Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
Forwarded from اندیشه ما
💠سخنی با اسلام‌ستیزان۱

پوریا رستگار

متاسفانه در فضای مجازی با افرادی روبرو می‌شويم که دین اسلام را کنار گذاشته‌اند.
و حتی برخی از همین افراد، شروع به فعالیت علیه اسلام کرده‌اند.
درخواست من از این دوستان این است که کمی فکر کنید و از خود بپرسید که دلیل واقعی من برای رها کردن این دین چه بوده است؟
چه مطلبی یا چه حکمی در اسلام بود که خلاف میل من یا خلاف انسانیت بود؟
دوستان  اگر تصور شما اشتباه باشد چی؟شاید برداشت شما از حکمی یا مطلبی از اسلام کاملا اشتباه باشد.
اگر با رفتار شخص، حکومت و یا گروهی تصمیم به ترک دین گرفته‌اید، حتما باید در رفتار خود بازنگری داشته باشید.
خیلی افراد به دنبال سوءاستفاده از دین هستند و در دیگر امور نیزچنین افرادی بسیار زیاد یافت می‌شود.
آيا با دیدن مهندسی که از علم مهندسی در جهت منافع شخصی خود استفاده‌ی سوء می‌کند نظرتان در مورد علم مهندسی تغییر می‌کند؟ یا فقط  همان مهندس را مقصر می‌دانید؟
اگر احیانا مشکلتان با حکمی از احکام الهی یا مساله‌ایست که از نظر شما اشتباه است پس خودتان قضاوت کنید و از خود بپرسید که چقدر در مورد این مساله تحقیق کرده‌ام؟
از چند متخصص در امور دین، سوال کردم
در مورد یک بیماری جسمی ساده، شاید با چندین متخصص صحبت کنید ولی در مورد دینی که کل چهارچوب زندگی شما را در بر می‌گیرد با چند فرد متخصص و عالم صحبت کرده‌اید؟
چقدر دنبال تحقیق بوده‌اید؟
اگر بر این باور هستید که فقط به صورت تقلیدی و با به دنیا آمدن در خانواده‌ی مسلمان، یک مسلمان بوده‌اید، حال، خودتان بگویید رها کردن دین توسط شما چگونه بوده است؟
با تقلید از دیگران یا با تحقیق و بررسی دقیق؟خودتان پاسخ بدهید و قضاوت کنید.
اگر ترک دین با تحقیق و بررسی دقیق و بسیار زیاد بوده است، حتما دنباله‌رو مکتبی دیگر هستید؛ حال تمامی جوانب و اصول این دین و مکتبی که از آن پیروی می‌کنید را با دین اسلام مقایسه کنید و اگر هم با تقلید از دیگران و به صورت تقلید مطلق و کورکورانه از شخصی دیگر، اسلام را رها کردیده‌اید، پس شما به قول خودتان از یک تقلید کورکورانه به سمت تقلید کورکورانه‌ای دیگر رفته‌اید و این پیشرفت نیست.
لطفا کمی در این مورد فکر کنید.
ان شاءالله اگر دنبال مسیر درست باشید، آنرا خواهید یافت.

📃دوهفته نامه‌ی اندیشه ما، حوزه‌ی علمیه‌ی احناف خواف، سال دوم، شماره‌ی یازدهم، شهریور 1403

https://www.tgoop.com/andeishema
🌐 مخالفت مجلس با استعفای عبدالکریم حسین‌زاده

احناف خواف| نمایندگان مجلس با تقاضای استعفای عبدالکریم حسین‌زاده، نماینده نقده و اشنویه از سمت نمایندگی مجلس مخالفت کردند.

🔸بر اساس گزارش خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز (چهارشنبه 4 مهرماه 1403)، با 107 رأی موافق، 129 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع از مجموع 247 نماینده حاضر در جلسه با تقاضای استعفای عبدالکریم حسین‌زاده نماینده مردم نقده و اشنویه مخالفت کردند.

🔸لازم به ذکر است که عبدالکریم حسین‌زاده، از چهره‌های برجسته سیاسی اهل‌سنت کُرد، اولین شهروند اهل‌سنتی بود که به کابینه دولت راه یافت و پنجم شهریور با حکم پزشکیان به‌عنوان معاون امور توسعه روستایی، مناطق محروم و عشایر منصوب شد. بسیاری با استقبال از این اقدام، از شکسته‌شدن تابوی حضور اهل‌سنت در کابینه دولت نوشتند.

🔸مخالفت با استعفای حسین‌زاده به نوعی نخستین مخالفت مجلس با حکم رییس‌جمهور محسوب می‌شود.

🔸اکنون و با مخالفتی که از سوی مجلس با استعفای حسین‌زاده صورت گرفته است، او باید به‌عنوان نماینده حوزه انتخابیه نقده به کار خود ادامه دهد./سنی آنلاین

🆔: https://www.tgoop.com/ahnafekhaf
کدام شخصیت هم دامادِ دامادِ رسول الله و هم پدرزن رسول الله است؟
Anonymous Quiz
8%
علی بن ابی طالب رضی الله عنه
24%
ابوبکر صدیق رضی الله عنه
60%
عمر فاروق رضی الله عنه
8%
عثمان رضی الله عنه
🗓 #تقویم | پنج‌شنبه پنجم مهر ۱۴۰۳

@ahnafekhaf
#پرسش_پاسخ

💠حکم استفاده انگشتر برای مردان چیست؟

📝 ابتدا باید بدانیم از نظر شرعی پوشیدن انگشتر برای مرد، سنت یا مستحب نیست، بلکه مطابق بعضی اقوال، عدم استفاده از انگشتر افضل و بهتر است.

🔸همچنین از لحاظ شرعی و فقه حنفی، برای مرد فقط استفاده کردن از انگشتر نقره جایز است و استفاده نمودن انگشتری که از فلزاتی غیر از نقره (آهن، مس و...) ساخته شده باشد، مکروه تحریمی است.

🔹در حديثى آمده است كه پيامبر صلى الله عليه و آله و سلم با انگشتر مسى او را سخت سرزنش كرد و فرمود: چه شد كه بوى بت مى‌دهى؟

🔸در حدیث دیگری در خصوص کسی که انگشتری از جنس آهن داشت فرمودند: این انگشتر زیور جهنمیان است آن را از خودت دور نگه دار. (به روایت ترمذی و ابوداود)

🔹شایان ذکر است که وزن انگشتر نقره باید از یک مثقال ( یعنی۴گرم،۳۷۴ملی گرم ) کمتر باشد.

🔸در ضمن اگر پوشیده شد در کدام انگشت قرار بگیرد؟

🔹عادت پیامبر اکرم صلی الله علیه و سلم این بود که انگشتر را در انگشت کوچک دست چپ قرار می دادند.

🔸لذا اجازه هست که انگشتر در انگشت کوچک دست راست یا چپ قرار بگیرد.

🔹در روایتی در کتاب صحیح مسلم و نسائی آمده که پیامبر صلی الله علیه و سلم از پوشیدن انگشتر در انگشت شهادت و انگشت وسطی  منع نموده اند.


🌸 ربات پاسخگویی سوالات شرعی اهل‌سنت
🆔 https://www.tgoop.com/ahnafekhafbot
🌸 گروه پاسخگویی سوالات شرعی اهل‌سنت
🆔 https://www.tgoop.com/ahnafekhafgroup
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#کلیپ

💠محبت و‌ درود به پیامبرﷺ شفاعت ایشان را به همراه دارد

🎙مولوی گل محمد مومن «مدرس حوزه علمیه احناف خواف»

💠💠💠💠💠💠💠
🌐: Https://ahnafekhaf.com
🆔: https://www.tgoop.com/ahnafekhaf
🗓 #تقویم | جمعه ششم مهر ۱۴۰۳

@ahnafekhaf
Al-Kahf
Raad Al Kurdi | رعد محمد الكردي
#صوتی

💠تلاوت سوره کهف

🎙قاری: رعدالکردی

🌹هرکس #سوره_کهف را در روز جمعه بخواند، فاصله بین دو جمعه او نورانی می‌گردد🌹

💠💠💠💠💠💠💠
🆔:https://www.tgoop.com/ahnafekhaf
🌐: www.ahnafekhaf.com
جمعه ۰۶ مهرماه ۱۴۰۳
سردار رسولی
#صوتی #سخنرانی_جمعه

🎙 سخنران نماز جمعه اهل سنت شهر خواف:
سردار رسولی فرمانده لشکر ۵ نصر خراسان رضوی

🕌 مصلی بزرگ شهر خواف - 1403/07/06

💠💠💠💠💠💠💠
🌐: https://ahnafekhaf.com
🆔: https://www.tgoop.com/ahnafekhaf
🗓 #تقویم | شنبه هفتم مهر ۱۴۰۳

@ahnafekhaf
#عکس_نوشته

💠لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ

با شکر گزاری نعمت‌ها زیاد می‌شوند.
از روش‌های شکرگزاری، صحبت‌کردن درمورد نعمت‌ها و ستایش خداوند متعال می‌باشد.
زیرا خداوند متعال دوست دارد اثر نعمتش را در بنده‌اش ببیند.

💠💠💠💠💠💠💠
🌐: https://ahnafekhaf.com
🆔: https://www.tgoop.com/ahnafekhaf
اگر در بدنه جامعه تبعیض باشد، مشکلی حل نخواهد شد/ دولت باید به سمت اصلاح گزینش‌ها در ادارات و استخدام‌ها برود

جلیل رحیمی جهان‌آبادی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا گفت: در خصوص اهل‌سنت، من بر این باور هستم که اقدامات آقای پزشکیان به همراه چند اقدام دیگر، ضرورت دارد. اولاً، به‌کارگیری معاون رئیس‌جمهور اهل‌سنت یا استاندار اهل‌سنت و احتمالاً سفرا از اهل‌سنت، اقدام شایسته‌ای است، اما دولت باید به سمت اصلاح گزینش‌ها در ادارات و استخدام‌ها برود.

وی افزود: صرف اینکه یک استاندار یا یک مقام اهل‌سنت منصوب شود، درصورتی‌که در بدنه جامعه تبعیض وجود داشته باشد، مشکل را حل نخواهد کرد. گام دوم، به نظر من، جدای از موارد دیگر، نیازمند اصلاحاتی در گزینش‌‌هاست؛ نه فقط در خصوص اهل‌سنت، در خصوص خیلی از افراد گزینش‌هایی که اتفاق می‌افتد نیازمند بازنگری است چراکه تبعیض در آن بیداد می‌کند.

نماینده سابق مردم تربت‌جام، تایباد، باخرز و صالح‌آباد مسئله اصلاح گزینش‌ مسئولان را بسیار حائز اهمیت دانست و اظهار کرد: بسیاری از جوانان و تحصیل‌کرده‌های ما، به‌ویژه در وزارت آموزش‌وپرورش و وزارت امور خارجه، هنگام مراجعه به گزینش‌ها با رفتار عادلانه‌ای مواجه نمی‌شوند. در برخی از پست‌ها، من در حوزه انتخاباتی خود، که هشت سال نماینده بودم، دیدم که برای انتصاب یک رئیس در جهاد سازندگی که هیچ پست سیاسی و مذهبی نیست، با مقاومت و تخریب از سوی برخی افراد و نهادها مواجه می‌شدیم.

🔸رفع تبعیض‌ها مستلزم اصلاح قوانین و مبانی استخدامی است
جلیل رحیمی در خصوص راهکار رفع تبعیض‌های این‌چنینی، گفت: به نظر من، رئیس‌جمهور باید در این زمینه قوانین و مبانی را اصلاح کند. در فرم‌های گزینش و به‌کارگیری افراد باید مشخص شود که هیچ‌گونه تفاوت مذهبی در این گزینش‌ها اعمال نشود و شایسته‌سالاری ملاک اصلی باشد. ملاک‌های علمی و تخصصی باید مشخص شوند. اگر می‌خواهند فرماندار استخدام کنند مولفه‌هایی مشخص شود که چه رشته تحصیلی خوانده باشد یا سابقه کاری‌ او باید به چه شکل باشد. این به نظر من اقدام ماندگاری است که آقای رئیس‌جمهور باید انجام دهد.

💠💠💠💠💠💠💠
🌐: https://ahnafekhaf.com
🆔: https://www.tgoop.com/ahnafekhaf
#دلنوشته

💠 در جست و جوی مهر؛ پرواز همایِ سعادت در سپهر دانشِ ایران

✍🏼ابوحسان خراسانی

🔸همایِ ســعادت در سپهر دانش، باری دیگر به پرواز درآمده است و نوید پاییزی زیبا را به همراه دارد؛ امید است که پویندگانِ دانش را از سرمایِ سوزناک بی‌مهری و اندوه برهاند، سرمایی که غبارِ غم را بردل‌ها نشانده است، تو گویی اندوه در دل‌ها پیله بسته است و طوری جا خوش کرده که انگار قصد کوچ ندارد.
نـَــه، مگر خانه‌ی خـــاله است؟ ... شاید!

🔸ره‌پویان دانش، بـــی آلایش و با صفایِ درون، عدّه‌ای کوله بر دوش گذاشته‌ و گروهی دیگر کیف بر دست گرفته‌اند و گام‌هایی پر از شوق به دانش را، به سمت مدارس برمی‌دارند و این من هستم که در چشم ظاهر بین‌ِ خود، آنها را تهیِ از غــم، گرچه ذرهّ‌ای ناچیز به اندازه کاهی، می‌بینم!  اندکی کوتاه، شادی تمام وجودم را فرا می‌گیرد!

🔸اما چند لحظه بعد، دقیقا پس از این شادی زود گذر، دردی را در نهانگاه سینه‌ام احساس می‌کنم، دردی که به قول ابتهاج «دردی‌ست چون خـنـجر یا خـنجری چون درد»، گُـــســــل وجدانم را فعال می‌کند و به مثابه‌ی زلزله‌‎ای چند ریشتری،  بـــند بــــند وجودم را به لرزه می‌اندازد.

🔸اندکی درنگ می‌کنم و اما این‌بار، رخسار غمناک دانش‌آموزان طـــبس و بــلوچـــــستان، از پسِ ردای رفو گرفته‌ی شادی، شروع به سَرَک کشیدن می‌کند؛ تو گویی قرار نیست این پیکرِ خسته ایرانِ عزیز، لحظه‌ای در آسایش قرار گیرد و شادی ردِ پایِ خود را در دل‌ها، اگر چه برای مدتی کوتاه به عاریت گذارد.

🔸در شگفتم که چگونه می‌توانم در مقام یک معلم، درس عشق و مهر را با دانش آموزانم مرور کنم! شاید دانش‌آموزی از آن تهِ‌کلاس و از گوشه‌ی دنجی که خود برگزیده است، آوازی آکنده‎‌ی از غم بلند کند؛
-آقا اجازه!
-بفرمایید!
-جسارت نکرده باشم؟!
- راحت باش دوست من؛ سؤالت را بپرس.

🔸چگونه می‌توان از عشق و مهر سخن گفت؟ در حالی که دیـوِ پـلیدِ ناکامی در لـوایِ سوء مدیریت مسؤلان بر دل‌های دوستان دانش‌آموزم در شهر طبس سایه افکنده است و خورشید فروزانی را به نــام پـــدر،  به خاطر لقمه‌ نانی حلال، در نخستین روزهای آغاز ماه مهر، با خود به افول برده است؟!

🔸هنوز به دنبال پاسخی در ذهنِ پرآشوبم می‌گشتم که دانش‌آموزی دیگر، خلوت درونم را با آواز زیبایش شکست و هول هولکی گفت:
-ببخشید آقا!
-بفرمایید در خدمتم!
گستاخی نکرده باشم اما چگونه ممکن است که آهنگ انـــدوهبار زنان و مادران غمدیده‌ی بلوچ را فراموش کرد؟! آنان که در کمال ناباوری، شاهد پژمردن و پرپر شدن گل‌های زندگی خود «در مــهرِ بی مــهر زاهدان و خاش» بوده‌اند؛ به گونه‌ای که «زخــــمِ دل‌های این مادران و زنان بلوچ، آن قدر عمیق شده که می‌توان در آن درختی را کاشت!» و تا به امروز ارتعاشات منفی آن، دل و جان مادران، زنان، دانش‌آموزان، فرهیختگان، عالمان و آزادگان بلوچ و ایرانیان را می‎‌آزارد!

🔸اندکی به فکر فرو رفتم، عرق سردی بر پیشانی‌انم به راه افتاد؛ به دنبال پاسخی برای این عزیز می‌گشتم که دانش‌آموزی بدون از اینکه اجازه بگیرد، گفت: پاسخ پیش من است و این شعر «سایه» را با صدایی رسا خواند.
گریه‌ای افتاد در من بی‌امان
در میان اشک‌ها پرسیدمش
خوش‌ترین لبخند چیست؟
شعله‌ای در چشم تاریکش شکفت
جوش خون در گونه‌اش آتش فشاند
گفت: لبخندی که عشق سربلند
وقت مردن بر لب مردان نشاند
من زِجا برخاستم بوسیدمش.
آقا! مرگ این عزیزان همان لبخند عشق است که به قول «سایه» بر لب‌های مردان طبس و بلوچستان نقش بسته است.

🔸احساس شور و شعف تمام وجودم را در بر گرفت، موی بر بدنم راست شد؛ گفتم حق با شما است؛ دوستان بهتر از جانم همین که به فکر هم نوعان خود هستیم و آنها را از یاد نبرده‌ایم، بیانگر این است که عشق و مهر هنوز وجود دارد و از بین نرفته است. مگر نه اینست که پیام‌آور عشق و دوستی ﷺ می‌فرماید: «مَن لم یهتَمَّ بأمر المسلمین فلیس منهم» [طبرانی] (کسی که اهمیتی به امور مسلمانان قائل نشود، گویا از کاروان آنان نیست).

🔸درس آغاز نشده امروز را با یادآوری شعر زیر از شیخ اجل، حضرت سعدی در ماتم مردمی که ضعیف نیستند، بلکه به استضعاف کشیده شده‌اند را به پایان رساندم:
بنی آدم اعضای یک پیکرند
که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار
دگر عضوها را نماند قرار
تو کز محنت دیگران بی‌غمی
نشاید که نامت نهند آدمی

💠💠💠💠💠💠💠
🌐: https://ahnafekhaf.com
🆔: https://www.tgoop.com/ahnafekhaf
#خبر

سید حسن نصرالله به شهادت رسید


احناف خواف| حزب‌الله لبنان امروز (شنبه هفتم مهرماه) در بیانیه‌ای تایید کرد که «سید حسن نصرالله» دبیرکل این جنبش در حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسیده است.

💠💠💠💠💠💠💠
🌐: https://ahnafekhaf.com
🆔: https://www.tgoop.com/ahnafekhaf
🗓 #تقویم | یکشنبه هشتم مهر ۱۴۰۳

@ahnafekhaf
💠مردی از جنس خانواده

🔹بیشتر اوقات لبخند بر لبانش نقش بسته بود. بسیار کم دستور می‌داد. در نهایت ملایمت و مهربانی به مسیر درست راهنمایی می‌کرد. باوجود مشکلات فراوان، در کارهای منزل با خانواده‌اش همکاری داشت. خودش لباس‌هایش را پینه می‌زد. هنگام غذا خوردن فرصت را برای ابراز علاقه به همسرش غنیمت می‌شمرد. برای همسرش لقمه می‌گرفت. لبانش را بر آن قسمت لیوان که همسرش نوشیده بود، می‌گذاشت و می‌نوشید.
همسر در نهایت شادی لبخند بر لب داشت و او در نهایت عشق و محبت.
در سختی‌ها و خستگی‌ها همسرش را تنها نمی‌گذاشت. سرش را بر دامان همسر می‌گذاشت و با حرف‌های زیبا دلربایی می‌کرد.
به سخنان همسرش گوش می‌سپرد. نوادگان خود را در آغوش می‌گرفت. برای استقبال از دخترش بلند می‌شد و برایش بهترین مکان را برمی‌گزید.
خلاصه بگویم، وقتی وارد خانه می‌شد، روح خود را نیز با خود می‌آورد و واقعا برای خانواده‌اش مردی بی‌بدیل بود.
آری، او بهترین آفریدگان، محمدﷺ است‌.
مردی که کارها و مسئولیت‌های فراوان هرگز او را از محبت و توجه به خانواده‌اش باز نداشت.

🔸حال زندگی و رفتار این شخصیت بزرگوار را با مردان امروزی مقایسه کنیم!
مردانی که در فراهم کردن اسباب و وسایل منزل کوتاهی ندارند، اما خستگی را با خود به خانه می‌آورند و خانه را صرفا جایی برای استراحت می‌بینند و احساسات در آن جايگاهی ندارد!

🔸با وجود تمامی مشکلات و مسئولیت‌های فراوان، مردان نباید در وظایف خود نسبت به خانواده کوتاهی کنند و این ادای وظیفه صرفا در مادیات خلاصه نمی‌شود؛ بلکه باید روح را نیز مدنظر قرار داد و با قلب و روح آکنده از عشق و شوق وارد خانه شد.
امروزه بیشتر مردان جسمشان در خانه و روحشان در دنیایی دیگر سیر می‌کند. و با اینکه در کنار خانواده نشسته، چشم به تلویزیون دوخته یا با موبایل خود مشغول‌اند! و گمان می‌کنند که اشاره دست و یک سر تکان دادن و جملات شکسته و بی‌روح برای ادای وظیفه کافیست! حال آنکه نمی‌دانند که با این رفتار خود، عشق و محبت را می‌کشند.
پیامبرمان محمدﷺ باوجود مشغولیت‌های فراوان، از توجه و محبت به خانواده کوتاهی نداشت و احساسات خانواده برایش در اولویت بود.
پس بیاییم مانند پیامبرمانﷺ از روح خود در خانه و احساسات نسبت به خانواده غافل نباشیم.

📝کریم الشاذلي
ترجمه: صهیب رمضانی

💠💠💠💠💠💠💠
🌐: https://ahnafekhaf.com
🆔: https://www.tgoop.com/ahnafekhaf
#پیام_تسلیت

پیام جامعه روحانیت اهل‌سنت خواف در پی شهادت سید حسن نصرالله

جامعه روحانیت اهل‌سنت شهرستان
خواف، شهادت سیدحسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان را تسلیت گفتند که متن پیام به‌شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون

شهادت مجاهد نستوه سیدحسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان که عمر خود را در راه مقاومت و مجاهده علیه اشغالگران قدس گذراند و بالاخره به درجه رفیع شهادت نائل آمد، خدمت عموم مسلمانان علی‌الخصوص به ملت لبنان تسلیت و تبریک عرض می‌نماییم.
باری دیگر، رژیم غاصب صهیونیست، جنایات وحشیانه خود را به نمایش گذاشت و با بمباران مناطق مختلف و از بین بردن جان بسیاری از مردم مظلوم و بی‌گناه، نشان داد که بویی از انسانیت نبرده است.
ما جامعه روحانیت اهل‌سنت خواف این حمله جنایتکارانه را محکوم نموده و برای شهدای این حادثه از درگاه ایزد منان علو درجات را خواستاریم.

جامعه روحانیت اهل سنت شهرستان خواف
۷ مهرماه ۱۴۰۳

💠💠💠💠💠💠💠
🌐: https://ahnafekhaf.com
🆔: https://www.tgoop.com/ahnafekhaf
🗓 #تقویم | دوشنبه نهم مهر ۱۴۰۳

@ahnafekhaf
2024/09/29 21:48:20
Back to Top
HTML Embed Code: