندگی هر فرد هستند. زندگی ما ممکن است تغییر کند و خلق و خوی ما شاید مدام در نوسان باشد، اما احساس شادی به‌صورت ژنتیکی پایدارتر از هر حس دیگری عمل می‌کند. پس خبر خوب این است که با تلاش مداوم می‌توان در این مورد تعادل برقرار کرد.
بیایید به این قضیه هم مانند تنظیم وزن‌مان فکر کنیم: اگر هر چیزی که نیاز دارید بخورید و فعالیت‌تان در حد نیاز باشد، بدن‌تان در یک وزن معین، ثابت می‌ماند. حالا اگر کمتر از نیاز بدن‌تان غذا بخورید و بیشتر ورزش کنید، خوب وزن‌تان بر همین مبنا تنظیم می‌شود. در صورتی که رژیم غذایی یا برنامه‌ی ورزشی تازه‌ی شما به بخشی از زندگی روزمره‌تان تبدیل شود، وزن بدن‌تان در وضعیت جدید ثابت می‌ماند و کم و زیاد نمی‌شود اما اگر دوباره شروع کنید به خوردن و ورزش کردن طبق برنامه‌ی قبلی، سرجای اول‌تان برمی‌گردید. خوب شادی هم همین‌طور است.
شما توانایی این را دارید که کیفیت، چگونگی و میزان شادی‌تان را در اختیار خودتان بگیرید و عملکردی متناسب با آن داشته باشید. می‌توانید عاداتی بلندمدت در زندگی‌تان ایجاد کنید، عاداتی که زندگی و روزهای رضایت‌بخش‌تر، کامل‌تر و شادتری را برای‌تان به ارمغان بیاورند.

اتمام مطالب این بخش
خوشحال باش نه به این خاطر که همه چیز خوب است. بلکه به این خاطر که تو می توانی خوبی را در هر چیزی ببینی.
همه ما ترس را به نوعی و در زمانی تجربه کرده ایم، شجاعت مهارتی اکتسابی است و مانند هر مهارت دیگری می تواند تقویت شود. همان طور که به باشگاه می روید و عضلاتتان را تقویت می کنید، می توانید شجاعت را نیز آنقدر تمرین کنید تا برایتان به یک عادت تبدیل شود.
هربار که بترسید اما کاری شجاعانه انجام دهید، از قدرت ترس می کاهید و به قدرت خودتان اضافه می کنید.
ترس را رها کنید و زندگی رویایی خود را بسازید.
انرژی شما به جایی میرود
که افکارتان در آن جا سیر میکند!

پس همیشه افکار مثبتی داشته باشید و خودتان را از عمق قلبتان باور کنید تا بـه ابـــد
سرانجام هر چیزی سر جای خودش
قرار میگیرد تا زمانیکه به گیجی هات
بخندی، در لحظه زندگی کنی و بدونی
که هر چیزی به یک دلیلی رخ می‌دهد.
پیشرفت یعنی:

استفاده از موقعیتهایی که گردش ایام

در اختیار شما قرار میدهد.

سعی کنید هدیه گرانبهای روزگار را

به نحو احسن مورد ارزیابی قرار دهید.
زندگی هدیه ای است که نباید حروم

بشه...هیچ کسی نمیدونه برگه بعدی زندگی

چیه...باید یاد بگیری روی تک تک روزاش

حساب کنی.
مطالب جدید: اضطراب در کودکان


براي كودكي كه نميتواند به آرامي بنشيند و توجه كند، بزاي مدرسه آماده شود و در كلاس يا خانه تمركزش را حفظ كند مشكلات زيادي به وجود خواهد آمد. اما اين علايم هميشه به اختلال بيش فعالي- نقص توجه ربط داده نمي­شوند، مشكل شايد اضطراب باشد!

با ما همراه باشید.
اضطراب ممكن است حالتي ارثي باشد، و اين حالت چندان غير معمول نيست. در معيار تشخيصي DSM-IV-TR 4% كودكان از اضطراب جدايي رنج مي­برند و 5 % از مردم از اضطراب عمومي در سراسر زندگي شان رنج مي­برند.( و بسياري از اين افراد اضطرايشان را در سبكهاي ارتباط نادرست با فرزندانشان، به آنها مي­آموزند).
تشخيص و درمان اضطراب در كودكان بسيار اهميت دارد. از آنجا كه كودك مبتلا به اضطراب اغلب علايم را به بزگسالي توسعه مي­دهند ، مانند اضطراب عمومي بزرگسالان، اختلال هراس، فوبيا ها، و همينطور تعدادي از اختلالات جسمي سازي شده كه در آنها شكايات متعدد جسماني بدون دليل پزشكي وجود دارد(سردرد هاي متنوع، مشكلات گوارشي كه البته فرد به عمد علايمي را نمايش نميدهد).
اضطراب در كودكان در دوره ­هايي در طي رشد قابل انتظار هستند و اين حالتها طبيعي در نظر گرفته مي­شوند. (براي مثال روز اول مدرسه) برخي كودكان ممكن است از كمرويي بيش از اندازه و يا دشواري در تطابق با موقعيت جديد در رنج باشند.
اضطراب عبارت است از يک احساس منتشر، ناخوشايند و مبهم هراس و دلواپسی با منشاء ناشناخته، که به فرد دست می‌دهد و شامل عدم اطمينان، درماندگی و برانگيختگی فيزيولوژی است. وقوع مجدد موقعيت‌هايی که قبلاً استرس زا بوده‌اند يا طی آن‌ها به فرد آسيب رسيده است باعث اضطراب در افراد می‌شود.
*از علایم اضطراب می‌توان موارد زیر را نام برد:
- احساس خستگی
- عصبی بودن و بی‌قراری
- ترس و نگرانی
- بی خوابی يا بدخوابی
-تپش قلب و تنفس نامنظم و سريع
- عرق کردن
- سردرد و سرگیجه
- مشکل در تمرکز و حافظه
- لرزش يا پرش عضلات
- تکرر ادرار
پس براي اعتلا ي شخصيت فرزندانمان بكوشيم و به نكاتي قابل توجه، دقت نمائيم.

- علا ئم و نشانه هاي اضطراب در كودكان

- ظهور آشفتگي در چهره و عرق كردن

- اختلا ل در تنفس، دستگاه گوارش و معده و حالت تهوع و خستگي و بي اشتهايي

- وجود حالت خشم و دلهره و عدم احساس امنيت و اطمينان و عدم اعتماد
سوءتفاهم یا برداشت اشتباه در گفتگو چگونه ایجاد می‌شود؟

هر کس دنیای پیرامونش را با برداشت ذهنی و تفکر مخصوص به خود تفسیر کرده و بر اساس منطق خودش رفتار می‌کند. بسیاری از فرضیه‌ها، برداشت‌های اشتباه، عادت‌ها و تعصب‌هایمان از این موضوع نشأت می‌گیرند که هر کس دارای سبک فکری متفاوتی است.

چیزی که ما فکر می‌کنیم، در زمان تعامل و گفتگو با چندین فیلتر به دیگران منتقل می‌شود. در نتیجه افراد از کلمات و افکار ما ممکن است درک متفاوتی داشته باشند. بنابراین، اگر دانش و دیدگاه‌های خود را واضح‌تر و روشن‌تر بیان کنیم و درک و همدلی بیشتری با دیگران داشته باشیم، احتمال برداشت اشتباه و سوءتفاهم‌ها کمتر می‌شود.
2025/01/24 03:56:24
Back to Top
HTML Embed Code: