Telegram Web
171.pdf
6.8 MB
🍀با افتخار صدوهفتادویکمین ماهنامهٔ ادبیات داستانی چوک (آبان1403) تقدیم به شما.
تلاشی بی‌نظیر و بی‌رقیب به همت اعضای کانون فرهنگی چوک. نوزدهمین سال فعالیت کانون فرهنگی چوک و پانزدهمین سال فعالیت ماهنامه. به دوستان هم هدیه کنید. 🌹🌹
سایت آموزشی خانه داستان چوک www.khanehdastan.ir
جایزۀ ادبی چوک www.khanehdastan.ir/chouk-literary-award
سایت انتشارات چوک www.khanehdastan.ir/chouk-publications
سایت کانون فرهنگی چوک www.chouk.ir
کانال خانهٔ داستان چوک www.tgoop.com/chookasosiation
خانهٔ ویراستاران چوک www.tgoop.com/virastaranchook
فراخوان #سیمرغ_نامه_۳ (ضمیمه‌ی ادبیات داستانی نشریه آفتاب صبح نیشابور)

علاقه‌مندان برای چاپ داستان‌شان در ویژه‌نامه‌ی #سیمرغ_نامه_۳:

۱) حداقل ۱٠٠٠ و حداکثر ۵٠٠٠ کلمه در فایل وورد
۲) موضوع #آزاد
۳) مهلت ارسال داستان: ۳٠ #آبان ۱۴٠۳

🖇 هیات انتخاب: نشریه آفتاب صبح نیشابور و انجمن داستان سیمرغ نیشابور.

@Simurgh_Dastan

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
انسانِ کین‌توز، تنها تا جایی می‌تواند خوب باشد که بتواند یک عاملِ بیرونی یا دیگران به مثابهٔ شر را، تصویر کند؛ در نتیجه، فرمولِ بنیادیِ او این است: «شما بد هستید، بنابراین من خوبم». فرمولی مبتنی بر سر و تَه کردنِ گفتارِ ارباب: «من خوبم، در نتیجه شما بد هستید». انسانِ قدرتمند نیازی به جهانِ متخاصم ندارد و در نتیجه نیازی به تصویر کردنِ دیگران به منزلهٔ شرِّ پیشینی ندارد.

#نیهیلیسم
#بولنت_دیکن

#آفرینش را به دوستان خود و گروه‌های ادبی_فرهنگی معرفی کنیم. 👇

@afarineshdastan
@afarineshdastan

دوازدهمین دوره فراخوان روایت موضوعی فصلنامه بارثاوا

موضوع: جنگ

صدای تلخ انفجار است در سکوت بی‌پایان شب‌های بی‌پناه. سرزمین‌ها می‌سوزند و خاکستر می‌شوند، در حالی که قلب‌ها در انتظار صلحی بی‌آمد می‌تپند. اشک‌ها بی‌صدا بر گونه‌ها می‌لغزند و نگاه‌ها به دوردست‌هایی خیره می‌شوند که شاید روزی آرامش را به ارمغان آورند. جنگ، روایت اندوهی است که در خاطره‌ها حک می‌شود و هرگز فراموش نمی‌گردد.

🔻 توجه: انتخاب ژانر به اختیار مخاطب است.

🔻 اثر در قالب روایت کوتاه باشد. (حداکثر در ۵٠٠ کلمه)

🔻 شرکت‌کنندگان محدودیتی در تعداد متن‌های ارسالی ندارند.

🔻اثر ارسالی در قالب Word، و با فونت B Nazanin ارسال گردد.

🔻 اثر باید به آدرس پست الکترونیکی روایت ([email protected]) ارسال گردد.

🔻 نام اثر، نام صاحب اثر، نام شهر و شماره تماس در انتهای متن قید شود.

آخرین مهلت ارسال اثر: ۲۰ آبان ۱۴۰۳

🔹دبیر فراخوان: علیرضا یونسی

بارثاوا فصلنامه فرهنگ و ادبیات
@barsavakhorasan

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
به پیشواز زادروز استاد فرهیخته محمد محمدعلی، نشر رها با همکاری بنیاد ادبی محمد محمدعلی تصمیم دارد مجموعه مقالاتی دربارهٔ آثار آن زنده‌یاد به‌صورت کتاب الکترونیکی منتشر کند. از این‌رو از اهالی قلم دعوت می‌کنیم مقاله‌های خود را دربارهٔ یکی یا مجموعه‌ای از آثار ایشان در قالب ورد (word) تا ۲۰۰۰ کلمه و حداکثر تا ۳۱ ژانویهٔ ۲۰۲۵ به نشانی الکترونیکی زیر ارسال کنند:

[email protected]

#ادبیات #محمد_محمد_علی #فراخوان_اثر #نشر_رها

#آفرینش 👇

@afarineshdastan
@afarineshdastan
کوروش بزرگ از نگاه ماکیاولی(۷آبان روزبزرگداشت کوروش هخامنشی)

علی علی‌بابایی درمنی

🔗افلاطون، فیلسوف بزرگ یونانی بر این باور بود که برای حل مشکلات یک جامعه، آن جامعه باید به زیر بیرق حکومت حکیمانه‌ی یک «شاه - فیلسوف» قرار گیرد. بنا به اعتقاد افلاطون، جهان مُثُل (جهان مینوی) در آن‌سوی جهان مادی (گیتی) واقع است و آن‌چه در این جهان روی می‌دهد، بازتاب ناقص آن جهان است. اما اگر انسان نمونه‌های کامل و غایت نهایی تمامی امور را که در جهان مُثُل می‌باشند؛ بشناسد و خود را با آن تطبیق دهد، قادر خواهد بود، جامعه‌ای بهتر از جامعه موجود، در گیتی بسازد. این وظیفه را افلاطون بر دوش کسانی می‌نهد که آن‌ها را شاه- فیلسوف می‌نامد، یعنی مردانی که توان ذهنی ممتاز و دانش فراوان دارند. «اگر در جامعه فیلسوفان پادشاه نشوند، یا کسانی که امروز عنوان شاه و زمامدار به خود بسته‌اند به راستی دل به فلسفه نسپارند، و اگر فلسفه و قدرت سیاسی با یکدیگر توأم نشوند، و همه طبایع یک جانبه امروزی، که یا تنها به این می‌گرایند یا به آن، از میان برنخیزند، بدبختی جامعه‌ها و به طور کلی بدبختی نوع بشر، به پایان نخواهد رسید.» 

🔗چنانچه در کتاب «آلکیبیادس» نوشته افلاطون نیز نکته‌ای از نگاه تحسین‌آمیز افلاطون به کورش بزرگ حکایت دارد، و به نظر می‌رسد که افلاطون شاه- فیلسوف آرمانی خود را در وجود کورش بزرگ جستجو می‌کرده است. در مناظره بین سقراط و آلکیبیادس ، سقراط آلکیبیادس را از چنان مقامی برخوردار می‌داند که حتی با پریکلس  قابل مقایسه نیست و به او می‌گوید: «بر آنم که جز کوروش و خشایارشا هیچ مردی را در نظر تو قدر و اعتبار نیست.»  از این سخنان، نگاه ستایش آمیز یونانی‌ها و در رأس آن‌ها افلاطون به نوع حکومت سیاسی ایران آشکار می‌شود.

🔗ولی با تمام این اوصاف اگر در مورد بهره‌گیری یونانی‌ها از منش جهان‌داری کورش بزرگ تردیدی باشد، گزنفون شاگرد سقراط این تردید را برطرف می‌کند. نامبرده با صراحت بیشتری از استاد خود، حق مطلب را ادا کرده و در کتاب «کوروش نامه»، در لفافه، آرزوی یک یونانی را برای داشتن حاکم حکیمی چون «کوروش بزرگ» بیان می‌کند و حکومت کورش را که بر مبنای تدبیر و کیاست می‌داند، ستایش می‌کند: «در واقع در قلمرو شاهی کوروش ملل و اقوام متعددی همه طوق اطاعتش را به گردن نهادند و با وجود اینکه از یکدیگر، روزها بلکه ماه‌ها فاصله داشتند و عده‌ای هرگز او را به چشم خود ندیده بودند و برخی اطمینان داشتند که هرگز در عمر خود او را نخواهند دید، همگی یک دل و یک جهت می‌کوشیدند در زیر بیرق پادشاهی‌اش درآیند و اوامرش را تمکین کنند.»

🔗پس از گزنفون نیز ستایش از شیوه‌ی حکومت کورش بزرگ، نویسندگان یونانی، رومی و به طور کلی در اروپا ادامه یافت. حتی در میان نوشته‌های برخی از نویسندگان رومی، نشانه‌هایی دال بر این می‌بینیم که این نویسندگان کورش را پادشاهی فرهمند و چگونگی به شاهی رسیدن او را با نمادهای این فره چون خورشید به تصویر کشیده‌اند.

🔗«سیسرون»  خطیب رومی به نقل از دینون حکیم یونانی نقل میکند که: «کورش بزرگ روزی خورشید را در زیر پایش دید و سه مرتبه کوشش کرد تا آن را بگیرد. ولی هر 3 بار ناکام ماند و ناامید شد. هنگامی که از خواب برخاست از یک مغ که در میان ایرانیها به دانایی شهره بود، پرسید که تعبیر این خواب چیست؟ مغ پاسخ داد که چون 3 بار برای گرفتن خورشید تلاش کرده‌ای برای 30 سال به پادشاهی می‌رسی.»

🔗استاد ابراهیم پورداود به ارتباط میان خورشید و خوره یا فره ایزدی باور دارد و کلمۀ خوره را در اصل برگرفته از خور یا خورشید می‌داند: «هرچند که در سانسکریت کلمه‌ای مترادف فر موجود نیست، اما شکی نیست که ریشه این کلمه در سانسکریت سور (Svar ) می‌باشد، که به معنای خورشید است. این کلمه در اوستا هور(Hvar )، در گاتاها خوان (Khvan ) و در فارسی خورشید گوییم.» (8) که در این صورت در می یابیم که سخن سیسرون در مورد کورش حاکی از فرهمندی کورش از نظر این خطیب رومی است.

🔗ستایش از منش سیاسی کوروش بزرگ تا قرون وسطی در میان اندیشمندان اروپایی ادامه یافت. ماکیاولی اندیشمند بزرگ حوزۀ اندیشۀ سیاسی، از او به عنوان بنیانگذار اندیشۀ سیاسی نوین در غرب یاد می‌شود نیز یکی از ستایشگران کورش بزرگ است.
نیکولو برناردو ماکیاولی (1527-1469م) فیلسوف سیاسی، شاعر، آهنگساز و نمایشنامه‌نویس مشهور ایتالیایی در ۳ مه ۱۴۶۹ م در فلورانس ایتالیا به دنیا آمد. ماکیاولی زندگی خود را صرف سیاست و وطن‌پرستی کرد. با اینحال برخی او را به اتهام حمایت از حکومت اقتدارگرا و ستمگر همواره مورد حمله قرار داده‌اند. علت این امر جزوه کوچکی به نام شهریار است که وی برای خانواده مدیچی حاکمان فلورانس نوشته‌است.



#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
⭕️ شماره‌ی نخست فصلنامه‌ی ادبی «انگار» منتشر شد.


🔴داستان
با داستان‌‌های کوتاهی از :
مسعود کبگانیان• شاهین خزامی‌پور•
سمیه سلطانی• محمدرضا ذولعلی•
یحیی محسن‌پور• احسان رحیمی‌تمبی• حسن جنت‌مکان• س.ر. مجتهدی•
ایشتوان ارکنی• جرج ساندرز• جومپا لاهیری

🔴روایت
با روایت‌هایی درباره‌ی «یک دیدار» از:
مهرداد اسکویی• حمید سلیمی•
ملیکا نصیری• مهرداد دفتری•
نیلوفر زندیان• مرجان فولادوند•
گیتی صفرزاده• ناتالیا گینزبورگ

🔴سفرنامه
تجربه‌ای از یک سفر به قلم سامان کرم‌پور

🔴گفت‌و‌گو
گپ‌وگفتی درباره‌ی اقتباس سینما از ادبیات با جابر قاسمعلی

🔴کارگاه
چهار مرحله‌ی ابتدایی در نوشتن داستان کوتاه به قلم کامران محمدی

🔴کاردان
روایتی متفاوت از سامان میرزایی، صنعتگر حوزه‌ی سنگ

🔴پوشه
مقالاتی از محمدرضا روحانی و فریور نظریان و گفت‌وگوهایی با سیروس علی‌نژاد و سهراب دریابندری درباره‌ی نجف دریابندری همراه با عکس‌هایی کمتر دیده شده

انگار را می‌توانید از کیوسک‌های مطبوعاتی سراسر کشور و کتابفروشی‌ها تهیه نمایید.

اینستاگرام:
https://www.instagram.com/engar.magazine

تلگرام
https://www.tgoop.com/+nrqgvjbYZso2ZmQ0

#آفرینش

@afarineshdastan
🟣 شمارهٔ بیست‌ونهم فصلنامهٔ تخصصی ادبیات و هنر معاصر "داستان شیراز" منتشر شد.
(سال هشتم-پاییز ۱۴۰۳)

«داستان شیراز» مجله‌ایست تخصصی که آثار، مقالات، تحلیل و نقد، درسگفتارها و پژوهش‌هایی در زمینه‌های ادبیات و هنر و فرهنگ معاصر ایران منتشر می‌کند.
(ادبیات داستانی، ادبیات نمایشی و تئاتر، سینما، هنرهای تجسمی، فلسفه و علوم انسانی، بخش تخصصی ویژهٔ هنرمندان نوجوان)

🔴 این فصلنامه تنها به‌صورت الکترونیک و از طریق سایت و کتابخوان‌های طاقچه و فیدیبو عرضه می‌شود
Dastaneshiraz.com

🔴 تحریریهٔ این شماره:
ادبیات داستانی: سپیده نوری /نرجس امینی /فروغ بصیری /محمدامین قربانی /مجید خادم /شقایق صابر / آنی آرنو /رباب خمیس
سینما: سارا آبسیه/آزیتا گندمی‌کال /علی آریافرد
ادبیات نمایشی و تئاتر:کاریل چرچیل / مریم رادمنش
هنرهای تجسمی: مجید خادم /علی‌رضا فارسی‌مدان

🔴 لینک دریافت مجله از طریق اپلیکیشن طاقچه:

https://taaghche.com/book/216071
همچنین می‌توانید در اپلیکیشن‌ فیدیبو عبارت "داستان شیراز" را جست‌وجو کنید.

http://T.me/Dastane_Shiraz
http://Instagram.com/Heyrat_Athenaeu

#ادبیات #داستان_شیراز

#آفرینش

@afarineshdastan
نگاهی‌به‌رمان‌»زنده‌باد‌تستوسترون«
اثر‌فريبا‌صديقيم
بازی‌دادن‌قدرت

#فروزان_مقصودی در شماره ۱۷۲۷ روزنامه #نقدحال

روايت از ديدن يک تابلو و شباهت زن »بلادي مري« با »ملاني« مدير شرکتي که راوي در آن مشغول به کار است آغاز مي‌شود.‌ راوي زني‌ست که از ايران مهاجرت کرده است. او در شرکتي که محصولات زيبايي مي‌فروشد کار مي‌کند. از ابتدا با راوي مواجه مي‌شويم که خيال را با واقعيت مي‌بافد. رسيدنش به خانه و انتظار نجيبت‌ترين مرد دنيا کنار ورودي در ابتدا واقعي به‌نظر مي‌رسد، اما نويسنده زمان زيادي مخاطب را منتظر نمي‌گذارد و خيال بودن اين تصوير را نشان مي‌دهد.‌
راوي تنهاست. تنهايي راوي با جستجو در اينترنت و حرف‌زدن با نجيب‌ترين مرد دنيا در خيال مي‌گذرد. راوي کنجکاو به‌دنبال يافتن اطلاعاتي از »بلادي مري« در گوگل سرچ مي‌کند.‌ ابتدا او شرابي سرخ‌رنگ‌ با اين نام را مي‌يابد و با جستجوي بيشتر به زندگي ملکه خون‌ريز مي‌رسد. تاريخ وقايع را بازگو مي‌کند. از خون‌هاي ريخته‌شده و قتل‌عام‌ها اما راوي خيال‌پرداز که به‌دنبال پر‌کردن تنهايي خويش و شنيدن داستان زندگي ملکه از خودش است ابتدا »بلادي مري« و سپس »کاترين« مادر او را وارد خلوت خود مي‌کند.‌ حضور نجيب‌ترين مرد دنيا از اين پس کمرنگ مي‌شود. زندگي راوي با سرگذشت اين دو زن در هم مي‌پيچد و »فريبا صديقيم« با مهارت اين دو را به هم گره مي‌زند و مخاطب را به تماشاي زندگي راوي، ملاني، بلادي مري و کاترين دعوت مي‌کند.
»فريبا صديقيم« در اين رمان به چند موضوع مي‌پردازد. »مهاجرت« يکي از آنهاست. او مشکلات يک مهاجر را براي هماهنگ‌شدن با کشور جديد، يافتن کار و فرهنگي که به آن وارد شده را تصوير مي‌کند. اين‌که همه نمي‌توانند مثل صبا باشند و امثال هديه هم هستند.
»زنان« در اين رمان مورد ظلم واقع شده‌اند، حتي مري و ملاني. مري توسط پدر که نشانگر جامعه مردسالار است رانده مي‌شود. او از خاطرات نوجواني خويش مي‌گويد و رنج تنهايي و طرد‌شدنش. براي همين زماني که در موضع قدرت قرار مي‌گيرد تشنه انتقام است. انتقام از افرادي که با گذاشتن سرپوش دين روي اعمالشان او و مادرش را طرد کرده‌اند.‌ کاترين زني است که توسط همسرش مورد بي‌مهري قرار گرفته و ملاني فقط به‌ظاهر همسري دارد. راوي از نجيب‌ترين مرد دنيا و دوستش خيانت ديده و با اين‌که شماره تماس همسرش را دارد شجاعت زنگ‌زدن را ندارد تا براي کاري که با او کرده مواخذه‌اش کند. نويسنده از شرکت‌ها مي‌گويد که به‌دنبال هر‌روز بهتر‌شدن و ارائه خدمات جديد و جلب توجه مشتري به هر کاري دست مي‌زنند. مديران از کارمندان کار مي‌کشند و شبيه يک ديکتاتور رفتار مي‌کنند تا جايي‌که با يک اشاره و نظر آنها شخصي ترفيع مي‌گيرد يا اخراج مي‌شود.
»فريبا صديقيم« با مثالي توضيح مي‌دهد که انسان‌ها اگر مجالش را داشته باشند خشونت ‌وجودشان را بروز مي‌دهند. اين خشونت در دست افراد قدرتمند مبدل به ديکتاتوري مي‌شود. از آنها بلادي مري‌ها و ملاني‌هايي به‌وجود مي‌آيد که هر‌کدام به‌شکلي خون مردم را در شيشه کرده و ظلم مي‌کنند. افراد ضعيف هم‌ چون قدرتي براي ابراز خشم ندارند دست به کارشکني مي‌زنند. مثلا راوي خشم خود نسبت به ملاني را تبديل به رفاقت با رامين مي‌کند با اين‌که از فهميدن ملاني مي‌ترسد، مي‌خواهد زهرش را به او بريزد و اين‌طور از نجيب‌ترين مرد دنيا، دوستش و ملاني انتقام بگيرد. راستي تفاوتش با ملاني يا دوست خيانتکار خودش چيست؟ نياز به داشتن خانواده راوي را سوق مي‌دهد به‌سمت اين‌که نسبت به هديه حس مادري يا بزرگتر‌بودن داشته و بخواهد از او دفاع کند در‌حالي که خود قرباني شده‌ و اما غافل از اين‌ که هديه خود بازيگري قهار است. او با بازي‌دادن سمير مي‌خواسته به قدرت برسد و بعد از اخراجش از شرکت به‌دنبال بازي‌دادن قدرت بزرگتري است تا در مقابل ملاني موضع قدرتمندتري داشته باشد.
بخش پاياني رمان شتاب بيشتري نسبت به بخش‌هاي قبلي دارد. نويسنده شخصيت‌ها را در يک مهماني جمع کرده و چهره‌ها پشت ماسک پنهان است.‌ راوي در ميان نقاب‌ها مي‌چرخد. واقعيت زماني خود را نشان مي‌دهد که از خود بي‌خود مي‌شوند و نقاب از چهره مي‌افتد.‌

@naghdehall

@afarineshdastan
@afarineshdastan
Forwarded from آفرینش
#جشنواره_داستان_بهار در بخش‌های مختلف داستان، رمان، روایت و.... برگزار می‌شود.

برای کسب اطلاعات کامل و چگونگی شرکت در جشنواره به بنر‌های پیوست در بالای پست مراجعه کنید.

آدرس پیج اینستاگرامی جشنواره :

https://www.instagram.com/bahaar_story_award?igsh=eGpvZ3l4ZTd6aW03

@bahaar_story_award

لینک ورود به سایت جشنواره:

https://artmashhadevent.ir/festival-urbanart-1404/


#ادبیات #داستان #داستان_کوتاه #رمان #روایت #روایت_نگاری #مشهد_طوس #آسیب_های__اجتماعی #فرهنگ_اجتماعی #جشنواره_داستان_بهار

#آفرینش 👇

@afarineshdastan
@afarineshdastan
جمع خوانی گروه آفرینش در آبان ماه ۱۴۰۳

نام اثر: رمان تخته سنگهای عریان
نویسنده : ری را عباسی
نشر :   افتاب . ۱۴۰۳
زمان : سی آبان .ساعت نه (۹)شب.
دوستانی که تمایل به شرکت در جمع خوانی دارند در پی وی پیام بدهند که پی دی آف اثر را برایشان بفرستم.

#آفرینش

@afarineshdastan
@afarineshdastan
Forwarded from عکس نگار
شعرهای این مجموعه با رویکردی استعاری به مسائلی چون ظلم، خشونت، سرکوب، و تخریب محیط زیست می‌پردازند.
برای تهیه این کتاب می‌توانید به سایت نشر آفتاب یا فروشگاه آنلاین شرکت لولو مراجعه و نسخه کاغذی کتاب را به قیمت هفت و نیم (7.5) دلار آمریکا خریداری کنید.

دوستانی که مایل به خرید نسخه الکترونیکی کتاب هستند، می‌توانند مبلغ 4 دلار آمریکا به حساب پی پال نشر آفتاب با آدرس [email protected] واریز کنند، فیش پرداختی را برای ما بفرستند تا نسخه الکترونیکی کتاب برایشان ارسال شود.

عزیزانی که ساکن ایران هستند و مایل به خواندن نسخه الکترونیکی این کتاب هستند، به نشر آفتاب ایمیل بفرستند تا برای پرداخت 15 هزار تومان هزینه کتاب، در ایران راهنمایی شوند.
آدرس فروشگاه آنلاین شرکت لولو
https://www.lulu.com/shop/ali-akbar-janvand-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D8%A7%DA%A9%D8%A8%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86%D8%AF/calves-%DA%AF%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%87%D9%87%D8%A7/paperback/product-rm8jpg7.html?page=1&pageSize=4

آدرس سایت نشر آفتاب
www.aftab.pub
آدرس پست الکترونیکی نشر آفتاب
[email protected]
[email protected]

#ادبیات #شعر #نشر_آفتاب

#آفرینش 👇

@afarineshdastan
@afarineshdastan
آه!
ببينيد اين شكنجه‌گران، چقدر زحمت مى‌كشند!
بيچاره‌ها...

#ترس_و_نكبت_رايش_سوم

#برتولت_برشت

#آفرینش را به دوستان خود و گروه‌های ادبی_فرهنگی معرفی کنیم. 👇

@afarineshdastan
@afarineshdastan
Forwarded from تبادلات علوم انسانی
☕️🥧 از خواندن بهترین‌کانال‌های تلگرام لذت ببر


🍏 دوستداران‌ فلسفه،عرفان‌ و خودشناسی
@Truestoiclife
🍋 خلاصه‌ کتاب‌های روان‌شناسی
@booklove_blog
🍄 با ما به آسانی انگلیسی یاد بگیرید
@LearnbyEnglishlearners
🍄 من و کتاب ا𝐏𝐃𝐅ا
@aramesh13577
🍄 تفسیر آسان وآیه‌به‌آیه قرآن کریم
@Pious114
🍄 ‌جذب جنس مخالف با شگردهای روانشناسی
@moshavereh_shoma
🍄 کتابخانه طبی، درمان با داروهای خانگی
@danyalshafa
🍄 آموزش عربی
@amuzesharabi
🍄 طب سینوی، درمان های خانگی
@teb_sinawi
🍄 آموزش زبان تخصصی رشته علوم سیاسی
@language_political
🍄 یادگیری زبان انگلیسی با فیلم و انیمیشن
@english_elnaz_torabi
🍄 پارسی سخن بگوییم و زیبا بنویسیم
@FARZANDAN_PARSI
🍄 آموزشگاه طبی سید
@samsadeghitebeslami
🍄 کانال روش پژوهش در علوم سیاسی
@Policy_researcher
🍄 فیتنس،رژیم،علم تمرین
@FitnessBody97
🍄 متن‌های عالی و فوق‌العاده کوبنده
@ghanonebawar
🍄 زیباترین کلیپ‌ها و آموزش رقص
@sonatimahalli
🍄 آشپزی تلگرامی
@telefoodgram
🍄 شکوه ثروت
@shokoh_servat
🍄 ترکی ‌استانبولی بسیار کاربردی
@Turkish_Nazli
🍄 دیدنیها و جذابیت‌های ایران و جهان
@afarinshokoh
🍄 شگفتیهای مطالعه در توسعه
@Alefbaietousee
🍄 اساطیر ایران زمین
@iran_sarzamin_tamadon
🍄 کانال کتابخانه علوم سیاسی
@Politicallibraryy
🍄 آفرينش؛ جستجو در ادبیات و فلسفه
@afarineshdastan
🍄 ایران باستان
@conference_iranvich
🍄 استوری انگیزشی مناسبتی
@yefenjanaramsh
🍄 کهکشان کانالی برای فرهیختگان علمی هنری
@kah1331
🍄 انگلیسی با هوش مصنوعی
@EN_with_AI
🍄 هُنَر شَرابِ زِندِگیست♡
@Geraf_art
🍄 شاهنامه و‌خوانش
@shahname_iranvich
🍄 سبوی شعر در باران
@saboiesher
🍄 کلیپ‌های انگیزشی
@kelephayeangizeshi
🍄 خوشگل‌ترین شعرهای ادبی و دلنوشته‌ها
@negahshear
🍄 کانال قانون ارتعاش
@ghanooneerteaash
🍄 خانه ی دوست
@khanehy_doost
🍄 بک‌گرآند کارتونی|تِم فآنتزئ مود
@ThemeMood
🍄 کتابخانه حقوقدانان BOOK
@LAW_BOOKIRAN
🍄 فقط علاقمندان عضو شوند.!!
@aftabmahtabi
🍄 میزبانت هستم بایک فنجان قهوه☕️
@Ghahvee_Ghajar
🍄 محفل شعر و آوا
@mahfelshearvaava
🍄 هوش مصنوعی و آینده AI
@MediaMedial
🍄 فن بیان، گویندگی، زبان بدن
@amoozeshegooyandegi
🍄 آموزش انگلیسی با تصویر
@EN_PIC
🍄 آکادمی سیاست
@Politicalsciennce
🍄 ‌ دلنوشته‌های زیبا ☘️
@najvayee
🍄 جملاتی از جنس سیاست
@POLITICAI_THINKERS
🍄 دنیای روانشناسی
@mentaljourneys
🍄 پیر دهر
@pir_dahr
🍄 کتابفروشی ارزان کتاب
@KotobeArzan
🍄 همه‌چیز درباره گلدان سالم
@Maryamgarden
🍄 آموزش کف‌بینی
@kafbini12
🍄 شمس‌الحق تبریزی
@khodshnasi
🍄 کتاب گویای ژیگ
@zhig_story
🍄 کاملترین کتابخانه مجازی
@Mabadbook
🍄 آموزش دکوراسیون منزل🏡
@ZibaManzel
🍄 قٌفلیٍ مَنی ؏ٍـشـ𝒍𝒐𝒗𝒆ـقَم
@harim1402
🍄 کتاب pdf (رایگان)
@PARSHANGBOOK_PDF
🍄 جملات‌ طلایی انگیزشی
@arameshdaroonee
🍄 کانال طب ایرانی
@iranian_teb
🍄 دل واژه‌های تنهایی
@gandomzaran
🍄 نوستالژی زیرخاکی‌های خاطره‌انگیز
@nuostalzhi
🍄 مدرسه نویسندگی‌ آناهل
@anahelanjoman
🍄 اطلاعات مفید/دکتر خود باشیم
@kalemnab
🍄 آموزش مراقبه پاڪسازی و تقویت چاڪراها
@tabnahayteshgh
🍄 آیلتس، مکالمه، اصطلاحات و واژگان
@Modarres_Language_Academy
🍄 انگلیسی واقعی با سریالهای کمدی
@Englishwithmima
🍄 انگلیسی بدون معلم و کلاس کودک و بزرگسال
@MusicOwallpaper
🍄 کتابهای صوتی)(رایگان
@parshangbook
🍄 رمانسرای مجازی
@Salam_Roman
🍄 عجایب دنیای نویسندگان
@nevisandbdonya
🍄 ‌کوتاه ولی بشدّت مفهومی!
@its_anak
🍄 وکیل پایه یک دادگستری
@ADLIEH_TEAM
🍄 آرا حقوقی قضایی و نظریات مشورتی
@ARA_HOGHOOGHI_GHAZAIE
🍄 حقوق برای همه
@jenab_vakill
🍏 کوشش شخصی برای آرامش درونی
@happy_private_life


🧿🎋هماهنگی برای تبادل
@mrgp_1
2024/11/05 23:12:52
Back to Top
HTML Embed Code: