Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
1137 - Telegram Web
Telegram Web
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#آداب_معاشرت

بعضى ها هستند به هركسى كه ميرسند جملاتى از قبيل چقدر پير شدي، چرا انقدر لاغر شدى و غيره را تحويل شخص مقابل مى دهند و بعد هم هزار حرف و حديث كه فلانى را ديدى چقدر از بين رفته بود؟
آدمهايى هم هستند كه بجز زيرزيركى آسيب رساندن و جان ديگران را به لب رساندن كار ديگرى بلد نيستند.
آدمهاى تنگ نظرى هستند كه طاقت ديدن خوشبختى ديگران را ندارند.
اين زمان نيست كه آدمها را پير ميكند، شكسته ميكند و طاقت و توان را مى ستاند.
بلكه همين حرفها هستند، همين زخم زبان ها! همين نيش و كنايه ها!
كمى فرهنگ آداب و معاشرت هم بد نيست!

🫧@Adab_Moasheratt
👍15
جملات جایگزین پشت تلفن ☎️

⚠️نگو: امری داشتم باهاتون
بگو: عرضی داشتم خدمتتون

⚠️نگو: ببخشید یه سوالی داشتم
بگو: میتونم ازتون یه سوال بپرسم

⚠️نگو : فعلا گرفتارم / سرم شلوغه
بگو: تو فرصت مناسب با هم صحبت میکنیم

⚠️نگو: ببخشید مزاحمتون شدم
بگو: ممنونم وقت تون در اختیارم گذاشتید

#آداب_معاشرت
#فن‌_بیان

🫧@Adab_Moasheratt
👏11
وقتی ازتون تعریف می‌کنند

این۳ جمله رو استفاده نکنید👇

⛔️ نه بابا اینجوریام نیست
⛔️ شما هم خیلی... هستید
⛔️ آره من خیلی خوبم

به جاش بگو👇

باعث افتخاره اینو از شما میشنوم 😊

ممنونم از حس خوبی که انتقال میدین 😍

متشکرم از لطف و محبت تون 🥰

تعریف رو بپذیرید چون شایسته اون تعریف هستید و فکر نکنید با نپذیرفتن دارید تواضع نشون میدید

#فن‌_بیان

🫧@Adab_Moasheratt
💯102👍1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
داشتن یک دوست واقعی، یکی از ارزشمندترین نعمت های زندگی است. شما هم چنین دوستی دارید؟

#دوست_واقعی

🫧@Adab_Moasheratt
👍92
🎀 •.¸¸.• 🎀 •.¸¸.• 🎀 •.¸¸.• 🎀

۳۰ روش برای کاهش استرس :

۱. تحرک بدنی
۲. غذای سالم
۳. مدیتیشن
۴. دیدن برنامه های طنز
۵. فرستادن پیام برای کسی که دوستش داری
۶. تمرین " نه گفتن "
۷. یوگا
۸. نوشتن افکار‌ و احساسات
۹. خواب کوتاه
۱۰. انجام کار خلاقانه
۱۱. موزیک آرام‌بخش
۱۲. تنفس عمیق
۱۳. پیاده روی
۱۴. بغل کردن
۱۵. رایحه درمانی
۱۶. با خودت مهربون بودن
۱۷. پیدا کردن سرگرمی جدید
۱۸. شکرگزاری
۱۹. ابراز احساسات
۲۰. ماساژ
۲۱. پازل
۲۲. رقصیدن
۲۳. دوش آب سرد
۲۴. حرکات کششی
۲۵. مرتب کردن اتاق
۲۶. مطالعه
۲۷. انجام کار هنری
۲۸. آشپزی
۲۹. دتاکس مدیا
۳۰. وقت گذروندن تو طبیعت

🫧@Adab_Moasheratt
👍4👏2
چگونه_با_آرامش_و_بدون_نگرانی_زندگی_کنیم_@motivation_buch.pdf
244.8 KB
📕 #کتاب : چگونه با آرامش و بدون نگرانی زندگی کنیم
✍🏻 #جول_اوستین

این کتاب به شما می‌آموزد که چگونه با وجود دغدغه‌ها و مشکلات روزمره بتوانید با آرامش و بدون استرس زندگی کنید

🫧@Adab_Moasheratt
5
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎀 •.¸¸.• 🎀 •.¸¸.• 🎀 •.¸¸.• 🎀


با افراد گستاخ چگونه رفتار کنيم ؟

بهتر نبود اگر همه افراد گستاخ و بي‌ادب را جمع مي‌کردند و به يک جزيره دورافتاده مي‌فرستادند تا ديگر مجبور به برخورد با آنها نباشيم؟!....
اما صبر کنيد! راه‌هاي هوشمندانه‌تري هم براي کنار آمدن با اين افراد وجود دارد و حالا 10 روش !

1. يادتان باشد، خيلي وقت‌ها شايد آن فرد گستاخ خود شما هستيد!!! شايد اين بار نه ولي بارها شده است که خودتان هم گستاخي کرده‌ايد. و البته اين به آن معني نيست که آدم بدي هستيد. پس دفعه بعد که کسي با گستاخي با شما رفتار کرد، يادتان باشد که او هم درست مثل شما انسان است و بي‌ادبي او به اين معني نيست که آدم بدي است.

2. به خودتان نگيريد. وقتي کسي بي‌ادبي مي‌کند- مخصوصاً وقتي نظر شخصي درمورد شما مي‌دهد –خيلي راحت ممکن است موجب ناراحتي‌تان شود. اما دست خودتان است که چطور واکنش دهيد. اگر رفتار بي‌ادبانه آن فرد را مشکل خودش نه مشکل خودتان ببينيد، قدرت در دستان شما خواهد بود.

3. ببينيد چرا؟! آدمها دلايل خاص خودشان را براي بي‌ادبي دارند. شايد روز بدي را گذرانده باشند. يا اينکه عجله دارند و تصور مي‌کند وقتي براي رفتار مودبانه و احترام گذاشتن ندارند. شايد هم اصلاً متوجه رفتار بي‌ادبانه خود نشده باشند. تاوقتيکه از آنها نپرسيد دليل رفتار آنها را نخواهيد فهميد. آرامش خودتان را حفظ کنيد و از او سوال کنيد، "من فکر مي‌کنم رفتار شما غيرمحترمانه است. چرا چنين رفتاري با من داري؟"

4. کمي انتقادي برخورد کرده و آن گستاخي را بررسي کنيد. کسي با شما بدرفتاري و بي‌ادبي کرده است. دقيقاً چه کرده يا چه گفته است؟ آيا واقعاً منظوري داشته است؟ اگر منتقدانه به موقعيت نگاه کنيد، متوجه خواهيد شد که بيشتر گستاخي‌هاي افراد بي‌منظور است و به همين دليل مي‌توانيد با خونسردي از آنها بگذريد. در موارد بسيار نادر فرد براي بي‌ادبي خود دليل و هدفي دارد و باز هم برخورد انتقادي کمکتان مي‌کند ريشه رفتار آن فرد را بررسي کرده و متوجه دليل کارش شويد.

5. خودتان وارد اين داستان نشويد. دلتان مي‌خواهد سر اين فرد گستاخ داد بکشيد؟ به هيچ وجه اينکار را نکنيد. چنين کاري وضعيت را بهتر نخواهد کرد. چه آن فرد اين رفتار را عمدي يا غيرعمدي نشان داده باشد، شما بايد احترام خودتان را حفظ کنيد و اجازه ندهيد آن رفتار گستاخانه شما را تحريک کند.

6. دور شويد ! گستاخي و بي‌ادبي رفتاري بسيار آزاردهنده است اما خارج کردن خودتان از آن موقعيت سريع‌ترين و ممطئن‌ترين راه براي جلوگيري از رفتارهاي بي‌ادبانه ديگران است. حتي اگر هنوز مشغول حرف زدن با شما بود، دور شويد. اگر اين فرد غريبه بود، که مجبور نيستيد باز هم در آينده او را ببينيد اما اگر از دوستان يا همکارانتان بود، خيلي زود خواهند فهميد که بي‌ادبي کردنشان با شما به هيچ کجا نخواهد رسيد و دفعه بعد سعي خواهند کرد که مودب‌تر باشند. 7. پيشنهاد کمک دهيد. بعضي از گستاخي‌ها بخاطر بدرفتاري است. اما خيلي وقت‌ها فردي که به شما بي‌ادبي و گستاخي مي‌کند به اين دليل است که از چيزي خسته و درمانده است. و اگر در توانتان باشد که مشکل آن فرد را حل کنيد، خواهيد توانست بي‌ادبي او را به قدرشناسي تبديل کنيد. اما يک هشدار: فقط زماني پيشنهاد کمک دهيد که بتوانيد اين کار را فوراً انجام دهيد چون وعده کمک کردن بر درماندگي‌ آنها اضافه مي‌کند.

8. گستاخي را يک عادت بدانيد. بعضي‌ها به اين دليل بي‌ادب هستند که هميشه همينطور بوده‌اند. وقتي بي‌ادبي و گستاخي به شکل يک عادت دربيايد، ترک کردن آن خيلي سخت خواهد شد حتي اگر فرد واقعاً تصميم به تغيير بگيرد. هيچوقت نبايد عادت‌هاي گستاخي ديگران را به خودتان بگيريد.

9. سعي نکنيد تغييرشان دهيد. اگر کسي بخواهد بي‌ادب باشد شما نمي‌توانيد او را مجبور به مودب بودن کنيد. درواقع، اينکه سعي کنيد در رفتار او تغيير ايجاد کنيد باعث بدتر شدن رفتارش خواهد شد. گاهي وقت‌ها بهترين انتخاب شما اين است که قبول کنيد بي‌ادبي و گستاخي آنها تقصير شما نيست و اجازه دهيد خودشان متوجه اشتباهشان شوند.

10. با مهرباني با گستاخي بجنگيد. اجازه ندهيد که گستاخي ديگران باعث شود شما هم به همان روش پاسخ دهيد. بهترين راه براي مقابله با گستاخي اين است که رابطه دوستانه و محبت‌آميز خود را حفظ کرده و به آن فرد فرصت دهيد کمي آرام شده و رفتارش را با شما تعديل کند.

🫧
@Adab_Moasheratt
👍9
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🪭@Adab_Moasheratt

#آداب_معاشرت

🍽
باکلاس غذا بخورید

باکلاس غذا خوردن هم در موقعیت‌های کاری و رسمی و هم در موقعیت‌های اجتماعی و خانوادگی اهمیت زیادی دارد. ممکن است در هر منطقه یا شهری که زندگی می‌کنید، فرهنگ و قواعد خاص خودتان را داشته باشید، اما اصول ثابتی وجود دارند که باید حتما به آنها توجه کنید.


ادامه این مطلب

روی مشاهده فوری⚡️ کلیک کنید👇🏻
👍6💯1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
‌‌‏
🤍 •.¸¸.• 🤍 •.¸¸.• 🤍 •.¸¸.• 🤍

#جذابیت

🔰 10 توصیه که مردها را دیوانه می‌کند 😍

الن فین و شری اشنایدر نویسندگانی هستند که به‌خاطر پرفروش شدن کتابشان به نام «قوانین جدید» محبوب و پرطرفدار شده‌اند. هزاران زن در سراسر جهان از توصیه‌های این کتاب استفاده می‌کنند و از بازتاب مثبت آن در زندگیشان خشنودند.

می‌خواهیم به قسمت‌های جالبی از این کتاب اشاره کنیم و شما را با راه‌های مجذوب کردن مرد زندگیتان بر اساس کتاب قوانین جدید آشنا کنیم.

۱. تلفن خود را به محض این‌که او زنگ زد جواب ندهید. بگذارید حداقل کمی زمان بگذرد تا خودتان در پاسخ به تماس ناموفقش با او تماس بگیرید. دلایل زیادی برای آن وجود دارد. بهتر است این‌طور به‌نظر برسد که سرتان شلوغ است. چه اشکالی دارد؟ به نظرتان عالی نیست؟!

۲.به پیغام‌هایی که برایتان می‌فرستد مختصرا جواب دهید. خصوصا در هنگام آشنا شدن با او لازم نیست در پاسخ به یک سوال ساده مثل «حالت چطور است؟» جواب‌های واقعی مثل «با این شغل مزخرفم ناراحتم» یا «سگم مریض شده» و… توضیحات اضافی بدهید. همین‌که بگویید «خوبم» کافی است.

۳. حداقل چند ساعت صبر کنید تا به اولین پیغام او پاسخ دهید. فراموش نکنید پیامک‌بازی شما نباید بیشتر از ۲۰ دقیقه در روز طول بکشد.

۴.جواب پیغام او را با جملاتی شبیه «در این ۵ دقیقه که خبری ازت نبود داشتی چه‌ کاری می‌کردی؟!» ندهید. در مجموع سعی کنید خونسرد برخورد کنید.

۵. همه‌ی فعالیت‌های روزانه خودتان را در شبکه‌های اجتماعی نشان ندهید. بگذارید خودش فکر کند و حدس بزند چه‌ می‌کنید، کجایید و با چه کسی هستید. در فضای مجازی برای او مثل یک کتاب باز نباشید تا همیشه برنامه‌هایتان را از این طریق متوجه شود.

۶.پیغام دادن به هر نحوی بعد از نیمه شب در ۹۰ درصد مواقع کاری کاملا اشتباه است. دخترهای منظم و جدی ۱۲ شب به بعد خوابند. اگر هم این‌گونه نیستید، وانمود کنید که هستید!

۷.فاصله خود را با صفحه او در شبکه‌های اجتماعی رعایت کنید. لازم نیست وقت و بی‌وقت به بهانه‌های مختلف در صفحه او پیغام بگذارید یا مطلبی برایش پست کنید. همین‌که در لیست دوستان و دنبال کنندگان هم باشید کافی است.

۸.ارتباط مجازی خود را طولانی نکنید. بیشتر از ۲۰ دقیقه پیغام دادن و گرفتن اشتباه است. کاری کنید که به‌جای گفت‌وگوهای مجازی قرارهای رمانتیک رودررو داشته‌ باشید.

۹.استفاده از شکلک‌های گوناگون در هنگام چت با دوستان دخترتان اشکالی ندارد، اما در هنگام چت با او از شکلک‌های مختلف و متنوع در یک پیغام استفاده نکنید زیرا با این‌کار او را گیج می‌کنید و شاید احساس واقعی شما از نوشتنه را متوجه نشود. یک شکلک برای نشان دادن حس شما کافی است.

۱۰.حتی اگر همیشه برایش دلتنگ هستید و در هر لحظه عطش بودن در کنار او را دارید، خودتان را کنترل کنید. کاری نکنید این‌طور به نظر بیاید که طعمه‌ی آسانی هستید. یادتان باشد که مردها را در عشق باید به چالش کشید!
با به‌کار بستن این توصیه‌ها می‌توانید ببینید مرد مورد علاقه‌تان چقدر بیشتر مجذوبتان خواهد شد.

🫧
@Adab_Moasheratt
👍11
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🤍 •.¸¸.• 🤍 •.¸¸.• 🤍 •.¸¸.• 🤍


درجواب سوال مخاطبت تک کلمه ای بکار نبر حتی اگه شده دو سه تا کلمه بیشتر بگو .

مثلا بگو:
بله،قطعا
بله حقیقتا


🫧
@Adab_Moasheratt
👍7
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
▫️

کانال
🌲 زیباترین مناظر طبیعت HD
🏚 و خانه قدیمی
🎯 برای اولین بار در تلگرام


@Khonehghadimi 👈 کلیک کنید
👍4
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎀 •.¸¸.• 🎀 •.¸¸.• 🎀 •.¸¸.• 🎀

#افسردگی

۱۰ مورد برای مقابله با افسردگی:

۱- هرگز بیش از چند ساعت در خانه نمانید
۲- هنگام گرفتن تصمیماتِ مهم حداقل با دو نفر مشورت کنید
۳- به صبح هایتان ساختار بدهید مثلا از تخت خواب بیرون بیایید و دوش بگیرید حتی اگر حوصله ندارید
۴- از مصرف مواد، دخانیات و الکل خودداری کنید
۵- اگر اشتهایتان را از دست داده اید خودتان را مجبور به خوردن یک وعده کامل غذا نکنید، به جای آن از لقمه های کوچک استفاده کنید مانند نان، پنیر، گردو
۶- از موضوعات و کارهای کوچک و بزرگ، مهم، غیر مهم یادداشت برداری کنید.
۷- اگر نیمه های شب از خواب بیدار می شوید بلافاصله از تخت خواب بیرون بیایید و کاری انجام دهید.(مثلا کتاب های الهام بخش بخوانید.از تماشای تلویزیون، اینترنت گردی و تلگرام خودداری نمایید)
۸- هر روز ۲۰ دقیقه پیاده روی کنید
۹- به خودتان فرصت استراحت بدهید
۱۰- هر روز با افرادی صحبت کنید.

🫧@Adab_moasheratt
👍131
🎀 •.¸¸.• 🎀 •.¸¸.• 🎀 •.¸¸.• 🎀


آسیب‌ شناسی مهمانی ایرانی
تجمل گرایی را کنار بگذارید

قبل از اینکه این آسیب‌ها را بررسی کنیم. چند ضرب المثل مربوط به میهمانی و آداب میهمانی از کتاب امثال و حکم دهخدا را برایتان آورده ایم که شاید جالب باشد.

. مهمان تا سه روز عزیز است
. مهمان حبیب خداست.
. مهمان خنده رو باشد، صاحبخانه خون بگرید

. مهمانِ دیروقت خرجش پای خودش است.
. مهمان، روزیِ خود را با خودش می‌آورد.
. مهمان عزیز دوستت میدارم، تنباکو داری قلیان بیارم

. مهمان که یکی شد، صاحبخانه گاو می‌کشد.
. مهمان منی به آب، آن هم لب جوی.
. مهمان ناخوانده، خرجش با خودش است.

. مهمان هر که باشد، در خانه هرچه باشد.
. از سیرم و میرم، باید ترسید!

حال به بررسی آسیب‌های میهمانی ایرانی می‌پردازیم:

. تجمل گرایی و تشریفات
متاسفانه دراین زمانه تجمل گرایی و تشریفات به شدت در حال افزایش است. از
دکوراسیون و چیدمان منزل گرفته تا لباس و آرایش میزبان و غذا و آرایش سفره.
این تجملات چندین آسیب عمده دارند:

. اولین آسیب، خستگی میزبان است
میزبان برای اینکه این تشریفات را فراهم کند به ذهن و بدن و اعصابش آسیب می‌زند.
پس هم خودش از مهمانی لذت نمی‌برد و هم میهمان‌ها نمی‌توانند از حضور میزبان استفاده
لازم را ببرند.

. دومین آسیب، هزینه‌های حاصل از این تجملات هاست
اگرچه ممکن است میزبان مشکل مالی نداشته باشد و از پس هزینه‌های کلان برآید، اما
در غالب موارد، طرف مقابل این توانایی را نداشته و در پس دادن مهمانی دچار مشکل
خواهد شد.

. سومین آسیب، سنگین و رسمی شدن فضاست
وقتی تجملات و تشریفات بیش از اندازه باشد، ناخواسته جوی سنگین و رسمی بین افراد
ایجاد شده و حس آرامش و دوستی از بین خواهد رفت.

چرا ما عاشق تجملات هستیم؟

میل به متفاوت و تک بودن
مهمان نوازی و احترام گذاشتن به مهمان
نشان دادن هنر کدبانوگری و آشپزی
خودنمایی و جلب توجه و نشان دادن دارایی خود به مهمان
رفع کمبود‌ها و نقص‌های مادی و معنوی میزبان
گرفتن امتیاز از مهمان


راه حل چیست؟

۱. سادگی در پذیرایی

۲. از مهمان کمک خواسته و او را در فرآیند مهمانی دادن شریک کنید.

۳. پیش قدم شدن مهمان در امر کمک کردن به میزبان.

۴. بحث‌های سیاسی
اخیرا بحث‌های سیاسی و شکایت کردن از گرانی‌ها و تورم جامعه به مهمانی‌ها کشیده است. متاسفانه زمانه طوری شده که تا چند نفر دور هم جمع می‌شوند شروع به بحث کردن و شکایت کردن از سختی‌ها و مشکلات جامعه کرده و در آخر هم معمولا فضا متشنج شده و چه بسا به مشاجره هم کشیده خواهد شد. پس حتی الامکان باید از این بحث‌ها در مهمانی‌های خانوادگی و دوستانه پرهیز کرد.

۵. گوشی موبایل و تلویزیون و ...
در دست گرفتن گوشی موبایل در مهمانی از بدترین عادات و به نوعی بی احترامی به صاحبخانه و دیگر مهمان هاست.

۶. رقابت و چشم و هم چشمی
اگر بتوانیم با سادگی و دریادلی این آسیب را هم رفع کنیم، مهمانی‌های ما زیبا‌تر خواهد شد.

۷. غذا
بدون عجله و بدون شتاب میز غذا را چیده و سریع آن را جمع نکنید و اجازه دهید تا مهمان‌ها با آرامش خاطر غذا را صرف کنند و سر میز غذا به گفتگو بپردازند. غذا را با گشاده رویی و روی خوش سرو کنید

۸. تفاوت‌های شخصیتی
بهتر است در میهمانی‌ها هر کس با کسانی که تیپ شخصیتی مشابهی با او دارند به گفتگو بپردازد.

۹. تعارف
افراط در تعارف چیزی جز بر هم زدن روابط دوستانه در مهمانی‌ها نخواهد داشت. پس سعی کنید چه به عنوان میزبان و چه به عنوان میهمان تعارف کردن را به حداقل برسانید.

پی نوشت: محتوای این مطلب برگرفته از سخنان دکتر ایرج شهبازی در همایش «آسیب شناسی میهمانی ایرانی» به همت «موسسه خیریه آینده برتر» بود.

امیدواریم این توصیه‌ها را به کار برده و از کنار هم بودن در مهمانی‌های نوروزی لذت ببرید.

🫧
@Adab_Moasheratt
👍4💯4
2025/07/09 19:17:50
Back to Top
HTML Embed Code: