Telegram Web
🎉 «عیدانهٔ هوافضا»

🔺 به رسم هرساله، جشنی به مناسبت عید نوروز توسط انجمن علمی دانشکده برگزار می‌شود. امسال هم این جشن دوشنبه ۲۱ام اسفند ماه برگزار شد.

🔹 این جشن دارای دو بخش بود؛ بخش اول حاوی بازی و برنامه‌های سرگرم‌کننده بود و بخش دوم ویژه و با حضور اساتید بود که در آن دانشجویان با اساتید هم صحبت شدند و از آن‌ها قول عیدی هم گرفتند!

🔻 در برنامهٔ دورهمی با استاید، دانشجویان بعضی از دغدغه‌های خود را بیان کردند که اساتید قول پیگیری آن‌ها را دادند.

🔥 در آخر هم این جشن با برنامهٔ ویژه آتش بازی به پایان رسید و دانشجویان به استقبال عید رفتند.


❤️  @AEowj
🌐  instagram.com/AE.Owj
🌐  Linkedin.com/company/Owj
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🌸 «سال نو مبارک!»


🎊 نشريهٔ دانشجویی اوج، ضمن تبریک سال نو، برای شما دانشجویان گرامی آرزومند سلامتی، شادی و پرواز در اوج‌ها در سال جدید است.

🌟 تصویری که مشاهده‌ می‌کنید، ستارهٔ WR 124، یکی از پرجرم‌ترین و درخشان‌ترین ستارگان در جهان شناخته شده است. این ستارگان به خاطر بادهای شدید ستاره‌ای و تشعشعات قدرتمندشان که می‌توانند تاثیر قابل‌توجهی بر محیط اطراف آن‌ها داشته باشد، شناخته شده‌اند. تصویر گرفته شده توسط تلسکوپ فضایی جیمز وب، مربوط به اول فروردین سال گذشته، ستاره را نشان می‌دهد که توسط یک سحابی مسحورکننده احاطه شده است.

❤️  @AEowj
🌐  instagram.com/AE.Owj
🌐  Linkedin.com/company/Owj
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
«افطاری در لابی»

🔸 دیشب طبق اعلام قبلی کانال انجمن، افطاری دانشکده در لابی برگزار شد.

🔹 این افطاری که حواشی آن از ساعت‌ها قبل از برگزاری شروع شده بود، به گفتهٔ بعضی دانشجویان پذیرایی بی‌نظمی داشت و سوال‌های زیادی را دربارهٔ خود به‌وجود آورد. از نبود آب‌ معدنی و قاشق و چنگال برای صرف شام تا پهن کردن سفره بر روی موکت‌های نه‌چندان تمیز!

🔸 همچنین سوال اصلی این است که چرا لابی به‌عنوان مکان برگزاری انتخاب شد؟ مسائل مالی؟ ناهماهنگی‌های رزرو سالن؟

🔹 در آخر این افطاری با تمام حواشی به پایان رسید و امیدواریم که خاطرهٔ خوبی برای شرکت‌کنندگان مراسم بوده باشد.


❤️  @AEowj
🌐  instagram.com/AE.Owj
🌐  Linkedin.com/company/Owj
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
کمی تلنگر

✍️ نوشته‌ای از علی مرادی، ورودی ۱۴۰۱ هوافضا

افطاری هوافضا با تمام حواشی‌ای که قبل و بعد آن داشت به پایان رسید؛ولی سوال‌های زیادی را در ذهن دانشجویان برانگیخت.
در ابتدا اما، به ما گفته‌اند دوستان 402ای ما مسئول برگزاری مراسم بودند و به انجمن در این امر کمک کردند که باید از همینجا به همه‌ی آن‌ها خسته نباشید و خدا قوت گفت. ولی سوال‌هایی دارم سوال‌هایی که هیچ کس پاسخ درستی به آن‌ها نمی‌دهد.
چرا لابی؟ لابی‌ای که بارها به همه ثابت شد که مکانی برای برگزاری مراسمات نیست. لابی لابی است! نه سال آمفی تئاتر. چرا طبق تجربه‌ی سال‌های قبل مراسم در سلف برگزار نشد؟ مشکل آن چی بود.؟مشکلات مالی یا به قول معروف یک سری‌ها نگذاشتند؟ حتی شنیده‌ام که معاونت دانشجویی حاضر به پرداخت مبلغ رزرو سلف به صورت شخصی بود اما دوستان ما نگذاشتند. مشکل دیگر اخلال در مطالعه هم دانشکده‌ایمان بود. مگر ما افطاری نمی‌دهیم که خداوند خوشنود شود پس چرا با اخلال در امر مطالعه دوستان باعث شدیم که خداوند خوشنودیش را از ما بگیرد.
و بحث دیگر نماز است! همگی باید روی این هم نظیر باشیم که لابی مکانی برای برگزاری نماز جماعت نیست و مکان دیگری را باید برای آن درنظر می‌گرفتید.
در بحث پذیرایی هم که مشکلاتی بود، از نبود قاشق و شامی که نیاز به گرم کردن مجدد داشت تا آن موکت‌ها با آن شکل و شمایل که راهشان به دانشکده باز شده بود.
در آخر هم بحثی را باید درباره‌اش صحبت کنم که واقعا خجالت می‌کشم یکبار دیگر درباره‌اش صحبت شود. واقعا خجالت ‌می‌کشم هنوز دغدغه‌ی بعضی دوستان مختلط بودن مکان غذاخوری آقایان و بانوان است. مطمئنا شما همه‌ی آن شایعات به گوشتان رسیده. نمی‌توان گفت درست بود یا غلط، نمی‌توان تکذیب یا تصدیق کرد؛ اما چرا مسئله‌ی ما این است که چرا دغدغه‌ی یک مهندس نخبه شریف باید این باشد.
گویا دوستان ورودی ما درخواست داشتند که بانوان و آقایان کنار هم ننشینند که با مدیریت خوب معاونت دانشجویی دانشکده مشکلی پیش نیامد.
من پیشنهادی به دوستان نوورودمان دارم. پیشنهاد من این است که بروید و به اتفاقاتی که در یکی دو سال اخیر بخاطر همچین مسائلی افتاده است، نگاهی بیاندازید. تاریخ ثابت کرده است که بحث درباره‌ی اینگونه مسائل نه آینده‌ی خوبی برای دانشجو دارد نه دانشگاه. پس بهتر است کنار بگذاریم.
در آخر توجه کنید که همه‌ی ما دانشجو هستیم و خودمان را با القابی همچون بسیجی و غیر بسیجی جدا نکنیم. هرگاه یادمان برود که همه‌ی ما دانشجو هستیم آنگاه مرتکب خطاهای بزرگی می‌شویم.
دقت کنید که هر کاری که انجام می‌دهید چه عواقب و پیامدهایی دارد، دقت کنید که چه جلوه‌ای برای آن‌ها که خارج از ساختمانی موسوم به دانشکده هوافضا است، می‌کند!
در تمام حرف‌هایم قصد توهین به هیچ اعتقادی را نداشته و ندارم.
بدرود


❤️  @AEowj
🌐  instagram.com/AE.Owj
🌐  Linkedin.com/company/Owj
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🪧 «بالاخره چارت جدید»

👥 نسخهٔ اولیهٔ چارت درسی جدید دانشکده بالاخره بعد از چندین ماه گمانه‌زنی توسط شورای صنفی منتشر شد.

🙋 این چارت که قول داده شده بود زودتر منتشر شود، حال سوالات گوناگونی را حول نحوهٔ نگارش آن به‌وجود آورده است.

🔃 البته شورای صنفی گوگل فرمی را تهیه کرده است که از طریق آن می‌توانید سوالات خود را مطرح کنید. قرار است دکتر صالحی طی جلسه‌ای به تمام این سوالات پاسخ بدهد و جزئیات چارت را به طور مفصل شرح دهد.

🗂 باید به این نکته توجه کرد که به نظر این نسخهٔ اولیه و غیررسمی چارت جدید است. طبق گفتهٔ دکتر صالحی این چارت هنوز در وزارت علوم تصویب نشده است!
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
«موج اول: فرای دانشگاه»

مسئلهٔ ناامنی در محله طرشت مختص دانشجویان دانشگاه شریف نیست، بلکه ساکنان محلی را نیز شامل می‌شود. اگر قرار باشد بتوانیم قدمی موثر در راستای بهبود این مسئله برداریم، اول از همه باید با دید فرادانشگاهی به موضوع بنگریم.

🔹 همانطور که در چند پست اخیر توضیح دادیم، علی‌رغم پیگیری‌های صورت‌گرفته در خصوص مسئلۀ امنیت محلۀ طرشت، این موضوع همچنان از معضلات روزمرهٔ شریف و حومه است؛ فلذا این کارزار در جهت رسیدگی مسئولین دانشگاه و وزارت علوم، نیروی انتظامی و شهرداری تهران به وضعیت امنیت این منطقه ایجاد شده است.

🔹 لطفاً با امضا و به‌اشتراک‌گذاری آن، میزان دغدغه‌مندی خود را در این زمینه به گوش مسئولین برسانید. مجدداً ذکر می‌کنیم که این کارزار مختص دانشجویان نیست و می‌توانید آن را با هر کسی که دغدغهٔ امنیت محلهٔ طرشت را دارد، به اشتراک بگذارید.

🔗 https://www.karzar.net/114809

🆔 @Sharif_Senfi
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
چه اتفاقی افتاد؟!

اردیبهشت امسال با یکی از مهم‌ترین سوانح هوایی کشور به اتمام رسید؛ حادثه‌ای که کنجکاوی جامعۀ هوافضا را برانگیخت و آن‌ها را دچار سردرگمی کرد. این که علت سانحه چه بود و چه افرادی در وقوع آن نقش داشتند، کشورهای دیگر چه کمک‌هایی در امدادرسانی به ما کردند، بالگرد مذکور چه ویژگی‌هایی داشت و وظیفۀ شرکت سازنده در این قبیل اتفاقات چیست؛ همه پرسش‌هایی هستند که یک دانشجوی مهندسی هوافضا را به فکر فرو می‌برند.
و اوج صدای شما را می‌شنود!
شما می‌توانید با مراجعه به این لینک سؤالات خود را مطرح کنید. اوج برای پاسخ دادن به چنین سؤالاتی تلاش خواهد کرد، اگرچه شاید برای همۀ آن‌ها نتوان جواب کاملی یافت.
«مدرسۀ تابستانه؛ متفاوت از سال‌های گذشته»

🔹 دانشگاه صنعتی دولتی باومن مسکو امسال نیز مثل سال‌های گذشته برنامۀ «توسعۀ فضا: تئوری و کاربرد» را در مدرسۀ بین‌المللی تابستانۀ فضایی خود برگزار می‌کند. این دانشگاه بزرگترین دانشگاه فنی روسیه و جزو برترین دانشگاه‌های این کشور است. این دانشگاه که در سال 1830 تأسیس شد، در حال حاضر تحقیقات فراوانی را در زمینه‌های پیشرفتۀ رشته‌های مهندسی پیش می‌برد. هدف از این برنامه آشنایی بیشتر دانشجوهای علاقه‌مند با علوم و فناوری فضا است.

🔸 دانشجوها در این رویداد از سازمان‌های فضایی روسیه بازدید می‌کنند، قطعات هوافضایی را بررسی می‌کنند و با فضانوردان، مهندسان و افراد دیگری که در این عرصه فعالیت دارند دیدار می‌کنند. در نهایت نیز پروژه‌ای برای آن‌ها در نظر گرفته شده تا تجربۀ یک کار گروهی در محیط بین‌المللی را داشته باشند. در این بین، برنامه‌های تفریحی و فرهنگی هم برای دانشجوها در نظر گرفته شده است.

🔸 دانشکدۀ هوافضا قصد دارد طی روندی، تعدادی از دانشجوهای واجد شرایط را انتخاب کند و به این مدرسه ببرد. شرایط مذکور شامل معدل، مقطع و رشته می‌باشند. داوطلبان می‌بایست دانشجوی سال آخر کارشناسی یا دانشجوی مقاطع کارشناسی ارشد یا دکتری باشند. به علاوه، دانشجوهای رشته‌های مهندسی هوافضا، مکانیک، برق، صنایع و مدیریت می‌توانند در این برنامه شرکت کنند؛ اما اولویت انتخاب به ترتیب ذکر شده است. ظرفیت دانشجوهای هوافضا چهار الی شش نفر می‌باشد. جزئیات شرط معدل نیز فعلاً در دسترس نیست.

▪️ دانشجوها باید دارای گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار باشند و مشکل خروج از کشور هم نداشته باشند.

💢 این برنامه طی روزهای ١۶ الی ٣٠ تیر ١۴٠٣ (مطابق با شش الی ٢٠ جولای ٢٠٢۴) برگزار خواهد شد. دانشجوها فرصت دارند تا ساعت ٢۴ روز شنبه، ١٢ خرداد، فرم ثبت نام را تکمیل کنند تا در روزهای بعد به صورت مجازی یا حضوری، مصاحبه و سپس انتخاب شوند. لازم به ذکر است که به دانشجوهای منتخب از طرف معاونت علمی ریاست جمهوری کمک هزینۀ ایاب و ذهاب ارائه خواهد شد.

📢 برای پیگیری اخبار می‌توانید به کانال صنفی دانشکده مراجعه کنید. برای اطلاعات بیشتر نیز می‌توانید از این لینک استفاده کنید.

همچنین، یادداشت آقای آرمان بابائی که در مدرسۀ تابستانۀ فضایی سال گذشته شرکت کرده بودند از این لینک قابل دسترس است.

@AEowj
instagram.com/AE.Owj
Linkedin.com/company/Owj
🚀 کوپرنیک تا وویجر

📣 شمارۀ هفتادوهفتم نشريهٔ اوج منتشر شد!

🔺آنچه در این شماره خواهید خواند:

🔹 یک اتفاق ناگوار و هزاران سؤال بی‌جواب
▫️ سرمقاله
✍️ سمانه بخشنده

🔹 انسان چگونه به فضا رفت؟
▫️ تاریخچۀ اکتشافات فضایی
✍️ محمدمهدی سبزی‌کار

🔹 بال‌های پرتوان! برس به داد این ناتوان!
▫️ بال‌های تغییرشکل‌پذیر
✍️ علی عزیزی

🔹 آیندۀ مواد هوشمند
▫️ معرفی آلیاژهای حافظه‌دار و کاربردهای آن‌ها
✍️ نرجس غضنفری

0️⃣1️⃣ قسمت چهارم «ده»
▫️ نبرد در اوج
▫️ جنگجویان آهنین آسمان

#خرداد۱۴۰۳

#اوج

📱  @AEowj
📱  instagram.com/AE.Owj
📱  Linkedin.com/company/Owj
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Owj77.pdf
9.6 MB
🚀 کوپرنیک تا وویجر

♨️ نسخۀ کامل الکترونیکی شمارۀ #هفتادوهفتم
🔵 نشریۀ #اوج

🔹یک اتفاق ناگوار و هزاران سؤال بی‌جواب
🔹انسان چگونه به فضا رفت؟
🔹بال‌های پرتوان! برس به داد این ناتوان!
🔹آیندۀ مواد هوشمند
🔹قسمت چهارم «ده»

💡برای همکاری با نشریه با ما در ارتباط باشید.

@SamanehBakhshandeh

#خرداد1403

📱  @AEowj
📱  instagram.com/AE.Owj
📱  Linkedin.com/company/Owj
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
ابراهیمی، دوباره در معاونت

دانشکدۀ مهندسی هوافضا در سال جاری شاهد انتصاب‌ها و تغییرات زیادی بود. بعد از معاونت دانشجویی که از دکتر کیانی به دکتر شریفی انتقال یافت، این بار نوبت به تغییر معاونت آموزشی می‌رسد. دکتر صالحی که در سال‌های اخیر مسئول امور آموزشی این دانشکده بودند، در حال حاضر به کانادا سفر کرده‌اند تا فرصت مطالعاتی‌ای را در آنجا بگذرانند؛ ایشان دکترای مهندسی مکانیک خود را نیز در این کشور اخذ کرده بودند. حال با رفتن دکتر صالحی (برای مدتی که مشخص نیست)، ریاست دانشکده برای بار دوم و برای دو سال آینده، این وظیفه را به دکتر ابراهیمی واگذار کرده است. دورۀ اول معاونت ایشان قبل از دکتر صالحی بود. طبق تجربه‌های دانشجوها در سال‌های گذشته، دکتر ابراهیمی به علت مشغله‌های فراوانی که داشتند، نمی توانستند زمان کافی را برای رسیدگی به این امور صرف کنند و در نتیجه، بار نیازهای آموزشی دانشجوها (ازجمله مشکلات انتخاب واحد) به دوش صنفی دانشکده می‌افتاد. اکنون با توجه به شرایط فعلی این دانشکده و نبود صنفی، از دکتر ابراهیمی انتظار می‌رود تا با برنامه‌ریزی منظمی از تکرار مشکلات گذشته جلوگیری کنند و برای رسیدگی به نیازهای دانشجوها وقت و دقت کافی را اختصاص دهند.
انتخابات برای بار دوم

🔹 طبق اعلام دفتر طراحی، دور دوم انتخابات قرار است در این ماه برگزار شود.

🔸 این درحالی است که دور اول این انتخابات به دلیل به حدنصاب نرسیدن کاندیدها برگزار نشد و مجدداً به‌صورت موقت، آقای پارسا اینانلو سرپرستی آن را برعهده گرفتند.

🔹 باید دید که آیا سرنوشت دفتر طراحی مانند شورای صنفی می‌شود و دیگر کسی خواهان قبول مسئولیت آن نیست؟

🔸 از شما خواهشمندیم، بعد از مطالعه‌ی شرایط و مرامنامه، اگر که شرایط حضور داشتید حتماً اقدام به ثبت نام بکنید.

@AEowj
instagram.com/AE.Owj
Linkedin.com/company/Owj
🔍 زیر ذره‌بین

✈️ شمارۀ هفتادوهشتم نشریۀ #اوج

🗞 آنچه در این شماره خواهید خواند:

📝 یادداشت سردبیر
✍️ سمانه بخشنده

📝 بالگرد بدفرجام
✍️ امیرحسین احمدی‌نژاد

📝 هلیکوپتر جو بایدن در رسانه‌ها خبرساز شد!
✍️ عارف نجفی

📝 فرودهای سخت
✍️ هما ضیغمی

📝 همه برای یکی!
✍️ سید امیرحسین شفاعی

📝 ترافیک آسمانی
✍️ نگین غفاری

📝 در زیرزمین‌های هوافضا چه می‌گذرد؟ قسمت ۵
✍️ پویا نادری

🗓 #شهریور۱۴۰۳
#️⃣ #زیر_ذره‌بین

🆔 @AEowj
📷 instagram.com/AE.Owj
🔗 Linkedin.com/company/Owj
Owj78.pdf
6.1 MB
🔍 زیر ذره‌بین

♨️ نسخۀ کامل الکترونیکی شمارۀ #هفتادوهفتم نشریۀ #اوج

📃 یادداشت سردبیر
📃 بالگرد بدفرجام
📃 هلیکوپتر جو بایدن در رسانه‌ها خبرساز شد!
📃 فرودهای سخت
📃 همه برای یکی!
📃 ترافیک آسمانی
📃 در زیرزمین‌های هوافضا چه می‌گذرد؟ قسمت ۵

🗓 #شهریور۱۴۰۳
#️⃣ #زیر_ذره‌بین

💡برای همکاری با نشریه، با ما در ارتباط باشید.
👤 @SamanehBakhshandeh

🆔 @AEowj
📷 instagram.com/AE.Owj
🔗 Linkedin.com/company/Owj
«عادی‌سازی»

🔹 عادی‌سازی، این کلمه را زیاد به کار می‌بریم. الان هم در این دانشکده چندترمی است که به ‌کار می‌رود، اما نه به صورت حرف بلکه عمل!

🔸 فرایندی صورت گرفته است که تا مسبب یکی از تلخ‌ترین اتفاقات دانشکده دوباره بتواند به فعالیت خود در اینجا ادامه دهد.
زیاد دور نیست از آن اتفاق. به طور خلاصه بگوییم

🔹 نیم‌سال اول سال ۹۴ بود که دانشکده به بهت عجیبی فرو رفت. چون کسی فکرش را نمی‌کرد آن اتفاق در این دانشگاه بیافتد. دانشگاهی که همه آن را فرهیخته می‌نامند. درست است کسی نمی‌تواند ربطی بین دو کلمه «تعرض» و «استاد دانشگاه شریف» پیدا کند. در آن زمان ابتدا سعی شد تا به قول خودمان لاپوشانی شود، ولی با پیگیری‌ای که از سمت دانشجویان صورت گرفت نگذاشتند چیزی فراموش شود.

🔸 در نهایت با تشکیل شوراهای انضباطی مختلف دانشکده و دانشگاه حکم اخراج صادر شد. ولی با حمایت عجیبی که اساتید و وزارت علوم از فرد خاطی کردند این حکم به دو سال تعلیق تغییر کرد. حتی با توجه به اینکه پروندهٔ مشابه از فرد خاطی از قبل وجود داشت ولی به دلیل تهدیدهایی که انجام شد خانمی که مورد آزار قرار گرفته بود از پیگیری آن اجتناب کرد و نهایتا‌ً مدت حکم صادرشده تمام شد ولی کسی نتوانست آن اتفاق را فراموش کند.

🔹 فرایند عادی‌سازی این مسئله به ترتیب با دادن دانشجوی تحصیلات تکمیلی، ارائهٔ درس ارشد و حال چند ترمی با ارائهٔ درس اختیاری کارشناسی در حال انجام است. حتی شاید در آینده‌ای نه‌چندان‌دور شاهد ارائهٔ درس کارشناسی اجباری توسط ایشان به ورودی‌ها باشیم.

🔸 ولی مسئله این است که حضور این فرد هیچوقت عادی نمی‌شود. حضور این فرد در دانشکده موجب تعرض به حقوق و امنیت دانشجویان است. و هیچ تضمینی وجود ندارد که آیا این اتفاق دوباره می‌افتد.

پیوست: شمارهٔ ۵۶ اوج که دربارهٔ این موضوع در آن بسیار صحبت کرده‌ایم…

🆔 @AEowj
📷  instagram.com/AE.Owj
🔗 Linkedin.com/company/Owj
🔤🔤🔤🔤🔤

🚨«برترین‌های جدال با آتش»🚨

📣 اگر در این روزها گذرتان به دانشکده خورده باشد، بعید است که خبر موفقیت اعضای دفتر مسابقات به ‌گوش‌تان نرسیده باشد.

💥 تیم‌های «Tishtrya» و «The Sky Vanguards» در مسابقات طراحی هواپیمای سبک ۲۰۲۳-۲۰۲۴ انجمن سلطنتی هوانوردی انگلستان (RAeS) به ترتیب صاحب مقام‌های اول و سوم شدند.

🥇 اعضای تیم Tishtrya: علیرضا مقدم، پیمان آبشتن، پوریا حیدری، علیرضا صداقت‌پی، محمد بهمنی، حسن شهیدی، مهران چراغی، سعید رضا رزمی، مهدی طرقی، هانیه آقاخانی، پارسا رحمانی

🥉 اعضای تیم The Sky Vanguards: پارسا اینانلو، محمدحسین قاطعی، علی عظیمی، سوده آسیابانی، عماد انصاری، محمد باقری، دانیال اصغری، نیایش خرمدل، علیرضا مصطفایی، نگار فاطمی، شایان نیک خلق، کیمیا حیدرزاده

ماهنامهٔ دانشجویی اوج، این موفقیت ارزشمند را به سرپرست محترم هردوتیم، جناب آقای دکتر #سید_محمدباقر_ملائک، اعضای تیم‌ها و جامعهٔ هوافضا تبریک می‌گوید.

📣 منتظر خبر‌های خوبی از مصاحبه با افتخارآفرینان‌مان در روزهای آتی باشید...


📱 @AEowj
📱 instagram.com/AE.Owj
📱 Linkedin.com/company/Owj
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2025/01/09 09:36:56
Back to Top
HTML Embed Code: